|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Caate super
![]() ![]() ![]() Jestem jakaś zdołowana. TŻ do mnie dzwonił w końcu i okazało się, że ze złości na mnie poszedł pić z kolegami.....Ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój Tż zachowuje się tak jak Twój, też jest afera jak się ładniej ubiore do pracy ![]() ![]() Dziękuje dziewczyny za rady ![]() ![]() ![]() Marta85 Przyjęłam zaproszonko ![]() caate Widac, że końce nabrały życia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez je lubie ![]() ale nie che mi sie nigdy ich malowac, mimo ze lubie szminki, blyszczyki juz srednio, to i tak carmexu uzywam tylko ![]() a o co sie poklociliscie? szkoda, ze zamiast wyjasnic to z Toba, to poszedl zatapiac smutki w wodce jak to sie mowi... ![]() czasami tak oni maja... Cytat:
![]() ale powiem Ci, ze gdybym chciala tak do zdrowych dojsc to po ucho trzeba by bylo zejsc ![]() Ja tez smiece czesto w klubie ![]()
![]() |
#2404 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ![]() Za to Ty marnujesz urodę nie będąc fotomodelką ![]() ![]() i włoski rzeczywiście w dużo lepszym stanie ![]()
#2405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No widzisz dobrze, że powiedziałaś mu to co myślisz, bo widac teraz, że chłopak się stara o Ciebie ![]() ![]() Śliczny wzorek tych paznokci ![]() ![]() Marta85 Faktycznie jesteś chudziutka, dobrze by było Ci przytyć ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-09 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
W sumie poszło o to, że widujemy się 4 razy w tygodniu i kiedy chcę iść z nim na spacer albo coś takiego, to tylko w TE dni, w które się widujemy, a jak chciałam wczoraj, to powiedział że ok. ale nie zobaczymy się jutro..... Poczułam się tak, jakby spotykał się ze mną z obowiązku, a nie z przyjemności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a to na wp to sie zglasza czy jak? bo ja zielona w tym jestem ![]() Cytat:
![]() ale wizyte mam dopiero 23.11, bo wteyd powinnam miec juz kase. Niebawem bede je pilowac jakos pilnikiem, jak mi reka nie odpadnie, bo pilowac zel pilnikiem to nie lada wyzwanie ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
niewazne jak mocno sie kochacie, ja bym nie pakowala sie tak szybko w zaksiegowany zwiazek.. Widzisz sama, ze to on powinien zbaiegac, a skoro on omija lekko USC to moim zdaniem, wiem ze to trudne ale poczekalabym z tym. Jaka jest miedzy Wami roznica wieku? Moza przytlacza go tempo, nie dojrzal jak przychodzi co do czego? Nie odbieraj tego postu zle, staram sie zrosumiec wiec musze zadac te pytania. A i to normalne, ze chcesz widziec sie w inny dni, a nie tylko te ustalone. Ja ostatnio poklocilam o podobna sprawe z TZtem tez ![]()
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
Nie odbieram źle Twojego postu. Między nami jest 4 lata różnicy- on ma 23. Rozumiem, że może mieć wątpliwości i dlatego wielokrotnie mu mówiłam, że jeśli nie jest pewien to poczekamy z tym, ale on ciągle mówi, że tego chce. Nie wiem o co chodzi. Jutro pewnie się będzie tłumaczył z tego picia to może uda mi się dowiedzieć coś i na ten temat. Źle zrobił, że zamiast porozmawiać ze mną, ze złości poszedł pić, bo to nic nie załatwi, ale tacy są faceci. Czasem myślę, że może ze mną jest coś nie tak, że chcę się z nim często widywać, ale kocham go bardzo i chcę z nim spędzać jak najwięcej czasu. Moja kumpela również ma chłopaka w miejscowości w której mieszka i widują się codziennie bez wyjątków i jej chłopak nie robi z tego problemów. Tylko w przypadku mojego TŻta jest ten problem, że ma strasznie trudny charakter.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
porozmawiaj z nim jutro, ale koniecznie poczekaj az on sie odezwie i nei zawracaj mu pierwsza glowy. Jak uda, jak gdyby nigdy nic, to ja bym byla zimna i poprosila stanowczo o rozmowe, bo meczy Cie pare spraw. ![]() jutro nadrobie SPA, dzis tylko ekspresowa podstawa bo padam i lece spac. Dobranoc ![]() a na filmie bylismy "zanim odejda wody", smieszny film, miejscami naciagany, ale nam sie podobal ![]()
![]() |
#2410 |
Wtajemniczenie
|
Kalpano,Caate dobrze radzi... zastanów się.
Zaraz lecę się spamować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogole ja tego nie rozumiem - jak mozna ustalac sobie dni spotkan? A jakas spontanicznosc? Chec zobaczenia drugiej osoby? Ja rozumiem ze jak sie mieszka osobno to sa pary co sie nie widuja codziennie, ale wg jakiegos schematu? Jakby mi TZ powiedzial ze ok, dzis pojdzemy na spacer ale jutro juz za to ze dzis bedzie spotkanie to nie, to ja dziekuje, laski mi nie robi. Co to, on jakis limit ma? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
a i jeszcze jedno, nie ma co porownywac zycia czyjegos do naszego. Moze to denerwowac TZta i czuc presje przez to. Kazdy musi zadbac o swoje, a nie patrzec sie na innych. Ja tez w wieku 18lat polecialabym chetnie do kosciola z TZ, a teraz juz niekoniecznie... i to nie znaczy, ze go nie kocham i nie chce z nim zyc. Kocham Go i chce z nim zamieszkac, wtedy czlowiek poznaje sie najlepiej, dociera jak przebywa 24/7 razem. Czlowiek dojrzewa, a milosc wraz z nami.
#2413 |
Zakorzenienie
|
Nad czym się zastanowić?
Myślę, że nie jest tak, że go ograniczam. Może chodzić gdzie chce i robić co chce, tylko jeśli się gdzieś wybiera, to chcę tylko o tym wiedzieć. Ale chyba mam prawo, jako jego dziewczyna. Ja potrzebuję bliskości i czułości, bo tego mi w domu zawsze brakowało. Nie mam zamiaru nic mówić pierwsza na ten temat, bo wiem że i tak nic dobrego z tego nie będzie. Jedynie możemy się pokłócić. Ale znając TŻta jak zobaczy, że jestem obojętna na wszystko, to sam zacznie o tym rozmawiać. Gdzie można kupić kosmetyki Eveline? Są w każdym sklepie kosmetycznym, czy tylko w wybranych, np. Natura? I czy te utwardzacze naprawdę działają na łamliwość i rozdwajanie paznokci? Chcę zapuścić przed studniówką ![]() Uciekam spać. Jutro do szkoły i dłuuugi weekend ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Wtajemniczenie
|
Zastanów się nad ślubem z TŻ. To już jednak jest zobowiązanie, Ty jesteś pewna, że chcesz, a on...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Wtajemniczenie
|
Dzie dobry
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() caate, przepraszam, mogłam od razu wyjasnic, WP to watek Wielbicielki Piekna, udziela sie tam ta dziewczyna, mozesz do niej napisac i sie dowiedziec jak to wyglada, tylko ze ona jest w UK, ale w polsce tez miala propozycje, mysle, ze warto sprobowac, a masz profil na maxmodels? kurcze, cos z klawiatura mi sie popsulo ![]() Milego dnia ![]()
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-11-10 o 07:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musialam miec prostowane, bo ta pani scina na sucho wlosy bo tak widzi gdzie co popalone jest ![]() za rekonstrukcje,scinanie,mo delowanie zaplacilam 250zl ![]() na usprawiedliwienie mojego wydatku, to dostalam 2probki reconstructora, serum na koncowki i szamponu i odzywki nawilzajacej ![]() Cytat:
![]() tak mam profil na MM, ale cos stanelam, moze przez to ze chcialabym z tego zarabiac, bo ile mozna za free pozowac...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-10 o 09:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Właśnie wróciłam ze szkoły- lekcje były skrócone i miały być 2 apele, więc mi się siedzieć nie chciało ![]() ![]() Caate co do Twojego wczorajszego postu, to ja nie chcę się z nikim porównywać. Każdy związek jest inny. Chodziło mi tylko o podanie przykładu, że są związki, w których spotykają się codziennie i nie robią z tego problemu. Mam ochotę się porządnie wySPAmować, ale nie mam pomysłu jak. Na pewno będzie maseczka z Avonu i poćwiczę trochę, ale co poza tym....? |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to okej ![]() tez bym sie chetnie wyspamowala, ale mam tyle rysunkow do oddania na sobote w szkole, z emi chyba reka uschnie ![]() a wlosy nadal wygladaja jak swiezo umyte ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
a co studiujesz
![]() widze, ze jestesmy z jednego wojewodztwa ![]() Dziewczyny jak to jest z awizo, wczoraj byl listonosz chyba z amla, zostawil awizo, to moge dzis odebrac paczke o kazdej porze, czy moge dopiero jak listonosz skonczy prace, czyli po 16? Bo wiadomo, gdybym wczoraj pojechala po przesylke, to musze po tej 16 ale czy dzisiaj tez to mnie obowiazuje, czy ta paczka lezy na poczcie i mi ja wydadza? watpie aby listonosz nosil to ze soba ciagle, ale boje sie ze na marne pojade, jezeli powiedza ze po 16wydaje sie awiza ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-10 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
Caate zazdroszczę efektu na włoskach
![]() Jakby ktoś miał ochotę, to dodałam zdjęcie. Wprawdzie trochę mnie poczochrało bo był wiatr i mam ciemniejsze włosy i brwi, ale.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wellaton zmywal sie szybko z moich wlosow jak kiedys farbowalam, Londa herbanowy braz otrzymasz prawie czarne wlosy, tylko w wietle widac ze sa brazowe ![]() musialabys przyciemnic brwi, bo inaczej faktycznie bedzie to sztucznie wygladac. Moze jakis bronzer, roz na policzki ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- a wloski masz swietne ![]() ![]() prostujesz czy naturalnie masz proste ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co drugi tydzien jestem we Wroclawiu, dzieli nas 100 km ![]() Z awizo to niestety nie wiem
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-11-10 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i znam go dobrze ![]() TZ mieszka niedaleko i tam chodzilam 3lata doliceum ![]() caaale miasto mam do przejechania, bo ja zza sepolna jestem ![]() 16,7km ![]() a ja architektura wnetrz i wymieka mi reka wlasnie ![]()
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Prostuję. Jakbym nie prostowała, to miałabym jeden wielki busz na głowie :P Aktualnie mam włosy farbowane na mokkę z Londy. Na początku był ładny bardzo ciemny, taki jaki chciałam, ale teraz mi już trochę zjaśniał. Chciałabym coś troszkę ciemniejszego
![]() Za radą kosmetyczki pracującej w moim ulubionym sklepie, jako że mam jasną cerę, kupiłam sobie zamiast różu Rozświetlające Perły Pudrowe. Niestety kiedy musnę nimi policzki, po kilkunastu minutach już nie ma śladu. Czekam tylko, żeby je skończyć i dopiero kupię jakiś róż, bo mam stertę kosmetyków, których nie używam od dawna i leżą tylko miejsce zajmując. Kilka lat temu miałam fajny, ale nie pamiętam nazwy, ale cóż, zachciało mi się zmian :P Gdzie można kupić Syrenkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
w hipermarketach real, Kaufland,Tesco czy jakis drogeryjnych
![]()
#2428 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() wczoraj stwierdziłam, że się zaniedbałam... przez te studia i to wszystko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo fajnie ![]() To mamy blisko do factory i magnolii, szkole tez mam 3 przystanki dalej bo to DSW na strzegomskiej ![]() Ja tylko znam okolice dworca, rynku, targ zielinskiego, i tak w strone lotniska
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oraz pasaz grunwaldzki, dla mnie lepszy niz magnnolia, wole tutaj jezdzic na zakupy ![]() dobra pizza jest na bulwar ikara biesiadowo maja taka 57cm ![]() dagrasso, czy u turka 'marche' na nowym dworze kolo stacji Shell ![]() zostawiam 2projekty na wieczor, nie mam sil. Zrobilam peeling buzi, maseczke siarkowa, krem matujacy z oriflame, floslek na oczka i zaraz cos z cialkiem zrobie ![]() wybalsamuje sie eveline, bo pozniej do TZ mam zamiar wpadnac, bo jego mama prosila mnie zebym jej wlosy zafarbowala ![]() a teraz ide dywan myc, bo keczup mi upadl i butelka pekla i troche sie porozlewalo na dywan ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.