Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-09, 21:30   #2401
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Caate super Dobrze że ścięła Ci to co zniszczone. Masz cudowne usta Ja mam małe niestety

Jestem jakaś zdołowana. TŻ do mnie dzwonił w końcu i okazało się, że ze złości na mnie poszedł pić z kolegami.....Ehh

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:31   #2402
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie
Co to znaczy, że TŻ nie pozwala Ci chodzić na obcasach czy ubierać się tak jak chcesz? Ja na pewno nie przyzwoliłabym na takie zachowanie, bo potem będzie coraz gorzej.
To, że nie podoba mu się to, że lubisz ładnie się ubrać, bo dzięki temu możesz się komuś spodobać niestety świadczy o kompleksach TŻ z którymi on sam musi sobie poradzić i na pewno nie przez to, że Ty się mu podporządkujesz i będziesz robiła wszystko tak jak on chciał, bo to droga donikąd.
Masz racje, dzisiaj tam zadzwoniłam nie patrząc co on powie i o dziwo nic nie powiedział Potem się go spytałam czy tam pojedzie ze mną, to odpowiedział, że oczywiście, że tak i żadnego problemu nie było. Chyba już się oswoił z tą myślą jak już tam zadzwoniłam

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul też bym nie pozwoliła na takie traktowanie Tż. Tak, jak by on Tobie nie ufał. Mój jest szczęśliwy, jak ubiorę się w miniówkę, czy tunikę. Co prawda marudzi, jak się jeszcze mamy ze znajomymi spotkać, ale tak to jest w porządku. On powinien akceptować Ciebie taką jaką jesteś. Ja bym mu powiedziałam, że przez takiego jego zachowanie to nas oddala. Mam nadzieje, że Wam się ułoży.
Dziękuje Chciałabym żeby mój Tż miał tak jak Twój i by mu się podobało to, że ubieram miniówkę

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Angelwihoutsoul ale bym tego Twojego tŻ w łepek walnęła. Widać, że chłopak ma kompleksy, że boi się, że może Cię stracić, ale prędzej może się to stać jak będzie Ci tak wszystkiego zabraniał. Dziwne, bo przecież faceci lubią jak ich kobieta wyglądała ładnie, dba o siebie itd.

Alessandra no to masz niespodziankę
Nom wiem mój jest jakiś wyjątkowy

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Na moje oko po przeczytaniu tego co napisalas to on Cie naprawde kocha mocno i tak samo mocno boi sie, zeby Cie nie stracic Sama napisalas - poznal Cie w najkach a teraz ma niunie w szpileczkach Jest zazdrosny bo pieknie wygladasz, on nie mysli ze to dla niego tylko Tak szczerze to jak robisz sie na bostwo to myslisz tylko o swoim TZ czy tez zeby po prostu byc atrakcyjna? Bo dla siebie to wiadomo ale nie oszukujmy sie, chcemy tez sie innym podobac TZ jest najwazniejszy wiadomo.. Ale tez nie moze byc tak ze probuje az tak Cie ograniczac.. Moj tez nie pozwala mi chodzic w miniowkach, ale problemu z tego nie robie na razie W obcasach sama nie lubie to nie mamy z tym problemow Ale jak ladniej ubiore sie do pracy to zaraz jest afera A mieszkamy razem takze widzi kazdy moj ruch Ja sie do tego przyzwyczailam juz chyba Nie zamartwiaj sie

Noo kochana zazdroszcze prezentu Zrob foto i sie pochwal
A co do TZ to no cos Ty, jak potrzebujesz pudru to popros A co w tym zlego? Przynajmniej kupi Ci cos z czego sie ucieszysz i co Ci akurat potrzebne
Dobrze mnie zrozumiałaś on jest właśnie taki jak napisałaś. No jasne, że jak sie robie na bóstwo to też, żeby jakoś wyglądać w oczach innych Ale nie chodzi mi tu nawet o facetów, ale też o dziewczyny, żeby przy nich jak pasztet nie wyglądać Ale chciałabym, żeby on też docenił to, że się ładnie ubrałam, bo przecież to przede wszystkim dla niego chce być atrakcyjna. A jak nie zadbam o siebie, to potem i się czuje fatalnie...
Mój Tż zachowuje się tak jak Twój, też jest afera jak się ładniej ubiore do pracy W każdym bądź razie teraz jest już ok, pogodzilismy się i zaakcetował to, że tam pójdę

Dziękuje dziewczyny za rady Naprawdę mi pomogłyście Trochę tu zaśmieciłam forum, następnym razem bd pisać w klubie

Marta85 Przyjęłam zaproszonko

caate Widac, że końce nabrały życia A fryzurka bardzo mi się podoba

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:37   #2403
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate super Dobrze że ścięła Ci to co zniszczone. Masz cudowne usta Ja mam małe niestety

Jestem jakaś zdołowana. TŻ do mnie dzwonił w końcu i okazało się, że ze złości na mnie poszedł pić z kolegami.....Ehh
dziekuje
ja tez je lubie
ale nie che mi sie nigdy ich malowac, mimo ze lubie szminki, blyszczyki juz srednio, to i tak carmexu uzywam tylko

a o co sie poklociliscie? szkoda, ze zamiast wyjasnic to z Toba, to poszedl zatapiac smutki w wodce jak to sie mowi...
czasami tak oni maja...

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Masz racje, dzisiaj tam zadzwoniłam nie patrząc co on powie i o dziwo nic nie powiedział Potem się go spytałam czy tam pojedzie ze mną, to odpowiedział, że oczywiście, że tak i żadnego problemu nie było. Chyba już się oswoił z tą myślą jak już tam zadzwoniłam

Dziękuje Chciałabym żeby mój Tż miał tak jak Twój i by mu się podobało to, że ubieram miniówkę

Nom wiem mój jest jakiś wyjątkowy

Dobrze mnie zrozumiałaś on jest właśnie taki jak napisałaś. No jasne, że jak sie robie na bóstwo to też, żeby jakoś wyglądać w oczach innych Ale nie chodzi mi tu nawet o facetów, ale też o dziewczyny, żeby przy nich jak pasztet nie wyglądać Ale chciałabym, żeby on też docenił to, że się ładnie ubrałam, bo przecież to przede wszystkim dla niego chce być atrakcyjna. A jak nie zadbam o siebie, to potem i się czuje fatalnie...
Mój Tż zachowuje się tak jak Twój, też jest afera jak się ładniej ubiore do pracy W każdym bądź razie teraz jest już ok, pogodzilismy się i zaakcetował to, że tam pójdę

Dziękuje dziewczyny za rady Naprawdę mi pomogłyście Trochę tu zaśmieciłam forum, następnym razem bd pisać w klubie

Marta85 Przyjęłam zaproszonko

caate Widac, że końce nabrały życia A fryzurka bardzo mi się podoba
dziekuje
ale powiem Ci, ze gdybym chciala tak do zdrowych dojsc to po ucho trzeba by bylo zejsc

Ja tez smiece czesto w klubie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:39   #2404
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Marta, ale ladna masz buzie i jaka szczupltuka jestes
Dziękuję właśnie jestem za szczupła

Za to Ty marnujesz urodę nie będąc fotomodelką na WP jest tylkokasia , startowała jako makijażystka a zarabia też jako fotomodelka, uważam, że IDEALNIE się do tego nadajesz, wystarczy jeszcze raz spróbować, a nóz się uda, przemyśl to
i włoski rzeczywiście w dużo lepszym stanie

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:44   #2405
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
loluska ramoncia dziekuje

jezeli chodzi o te wyjazdy, sama wiem co to znaczy..
TZ co roku na wakacje wyjezdza na 2-3miesiace za granice ale w tym roku bylo o tyle lepiej, ze mial kompa i skype oraz, ze ja wpadlam do niego po 1,5miesiaca.

a wiecie, ze mnie dzis TZ zabral do kina zpaomniaalam si epochwalic
poszlismy z taka para, z ktora sie lubimy i taki mily wieczor byl, szkoda ze do domu musialam wracac
to moje gadanie jednak cos dziala
Wooow ja bym niewytrzyma tyle bez Tżta
No widzisz dobrze, że powiedziałaś mu to co myślisz, bo widac teraz, że chłopak się stara o Ciebie Na czym byliście?
Śliczny wzorek tych paznokci Ale jak dla mnie za długie, tzn ja bym się czuła w takich źle

Marta85 Faktycznie jesteś chudziutka, dobrze by było Ci przytyć Ale i tak śliczną masz buźkę, w dodatku jaka cera

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-11-09 o 21:47
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 21:48   #2406
Kalpana
Zakorzenienie

W sumie poszło o to, że widujemy się 4 razy w tygodniu i kiedy chcę iść z nim na spacer albo coś takiego, to tylko w TE dni, w które się widujemy, a jak chciałam wczoraj, to powiedział że ok. ale nie zobaczymy się jutro..... Poczułam się tak, jakby spotykał się ze mną z obowiązku, a nie z przyjemności Może to głupie, bo 4 razy w tygodniu to nie jest mało, ale mieszkamy w tej samej miejscowości, więc od czasu do czasu można by wyjść gdzieś razem chociaż na godzinkę w INNE dni.... Ehh No i też o to poszło, że mieliśmy jechać do USC załatwić formalności, bo planowaliśmy wziąć cywilny w tym roku przez wzgląd na atmosferę u mnie w domu, bo jest tragicznie i nawet jego mama mówiła, żebyśmy wzięli cywilny i mieszkali u niego, ale jak się pytam kiedy pojedziemy do USC to on ciągle mówi, że nie wie, a niby chce tego ślubu..... Pogmatwane to wszystko

K

Sz
Stary 2010-11-09, 21:58   #2407
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dziękuję właśnie jestem za szczupła

Za to Ty marnujesz urodę nie będąc fotomodelką na WP jest tylkokasia , startowała jako makijażystka a zarabia też jako fotomodelka, uważam, że IDEALNIE się do tego nadajesz, wystarczy jeszcze raz spróbować, a nóz się uda, przemyśl to
i włoski rzeczywiście w dużo lepszym stanie
dziekuje
a to na wp to sie zglasza czy jak?
bo ja zielona w tym jestem
Cytat:
Wooow ja bym niewytrzyma tyle bez Tżta
No widzisz dobrze, że powiedziałaś mu to co myślisz, bo widac teraz, że chłopak się stara o Ciebie Na czym byliście?
Śliczny wzorek tych paznokci Ale jak dla mnie za długie, tzn ja bym się czuła w takich źle

Marta85 Faktycznie jesteś chudziutka, dobrze by było Ci przytyć Ale i tak śliczną masz buźkę, w dodatku jaka cera
no sa dlugie, ja w takich daje rade, bo ja juz nie cuzje ze one rosna, tylko jak lakiery zmieniam to widze odrost
ale wizyte mam dopiero 23.11, bo wteyd powinnam miec juz kase.
Niebawem bede je pilowac jakos pilnikiem, jak mi reka nie odpadnie, bo pilowac zel pilnikiem to nie lada wyzwanie

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
W sumie poszło o to, że widujemy się 4 razy w tygodniu i kiedy chcę iść z nim na spacer albo coś takiego, to tylko w TE dni, w które się widujemy, a jak chciałam wczoraj, to powiedział że ok. ale nie zobaczymy się jutro..... Poczułam się tak, jakby spotykał się ze mną z obowiązku, a nie z przyjemności Może to głupie, bo 4 razy w tygodniu to nie jest mało, ale mieszkamy w tej samej miejscowości, więc od czasu do czasu można by wyjść gdzieś razem chociaż na godzinkę w INNE dni.... Ehh No i też o to poszło, że mieliśmy jechać do USC załatwić formalności, bo planowaliśmy wziąć cywilny w tym roku przez wzgląd na atmosferę u mnie w domu, bo jest tragicznie i nawet jego mama mówiła, żebyśmy wzięli cywilny i mieszkali u niego, ale jak się pytam kiedy pojedziemy do USC to on ciągle mówi, że nie wie, a niby chce tego ślubu..... Pogmatwane to wszystko

niewazne jak mocno sie kochacie, ja bym nie pakowala sie tak szybko w zaksiegowany zwiazek..
Widzisz sama, ze to on powinien zbaiegac, a skoro on omija lekko USC to moim zdaniem, wiem ze to trudne ale poczekalabym z tym. Jaka jest miedzy Wami roznica wieku?
Moza przytlacza go tempo, nie dojrzal jak przychodzi co do czego?

Nie odbieraj tego postu zle, staram sie zrosumiec wiec musze zadac te pytania.

A i to normalne, ze chcesz widziec sie w inny dni, a nie tylko te ustalone. Ja ostatnio poklocilam o podobna sprawe z TZtem tez

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 22:07   #2408
Kalpana
Zakorzenienie

Nie odbieram źle Twojego postu. Między nami jest 4 lata różnicy- on ma 23. Rozumiem, że może mieć wątpliwości i dlatego wielokrotnie mu mówiłam, że jeśli nie jest pewien to poczekamy z tym, ale on ciągle mówi, że tego chce. Nie wiem o co chodzi. Jutro pewnie się będzie tłumaczył z tego picia to może uda mi się dowiedzieć coś i na ten temat. Źle zrobił, że zamiast porozmawiać ze mną, ze złości poszedł pić, bo to nic nie załatwi, ale tacy są faceci. Czasem myślę, że może ze mną jest coś nie tak, że chcę się z nim często widywać, ale kocham go bardzo i chcę z nim spędzać jak najwięcej czasu. Moja kumpela również ma chłopaka w miejscowości w której mieszka i widują się codziennie bez wyjątków i jej chłopak nie robi z tego problemów. Tylko w przypadku mojego TŻta jest ten problem, że ma strasznie trudny charakter.

K

Sz
Stary 2010-11-09, 22:20   #2409
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Nie odbieram źle Twojego postu. Między nami jest 4 lata różnicy- on ma 23. Rozumiem, że może mieć wątpliwości i dlatego wielokrotnie mu mówiłam, że jeśli nie jest pewien to poczekamy z tym, ale on ciągle mówi, że tego chce. Nie wiem o co chodzi. Jutro pewnie się będzie tłumaczył z tego picia to może uda mi się dowiedzieć coś i na ten temat. Źle zrobił, że zamiast porozmawiać ze mną, ze złości poszedł pić, bo to nic nie załatwi, ale tacy są faceci. Czasem myślę, że może ze mną jest coś nie tak, że chcę się z nim często widywać, ale kocham go bardzo i chcę z nim spędzać jak najwięcej czasu. Moja kumpela również ma chłopaka w miejscowości w której mieszka i widują się codziennie bez wyjątków i jej chłopak nie robi z tego problemów. Tylko w przypadku mojego TŻta jest ten problem, że ma strasznie trudny charakter.
A nie ograniczasz go? Nie czuje sie z Toba jak w klatce? Moze potrzebuje wiecej swobody,luzu...
porozmawiaj z nim jutro, ale koniecznie poczekaj az on sie odezwie i nei zawracaj mu pierwsza glowy. Jak uda, jak gdyby nigdy nic, to ja bym byla zimna i poprosila stanowczo o rozmowe, bo meczy Cie pare spraw.

jutro nadrobie SPA, dzis tylko ekspresowa podstawa bo padam i lece spac. Dobranoc

a na filmie bylismy "zanim odejda wody", smieszny film, miejscami naciagany, ale nam sie podobal
Stary 2010-11-09, 22:21   #2410
Shadii
Wtajemniczenie

Kalpano,Caate dobrze radzi... zastanów się.
Zaraz lecę się spamować.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 22:25   #2411
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale jak sie pobierzecie to bedziecie ze soba spedzac wiecej niz 4 dni w tygodniu. I co wtedy??

W ogole ja tego nie rozumiem - jak mozna ustalac sobie dni spotkan? A jakas spontanicznosc? Chec zobaczenia drugiej osoby?

Ja rozumiem ze jak sie mieszka osobno to sa pary co sie nie widuja codziennie, ale wg jakiegos schematu?

Jakby mi TZ powiedzial ze ok, dzis pojdzemy na spacer ale jutro juz za to ze dzis bedzie spotkanie to nie, to ja dziekuje, laski mi nie robi.
Co to, on jakis limit ma?
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 22:26   #2412
caate
Zakorzenienie

GG do caate

a i jeszcze jedno, nie ma co porownywac zycia czyjegos do naszego. Moze to denerwowac TZta i czuc presje przez to. Kazdy musi zadbac o swoje, a nie patrzec sie na innych. Ja tez w wieku 18lat polecialabym chetnie do kosciola z TZ, a teraz juz niekoniecznie... i to nie znaczy, ze go nie kocham i nie chce z nim zyc. Kocham Go i chce z nim zamieszkac, wtedy czlowiek poznaje sie najlepiej, dociera jak przebywa 24/7 razem. Czlowiek dojrzewa, a milosc wraz z nami.
Stary 2010-11-09, 22:31   #2413
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Kalpano,Caate dobrze radzi... zastanów się.
Zaraz lecę się spamować.
Nad czym się zastanowić?

Myślę, że nie jest tak, że go ograniczam. Może chodzić gdzie chce i robić co chce, tylko jeśli się gdzieś wybiera, to chcę tylko o tym wiedzieć. Ale chyba mam prawo, jako jego dziewczyna.
Ja potrzebuję bliskości i czułości, bo tego mi w domu zawsze brakowało.

Nie mam zamiaru nic mówić pierwsza na ten temat, bo wiem że i tak nic dobrego z tego nie będzie. Jedynie możemy się pokłócić. Ale znając TŻta jak zobaczy, że jestem obojętna na wszystko, to sam zacznie o tym rozmawiać.

Gdzie można kupić kosmetyki Eveline? Są w każdym sklepie kosmetycznym, czy tylko w wybranych, np. Natura? I czy te utwardzacze naprawdę działają na łamliwość i rozdwajanie paznokci? Chcę zapuścić przed studniówką

Uciekam spać. Jutro do szkoły i dłuuugi weekend
Dobranoc

K

Sz
Stary 2010-11-09, 22:44   #2414
Shadii
Wtajemniczenie

Zastanów się nad ślubem z TŻ. To już jednak jest zobowiązanie, Ty jesteś pewna, że chcesz, a on...?

Stary 2010-11-10, 00:08   #2415
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Marta 85 ja rowniez przyjelam No rzeczywiscie szczuplutka jestes

Ramoncia a jaka farbe kupujesz? Patrzylas na ta n&e 532?

Buahhot czy na zdj w albumie, tym na ktorym jestes kotkiem masz moze ta pomadke Nyx'a na ustach? Ja tak kurcze ciagle nie mam czasu i mi nie po drodze ale jutro juz ide wreszcie do tego jednego marrionaud i mam nadzieje ze tam beda te kosmetyki
na tym zdjeciu mam blyszczyk nyxa ale w tej rozowej wersji Sugar Pie

Cytat:
ja dodaje na szybko zdjecia fryzury i ide Was nadrabiac
duzo sciela mi wlosow, ale kondycja ich byla pozal sie panie boze...
jestem zadowolona z wizyty, bo wiem ze gdybym chciala to babka by mi sciela te max 5cm, ale ja chcialam tak zeby jak najbardziej zdrowe byly.
Rekonstrukcje robila mi 4x, zaplacilam slono az sie nie przyyznam, ale dostalam troche gratisow mam nadzieje, ze efekt bedzie lepszy na dluzej, bo tak jak ona mi powiedziala to mozliwe, ze nie bede musiala jej robic co 8tyg, zalezy jak wlosy sie odbudowuja
a i dlugosc z moich 53cm, zostalo 40cm.
TZ jest zakochany, mowi mi, ze sexy wygladam i ze pieknie mnie sciela babka, natomiast mama krytykuje co ja zrobilam z wlosami, mam takie krotkie,cienkie, sliskie (ona lubi puszyste wlosy)
Spedzilam w salonie 3h

zdjecia w albumie klik
pieknie wygladaja Twoje wlosy zdradz ile zaplacilas za zabieg, ciekawi mnie to po zabiegu wyprostowala Tobie wlosy?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 07:24   #2416
marta 85
Wtajemniczenie

Dzie dobry

Cytat:

Dziękuję z przytyciem to wiem kochana, mam nadzieję, że przez zimę nazbieram kilka kg

caate, przepraszam, mogłam od razu wyjasnic, WP to watek Wielbicielki Piekna, udziela sie tam ta dziewczyna, mozesz do niej napisac i sie dowiedziec jak to wyglada, tylko ze ona jest w UK, ale w polsce tez miala propozycje, mysle, ze warto sprobowac, a masz profil na maxmodels?

kurcze, cos z klawiatura mi sie popsulo

Milego dnia

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2010-11-10 o 07:25
Stary 2010-11-10, 09:21   #2417
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
na tym zdjeciu mam blyszczyk nyxa ale w tej rozowej wersji Sugar Pie

pieknie wygladaja Twoje wlosy zdradz ile zaplacilas za zabieg, ciekawi mnie to po zabiegu wyprostowala Tobie wlosy?
zabijesz mnie
musialam miec prostowane, bo ta pani scina na sucho wlosy bo tak widzi gdzie co popalone jest
za rekonstrukcje,scinanie,mo delowanie zaplacilam 250zl
na usprawiedliwienie mojego wydatku, to dostalam 2probki reconstructora, serum na koncowki i szamponu i odzywki nawilzajacej

Cytat:
Dzie dobry

Dziękuję z przytyciem to wiem kochana, mam nadzieję, że przez zimę nazbieram kilka kg

caate, przepraszam, mogłam od razu wyjasnic, WP to watek Wielbicielki Piekna, udziela sie tam ta dziewczyna, mozesz do niej napisac i sie dowiedziec jak to wyglada, tylko ze ona jest w UK, ale w polsce tez miala propozycje, mysle, ze warto sprobowac, a masz profil na maxmodels?

kurcze, cos z klawiatura mi sie popsulo

Milego dnia
okej dzieki
tak mam profil na MM, ale cos stanelam, moze przez to ze chcialabym z tego zarabiac, bo ile mozna za free pozowac...

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-10 o 09:24
Stary 2010-11-10, 09:54   #2418
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Właśnie wróciłam ze szkoły- lekcje były skrócone i miały być 2 apele, więc mi się siedzieć nie chciało Zakupiłam ten utwardzacz do paznokci z Eveline za 6zł w Naturze. Mam nadzieję, że będą efekty, bo ostatnio ogarnęła mnie ogromna potrzeba posiadania długich pazurków

Caate co do Twojego wczorajszego postu, to ja nie chcę się z nikim porównywać. Każdy związek jest inny. Chodziło mi tylko o podanie przykładu, że są związki, w których spotykają się codziennie i nie robią z tego problemu.

Mam ochotę się porządnie wySPAmować, ale nie mam pomysłu jak. Na pewno będzie maseczka z Avonu i poćwiczę trochę, ale co poza tym....?

K

Sz
Stary 2010-11-10, 10:24   #2419
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Cześć dziewczynki

Właśnie wróciłam ze szkoły- lekcje były skrócone i miały być 2 apele, więc mi się siedzieć nie chciało Zakupiłam ten utwardzacz do paznokci z Eveline za 6zł w Naturze. Mam nadzieję, że będą efekty, bo ostatnio ogarnęła mnie ogromna potrzeba posiadania długich pazurków

Caate co do Twojego wczorajszego postu, to ja nie chcę się z nikim porównywać. Każdy związek jest inny. Chodziło mi tylko o podanie przykładu, że są związki, w których spotykają się codziennie i nie robią z tego problemu.

Mam ochotę się porządnie wySPAmować, ale nie mam pomysłu jak. Na pewno będzie maseczka z Avonu i poćwiczę trochę, ale co poza tym....?

a to okej

tez bym sie chetnie wyspamowala, ale mam tyle rysunkow do oddania na sobote w szkole, z emi chyba reka uschnie

a wlosy nadal wygladaja jak swiezo umyte
Stary 2010-11-10, 10:33   #2420
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
a to okej

tez bym sie chetnie wyspamowala, ale mam tyle rysunkow do oddania na sobote w szkole, z emi chyba reka uschnie

a wlosy nadal wygladaja jak swiezo umyte
Mam dokladnie tak samo, kilka prac do oddania do soboty

Stary 2010-11-10, 10:40   #2421
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Mam dokladnie tak samo, kilka prac do oddania do soboty
a co studiujesz?
widze, ze jestesmy z jednego wojewodztwa

Dziewczyny jak to jest z awizo, wczoraj byl listonosz chyba z amla, zostawil awizo, to moge dzis odebrac paczke o kazdej porze, czy moge dopiero jak listonosz skonczy prace, czyli po 16?
Bo wiadomo, gdybym wczoraj pojechala po przesylke, to musze po tej 16 ale czy dzisiaj tez to mnie obowiazuje, czy ta paczka lezy na poczcie i mi ja wydadza? watpie aby listonosz nosil to ze soba ciagle, ale boje sie ze na marne pojade, jezeli powiedza ze po 16wydaje sie awiza

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-10 o 10:42
Stary 2010-11-10, 10:42   #2422
Kalpana
Zakorzenienie

Caate zazdroszczę efektu na włoskach Ja sobie właśnie przeglądam farby i zastanawiam się pomiędzy Londą Ciemny brąz a Wellatonem Ciemny brąz. Nie wiem co wyjdzie ciemniejsze i trwalsze. Chciałabym delikatną czerń, ale z tego co zauważyłam farby w odcieniach czerni często wychodzą sztucznie na włosach.

Jakby ktoś miał ochotę, to dodałam zdjęcie. Wprawdzie trochę mnie poczochrało bo był wiatr i mam ciemniejsze włosy i brwi, ale....

K

Sz
Stary 2010-11-10, 10:47   #2423
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate zazdroszczę efektu na włoskach Ja sobie właśnie przeglądam farby i zastanawiam się pomiędzy Londą Ciemny brąz a Wellatonem Ciemny brąz. Nie wiem co wyjdzie ciemniejsze i trwalsze. Chciałabym delikatną czerń, ale z tego co zauważyłam farby w odcieniach czerni często wychodzą sztucznie na włosach.

Jakby ktoś miał ochotę, to dodałam zdjęcie. Wprawdzie trochę mnie poczochrało bo był wiatr i mam ciemniejsze włosy i brwi, ale....
a dziekuje aby ta moja przyjemnosc jak najdluzej sie trzymala
Wellaton zmywal sie szybko z moich wlosow jak kiedys farbowalam, Londa herbanowy braz otrzymasz prawie czarne wlosy, tylko w wietle widac ze sa brazowe mi osobiscie podobal sie efekt mokki z Londy, ale czy dla Ciebie nie bedzie za ciemny?
musialabys przyciemnic brwi, bo inaczej faktycznie bedzie to sztucznie wygladac. Moze jakis bronzer, roz na policzki?

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

a wloski masz swietne takie dluuugie, prawie jak moje przed wizyta u fryzjera
prostujesz czy naturalnie masz proste?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 10:52   #2424
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
a co studiujesz?
widze, ze jestesmy z jednego wojewodztwa

Dziewczyny jak to jest z awizo, wczoraj byl listonosz chyba z amla, zostawil awizo, to moge dzis odebrac paczke o kazdej porze, czy moge dopiero jak listonosz skonczy prace, czyli po 16?
Bo wiadomo, gdybym wczoraj pojechala po przesylke, to musze po tej 16 ale czy dzisiaj tez to mnie obowiazuje, czy ta paczka lezy na poczcie i mi ja wydadza? watpie aby listonosz nosil to ze soba ciagle, ale boje sie ze na marne pojade, jezeli powiedza ze po 16wydaje sie awiza
Ostatni rok mgr. Terapia Zajeciowa
Co drugi tydzien jestem we Wroclawiu, dzieli nas 100 km o tyle mam dobrze, ze siostra tam mieszka to mam gdzie spac (dokladnie Nowy dwor)

Z awizo to niestety nie wiem

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2010-11-10 o 10:54
Stary 2010-11-10, 10:56   #2425
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ostatni rok mgr. Terapia Zajeciowa
Co drugi tydzien jestem we Wroclawiu, dzieli nas 100 km o tyle mam dobrze, ze siostra tam mieszka to mam gdzie spac (dokladnie Nowy dwor)

Z awizo to niestety nie wiem
na nowym dworze bywam czesto
i znam go dobrze
TZ mieszka niedaleko i tam chodzilam 3lata doliceum
caaale miasto mam do przejechania, bo ja zza sepolna jestem
16,7km

a ja architektura wnetrz i wymieka mi reka wlasnie
Stary 2010-11-10, 11:07   #2426
Kalpana
Zakorzenienie

Prostuję. Jakbym nie prostowała, to miałabym jeden wielki busz na głowie :P Aktualnie mam włosy farbowane na mokkę z Londy. Na początku był ładny bardzo ciemny, taki jaki chciałam, ale teraz mi już trochę zjaśniał. Chciałabym coś troszkę ciemniejszego
Za radą kosmetyczki pracującej w moim ulubionym sklepie, jako że mam jasną cerę, kupiłam sobie zamiast różu Rozświetlające Perły Pudrowe. Niestety kiedy musnę nimi policzki, po kilkunastu minutach już nie ma śladu. Czekam tylko, żeby je skończyć i dopiero kupię jakiś róż, bo mam stertę kosmetyków, których nie używam od dawna i leżą tylko miejsce zajmując. Kilka lat temu miałam fajny, ale nie pamiętam nazwy, ale cóż, zachciało mi się zmian :P

Gdzie można kupić Syrenkę?

K

Sz
Stary 2010-11-10, 11:10   #2427
caate
Zakorzenienie

GG do caate

w hipermarketach real, Kaufland,Tesco czy jakis drogeryjnych
Stary 2010-11-10, 11:19   #2428
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny
wczoraj stwierdziłam, że się zaniedbałam... przez te studia i to wszystko muszę się "naprawić". I przestałam ćwiczyć, moje pośladki już takie cudowne nie są jak dawniej motywacji potrzebuję, motywacji

Stary 2010-11-10, 11:40   #2429
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
na nowym dworze bywam czesto
i znam go dobrze
TZ mieszka niedaleko i tam chodzilam 3lata doliceum
caaale miasto mam do przejechania, bo ja zza sepolna jestem
16,7km

a ja architektura wnetrz i wymieka mi reka wlasnie

Oooo fajnie

To mamy blisko do factory i magnolii, szkole tez mam 3 przystanki dalej bo to DSW na strzegomskiej

Ja tylko znam okolice dworca, rynku, targ zielinskiego, i tak w strone lotniska

Stary 2010-11-10, 11:54   #2430
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Oooo fajnie

To mamy blisko do factory i magnolii, szkole tez mam 3 przystanki dalej bo to DSW na strzegomskiej

Ja tylko znam okolice dworca, rynku, targ zielinskiego, i tak w strone lotniska
to ja ppolecam lumpeks na chociebuskiej
oraz pasaz grunwaldzki, dla mnie lepszy niz magnnolia, wole tutaj jezdzic na zakupy
dobra pizza jest na bulwar ikara biesiadowo maja taka 57cm
dagrasso, czy u turka 'marche' na nowym dworze kolo stacji Shell

zostawiam 2projekty na wieczor, nie mam sil.

Zrobilam peeling buzi, maseczke siarkowa, krem matujacy z oriflame, floslek na oczka i zaraz cos z cialkiem zrobie
wybalsamuje sie eveline, bo pozniej do TZ mam zamiar wpadnac, bo jego mama prosila mnie zebym jej wlosy zafarbowala

a teraz ide dywan myc, bo keczup mi upadl i butelka pekla i troche sie porozlewalo na dywan
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości