![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Witajcie w kolejnej odsłonie
![]() część pierwsza: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166738 część druga: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234854 część trzecia:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251397 część czwarta: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=266223 część piąta: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277556 część szósta: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287707 część siódma: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299747 część ósma: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315723 część dziewiąta: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341131 i dziesiąta: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373531 i jedenasta: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411728 motto przewodnie "to czego bardzo pragniemy, jest zwykle niepotrzebne" drugie motto: "Nie kuszę tylko chronię przed zakupem bubla" <Madziarra> trzecie motto: "Pierw zużyj, potem będziesz miała frajdę z kupowania " <Madziarra>
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2010-11-09 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
![]()
![]() |
#3 |
Przyjaciółka KWC
|
Sleepy odpowiedziałam Ci w poprzedniej części jeszcze.
![]() Bosiak podobno Iwostin Aspiria jest niezły, chociaż nie miałam i sama nad nim myślę w dalszej przyszłości jak zużyję Seba-medy. ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Sleepy noo taka nagroda to jest nagroda ![]() Dawaj adres na PW ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]()
#6 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Witam w kolejnej części
![]() i dziękuję za wszystkie gratulacje z poprzedniej części ![]() ![]() co do nałogu to u mnie jest w miarę - musiałam przystopować, bo wciąż mam dużo do zrobienia w mieszkaniu ![]() ![]()
![]() |
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Prawda, że prościutkie? I do tego 2 razy tańsze ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Pomalowałam w końcu pazury marchewą GW i zmattowiłam topem Essence (pomiędzy nałożyłam jednak wysuszacza Essie, bo nie wiedziałam czy toto wyschnie w ogóle) i poza tym, że paznokcie mam opiłowane nierówno to wyglądają super- to chyba zaleta delikatnego shimmerka w GW ![]() ![]() Edit: z mattem na wysuszaczy wyschło szybciutko- zapomniałam dodać ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-11-09 o 23:04 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() Wreszcie mamy nową część ![]() sleepy kusisz masełkiem Daxa...może się zdecyduję na nie, bo ja lubię takie czekoladowe aromaty ![]() Jestem chwilowo w biurze, ale niedługo zmykam na to szkolenie. A tak mi się nie chce, mam nadzieję, że nie zasnę tam ![]()
#9 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam w nowej części.
![]() A no tak! Zapomniałam, że Gosh też jest taki ciasteczkowy i matowy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Właśnie, a zapach nie jest męczący? Ja testuję bloker Ziai i jestem zachwycona, pachy suche cały dzień, nie podrażnia i jest śmiesznie tani. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() mi spokojnie na kilka miesięcy ![]()
#11 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm... generalnie od 4 miesięcy do pół roku, teraz chyba dłużej miałam trochę (gdzieś od marca do końca października), ale część tygodnia spędzałam w tym okresie u TŻa i używałam jego butelki (też mu kupiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Sleepy: własnie o takie porównanie mi chodziło
![]() Brzmi ciekawie i zapewne się skuszę, ale następnym razem, bo "przypomniałam sobie" dzisiaj, ze przeciez kupiłam ostatnio dwa 2paki balsamów Bielendy ![]() Karolina: tester jest tylko pudru. No chyba, ze nie widziałam testerów linerów. Ten turkusowy to jest bardziej morski - w świetle sztucznym faktycznei bardziej wpada w granat jak na tym blogu, ale w dziennym (mam go teraz na łoczach) więcej w nim zieleni niż granatu. Rzyrafko: do mojego pudełka też się już nie mieszczę. Tzn zmieściłyby się wszystkie lakiery + te na które czekam, ale musiałabym je tak rzucić byle jak, a ja musze mieć ładnie poustawiane. Co gorsza, nie mam nic nowego na oku. Nie mam pojęcia, gdzie je trzymać ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-10 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Tym razem wybiorę Cleanance. ![]() Oł jea, skończyłam projekt na dziś. Myślałam, że zajmie mi to dużo więcej, teraz tylko wydrukuję i gotowe. ![]() Jutro przyjeżdża TŻ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciółka KWC
|
A ja się chciałam pochwalić, że mam coraz mniej lakierów.
![]() ![]() Miała któraś z was może puder sypki Vichy Dermablend albo MUFE HD? Fuksjaa warto teraz zapolować na Cleanance w promocyjnej butelce 250ml (normalnie ma 200). ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jednak skorzystałam z oferty wyprzedażowej Marionaud
![]() ![]() ![]() Chyba masło awokado Bielendy mi nie służy ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wpadam szybko na chwilę.
Szkolenie skończyło się wcześniej(w sumie i tak nie dowiedziałam się nic nowego, wszystkie te rzeczy już przerabiałam ![]() Kupiłam masło Dax czekoladowo-kokosowe i na pierwszy niuch wg. mnie podobnie pachnie do masła czekoladowego Farmony ![]() Oprócz tego kupiłam: - olejek/żel pod prysznic Isana Granat&Róża - zmywacz do paznokci Isana - świecę Air Wick Imbirowe pierniczki ze szczyptą wanilii ![]() - lakier Manhattan, taka ciemna fuksja - preparat Manhattan przyspieszający wysychanie i jednocześnie nabłyszczający, mam nadzieję, że będzie dobry ![]()
#17 |
Przyjaciółka KWC
|
Isa zdaj relację z tego preparatu Manhattan jak przetestujesz.
![]() Ja też właśnie byłam w Rossmannie. Ale zrobiłam małe zakupy: żel pod prysznic Fa Mystic Moments (jakiś nowy chyba, w fioletowej butelce), maseczkę Efektima 'Błoto mineralne' i szampon Babydream do TŻa bo się kończy. ![]()
![]() |
#18 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zdążyłam stwierdzić tego- ze 3 razy użyłam i za każdym musiałam za chwilę to zmyć tak swędziało :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie masz, ja zostałam zaproszona na dwuosobową parapetówkę do eksa, wyprowadził się. I zastanawiam się jak się zachowywać- bo jak się widzieliśmy ostatnio to tyle głupot napaplałam ze mi potem wstyd było ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze muszę sypkie cienie skończyć segregować a potem też się za lakiery zabieram- zrobię listę do upewnienia się i konsekwentnie będę odkładać kandydatów do wylotki ![]() Cytat:
![]() ![]() Ice- pisałam o nim kiedyś, też mi się zapach podoba ![]() Ooo i powiedz jeszcze jak się spisały rainforestowe produkty włosowe TBS- nwet nie pamiętam które serie miałaś ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, na pewno zdam relację ![]() Teraz byłam jeszcze z tatą w sklepie i kupiłam Goplanę z nadzieniem piernikowym, całkiem dobra ![]()
![]() |
#20 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
A maseczka chyba nowa, bo w KWC jej nie ma. ![]() ![]() Cytat:
W piątek będą u mnie moje cuda z Eskulapa. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Maseczka Efektima to porażka - tona silikonu z dodatkiem glinki, efektów praktycznie nie ma poza napięciem skóry (normalne po silikonie) i uczuciem gładkości. Odradzam.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2010-11-10 o 22:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, jak są sztywne to dla mnie fajnie ![]() Uuu, to nie fajnie. Ja już się nie mogę doczekać targowej bielendki, chyab codzień będe się teraz maseczkować tym co mam na stanie ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() Wrzuciłam na bloga fotki lakieru Manhattan, śliczny te odcień jest ![]() Wieczorem użyłam masła Dax i w sumie nie wiem co sądzić. Konsystencję ma fajną, taką puszystą i szybko się wchłania. Ale zapach mnie trochę rozczarował ![]()
#23 |
lipiec na maksa!!! :)
|
isa czyli kokosa tam nie czuć?
![]() ja postanowiłam wstrzymać się z tymi masłami Daxa ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: "Przybłąkał sie" do nas nowy kot. Tzn. nie jest bezpański, ma wlaścicieli, ale oni pracują i kot często jak jest sam to przychodzi do nas, bo za domem mamy takie miejsce, gdzie wyrzucamy na kompost resztki jedzenia. I on je zjada. Ma na imię Bobo, jest boski ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-11-11 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby mu się nie zachciało w tamta stronę powędrować ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2010-11-11 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja marchewka dalej stoi niewypróbowana, kolor mi się podoba, ale jakoś tak mi do niczego nie pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A ta dwuosobowa parapetówka, tzn. Was dwoje only ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za to zasmakowałam się w Biedronkowych czekoladkach belgijskich, o takich http://swiatslodyczy.blox.pl/2010/10...rzechowym.html Niebo w gębie ![]() W ogóle to na tym blogu roi się od bardzo sugestywnych opisów różnych pyszności, więc jak któraś dietuje, to nie radzę zaglądać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to przypomniało mi się, że Dax już kiedyś miał takie masełka w ofercie. Sama wtedy kupowałam czekoladowe, a siostra kakowe i chyba malinowe. Znalazłam to czekoladowe na KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8887 isa, porównałabyś skład z tym nowym ![]() Cytat:
![]() U nas też jest nowa kicia, taka mała biało-czarna. Przybłąkała się 1 listopada i od tamej pory ani myśli odejść. Karmimy ją, śpi u nas w komórce z drewnem w pudle z siankiem, ale szukamy jej nowego domu. Nasze dwa sierściuchy wystarczą, zwłaszcza, że moja kota jakoś ostatnio żadnych innych nie toleruje i wystarczająco się już stresuje z jednym intruzem w domu. Ale wiesz, nie ocenia się książki po okładce ;p Zresztą, jak już mówiłam, te stare ichnie masełka były naprawdę fajne, więc może ich tak bardzo nie skiepścili. **************** Byłam wczoraj na imprezie naszego Tesco, bo chociaż jesteśmy firmą zewnętrzną, to dostałyśmy zaproszenia. Fajnie było, wróciłam przed 4, ale do teraz nie mogę dojść do siebie. Główka boli ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za polecenie jakiejś kulki. Rzyrafko ten garnier odpada bo nie jestem po prostu w stanie znieść jego zapachu. Moja mama miała w aerozolu, tragedia jak dla mnie!
![]() W ogóle ostatnio po antidralu mnie okropnie BOLAŁA pacha! Nie piekła, swędziała...ale bolała. Dziwne, pierwszy raz miałam coś takiego. Ból okropny. Moja koleżanka tak miała i przestała stosować, ale ona jak zaczęła używać dopiero. A ja mam już któryś z kolei.. Nie wiem skąd to, miałyście może kiedyś podobnie? Zastanawiam się nad balsamem, który kupić i nie wiem czy Xeriala 10 czy Dermedica Hydrain hm hm hm. Pomyślę jeszcze troszkę. Max tydzień, bo potem mi się balsam skończy ![]() W ogóle w związku z tym, że w weekend mam szkołę :/ i nie pojechałam do domu dzisiaj spałam do oporu ![]() ![]()
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedna jest taka zwykła tylko... Wkleiłam fotki na wątek odpowiedni, se zobacz ![]() tak, tylko. A ja właśnie oceniam po okładce. Bo jeśli produkt ma być spójny (czyli wizerunek +reklama + zawartość) to mi wystarczy, że jedno z nich mi nie odpowiada ![]() ![]() Ja też kcem muffinki jakieś zrobić- co upichcisz? Cytat:
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Teraz mam Niveę calm, i jestem w sumie zadowolona. Hm.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.