|
|
#631 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
Świetny opis. Podoba mi się. ![]() Nawet gdy byłeś tak blisko,
czułam aurę obojętności. Wybacz, jeśli całe twoje życie nosi moje imię. Dla mnie jesteś nikim. Witam w moim świecie, gdzie uśmiech oznacza smutek, a promienie słońca nie wnoszą w moje życie nic.
|
|
#632 |
|
Przyczajenie
|
'and there you are on your knees,
begging for forgiveness, begging for me just like I always wanted, but I'm so sorry..' /teraz jesteś na kolanach, błagasz o przebaczenie, błagasz o mnie tak jak zawsze chciałam, ale przykro mi../
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
Wszyscy z zaciekawieniem wsłuchani byli w słowa nauczyciela, a ja standardowo zapatrzona w okno, myślałam, jak by to było przytulić się do Twojej piersi.
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Naughty_, SparklyAngel - dziękuję Rybki
![]() DorotaComa - Ty wiesz, że ja Ciebie zawsze i wszędzie. dobrze, że już jesteś <3 patrysiowa_ - wielbię Cię za ostatni wpis. dlaczego, dlaczego przeznaczenie sprawia, że cierpimy?
to jest przekleństwo pomiędzy nami pomiędzy mną a Tobą. i nie chcę, żebyś myślał, że mi zależy, nie mogłabym, nie potrafiłabym znowu. nie pamiętam kiedy było dobrze chwile szczęścia umykają z pamięci może po prostu źle rozumiałam całą miłość, którą pozostawiliśmy za sobą. oglądając przeplatające się przebłyski naszych wspomnień wspomnień, których nigdy nie odnajdę. i cała miłość, którą wyrzuciliśmy. i wszystkie nadzieje, które żywiliśmy. gasną.
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd na zdrówko. a czując Cie obok opowiem o wszystkim.
jak często sie boje i czuje sie nikim. 'lubię iść gdzieś tam i robić coś tam. p*erdole tych którzy robią na złość nam. a ty nie wierz we wszystko co Ci powiedział ktoś tam.' Ej ty, dziewczyno, spier*oliłaś mu życie , a teraz śladami po rozmazanym tuszu udajesz , że to tobie pękło serce.
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
i dalej wracam do tej ulicy
na której cię widziałam .. Na której wszystko się skończyło na której zostały tylko wspomnienia .. Wiem, że odkąd odeszłaś czuję się jakbym tonęła w rzece, tonęła rzece łez. Eric Clapton. muszę znowu ucieckac, przed tymi ch.lernymi wspomnieniami .. ______________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-10 o 18:48 |
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
jeśli życie idzie dalej bez nas to ja zostaję.
chodź, pouprawiajmy razem miłość. jeśli nawet się zemszczę, zapamiętaj ! nie miałam na to ochoty. w twoim życiu zaczęło się coś dziać, w moim przestało istnieć. 'nie żebym się przejmowała, czy coś ten, ale w ch*j cię lubiłam'. stanąć na dachu, wywalić język i środkowym palcem pozdrowić świat. przestałam czuć, mieć nadzieję, ścielić łóżko i sprzątać na biurku. |
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
na prawdę nie wiem czym sobie zasłużyłam !
![]() dziękuję Wam, skarby, motywujecie przeogromnie. lovelovelove ♥ ZakreconaNaMaxa "Ej ty, dziewczyno, spier*oliłaś mu życie , a teraz śladami po rozmazanym tuszu udajesz , że to tobie pękło serce." jest cudowny... i taki o Mnie ;x zabieram Ci Go ![]() love krove. a teraz robisz z siebie osła.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-11-10 o 19:09 |
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Zabrakło Ci sms, nie napisałeś od godziny, nie zadzwoniłeś a ja sie czuje jak by to trwało jakis rok, Tesknie za Toba kochanie
Tęsknota za człowiekiem którego nie widzisz od zaledwie godziny oznacza milosć !! |
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
brak weny. beznadziejnie jest.. ;|
________ Ta czystość deszczu.. kolejne kłamstwo to tylko kwestia czasu. Trzymam twoją dłoń i rozumiem. będę Cię dręczyć i gryźć póki nie obiecasz, że zostaniesz, na zawsze. <3 schowam wszystkie lęki. Łza na delikatnej rzęsie i kropla rosy na maleńkim źdźbłu trawy.. zawrócił, by zwrócić jej serce.. jesienne rozdarcie.
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
; ***
Wydawało mi się, że już o Tobie zaponiałam. Wydawało mi się, że już do Ciebie nic nie czuję. *** To tylko jedno spojrzenie przywróciło wspomnienia.
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
miło mi, miło bardzo
you are shiny and bright, our future shall be glorious jesteś lśniący i jasny nasza przyszłość będzie wspaniała i'll be just like in the movies pretending to be someone else będę taka jak w filmach, udawać bycie kimś innym
|
#643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
____________________ 'I live for You. Why won't You live for me?' Żyję dla Ciebie. Dlaczego Ty nie będziesz żył dla mnie? 'Why is it everytime I think I've tried my hardest, it turns out it ain't enough cause You're still not mentioning love.' Dlaczego za każdym razem gdy myślę jak bardzo próbowałam, okazuje się, że to niewystarczająco dużo, ponieważ Ty nadal nie odwzajemniasz mojej miłości. 'What more can I give? What more can I say? I can't make You love me anyway..' Co więcej mogę dać? Co więcej mogę powiedzieć? i tak nie sprawię, że będziesz mnie kochał.. 'You tell a joke, and I nearly die..' Ty żartujesz, a ja prawie umieram..
|
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio znalazłam nową rozrywkę, od kiedy nie jesteśmy już razem. Wchodzę do sklepu sięgam po rzeczy chowam je, nie płacąc. Ten dreszczyk emocji, ta adrenalina, czuję to co kiedyś gdy wpadałeś na kolejny szalony pomysł... Za dużo głupich słów, nie wiem w które znów, wierzyć mam, bo taki cham, jeden talent ma, kłamstwa wszystkie zna
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
Ja zapatrzona w Ciebie, Ty w nią, ona w siebie.
|
|
#646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
SparklyAngel ZakreconaNaMaxa rumuneczkaxd - od jakiegoś czasu dodaje tu nie swoje cytaty, znalezione przypadkowo, więc to nie ja jestem niesamowita, lecz te osoby, które je wymyśliły. dlatego nie mam za co dziękować, jak tylko za to że czytacie moje posty, ciasteczka ._____ 'Nie kłamstwa, lecz prawda zabija nadzieję. '
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
i nagle sobie zdajesz sprawę, że nie masz już nic.
ból, ból, ból!
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
nastychick - Ty sie tak nie chichraj dzikusko bo dostaniesz na dupsko xD
Toogether93 - czarujesz dziecinko <3 SparklyAngel - dziękuję płomyczku *--- magicznie było dzielić się z Tobą życie chciałam czuć Twoją miłość. marzenia przykryły rzeczywistość. czasem jeszcze mam nadzieje, że zadzwonisz i znów usłyszę Twój głos. wspólne marzenia i plany zabrał odpływ Twojego uczucia. szkoda,ze nie zobacze już tego co mogliśmy razem przeżyć uwierzyłam w nas. byłam zawsze przy tobie. nikt mi Ciebie nie zastąpi. boje się tego ze na zawsze pozostanę sama będąc z Tobą byłam szczęśliwa, dziś zastanawiam się nad życiem, łamią mi się włosy, i paznokcie, płacze codziennie. tęsknie. |
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
i to Twoje "Słońce czas wstawac " i już cały dzień mam dobry humor
|
|
|
|
#650 |
|
Rozeznanie
|
z czasem Ci przejdzie, ale teraz się uspokój.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-10 o 19:28 |
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ! ♥
czasami zastanawiam się co takiego magicznego jest w miłości. przecież to jasne,że żadna miłość nie zakończy się happy endem. zamiast cieszyć się wolnością większość 'zakochanych' popełnia samobójstwa i cierpienie..
pragnę zwrócić uwagę na to,iż nie interesuję się twoją osobą. interesuję się tym,jak wstąpić do twojego świata. chwyć mnie za rękę,zaprowadź tam,gdzie wschód słońca będzie dla nas grał.. idę przez drogę pełną cierpień,łez w oczach niczym wód w oceanie,a serce? to nie serce,to już milion małych kawałków Edytowane przez m o n Czas edycji: 2010-11-10 o 19:29 |
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
Ciagle powtarzam Twoje imie <3
Inni twierdza ze to nie do wytrzymania ale ja twierdzę ze to dlatego bo Cie kocham !! Edytowane przez pijana uczuciem Czas edycji: 2010-11-10 o 19:44 |
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ ty mnie.? kocham .<3 dreams_x33 lov.<3 m o n cudo! idę chodnikiem w czerwonych szpilkach
i obcasami wystukuję równy rytm mojego serca.. i boję się zatrzymać by ono też nie ustało. 'pomyśl, że twoje życie ma cudowny smak truskawek, oblanych białą i mleczną czekoladą, ze słodką, cukrową posypką we wszystkich kolorach tęczy. tak, to chyba szczęście.' spinam włosy w kok, zakładam spodnie i trampki, i idę szukać szczęścia.. a za bramą czekasz już ty.! ps. pier*ol się skur*ielu.
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-10 o 19:39 |
|
|
|
#654 | |
|
BAN stały
|
ZakreconaNaMaxa
na zdrowie ![]() Cytat:
podziękował za nie ![]() malinowa girl 'Wybacz mi, jeśli całe życie nosi moje imię. Dla mnie jesteś nikim.' idealny jest ten, pozwoliłam sobie go na ang przetłumaczyć i widnieje w moim statusie na gg ...
widziałam Cię dziś, i chociaż powiesz mi, że to nie możliwe, bo siedziałeś cały dzień w domu, to ja nadal będę trzymać przy swoim, bo znów pojawiłeś się dziś w moim śnie . powinnam zapisać się do jakiejś psycholożki, która powinna umieścić mnie w jakimś psychiatryku, coraz częściej przyłapuje się na tym, że cieszę się jak głupia, gdy tylko na mnie popatrzysz . w ramionach Twych skryć się, potarganym myślą dać spać . ważną rzeczą jest, byś zaczął być kimś, a nie tylko przypadkowym przechodniem był . pomnik naszych uczuć zawalił się, zniknął tak jak my . nie mów nic, po prostu wyjdź, i nie rań więcej już . jeśli Twoje szczęście, sprawia, że jesteś nieszczęśliwa, to tak naprawdę to, że jest ono Twoim szczęściem to tylko złudzenie . nie no ja rozumiem. można kochać i milczeć, można kochać i nienawidzić, ale czy można kochać i jednocześnie okłamywać ? ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-11-10 o 19:42 |
|
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
wystarczysz mi Ty. poza Tobą nic.
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_, ZakreconaNaMaxa & SparklyAngel - dziękuję serdecznie.
![]() so_steadfast - mniej postów dziennie, ale za to w każdym po parę opisów. ![]() adioza - częściej, dobrze ? ![]() Deszczem, który myje moją twarz od łez. Ciepłem, które ogrzewa zimne od chłodu dłonie. Aniołem, który trzymając moje serce w swoich dłoniach dba o jego bezpieczeństwo. Tym wszystkim jest dla mnie Twoja przyjaźń, Kochana. Wybaczam błędy, pod warunkiem, że nie popełniłeś ich po raz drugi. Cierpiąca dama o kamiennej twarzy. Sercu z porcelany. A przyjaźń jest to dar, którego niesłusznie mordujemy miłością. Nie zapomnę Cię. Serca przecież nie wymienię. Nie krzywdź mnie z powodu braku umiejętności nienawiści.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-11-10 o 20:02 |
|
|
|
#657 |
|
BAN stały
|
kolejny buch malboro
i błagalne spojrzenie w niebo jakby deszcz miał sprawić że będziesz mnie kochać Ty, mój prywatny wywoływacz łez. |
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
nie na widzę Ciebie, jego i babki od fizyki, proste
nie potrafiłabym znów Cię stracić dziękuję ![]() ta znam to bardzo dobrze -.-'
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2010-11-10 o 20:12 |
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
- How to spell I LOVE YOU?
- And how to spell BULLSHIT? /Jak się pisze 'Kocham cię'? A jak się pisze 'Gówno prawda'?/ tylko ty jesteś powodem dla którego wciąż mam siłę, dla którego wciąż żyję. Naprawdę potrafisz być kochany kiedy chcesz. Szkoda, że 'chcieć' to dla ciebie takie obce słowo. Teoretycznie to już mnie nie obchodzisz, praktycznie to nadal mocno cię kocham.
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
Sama już nie wiem czy to tęsknota, czy tylko
uzależnienie od pełnego kieliszka. Najpierw żyłam, dążyłam do czegoś. później, już tylko byłam. teraz, nie istnieje nawet w snach. Lubię gdy pada deszcz, Lubię jak w ciszy siąpi lekko na początek. Lubie gdy nabiera mocy, i spada na ziemię coraz brutalniej, pokrywa trawę łzawym puchem. To piękne, to boli, poezja bólu. to piękne. Wielkie krople deszczu łamią łodygi roślin, zatapiają mrowiska, sieją zamęt i zniszczenie. Strach w oczach dolnego świata dodaje mi siły. Świat jest zły, zło jest w świecie. Nie jestem w tym cierpieniu sama, dziękuję deszczu, dziękuję. od jakiegoś czasu nie patrzy w lustro, dla niej więcej tam blizn aniżeli lat, wystarczy gdy spojrzy na swoje dłonie. Kiedyś mówili że są piękne, stworzone do rzeczy wielkich, delikatne jak rysa, na skroni pięty. Dziś naiwna pamięć daremnie szuka w nich dobra, zaczyna się zastanawiać czy kiedykolwiek było w nich coś magicznego, cała magia, cała młodość z nich uleciała. Nie trzymają nawet filiżanki, a to wszystko przez brak ciepła. Miłość - tak miło iść z Tobą przez całe życie, jednak nie padnie to dziś z moich ust. przy Tobie potrafię jedynie latać, nigdy nie stąpam po ziemi. Kocham - zwykłe słowo, sprawia wiele bólu, albo niekontrolowane wybuchy radości, przez to że słyszę to od Ciebie codziennie wariuje. Złość - sięga w skrajnych przypadkach, ale spojrzę w Twoje oczy, to wystarczy, całe zło znika. Wolność - puszczam Cię, a ty i tak przychodzisz często z uśmiechniętym sercem, wiem nie możesz beze mnie żyć. Obsesja - Dociera gdy czuje obcy zapach na Twoim ciele, gdy nawiązujesz kontakt z inną. Moje serce szaleje. Kim jestem? Że to czuje.. Nie wiem, po prostu świrem. Ale jesteś jak nałóg. To twoja wina - Jednak nie chciałabym Cie rzucać. " ` I żyli długo i szczęśliwie ` - ale kto powiedział, że razem ?" chcę być twoja, pozwolisz?
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-11-11 o 22:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

postanowiłam więc wymienić te które podbiły moje serdzuszko przez ten czas który tu jestem