|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
jestem tu Dla Was. Dziękuję.
![]() 'ja proszę o drugą szansę
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
"
<3 tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć. Nawet gdy przyjaciel działa wbrew tobie, wciąż jest twoim przyjacielem. Wiesz co ? jestem szczęśliwa, mimo tego co jest , bo mam za***iste wspomnienia . nie chce jak klocek lego, pasować do wszystkiego Jeszcze nie raz spieprzymy to na czym nam na prawdę zależy. Bo trzeba podjąć ryzyko, żeby chwycić za nogi szczęście Jesli potrzebujesz pomocy mów, bo jeśli komuś na tobie zależy pomoże ci ile może! - pa. trzymaj się. - ok. ty też się nie puszczaj. ;D "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
`i czy teraz będę szczęśliwa, czy kolejny Pan prowadzi grę? / i choć muzyka nie jest wszystkim, to wszystko bez muzyki byłoby niczym. smak życia.. problemy i gdzieś tam zaufanie.`
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
istny_paradoks
kocham cię, bo wiem, że jesteś blisko nawet wtedy, kiedy jesteś daleko. |
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
Nie oszukujemy się,
mówiąc kocham .. całusem kurz z uczuć zrzuć ! <tymbark> -Może byś mnie zaprosił na herbatę ? -Mogę, ale zaproszę cię gdzieś indziej ? -Gdzie ? -Do mojego świata, do mojego serca .. narysowałam ci mapę nie pomogła .. kupiłam GPS również nie pomógł .. a gdy powiedziałam ,, kocham Cię `` Ty mi powiedziałeś ,,w końcu `` bo co z tego ze dałaś mi mapę i GPS gdy nie usłyszałem, że mnie kochasz <3 ____________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
-Miłość? a co to? jakaś choroba cywilizacyjna? a może jakiś kataklizm?
-Prawie zgadłaś. Dotyka tak wielu ludzi, że można nazwać kataklizmem, jest tak straszna jak choroba. -Co w niej takiego strasznego? -Łamie serce na pół, a koszty rehabilitacji są niewyobrażalnie wielkie. -Łamie? tak po prostu? A co znaczą te koszty, jak się ją leczy? -Hektolitrami lodów, milionami kilogramów czekolady, i miliardem zużytych chusteczek. A serce po prostu pęka, bez żadnego ostrzeżenia... |
|
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Masz czasem coś takiego, ze czekasz na jakąkolwiek wiadomość i minuta to dla Ciebie za długo?
'Przepraszam, że zniszczyłem Ci marzenia' /kumpel/ Prawda zawsze wychodzi na jaw. Nawet ta, którą kryję już rok czasu? To, że Cię kocham? Ona też wyjdzie? Jeśli stać mnie będzie na odwagę - być może. To mało prawdopodobne. 'Płakać 8 razy w tygodniu to zdecydowanie za dużo' Przyszło Ci kiedyś do głowy, ze potrzebuję trochę troski, ciepła i głaskania po główce? |
|
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
Pinito widze zę w końcu się udało dodać post !!! gratuluje
![]() i okradam chyba no wiece kogo jak zawsze !!! <3 moja ukochane talenciary mad_woman,z innej bajki marikab,marikab, siatkara i wiele innych ale to by zajęło całe miejsce <3 Zabolało mnie w piersiach, ścisnęło w żołądku i ciągle leciało mi z oczu i z nosa tylko dla tego ze dziś powiedziałeś mi cześć. nie rozumiem ludzi którzy boją się nocy, Jest ona tak przewidywalna wiem że każdego wieczoru będę płakać za utraconą miłością, Strzegę się każdego szelestu za mną ,krzyku, Uważam gdzie idę. A w ciągu Dnia ludzie idą pewni siebie Nie zwracając uwagi na nic, Nie boją się że miną pisaną im miłość a niebezpieczeństwo czai się wszędzie jesteś okropny jak mogłeś z takim okrucieństwem potraktować moje ledwo co zszyte serducho a dziś siedzę i ceruje każdą ranę na moim sercu i'm Miss Evil dla czego z nim jestem?Dla tego że nie mogłam wytrzymać gdzieś indziej |
|
|
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna - ta? ło. to zaszczyt <3! dziękuję Skarbie ![]() zwykle to ja Cię okradam. ;] I szepnął mi do ucha " jesteś piękna " .
za chwilę go już nie było, mogłam się tego spodziewać, że ona zrobi swoje. tak mi głupio, że uległam Twoim oczom. chciałam byś był moim aniołem, teraz to już nie możliwe, za dużo grzechów popełniłeś. i dlaczego ja byłam taka głupia i nie potrafiłam w Tobie tego zobaczyć? najważniejsze jest to co czuje się sercem, nie to co widzą oczy.
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
; ***
If your heart was really broken. you should be dead. So shut up.! Jeśli twoje serce było naprawdę złamane, powinieneś być matrwy. Więc zamknij się.! *** I love what was ever. I love you. Kocham to co było kiedyś. Kocham Ciebie jeżeli jest jakiś błąd.
to bardzo przepraszam. ;p
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-11-08 o 22:04 |
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
myCh, siatkaara dziękuję <3
Chocolaaate, latin ,Mrs Unfabulous, kontrastowa0, katse, so_steadfast, autoagresja, poprostuAsiss, Isza, SparklyAngel, otojest oczarowałyście mnie w tym wątku pod tą skórą jest tyle wezbranych tęsknień
dotykasz mnie tak cicho, jakbyś chciał zapomnieć ja dzisiaj jestem smutna, bolesna, jesienna pozuję Ci do miłości z suszonym kwiatem serca w dłoniach nie wiesz jaki kolor ma moja bielizna, bo nie mam jej na sobie (rozmowa z Tż)
|
#523 |
|
Raczkowanie
|
tańczymy w płonącym pokoju, ostatni taniec . poranny pocałunek miasta,w pościeli wygięte ciała w narkotycznym amoku . jeśli o życie chodzi, to tylko na stopa jadę . gdyby zabrakło Twoich rąk, moje stałyby się niczyje .
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-11-08 o 22:48 |
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
sick with love for you
chora z miłości do Ciebie - But you are ugly. - And you drunk. - But I'm sober. - Ale Ty jesteś brzydki. - A Ty pijana. - Ale ja wytrzeźwieje. that may exist in the version of the heart? I would love to have you like that. czy istniejesz może w wersji z sercem? bardzo chciałabym mieć cię takiego. Rzućmy monetą! Orzeł, zostajesz ze mną, reszka, rzucamy jeszcze raz.
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
Wiem że dam radę ... zawsze dawałam laczego teraz miało by być innaczej ? Pomogę ci choćby nie wiem co ... Pomogę ci bo tego wymaga przyjaźń . Nie chcę miłości, jeszcze nie teraz .
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Może ktoś zauważy ![]() raz na jakiś czas tu zajrzę ![]() Niegrzeczne dziewczynki dawne nawyki zamieniły na nowe. Lizaki na papierosy. Sok na tanie wino. Dni na noce. Kurcze- na Ku***a. W połamanych obcasach podbijają świat. Wybierzmy dzień w kolorze słońca, kochajmy się na łące, nie przejmując się światem. Zdmuchnij mi z powiek resztki snu, idź ze mną w nieznane, nie pytaj dokąd ta droga, sama nie wiem, po prostu idź za mną zawsze.
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
-Ogarnij to co piszesz -A może lepiej ty ogarnij słowo tajemnica, bo najwyraźniej masz jakieś braki (rozmowa z ex ;/) Wiesz mówisz że jestem płytka, ale prawda jest taka że zrezygnowałabym ze wszystkiego tylko po to żeby jeszcze raz przeżyć nasze najwspanialsze chwile. Romantyzm u facetów to rzadkość, to chyba wina tego że 9\10 chłopaków to zwykłe dup.ki -Zrobiłaś się bezczelna -Widocznie cierpienie przez Ciebie mi służy Jak trzeba to nigdy nie ma piorunów, tak samo jak Ciebie "Już Cie nie kocham" - Jedyne wypowiedziane przez Ciebie zdanie, które nie okazało się kłamstwem. -Dlaczego jesteś smutna?
-A dlaczego niebo nie jest różowe? 'piedol*nęła mnie w tyłek ta cholerna strzała tego *******onego amora.'
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-11-09 o 07:26 |
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
Happyend , z innej bajki , patrysiowa_ , nienaruszona- najlepsze , okradam .
Lolja –szczerze ? to nawet jak nie miałam tu konta i bezczelnie was okradałam to ciebie pamiętam najbardziej . dobrze , że jesteś . ![]() _____________
'' I od dziś wynajęty morderca , będzie pilnował drogi do mojego serca. Dziewczynko miłość nie jest dla Ciebie, lepiej idź na zakupy, albo do kina i ciesz się że nikt nie złamał Ci serca. Zamykam oczy, ale wciąż to widzę, dlaczego tak jest, że nie umiem tak bez Ciebie, bez Ciebie żyć? '' __________________ -zapomnisz o nim ? -chyba w Boga nie wierzysz . |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
;-*
nieliczylamwcalesie w pełni odwzajemniam, wiesz wiesz ♥ Kofeina w RedBullach i kto tu kogo czaruje... Katrinka11 ładny ;-) _FallenAngel_ i Czarny_Aniołek bardzo spodobały mi się Wasze ostatnie posty ![]() hej Pinto Lolja wcale, że nie zapomniana! Kinderka13 jesteś nareszcie " niebo jest szare, pada deszcz a ty z niegasnącym uśmiechem bez parasola pędzisz przez miasto przeskakując kałuże, zdajesz sobie sprawę, że życie jest piękne to ludzie, to tych kilka twarzy napędza Cię... dodaje optymizmu odkąd odszedłeś jestem powietrzem, nie jem i nie śpię co noc a twoje piwne oczy jak sen odległe, a twoje dłonie jak niebo nade mną jak dziwnie żyć bez twojego oddechu każdym spojrzeniem, każdym oddechem, każdym słowem i gestem, wpisujesz się na długo w mą pamięć, zapisując dzień po dniu, miesiąc po miesiącu, aż wreszcie rok po roku kronikę ...mego szczęścia "
|
|
#531 |
|
Przyczajenie
|
I’m in love with the way that you smile
and the way that you look in my eyes, it’s so nice. I’m in love with the perfume that you wear. I swear that no one can say that’s not nice. I'm in love with the way you tell your friends that you love me all the time. It's so nice. ------------------------------------------ chciała dać mu znak i wyrazić wszystko ale zawsze rezygnowała, kiedy on stał blisko -On debil wciąż nie kumał, że ma toksyczny dotyk Nie chciała od niego nic prócz bycia przy nim Ten naćpany kretyn nigdy tego nie rozkminił. |
|
|
|
#532 | ||
|
Zadomowienie
|
kucam na dachu w butach na obcasie
blisko krawędzi (...) co by było, gdybym spadła? całe moje życie skończyło się między wschodem, a zachodem tego samego słońca daj mi bucha, flaszke tequili i pięć minut. Opowiem Ci o moim życiu. 2 lata wspólnych radości i cierpień (...) dostaje sms 'otwórz ulubioną książkę na 730 stronie.' pośród obżartych rogów kolorowanek i starych drukowanych kartek serduszko, od Ciebie. 2 lata- pamiętałeś dziękuję Proszę Pani ![]() Cytat:
i like it Cytat:
|
||
|
|
|
#533 |
|
Rozeznanie
|
Myślałeś, że jak zareaguję, gdy spotkałam cię z tą zdz.rą obok? Jesteś mistrzem w pierdo.eniu spraw, które naprawdę były zaj.biste Heeeeeeeeeeeeeeej, a co z tym tekstem 'na zawsze razem'? Starał się ją zrozumieć, przedzierał się przez skorupę w której się ukryła, ale gdy zajrzał do środka, jej tam nie było. A może się zamienimy? Teraz ty będziesz miał uczucia, a ja będę oschła i chłodna. to jak to jest - nie widzisz mnie przez kilka dni i już mnie nie kochasz?
Edytowane przez avocadowa Czas edycji: 2010-11-09 o 11:52 |
|
|
|
#534 |
|
Rozeznanie
|
'I jeszcze jedno Ci powiem. Naprawdę chciałam z Tobą być.
- przecież ona ciągle się uśmiecha . -to spójrz na nią , gdy jest sama Pluszowy miś to Twój konkurent . Macie wiele wspólnego: Oboje jesteście do ściskania ,do gniecenia ,do serca ,do targania . Tylko , że miś jest zawsze przy mnie . 1:0 dla misia . mimo wszystko potrzebuję tego bałaganu, który robisz w moim życiu im dłużej cierpimy, tym większa nas czeka nagroda. Po raz pierwszy od wielu miesięcy ktoś patrzył na nią nie jak na przedmiot, nie jak na piękną kobietę, lecz w sposób nieuchwytny, jakby przenikał na wskroś jej duszę, jej strach, jej kruchość, jej niezdolność do walki ze światem, nad którym pozornie dominowała, choć tak naprawdę niczego o nim nie wiedziała. Jeśli nie umiesz kochać, to się za to nie bierz! Największą zbrodnią jest zabić marzenia. Dostrzegać rzeczy, których nie widzą inni. Przedwcześnie pozbawiona złudzeń rzygam na sztuczność uczuć.'
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
w środku deszczowego i ponurego listopada w moim sercu jesteś ukwieconym majem . . .
|
#536 |
|
Przyczajenie
|
"To było jak gorączka straszne ćpanie bycie na głodzie, ta niemożność nasycenia którą byłam opętana." "Pewnego dnia zdobędę życie." "ciągniecie druta nie jest takie obrzydliwe. Nie jest bardzo osobiste. Ciała ledwie sie dotykaja." lolitta pille bubble gum |
|
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
'
Wpół do siódmej, siedziała przy kompie z otwartymi zeszytami i włączoną muzyką. Wieczór jak każdy, nic nowego się nie działo. Po chwili zaczął dzwonić telefon. Była pewna, że to jedna z jej przyjaciółek. Wyciągnęła telefon z kieszeni. Gdy na małym ekraniku ujrzała jego imię, rozłączyła się, a w jej oczach pojawiły się łzy. Nie, nie dam się już mu więcej do siebie zbliżyć - wyszeptała.. Zobacz, jest słoneczne jesienne popołudnie. Moglibyśmy teraz spacerować ze splecionymi rękoma po parku, wdychać te miejskie zanieczyszczenia.. a nie siedzieć w samotności, w pustym i zimnym pokoju, czując zapach spalonych papierosów . Podeszła do Niego i wręczyła mu paczuszkę. spuścił swój speszony wzrok, ówcześnie ujrzawszy jej przeszklone łzami oczy. - zapomnę. - wyszeptała odchodząc. słyszał z oddali jak zanosi się płaczem. kucnął i zaczął niezdarnie odpakowywać paczkę, delikatnie rozwiązując perfekcyjnie związaną kokardkę. podnosząc wieczko ujrzał trzy rzeczy; paczkę żelek, papierosa i zapałkę. żelki miały symbolizować ich wspólną miłość. obydwoje kochała równie bardzo. papieros miał symbolizować jej uzależnienie od Niego. a zapałka? zapałka miała symbolizować, niewykorzystane szanse. wierzyła, że uda się jej zapalić ją po raz kolejny, ale On jej na to nigdy nie pozwolił. pamiętam jak w przedszkolu jedyną oznaką uczucia, było chwycenie się za ręce. Kiedy w podstawówce, zabranie piórnika oznaczało podryw. W gimnazjum 'miłość' wygląda inaczej. Tutaj nie chwytają się jedynie za ręce, a zabranie piórnika jest niczym w porównaniu do tego co dzieje się w szkolnych kabinach na długich przerwach. Kiedyś uczucie, było tak niewinne. dzisiaj kipiące brudem. później powiem mamie, że moje oczy są przekrwione z powodu cholernie smutnej końcówki filmu i nie dodam, że w roli głównej występowała jej córka............... kupuję kolejną paczkę fajek, idę na chatę do kumpla, siedzę z nim - gadamy o wszystkim, i o niczym. tak przetrwam kolejny, tak samo, jak ten wczorajszy, ciężki dzień. to mi pomaga. pomaga mi nie myśleć, zająć się czymś innym, chociaż na chwilę. leżałam pod kołdrą, starając się ogrzać zmarznięte stopy. pod poduszką poczułam wibracje komórki. 'łobuzie, wyłaź z mojej głowy, bo zasnąć nie mogę! dobranoc, kotek. i love you.', przeczytałam wiadomość od Niego. uśmiech od razu wstąpił na twarz, a zimno stóp jak za dotnięciem czarodziejskiej różdżki, przestało doskwierać. ` |
|
|
|
#538 |
|
BAN stały
|
contine
![]() ...
i gdy tak sobie pomyśle, że tyle trudu naszych chwil ma obrócić się od tak w pył, wykręcam twój numer, naciskam zieloną słuchawkę i znów ratuje Naszą miłość, szkoda tylko, że zawsze na mnie to przypada . pewnego dnia spotkała na swojej drodze anioła, takiego prawdziwego, nawet skrzydła miał, uniósł mnie wysoko nad ziemie do chmur, nagle puścił moją dłoń, a ja upadłam. Już godziłam się ze śmiercią, gdy upadając, poczułam, że ląduje w czyiś ramionach, otworzyłam oczy i zobaczyłam Ciebie, mojego realnego, co prawda bez skrzydlatego anioła . nie pamięta nic, bo może nie pamiętać chce . ... |
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, stań bliżej, poczuj mój zapach, podziwiaj. Uwielbiam, jak nie radzisz sobie z własnymi pragnieniami.
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam po krótkiej nieobecności, choroba i te sprawy.
trochę mam do nadrobienia ale dam radę. jesteście boskie dziewczyny! ;* ______ pozwoliłam mu odejść, bo miałam nadzieję, że wróci. podobno 'jak kocha to wróci' ale mogłam się domyśleć, że on jest inny.. czasem tak trudno jest powiedzieć słowo 'przepraszam' .. lepiej udawać szczęśliwą osobę, niż każdemu z osobna tłumaczyć co Ci jest..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

<3! dziękuję Skarbie 

-