|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
A jeszcze Ci tylko powiem, że mięso z tej patelni <nawet jak sie smazy z tluszczem> ma taki jakis dziwny posmak- tez to masz??
Dzięki za instrakszyn! na pewno spróbuje Pomysłów na tytuł brak - poczekajmy na Zuśke
|
#4952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj juz dawno sie tak nie wybyczylam ![]() Cytat:
Parowara nie mamy ale moj maz sie napalil wiec pewnie sobie taki sprawimy. Aktualnie mamy 2 zestawy garnkow, do ukladania warstwami i gotowania w obiegu zamknietym Cytat:
Cytat:
Robie identycznie i tez sprawdzam goraca patelnie skaczacymi kroplami wody . Ja jestem zachwycona ta patelnia. Miesko wychodzi zawsze znakomite
|
||||
|
|
|
#4953 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja tak na szybko co pamiętam bo mała dzisiaj absorbująca ![]() Dzasta ja mam garnek do gotowania na parze i szczególnie teraz sie przydaje Wrzucam mięsko w folii i w przyprawach potem dodaję tylko jakieś warzywka a czasem jak mi się trafi dzień lenia to do wody na spód wrzucam ryż i mam jednogarnkowe danie ![]() Kasiu teściami nie ma co się przejmować. Na dziecko trzeba być 100-procentowo przekonanym że się chce, bo dla teściów to śliczna istotka do kochania i rozpieszczania a dla Was dodatkowo tysiąc obowiązków ![]() Iza współczuję zjazdu na uczelni. Też jeszcze niedawno spędzałam prawie każdy weekend na sorbonie i często również zdarzało się kiblować do 20. Porażka.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4954 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kasienko - ale bym się uśmiała jakby już ten sweterek Wam przywiozła Aguniu - no to za szybkie zadomowienie się w nowym miejscu Kasienko - nie ukrywam, że planuję za noże dać troszkę ponad 100 zł, bo uważam, że nie potrzebuję takich za masakrycznie wielkie pieniądze, no chyba, że ktoś chciałby dać mi je w prezencie - to co innego no i jeszcze te garniki musze oblukać w sklepie ![]() Niuniu - dziękuję za opinie odnośnie gara - coraz bardziej sie przekonuje, że to będzie dobry zakup ale mnie dziś wzięło - wyszorowałam szczoteczką fugę na podłodze w łazience ooo... rzeczywiście nowy wątek zaraz będzie może jakiś cytat skoro nie chcecie rymowanek
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-11-08 o 12:44 |
|
|
|
#4955 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu tak jak pisze Dagusia mieso w niej wg mnie wychodzi pyszne, zero dziwnego posmaku
Uwielbiam rolady wlasnie robione w zepterze ![]() Dzasta o mój Boże!!!!!! mnie też bierze (mysle o tym za kazdym razem jak tam wchodze |
|
|
|
#4956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
Cytat:
powoli się mężul przyzwyczai ![]() Cytat:
najważniejsze, że Wy szczęśliwi i zadowoleni Super, że budowa szybko idzie - pewnie szybciej się wprowadzicie niż to planują
|
||
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
ech dziewczyny! to ja widocznie taka pierdoła, że z tym gazem sobie poradzić nie umiem
ale posłucham Was i spróbuje raz jeszcze cza dziś zjeść resztki! muszę zaraz rydzyka wstawić, został sosik z wczoraj pychowity, zupka warzywna i może jakieś jajco posadzę ![]() Bełatka moja <ta za którą pracuję- kojarzycie?> przyniosła dzisiaj jakieś pierdniki i kawę z kawiarni! takie to słodkie, że od 14.00 mi niedobrze ![]() Strasznego cos mam lenia chyba przez tę pogodę ![]() jak Ł.przyjedzie to mnie podrzuci bo on jedzie na siłownię tradycyjnie ![]() Dagulaaaaaaaaaaaaa pokaż w koncu tę łazienkę ![]() wiesz.. musze troche pozgapiać pomysłów Jak ja kocham to radyjkooooooooooooooo: http://www.polskastacja.pl/radiochannel/Club+HITS.htm Poradźcie dziewczynki: do czego mogę założyć taką bluzałkę pudrową, bo chyba za chwilkę ja chycę ![]() http://allegro.pl/hm-brudny-roz-w-kr...292975209.html nie piszcie tylko ze do czarnej spodnicy lub spodni to wiem ![]() mam juz taka granatową i jest boska ![]() w sklepie nie bylo tego rozmiaru juz z kropkowych! Aaaaaaaaaa Pauli- jak nastrój? lepiej troszkę ?
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-11-08 o 16:29 |
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Kasico
co do bluzki to do leginsów, rurek, jeansów - chyba do wszystkiego Ja zaraz lecę po kozuny czekam tylko niech się babka opali i zamykam na chwilunię
|
|
|
|
#4959 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześc dziewczynki
ale nasmarowałyście muszę częściej zaglądać inaczej sporo zaległości mi się robi![]() Już nie wyrabiam z tą rachunkowością a w d...najwyżej tego egzaminu nie zdam! Już tylko dwa dni muszę do pracy iść i wolneeeeee jeee jeee jeee![]() Odnośnie Pragi to byłam dwa razy i bardzo bardzo mi się podobała. Chciałabym jeszcze wrócić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję!!! Już możesz myśleć nad umeblowaniem - dużo przed Tobą. A rodzice Ł...skoro tacy są nic nie poradzisz, pewnie już ich nie zmienisz, trzeba się pryzwyczaić i nie zwracać uwagi. Cudna - możesz czuć się dumna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja siostra ma taką, widziałam jak miała ją ubraną do ciemnych rurek jeansowych. Fajnie to wyglądało. |
|||||
|
|
|
#4960 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONECZKA
Jakiś tam wyszedł fryc ![]() kasienko zakupki jak zwykle udane...super staniaczki. Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję, że z nazwiskiem CI sie nie składa...Oliwka też mi sie podoba... Czekam na odwiedziny... Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla męża. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak psinka? DZIEWCZYNY nie dziekuję za kciuki, wiecie czemu...na razie nic więcej nie wiem...a kciuki nadal potrzebne. A frycek mój na nk, zapraszam też do galerii. Wiem, ze nie każdemu może sie podobać...pisać szczerze.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-11-08 o 21:55 |
||||||||
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziubaski
Właśnie piję piwko na rozluźnienie po jeździe, masakra dzisiaj była, ale jeszcze gorsza jak wracałam MPK do domu, dwie godz bez 5 min Kacha przykre, że rodzice męża tak niefajnie zareagowali, ale to w końcu Wy tam macie mieszkać a nie oni i najważniejsze,żebyście Wy się cieszyli zauważyłam, że dużo ryżu jesz? nie przejadł Ci się jeszcze? Aguś a 1szy sen był? Pamiętasz jaki Gosia a kiedy ten egzamin masz? Paula kozuny kupione? Izuś frycek super! Bardzo fajnie Ci w nim Zmiana na pluuuuuuuuuuuuuuuus! szykuj się szykuj, nie znasz dnia ni godziny aż musiałam wygooglować o jakiej patelni tu piszecie ale już chyba sobie nie sprawię, mam już 5, na razie wystarczy
|
#4962 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mówię Ci jak teraz moje oczy się cieszą jak patrzą na tą czyściuteńką podłogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tak swoją drogą jak pomyślę o tej rachunkowości to normalnie mówisz, że mam całkowicie torbę zapakować? eeetam jeszcze czas... Cytat:
zdradzisz nam kiedyś za co te kciuksy?? jak dla mnie fryzek bombowo-szałowy ![]() Cytat:
![]() no a 2 godzinny powrót to rzeczywiście przegięcie to są uroki wielkiej metropolii
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-11-08 o 22:19 |
|||||
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Monis w sumie to nie pamiętam czy mi się coś śniło czy nie więc wróżby nie będzie. a korki w Krakowie są powalające ![]() Wczoraj były u nas 4 dziewczyny (studentki) oglądać mieszkanie i się zdecydowały na tak Miłego dnia
|
#4964 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wcale jej nie dziwie jak chce miec mame tylko dla siebie.
Cytat:
oszalalas kobieto Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Doskonale, widac ze wszystko sie super poukladalo |
|||||
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
hej małpki
Dagulek no metamorfoza taka że wow ślicznie ![]() taką malusią łazieneczke macie, że chyba problem z pralka był? widze, że wystaje aż na drzwi ile tam macie metrów?Zuśka- gdzie jesteś z pomysłem na nazwę wątku?
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lazenka metrasz ma po byku 143x214 ale jak zaczeli nam rownac sciany i robic katy to sadze ze po 3 cm z kazdej strony nam spokojnie ucieli.
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
a tam gdzie kabina jest jest jakies miejsce. tam pralka nie wejdzie pewnie??
jak nie to sie nie martw i tak wyszło super ![]() bardzo podoba mi się mozaika
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mozajka byla moim pomyslem , takze dziekuje Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-11-09 o 11:11 |
|
|
|
|
#4969 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
łazienka wyszła Wam rewelacyjnie jest koloooooosalna różnica między "przed" a "po" ![]() Cytat:
ja mam jasny i co chwilę trzeba go prać
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Daguś jaka metamorfoza łazienki
- ślicznie Wam wyszło, jak z katalogu a moja łazienka jest jeszcze mniejsza
|
|
|
|
#4971 | ||||
|
Zadomowienie
|
HEJ MYCHY
Cytat:
![]() czekam Cytat:
![]() Odjazdowy ...ładnie powiedziane. A moze to schować pod włosami, to wygolone, czy raczej na wierzchu nosi? Cytat:
Cytat:
![]() Łazienka wyszła bosko...fajnie zagospodarowana, super przemiana. kasienko, daget obiecuję, ze sie potargam, ale jak wrócę, bo mam teraz wyjazd... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-11-09 o 11:33 |
||||
|
|
|
#4972 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() mam wrażenie, że mieszkam w jakimś "wielkim zamku" Cytat:
x10000...0a ja głupia myślałam, że o to o czym rozmawiałyśmy na pw ![]() ona nosi na wierzchu, bo raczej nie ma czym przykryć i Ty też tak noś
|
|
|
#4973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie miałabym opcji wsadzenia pralki do kuchni ![]() biały dywanik? ![]() Cytat:
![]() ja tez mam seledynowy jasny i non stop zdaje mi sie brudny a pamietaj, ze pranie go niszczy ![]() Cytat:
|
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kropelki
![]() Daguś bardzo ładnie wyszła Wam ta łazienka. Super po prostu! Ja mam jeszcze taki pomysł: może udałoby się obrócić pralkę a kosz na pranie dać koło prysznica? Wtedy miałabyś więcej miejsca na wejściu O ile juz tak nie probowaliscie....Kinia poka poka ![]() Kasiu pudrowa chyba do wszystkiego, jeansow, marynarek etc. Aaaa odradzam jasny dywanik, mam takowy i jest bleee, musze w koncu kupic brazowy ![]() Edit. Dagus jeszcze wpadlam na to ze moze kolo prysznica dalibyscie sobie taki sredni slupek lazinkowy. sa takie np czesc na pranie a czesc na kosmetyki. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-11-09 o 11:59 |
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Ty nawet masz okno w przedpokoju, więc już w ogóle nie mam co podskakiwać moją mikrołazienką? chyba coś da się zrobić ![]() wstawię za chwilę w klubie link do albumu na picasie
|
|
|
|
#4976 |
|
Zadomowienie
|
Kinia wow za za łazienkowa rewolucja!!! Efekt neisamowity
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Soffi
, na tych zdjęciach jeszcze jak widać nie wszystko wykończone, ale różnicę i tak widać gołym okiem
|
|
|
|
#4978 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że nie tylko ja mam "problem" z dywanikami w łazience
tak wiec Daguś zastanów się czy czasami nie wolisz zainwestować w brązowy dywanik Kina - a no mam okno w przedpokoju... i w łazience też mam a Wasza łazienka wypasiona jak tak patrzę to normalnie mam ochotę w swojej remont walnąć macie superaśną umywalkę, tylko powiedz jak z jej praktycznością?? bo próbowałam mamę przekonać do takiego pomysłu, ale ona stwierdziła, że to ciężkie do utrzymania w czystości
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to sobie mogę okno w łazience wybić: a) do kuchni (ale musiałabym dziurę w lustrze zrobić) b) do sąsiadów ![]() c) do pokoju ![]() d) do przedpokoju aż nie wiem na co się zdecydować ![]() umywalka jest boska Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2010-11-09 o 13:01 |
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ja tak biegusiem z Maja na rece ![]() Niuniu przesliczna ta Twoja Oliwka, tak czarnulka Kasik bardzo mi sie podoba Wasze mieszkanko, moze ciasne ale nikt Wam "do garow nie zaglada" Kinia lazienka taka eksklusiw ![]() Dagula strasznie mi sie podoba ta mozaika Izulek ale masz zaje....dwabisty fryz Agus gratulacje dla malza i zazdroszcze Krakowa ![]() Izuska i Kasik gratuluje obron ![]() tego posta pisze i pisze polowe pozapominalam wiec prosze o wybaczenie dziewczynki ktorym nie odpisalam ![]() dziewczynki prosze o pomoc...robie imieniny mezowi i potrzebuje porady co zrobic chodzi mi o dwie salatki i jakas zimna plyte pliisssss ![]()
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-11-09 o 14:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

- poczekajmy na Zuśke

wylookałam identyczne, tyle że 1 sztuka mniej
tak jak myślałam.

za szybkie zadomowienie się w nowym miejscu 

ja najdalej byłamw Czechach

O ile juz tak nie probowaliscie....