![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
![]() Enax narzeczonym od kurczaków zrobiłaś mi środę (bo dzisiaj jest chyba środa, co nie ![]() ![]() Kurcze myślę i myślę, ale moi byli normalni, tzn. jeden leń, wykorzystywacz i lowelas, a inny okazał się członkiem "mafi samochodowej" i miał "kontakty" np. na Ukrainie ![]() ![]()
![]() |
#632 |
grozi wypollizowaniem
|
ale bedac w ciazy i po niej mozna sex uprawiac...więc nie wiem czego by ci mało było
#633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kurnikiem masz absolutną rację - rozwianie niepotrzebnych myśli - to mi tez strasznie potrzebne a muzyczką to mnie by się wkręciły nostalgiczno/romantyczno/melancholijno-zakazane Cytat:
A mogła to być ściema ? Ale jak był to Texas to pewnie czymali w domu. kończac te medyczne tematy - krwi nie pobrano - już nie będę zniesmaczać towarzystwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no celem pochówku ofkors....ale trzymanie zwłok w słoiku w domu? w Polsce nie mozna nawet prochów rozsypac... a sciema to nie jest, bo to cytat z ksiazki busha którą teraz promuje dlaczego nie pobrali ci krwi?
![]() |
#636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dlaczegóż nie pobrano?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 12:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakoś mnie to w kwestii rodzinki tego pana nie dziwi jakoś a bo im się nie udało - obiecałam już bez opisów, bez szczegółów ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- no paczcie - laski wywód o eks facetach a faceci jakoś ani mru mru o eksach swoich, cichutko" jak mysz pod miotłą " ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
grozi wypollizowaniem
|
dubel
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- raczej mało pracujących i prowadzących własny dom par uprawia seks dzień w dzień ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- yyyy.nie chędrązyc krwistego tematu, ale mi nieraz pobierali krew w ten sposób ze wbijali strzykawe i naciągali do niej krwi.....nie mogło sie nie udac raczej ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- szukam jakiejs fajnej solniczki i pieprzniczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- moze takom? http://www.modernform.pl/Kuchnia-k11...nka-p1690.html ![]()
#641 |
Zakorzenienie
|
yyyy.nie chędrązyc krwistego tematu, ale mi nieraz pobierali krew w ten sposób ze wbijali strzykawe i naciągali do niej krwi.....nie mogło sie nie udac raczej
szukam jakiejs fajnej solniczki i pieprzniczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- moze takom? http://www.modernform.pl/Kuchnia-k11...nka-p1690.html ![]() ad 1. powiem tylko - a jednak nie leci śwetne solniczko pieprz... zestawy moje przyjaciółki na nowe mieszkanko sobie kupowały ale poszukam w necie takie tylko zielone http://www.takapaka.pl/Produkt/302/zakochane_solniczki i młynki http://www.frankherbert.pl/product-p...-G-Rabbit.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-10 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jestes kosmitkom ![]() a tak serio, to czy nie powinno sie dociec dlaczego nie leci?
![]() |
#643 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
acha ![]() Cytat:
![]() a świnkopieprz fajny ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak jak pisała Red wyżej - kwestia jednak moim zdaniem umiejętności, sposobu, no bo jakoś się dac musi - nie wiem moze gdybym do góry nogami była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |||
Zakorzenienie
|
bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tfu tfu tfu ![]() Jakiś penisków do pieprzu/enia nie było? ![]() Albo duchów, zombie czy inszych straszydeł? ![]() Cytat:
w kwestii seksu i rozmnażania nie po drodze mi z KK ![]()
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
z pewnym typem obleśnym, którego kiedyś znałam
![]() ![]() zapomniałam o tym, ale wczorajsze połączenie z mieczem ![]() ![]()
![]() |
#647 | |||||
BAN stały
|
Cudowne opowieści teżeciane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, ale w sobotę nie będzie mi się chciało myć, bo będę cały zmęczony i spocony po domowych porządkach, to umyłem się już wczoraj, też mi rzeczy ![]() Btw - ja mam bliznę dokładnie na środku czoła (ale na granicy włosów, więc za bardzo nie widać), gdy w wieku kilku lat przydzwoniłem w futrynę, idąc w nocy do łazienki ![]() Cytat:
![]() Córka mojej znajomej miała takie zrosty po ciągłym kłuciu i tak jej żyły często pękały, że założenie wenflona trwało nieraz ponad godzinę (kiedyś pobierali jej krew z tętnicy szyjnej, bo się nigdzie wkłuć nie mogli). |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Teraz tez się z tego śmieję ale wtedy nie wiedziałam jak to zinterpretować.
Natomiast śmiać mi się nie chce kiedy pomyśle, jak ciężko ma teraz z nim żona, mimo jego przyzwoitych zarobków. I dobrze. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#649 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ooo-te zakochane widzilam w sklepie ![]() Cytat:
no ale jak wbija strzykawe i pociągną tłok to krew powinna wyleźć niezależnie od cisnienia, bo jest wyciagana cisnieniem tłoka.... a moze one wbijaja nie tam gdzie trzeba? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- dla maji http://www.ftoys.pl/product-pol-1862...przniczka.html
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() by mi się pierożków odechciało jeśc po takich opowieściach ![]() edit: kurcze, gdzie to do pierozka podobne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja na facjacie nic nie mam, ale na prawym łokciu mam bliznę po tym, jak chciałam, żeby mi nasz stary pies łapę podał. Z tym, ze ja byłam mała, a on wielki i duże pazury miał... ![]() Cytat:
![]() A jak miło będzie zupę popieprzyć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 13:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||
Zakorzenienie
|
co Ty za herezje tu wypisujesz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobry, dobry jak dla kogo, ja sprzątam (gościa na weekend mam ![]() ale te kurczaki to świeże czy z rożna były ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
co i ja uczyniłam, rozważam zmianę pani fachmenki od tego jeśli to nie pomoże - bo została jeszcze jedna co kiedyś dawała radę - a jak nie to zmiana miejsca - nosz kurna chata
a dużo solicie ? pieprzycie? nie starczą wam mały solniczki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Maja to Ty chcesz takiego z porcelany? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
![]() a to zmienia wartośc przeliczników ![]() obojętnie - byle kształt pasował do czynności ![]() A co do przysolenia, to nie wiem... solniczka w kształcie pięści/kija do bejsbola? ![]() ja chcę już do domu... ![]()
#655 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
poza tym zwizualizowałam Cię podwieszoną za jedną nogę w gabinecie pielęgniarskim ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kręcą tak do końca, bo widzę co się dzieje i to słychać nawet - ale specjalnie unikam opisu brrrrrrrrrrrrrrr dziś mam to w d... dziś jest moje kolejne babskie - wypindrzyłabym się ale nie umiem i bedzie jak zawsze - zwyczajnie, luz bluz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
ślubne falbanko-firany atakują
![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20299 edit: ha! widze, że nie tylko mi Satyr ejdżenta Kupra przypominał... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-10 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
jak ja nienawidzę sprztątac
![]() ![]() Trudno najwyżej Winter się do czegoś przyklei ![]() ![]()
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze mieszkam daleko - jestem mistrzem sprzatania - perfekcyjnie, szybko i wydajnie - na dodatek czuję się jak nowo narodzona po sprzątaniu - w zamian byś mi gotowała
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój trzeci był dla odmiany tró-pagan-nazi-metalem co często objawiało się publiczną i zbyt głośną krytyką "bydła" czyli katolików, homoseksualistów, innych narodowości itd. I rzucał w tłum mordercze spojrzenia. Ale gorzej zdołowały mnie kwestie seksualne - dla niego liczył się tylko analny ![]() Reszta normalna ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.