Scent Bar XX - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-10, 00:08   #601
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XX

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
no właśnie ile
a innych to ile można
A był gdzieś nawet o tym wątek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Pytałem, bo też były pierogi w 3 wersjach smakowych (i mnie również nic nie zainspirowało)
już pamiętam, "ugotowanych" to ja oglądałam, nie w ostatnią, tylko jeszcze poprzednią niedzielę

Cytat:
Serial na tvn, w każdy wtorek o 21:30
Postaram się zapamiętać i nie przegapić

Cytat:
Fajny może być
mnie się podobał

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Jedyne co mogłabym obejrzeć w TV, ale to też bez konieczności ogromnej to: mecz piłki nożnej, wiadomości na BBC, teatr, fajną bajkę No i jeszcze może programy o diamentach, opalach itp
na piłce nożnej nie potrafię się skupić dłużej niż 2 min.
po 5 nie pamiętam już kto z kim gra i do której bramki ma strzelać
a tenis mogę oglądać....

lubię natomiast francuskie musicale i inne też, kanały z muzyką klasyczną, fińskie kreskówki (bo śmiesznie akcentują i za cholerę nie można dojść o co chodzi), ale takie rzeczy to w prywatnych zbiorach lub w telewizjach internetowych

ach, i jeszcze filmy przyrodnicze czytane przez Czubównę, zwłaszcza ostatni o kruku, który wychował się z wilkami....

Cytat:
Zbieram się lulu, już wymyta jestem, wykremowana czyli ready to spanie
ja odpoczęłam już i otwarłam mocne piwo, później może kawa i nie kładę się chyba dzisiaj... coś bym porobiła fajnego...
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 00:16   #602
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

ja odpoczęłam już i otwarłam mocne piwo, później może kawa i nie kładę się chyba dzisiaj... coś bym porobiła fajnego...
tenis, Czubówna, mocne piwo, nie spanie - posiedziałabym z Tobą choćby nic nie gadając no...

ale jutro mam podejście nr xxxx do słynnego pobierania krwi i nie wiem czy dam radę bez snu

i miotam się - tudzież głowię jak się zmusić do snu

zapomiałabym o kawie w nocy
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 00:23   #603
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Koza tyż?

Ja idę spać, bo rano będzie ciężko wstać

Buziaczki Niech Wam się przyśnią pierogi i miecze
Pa
koza stoi huczy i dymi
nie chcę śnic o pierogach i mieczach razem, jakoś źle mi się kojarzy

Cytat:
A był gdzieś nawet o tym wątek
ale podawali dopuszczalną zawartośc %

Cytat:
ach, i jeszcze filmy przyrodnicze czytane przez Czubównę, zwłaszcza ostatni o kruku, który wychował się z wilkami....
nie mogę o zwierzątkach , się wzruszam

Cytat:
dobry plan na wieczór, noc znaczy

u mnie tylko fajeczka i hasiu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 00:31   #604
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Gryx82 - streszczenie - "czy małość moze być jeszcze mniejsza - i obleśniejsza"
Spoko

Cytat:
no właśnie ile
a innych to ile można
A w sumie to nie wiem Wiem jednak, że wolałbym więcej "do użytku wewnętrznego", bo te zdecydowanie szybciej zużywam

Cytat:
Zbieram się lulu, już wymyta jestem, wykremowana czyli ready to spanie
Ale dzisiaj przecież nie sobota

Cytat:
Postaram się zapamiętać i nie przegapić
Będzie mi miło

Cytat:
Druga Sabb, czy jak?

Cytat:
ale jutro mam podejście nr xxxx do słynnego pobierania krwi i nie wiem czy dam radę bez snu
Alkohol rozrzedza krew, więc może czaśnij se setkę przed tym pobraniem?

---

Udam się teraz do salonu kąpielowego, w celu dokonania ablucji
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 00:41   #605
justynaneyman
Zakorzenienie

Hej.
No i udało się- barykada z szafki, fotela i stołka, w charakterze zasłony stary ręcznik z gołą babą seledynowo- biały, Gustaw kwękał i kwękał, ale mu daliśmy ciasteczka czekoladowe w kawałkach ( bo wpycha sobie całe do buzi), także uśpiliśmy go. POTEM było na co popatrzeć- G. cały w czekoladzie, nawet powieki, tak samo poduszka i kołderka, ale co tam.
Jutro- dziś dzień w Wwie
Potem morze. Flo koniecznie i Miciel i Kota.
A potem nie ruszam tyłka znad sztalug- łabędzie i flaming- z oczami z jednej strony

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 00:50   #606
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hej.
No i udało się- barykada z szafki, fotela i stołka, w charakterze zasłony stary ręcznik z gołą babą seledynowo- biały, Gustaw kwękał i kwękał, ale mu daliśmy ciasteczka czekoladowe w kawałkach ( bo wpycha sobie całe do buzi), także uśpiliśmy go. POTEM było na co popatrzeć- G. cały w czekoladzie, nawet powieki, tak samo poduszka i kołderka, ale co tam.
Jutro- dziś dzień w Wwie
A potem nie ruszam tyłka znad sztalug- łabędzie i flaming- z oczami z jednej strony
przeczytałam że upiliście go - ciekawe dlaczego tak przeczytałam

no dopsze, a zapach był czy nie był poczebny? reformulacja pytania - był czy nie był po prostu, jesli tak to jaki?

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Cytat:

byle nie polucjii, a zresztą co tam, należy wam się troszku radości

jakbym wiedziała że nei wpłynie to na zafałszowanie wyników to bym tam szła po halbie że się tak wyrażem - nie szłabym a bym tam wpłynęła nieomal

ale że jestem uczciwa i na niesfałszowanych wynikach mi zależy to - muszę cierpieć jak jakiś kozioł ofiarny

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-11-10 o 00:53
Stary 2010-11-10, 01:10   #607
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
tenis, Czubówna, mocne piwo, nie spanie - posiedziałabym z Tobą choćby nic nie gadając no...

i miotam się - tudzież głowię jak się zmusić do snu

zapomiałabym o kawie w nocy
będzie jeszcze okazja

i jeszcze frytki po 23. smakują najlepiej

nie wiem jak Ci pomóc z tymi reakcjami na zabiegi.
ja mam to wypracowane od lat, kiedyś panikowałam, uciekałam, mdlałam itp, a teraz po prostu po każdym kontakcie ze służbą zdrowia w mojej sprawie, udaję się na rytualne odstresowujące piwo..
kumpel się kiedyś ze mnie śmiał, że mam ciekawą reakcję na stres, bo nie jestem w stanie przed chlapnąć czegokolwiek na odwagę, ani nawet o tym myśleć, tylko przenoszę to na po....
Ale w ciążach też mnie zdrowo wymęczyli, ciągłe anemie i konflikt sero... a piwa nie wolno było....

Cytat:
ale podawali dopuszczalną zawartośc %
to był font o ilości pachnących flaszek, ile wypada mieć, a ile to przesada....

Cytat:
ale jemu dobrze było w stadzie wilczków i przejął od nich większość zachowań, przeuroczy film i z fajnym klimatem.

Cytat:
dobry plan na wieczór, noc znaczy

u mnie tylko fajeczka i hasiu
czy ja wiem czy dobry...
jak się spać nie chce, to co się będę zmuszać...
najwyżej podciągnę sobie ranking w scrabblach na kurniku...

Dobranoc Śpiochom

---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

Cytat:
Druga Sabb, czy jak?
Sabb jest tylko jedna, niepowtarzalna.
A ja jestem zwykła nocna zmora...

Cytat:
ech... sanduny....

Cytat:
Hej.
No i udało się (...)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 01:27   #608
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
będzie jeszcze okazja

i jeszcze frytki po 23. smakują najlepiej

nie wiem jak Ci pomóc z tymi reakcjami na zabiegi.
ja mam to wypracowane od lat, kiedyś panikowałam, uciekałam, mdlałam itp, a teraz po prostu po każdym kontakcie ze służbą zdrowia w mojej sprawie, udaję się na rytualne odstresowujące piwo..
kumpel się kiedyś ze mnie śmiał, że mam ciekawą reakcję na stres, bo nie jestem w stanie przed chlapnąć czegokolwiek na odwagę, ani nawet o tym myśleć, tylko przenoszę to na po....
Ale w ciążach też mnie zdrowo wymęczyli, ciągłe anemie i konflikt sero... a piwa nie wolno było....
:

dzięks, sobie nawet nie wyobrażam konfliktu sero..

ale sęk w tym ze ja już sie przemogłam z niemal wszystkim, taka byłam że sie wziełam wkur....am, przemogłam a tu takie rewelacje mi w dzień przemagania fundneli, i tak od lat

to ja się przemagam a tu dupa ?

chodzi o to że moje przemognięcie się kija było warte - no ale co zrobię, no nic nie zrobię

za lekarza bym wyszła chyba z tej desperacji już

nigdy nie zapomnę jak po krojeniu dziąsła - no so? jest po 23.00 - sama sie wziełam zawiozłam do domu mimo już zanikającego znieczulenia - wyścig z czasem - ja się nie migam - to oni dają ciała - i dopiero wtedy ja siem zastanawiam czy ja chcę przez to przechodzić again

jak byłam kiedyś w szpitalu to staliśmy w kolejce o 6 rano na pobór krwi i na stojąco brali jak leci - w pidżamkach wyglądaliśmy jak scena z filmu o jakimś naziźmie czy coś - bladzi, chudzi, zrezygnowani - ja wiem przeginam, no ale było to mocno słabe a jednak dało się

to co teraz się nie da ?

uhhh - ale ja zła na nich jestem że są takimi cieniasami

wiecie co - raz jak do ojca chodziły pielęgniarki to tak nas jedna flądra wkur.... że wziełam sprawy w swoje ręce - nie będę opisywać szczegółów - amatorstwo ? nie wiem. obstawaim tępotę klasyczną - gdyż działa w branży pielęgniarstwa - zastrzyki i pobór krwi od 20 lat czynnie

a tak poza tym to serio, kurnik?

żadnych movies, mjuzik na noc?
Stary 2010-11-10, 01:52   #609
gryx82
BAN stały

Cytat:
Hej.
No i udało się- barykada z szafki, fotela i stołka, w charakterze zasłony stary ręcznik z gołą babą seledynowo- biały, Gustaw kwękał i kwękał, ale mu daliśmy ciasteczka czekoladowe w kawałkach ( bo wpycha sobie całe do buzi), także uśpiliśmy go

Cytat:
byle nie polucjii, a zresztą co tam, należy wam się troszku radości
No nie?

Cytat:
jakbym wiedziała że nei wpłynie to na zafałszowanie wyników to bym tam szła po halbie że się tak wyrażem - nie szłabym a bym tam wpłynęła nieomal

ale że jestem uczciwa i na niesfałszowanych wynikach mi zależy to - muszę cierpieć jak jakiś kozioł ofiarny
No właśnie, nie wiadomo, czy wpłynie, i jak wpłynie (bo przecież standardowo promili nie sprawdzają) A "po halbie" to po połówce znaczy?

Cytat:
Sabb jest tylko jedna, niepowtarzalna.
A ja jestem zwykła nocna zmora...
A mimo to wiele Was łączy (przynajmniej tak mi się wydaje)

Cytat:
ech... sanduny....
U mnie nieco mniej na bogato

---

Rachel, czymam za bezstresową i owocną wizytę w pobieralni

Dobranoc all
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 01:59   #610
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
dzięks, sobie nawet nie wyobrażam konfliktu sero..

ale sęk w tym ze ja już sie przemogłam z niemal wszystkim, taka byłam że sie wziełam wkur....am, przemogłam a tu takie rewelacje mi w dzień przemagania fundneli, i tak od lat

to ja się przemagam a tu dupa ?

chodzi o to że moje przemognięcie się kija było warte - no ale co zrobię, no nic nie zrobię

za lekarza bym wyszła chyba z tej desperacji już

nigdy nie zapomnę jak po krojeniu dziąsła - no so? jest po 23.00 - sama sie wziełam zawiozłam do domu mimo już zanikającego znieczulenia - wyścig z czasem - ja się nie migam - to oni dają ciała - i dopiero wtedy ja siem zastanawiam czy ja chcę przez to przechodzić again

jak byłam kiedyś w szpitalu to staliśmy w kolejce o 6 rano na pobór krwi i na stojąco brali jak leci - w pidżamkach wyglądaliśmy jak scena z filmu o jakimś naziźmie czy coś - bladzi, chudzi, zrezygnowani - ja wiem przeginam, no ale było to mocno słabe a jednak dało się

to co teraz się nie da ?

uhhh - ale ja zła na nich jestem że są takimi cieniasami

wiecie co - raz jak do ojca chodziły pielęgniarki to tak nas jedna flądra wkur.... że wziełam sprawy w swoje ręce - nie będę opisywać szczegółów - amatorstwo ? nie wiem. obstawaim tępotę klasyczną - gdyż działa w branży pielęgniarstwa - zastrzyki i pobór krwi od 20 lat czynnie
uhhh...
ostre jazdy...
dlatego też z dziećmi starałam się być przy wszystkich możliwych zabiegach... ale wenflon założyli małej jak wypełniałam jakieś ankiety..
przerażała mnie ta znieczulica personelu na oddziale.. nie będę się rozpisywać...

Cytat:
a tak poza tym to serio, kurnik?
serio kurnik
ale to tak z doskoku, parę razy na dzień, dla rozwiania zbędnych myśli...
wygrasz z kimś, a ten cie zwyzywa... no nie da się nie pośmiać z takich...

Cytat:

żadnych movies, mjuzik na noc?
film chyba będzie, tylko jeszcze brak decyzji....
książkę mam do skończenia, ale mam ją w wordzie, a nie chcę rano wyglądać tak jak ostatnio, gdy czytałam z kompa nocą.....
a mjuzik ostatnio m.in taki

Ha! wiem co będzie, do świtu

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2010-11-10 o 02:24
Stary 2010-11-10, 07:36   #611
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
absofakinlutely ! Idealnie ujęłaś to w słowa - to jest to co cenię najbardziej - choć nie powiem czasem jest to okazja do spotkania fajnej części rodzinki z którą na co dzień ciągle brak czasu tak po prostu posiedzieć - no ale jednak ten plus nie przeważył szali
ja nie mam fajnej rodzinki, z którą bym lubiła siedziec
Cytat:
Mission: 250 pierogów - Completed!
(kurczakowe, ruskie i szpinak-ricotta)

ale bym sobie pierogów zjadła
Cytat:
Ja lubię święta, bo to okazja, by poopier... niczać się jeszcze bardziej, niż to robię przez cały rok Poza tym uwielbiam tę atmosferę (oby tylko śnieg był), prezenty (sam se wybieram, to jestem zawsze zadowolony), świąteczne żarcie i alkoholizowanie się przez bity tydzień
fajnie masz
u mnie prezenty kupują tylko dzieciom, mama panikuje już tydzień przed i non stop się drze, ze jeszcze tyle roboty, trzeba zrobić to, tamto i sramto, a święta spędzam za stołem słuchając *******enia i o suchym pysku, bo potem trzeba starszych do domu przywieźć
Mam w takie swięta, wolałabym nabrac zapasów żarcia, zamknąć się w chacie na 4 spusty, jeść pić i spać
Cytat:
teraz Timbuktu, kobieta zmnienną jest
ja wczoraj miałąm faze na Smoka, ale po testach już mi przeszło
Cytat:
no dzień jak co dzień i po co ta cała szopka z opłatkiem, życzeniami i "atmosferą rodzinną"
u mnie się nikt nie sili na atmosferę rodzinną
Tylko przy opłatkach i życzeniach znów będa truć, zebym se chuopa znalazła
Cytat:
lubię natomiast francuskie musicale i inne też, kanały z muzyką klasyczną, fińskie kreskówki (bo śmiesznie akcentują i za cholerę nie można dojść o co chodzi), ale takie rzeczy to w prywatnych zbiorach lub w telewizjach internetowych

musze spróbowac
Cytat:
i płaczesz tak, jak żonki, które mówiły, że płakały jak pokazali w tv slimaka, co uratował się przed powodzią?
o, włąsnie rozmawiają o tym, ze większośc z nich poznała swoich mężusiów w wieku 15-17 lat. taaa....
A ja jak spotkałam faceta, w którym się bujałam na zabój w wieku 21 lat, to moją pierwszą myślą było "****a co ja w nim widziałam?"

Cytat:

Bry
Nic mi się nie kce
I PMS mam, będę zrzędzić

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-10 o 07:57
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-10, 08:19   #612
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
tale jutro mam podejście nr xxxx do słynnego pobierania krwi i nie wiem czy dam radę bez snu
Czymam kciuki. A co do problemów z pobraniem to mam swoją teorię, że po prostu niektórzy nie umieją. Zazwyczaj chodzę do jednego gabinetu i jest luzik, pięć sekund i po sprawie ale raz skusiłam się na pomoc teściowej w rzeczonym szpitalu to trzy osoby próbowały mi się wbijać w obie ręce i był wielki problem.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
o, włąsnie rozmawiają o tym, ze większośc z nich poznała swoich mężusiów w wieku 15-17 lat. taaa....
A ja jak spotkałam faceta, w którym się bujałam na zabój w wieku 21 lat, to moją pierwszą myślą było "****a co ja w nim widziałam?"
Wiem, że to częsty przypadek ale autentycznie nie rozumiem - wyznawałam zasadę, że muszę poznać to i owo nim wybiorę jednego No skąd mam wiedzieć czy inszy nie będzie lepszy w łóżku (haha, poniekąd żart) albo nie będzie się do mnie lepiej odnosił? I jak przypominam sobie swojego pierwszego to porażka na całej linii ale się teraz nie rozpiszę bo lecę do endokrynologa.

A, święta lubię bo mój łojciec wraca z wyjazdów pracowych, wpada teść z babom i jest wesoło. Tylko te cholerne prezenty, nigdy nie wiem co komu kupić.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 08:29   #613
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Np. nie znam Markiza de Sade, Noir Patchouli...
zadek jest bardzo fajn

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 08:30   #614
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że to częsty przypadek ale autentycznie nie rozumiem - wyznawałam zasadę, że muszę poznać to i owo nim wybiorę jednego No skąd mam wiedzieć czy inszy nie będzie lepszy w łóżku (haha, poniekąd żart) albo nie będzie się do mnie lepiej odnosił? I jak przypominam sobie swojego pierwszego to porażka na całej linii ale się teraz nie rozpiszę bo lecę do endokrynologa.
ale nie musiałabyś się nim dzielić i byłoby jak w bajce itp
klik!

edit: i klik2!
A ja tam nie wiem, jak wygląda życie Z TŻ

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-10 o 08:41
Stary 2010-11-10, 08:56   #615
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ale nie musiałabyś się nim dzielić i byłoby jak w bajce itp
klik!

edit: i klik2!
Wzruszyłam się 15 lat i wielka miłość? Hmmm...
Dobra mam chwilę to obgadam najgorsze cechy pierwszego: miał czas tylko we wtorki i czwartki, na inne dni trzeba sie było umawiać z wielkim wyprzedzeniem. Przytulanie na mieście między ludźmi wykluczone, w ogóle przytulanie oderwane od seksu mu nie szło. Zero czułości, zero telefonów, chyba, że w konkretnej sprawie, na wakacje wyjechał i 2 tyg milczenia, już myślałam, że umarł. I nie miał pojęcia czym jest łechtaczka Przy rozstaniu się wyjaśniło - nie kocha, nie pokocha. No to w sumie po grzyba miał się wysilać.

Ciekawe cechy drugiego: żarcie cebuli przed moim przyjściem (nie to, żeby specjalnie, tak wychodziło) a potem teksty "nie chce mi się myć zębów, nie musimy się całować" (wbrew pozorom to nie obecny ), nazywanie mnie per Gruba Zocha także między ludźmi, zasypianie w trakcie same wiecie czego, ogólne chamstwo i niby zabawny szowinizm.
I ja miałabym z takimi całe życie się bujać

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 09:00   #616
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

A już myślałem, że to się pojawi (wiem, wiem - zaraz napiszesz, że: "zaraz po wyciskarce Starcka i kubicznych meblach Le Corbusiera, to najbardziej oklepany, dizajnerski przedmiot świata"

troche mniej oklepany , ale mię sie nie podobie akurat-co do przedmiotów dizajnerskich to mam faze na lampy ostatnio....
taka mnie meczy:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCcQ9QEwAg

Cytat:
no to dziękować bo sie linczu spodziewałam - ale powiedzcie same czy to wymaga komentarza ????????????????

edit: sami, powiedzcie sami

co do komentarza....tak mi sie przypomnialo na inny temat zupełnie.
wczoraj czytam o wywiadzie z bushem w jakims tak kosciele...tak bez wiekszego zainteresowania...i nagle czytam co uczyniło busha przeciwnikiem aborcji...otóż czytam ze jak miał kilkanaście lat matka pokazała mu słoik z zakonserwowanym płodem-było to jego niedoszłe rodzenstwo....tak mnie kurde wcięła ze czytałam kilka razy czy mi sie cos nie pokręciło . czy to u nich normalne ze trzyma sie w domu ludzkie płody w słoikach?

Cytat:

Cytat:

.

ja tez poznałam TZ w wieku 17 lat , to nie znaczy ze nie poznałam wczesniej innych facetów
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 09:09   #617
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
cóż, żonki poewnie zdołałyby w tym czasie dorobić alternatywne zachowania/życiorys obiekta

Stary 2010-11-10, 09:11   #618
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra mam chwilę to obgadam najgorsze cechy pierwszego: miał czas tylko we wtorki i czwartki, na inne dni trzeba sie było umawiać z wielkim wyprzedzeniem. Przytulanie na mieście między ludźmi wykluczone, w ogóle przytulanie oderwane od seksu mu nie szło. Zero czułości, zero telefonów, chyba, że w konkretnej sprawie, na wakacje wyjechał i 2 tyg milczenia, już myślałam, że umarł. I nie miał pojęcia czym jest łechtaczka Przy rozstaniu się wyjaśniło - nie kocha, nie pokocha. No to w sumie po grzyba miał się wysilać.

Ciekawe cechy drugiego: żarcie cebuli przed moim przyjściem (nie to, żeby specjalnie, tak wychodziło) a potem teksty "nie chce mi się myć zębów, nie musimy się całować" (wbrew pozorom to nie obecny ), nazywanie mnie per Gruba Zocha także między ludźmi, zasypianie w trakcie same wiecie czego, ogólne chamstwo i niby zabawny szowinizm.

Ale przejścia

Moja była wielka miłosc, w którym się bujałam owocnie jakies 2 miesiace, a potem bezowocnie bujałam już bez wzajemności i męczyłam przez następne 2 lata jest już żonaty i dzieciaty
Jednak dobrze, ze to nie na mnie trafiło

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja tez poznałam TZ w wieku 17 lat , to nie znaczy ze nie poznałam wczesniej innych facetów
to jak poznawałaś innych, a może nawet - o zgrozo - spotykałaś z innymi,, to ten się nie liczy jako piewrwsza miłość i książę z bajki

Mam dobra kolezankę, co wyszła za faceta, z którym chodziła już w szkole średniej. I mówiłą, ze seks dopieor po ślubie. Ok, ich sprawa.
Bardziej zdziwiło mnie to, ze już rok po ślubie - dzidzi. Kurka, jakbym czekała tyle lat na "po slubie", to chociaż bym chciała się nacieszyć tym facetem i seksem, a nie od razu w ciążę i karmienie pakować
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
cóż, żonki poewnie zdołałyby w tym czasie dorobić alternatywne zachowania/życiorys obiekta
po co grzebac w tym, co już jest - może on się zmieni po ślubie...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-10 o 11:03
Stary 2010-11-10, 09:16   #619
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

to jak poznawałaś innych, a może nawet - o zgrozo - spotykałaś z innymi,, to ten się nie liczy jako piewrwsza miłość i książę z bajki

myślę ze jest pierwszym księciem w jeden dzien sie poznaliśmy i spędziliśmy ze sobą jakies 10 minut,a na drugi dzien byliśmy juz parą
Stary 2010-11-10, 09:54   #620
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

no dopsze, a zapach był czy nie był poczebny? reformulacja pytania - był czy nie był po prostu, jesli tak to jaki?

---------- Dopisano o
Potrzebny to może nie był, ale uatrakcyjnił - Hiris Hermesa

Stary 2010-11-10, 11:05   #621
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Hej
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Powiem szczerze że ja siebie też podziwiam że znoszę tyle czasu taką rozpierduchę,gorzej jak skończymy i się okaże że nie umiem żyć w takim porządku

A avek....cóż tak wygląda tumiwisizm i wdupiemanie, tzn wyglądało ,bo już nie ma tego kanapowca.Obecnie w największym pokoju mam 12 dużych pudeł 10 mniejszych i fefnaście całkiem niewielkich acz najbardziej upierdliwych
mogę dołączyć go grupy podziwiaczy Skarbiątka?

a avek strasznie mi się podoba, wcale nie wygląda na wdupiemanie tylko relaks

Cytat:
ja bym chciała miec cw, ale u nas to nie przejdzie na pewno. Po piewsze koszt instalacja...po drugie koszt remontu-no juz widzę jak ktos po remoncie łazienki godzi sie zeby mu ją rozwalili
niby tak, ale przecież są momenty np. wymiana pionów, instalacji itp. kiedy nikt sie nie pyta o zgodę czy można czy nie. modernizuje sie i już.

a może ja źle myślę i takie modernizacje nie są narzucane odgórnie tylko zawsze za zgodą członków spółdzielni/wspólnoty?
Cytat:
to jak juz jestesmy w temacie prezentów to np ja bym chciala dostac taki kawałejk szkła:
http://www.stereodesign.pl/Sklep/Tac...,0,272,744.htm

boję się szkła w kuchni.. mama lubi szklane deski i podstawki a mnie się one nie widzą..
(jakiś brak konsekwencji, bo ze szklankami czy innymi miskami nie mam problemu)

a Twój kawałek szkła drogawy się wydaje
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Jak ma służyć do rzucania nim to pożyczyć od babci takie żeliwne.

Cytat:
Mission: 250 pierogów - Completed!
(kurczakowe, ruskie i szpinak-ricotta)
o kurcze, tylu pierogów naraz w życiu nie widziałam
Cytat:
w międzyczasie próbowałam sobie kawę zrobić
1. zalałam zimną wodą
2. posoliłam 2 łyżeczkami soli i napiłam się tego
3. była ok....
też taką kawę kiedyś sobie zrobiłam, byłam wtedy bardzo przekonana że jestem trzeźwa

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja mam piecyk gazowy i w sumie to nawet go lubię przynajmniej jak jest awaria ogrzewania (a jest nawet często ) to chociaż mam ciepłą wodę
Mam nowy typ więc jest bezpieczny (przynajmniej żyję w takim przekonaniu )
hmmm.. czyli widzę że da się mieszkać z piecykiem i wyżyć...

idę dziś obejrzeć chatę, pokazałam ogłoszenie rodzicom, nawet nie byli przeciw

ajajaj, co ja biedna zrobię jak mi się oba dzisiejsze mieszkania tak samo spodobają?
(ale mam problem)
Cytat:
Nie wierzę
a czemu nie wierzysz? no nie lubię i już.
dziwnie u nas z prezentami jest, tak na odczep się, bez zastanowienia, byle coś było bo trzeba..

a w ogóle to lubię prezenty tak bez okazji, np. znajduję coś przypadkiem i widzę że to 100% pasuje do kogoś

Cytat:
ja przeczytałam że utopiliście

Cytat:

no fantastyczni, obaj, nie wiem który bardziej fantastyczny
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 11:07   #622
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
już wiem, ze nie dam rady

Stary 2010-11-10, 11:09   #623
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
za łodpowiedź A te żeliwne to naprawdę najlepsze były I do prasowania i do rzucania się nadają
Rzucać nie rzucałam ale prasowało się nimi koszmarnie bo ciężkie i słaba regulacja temp. wiec przepalanko było co chwilę.
Cytat:
a ja się waham nad Timbuktu
niech mi to ktoś ze łba wybije
Na mnie nie licz. Lubiem i używam regularnie i jak bym napisała w KWC poleciłabym go koleżance.

Cytat:
Dobra mam chwilę to obgadam najgorsze cechy pierwszego: (...)
O to ja tez poobgaduję ale nr.2. (nr. 1 był normalnym i fantastycznym facetem).
To ze on był bardzo oszczędny nie znaczyło ze muszę być i ja i wkurzało mnie jego przeliczanie moich rzeczy na "kurczaki" (dosłownie raz przeliczył mi moje perfumy na ilość kurczaków).
Koszmarny egoista jak sobie robił kanapki to mu nie przychodziło do głowy żeby i mi zrobić nawet jak poprosiłam.
Oziębłość seksualna, miałam wrażenie ze dla niego sex oralny to prawie jak zboczenie jest.
Jak mi zaczoł "pitolić" o zakładaniu rodziny (ja miałam 20 lat) to definitywnie powiedziałam PA PA (po 2 takiej gadce). (a i nie napisałam że kobiecie studia niepotrzebne bo i tak będzie sie zajmowac domem).

----------------------------------
Fitam!
Zabiegana, zalatana, zmęczona ale zadowolona.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 11:13   #624
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
troche mniej oklepany , ale mię sie nie podobie akurat-co do przedmiotów dizajnerskich to mam faze na lampy ostatnio....
taka mnie meczy:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCcQ9QEwAg
ciekawe czy naprawdę nie razi w oczy?

Cytat:
co do komentarza....tak mi sie przypomnialo na inny temat zupełnie.
wczoraj czytam o wywiadzie z bushem w jakims tak kosciele...tak bez wiekszego zainteresowania...i nagle czytam co uczyniło busha przeciwnikiem aborcji...otóż czytam ze jak miał kilkanaście lat matka pokazała mu słoik z zakonserwowanym płodem-było to jego niedoszłe rodzenstwo....tak mnie kurde wcięła ze czytałam kilka razy czy mi sie cos nie pokręciło . czy to u nich normalne ze trzyma sie w domu ludzkie płody w słoikach?
yyyy, nawet nie mam jak skomentować, jest to aż tak odległe od mojej "normalności"

Cytat:
Mam dobra kolezankę, co wyszła za faceta, z którym chodziła już w szkole średniej. I mówiłą, ze seks dopieor po ślubie. Ok, ich sprawa.
Bardziej zdziwiło mnie to, ze już rok po ślubie - dzidzi. Kurka, jakbym czekała tyle lat na "po slubie", to chociaż bym chciała się nacieszyć tym facetem i seksem, a nie od razu w ciążę i karmienie pakować
nie rozumiem co Cię dziwi, przecież kościelna jesteś?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 11:17   #625
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

To ze on był bardzo oszczędny nie znaczyło ze muszę być i ja i wkurzało mnie jego przeliczanie moich rzeczy na "kurczaki" (dosłownie raz przeliczył mi moje perfumy na ilość kurczaków).
Koszmarny egoista jak sobie robił kanapki to mu nie przychodziło do głowy żeby i mi zrobić nawet jak poprosiłam.
Oziębłość seksualna, miałam wrażenie ze dla niego sex oralny to prawie jak zboczenie jest.
Jak mi zaczoł "pitolić" o zakładaniu rodziny (ja miałam 20 lat) to definitywnie powiedziałam PA PA (po 2 takiej gadce). (a i nie napisałam że kobiecie studia niepotrzebne bo i tak będzie sie zajmowac domem).

profanator!

a ja od wczoraj usiłuję sobie przypomniec jakiegoś "odjechanego" "narzeczonego"...i w sumie to wszyscy byli normalni, oprcz jednego, któy zmyślał na potęgę i opowidał jakies rozbudowane historie niby z zycia wzięte i nigdy mi nie mowił gdzie idziemy (a okazywało sie np ze na 2 koniec miasta sprzątac grób babci ), najlepsze było to gdy spotkalismy sie po 2 mieś bez kontaktu to on był święcie przekanany ze nadal jesteśmy parą .....no ale to nic w porównaniu z waszymi...
Stary 2010-11-10, 11:19   #626
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Potrzebny to może nie był, ale uatrakcyjnił - Hiris Hermesa
i nie wyszedł z niego żadne dryndus?
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
też taką kawę kiedyś sobie zrobiłam, byłam wtedy bardzo przekonana że jestem trzeźwa

Cytat:
o kurka
kurczaki rzondzom
zaczynam się cieszyć, ze z żadnym pojechanym obiektem nie miałam na dłużej do czynienia
Cytat:
nie rozumiem co Cię dziwi, przecież kościelna jesteś?
Nie aż taak...
żeby tak od razu po ślubie w dzieci, zamiast się przyjemnościami najpierw nacieszyć no ale ich sprawa
(pozostaje mi tylko podziwiać silnej woli w czekaniu do slubu )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-10 o 11:39
Stary 2010-11-10, 11:37   #627
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ciekawe czy naprawdę nie razi w oczy?

myślę ze oryginał na pewno nie razi, a co do inspirowanych to ugh...nie wiem (raczej wątpię)

Cytat:
yyyy, nawet nie mam jak skomentować, jest to aż tak odległe od mojej "normalności"

a mnie zdziwiło ze pod artykułem były jakies komentarze, a nikt sie nie odniósł do tego płodu w słoiku

Cytat:

Maja,ale to nie jest tak ze sex sie uprawia tylko do momentu zajscia w ciązę a później juz nie.....

Cytat:
Hej

niby tak, ale przecież są momenty np. wymiana pionów, instalacji itp. kiedy nikt sie nie pyta o zgodę czy można czy nie. modernizuje sie i już.

a może ja źle myślę i takie modernizacje nie są narzucane odgórnie tylko zawsze za zgodą członków spółdzielni/wspólnoty?
boję się szkła w kuchni.. mama lubi szklane deski i podstawki a mnie się one nie widzą..
(jakiś brak konsekwencji, bo ze szklankami czy innymi miskami nie mam problemu)

a Twój kawałek szkła drogawy się wydaje

zawsze jest za zgodą reprezentacji czlonków/wspólnotowiczów,

deska raczej tania...droga to jest taka
http://www.modernform.pl/Kuchnia-k11...ami-p6370.html
Stary 2010-11-10, 11:42   #628
justynaneyman
Zakorzenienie

Maju, nie wyszedł. UWAGA- podoba mu się Red D&G

Stary 2010-11-10, 11:43   #629
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
koza stoi huczy i dymi
nie chcę śnic o pierogach i mieczach razem, jakoś źle mi się kojarzy
Z czym?

Cytat:

Ale dzisiaj przecież nie sobota
Nie?

Cytat:
"Ale dzisiaj przecież nie sobota "

Cytat:
Hej.

Cytat:
Glodnemu chleb

Cytat:
Czymam kciuki. A co do problemów z pobraniem to mam swoją teorię, że po prostu niektórzy nie umieją.
Raz w życiu miałam pobraną krew tak, że nic nie czułam, nawet ukłucia Ta Pani powinna wygrać "Mam talent" za taki talent do pobierania krwi

Cytat:
A chcesz wiedzieć?

Ech wstałam wcześnie rano, byłam w pracy, potem na zakupach. Wróciłam do domu i dziecko zaczęło oglądać co mam w siatce, wyjęło jakąś rzecz i zaczęło lecieć z tym do babci, żeby pokazać i nagle potknęła się o leżącą na podłodze poduszkę i przyłożyła policzkiem o futrynę Dobrze, że nie głową, Boże... Policzek jest zaczerwieniony i ma rysy jakby ją kot podrapał Dobrze, że nie napuchło ani nie zsiniało, dzięki szybkim okładom.
Potem jeszcze mama mnie trochę wkurzyła i ogólnie humor mi chwilowo zdechł

I tak się nie dam

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-11-10 o 11:48
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 11:46   #630
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja,ale to nie jest tak ze sex sie uprawia tylko do momentu zajscia w ciązę a później juz nie.....
ale dla mnie to by było za mało, te pare miesięcy...
ale ja to ja

W dalszym ciągu jestem w Eflmanowo-Burtonowym ciągu
Tym razem odgrzebałam muzykę do Beetlejuice
(p.s. Under Bergets Rot Finntrolla mi zawsze przypomina ten film )

Cytat:
Maju, nie wyszedł. UWAGA- podoba mu się Red D&G
a to chyba taki cięzki, kobiecy killer o ile pamiętam?

Cytat:
A chcesz wiedzieć?
wystarczająco się od innych ansłucham, zeby nie chciec samemu sprawdzać
Cytat:
I tak się nie dam
nie daj się

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-10 o 12:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości