|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
matko ale reklam w Tap Madl
![]() pasty, plastry, płatki, maszynka do golenia, ciuchy,.... i to wszystko tak chamsko że szok
|
|
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Kochane gaduly, prosba do was!
Ogladalyscie moze.... http://uwaga.onet.pl/40022,news,,geh...,reportaz.html Jest petycja do podpisania... to tylko kilka klikniec... a moze pomoc usunac zwyrodnialcow ze schroniska.... http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5853
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też podpisałam petycję, a reportażu nie oglądałam. Zrezygnowałam po reklamach - zbyt drastyczne jak dla mnie
. Mam za słaba psychikę, jeśli chodzi o męczenie zwierząt, albo o ich zabijanie. Nawet nie oglądam programów przyrodniczych, gdzie lew zagryza bawoła, albo coś w tym stylu.
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() Ja też nie oglądałam tego reportażu, tak jak Gosia zrezygnowałąm po reklamie
|
|
|
|
#3306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki! Co tak cichutko?
Wróciłam z imprezy prze 4 nad ranem, wybawiłam się za wszystkie czasy, super było ![]() Chciałam obejrzeć tap madl cały odcinek, ale jeszcze chyba nie wrzucili do sieci, bo szukam szukam i tylko urywki można zobaczyć, a ja chcę cały ![]() Cytat:
petycja podpisana! Cytat:
ja bym się bała, że gdzieś wejdzie w zakamarek i chomika już nie znajdę!W kuli bym wolała, żeby pobiegał chomiś ![]() ja od razu skojarzyłam, że chodzi o skuter wodny ![]() Cytat:
|
|
#3307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Może za niedługo wrzucą na vod.onet.plCytat:
. Zatykam dziury pod komodę i wejście do kuchni i już chomiczek ma bezpieczny wybieg . Poza tym stawiam klatkę na środku salonu i chomiczek sam do niej wchodzi jak się znudzi bieganiem . Jak jeden tak i drugi . Mimo, że to malutkie roborki-dzikuski.Kula dla chomika to złoooo!! Chomik strasznie się w niej stresuje, bo jest to zwierzątko słabowidzące i bada teren wąsami, a w kuli nie ma takiej możliwości poznawczej. |
|||
|
|
|
#3308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz! Cytat:
![]() No mam nadzieję, że wszystko się ureguluje, a najlepiej, żeby była wymarzona fasolka ![]() Cytat:
Pozazdrościć ![]() Cały czas patrze na google czy już gdzieś odcinek wrzucili ![]() To mówisz nie mam kuli kupować? Kurcze, ale mam obawy, jakbym go wypuściła i wtedy gdzieś wlezie
|
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oby wszystko było dobrze!Cytat:
Możesz zrobić z kartonowego pudełka zagrodę na środku pokoju i wtedy chomiczek nigdzie nie wejdzie. Ja mam możliwość puszczania chomików po całym salonie, bo nie mam żadnych szpar gdzie chomiczek mógłby się wcisnąć (no poza ostatnia przygodą z butelką do podlewania kwiatów )
|
||
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero ostatnio Kredkę puściłam po pokoju pierwszy raz. I w dodatku nie ma tam żadnych mebli, także nie bałam się. Za to było dużo kołder to biegała,kopała i świrowałą. Co chwilę do mnie podbiegała, a jak się jej znudziło to zaczęła gryźć[kordłę]
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Oooo ja się dziś będę grzać na słonku . Jest gorąco |
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
I u mnie
![]() Dzisiaj mam jakiś leniwy dzień. Cały dzień bym spała i spała. DO tego co chwile mam takie silne skurcze ... Właśnie robiłam naleśniki Mniaam! |
|
|
|
#3315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam żeby wszystko się uregulowało i żeby była ta upragniona fasolka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I w ogóle czuję, jakby byłą niedziela. Taki senny i nudny dzień ![]() naleśniki mniam
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
tikki85, madzius90 dziękuję za kciuki
![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze! ![]() cicho tam! U mnie też co chwila pada, oszaleć można! ![]() No to w takim razie kuli nie kupuję (20 zł w kieszeni ). Dziękuję za rady A wasze ile razy mają wybieg?
|
|
#3317 | |
|
Zadomowienie
|
a ja zaglądam i was podczytuję w oczekiwaniu na Millana
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
Zadomowienie
|
Nareszcie kupiłam sobie kompika
![]() Ale jeszcze nie mam chomisia Postanowiliśmy z TŻtem, że kupimy po kolokwiach, żebyśmy mieli czas się nim zajmować ![]() Zaczęłam oglądać Tap Madl (swoją drogą to prawidłowa wymowa, nie wiem dlaczego się wszyscy z tego nabijają ) na onet vod Najbardziej mnie rozwaliła laska na castingu, która wkurzała się, że oceniają ludzi po wyglądzie o matko a po czym oceniać modelkę?? To ta Paulina którą w końcu wzięli nie? I bardzo dobrze, przynajmniej zrobili z niej normalnego człowieka a nie pokemona ![]() Cytat:
I generalnie jestem sama w mieszkaniu. Wszyscy wrócili do domów, tylko Emilka do pracy musi latać i uczyć się na koło z matmy w domu nie mogłabym się skupić Więc mam wieczór sam na sam z dr Housem zaczynam od pierwszego sezonu, bo nie oglądałam wszystkiego.Ale zanim to, to wezmę cieplutką kąpiel, po męczącym dniu sprzątania
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
revontulet -
Fasolka- tak się mówi pieszczotliwie... wolałabyś powiedzieć: mam w brzuchu zarodek ludzki, czy jak, bo nie rozumiem? Dziecko można mówić, kiedy zaczyna bić serduszko czyli koło 4-5 tygodnia...Fasola tylko kojarzy Ci się z jedzeniem? ![]() Zarodek wygląda na początku jak fasola, więc ja nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego... np.
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiecie co? Nie są to starzy zboczeńcy ino dziewczyny w moim wieku I jakie my to fajne jesteśmy. Stoimy sobie już prawie na dworcu kiedy to Malwince przypomniało się, że nie zrobiła zdjęcia na zamku. I co? Patrzymy, a tu Wawel do nas przychodzi! No i mamy zdjęcie na Wawelu |
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No każdy nazywa jak mu się tam podoba... ![]() Jak wejdziecie na wątek 'mamusiowy' to każda pisze, że 'zafasolkowała' albo ma fasole albo groszka w brzuszku Także dla mnie to norma
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka mówi Maluch. I mi się podoba
Znów inna- Cytrynka Ale ja obstawiam Malucha
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jakbym nie zobaczyła zdjęcia na facebooku to w życiu nie zrozumiałabym o co Ci chodzi . Zakręcona dziewczyno . Chyba Wawel do Was przyfrunął .A mi się też podoba określenie fasolka . Może za niedługo będę miała swoją . Staś dalej na wygnaniu. Śpi zakopany w chusteczki w pudełku . Miecia wczoraj pakowała mi się na ręce, bo myślała, że są do jedzenia . Gramoliła się tym swoim małym dupskiem i mnie użarła |
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kula to zło, popieram Ja Sebę wypuszczam żeby pobiegał po regale albo po dywanie i cały czas go pilnuję. Wczoraj biegał po regale i skakał z niego a ja oczywiście łapałam w połowie żeby nie spadł na podłogę ![]() Gupolek tak się rozbiegał że mi się wymsknął i o mały włos nie wlazł pod szafę ![]() a mi maluni robak kojarzy się z karaluchem Hmm, jak cudownie obudzić się i zobaczyć obok TŻ |
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio przez całą noc śpię prawie na M. a on taki biedny przygnieciony wisi na skraju łóżka
. Nie wiem co się stało, ale wcześniej to M. rozwalał się na całe łóżko a teraz ja ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Dobrze, że udało Ci się złapać Sebastianka w ostatniej chwili. |
|
|
|
#3329 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to teraz czekamy na chomisia Cytat:
![]() Każdy nazywa jak chce ![]() Agatek tak napisała, więc ja tak odpisałam i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że Sebie nie udało się uciec pod szafę Cytat:
![]() BIedny M.
|
|||||
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
siemka
![]() niedawno wstałam . ![]() no nie wierze . nawet nowej str nie naspamowałyście ? wohoo , co się dzieje ? ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=482119 ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- zawsze jak znajdę na innym wątku wpis jakiejś chomikomaniaczki to pojawia mi się mimowolny uśmiech ![]() fajne to jest .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

. Mam za słaba psychikę, jeśli chodzi o męczenie zwierząt, albo o ich zabijanie. Nawet nie oglądam programów przyrodniczych, gdzie lew zagryza bawoła, albo coś w tym stylu.

ja bym się bała, że gdzieś wejdzie w zakamarek i chomika już nie znajdę!

w domu nie mogłabym się skupić