Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-11, 20:50   #2581
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Dianulaa wiem, że to tak wygląda. Teraz ma dużo na głowie. Zobaczymy jak to będzie zimą... Mam nadzieję, że lepiej. Jestem zła, bo mówi, że coś trzeba zrobić z tym co u mnie w domu się dzieje, ale na gadaniu się kończy

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 20:50   #2582
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ja na skalp nie lubię dawać olejków, zwykle nakładam na długość a w głowę wcieram coś bardziej płynnego.
Stary 2010-11-11, 20:51   #2583
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a ja znowu tylko na koncówki :d
:d
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 20:56   #2584
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
mnie się podoba
mi sie bardzo podoba, widzialam ja na zywo i sie zakochalam, chetnie by ja kupila gdyby miala ta cene sklepowa
dzieki za opinie
poczekam na jakis pryzplyw gotowki

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
a używała któraś z was/ miała w jakiś sposód do czynienia z szamponem na sucho tresemme?
bo na kwc nie ma żadnych opinii a zastanawiam się czy nie byłby on dobrym rozwiązaniem
proszę o pomoc
slyszalam ogolnie o szamponach na sucho, ze to swietna sprawa
ale nie pamietam jakich firm
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziewczyny a olejek rycynowy dajecie tez na skalp?????????
ja nie daje, ogolnie oleje daje tak 10cm od skory glowy minimalnie

z tym mechanikiem, to ja uwielbiam auta i cheta do pomocy zawsze bylam
tylko dla mnie dziwne jest, ze tu ciepla woda wylatuje jak cos odkrecisz, tam zimna i jakies duperele pozakladane na jakies zapinki ze srubami

ja umiem zmieniac kolo, bezpieczniki, zarowki i takie plyny normalnego uzytku
o auto dbam lepiej niz o siebie, pucuje je jakimis szamponami,woskuje, a jak mi sie alufelgi nie blyszcza to szalu dostaje
ja kocham to auto po prostu
TZ jak zawsze wsiada to mowi, 'ev Ty masz zawsze tak czysto' i maca kokpit itp, bo ja roznych preparatow uzywam do konserwacji i auto ma taki fajny zapch oraz polysk juz nie jeden facet lampil sie na mojego focusika, chociaz nie jest jakims bmw,audi Q7 itp, to zauwazylam ze duzo osob kreci si ekolo mojego auta
a ile osob sie usmiecha do mnie, ostatnio facet pokazywal mi okej, bo stlaismy rownolegle a ja w korku ucyzlam sie instalacji elektrycznych i takie kartki a3 dawalam na kierownice i co jakis czas podjezdzalam, koles otwiera swoja szybe i gada cos do mnue, ja otwieram bo nie wiem o co mu chodzi a on, 'jak ja lubie kobiety za kolkiem', ja taki usmiech ' aaa i zapewne jak robia milion rzeczy innych w tym czasie', on sie smieje 'no coz, mily widok dla oka i tak'

zmylam maski, wlosy takie miekkie, nawilzone przeeeeeeepiekne
niech jak najdluzej trzyma ise efekt
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 20:58   #2585
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate oby efekt dlugo sie u Ciebie utrzymywal milego kolesia spotkalas

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 21:01   #2586
Kitka:)
CABIN CREW

hehe no to chyba zaraz nałoże i na długość i na skalp

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 21:11   #2587
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate oby efekt dlugo sie u Ciebie utrzymywal milego kolesia spotkalas
oby,oby bo efekt mniue powala, a jak pieknie mi sie kreca wlosy, juz s amokre a takie sprezynki
a koles mi tak poprawil humor!

za dlugie mam paznokcie, juz takie literowki robie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 21:19   #2588
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dianulaa wiem, że to tak wygląda. Teraz ma dużo na głowie. Zobaczymy jak to będzie zimą... Mam nadzieję, że lepiej. Jestem zła, bo mówi, że coś trzeba zrobić z tym co u mnie w domu się dzieje, ale na gadaniu się kończy
wydaje mi się ze ucieczka z domu w postaci ślubu nie załagodzi sprawy bo będziesz sie gryzla ze jest tak a nie inaczej a w końcu to Twoja rodzina.. mozna jej nie lubić ale kochać trzeba na wszystko trzeba czasu i mam nadzieję że Tobie się dobrze ułoży

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
oby,oby bo efekt mniue powala, a jak pieknie mi sie kreca wlosy, juz s amokre a takie sprezynki

ja bym nie umiała się takkimi długimi paznokciami posługiwać

ja jutro ide chyba podciąć końcówki ale mi szkoda nawet 2 cm co miesiac obiecuje sobie ze trzeba ściąć więcej bo zniszczone no ale juz je tyle zapuszczam ze kazdy milimetr ma dla mnie wartość..
w koncu przestały mi włosy wypadać.. to chyba po tym jak fryzjerka mnie uczesała na wesele znajomych, nie wiem co ona w nie napakowała ale mialam i skore głowy tragiczną i końcówki.. ale po kilku razach wax pomógł i to dużo.. i olej parachute
silica jest w koncu na włosy czy paznokcie>?
Stary 2010-11-11, 21:19   #2589
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

własnie bo Ty żelujesz naturalne... i ile Cię takie coś kosztuje ?? i to nie wpływa na to, że potem paznokcie są zniszczone czy cos??
bo ja się właśnie zastanawiam czy swoich nie zażelować...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 21:34   #2590
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
wydaje mi się ze ucieczka z domu w postaci ślubu nie załagodzi sprawy bo będziesz sie gryzla ze jest tak a nie inaczej a w końcu to Twoja rodzina.. mozna jej nie lubić ale kochać trzeba na wszystko trzeba czasu i mam nadzieję że Tobie się dobrze ułoży
niestety się nie zgodzę nic nie trzeba. albo się kocha albo nie. wszystko zależy od stosunków. niektórzy nie kochają swoich dzieci,więc za co dzieci mają ich kochać? są różne rodziny i nie ma co uogólniać.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
slyszalam ogolnie o szamponach na sucho, ze to swietna sprawa
ale nie pamietam jakich firm
suche szampony to taka krótkotrwała pomoc,np. na ok. 10godzin. takie zabezpieczenie, w razie gdyby nie miało się jak umyć włosów. zresztą efekt po takim szamponie wcale nie jest tak fajny jak opisują. włosy są jakieś takie dziwne po nim.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 21:38   #2591
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

ja bym nie umiała się takkimi długimi paznokciami posługiwać

ja jutro ide chyba podciąć końcówki ale mi szkoda nawet 2 cm co miesiac obiecuje sobie ze trzeba ściąć więcej bo zniszczone no ale juz je tyle zapuszczam ze kazdy milimetr ma dla mnie wartość..
w koncu przestały mi włosy wypadać.. to chyba po tym jak fryzjerka mnie uczesała na wesele znajomych, nie wiem co ona w nie napakowała ale mialam i skore głowy tragiczną i końcówki.. ale po kilku razach wax pomógł i to dużo.. i olej parachute
silica jest w koncu na włosy czy paznokcie>?
dobry fryzjer to raj dla wlosow
mi silica na nic nie pomogla
a paznokcie no, tak czasami jednym trafie w dwie literki
ale nei dalam rady skrocic sama

Cytat:
własnie bo Ty żelujesz naturalne... i ile Cię takie coś kosztuje ?? i to nie wpływa na to, że potem paznokcie są zniszczone czy cos??
bo ja się właśnie zastanawiam czy swoich nie zażelować...
bo ja mam zel do naturalnych paznokci, ktory jest drogi i on ma jakie tam witaminki i inne mineraly. Paznokcie juz nieraz sciagalam po zelu i byly twarde jak skala i tryzmalay sie tak z 2tyg, a potem ejdnak dlugosc niszczyla je.
Zelowanie u mnie kosztuje 70zl, ale wiem, z emoje opaznokcie s acale, nie przepilowane, a stylistka to czyste cudo aktualne mam 6tyg, a 23 mam wizyte i trzymaja sie idealnie,gdyby nie odrost, ktory latam wzorkiem

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
niestety się nie zgodzę nic nie trzeba. albo się kocha albo nie. wszystko zależy od stosunków. niektórzy nie kochają swoich dzieci,więc za co dzieci mają ich kochać? są różne rodziny i nie ma co uogólniać.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

suche szampony to taka krótkotrwała pomoc,np. na ok. 10godzin. takie zabezpieczenie, w razie gdyby nie miało się jak umyć włosów. zresztą efekt po takim szamponie wcale nie jest tak fajny jak opisują. włosy są jakieś takie dziwne po nim.
nie mam zamiru nawet uzywac dlateog pisze, ze slyszalam
ja lubie dbac o wlosy i zapach szampon, a w tych na sucho boje sie chemi
Stary 2010-11-11, 21:44   #2592
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dobry fryzjer to raj dla wlosow
mi silica na nic nie pomogla
a paznokcie no, tak czasami jednym trafie w dwie literki
ale nei dalam rady skrocic sama

bo ja mam zel do naturalnych paznokci, ktory jest drogi i on ma jakie tam witaminki i inne mineraly. Paznokcie juz nieraz sciagalam po zelu i byly twarde jak skala i tryzmalay sie tak z 2tyg, a potem ejdnak dlugosc niszczyla je.
Zelowanie u mnie kosztuje 70zl, ale wiem, z emoje opaznokcie s acale, nie przepilowane, a stylistka to czyste cudo aktualne mam 6tyg, a 23 mam wizyte i trzymaja sie idealnie,gdyby nie odrost, ktory latam wzorkiem

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

nie mam zamiru nawet uzywac dlateog pisze, ze slyszalam
ja lubie dbac o wlosy i zapach szampon, a w tych na sucho boje sie chemi
ja kiedyś używałam na wakacjach pod namiotem i jak dla mnie taki szampon nie spełnia obietnic producenta

a z tymi długimi paznokciami,to musi Ci być ciężko ja jak mam za długie naturalne,to mam problem z wydobyciem kremu do twarzy i rozsmarowywaniem go a wcale jakoś bardzo długie wtedy nie są
Stary 2010-11-11, 21:48   #2593
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane!
Znów coś internet padł i nie miałam go od tamtego momentu, jak do Was ostatni raz napisałam Ale dziś - o dziwo, spotkała mnie teraz miła niespodzianka i działa normalnie, no nie wiem co z nim jest, muszę się zwrócić do kogoś kto się nim zajmuje

Ogólnie właśnie jakieś pół godzinki temu skończyło się takie moje urodzinowe mini-przyjęcie rodzinne(urodziny mam w sobotę, ale wolałam zrobić dziś, bo wolne) - byłam tylko ja, domownicy-mama, siostra, babcia, i oprócz nas to jeszcze mój brat z dziewczyną, mój Tż oczywiście i chłopak mojej siostry Miała być jeszcze ciotka z wujkiem od mojej mamy, ale 2h przed zadzwonili, że jednak nie dadzą rady, no myślałam, że mnie z mamą rozniesie - nie dość, że nie przyszli, to jeszcze poinformowali o tej porze, a mamuśka się naprawdę postarała z jedzeniem itd. no porażka

Tż dziś jak mnie zobaczył, to powiedział, że nazwa jego prezentu idealnie mnie opisuję, a dostałam od niego perfumy Sexi Girl, tak mi się miło zrobiło, jak to powiedział i moje kochane Rafaello
Od mamuśki dostałam taką świetną fioletową torbę i bon do zrealizowania w ulubionych sklepach o wartości 150zł + koperta z tą kwotą, super pomysł!
Od siostry i jej chłopaka śliczny szary portfel a mój braciszek z dziewczyną powiedzieli, że wymyślili dla mnie prezent, ale jeszcze nic nie znaleźli takiego co by im odpowiadało i szukają dalej aż znajdą bo się uparli, że muszą to znaleźć A od babuni najpiękniejsze życzenia na świecie - jej zakazałam czegokolwiek mi kupować, bo jak wiadomo emerytury nie są wysokie, dla mnie najważniejsze, że była i dobrze się bawiła
Obiecałam sobie, że jutro już na pewno kupię te baterie do aparatu to Wam porobię zdjęcia

Aktualnie jestem po wieczornej "toalecie", że tak to nazwę I siedzę sobie z kubkiem herbatki zimowej o smaku cynamonu i herbatników migdałowych Uwielbiam ją!
A właśnie moje ostatnie zakupy, przy kupowaniu rzeczy na dzisiaj to : kremowe mydło pod prysznic kakaowe z Ziaji, balsam do włosów Joanny , właśnie ta w/w herbata i 3 zielone herbaty - 1 zwykła, 1 z maliną i 1 z miętą z taką ładną zieloną trójdzielną puszką, maseczka bankietowa Dermiki i puder Synergen - potrzebowałam jakiegoś "na chwilę", bo jestem w trakcie zamawiania pudru Kryolana, więc nie chciałam wydawać jakiejś dużej kasy i powiem Wam , że zaczynam się do tego Synergena przekonywać - nawet kolor jest świetny, wzięłam ten piaskowy, najjaśniejszy

Jezuu, znów zaśmiecam Zamiast marudzić, to już się zabieram za nadrabianie Was

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 22:05   #2594
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Mam kochać rodzinę za to, że mi robią piekło z życia?

TŻ mnie wkurzył, bo powiedział że przesadzam

Jutro chyba pojadę na miasto, może kupię sobie jakiś drobiazg na poprawę nastroju

Posmarowałam buzię próbką kremu z Ziaji Kozie Mleko i mam taką mięciutką twarz

K

Sz
Stary 2010-11-11, 22:29   #2595
dianulaa
Zadomowienie

a ja własnie ogladam demoty i taki jeden sie o taP madl znalazł i tak po tej beacie jezdzą że nie chciałabym być w jej skórze i w sumie wyglądać tak jak ona

a Wy macie tam swoją faworytke? ja ostatnio przestalam lubić tam rowniez kasie..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 22:35   #2596
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Co sądzicie o tej spódniczce? http://www.butik.net.pl/product-pol-...Spodnica.html#
Przydałaby mi się jakaś taka do chodzenia na codzień...

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Eee, doszłam do wniosku, że ta spódnica mi się jednak nie podoba A wiecie może, gdzie można kupić coś w podobnym fasonie? Marzy mi się taka czarna przed kolano, z szerszym paskiem w talii, trochę bombkowata,,,
Stary 2010-11-11, 22:39   #2597
angelinmyheart
Zakorzenienie

zffazoffana ja myje co dwa dni. Chyba, że jestem po imprezie, jak dzisiaj to częściej, bo nie lubią jak mi się śmierdzą papierosami.

Kalpana są bardzo podobni z tego co widzę. Okazało się, że kolega go zdenerwował, a tak to w porządku był dzisiaj. Tylko, jak byliśmy na karaoke to cały palec dał do wosku i ognia. Cały mu spuchł... .

Kitka chciałam tak zrobić, ale okazało się, że kolega go wkurzył i, jak na razie jest ok. Choć zła byłam na niego, ale nie zrobiłam mu awantury, nic.

snowhitee śliczne ma włosy.

kobietasukcesu witaj! Maseczki robię różnie zależy, jak mam czas. Nie wiedziałam, że to zależy od godziny.

Uff, ale napisałyście. Ja dzisiaj na noc nałożę olej na włosy, ale spróbuje, jak pisałyście tylko na skalp.

Dobranoc!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 22:40   #2598
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Na poczatek chcialam sie pochwalic ze nadrobilam
A potem pozalic zeeee WSZYSTKO mi sie skasowalo i tego oto posta co zaraz zobaczycie pisze drugi raz

No ale nic, nie poddalam sie. Witam nowe upiekszajace sie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Talullah - jejuu zazdroszczę Ci takiej wiedzy naprawdę !! Sama bym tak chciała
A mogłabym się do Ciebie zwrócić w takiej sprawie, tych tabletek musujących "Multiwitamina", które zaczęłam pić, czy to coś pomoże i na co pomoże? A i zalecana dawka: 1 tabletka musująca dziennie na szklankę wody.
Podaję skład:
białko - 0,1g
węglowodany - 0,4g
tłuszcz - 0,0g
wit.B1 - 1,4mg
wit.B2 - 1,6mg
wit.B6 - 2,0mg
wit.B12 - 1µg
wit.B5 - 6mg
witB3 - 18mg
Biotyna - 150µg
Kwas foliowy - 200µg
Wit.C - 60mg
Wit.E - 10mg
Z góry dziękuję Kochana !
Eeee, tam, nie ma czego zazdroscic. Co do witamin to Ci nie pomoge za bardzo, bo tak naprawde ciezko stwierdzic ktore sa dobre a ktore nie, na rynku jest ich teraz tyle ze kolorowy zawrot glowy, rozni producenci. Na pewno wazne jest ile % dziennego zapotrzebowania organizmu pokrywaja i na to nalezy zwrocic uwage

I nie brac wiecej bo hiperwitaminoza wbrew pozorom jest grozna.

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Kawa mnie wcale nie budzi, działa na mnie raczej obojętnie, więc piję kiedy chcę
Mam to samo, pije nawet na noc

Cytat:
wpływa i to dość mocno. w jakiś testach wyszło, że w łodzi mają najlepszą,lepszą niż niektóre butelkowane. ja we wrocku zawsze miałam twardą. jak jechałam do bydgoszczy i tam myłam włosy,to były o wiele ładniejsze

A moje wlosy sa jakis inne, lepiej toleruja twarda wode. Mieszkam w Bydgoszczy i tutaj w porownaniu do rodzinnej miejscowosci mam wlasnie bardzo twarda wode. I lepiej mi sie ukladaja.

A w ktorej dzielnicy mieszkalas? Bo ja to mam tak twarda wode ze herbata lepsza jest z mineralnej, umywalek nie nadazam odkamieniac a filtry do kranow, calkiem nowe juz zakamienialy cale, tragedia.

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie, czy jak piję zimną herbatę z pokrzywy to zmieniają się jej właściwości? Często zapominam, że sobie zaparzyłam stąd moje pytanie. Oczywiście zalewam ją wrzątkiem.
Mi sie zdarza pic zimna bo zrobie i zaparzam i zapominam, mysle ze dzialania nie zmienia ale mi o wiele gorzej smakuje.

I nie zalewam wrzatkiem tak samo jak zielonej herbaty chociaz czasami nie mam cierpliwosci zeby odczekac.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne wreszcie dłuuuugi weekend zaraz będę składać zamówienie z avonu i zastanawiam się nad tą torebką

http://allegro.pl/avon-torebka-viole...305340612.html

co myślicie??

caate
zapodaj linka do profilu na maxmodels
ramoncia koniecznie pokaż włoski po zafarbowaniu
Mi sie srednio podoba ale jak Tobie tak to sie nie zastanawiaj

I przykro mi bardzo, bardzo bardzo z powodu pieska

Cytat:
Czekoladowa też mnie to strasznie denerwuje, że mam tak jakby "limit" spotkań z nim Rzadko kiedy wyjdziemy gdzieś na spacer w inne dni No ale co ja mogę zrobić. Nie zmuszę go, skoro nie chce, a kłótni o to też było co nie miara. Sprawę ze ślubem dobrze przemyślałam. Nie zdecydowałabym się, gdybym nie była pewna. Pytanie tylko jak to jest z nim. Może dzisiaj się dowiem na czym stoję.
Ja bym sie z nim nie spotykala. Milosc miloscia, ale nie powinna tak zaslepiac, zeby nie miec w zwiazku szacunku do siebie samej.
Bo jak nazwiesz to ze musisz sie go prosic o dodatkowe spotkania bo on wyznacza Ci terminy i limit i jak to robisz to sa klotnie?
Spotykac sie powinno z kims dla przyjemnosci a ja mam wrazenie ze on to robi... No wlasnie, po co? Zachowuje sie jakby z przymusu "odbebnial" z Toba czas.
Moze ostre zdanie, ale moje. W zyciu bym sobie na cos takiego nie pozwolila.

I Ty jeszcze chcesz byc od niego uzalezniona? Bo spojrz prawdzie w oczy - bedziesz. Nie pracujesz, dopiero zdajesz mature, chcesz za niego wyjsc i byc od niego zalezna? To najwieksza glupota jaka kobieta moze zrobic. A jak to widzisz po slubie? Tez bedzie limit? W jaki sposob?
Ja rozumiem ze jestes zakochana ale troche rozsadku w zyciu.
Twoj zwiazek nie jest partnerski skoro on ustala takie zasady a Ty sie im bezwiednie podporzadkowujesz.

Cytat:
Napisane przez Inka_ Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-27354-opis-Mavala-Eye-Lite-Double-Lash.htm
Dziewczyny, możecie się wypowiedzieć w kwestii tej odżywki?
Poczytalam opinie i ja chce ja miec

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul, a ja mam wrażenie, że te serum na biust mi nic nie zrobił. W sumie z natury mam jędrne piersi, ale chciałam, żeby były pełniejsze. Ale i tak będę go używać, bo prześlicznie pachnie.
A mi sie wlasnie zapach nie podoba a szkoda bo w dzialaniu jest naprawde fajny

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Wiesz ale ibuprom duo kosztuje tyle samo co zwykly wiec czemu nie? Jak biore duo to wystarczy mi jedna tabletka rano i wieczorem, zwykly biore 3 czasem nawet 4x dziennie Wiem ze to chwyt reklamowy itp ale ja sie skusilam i nie zaluje
Powaznie tyle samo? Bo zwykle te "nowe" leki kosztuja wiecej, to Ci sie fajnie trafilo.

A na przyszlosc wszystkim dziewczynom moge dac rade jak chcecie

Jak macie tak bolesne okresy i duzo tabletek zuzywacie to proscie o recepte.
Malo kto wie ze te leki ogolnie dostepne mozna kupic za grosze jak tylko lekarz przepisze.

Przyklad - ostatnio bylam w biedronce i widzialam przy kasie Ibuprom ten zwykly 200 mg 10 tabletek za 5.99 zl.

Ibuprofen (czyli substancja czynna) 200 mg (to samo) wypisany na recepte - 60 tabletek za 7.45 zl (oczywiscie nie takie ladne opakowanie bo nie ma reklam). Roznica w cenie - latwa do zauwazenia a reszte mozna zaoszczedzic na kosmetyk
Przynajmniej ja tak robie.

Kolejny przyklad - ja na studiach bardzo lubilam naproxen, czesto chorowalam i mialam goraczke a nie moglam opuszczac zajec wiec bralam naproxen na bol i obnizenie bo po nim sie nie poci jak po aspirunie wiec nie mialam ryzyka wiekszego przewiania.

Wtedy naproxen na recepte kosztowal 6 zl za 60 sztuk (jak jest teraz to nie wiem, dawno go nie bralam).

Na pewno wiele z Was kojarzy Aleve - ten reklamowany 12 godzin bez bolu - to jest wlasnie naproxen. Tylko ze reklamowany aleve nie dosc ze ma mniejsza dawke wiec musialam brac 2 tabletki to kosztuje okolo 14 zl za 20 tabletek.

No to tak chcialam doradzic

Cytat:
a mi sie marzy nauczyć rosyjskiego i włoskiego....bo angielski i niemiecki już w miarę dobrze umiem
Ja sie zaczynam uczyc wloskiego. Wykupilam sobie kurs do nauki domowej bo nie mam czasu ani ochoty na chodzenie do szkoly jezykowej, mam na razie dosc szkoly

Cytat:
kitka ja bym chetnie powiekszyla piersi ale ja nigdy nie pojde pod noz, ja bym zawalu serca dostala
Ja bym ne powiekszyla, wole moje mniejsze ale naturalne

A operacji sie nie boje, ogolnie mialam 6 zabiegow a 2 razy bylam cieta tak naaaaprawde powaznie. To nic strasznego

No moze z wyjatkiem wymiotow po narkozie, o boze, to bylo straszne
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 22:46   #2599
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Dzięki za rady, myślę, że skorzystam z tych recept
A co do wymiotów po narkozie to się zgadzam. Miałam dwie operacje oczu i pierwzą przeszłam łagodnie, natomiast po drugiej nie mogłam dojść do siebie. Nie dość, że oczy mnie strasznie bolały, ropiały i były zaczerwienione, to po przejściu 10m do łazienki wymiotowałam A kiedy się wybudziłam po operacji, to myślałam, że nie mogę mówić i tylko coś jęczałam I ogólnie byłam sparaliżowana, jak czasem po przebudzeniu rano, tylko trochę bardziej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 22:53   #2600
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A moje wlosy sa jakis inne, lepiej toleruja twarda wode. Mieszkam w Bydgoszczy i tutaj w porownaniu do rodzinnej miejscowosci mam wlasnie bardzo twarda wode. I lepiej mi sie ukladaja.

A w ktorej dzielnicy mieszkalas? Bo ja to mam tak twarda wode ze herbata lepsza jest z mineralnej, umywalek nie nadazam odkamieniac a filtry do kranow, calkiem nowe juz zakamienialy cale, tragedia.
nie mieszkałam w Bydgoszczy jeżdżę tam z chłopakiem do jego rodziny. mieszkają w fordonie. a Ty gdzie masz aż tak straszną wodę? ja mam teraz najgorszą, ze wszystkich miejsc we Wrocku,w jakich mieszkałam,ale na herbatę się nadaje

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-11-11 o 22:59
Stary 2010-11-11, 22:54   #2601
Talullah
Wtajemniczenie

Roznie ludzie reaguja. Najgorsze sa te operacje gdzie istnieje ryzyko ze krew splynie do zoladka i wtedy wymioty murowane bo czlowiek nie trawi wlasnej krwi, jest ona hemolizowana i po prostu organizm wymusza jej wydalenie.

Czyli wszelkie operacje w zakresie glowy i jamy brzusznej.

Ale tez niektorzy zle toleruja leki uzyte do narkozy.

Ja wymiotowalam po 3 operacjach, wlasnie w zakresie glowy, bylam zaintubowana i cala krew z ciecia mi splywala do zoladka, jak sie obudzilam to ledwo mi pielegniarka zdazyla miske podac, tak chlusnelam ta krwia

A musze sie pochwalic ze sobie kupilam 2 bluzeczki, wlasnie w butiku dotka

Spodniczka ladna, mi sie podoba

Samara - w fordonie mieszka moj TZ i ma o wiele lepsza wode niz ja na bartodziejach. Ostatnio jak zobaczyl u mnie uszczelki i ten szalony kamien, to byl w szoku.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-11-11 o 22:57
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-11, 23:09   #2602
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - oj, no to faktycznie masz nie za ciekawie jeśli chodzi o sprawy mama-Tż.. Ja pamiętam moje początki z Tż'em, jak go...ukrywałam przed moją mamą i gdyby nie przypadek, to by się nie wiem kiedy dowiedziała, że z nim jestem Bo dla niego zostawiłam "świetną partię", czyli syna jej przyjaciółki, który podobno składał się z samych superlatyw - dodam, że byliśmy ze sobą jakieś 7-8 miesięcy? I on jest z Koszalina, a ja ze Świdnicy A co ja się nasłuchałam, jak w końcu doszło do niej, że mam kogoś innego i w ogóle, makabra...A teraz go wręcz uwielbia
Aaa i jeszcze jedno - jakie Ty masz noooogi I na tych zdjęciach co wkleiłaś, to na tym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1289251874 na samym dole, tym ostatnim to wyglądasz jak Penelope Cruz !

Kalpana - hej

dotka95 - ja mam to samo z wyglądem, niby dbam o siebie i dużo czasu poświęcam temu spamowaniu itd itp. ale jak wyjdę gdzieś to i tak widząc inne dziewczyny czuję się jakaś taka..niedorobiona A co do twarzy, to wiem co czujesz, ja się z moją od 5 lat męczę

snowhitee
- dziękuję!! Robiłam sobie te okłady z sodą oczyszczoną, jak radziłaś + tarłam złotem i wczoraj mi ten jęczmień przeklęty zniknął I mam nadzieję, że dasz radę z zalotką, bo naprawdę efekty są świetne!

Shadii - oczywiście, że może a nawet sądzę, że może być to jedna z głównych przyczyn - tak jak wspominałam, mam okropne problemy z cerą, a wyjechałam do Hiszpanii i po 3 tygodniach miałam taką świetną buźkę - jak na moje standardy oczywiście Bo tam mają taką mięciutką wodę A wróciłam i po 2 dniach znów masakra....

angelinmyheart - mam to samo z zaparzaniem jakiejkolwiek herbaty Zawsze o tym zapominam.

zielone_oko - Ale to super, że święta spędzicie razem !

martusia15cc
- mnie bolało tak trochę na samym początku, ale szybko się unormowało i tak na co dzień to używam tej mniej szorstkiej strony, a tą szorstką to masuję tylko uda, tyłek i brzuch i raz, dwa razy w tygodniu szoruję tą ostrą stroną całe ciało A mam wrażliwą skórę i ta ostra strona, faktycznie boli, ale nie ma żadnych podrażnień, ani zaczerwienienia ani nic także jak dla mnie bomba!

angelwithoutsoul - ja mam jeden cień z inglota, przypadkiem kupiony i jest najlepszy chyba z całej mojej mini-kolekcji cieni Ale zostawiłam sobie te paletki na Boże Narodzenie
A co do Tż'a - <- moja reakcja, po przeczytaniu tego co napisałaś. No to przecież paranoja jakaś, no bez przesady! On po prostu jest niepewny siebie... I cała wypowiedź caate jest boleśnie prawdziwa, wręcz wyjęła mi to z ust.. A to z tym, że powiedział Ci, że nie będzie Cię chciał ze względu na wygląd, no to przecież masakra, aż się zdenerwowałam teraz, jak on tak może, no do jasnej ciasnej?! Wiadomo, facet jest zazdrosny tam w jakimś stopniu, to normalne, mój też jak zobaczył przed wakacjami, jaką spódniczkę sobie kupiłam, taką dżinsową mini i takie obcisłe spodenki dżinsowe, to że gdzie ja mam w tym zamiar wyjść i w ogóle ale to takie wiesz normalne, a potem jak szliśmy to on do mnie "widzisz, wszyscy się za Tobą oglądają ale Ty jesteś moja i cieszę się, że mam taką sexi kobietę". No kurczę, przecież trzeba mieć dystans do pewnych spraw - oglądnie się ktoś za Tobą i co? Niech sobie patrzy, Ty jesteś z nim i on powinien właśnie być dumny, że ktoś inny się ogląda za Tobą i może sobie tylko popatrzeć! Masz chodzić ubrana jak zakonnica i w ogóle najlepiej to z lustra nie korzystać no bez jaj

theoneandonly - a mogłabyś podać przepis na tą maseczkę z zielonej herbaty? Zaciekawiła mnie

hermiona17
- i ja sobie ten filmik obejrzę

marta85
- ojej dziękuję
Ja mam 3 wady wzroku - krótkowzroczność, zaćmę i astygmatyzm I okulary staram się na co dzień nosić, ale średnio mi to idzie, a soczewek używać nie mogę, bo moje oczy za nimi nie przepadają..Ale do komputera zawsze zakładam i do tablicy jak coś piszę, i do TV też. To muszę sobie je zakupić
A Tobie jest ślicznie w okularkach !!
I co do Tż'a - tak sądzę, że było mu trochę głupio, potem go przepraszałam i w ogóle, ale on mówił, że nie ma problemu tak się jakoś zdenerwował pod względem chwili i sam poszedł mi kupić prezent

snowhitee - zrobię jutro, jak kupię w końcu te baterie do aparatu On się w końcu wkurzył na mnie, że niezdecydowana jestem i sam prezent poszedł kupić ;P A ten puder, to mamuśka mi zamówi

Soph - a no super są tylko szkoda, że ojciec już taki super nie jest.....

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-11-11, 23:09   #2603
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - WOW! Jakie włosy !! Super cięcie i ten połysk i takie zdrowe i piękne są aaah ! I zazdroszczę umiejętności takiego malowania pazurków!! - ja to jak mam jednym kolorem pomalować, to mam taki problem, że nie maluję wcale. Ale jeśli chodzi o długość, to mi się taka nie podoba, ale wzorek jest świetny
Mój brat pracuje w Allior Banku A jakie szkolenia? Bo mój brat jedzie na jakieś szkolenie w poniedziałek ale do Warszawy, właśnie z Alliora
A co do Zuzi - powiedz jej mamie dokładnie to co tu napisałaś - że nie pasuje Ci taki układ, że masz też swoje wydatki i nie możesz pozwolić sobie na taką pracę i przyszłaś pracować jako niania a nie taxi

Kalpana - ja również nie naciskałabym tak na ten USC...Po tym co piszesz on chyba chce z tym zaczekać i na razie się do tego nie nadaje..Najlepiej mocno się nad tym wszystkim zastanów, jednak ślub to poważna sprawa i ogólnie jak dla mnie to pierw lepiej ze sobą zamieszkać itd. a dopiero potem legalizować A nie możecie bez ślubu mieszkać??

Loluska - średnia ta torebka, ale najważniejsze, żeby Tobie się podobała

Soph
- i nie zapchał Cię ten krem?

Monian, Julkaaa777, kobietasukcesu
- witajcie!

snowhitee
- ale Ty masz cudne te włosy

Jejku, dziewczyny jeszcze trochę mi tego zostało, także nadrobię Was jutro, bo oczka to mi lecą i już nie mam siły jakoś czytać
A jutro na 10 muszę iść na spotkanie do szkoły związane z tym mini przedsiębiorstwem W wolne...eh.. I jeszcze jutro mam zaplanowane iść podciąć grzywkę, bo mam już ją na linii rzęs i zaczesuję na bok

Dzisiejsze spamowanie: (trochę tego było ze względu na to przyjęcie )
- skrzypokrzywa x1
- cynamonowa herbatka w celach odprężających
- multiwitamina i magnez do picia

Włosy:

- nafta pokrzywowa i witaminowa od połowy długości na 2h pod ręcznikiem
- mycie szamponem wzmacniającym Joanny x2 (zmywałam nafty)
- odżywka nawilżająca John Frieda na ok.30min
- balsam Joanny na 1/4 włosów na mokre
- spray termoochronny TRESemme
- mgiełka Radical
- idealne prostowanie (pierwsze od jakiegoś ...1,5tyg.! )

Twarz:
- mikrofibra w połączeniu z żelem peelingującym Neutrogena
- maseczka drożdżowa Soraya
- krem nawilżający od derm. Alantan Plus
- maseczka bankietowa Dermika pod makijaż
- bardzo staranny makijaż twarzy i oczu (na oczach zrobiłam coś w rodzaju smokey eye różowo-fioletowy ale stonowane te kolory )
- krem nawilżający Dermosan i żel punktowy Under20 na noc
- krem Bambino na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- dłuższa kąpiel rano
- tarka do stóp
- krem do stóp Avon x2
- balsam nawilżający Neutrogena x2
- spray kakaowy Ziaja
- krem do rąk Isana co jakiś czas
- krem Bambino na dłonie na noc

Ogólnie dziś byłam zachwycona moimi włosami pod względem miękkości, blasku i sypkości I widzę, że odstawienie prostownicy w tygodniu (i czasami w weekend jak siedzimy z Tż'em w domu) bardzo im służy - dziś jak wyprostowałam włosy, to się tak fajnie trzymały i nie były oklapnięte ani nic, a jak prostowałam codziennie i nawet z odżywkami itd. to one fakt, faktem fajne po wyprostowaniu, ale potem takie szorstkie się robiły i takie "sklapciałe"

Uff...Ale się napisałam! Tak jak wspomniałam, nadrobię resztę jutro, oczy to już mi tak lecą...Także dobranoc Kochane !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-11, 23:33   #2604
Kalpana
Zakorzenienie

Nie możemy, bo ojciec TŻta powiedział, że musimy mieć ten papierek. A wyprowadzić się też nie ma gdzie.

Lecę spać. Jutro malutkie zakupy, z racji tego, że nie mam kasy Kupię chyba tylko jakiś kremik z Ziaji (pewnie czerwony ) i Syrenkę Dobranoc

K

Sz
Stary 2010-11-11, 23:50   #2605
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja nie umiem mieć zbyt długich paznokci
-bo często zaciskam pięści (trzeba być zawsze gotowym do ataku ) i paznokcie mi w tym przeszkadzają
-nosze soczewki i źle się je wkłada z długimi paznokciami
-źle mi się pisze na klawiaturze

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:

Lecę spać. Jutro malutkie zakupy, z racji tego, że nie mam kasy Kupię chyba tylko jakiś kremik z Ziaji (pewnie czerwony ) i Syrenkę Dobranoc
Miałam kiedyś syrenkę, ale jak dla mnie aż za ostra.

Aktualnie używam rossmanowskiej rękawicy do masażu i rossmanowskiego masażera, takiego jeżdżącego wałka z wypustkami (nie wiem jak inaczej to opisać)

_Alessandra: jakiej tarki do stóp używasz?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-11-12 o 00:03
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 07:39   #2606
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Alessandra dziekuje Ci bardzo, jak mi sie milo zrobilo
a w Penelope sama jestem zakochana
i jak slysze taki komplement to ,az mi nogi miekkna
raz w zyciu mialam sesje stylizowana na nia, ale srednio cos wyszlo, bo wszyscy uparli sie jaka do neij podobna jestem
Ciesze sie, ze jestes zadowolona i ze impreza rodzinna sie udala
ja rowniez zadowoolona jestem z wloskow, dzis tak pieknie sie skrecily
neiwazne, ze ledwo za ramiona siegaja... ale blysk i miekkosc nadrabia to
a pazurki, to ja mam manie, ja musze miec dlugie, bo jak nie mam to czuje sie nie taka ladna
od zawsze, zmienialam wzorki co max 5dni, a ze ostatnio leniwa jestem, a musze rysowac rozne grubosci linii na uczelni, to pocwiczylam na pazurkach
a nogi mam krotkie, wiec co Ty gadasz

dzisiaj ide podpisac ta umowe do pracy
a TZ byl wcz0raj na piwku z kumplami, i pisal mi o 2 w nocy, ze mnie kocha
Stary 2010-11-12, 07:45   #2607
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Talullah dziękuje za radę w sprawie recept. Ja też się uczę włoskiego od niedawna, ale już pomału nie chce mi się chodzić do szkoły językowej.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 08:15   #2608
samaraNW
Zakorzenienie

dzień dobry

dzisiaj się poSPAmuję porządnie tylko się najpierw rozbudzić muszę
Stary 2010-11-12, 08:21   #2609
caate
Zakorzenienie

GG do caate

a mnie brzuch tak boli, ze nie mam sil ruszyc sie
Stary 2010-11-12, 09:39   #2610
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
ja niedawno wstalam, musze isc zmyc olej. Jak juz zmyje olej popsikam seboradinem w skore glowy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości