|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BEZROBOTNI łączmy się:)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Pumas, ja chyba też bym wybrała jedno. Nie wiem w sumie co, bo nawet nie wiem co oznaczają te Wasze skróty... Brałabym to do czego mnie bardziej ciągnie. |
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdka, te skróty to nazwy firm
Oprócz DR co oznacza dyrektora ))
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
http://bydgoszcz.szerlok.pl/oferta/s...ca-ID3MMJ.html
Haha która chce pracować w sexshopie? ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Jula, tyle to wiem, tylko nie wiem co to za firmy jak je rozszyfrować, no ale rozumiem, troszkę trzeba ukrywać tutaj, bo nie wiadomo kto to czyta
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdka, ja kiedyś chciałam pracować w sex shopie
)) Nie miałabym z tym problemów, hehehe. Teraz to już nie wypada i zniszczyłabym sobie CV.Cytat:
Martwię się bo z mojego TŻ jest taki cherlak trochę i w dodatku wg mnie szwankuje mu metabolizm bo patrząc na to, co je, powinien być chudziutki a nie jest :/
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa ta oferta ![]() Niech TŻ sie kuruje, mój też miał kiedyś podobny problem, okazało się, że to rwa kulszowa, bolało go spoooooro czasu, też promieniowało do nogi. Jak sobie leżeliśmy to aż podskakiwał z bólu zadbaj tam o niego, niech idzie do lekarza!
|
|
|
|
#4416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
MiliVanili
))Gwiazdka, TŻ dziś poszedł do lekarza. Musi o siebie zadbać, bo inaczej wymienię go na nowszy model ))Wysłałam AŻ 2 aplikacje dziś, wow...
|
|
|
#4418 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w sumie w mojej sytuacji brałabym już wszystko tym bardziej że ta praktyka na fajnym stanowisku "planowanie produkcji". Chyba poczekam w sumie dziś i tak już nie ma sensu wysyłać poczekam do przyszłego tyg. babeczka na rozmowie mówiła, żeby aplikować znów jak się teraz nie uda, więc zobaczymy. W sumie wczoraj minął tydzień od rozmowy, obecny tydzień jest króciutki i podejrzewam, że w piątek nie pracują, więc nie wiem do kiedy mieć nadzieję? Jak liczyć te 2 tyg.? Eh dobrze, że wieczorem wyjeżdżamy bo przestane o tym myśleć choć na jakiś czas.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i podobno nic nie da tłumaczenie że mam soczewki, bo na soczewki jest co innego wpisane w prawko niż na okulary U mnie piękny dzień się zaczyna i życzę Wam również pięknego, ja lecę na zakupy na podróż.
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ wrócił od lekarza. Będzie żył
To tylko (!) jakieś zwyrodnienia od nieprawidłowej postawy, ludzie przed 30tką zaczynają się sypać powoli wg opinii lekarza.... Kurde, JA nie chcę się jeszcze sypać ![]() Sprawdzam pracuj.pl i normalnie szaleństwo - co druga oferta z wymaganym biegłym rosyjskim. Chyba zaraz wyciągnę moje podręczniki z lo
|
|
|
#4420 |
|
Inkwizytor
|
Ja sobie szukam tej pracy i szukam ale mam wrażenie ze ofert coraz mniej. Póki co idę na kurs o tym jak założyć własna firmę. Biuro Karier studenckich organizuje na mojej uczelni. Nie spodziewam się po tym cudów, ale może akurat się czegoś dowiem
No i jest za darmo. Męczy mnie już to niepracowanie, jestem na piatym roku studiow, przydałoby się w końcu jakieś dośw. w zawodzie a nie praca "jakakolwiek" heh. Tym bardziej że zajęc na uczelni jest na tyle mało że az mi glupio tak nic nie robić;/ Poszłabym na jakiś kurs języka, ale niestety to sa drogie imprezy (dla kogos kto nie pracuje). Póki co musze zdać prawo jazdy, egzamin już w przyszłym tyg. Trzymajcie kciuki bo jak nie zdam to nie wiem z czego zapłace nastepny termin;/ No a wydatki grudniowe mnie przerażają. Ide na wieczor panieński, na wesele i sa jeszcze Świeta i Sylwester. Mam doła |
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Ja olewam Sylwestra w tym roku. Świąt nie obchodzę i zapowiedziałam wszystkim wokół, że nie życzę sobie żadnych prezentów w tym roku bo nie będę w stanie się odwdzięczyć. Wolę kasę przeznaczyć na zajęcia z ang czy na taniec.
|
|
|
#4422 |
|
Wtajemniczenie
|
Żałuję, że w moim liceum obok angielskiego nie było rosyjskiego
to fajny język, może mało popularny, ale bardzo użyteczny. Mnie za to zmuszali do nauki niemieckiego, no ale że ze mnie była pełnokrwista patriotka to nie dałam się zgermanizować Trzymam kciuki za TŻa, z kręgosłupem nie ma żartów
Edytowane przez MiliVanili Czas edycji: 2010-11-10 o 11:04 |
|
|
|
#4423 |
|
BAN stały
|
Ja miałam rosyjski w podstawówce i niewiele pamiętam
![]() Sylwestra też olewam,zresztą tak jak w poprzednim roku,ze świąt niestety się raczej nie wywinę. Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2010-11-10 o 11:09 |
|
|
|
#4424 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też odpuściłam Sylwestra już drugi raz z rzędu, a miałam taką ochotę w tym roku wybrać się na bal
no ale co zrobić jak są ważniejsze wydatki a jedna wypłata na 2 osoby i chorego molosa
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Jak coś tam pamiętam z rosyjskiego
Trzeba sobie przypomnieć. Ale w lo zajęcia z ang były moimi ukochanymi i gardziłam każdym innym językiem Ech...
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysle o was dziewczeta
Na razie rozmawialam z teściem, który radzi, bym tam nie szła, bo jesteśmy za młodzi na takie długie rozłąki i życie na walizkach. A ja mam coraz większy problem i coraz bardziej nie mogę siebie znieść. Ja się po prostu boję, że jak teraz T odrzucę, to znowu będę się meczyć bez pracy kolejne pol roku, a ta moja obecna praca mi nie wypali i zostane na lodzie. Wiem, ze to straszny scenariusz, ale bardzo mozliwy. A żeby tego było mało, odmówiłam dzisiaj współpracy z FMCG, powiedziałam prawdę, że nie interesuje mnie takie stanowisko i już. Chamsko, wiem, ale nie miałam dziś ochoty na konwenanse. A żeby się jeszcze dobić, to nie poszłam dziś do pracy. Ubrałam się, wyszykowałam, nawet wsiadłam do samochodu. Wykonałam w nim kilka telefonów, pod każdym z nich nie było dyrektorów, bo to apele, to jakies konferencje, to nie przyjmował stron. Zniechęciłam się. |
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Jula to dobrze, że już wiadomo chociaż co to jest. Oby nie poszło dalej i bardziej się nie spaprało...
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie kontrolują to mogłabyś cały tydzień siedzieć w domu i by się nie dowiedzieli.
|
|
#4430 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
) ja mam 01.01, więc tylko okulary to jest ograniczenie! Dlaczego głupie prawo jazdy mają decydować o tym czy założę okulary czy soczewki? Chyba mogę jedno albo drugie kiedy mi się to podoba? Jesuuu...jak mnie takie rzeczy wnerwiają no i patrzcie jakie to wszystko sprawiedliwe i zgodne z prawem, etc.
|
|
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nosze okulary, jakoś mi one nie przeszkadzają, chociaż może jak zacznę zarabiać większe pieniądze to pomyślę nad soczewkami
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja na badaniu powiedziałam że noszę okulary i soczewki.
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
A ja na badaniu miałam soczewki, ale pan doktor nic nie zauważył. Takie to badanie było
Dzięki temu dostałam prawko bezterminowo i nie muszę się martwić o okulary
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam tylko na okulary, jak robiłam prawko to nawet nie miałam pojęcia, że będę nosić soczewki, generalnie mam to gdzieś, bo jeżdżę w soczewkach też
a jak mnie złapią to wtedy będę się martwić (jaki mandat mi grozi?) ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Ogółem to całe badanie to ściema, płacisz 40 złotych bodajże a trwa to 3 minuty haha, też dostałam bezterminowo
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze to dziwne zwlaszcza, że mam płaconą solidną podstawę bo jeśli bym jej nie miała, to faktycznie, bez sensu byłaby kontrola, skoro dobre wyniki = pieniadze, wiec zalezaloby mi na tym, by dobrze i sumiennie pracowac. Teraz tez mi bardzo zalezy, no ale dzisiaj nie mialam po prostu weny. Taki dzien. |
|
|
|
|
#4436 |
|
Konto usunięte
|
pumas widziałam, że mi odpisałaś, że byś nie odmawiała pójścia na rozmowę. Rozumiem to, ale teraz chcę się skupić na jednym. Poza tym tamta praca byle jaka i umowa na zastępstwo również, więc nie chciało mi się w to bawić. Mam teraz inne rzeczy na głowie :/
Widzę, że coś o soczewkach było. Ja jestem minusowo ślepa i spokojnie dostałam zgodę na pracę przy komputerze. Tylko boję się, że będę musiała nosić okulary do pracy (bo raczej dużo tego komputera będzie), a ja już tak lubię soczewki
|
|
|
|
#4437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak kiedyś jeden jedyny raz w życiu weszłam do sexshopu to jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam za ladą dziewczynę z mojej uczelni. Aż mi się głupio zrobiło. ![]() A ja się zaczęłam uczyć hindi lol Nie ma to jak robić wszystko tylko nie to co trzeba... Angielski wprawdzie znam biegle, ale i tak wyciągnęłam jakąś książkę ze ze słówkami. Powtórka nigdy nie zaszkodzi. |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Dana, a nie mozna nosic soczewek przed kompem? Bo nie kapuje czegos...
|
|
|
|
#4439 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
aha rozumiem. nie nosilam ani okularów ani soczewek, choc wzrok mi sie bardzo popsuł i pewnie bede musiala.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Oprócz DR co oznacza dyrektora 
Martwię się bo z mojego TŻ jest taki cherlak trochę i w dodatku wg mnie szwankuje mu metabolizm bo patrząc na to, co je, powinien być chudziutki a nie jest :/

i podobno nic nie da tłumaczenie że mam soczewki, bo na soczewki jest co innego wpisane w prawko niż na okulary