|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
Tutaj masz swatche fioletowego tuszu - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=111.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-11-08 o 21:10 |
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
polazłam dziś jak durna do natury, miałam nic nie kupować a wyszłam z połową limitki :/
mam dwa lakiery, rozświetlacz i dodatkowo brokat srebrny z Twins
|
#3363 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wybacz, trochę zła stylistyka. Brakuje trochę rzeczy, nie ma na przykład szminek nad czym ubolewam strasznie... Swoją drogą trzeba sprawdzać flaminga, bo testera nie było, a gdy chciałam wziąć - sprawdzam wieczko, luźne.. otwieram: paluch |
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładny efekt daje ten tusz
|
|
|
#3365 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2308905 2]w Pestce dzisiaj oczywiście nie było
[/QUOTE]Dzisiaj też nie ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba już wszystko co mnie mogło interesować wykupiłam :P Teraz tylko limitki obczajam.Cytat:
Cytat:
Oczywiście nie było już flaminga, ale w sumie po sprawdzeniu testera okazało się, że wcale go nie chcę. Za to kupiłam wszystkie linery i wszystkie lakiery (zielony i fioletowy wzięłam ostatnie). Cieni nie kupiłam, bo wydały mi się badziewne, ale teraz zaczynam żałować widząc zdjęcia w tym wątku...Cytat:
Teraz mam nimi pomalowane paznokcie, i dzisiaj będę już zmywać, ale trzymały się u mnie ok 5 dni, więc wg mnie bardzo dobrze ![]() Bibułki są teraz w limitce, ale w normalnej sprzedaży chyba są identyczne? Z SunClub w drugiej szafie...
|
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do cieni to bym tez chciała tylko ten brązik z zestawu z turkusem. Turkus mam, złoty mam, pomarańczowy tez, a fioletów to tyle, ze mam oczopląs. Poprośmy o paletkę na części Kurcze nio szkoda mi 10 zł, jak będą w promocji. Teraz tyle wydatków idzie
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie do dziewczyn z W-wy: czy na Bemowie jest limtka? dostane rozświetlacz?
|
|
#3368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w ogóle nie kojarzę szminek z limitki - chyba, że chodzi o błyszczyki. I z niczym się już nie upieram, bo przeszłam przez N. jak burza
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze odnośnie nowego tuszu. Kupiłam ostatnio ten w kolorze 02 deep brown i raczej nie polecam. Nie podkreśla, nie pogrubia, nie wydłuża, kolor też jakiś taki po nałożeniu, że ciężko stwierdzić, czy to brąz czy czarny. Lepiej było go widać u mojej siostry na jaśniejszych rzęsach. Ale zawiodłam się, do MA się absolutnie nie umywa i nawet nie chce mi się go stosować do takich delikatnych makijaży, bo już lepiej nic nie nakładać skoro efekt taki sam.
|
|
|
|
#3370 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(centrum, górna i dolna, Kabaty, Gocław).Muszę się poskarżyć :/ Wizyta w N nad peronami skutecznie wytrąciła mnie z równowagi i nadszarpnęła nerwy (gdyby nie to, że w innej w końcu udało mi się dostać, to co chciałam, to humor miałabym zwalony do końca dnia ) W piątek tam byłam i zarezerwowałam sobie jeden rozświetlacz (z zastrzeżeniem, że najwcześniej będę mogła przyjść po niego w poniedziałek), dziś wchodzę, lecę od razu do szafy, z daleka już widzę stand RtP, ale... bez pudrów No więc pytam kobietę z obsługi o puder zarezerwowany dla mnie, poszła zapytać sie kierowniczki, przychodzi, mówi, że nic nie wiadomo, a pudrów już nie ma... Zrezygnowana, już tylko dla zasady, poszłam do N na górze, tam oczywiście pudrów już nie było (to było do przewidzenia, ze względu na lokalizację i przemiał klientów). Następna w kolejności była N na Kabatach, tam było ItW, ale pogadałam z dziewczyną z obsługi, opowiedziałam jej ta sytuację i poprosiłam o odłożenie dla mnie pudru. Niby wszystko ok, ale jakoś nie wierząc w zapewnienia, pojechałam dla spokojności umysłu na Gocław (nie licząc, ze cokolwiek tam dostanę A tam... niespodzianka To była nagroda za trudy i te nerwy... Oczywiście wzięłam rozświetlacz, i dodatkowo brązowy liner (nie był planowany, ale ja lubię brązowe kredki, a linera w pisaku jeszcze nie miałam i należało mi się Trzeba było korzystać z okazji, że był ten kolor i w dodatku nie zmacanyNo to tyle... Musiałam to z siebie wyrzucić, bo nikt tak jak Wy nie zrozumie, co ja dziś przeżyłam
|
|
#3371 | ||
|
Zadomowienie
|
Inkarnatko, niezła historia. Ale dobrze że z pozytywnym zakończeniem
Cytat:
pisałam stronę czy dwie temu o nich. trochę cięzko się je nakłada, czasem trzeba kilka razy poprawiać w tym samym miejscu i się trochę rolują ale wszystko to rekompensują piękne kolory i mega trwałość ![]() Cytat:
nie mogłam się powstrzymać i strzeliłam sobie szybki makijaż paletką z fioletami stwierdzam, że najlepiej te cienie wyglądają w duecie - same brązy lub jasny + fiolet; na moich oczach są wszystkie trzy + na brwiach kredka do brwi essence przepraszam za błyszczącą buźkę (malowałam się rano), brwi nieuregulowane itp
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2010-11-08 o 21:58 |
||
|
|
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
zdaję relację z ostrow wlkp.
Natura - jest od dziś RtP około 15 było praktycznie wszystko, wleciałam aby piorunem porwałam dwa lakiery i shimmer i poleciałam dalej oraz nowość! w drogerii Vica na ul. Kolejowej 15 pojawiła się bodajże od zeszłego czwartku cała szafa Essence nie wiem jak z Vicą na Raszkowskiej - czy tam też wstawili szafę - jutro pójdę zobaczyć kto by pomyślał, że człowiek dostąpi dobrodziejstwa dwóch limitowanek na raz ![]() prosiłabym o uzupełnienie do pierwszego postu o pojawieniu się essence poza Naturą i o drugiej szafie
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja mam swatche dla Sexi. Wrzucam tu - potem wkleje na swatchowy.
Swatche tak jak stoją mazidła. Od lewej moonlight, rtp i na końcu róż z tych nowych w kolorze adorable. Któraś wizażanka mówiła że RTP wygląda tak samo więc porównałam je. Ogólnie z moonlightem trzeba się napracować żeby dostać kolor - raczej zostaje sam "połysk". RTP jest jak już pisałam "kredowy" (roż trochę też) i o dziwo bardziej wpada w różowy niż adorable(tu trochę więcej brzoskwini jeśli nie oślepłam). Światło jest sztuczne ale wybaczcie - ja nie wystawiam się na dzienne nijak :P (no i po kliknięciu na swatche można podziwiać moje włosy na ręce :P - bonus :P)
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-11-08 o 22:46 |
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Zbankrutuję przez ten wątek!
Naoglądałam się wczoraj swatchy, poszłam dzisiaj do Natury i kupiłam błyszczyk XXXL nudes 01 Pure Beauty.
|
#3375 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
, odłożyłam go z bolącym sercem, tylko i wyłącznie z rozsądku [ale mam 5 innych rozświetlaczy, więc ]Cytat:
, dziękuję za informację Jutro pobiegnę do N. I jeszcze koleżankę z pracy wyciągnę, bo też na Kobo poluje ![]() Może dołożą cienie z Essence, wpadł mi w oko jeden, ale już wykupiony ![]() Cytat:
![]() W piątek na Świętoduskiej były jeszcze 4
|
|
|
#3376 | |
|
Zadomowienie
|
nie ma sprawy, miłego polowania
![]() dziś nie było żadnego... widać nie jest mi pisane go mieć ![]() Cytat:
Zdecydowanie jeden z moich najpiękniejszych lakierów
|
|
#3377 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Może go ktoś porównać z Wibo 313?
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam w BB w Sferze ok 15, były rozświetlacze, lakiery, cienie, bibułki ale chyba nie widziałam tam linerów do kresek
|
#3380 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hm, może w końcu wyłożą w Olimpie, albo na czechowie chociaż, bo już dwa razy robiłam podchody. W Olimpie tylko jakiś niebieskie cienie sztuk kilka, na czechowie pusto.Chce korektor!
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczęście rozświetlacz zdobyty Podoba mi się bardzo
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam RtP i kupiłam tylko brązowy liner.
Puder wyglądał średnio [wydał mi się widoczny i pyłkowy na skórze]. Lakier podobał mi się tylko ten ciemnobrązowy [ale jeszcze pomyślę ] Ktoś wie już ile dni wytrzymują ? ![]() błyszczyków nie potrzebuje ,ale ten beżowy miał smakowity kolor [ale nie kupię go, bo cała szuflada błyszczyków i szminek czeka na zużycie >.< Jak zacznę przymierać głodem, to wiem co mnie uratuje ]
|
|
|
|
#3383 |
|
Wtajemniczenie
|
O moje miasto rodzinne
Jak będę kiedyś w Ostrowie to może zajrzę np. na Kolejową albo Raszkowską?
|
#3384 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Dziękuję Cytat:
. Pójdzie tyleeee kasy ...Cytat:
Cytat:
, kusisz a ja nie mam siły się opierać — zakochałam się w cieniachCytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2623 a tu jeszcze rozwinęłam wypowiedź na jego temat :https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2638 Cytat:
. Jest zupełnie inna, mniejsza i szczuplejsza, włosie mniej gęsto ułożone, bardzo wygodna w użyciu .Cytat:
! Eh to mój koniec, nie mogę się doczekać tych cieniPS: Masz piękne oczy i rzęski !Byłam dziś w Naturze na ul. Rydzowej, RtP nie ma, leżą ogryzki. Pytałam Panią o limitkę ale nie wiedziała czy w ogóle coś będzie (ale była dostawa i kontenery jeszcze nie wszystkie rozpakowane, więc jest szansa). Jeśli nie będzie jej w tych kontenerach to chyba dopiero pojawi się w przyszłym tygodniu bo w tym już żadnych dostaw nie będzie. Trzeba czekać.
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
aaa upolowałam wreszcie matt top coat
puder rozświetlający, kredke z nowej limitki i róż return to paradise
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
Jest limitka w Gdyni albo Rumi ??
|
|
|
|
#3387 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
oj a ja właśnie się na niego czaiłam i wpadłam tu po recenzję
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
późno się obudziłaś.. już w zeszłym tygodniu była i w Rumi i w Gdyni
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz już wiem, że on jest jednak nie dla mnie Ale jak pójdę do natury to i tak się pomaziam testerem![]() Możliwe, że dzisiaj wyprawię się do Bochni więc zobaczę co i jak
|
||
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
eh... ostatnio nie mam szczęścia do limitek... co wchodzę to pustki
![]() ![]() w centrum zapewne goło... może bemowo?
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

musze sie jeszcze zastanowić, tyle tuszy chodzi mi po głowie

Tutaj masz swatche fioletowego tuszu - 
Chyba trafiłam właśnie na taką Panią z obsługi... "Ty" małą literą, "Panie" już wielką. Ale może się tylko czepiam 
Właśnie stamtąd wróciłam i własnoręcznie rozdziewiczyłam standzik, wzięłam błyszczyk, dwa lakiery i trzy linery. Zostało chyba 5 rozświetlaczy, po dwa linery, po dwie sztuki zielonego i brązowego lakieru, po trzy pozostałych i peeełno cieni.
Bo w sumie to nic mnie z niej tak do końca nie przekonuje
I co ja biedna mam teraz ze sobą zrobić
Normalnie masakra

ja w ogóle nie kojarzę szminek z limitki - chyba, że chodzi o błyszczyki. I z niczym się już nie upieram, bo przeszłam przez N. jak burza
) W piątek tam byłam i zarezerwowałam sobie jeden rozświetlacz (z zastrzeżeniem, że najwcześniej będę mogła przyjść po niego w poniedziałek), dziś wchodzę, lecę od razu do szafy, z daleka już widzę stand RtP, ale... bez pudrów
Nakarm pieska...

oj a ja właśnie się na niego czaiłam i wpadłam tu po recenzję