|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
dziękuję ![]() lubię zapach jesieni w Twoich włosach i kiedys wiem, że obudzę się z tego snu jakim jest życie śnię sen o miłości, ciiii... nie budź mnie z niego nigdy chodź, wyszepczę Ci jak bardzo życie ma sens wina smak tętni w żyłach mych niczym Ty w mej głowie co świt
|
|
#602 |
|
Zadomowienie
|
Ale dlaczego on?? Jest tysiące innych!! -Wiesz pierwiastków którymi oddychasz też jest wiele ,ale gdyby nie tlen...
|
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Naughty ![]() * mój prywatny defibrylator, pobudza serce z mocą nieskończonej ilości dżuli. kiedy nadejdzie koniec świata, On i tak pomyśli o chwilach ze mną, mała. "zawsze" to tylko jedno ze słów w Encyklopedii, która nie przewidziała wszelkich przeszkód. 'i can't explain and i won't ever try.' /nie potrafię wyjaśnić i nigdy nie spróbuję.
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥♥
Naughty_ dziękuje bardzo ;-) suve dziewczyno, jesteś świetna! " jesteśmy tu sufitem, jesteśmy tu podłogą latarnie bezwiednie mruczą szalone modlitwy jestem, jesteś, jesteśmy twoja i nie twoja ...byłam twoim tłem, chwilą bez znaczenia kimś, kto się nie liczy kimś, kto nic nie zmienia wyciągnęła do mnie rękę... nie wiedziałem, co mam zrobić więc połamałem jej palce swoim milczeniem "
|
|
#605 |
|
Wtajemniczenie
|
siatkaara, Naughty_ - dziękuję pyszczki za te miłe słowa i wyróżnienia,
doceniam i odwzajemniam w pełni <3 ;** Kto wymyślił słowo 'zawsze'? Coś takiego nie istnieje, nie zawsze świeci słońce, czy pada deszcz. Nie zawsze można mieć dobry humor,nie da się zawsze wiedzieć, czego się chce. Nie wspominając już o mężczyznach, bo jeśli chodzi o ich bycie przy nas, to 'zawsze' sprawdza się najmniej. Możesz mnie wycisnąć jak cytrynę, jeśli nigdy nie widziałeś jak wypływa z kogoś złość. Małe nieporozumienie. Jeszcze ktoś pomylił by z miłością nas.
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
"- faceci są podli .
- to nie my jesteśmy podli tylko wy, kobiety . - a to dlaczego ?! - powiem na twoim przykładzie : buja się w Tobie co najmniej 3 facetów a ty nic , totalna olewka . - bo ja kocham kogoś z kim nie mogę być . . - kogo ? - ( spuściła wzrok ) - no tak znowu ja jestem tym co musi łamać serca . - ty mi nie łamiesz serca , ty po prostu dajesz mi do zrozumienia , że nie można mieć wszystkiego tak na zawołanie . . " brak weny.
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
takie długie opisy macie na GG?
|
#608 |
|
Rozeznanie
|
kochaj mnie! kochaj mnie tak jak nikt nigdy nikogo! czasami chciało by się wyjść i nie wrócić... potargane myśli. zabłocone marzenia. poszarpana nadzieja. złamane serce. każda kobieta potrzebuje mężczyzny.
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3 ( kolory czcionek i różność czcionek mówią o totalnym kataklizmie wewnętrznym, z góry przepraszam jeśli nieczytelne, albo pojawiły się błędy )
najpierw przemawia serce, a po fakcie odzywa się rozum mówiący ' co Ty do cholery zrobiłaś?' właśnie najwięcej osób mówiących, że jest ' jako, tako' popełnia samobójstwa. ból czekania i cholerne niezdecydowanie. leżę gdzieś pomiędzy ' tak' a 'nie' . jest może do Ciebie instrukcja obsługi? rolę się odmieniły, a ja dostałam rolę tej kruchej i wrażliwej, nie odnajduje się. wraca wszystko. wakacje. przeszłość. Ty. wczoraj. nadszedł czas bezsilności kiedy uwierzyłam w coś czego niema, gdy złapałam się brzytwy jak moja tratwa tonęła. tak wygląda spełnienie marzeń? w takim razie więcej nie marzę. niekompletnie. Czuje się jak dziecko na karuzeli, rzygam szczęściem.
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Zapętlam się w braku czasu. Patrząc na mnie, nie używasz oczu. Jeszcze nie czas na bezwstydne zabawy z samotnością. |
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
zwolennik jej serca
i każdego jej uderzenia które wypowiedziało `kocham Cię ' wyszeptała w powietrzu z delikatnym roztrzęsieniem `już nigdy, nie pozwolę aby ktoś trafił w moje serce ` ! __________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Booginie!
![]() Pachnę Twą miłością.
Każdego dnia coraz bardziej. Ja wcale nie uciekam. Otwieram Ci swe ramiona. Tylko Ty nie chcesz. Uśmiechnę się choć wszystko się wali. Uśmiechnę się dla Ciebie. Bo przychodząc przynosisz mi szczęście.
|
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
'romantyczna kolacja, spacer brzegiem morza i milion róż - to nie dla mnie. wystarczy mi ławka w parku, twoja obecność i poczucie, że coś dla ciebie znaczę..
- co robisz ? - zadzwonił wieczorem przyjaciel . - patrzę na paryż , cudowny jest wieczorem . - hm , która latarnia dzisiaj jest wieżą eiffla ? ta przy biedronce , czy ta dalej ? lepiej uwierz , bo jak będę zmuszona ci pokazać , że ze mną się ku.rwa nie zadziera , to będziesz płakać . kiedy słyszę ten bit czuje się idealnie - wyrafinowana bania trwa . / kamiil bednarek Niektórzy upijają się alkoholem , mi wystarczy jego spojrzenie. Mówiłeś, że dla mnie przyniesiesz kwiat paproci. Jedyne co przyniosłeś to wielką niechęć do życia ' |
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
- 'od jutra będę grzeczna'? hah Donia to do Ciebie
nie pasuje! ;D - no co ty chcesz.. jestem grzeczna! ![]() - taa.. chyba jak śpisz.. :P - ej?! a skąd wiesz co ona w nocy robi.. ? ![]() (rozmowa z kumplami xd) bo to wszystko magią i iluzją jest.. czasem chciałabym napisać do Niego i napisać jak strasznie żałuję tamtej decyzji i jak strasznie mi na nim zależy - ale Nie. przecież to już nie ma sensu.. chciałbyś być tym jedynym? ![]() 3 miesiące za nami - to dziwne jak w tak krótkim czasie znajomości, można tak strasznie się uzależnić od drugiej osoby. ![]() .. i wtedy uświadomisz sobie, że jeszcze nikt nigdy nie znaczył dla mnie tyle co Ty.
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
Motyle w brzuchu, zawroty głowy, nogi jak z waty. Też to czujesz?
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-11-10 o 15:44 |
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
otojest, Kofeina w RedBullach
![]() oddam za ciebie całą moją samotność i mój smutek. z każdym oddechem jestem bliżej ciebie. ile powinnam poświęcić, by być taką, jakiej szukasz? zabierz mnie stąd, zaczaruj w sobie, bym mogła pójść za tobą i bym nigdy nie przestała cię kochać. czekam na nowy początek, który stworzymy już razem. w długiej balowej sukni pokażę ci niebo, pełne miłości.
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam doła
Znowu przez Niego... ___ *Nie dotykaj, nie dawaj nadziei, jeśli nie zamierzasz być kimś więcej...*Faceci to świnie, tępaki, frajerzy, chamy i chu.je! *'Przepraszam' z Twoich ust się nie doczekałam i chyba się nie doczekam. A mimo to ja, głupia, nadal Cię kocham... *Równie dobrze mógłbyś moje serce włożyć do HCl (aq). Bolałoby tak samo. *Gdyby nie to, że moja duma i mój honor mi nie pozwalają, ryczałabym teraz do poduszki. *Ryczę przez Ciebie. I tym 'pozytywnym' elementem zakończmy tą grę.
|
|
#618 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ -wow wyróżnie od takiego talenta
dziękuję perełko![]() ZakreconaNaMaxa- na zdrówko ![]() Oszukam samą siebie i będę udawała
że mam wszystko, nawet Ciebie. Od chwili kiedy słoneczko obok Twojego imienia zrobiło się żółte czekam jak ostatnia idiotka na to że do mnie napiszesz Gdy do mnie mówisz słyszę jego głos Gdy na mnie patrzysz widzę jego oczy Kiedy mnie przytulasz czuję jego zapach Jeżeli to nie jest powrót starej miłości to nie wiem co to ku.rwa jest
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-11-10 o 15:58 |
|
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
hihihi
cieszę się, że się spodobał i opis i avatar, kochanieee <3._______ jest tak k***a za***iście trudno że ja p******e. 'proszę, uderz, mnie w twarz, gdy przy poznaniu, kolejnego faceta, powiem, że jest inny niż wszyscy. Facet XXI wieku to robot, do którego pakiet uczuć dokupujesz sms - em za 2,44 zł. Zakochana para, której nikt nie widział więcej Został tylko napis "love forever" pod ich zdjęciem. czy zbyt agresywnie i kompromitująco byłoby podejść i zwyczajnie wy***ać Ci w twarz? Idealny to może być makijaż, nie mężczyzna. - Zostawiłam Go. - Dlaczego? - Bo mnie kocha. - A to świnia. ' [Licencja na wychowanie.]
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-11-10 o 16:17 |
|
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Post nr. 300
postanowiłam więc wymienić te które podbiły moje serdzuszko przez ten czas który tu jestem ![]() agattee, Primadonna, your blue eyes, Guziki xD, need you love, Naughty, otojest, beautiful_lie, _mandarynka, bajkowa, ruda wiewiora, cornflower_, dreams_x33, miminum4znaki, PannaMiodowa, kreskowa, Nieodkrytaxd, Kofeina w RedBullach, Lady Berry_, Borowiczanka, katrin_love, Toogether93, latin, Drift, absorbeed, grise, RozowaSkeyterka, kamisha, nydee, Chocolaaate, siatkarka18, myCh, z innej bajki, 3martyna3, TwojaKokaina, CookieCrisp, happyend, istny_paradoks, limitowana, Extremalna, Mrs Unfabulous, kontrastowao, patrysiowa_, Missi_16, Paralogiczna, ciiri, cherry pie, poprostuAsiss, nieliczylamwcalesie, dresowa, chcialam byc, notcool, marikab, PannaMigotka, CaMa, naiwnie__ _________________________ ________ Kiedyś wystarczyło że weszłam i od razu widziałam migającą kopertę z Twoim imieniem obok.... Teraz potrafię siedzieć godzinami i czekać na nią z nadzieją, że zaraz się odezwiesz.... I szczerze mówiąc to nigdy nie spodziewałam się , że wszystko to, czego szukam, zostało ukryte właśnie w Tobie, nie wiesz, jaka byłam szczęśliwa, pomimo że nie byłeś mój, bo jesteś typem chłopaka, który śmiałby się gdybym upadła, ale pomógł mi wstać i wyszeptał 'w porządku skarbie, wciąż cię kocham', nie potrafię z Ciebie zrezygnować, przepraszam „dziś polej kolejną za te marzenia za to wszystko co miało tu być a czego nie ma” założę teatr szmacianych lalek zrobię wielkie przedstawienie a ty dostaniesz główną rolę ... bo to tobą chcę zabawić się najbardziej..
|
|
#621 |
|
BAN stały
|
SparklyAngel ...podziękował ![]() a on stał koło niej, stał koło niej, gdy ona cała drżała, stał koło niej i pilnował jej . miliony barw przewija mi się po głowie, szkoda tylko, że mój aktualny stan pozwala na użycie tylko białego i czarnego . goń swoje szczęście, a może kiedyś załapiesz je . lubię wiedzieć, że jesteś w tym samym pomieszczeniu co ja, mam wtedy pewność, że nic mi się nie stanie, bo wiem, że Twój wzrok pilnuje mnie . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-11-10 o 16:23 |
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel kolejnych 300. chociaż nie podbiłam twojego serduszka . + okradam: dreams_x33 istny_paradoks jesteś dla NIEGO najważniejsza!
i za każdym razem kiedy patrzę na Ciebie nie mogę wyjaśnić co czuję w środku. oddać życie za Twoje spojrzenie. wysiadł rozum, zawładnęło ciałem serce.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-10 o 16:42 |
|
|
|
#623 |
|
Rozeznanie
|
SparklyAngel - dziękuję, dziękuję, dziękuję talenciaro. Gdy Cię widzę cała drżę, dlaczego?
Rzygam uczuciami. Nie poprawnie strawione odrzucenie. Najbardziej nienawidzę w Tobie, że potrafisz jednym swoim uśmiechem rozkochać w sobie wiele dziewczyn.
|
#624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Zjedz kredki - wysraj tęczę!"
(nie wiem, czyje to, ale chyba gdzieś to widziałam.. "Jedyne co mam, to złudzenia, że mogę mieć własne pragnienia. Jedyne co mam to złudzenia, że mogę je mieć." "Miałam myśli spokojne, lecz ktoś wywołał w nich wojnę. Co mam zrobić teraz, jak żyć?"
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-11-10 o 16:44 |
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ !
Jestem zazdrosna o każdą dziewczynę, którą kiedykolwiek przytuliłeś, bo przez jeden moment miała w ramionach cały mój świat. You are not speaking already next day. Next minute.. second. I need sound your lips. Sorry, I'm allergic to your bullshit... W szkole na plastyce kazali narysować to co czuję. Cóż, oddałam pustą kartkę. Skutkiem prawdziwego szczęścia nie jest uśmiech na ustach, lecz radość w oczach. |
|
|
|
#626 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki wam dziewczyny za tak miłe przywitanie *W odchłani myśli zaśmiecając się kolejnymi żalami innych niszczył swoją wewnętrzną siłe Ciągła pogoń i ucieczka przed samym sobą zabijają dobrą stronę otaczającego nas świata Błądząc ścieżkami przesiąkniętymi tęsknotą i bólem szukał tej jednej prowadzącej do jej uwodzicielskich zielonych oczu Ona dla mnie była całym życiem a ja jej po prostu pasowałem do szpilek Stąpając po deszczu przyglądając się każdej spadającej kropli szukając tej która da ukojenie .
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥
to nie miłość tylko kwestia przyzwyczajenia
by zapełnić pustkę po tobie zaczęłam pisać wiersze zachłannie pisałam liryczne poematy jak na złość byłeś głównym bohaterem wszystkich wszystkie o wielkiej miłości, rozstaniu i cierpieniu chcę widzieć jak ci zależy pokaż oczy ludzie pytają gdzie ta szczęśliwa, dobra dziewczyna której miejsce zajmuje zła, arogancka, wiecznie naburmuszona gówniara jesteś odpowiedzią rozpadam się pozbieraj mnie i poskładaj winowajco serce mi zamarza pamiętasz jak wtedy tuliłeś mnie do siebie i całowałeś czule? teraz patrzysz zimnym wzrokiem - niby nie znasz nie jestem łatwa, nie jestem łatwa, nie jestem łatwa zawsze byłam tego pewna pojawiasz się ty i jestem łatwa pamiętasz pierwsze spotkanie? to zakłopotanie, coraz śmielsze gesty? + Pinito - nie spodziewałam się takich opisów ze strony płci męskiej. myliłam się - rewelacyjna ta płeć męska w tych sprawach <3
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-10 o 17:47 |
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa , SparklyAngel , dreams_x33,BrillanteAstro5,Paralogiczna , Patrysiowa_(najlepszaa ________________ '' - Naprawdę go kochasz .? - Jak nikogo innego i jak jeszcze nigdy beztrosko cieszysz się życiem, a chwilę potem stoisz na deszczu i patrzysz jak życie ci się wali. - albo odchodzisz ode mnie na zawsze albo zostajesz do konca swiata . - zostaje .. do konca swiata . Nigdy nie jesteś wystarczająco dobra, wystarczająco cudowna, wystarczająco wystarczająca. Zawsze znajdzie się jakaś zdzira, która będzie lepsza od Ciebie. Kolejny papieros,koleje zaciągnięcia jedno za drugim , kolejno wymieniane powody dlaczego tak bardzo go nienawidzę a między oddechami ciche westchnienia miłości... Pakiet 1000 buziaków aktywowany.Mozesz go
wykorzystać wyłącznie na ustach nadawcy. '' |
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
KŁANIAM SIĘ .
<3z innej bajki , christerine , naiwnao , ratatamm,drift , latin - wasza twórczość to część mojego życia . <3 Pinito - Welcome . Zadziwiasz chłopie ![]() myślisz że jesteś wszystkim ? mylisz się . byłeś wszystkim . zrozum skarbie nawet zero jest więcej warte od Ciebie .
|
#630 |
|
Przyczajenie
|
Ja , to jestem Ja. A takim jak Ja , jest wszystko jedno.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.