![]() |
#451 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() znaczy ten wampir widoczny na fotce z tyłu wziął i odgryzł przód z przodu, jak był na przedzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten klucz to, to do czego? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Ale na pewno blisko ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a widzisz-to mie zdziwiłaś bo dekoral to najlepsza farba jaka mam w mieszkaniu ![]() ![]() a farba to taka jest: http://www.tikkurila.pl/farby_dekora...iagniecie_reki, nie wiem czy o to chodziło Cytat:
no 3 tys z groszami ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z dekoralem miałam pecha, trzykrotnie raz edycja Ewy Minge raz jakies barachło ch wie co no wiele jest modeli, zatem cieszę się, że nie wszystko do bani Duluxa nie biorę już pod uwagę od lat nie wiem co wezmę na wielkie malowanie - na razie się nie zanosi na razie jestem pod urokiem tego cuda - dzięki, tak czy siak bym guglowała, ale tak przynajmniej wiem ze ktoś to zna i fogóle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze szydełkowanie i łowienie ryb, pisanie recenzji...?
#456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
grozi wypollizowaniem
|
sesese ![]() rachelo-zeby potem na mnie nie był,o to ja taiką nie malowałam, ale to chyba jedyny łątwodostępny produkt tego typu na rynku, a tikkurila to raczej dobra marka
#458 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polly, dawaj foty! Maja, biżuteria suodka ![]() Kameno, jak znajdziesz jakieś ciekawe chatki to dawaj linki (obiecuję nie podkupić! ![]() Kurczaki, bierze mnie coś. Od rana chodzę przymulona, nie wspominając o słabnięciu z głodu o poranku (jeśli 11 to poranek) i posiadywaniu na krawężniku jak żul (pobieranie krwi na czczo jest ZŁE), a to mi się chce haftować, a to spać... Idę się leczyć lipą z miodzikiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dekoralu ostatnio ujęła nas wydajność - ale to ta szitowa Edycja Ewy Minge Fashion, i jak trzeba było dokupić dany odcień przez ową wydajność "ujmującą" to nagle wszyscyw sklepach ze to wycofują, ze ten kolor już nie jest zamawiany - enigmatyczne odp kolor był szarosrebrny no ale już sie udało, to musiał być pech ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
ja się na pobieranie krwi 8 tyzień wybieram, mam powiedziane że mam być jako ostatnia, na czczo bezsens bo mi krew nei płynie - serio - więc każą pić wodę i biegać wkoło przychodni - na serio i co rano po traumie jaką mi zafundowały 8 tyg temu ponad to ja ze sobą walczę i ciągle nie idę, nie mogą tego brać na spaniu? dlatego u mnie ciąża to w ogóle zamach jakiś będzie na mój organizm jak nawet spece krwi podbrać nie dają rady z nogi mi chcieli pobierać i omal nie zeszłam im tam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
wiecie co
![]() niespotykane ![]() Red Rejcz, współczuję przeżyc z pobieraniem krwi ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Maja właśnie się wkradłam na dysk do męża, żeby se coś "pożyczyć" do słuchania, patrzem a tu Eluveitie i myślem skądś tą nazwę znam
![]() ![]() Dobra zaczynam słuchać ![]() EDIT: Pytam męża" Skąd masz ten zespół?" Odp:" "Nie wiem" i nawet nie wie, że ma ![]() Ale on ma dużo różnych różności ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-08 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |||
BAN stały
|
Wiem już, od czego czeszczenie (najprawdopodobniej) mam
![]() ![]() ![]() No co za pafon ![]() ![]() Cytat:
![]() Moim też... kiedyś tam ![]() House depresję przez dwa lata miał (tzn. ten aktor, nie postać), wyczytałem w gazecie przed chwilą ![]() Cytat:
![]() Receptywnie, perceptywnie, Rachel się chyba Freuda naczytała ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#464 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
klopsy = kotlety mielone, zwane w skrócie mielonymi --- Polly! Ty masz hobby przecież - "1001 drinków na każda okazję" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Ale tu tłok ło tej godzinie
![]() Jak nigdy ![]() To ja tyż idę spać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. nie, nie freuda, ja nie umiem tego na polski przetłumaczyć ale wiecie o co mi chodzi nie ? i tyle było ze spania to dobranoc wszystkim - ja szukam muzy do auta Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-08 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
[/QUOTE]eee.cos zmyslasz...pierwsze słysze zeby klopsy to były mielone ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- wiki mówi ze klops to kula z mięcha ![]() a onet wiem mówi pulpet (wł. polpetta od polpa ‘mięso’ z łc. pulpa ‘mięsista część zwierzęcia’) 1. spoż. lm. pulpety – pochodząca z Włoch potrawa w postaci gotowanych małych kulek z mielonego mięsa, tartej bułki, jajek i przypraw, spożywanych jako samodzielne danie lub jako dodatek do zup. wychodzi ze to prawie to samo tylko klops jest z niemieckiego,a pulpet z francuskiego i ze pulpety są mniejsze niz klopsy ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- a zrazy to: Zrazy – potrawa z kawałków mięsa lub mięsa mielonego, podsmażanego i duszonego z dodatkiem warzyw i przypraw. czyli zraz moze byc albo mielony,albo nie,ale ostatecznie i tak moze wyglądać jak pulpet czy tez klops....aaaa-zraz to jest po polsku ![]() jeden ciul w sumie-a tych zrazów jest 100 tysiecy... oooo-a zraz mielony nazywany jest tez zrazikiem ![]() a niemielony zraz mozna nazwac bitkami lub roladą...i bądz tu człowieku mondry....
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-08 o 23:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#469 | |||
BAN stały
|
Nie posiedzisz z nami? Piwko Ci postawię
![]() Ale dlaczego zniechęcać by miało? Mnie to nawet przyciąga, takie "psychiczne mankamenty", próby samobójcze i załamania nerwowe, jednak nie w przypadku Laurie'go ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: Polly, nosz ku*wa! Wyszedłem na głupka teraz ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-11-08 o 23:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#470 | ||||||
Zakorzenienie
|
coś tak czułam że to będzie to
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oo ja np czytam i poprawiam prace magisterskie niezależnie od tematu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idę spać chyba. Wczoraj poszłam o 2 (nad ranem ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas dzisiaj była ewkuacja i diwe godziny za butami se pochodziłam. Znalazłam trzy pary co mi się widzom i są jednocześnie wygodne. miałam 10 zł w portfelu ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-08 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda słów napisz lepiej jak ten Beauty - czy to ten Calvinowy Kleinowy czy jaki bo pisałaś o Armanim a ni znam ichniego Beauty'ego ![]() w każdym razie, czyje by to nie było jakie toto jest? edit: doczytałam, aha Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-08 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zwyczaj mówic dobraboc jak jest ciemno. w piatek o 16 stej wychodziłam z pracy i rzekłam ochronie : dobranoc
![]()
![]() |
#474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to trzeba było mówić, że hobby na jesień potrzeba: 1. Sydełkowanie 2. Knitting 3. Zbieranie grzybków ![]() 4. Scrabble 5. Sex 6. A i jeszcze koszykówka ![]() Alem się namęczyła by Polly zacytować, coś cytowanie Polly zżera ![]() ![]() EDIT: Łudało się ![]() Jak jeszcze czegoś nie będziesz wiedziała, to śmiało mnie pytaj ![]() A jakie piwko? ![]() Przypomniało mi się jak jakieś 1,5 miecha temu piłam piwko z kolegą przez gg ![]() "Otwieramy?" "Otwieramy" Trzask ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-08 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() i tak nie poruszyłam wszystkich aspektów ![]() bo np klops moze nie byc wcale z miesa ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
cos mnie wyżera ![]() wybieram hobby nr 5 ![]() czyli wybrany jesienny zestaw hobby wygląda dosyc eeee....mało oryginalnie: książka,drink i sex ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- a ja mam pytanie za 100 pktów, pamietacie wczorajszy mistyczny znak na wymarciu ![]() "jak sie owy znak nazywa??? ![]() wie ktoś moze?
![]() |
#476 | |||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
No mniejsze są, chyba, że mówimy o klopsikach, to wówczas są takie same (chociaż zdarzają się sytuacje, gdy pulpet jest większy od klopsika, a czasami może być wielkości klopsa - ale to już inwencja manualna gotującego) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Głowa mnie boli od tych kulinarno-językowych rozważań ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Zakorzenienie
|
No Twojego postu 467 nie da się zacytować, bo Ty coś tam poknociłaś
![]() ![]() Ale ja se oczywiście poradziłam i Ciem zacytowałam i tak ![]() Cytat:
To może zmień książkę na encyklopedię ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
myszka mi się rozładowała ( Gryx pożyczysz swoją?) - chyba zrobię podejście do spania nr 2
mówiłam że kulinarny panel dyskusyjny a było już tak blisko książka, drink i seks |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- ja myslałam ze bitki to są takie kotlety bez panierki i w sosie ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- a wiecie co to jest kotlet rzymski? ![]()
#480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet dziś miałam - ze sztuki mięsa nawet w reklamie macie bitki reklamie kostki knora czy innej bulionetki a ja idę za ciosem Redzi - lipa z miodem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.