|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
tylko tyle masz nam do powiedzenia??
Cześć
|
|
#4982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak to o jaki o potargany
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4983 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej żonki
Cytat:
ale Ci super spakowana już do Egiptowa??Cytat:
bardzo mi się podoba Cytat:
współczuję powrotu do domu ja mamdo pracy 3 min spacerkiem ![]() kupione, może później fotkę strzelę... Cytat:
cześć ![]() co tam u małej Kotki słychać?? Dagunia i Kinia obie śliczne łazienki Ja się wczoraj nudziłam i obmyślałam nazwę do nowego wątku, to moje propozycje: * Szalone babeczki - czyli 2008 Pm-eczki *Spełnione żoneczki i szczęśliwe mamusie - PM 2008 spotykają tu się! *PM-ki spełnione przez mężów wielbione *PM 2008 ciekawe życie prowadzą - na kłopoty zawsze zaradzą i * Piękne żoneczki, szczęśliwe mamunie - wełnianym istotom mówią nie!
|
||||
|
|
|
#4984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, fajnie można się wymyć nie obijając się o ścianki kabiny ![]() muszę sprawdzić kto dokładnie mieszka za ścianą , żebym się do jakichś dziadków nie przebiła ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha looo jezzzuuuto az tyle czasu edytowalam posta
dobra dzidziol spi to pisze dalej Dzasta masz przesliczny brzusio ![]() Kinia ja bym proponowala przebic sie do sasiadow i do kuchni aaa co jak szalec to po calosci ![]() A Mala ma dzis 6 tygodni ale ten czas leci i z tej okazji jak wczoraj zjadla o 21 to obudzila sie dzis o 4:45 i nie moge narzekac bo jest dosc grzeczna dziewczynka, drze sie jak jest glodna albo ma pampersa ufafkanego albo jej zimno albo goraco albo sie nudzi albo boli ja brzuszek
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-11-09 o 15:39 |
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku do schrupania ta wasza pyzunia
leci ten czas leci... |
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
Koteczku, jaką masz śliczniutką córunię
do schrupania po prostu ![]() masz Ty rację z tymi oknami, jak szaleć to szaleć jaką bym przestrzeń miała w tej mojej mikro łazience
|
|
|
|
#4988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny za komplementy ps. zapraszam do klubu bo mam pytanie ![]() dziewczynki prosze o pomoc...robie imieniny mezowi i potrzebuje porady co zrobic chodzi mi o dwie salatki i jakas zimna plyte pliisssss ![]() dodam ze przyjda same osoby o "staromodnym podniebieniu" czyli tradycyjne salatki, polmisek wedlin, sledziki itp i chce zrobic cos innego ale zeby ich calkowicie nie zaskoczyc smakiem
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-11-09 o 16:15 |
||
|
|
|
#4989 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziubki kochane- co do nazwy nowego wątku- jesli chcemy się wyróżnic to nie rymujmy a wymyslmy cos lotnego. Zaczelo sie od naszego rymu a teraz wszystkie wątki mniej lub bardziej zgrabnie zrymowane.
Ja nie mam weny ![]() Łazienki dziewczyn obłędne-dobra robota Kiniu i Daget!!!! Lecę Was nadrabiać-cmoki
|
#4990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. mega szybka i mega pyszna - 3 zupki chińskie Vifon - te czerwone - 1 ugotowany brokuł zupki rozkruszyć i zalać wrzątkiem... poczekać aż ostygną... brokuł ugotować, ostudzić i pokroić w drobne kawałeczki... połączyć i wymieszać z majonezem... PYCHA ![]() 2. makaronowa - ugotowany drobny makaron - tuńczyk z puszki w oleju - ugotowane na twardo jajka - ogórki konserwowy - majonez wszystko połączyć i wymieszać z majonezem a na zimno to może koreczki, zamiast wędlin (np żółty ser, kabanos, papryka albo wersja z parówką, ogórkiem kiszonym, ile głów tyle pomysłów )ale masz córunię
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-11-09 o 16:49 |
|
|
|
|
#4991 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja dzisiaj dosłownie z doskoku bo mała ma chyba skok i nie mam chwili spokoju. Teraz śpi przy suszarce a tak od rana może ucięła sobie z 10-ciominutową drzemkę Daget łazienka wyszła super. Fakt, że jest niewielka ale to uroki mieszkań w blokach. No i jak najbardziej duży prysznic na plus ja wstawiłam do swojej największą wannę jaka tylko się zmieściła Kotku Majeczka przesłodka i tez taka pyzunia jak moja. Ja swojej ciągle powtarzam, że za chwilę dorobi się drugiego albo i trzeciego podbródka jak będzie dalej tak wcinać. Co do sałatek to nic nie polecę bo ja średnio z kuchnią jestem ![]() Paulinaizabela mi się tam wszystkie propozycje podobają ![]() Kini łazienki nie mogę zobaczyć ale na pewno też superowo wyszła sądząc po komentarzach. A z oknem to jak szaleć to szaleć przebij do sąsiadów i do przedpokoju A co i będziesz miała dwa okna w łazience. Lepiej niż Dzasta
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super dzidziol ![]() Cytat:
Składniki 1kg ziemniaków (kruchych) 10-12 jaj 2 małe lub 1 duża cebula majonez nać pietruszki sól, pieprz, słodka papryka Ziemniaki gotujemy w mundurkach po czym trochę studzimy i obieramy, wrzucamy do miski i ubijamy tłuczkiem do ziemniakówlu kroimy w duza kostke (jak kto woli) Jaja gotujemy na twardo, obieramy i siekamy w kostkę. Cebulę obieramy i siekamy w drobną kosteczkę. Natkę siekamy. Wszystko posiekane dodajemy do ziemniaków+dwie łyżki majonezy+sól,pieprz i słodką paprykę. Wszystko dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki. Sałatka najlepsza jest na drugi dzień jak się przegryzie. Podajemy ją uformowaną w podłużne (8cm) wałki polaną rozrzedzonym mlekiem majonezem i posypaną słodką papryką!. Cytat:
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-11-09 o 17:05 Powód: przepis na salatke |
|||
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniu, Daget dzieki
Niuniu moja juz ma dwa podbrodki ![]() Dzasta podoba mi sie ta Twoja pierwsza salatka wiec wpisuje ja na liste )Dagus no widzisz olsnilas mnie zrobie jajca faszerowane pieczarkami i drugie koncentratem i ruloniki z szynki z nadzieniem chrzanowym ![]() ps. a jakies szczegoly jak ma wygladac ta szynka z kaparami w galarecie i poprosze o przepis na salatke po zydowsku ps.2 a dlaczego dziewczeta nie wklejaja przepisow do klubiku he?? ![]() ps.3 dla mnie "Sa Pm-ki jest impreza" jest number 1. reeeweeelacjaaa ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-11-09 o 17:21 |
|
|
|
#4994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja już w chałupce
ugociłam zupinkę pomindorową- ale jakaś średnia mi wyjszła ![]() naturalnie z rydzykiem ![]() ktoś mnie tu pytał o ryż <aj dont rimember > otóż nie przejadł mi się- uwielbiamy ryż , a że jest lżejszy i zdrowszy to jemy go dużo częściej niż ziemniołki <które kocham- ale wiem, że przesadzać nie można>![]() aaaaaaaaaaaa zapomniałam powiedzieć , że stałam dzisiaj 45 minut w kolejce na poczcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() 2- Cytat:
eno eno... co Ty? Doktor Zosia z MAM TALENT?? Cytat:
![]() wedliny na talerzach jak poukladasz na przemian z warzywami beda wygladaly fantastycznie nie same wedliny na 1 polmisku ![]() ja uwielbiam np pomidory pokrojone w półksiezyce polane sosem majonezowo- czosnkowym wymieszanym ze startym serem żółtym znałam świetny przepis na sałatkę z ziemniaków z boczkiem jedyną jaką czasem robię i bardzo lubię jest sałatka z makaronem tortellini gotujesz makaron tortelini <najlepiej taki z miesem albo z grzybami> studzisz go i mieszasz z warzywami ja dodaję: fasole czerwoną, kukurydzę, (szynkę, papryke czerwoną, ogórka świeżego, pomidora) - to w nawiasie drobno kroisz w kosteczke mieszasz makaron z tymi warzywami i szynką i dodajesz sól i pieprz i sos- (majonez ze śmietana ja zawsze mieszam zeby nie bylo za tłusto + czosnek przecisniety przez praske). jest troszke z nia zabawy i krojenia, ale sałatka wygląda przepieknie- bo jest bardzo kolorowa ![]() ale sie rozpisałam Cytat:
wracaj! ![]() Cytat:
1- makaron + brokuly i kuniec? ![]() Naczynia nasze kupilismy w Ikei! Talerz obiadowy normalny jest jak dla słonia Mamy talerze płytkie <równie bycze> ale dokupilismy miseczki do kompletu i mendy wydaja sie male ale jak zjesz taka miske zupy to pękasz! czuje sie jak złotowłosa w domku misiowym I... własnie pękam po pomidorowej
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj Kasik przez Ciebie mam slinotok
te pomidory i odszukaj Zlocienka ten przepis na salatke z ziemniorami i boczkiem plisss i wklejac laseczki przepisy w klubie i to biegusiem
|
|
|
|
#4996 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2, eno eno... prosze mnie tu w oknach nie licytować Cytat:
![]() Cytat:
![]() mogę wpisać jeśli chcecie zupki oczywiście parzymy razem z przyprawami, będą bardzo pikantne, a brokuł i majonez złagodzą smak ![]() Cytat:
ale muszę powiedzieć, że jest hitem na każdej imprezie i to nie tylko u nas
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Kasico ryżowa ja też dziś mam ryżyk na obiad z kurczaczkiem w sosie pieczarkowym
a tak ogólnie to nie jem dużo ryżu... pomidorówkę zawsze z makaronem robię, z ryżem nie zabardzo mi smakuje...Kotku ja mam przepisik na sałatkę z tuńczykiem warstwową ale tak z bani to dokładnie nie wiem co pokolei, później z domku postaram się wrzucić a ostatnio robiłam tą "sałatkę szefa" z knorra, co to reklamują teraz i super jest ![]() na imprezce ją miałam i wszystkim smakowała a do tego szybciusio się robi
|
|
|
|
#4998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja do pomidorowej też preferuję makaron ale ryż też lubię
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w opakowaniu jest przepis, grzanki i sos chyba jest kilka rodzajów tych sałatek
|
|
|
|
|
#5000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szyneczka wyglada tak..... juz opisuje . Bierzesz jakas dobra szyneczke pokrojona w plastry smarujesz po niej lekko chrzanem (ew. majonez) wkladasz kawalek jaja i ogorasa kiszonego albo korniszonego albo cokolwiek innego chcesz obowiazkowo jednego kapara i 2 kawalki szparagow robisz kopertke z ktorej wystaja szparagi i ukladasz tak obok siebie kilkanascie kopertek miedzy nie kladziesz kapary i szparagi moze byc tez kukurydza i kawalki papryki, robisz zalewe zelatynowo-bulionowa i wylewasz po wierzchu aby wszystko przykryc. Pozostawiasz do wystygniecia. Cytat:
. W Ikeii wszystkie naczynia sa wielkie a sztucce to juz w ogole porazka. A przepis na pomidorki uwielbiam takie
|
||
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czas założyć nowy wątek!!!
To na co się decydujemy?? Mi też się podoba to Są PM-ki jest impreza to co?? |
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane to założyłam nowy wątek - Zapraszam!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23144841 |
|
|
|
#5005 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-11-09 o 18:56 |
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
zasłużyłyście na nowy wątek
zamykam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

O ile juz tak nie probowaliscie....
a w d...najwyżej tego egzaminu nie zdam! Już tylko dwa dni muszę do pracy iść i wolneeeeee jeee jeee jeee
bardzo mi się podoba
ja mamdo pracy 3 min spacerkiem 
i nie moge narzekac bo jest dosc grzeczna dziewczynka, drze sie jak jest glodna albo ma pampersa ufafkanego albo jej zimno albo goraco albo sie nudzi albo boli ja brzuszek

chodzi mi o dwie salatki i jakas zimna plyte