![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Prawda jest taka, że nie mogąc Wojtka naciągnąć na wszystkie perfumy, wymogłam na Nim, żeby odbierać je osobiście
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Ju, mi się ten zapach właśnie z wymyciem kojarzy. Nie chodziło mi o to, że nudny, ale też nie jest kontrowersyjny. Taki czysty, kobiecy. Piżmo nie takie jak w starociach, ostre, duszące.
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Mhm, to ładnie brzmi. Tymczasem zbliża się moja randka (wraca z cmentarza) a Gustaw jeszcze na nogach
![]()
#514 | |
BAN stały
|
Witam!
![]() ![]() ![]() Na początek tylko trochę ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Śniło mi się, że u Polly w odwiedzinach byłem, ale Polly była gdzieś w drugim pomieszczeniu i porozumiewaliśmy się, krzycząc do siebie, a ja siedziałem w pokoju z Jej maużem, który chyba roli jakiejś się uczył (bo chodził z kartkami w ręku i coś tam mamrotał pod nosem) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Gdańsk trochę za daleko? przekładałabym niuchaczowe z 17 we Wrzeszczu na podobną w Gdyni, ino sama bede na nim krótko, chyba żeby coś niezaleznie - sobota czy coś - poczekam na Flo i Zimową |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
#518 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
bo nie wiem, czy Ci współczuc czy gratulować tego kotłowania do rana
![]() edit: bar cheba przydedł ![]() piczon (obok Srola ![]() za wysokie progi na majutowe krótkie nogi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-09 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To do końca będziesz musiał jeszcze trochę tych piwów mi postawić ![]() ![]() ![]() ![]() Nic nie przydedł, ja już wróciłam ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Poważna kwestia - czy jak mieszkanie ma wodę ciepłą z podgrzewacza gazowego a nie miejską to mam od razu olać czy to jeszcze nie katastrofa? Pytam, bo coś fajnego wyczaiłam i nawet się umówiłam na jutro, tylko ten piecyk gazowy mnie niepokoi... Cytat:
w sumie wszystko zależy od potrzeb ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kto wie jak się nazywa znak "&" ? ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przynajmniej nijak się nie kojarzy ![]() my wczoraj mieliśmy podobnie precyzyjne zadanie trzeba było w kuchni ,która ma krzywą podłogę i krzywy sufit ![]() ![]() ![]() edit: przyszła mi paczka z Biochemii i tak myślę że kręcić to chyba do piwnicy pójdę-będzie czyściej trochę ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-11-09 o 15:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-09 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Nindżopesz
|
Eee, ten pierwszy bez łańcuszka kosztuje 5 zeta w dziale "półfabrykaty"
![]() ![]() EDIT: a przepraszam, to sama wróżka tyle kosztuje. Cytat:
O nie, mam łaskotki ![]() A po co równać podłogę do sufitu, to będzie widać? Znowu byłam u lekarza i znowu się wkurzyłam. Bo tam jest tak, że kobity są zapisane na godzinę, te w ciąży wchodzą pomiędzy zapisanymi pacjentkami - co druga - a bez zapisów i niezaciążone czekają do oporu. Chociaż są dni kiedy kolejka idzie normalnie na zasadzie "kto po kim przyszedł". Na dodatek część osób nie zna zasady ciążowych i są głupie sytuacje. Natomiast zapisywanie się będąc w ciąży jest niewykonalne bo wolne terminy są co półtora miesiąca. Dziś klasyczna sytuacja, wszyscy chcieli wejść naraz bo jedna zapisana "już czeka godzinę", druga była z wyglądu rodząca, trzecia miała tylko wyniki badań córki, czwarta była umówiona na jutro ale okazało się, że gin jutro nie przyjmuje to przybiegła dzisiaj, a ja w tym całym burdelu nie umiejąca się kłócić przepuszczałam wszystkich z uśmiechem ![]() ![]() Tylko nie wiem czy jest sens zmieniać lekarza w połowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a potem milion pińćset pań w mniejszym lub większym stadium wybrzuszenia wchodzi w tzw międzyczasie,poza tym panie "tylko po receptę" ,"tylko zapytać" itd itp i wchodzą prosto z rejestracji od pielęgniarek bo się łączy z gabinetem . I tak jestem zapisana na 15 a wchodzę kole 17.00.
![]() |
#527 | |||
BAN stały
|
Trza się więc konkretnie umówić
![]() Współczuć, współczuć Majutka ![]() To może Thiocodin jakiś (jeśli to suchy kaszel ofkors)? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() And? ![]() Ja mam zawsze problem z niemieckim @ podczas rozmów telefonicznych, bo zawsze chcę przetłumaczyć małpę jako Affe, a to przecież "at" jest, i nastaje niezręczna cisza ![]() Cytat:
![]() ![]() Znam to z własnego doświadczenia, z mojej przychodni (do której chodzę jednak tylko i wyłącznie, gdy muszę) ![]() ![]() Chociaż niektórzy lubią tę atmosferę (patrz - siostra mojego szwagra, poczekalnia to jej drugi dom) ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
grozi wypollizowaniem
|
gryx-przerazający ten twój sen
![]() Cytat:
ciepła woda z kranu z starych mieszkaniach to raczej zadko spotykany luksus jest...ja mam gazowy piec, choc wolałabym go nie miec oczywiście ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- maja-ale to chyba nie jest piczon-za blady ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-09 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze że ja siebie też podziwiam że znoszę tyle czasu taką rozpierduchę,gorzej jak skończymy i się okaże że nie umiem żyć w takim porządku
![]() A avek....cóż tak wygląda tumiwisizm i wdupiemanie, tzn wyglądało ,bo już nie ma tego kanapowca.Obecnie w największym pokoju mam 12 dużych pudeł 10 mniejszych i fefnaście całkiem niewielkich acz najbardziej upierdliwych ![]()
![]() |
#530 | ||||
BAN stały
|
Nieee, nawet fajnie było (mimo małego bałaganu w salonie)
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Btw - pozbywasz się HdE? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasa? ![]() ![]() I tak i taki ![]() ![]() Nie, chodzi o to, że jak będziesz mnie chciał do końca łupić, to tak łatwo nie pójdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do tego, że w miłym towarzystwie, to to ja wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Możecie polecić jakieś żelazko? Takie, po którego użyciu ubrania będą wyglądać na bardziej uprasowane niż bardziej pomięte ? ![]() ![]() Nie no dobra przesadzam, ale macie jakieś fajne sprawdzone żelastwo? Ja jakieś 2 lata temu kupiłam (poczytawszy najpierw w necie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-09 o 17:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#532 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
o, jak błyskawicznie
![]() Cytat:
Z drugiej strony chata na ogłoszeniu wygląda ciekawie, jest tylko jeden pokój ale 24 m2 i już w nim w myślach zaprojektowałam wydzieloną sypialnię ze ścianką po łuku i wkomponowanymi pustakami szklanymi ![]() I ma dwa balkony w tym jeden w kuchni która ma 9 m2.. I tanie jest.. Dopytam się jutro, może spółdzielnia niedługo planuje się podłączyć do ciepłej wody. Cytat:
![]() Ale to tylko w W-wie tak, muszę przyznać w Białym nigdy przenigdy w żadnej państwowej przychodni nie miałam nieprzyjemnych przejść. To chyba po prostu kwestia zarządzania i organizacji.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#534 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
centralne jest a wody ciełpej w kranie niet. a piece w blokach to normalne kiedyś było z tego co kojarzę.
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-11-09 o 17:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ![]() Cytat:
![]() Dla mnie to niewyobrażalne było - piec kojarzył mi się zawsze z domem dziadków na wsi, a nie z blokiem w mieście, serio ![]() --- Posilam się rybą po grecku, te warzywa są chyba lepsze od samej ryby ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Podeszły ale ponieważ mam sporo takich które podchodzą bardziej muszę się pozbyć-ilość butelek zaczęła mnie poważnie męczyć.Na kolekcjonerkę to ja się chyba nie nadaje... ![]() Poza tym wiesz....chciejstwa nowe ![]() Ja kredek nie czuję ,kredki są w Dzingu,aleeeee o Dzingu z Tobą nie gadam ![]()
![]() |
#537 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#538 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja do tego chodzę bo był polecany na necie, bo blisko i dał zwolnienie ![]() Cytat:
A najabardziej kocham jak idzie się do prywaciarza a ten "musi ponowić badanie", "musi mieć inną aparaturę" i każe przyjść następnego dnia skoro świt do państwowego szpitala ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. Łosiem to taki przykład 2. Patrząc na Twój avek, fakt nie wyglądasz ![]() 3. No pewnie, może siedzieć przy jednym piwie, a wypić 8 ![]() Co boisz się, że kobieta mogłaby wypić więcej niż Ty ![]() ![]() No może niedługo zostanę, jak tak dalej pójdzie ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
miała piec na węgiel i zrobili im CO z sieci? ![]() Cytat:
piecyk jest brzydki. Nowe piecyki gazowe są ok-podobno nawet da sie baterie termostatyczną podłączyć...chociaz nie chce mi sie w to wierzyc ![]() co do niemania ciepłej wody-powod jest prosty-elektrociepłownie do niedawna pracowały tylko w zimie w ścisle okreslonym sezonie-więc ciepła woda mogłaby byc tez tylko w zimie. Ciepła woda w starych blokach była tylko tam gdzie były osiedlowe kotłownie-czyli paradoksalnie w małych miastach-bo jak w miasteczku powstawało 1 osiedle w polu kapusty to nie opłacało sie tam ciągnąć sieci, tylko budowano kotłownie dla osiedla...uff, a w obszarach silnie zurbanizowanych było ciepło z miejsciej elektrociepłowni i wody ciepłej niet
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.