My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-09, 23:00   #601
Patrycja183
Zadomowienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
złote polskie
Stary 2010-11-09, 23:19   #602
gg22
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Pracuje w firmie informatycznej i jestem szefowa calej zgraji facetow (nie powiem 3 kolezanki mam ,ale 30 facetow w porownaniu z 3 kobietami to nie zabardzo ladnie wyglada )

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Nio wlasnie chyba jestem szczesliwa
Patrycja no to jstem pelna podziwu!!!! hoho miec tylu ludzi pod soba! abstrachuje juz ze to faceci mimo ze z reguly latwiej sie wspolpracuje z facetami to chyba raczej nie w ukladzie jak to babka stoi nad nimi, niestety odzywa sie wtedy tzw meska duma i czort wie co jeszcze

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Nie wypowiadam się na ten temat, bo nie chce się z Tobą kłócić. Tyle. Zrobiło się niesmacznie. Idę spać.
no to mi tym bardziej cisnienie podnioslas chociaz obiecalam sobie ze to oleje. najpierw podnosisz wielki krzyk i raban a potem stwierdzasz ze przemilczysz, to po cholere w ogole zaczynalas???? jak teraz nie chcesz sie odniesc do moich stlo? latwiej atakowac za plecami?????
......................... ......................... ......................... ......................... ..........

Monia po tym co piszesz widze ze z*****bista babka z Ciebie fajnie ze do nas dolaczylas

Marys dupko a po co Ty do tego urzedu? nigdzie nie mozesz znalezc pracy? kurcze tylko ze z tymi urzedami to jest lipa bo oni czesto maja jakies takie beznadziejnie platne te roboty. ale szukaj, szukaj wazne ze sie nie poddajesz i kombinujesz. a jak z Mikim? no i jak Twoje samopoczucie, cos sie przyzwyczailas?

ojs nie skopiowalam sobie tekstu i nie pamietam ktora dziewczyna mnie pytala o prace magisterka. nie gniewajcie sie na mnie ze nie kojarze Was jeszcze dobrze Asia chyba tak? otoz skonczylam zaszczytnym o dupe potluc mgr-em studia historyczne a teraz koncze 3rok zarzadzania z psychologia w biznesie a Ty?

Sun masz taki cudny nick a sie smucisz ehhh Ci faceci tak juz maja, a zwlaszcza jak sa przez nas przyzwyczajeni ze sie za nimi leci, podaje reke na zgode itd. wrrrrrooooci, zobaczysz ze wroci. takiego Sloneczka nie zostawi

As widze ze M trzeba wziac na przetrzymanie no zobaczymy jak to sie dalej potoczy,oby naprzod

a ja dzisiaj 2godz pertraktowalam z babka odnosnie umowy i jak dobrze pojdzie jutro bede miala dach nad glowa ale jeszcze sie nie ciesze, dopoki nie bede miec podpisanej umowy i kluczy w rekach to jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. tfu tfu.

dla Was na doranoc
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 23:39   #603
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dobry wieczór..
wpadam późno bo cały wieczór spędziłam na nauce, wcześniej zajęcia, rano u koleżanki nauka...dramat jakiś..
Jutro o tej porze będę w drodze nad morze do mojego ukochanego
Postaram się tu wpadać i nadrabiać a po powrocie relacja prawie na żywo ;P

Gosia <przytul> cieszę się, że jesteś. 3mam mocno kciuki za mieszkanie i żeby wszystko u Ciebie się ułożyło
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 00:27   #604
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Kropelka biedactwo..posmaruj sobie czyms rozgrzewającym.. a jak tam humorek? byłas na tej wizycie u psychologa..?
czesc Natalcia
juz posmarowałam i zaraz uciekam do łóżka mam nadzieje, że maść pomoże bo naprawde nie wiem co mi się porobiło
humor nie tak źle, ale do psychologa się zapisałam na piątek no zobaczymy
a jak Filipek się czuje?

Cytat:
noo, jestem!
tesknilyscie, prawda? [udawajcie chociaz..]
no jasne, że tęskniłyśmy, wszystkie ostatnio poznikały tak

Cytat:
Dziewczyny prosze was pomozcie mi bo jestem juz tak zalamana ze szok
Co mozna zrobic zeby wywolac okres ,spoznia mi sie juz ponad tydzien (w ciazy nie jestem bo juz kilka testow zrobilam i negatywne ) tu jestem spokojna ,tylko ja sie czesto denerwuje i zyje w ciaglym stresie ! A ten brak okresu to jeszcze bardziej mnie denerwuje i stresuje :
może pomoże wino i gorąca kąpiel? i przede wszystkim staraj się nie denerowować jeśli nie ma powodu, stres zawsze opóźni

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj 2godz pertraktowalam z babka odnosnie umowy i jak dobrze pojdzie jutro bede miala dach nad glowa ale jeszcze sie nie ciesze, dopoki nie bede miec podpisanej umowy i kluczy w rekach to jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. tfu tfu.

dla Was na doranoc
nie zapeszamy, ale trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dobry wieczór..
Postaram się tu wpadać i nadrabiać a po powrocie relacja prawie na żywo ;P
no to udanego wyjazdu i koniecznie relacja

późno już uciekam spać
dobranoc
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 10:52   #605
MarysN
Zakorzenienie

Goś to ja 3mam jeszcze mocniej kciuki!
u mnie z tym urzędem to mus, bo nie mam ubezpieczenia a tak to mnie chociaz ubezpiecza może jakoś akurat znajdą mi jakąś pracę. a poza tym ja potrzebuje cokolwiek.. nie chce juz brac od rodzicow kasy.. tak wiec teraznie tylko ja sama sobie bede szukac, ale i oni mi
a z Mikim? roznie.. ostatnio sobie dlugo rozmawialismy i nie wiem jak to bedzie dalej.. a do Poznania to juz jakos przywyklam. nadal mi sie tu nie podoba, ale wszystko co tu robie to tak jak w domu -automatyczanie. czyli nie jest zle..

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Udanego wyjazdu Babciu!

no i dzien dobry..

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 11:27   #606
myszowata s
Rozeznanie

Hej dziewczyny nadrobiłam was, ale nie cytowałam waszych wypowiedzi, więc jak o którejś zapomnę to przepraszam

Witam nową Asię, bo jeszcze nie miałam okazji

, życzę przyjemnej podróży i dobrej zabawy z Tż

Roxi, jak tam z Tż, lepiej? faktycznie nieładnie się zachował, wiem co czułaś, bo też nie lubię się ze swoim kłócić, ale dziewczyny mają dużo racji w tym, że nie można za każdym razem wyciągać ręki do zgody jako pierwsza, bo to działa na naszą niekorzyść

Goś, trzymam za Ciebie mocno kciuki, bo widzę, że życie Ci się przewróciło do góry nogami i na dodatek wszystko się tak skumulowało w jednym czasie. Jak już będziesz miała w ręku klucze od mieszkania, a wierzę, że będziesz miała, to oczywiście wpadamy na parapetówę, by Ci je trochę umilić
I jeszcze, nie chcę by to zabrzmiało wazeliniarsko, ale naprawdę Cię podziwiam, bo mi brakuje tej Twojej siły i odwagi

Patrycja, imponujesz mi. Jeśli dobrze pamiętam to chyba nie jesteś dużo starsza ode mnie, a już tyle osiągnęłaś
Na spóźniający się okres to gdzieś czytałam, że niby pomagają ciepłe kąpiele, bo pozwalają się rozluźnić, albo tabletki, które działają rozkurczowo (no-spy i te sprawy) ale nie wiem czy to jest skuteczne i nie chciałabym Cię wprowadzić w błąd. Najlepszym rozwiązaniem chyba byłaby wizyta u lekarza

Maryś, hej za Ciebie też trzymam kciuki, byś szybką tę pracę znalazła

A na koniec, to się pochwalę, że próbowałam zrobić takiego kwiatka, jakiego jakiś czas temu wrzucałam na wątek, i tak mi wyszło:

Edytowane przez myszowata s
Czas edycji: 2010-11-10 o 11:29
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 11:34   #607
ygerna
Zakorzenienie

hej

Myszka jakie cudeńko były by z takich kwiatuszków fajne kolczyki-wkręty

Gosia juz chyba przepadło, na przetrzymanie go nie wezmę.......od wczoraj wypisuje do mnie smsy jak szaleniec no i się umówilśmy na po długim weekendzie.ale ja znam te nasze plany więc na razie nie jestem jakos podniecona tym spotkaniem

też czekam na parapetówkę

któraś pytała (chyba Nati) czy to ten M. który mi się podoba.to był Tomek a M. to ten którym mi w wakacje wyznał że mnie kocha i się potem z tego tłumaczył

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 11:41   #608
MarysN
Zakorzenienie

Myszka jestes niesamowita! super!
co tam u Ciebie?

Stary 2010-11-10, 11:51   #609
myszowata s
Rozeznanie

O widzisz Agata, o Tobie zapomniałam

Dziękuję myślałam by z tych kwiatków (bo chcę zrobić ich dużo więcej, by dojść do wprawy) porobić jakieś takie właśnie ozdoby typu kolczyki, broszki, spinki do włosów, itp.

Mam nadzieję, że teraz już wam planów nic nie pokrzyżuje i uda Ci się w końcu spotkać z M.

Maryś, dzięki a u mnie też stara bida spać coś ostatnio nie mogę, bo chyba za dużo myślę w poniedziałek miałam pierwszy egzamin wewnętrzny na prawko, ale oczywiście nie zdałam. W ogóle się tym nie przejmuję, bo jak zobaczyłam, że jadę z Radkiem to wiedziałam, że mi się nie uda. Na końcu i tak do mnie z rozbrajającym uśmiechem powiedział: A ty wiesz, że dałem Ci wszystkie najgorsze trasy i manewry U niego za pierwszym razem zdały tylko 4 osoby od początku tego roku.
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 13:32   #610
MarysN
Zakorzenienie

jaki koles..
kochana to cale szczescie, ze sie nie przejmujesz bo po co.. taka dzielna jestes!

Stary 2010-11-10, 13:52   #611
lala2506
Zakorzenienie

cześć dziewczyny. Jak Wam mija dzień?
Mam nadzieję, że dobrze.
Gośka nie chce się z Tobą kłócić, po prostu. A co do moich wypowiedzi nie zamierzam Ci się tłumaczyć z czegokolwiek. Ty się tłumaczyłaś, bo chciałaś, ja tego od Ciebie nie oczekiwałam. A co do obmawiania za plecami. Weszłabyś na wątek to byś to prędzej czy później przeczytała. Nie wysłałam do każdej dziewczyny PW na Twój temat, tylko napisałam normalnie na forum, do którego i Ty masz dostęp. Tyle w tym temacie.
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 15:12   #612
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
D

Gosia <przytul> cieszę się, że jesteś. 3mam mocno kciuki za mieszkanie i żeby wszystko u Ciebie się ułożyło
dzięki Aś
pozdrów ode mnie morze przed chwilą zadz do mnie kolega który jesdt w grańsku z propozycją przyjazdu do niego ale gdzie ja pojadę jak ja mam zajęcia i przeprowadzkę na głowie? także zrób fotkę i potem prześlesz

Cytat:
u mnie z tym urzędem to mus, bo nie mam ubezpieczenia a tak to mnie chociaz ubezpiecza może jakoś akurat znajdą mi jakąś pracę. a poza tym ja potrzebuje cokolwiek.. nie chce juz brac od rodzicow kasy.. tak wiec teraznie tylko ja sama sobie bede szukac, ale i oni mi
a z Mikim? roznie.. ostatnio sobie dlugo rozmawialismy i nie wiem jak to bedzie dalej.. a do Poznania to juz jakos przywyklam. nadal mi sie tu nie podoba, ale wszystko co tu robie to tak jak w domu -automatyczanie. czyli nie jest zle..

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Udanego wyjazdu Babciu!

no i dzien dobry..
a no to dobrze kombinujesz z tym urzędem, rzeczywiście ubezpieczenie lepiej mieć, oby się nie przydało ale niech będzie.
cieszę się Maryś że kombinujesz i działasz i oby tak dalej

i hmm...co znaczy "nie wiem jak to będzie dalej...."????
nie chcę wynikać i wypytywać, ale się zmartwiłam.....

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
H
Goś, trzymam za Ciebie mocno kciuki, bo widzę, że życie Ci się przewróciło do góry nogami i na dodatek wszystko się tak skumulowało w jednym czasie. Jak już będziesz miała w ręku klucze od mieszkania, a wierzę, że będziesz miała, to oczywiście wpadamy na parapetówę, by Ci je trochę umilić
I jeszcze, nie chcę by to zabrzmiało wazeliniarsko, ale naprawdę Cię podziwiam, bo mi brakuje tej Twojej siły i odwagi

A na koniec, to się pochwalę, że próbowałam zrobić takiego kwiatka, jakiego jakiś czas temu wrzucałam na wątek, i tak mi wyszło:
Kochanie dziękuję nie mam innego wyjścia i musze być silna bo nikt nie weźmie mojego życia w swoje ręce. niewiele osób wie ze się rozstaliśmy, powiedziałam tylko kilku bo było to konieczne i jestem zaskoczona że każdy próbuje mi pomóc. i wiecie co? raz że chce mi się ryczeć ze wzruszenia, dwa że czuję się dziwnie zażenowana..... to nie o to chodzi że bym się nie spodziewała tylko jestem zaskoczona jak wiele osób chce mi bezinteresownie pomóc a jednocześnie mam w głowie myśl że powinnam dawać sobie radę sama, a nie obciążać innych, a samo "dziękuję" to za mało.
człowiek w tej dżungli życia odzwyczaja się od bezinteresownej pomocy i wyciągniętej dłoni....

kwiatek mnie powlił!!!! jak zwykle wszystko co wychodzi spod Twoich rączek to cudeńko! serio. musisz mnie tego nauczyć, też chcę takie piękne robić będę sobie teraz takimi pierdółkami zajmować wieczory

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość

Gosia juz chyba przepadło, na przetrzymanie go nie wezmę.......od wczoraj wypisuje do mnie smsy jak szaleniec no i się umówilśmy na po długim weekendzie.ale ja znam te nasze plany więc na razie nie jestem jakos podniecona tym spotkaniem
mmmrrrraaaauuuu no proszę proszę !!!! co za szaleństwo!!!! bardzo się cieszę i oby tylko do przodu mniammm!!!

załatwiłam już internet na mieszkanie, ale niestety podłączą mi go dopiero w poniedziałek:/ dobrze że chociaż muszę się przeprowadzać i mam zajęcia w weekend bo chyba bym ześwirowała sama, w pustym mieszkaniu bez neta, tv.....brrrr......
jadę zaraz pakować rzeczy. wczoraj siedziałam z listą co muszę zabrać najpierw, co później. trochę tego jest....
3majcie się Dziewczyny, przesyłajcie mi pozytywne myślenie a ja się odezwę w piątek
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 17:09   #613
MarysN
Zakorzenienie

Goś z tej naszej rozmowy wyszlo tak, ze ten rok na ktory mamy podpisana umowe z mieszkaniem i razem mieszkamy jest dla nas proba. I jesli po tym bedzie tak jak jest teraz to chyba nie bedzie mialo sensu bycie razem..
Ale narazie staramy sie o tym nie myslec i jakos zmianic to nasze, jakby nie patrzec, wspolne zycie..

Rybka moja! Jesli ktokolwiek chce ci pomoc w trudnych dla ciebie chwilach, to te twoje "dziekuje" to nie jest malo, tylko to jest wszystko czego ta osoba potrzebuje..
Jak dobrze, ze juz zalatwilas to mieszkanko! powodzenia moja kochana!

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

ja P.I.E.R.D.O.L.E.!!!!!!!!! jesli jeszcze ktorejs przyjdzie do glowy mieszkac ze znajomymi , a konkretnie z kims o kim wiecie ze jest debilem to cholernym balaganiarzem to NIE ROBCIE TEGO! jestem wsciekla, wkur.wiona i mam dosc. juz. ;(

Stary 2010-11-10, 18:21   #614
tamlin111
Zakorzenienie

Dzień dobry w ten okropny, parszywy, leniwy dzień
Od rana atak lenia giganta i nic nie pomaga go pokonać
Cytat:
Monia po tym co piszesz widze ze z*****bista babka z Ciebie fajnie ze do nas dolaczylas
Pewnie że tak Jestem po prostu debeściak Trzymam kciuki za mieszkanko, i pamiętaj co nas nie zabije to nas wzmocni
Cytat:
A dlaczego??? Ja 8 lat mieszkałam w Poznaniu. Męża nawet tam upolowałam Córkę urodziłam Same miłe wspomnienia w sumie ...
Cytat:

ja P.I.E.R.D.O.L.E.!!!!!!!!! jesli jeszcze ktorejs przyjdzie do glowy mieszkac ze znajomymi , a konkretnie z kims o kim wiecie ze jest debilem to cholernym balaganiarzem to NIE ROBCIE TEGO! jestem wsciekla, wkur.wiona i mam dosc. juz. ;(
O żesz w mordę!!! Co się stało??????????????
A co to za opis odnośnie Dukana
Stary 2010-11-10, 19:26   #615
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie dziękuję nie mam innego wyjścia i musze być silna bo nikt nie weźmie mojego życia w swoje ręce. niewiele osób wie ze się rozstaliśmy, powiedziałam tylko kilku bo było to konieczne i jestem zaskoczona że każdy próbuje mi pomóc. i wiecie co? raz że chce mi się ryczeć ze wzruszenia, dwa że czuję się dziwnie zażenowana..... to nie o to chodzi że bym się nie spodziewała tylko jestem zaskoczona jak wiele osób chce mi bezinteresownie pomóc a jednocześnie mam w głowie myśl że powinnam dawać sobie radę sama, a nie obciążać innych, a samo "dziękuję" to za mało.
człowiek w tej dżungli życia odzwyczaja się od bezinteresownej pomocy i wyciągniętej dłoni....

załatwiłam już internet na mieszkanie, ale niestety podłączą mi go dopiero w poniedziałek:/ dobrze że chociaż muszę się przeprowadzać i mam zajęcia w weekend bo chyba bym ześwirowała sama, w pustym mieszkaniu bez neta, tv.....brrrr......
jadę zaraz pakować rzeczy. wczoraj siedziałam z listą co muszę zabrać najpierw, co później. trochę tego jest....
3majcie się Dziewczyny, przesyłajcie mi pozytywne myślenie a ja się odezwę w piątek
Gosia dobrze, że masz w swoim otoczeniu osoby, które właśnie w takich trudnych chwilach bezinteresowanie chcą pomóc, masz racje mało takich osób niestety, a Twoje dziękuje to dużo, bo wiele osób też nie potrafi docenić takiej pomocy takiej przyjaźni
Ciesze się bardzo, że udało się z mieszkankiem już teraz będzie dobrze
więc mnóstwo pozytywnego myślenia

Cytat:
Goś z tej naszej rozmowy wyszlo tak, ze ten rok na ktory mamy podpisana umowe z mieszkaniem i razem mieszkamy jest dla nas proba. I jesli po tym bedzie tak jak jest teraz to chyba nie bedzie mialo sensu bycie razem..
Ale narazie staramy sie o tym nie myslec i jakos zmianic to nasze, jakby nie patrzec, wspolne zycie..

[/COLOR]ja P.I.E.R.D.O.L.E.!!!!!!!!! jesli jeszcze ktorejs przyjdzie do glowy mieszkac ze znajomymi , a konkretnie z kims o kim wiecie ze jest debilem to cholernym balaganiarzem to NIE ROBCIE TEGO! jestem wsciekla, wkur.wiona i mam dosc. juz. ;(
Marys mam nadzieje, że wszystko będzie ok i nie zyjcie z tą myślą, że może się po roku popsuć i to jest próba tylko tak, żeby było jak najlepiej i żeby z tej próby wyjść jak najlepiej

a co ci znajomymi narobili?

Agata trzymam kciuki za spotkanie

myszka jakie Ty cuda robisz

ja dziś sobie dłuzej pospałam potem poszłam oddać książki do bibliotki i jakieś zakupy, obiad i potem miałam zebranie komisji wyborczej i już jestem w domu
właśnie znalazłam ogłoszneie, że szukają hostessy do promocji prep. farm w aptekach na pt i sob i się zastanawiam czy zadzwonić tylko w sumie nie wiem czy mi się chce
Stary 2010-11-10, 19:53   #616
ygerna
Zakorzenienie

na razie jszcze prosze kciuków nie trzymać! bo jeszcze konkretnej daty nie ma

o jaaaaaaaa jestem taka wypruta chcę spać!

Maryś mów co się stało??? bo ja tez mam bardzo miłe wspomnienia związane z mieszkaniem z koleżanka z LO na I roku

Stary 2010-11-10, 20:09   #617
kropelkaa
Zakorzenienie

zadzownilam i na jutro się ze mną babeczka umowila w sprawie ustalenia szczegółów promocji
Stary 2010-11-10, 21:32   #618
Babcia Jaga
Zakorzenienie

kochane moje wpadłąm się z wami pożegnać

życze wam wszystkim i każdej z osobna udanego długiego łikendu, słonka i wspaniałych humorów
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-10, 22:17   #619
sun in the winter
Zadomowienie

ehh..

5.09.2008

Edytowane przez sun in the winter
Czas edycji: 2010-11-11 o 10:26
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 10:20   #620
Patrycja183
Zadomowienie

Witam was dziewczyny
Wczoraj nie mialam juz sily wejsc na laptopa i na wizaz ,bo taka zmeczona bylam ,ale dzisiaj wolne za wczoraj ze tak dlugo siedzialam(a cio szefowa i moge zrobic sobie wolne ) A cio tam u was Dziewczynki slychac ?
Stary 2010-11-11, 10:27   #621
sun in the winter
Zadomowienie

Hej ;* kurcze.. dzisiaj wszsytko pozamykane a mi zaraz w tym domu odbije

5.09.2008
Stary 2010-11-11, 10:34   #622
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
Hej ;* kurcze.. dzisiaj wszsytko pozamykane a mi zaraz w tym domu odbije
Dlaczego Az tak zle bedzie SUN?
Stary 2010-11-11, 10:55   #623
sun in the winter
Zadomowienie

tż sie odezwał .. ma ponoc przyjechac do mnie dzisiaj.. chociaz mama mi powiedziała ze jak mamy sie kłocic to lepiej niech nie przyjezdza ..

nooo Pati pogoda brzydka pada od rana zimno i brrr... jak znajde jakis mały sklepik otwarty to moze upieke miodownika

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=i3rcX...layer_embedded nutka na dzisiejszy dzionek pasuje idealnie

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Pati wez mnie do londynu

5.09.2008
Stary 2010-11-11, 11:16   #624
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
tż sie odezwał .. ma ponoc przyjechac do mnie dzisiaj.. chociaz mama mi powiedziała ze jak mamy sie kłocic to lepiej niech nie przyjezdza ..

nooo Pati pogoda brzydka pada od rana zimno i brrr... jak znajde jakis mały sklepik otwarty to moze upieke miodownika

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=i3rcX...layer_embedded nutka na dzisiejszy dzionek pasuje idealnie

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Pati wez mnie do londynu
Dlatego ja sama jestem z mala bo by sie caly czas klocilismy i dla mojego spokoju i dla malej po prostu zerwalismy bo ja caly czas bylam zdenerwowana ,zla i na wszystkich tez stres odreagowywalam ...
U mnie tez leje jak cholera nawet sie nie chce wyjsc ,a obiecalam malej ze jak bede miala wolne to z nia pojde do Parku rozrywki ,a nawet mi sie nie chce wszystko boli ( bo w koncu dostalam okresu z jednej strony sie ciesze a z drugiej wszysko mnie boli ...)
U mnie tez leje i nie chcialabys tu byc

http://www.youtube.com/watch?v=C4z2P...ayer_embedded#! moja mala to znalazla nawet fajne

Edytowane przez Patrycja183
Czas edycji: 2010-11-11 o 11:17
Patrycja183 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-11, 17:31   #625
kropelkaa
Zakorzenienie

hej
u mnie też leniwie i nudno leci dzien nie ma co robic, poza tym @ mam wię cbrzuch mnie boli i wogole bylam na rozmowie zobaczymy ma babka dzwonic czy tak czy tak

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

i dostałam te zlecenie jupi a najlepsze będę w aptece u mojej babeczki od farmakologii fajna jest pewnie się zdziwi

Sun ta pisoenka jest boska cudowna tylko nigdzie tej wersji nie moge znalezc do sciągniecia
Stary 2010-11-11, 18:00   #626
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
hej
u mnie też leniwie i nudno leci dzien nie ma co robic, poza tym @ mam wię cbrzuch mnie boli i wogole bylam na rozmowie zobaczymy ma babka dzwonic czy tak czy tak

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

i dostałam te zlecenie jupi a najlepsze będę w aptece u mojej babeczki od farmakologii fajna jest pewnie się zdziwi

Sun ta pisoenka jest boska cudowna tylko nigdzie tej wersji nie moge znalezc do sciągniecia
masz tu do sciagniecia z wrzuty http://kruzson.wrzuta.pl/audio/7xoNJ..._on_a_good_day
Stary 2010-11-11, 18:04   #627
ygerna
Zakorzenienie

hej
ja się dziś cały dzien uczę, bo ma okropne koło w poniedziałek test na którym większość pytań jest z aplikacji

Stary 2010-11-11, 19:50   #628
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana ta normalna jest wszędzie, ale mi dokładnie chodzi o te wersje którą podała Sun ta acustic mix wolniutka taka mmmm cudo sciągnęlam z youtube i słucham tak trudno
Stary 2010-11-12, 08:39   #629
lala2506
Zakorzenienie

Hej dziewczyny kropelkaa wejdź na zrzuta.eu i w drugim oknie otwórz tą stronę z youtube, skopiuj link i wklej na zrzutę i tam ściągniesz piosenka piękna
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 11:45   #630
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny kropelkaa wejdź na zrzuta.eu i w drugim oknie otwórz tą stronę z youtube, skopiuj link i wklej na zrzutę i tam ściągniesz piosenka piękna
niestety ale pokoazuje, że nie znaleziono pliku
więc słucham z youtube tego cuda

mam dziś fatalny dzień fatalny nie mogłam w nocy w ogóle spać wstałam półprzytomna do tego ostatnio cos mi się stało i słabiej słysze na lewe ucho nie moge sie dostać do laryngologa bo takie kolejki, a to naprawde wkurzające z tym uchem do tego pojechałam do apteki okazało się, że nie przywieźli tych preparatów co miałam promować więc akcja przełożona na przyszły weekend, a ja wtedy już mam praktyki i do tego w sobote rano musze być z komisją na odebranie list do głosowania więc nie moge wziąć tego zlecenia fajna praca fajna kasa przejdzie mi koło nosa do tego wczoraj zadzwoniłam i ze wzg na to, że myslalam że dziś pracuje musiałam przełożyć wizyte u psychologa na przyszły tydzien, a tu ze zlecenia nici takim sposobem mam wolny weekend nic nie wyszło od rana w ogóle chce mi się płakać cały czas chyba @ robi swoje teraz to by właśnie mi się przydało iść do tego psychologa, bo mi dziś strasznie źle
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości