Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-07, 17:36   #2251
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wyregulowalam brwi, cudowna jest ta peseta, taka ostra, dobrze chwyta wzielam ja bo spodobala mi sie wygrawerowana rozyczka na raczce i ze byla z takiego matowego tworzywa, jak moja poprzednia, ktora tez chwalilam

jaki olej lepszy parachute,vatika czy amla?
Jaka pęseta?
Stary 2010-11-07, 17:42   #2252
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja dzis tez robie wielkie spamowanie

ramoncia, jak ja przyciemnialam swoj blond polozylam farbe n&e w kolorze srebrzystego sredniego popielatego blondu - nie byly takie ciemne ale za to chlodne, na tym wlasciwie mi zalezalo, nie chcialam cieplego odcienia. moze poszukaj wlasnie jakichs srednich blondow, albo po prostu blondow
aa wklejam zdjecie z mojego farbowania na blond
ladny ten blondzik
dobierz mi jakis chlodny braz to tez zafarbuje

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Jaka pęseta?
beauty look sentine czy cos takiego, wyrzucilam juz opakowanie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 18:51   #2253
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Tż sobie już poszedł, więc wpadłam do Was tak na dłuższą chwilę a potem lecę się uczyć...
A ogólnie tak mnie dzisiaj zaskoczył - otwieram drzwi, a on z różą stoi i "żeby nie było, że daję Ci tylko jak się pokłócimy skarbie" no tak mnie tym rozwalił Ale taka śliczna jest i tak mi się miło zrobiło
Tylko pod koniec naszego widzenia się trochę mnie zdenerwował, no ale trudno

Ogólnie to wszystko co dziś miałam zrobić z włosami wieczorem, to zrobię jutro, bo mam na 9 a dziś mi się tak średnio chce

A teraz zabieram się do czytania

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:16   #2254
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja już po częściowym SPA

włosy: odżywka miód i cytryna joanny; mycie szamponem pokrzywowym; potem lorys wężowy na pół godziny pod czepkiem;jedwab w koncówki i spray radical na całość

ciało:kąpiel z olejkiem waniliowym; masaż syrenką, peeling; balsam brązujący

zaraz chyba zajmę się stopami

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

dziękuje a zaraz napisze w klubie co i jak

za mną cały dzień pizza chodzi, na dodatek mam jakieś zniżki do dominium....wrrrr....ale jak na razie się powstrzymuje; chociaż boję się bo ma do mnie kumpela przyjśc i .... pewnie wtedy zamówimy

już napisałam w klubie co i jak
co to za olejek? ostatnio się czaję na coś pięknie pachnącego na jesienne wieczorki

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

wolałam Cheryl w poprzednim kolorze włosów,
ale teraz też fajnie wygląda
Ona jest przepiękna! bardzo ładnie jej w tym kolorze, chociaż przyznaje, że bardziej podobała mi się w brązie
.
Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
A mnie się strasznie spodobała ta torebka, ale stówa to dla mnie trochę za drogo
http://allegro.pl/asos-nowa-torebka-...304727899.html
booska!
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
całkiem fajna jest,
ale nie lubię jej zapachu

martusia15cc
wszystkiego naaaaj !

zakochałam się w maseczce bazie- night life
Demiki cudo
makijaż jest mega trwały.

po wyprostowaniu włosów
stwierdzam, że
potrzebują podcięcia..
ja również polecam tą bazo-maseczkę jedna saszetka starcza mi na cały tydzień malowania się
Stary 2010-11-07, 19:21   #2255
_Alessandra
Zakorzenienie

Kitka - tego typu imprezy są świetne hehe

Talullah - jejuu zazdroszczę Ci takiej wiedzy naprawdę !! Sama bym tak chciała
A mogłabym się do Ciebie zwrócić w takiej sprawie, tych tabletek musujących "Multiwitamina", które zaczęłam pić, czy to coś pomoże i na co pomoże? A i zalecana dawka: 1 tabletka musująca dziennie na szklankę wody.
Podaję skład:
białko - 0,1g
węglowodany - 0,4g
tłuszcz - 0,0g
wit.B1 - 1,4mg
wit.B2 - 1,6mg
wit.B6 - 2,0mg
wit.B12 - 1µg
wit.B5 - 6mg
witB3 - 18mg
Biotyna - 150µg
Kwas foliowy - 200µg
Wit.C - 60mg
Wit.E - 10mg
Z góry dziękuję Kochana !

zffazoffana, caate - jeśli włosy są dobrze chronione, to mówi samo przez siebie, iż włosy są w dobrej kondycji - byłyby na pewno w gorszej, jeśli byłyby niezabezpieczane I to w sumie jest najważniejsze zadanie kosmetyków termoochronnych. A przy okazji nie obciąża włosów, są miękkie, lśniące. A i jest super wydajny - mam go od lipca a stosuję codziennie razem z siostrą i jeszcze go mam

samaraNW - po no-spie jestem jakaś taka ospała i mi niedobrze, że nie wiem czemu I nic mi nie pomaga.

caate - no, prawie jest 2,0 także nie jest źle Jeśli w vitapilu jest pokrzywa, to nie można używać tego razem.
O nawet przytoczę tu zdanie z forum Pijaczek:
"- w czasie picia pokrzywy nie można brać dodatkowych suplementów o takich samych właściwościach(np. Vitapil, Skrzypovita, itd.). Mozna zażywać np. tran. Chodzi o to, aby zminimalizować ryzyko przedawkowania witamin i innych składników, a suplementy w tabletach zawierają często wyciąg z pokrzywy lub witaminy takie jakie zawiera pokrzywa." (tylko zmieniłam na czarny kolor i wyłączyłam pogrubienie, żeby nie rzucało się niepotrzebnie w oczy )
I gratuluje biznesu dnia

buahhot - śliczny kolorek!

A ja ciągle się zastanawiam nad tym, czy iść do tej szkoły językowej i czy na francuski czy hiszpański, tylko sądzę, że francuski jest uniwersalniejszy a hiszpański łatwiejszy i lepiej jakbym uczyła się francuskiego pod okiem kogoś, a hiszpańskiego nauczę się jak tam wyjadę kiedyś
I znalazłam nawet u nas szkołę, która ma w swojej ofercie francuski i jeśli chodzi o cennik, to, zależy od ilości osób w grupie i jak bym tak chciała 3-4 osoby w grupie to płaciłabym 30zł za 50min, a jeśli 5-6 osób to 25zł za 50min. Więc chyba jeszcze tak te ceny tragiczne nie są, prawda? Bo za 50min indywidualnej nauki to 75zł ale to już dla mnie za dużo .. I myślę, że te 3-4 osoby to najbardziej komfortowo by było I tak samo jest jeśli chodzi o hiszpański. I ta szkoła ma dobrą renomę jeśli chodzi o kadrę i naukę. Co sądzicie ??

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:31   #2256
snowhitee
Zakorzenienie

Bylam w tkmaxx'ie z TZ'em kupilam mu obiecane sluchawki cieszyl sie jak male dziecko A on mi zestaw do oczu z kredka, eyelinerem w plynie, w kremie, tuszem i zalotka firmy TCW (the color workshop) Nie wiem co to za firma ale ma fajne zestawy do pazurkow i makijazu w kuszacych cenach (20-40zl). Tak ogladalam i ogladalam i sie zdecydowac nie moglam, poszlam do przymierzalni przymierzyc sweterek, wracam a on stoi z siatka tak mi sie milo zrobilo ze hoho
Zrobilam nawet zdj Kusi mnie jeszcze zestaw do pazurkow na drugim zdj chyba jutro po niego wroce

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A moge wiedziec co jest takiego super w tym Ibuprom Duo??
Bo sklad to zwykly ibuprofen 400 mg czyli wystarczy lyknac 2 tabletki zwyklego ibupromu 200mg i efekt ten sam

Nie wiem, moze on jakos podswiadomie dziala, bo na pewno skladu nie ma super, sprawdzilam go bo tak reklamowany na bole i skurcze a on nawet nie ma nic rozkurczajacego.

Nie lubie strasznie tych zagrywek firm farmaceutycznych i ich reklam a ludzie sie lapia

Mialam kiedys straszny bol glowy i poszlam do apteki, mila pani farmacetka chciala mi wcisnac aspiryne bayera ta p/migrenowa i przeciw silnym bolom glowy.

Oczywiscie za super cene.

Wiec sie jej spytalam jaki ma sklad?? Niczym sie nie rozni, niczym totalnie od zwyklej aspiryny, nawet nie ma dodatku metoklopramidu bardzo pomocnego przy silnych bolach gdy wystepuja nudnosci.

Pani nieco zazenowana odlozyla ja na polke.

Dziewczyny nie dajcie sie reklamom lekow
Wiesz ale ibuprom duo kosztuje tyle samo co zwykly wiec czemu nie? Jak biore duo to wystarczy mi jedna tabletka rano i wieczorem, zwykly biore 3 czasem nawet 4x dziennie Wiem ze to chwyt reklamowy itp ale ja sie skusilam i nie zaluje

Cytat:
a ja już po częściowym SPA

włosy: odżywka miód i cytryna joanny; mycie szamponem pokrzywowym; potem lorys wężowy na pół godziny pod czepkiem;jedwab w koncówki i spray radical na całość

ciało:kąpiel z olejkiem waniliowym; masaż syrenką, peeling; balsam brązujący

zaraz chyba zajmę się stopami

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

dziękuje a zaraz napisze w klubie co i jak

za mną cały dzień pizza chodzi, na dodatek mam jakieś zniżki do dominium....wrrrr....ale jak na razie się powstrzymuje; chociaż boję się bo ma do mnie kumpela przyjśc i .... pewnie wtedy zamówimy

już napisałam w klubie co i jak
hehe oo ja tez dzis dostalam te kuponiki do Dominium Mysle ze w dlugi weekend zostana wykorzystane

Cytat:

ramoncia, jak ja przyciemnialam swoj blond polozylam farbe n&e w kolorze srebrzystego sredniego popielatego blondu - nie byly takie ciemne ale za to chlodne, na tym wlasciwie mi zalezalo, nie chcialam cieplego odcienia. moze poszukaj wlasnie jakichs srednich blondow, albo po prostu blondow
A masz moze jakas fotke po tym srednim popielatym blondzie n&e?
O Twoich wloskach juz pisalam na wlosowym ale napisze jeszcze raz - slicznie wyszlo

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:35   #2257
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

A mogłabym się do Ciebie zwrócić w takiej sprawie, tych tabletek musujących "Multiwitamina", które zaczęłam pić, czy to coś pomoże i na co pomoże? A i zalecana dawka: 1 tabletka musująca dziennie na szklankę wody.
Podaję skład:
białko - 0,1g
węglowodany - 0,4g
tłuszcz - 0,0g
wit.B1 - 1,4mg
wit.B2 - 1,6mg
wit.B6 - 2,0mg
wit.B12 - 1µg
wit.B5 - 6mg
witB3 - 18mg
Biotyna - 150µg
Kwas foliowy - 200µg
Wit.C - 60mg
Wit.E - 10mg

zffazoffana, caate - jeśli włosy są dobrze chronione, to mówi samo przez siebie, iż włosy są w dobrej kondycji - byłyby na pewno w gorszej, jeśli byłyby niezabezpieczane I to w sumie jest najważniejsze zadanie kosmetyków termoochronnych. A przy okazji nie obciąża włosów, są miękkie, lśniące. A i jest super wydajny - mam go od lipca a stosuję codziennie razem z siostrą i jeszcze go mam

samaraNW - po no-spie jestem jakaś taka ospała i mi niedobrze, że nie wiem czemu I nic mi nie pomaga.

caate - no, prawie jest 2,0 także nie jest źle Jeśli w vitapilu jest pokrzywa, to nie można używać tego razem.
"- w czasie picia pokrzywy nie można brać dodatkowych suplementów o takich samych właściwościach(np. Vitapil, Skrzypovita, itd.). Mozna zażywać np. tran. Chodzi o to, aby zminimalizować ryzyko przedawkowania witamin i innych składników, a suplementy w tabletach zawierają często wyciąg z pokrzywy lub witaminy takie jakie zawiera pokrzywa." (tylko zmieniłam na czarny kolor i wyłączyłam pogrubienie, żeby nie rzucało się niepotrzebnie w oczy )
I gratuluje biznesu dnia

A ja ciągle się zastanawiam nad tym, czy iść do tej szkoły językowej i czy na francuski czy hiszpański, tylko sądzę, że francuski jest uniwersalniejszy a hiszpański łatwiejszy i lepiej jakbym uczyła się francuskiego pod okiem kogoś, a hiszpańskiego nauczę się jak tam wyjadę kiedyś
I znalazłam nawet u nas szkołę, która ma w swojej ofercie francuski i jeśli chodzi o cennik, to, zależy od ilości osób w grupie i jak bym tak chciała 3-4 osoby w grupie to płaciłabym 30zł za 50min, a jeśli 5-6 osób to 25zł za 50min. Więc chyba jeszcze tak te ceny tragiczne nie są, prawda? Bo za 50min indywidualnej nauki to 75zł ale to już dla mnie za dużo .. I myślę, że te 3-4 osoby to najbardziej komfortowo by było I tak samo jest jeśli chodzi o hiszpański. I ta szkoła ma dobrą renomę jeśli chodzi o kadrę i naukę. Co sądzicie ??
to może ja się wypowiem w kwestii języków
jeśli chodzi o francuski to czasy tworzysz identycznie jak w angielskim za to gramatyka jest naprawdę bardzo ciężka
łatwiejszy wydaje mi się hiszpański, tym bardziej że jest to obowiązkowy język we francuskich szkołach no i dużo łatwiejszy zarówno w mowie i piśmie.

Powiem tak jeżeli masz dobrze opanowaną gramatykę angielską to łatwiej będzie ci się uczyć francuskiego, jeśli natomiast tak sobie to stawiałabym na hiszpański przynajmniej wg mnie tak to się rozkłada bo francuskiego tak porządnie uczę się od jakiś 6 lat, hiszpańskiego rok, ale po wyjeździe do fr powiem że na nic mi się ta wiedza nie zdała bo rodowitego francuza nie zrozumiesz oni sobie wszystko maksymalnie skracają.

a żeby nie było że off to ja w ramach spamowania od wewnątrz włąśnie popijam skrzyp a jak tylko się skończy to lecę po pokrzwę, bo on mi nic nie daje

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 19:36   #2258
blonde_
Raczkowanie

hej dziewczyny

co to za bazo-maseczka, o której piszecie?
próbowałam znaleźć w KWC, ale się nie udało..

Życie ma taki sens, jaki mu nadasz.
soup.io
blonde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:41   #2259
Soph
Zakorzenienie

Dermika- Nocne życie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:43   #2260
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Podaję skład:
białko - 0,1g
węglowodany - 0,4g
tłuszcz - 0,0g
wit.B1 - 1,4mg
wit.B2 - 1,6mg
wit.B6 - 2,0mg
wit.B12 - 1µg
wit.B5 - 6mg
witB3 - 18mg
Biotyna - 150µg
Kwas foliowy - 200µg
Wit.C - 60mg
Wit.E - 10mg

I gratuluje biznesu dnia

dobrze, ze to tanie bo bym znowu zla chodzila
tak cos czulam, ze nie mozna przedobrzyc
ze szkola Ci nie doradze, bo ja jednak wole podejscie indywidualne na poczatku, dopiero jak cos zalapie moge iscc do jakies grupy

buahhot Ty chyba stosowalas amle? wiem ze parachute tak, mozesz mi cos powiedziec, co lepiej zamowic

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-07 o 19:45
Stary 2010-11-07, 19:46   #2261
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

śliczny kolorek

Cytat:
Dobry Wieczór
Tż sobie już poszedł, więc wpadłam do Was tak na dłuższą chwilę a potem lecę się uczyć...
A ogólnie tak mnie dzisiaj zaskoczył - otwieram drzwi, a on z różą stoi i "żeby nie było, że daję Ci tylko jak się pokłócimy skarbie" no tak mnie tym rozwalił Ale taka śliczna jest i tak mi się miło zrobiło
Tylko pod koniec naszego widzenia się trochę mnie zdenerwował, no ale trudno

Ogólnie to wszystko co dziś miałam zrobić z włosami wieczorem, to zrobię jutro, bo mam na 9 a dziś mi się tak średnio chce

A teraz zabieram się do czytania
fajnie, też uwielbiam dostawać kwiatki tak bez okazji
a co do naszego wieczorku w domu- dawno takiego nie było tap modl

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
co to za olejek? ostatnio się czaję na coś pięknie pachnącego na jesienne wieczorki

jakiś z joanny chyba, już sprawdziłam- tak - joanna naturia waniliowy, 5 zł niecałe kosztował

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

hehe oo ja tez dzis dostalam te kuponiki do Dominium Mysle ze w dlugi weekend zostana wykorzystane

heh a my jednak dzis nie wykorzystałyśmy zjadłysmy tylko małe chipsy na dwie więc nie jest źle

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
to może ja się wypowiem w kwestii języków
jeśli chodzi o francuski to czasy tworzysz identycznie jak w angielskim za to gramatyka jest naprawdę bardzo ciężka
łatwiejszy wydaje mi się hiszpański, tym bardziej że jest to obowiązkowy język we francuskich szkołach no i dużo łatwiejszy zarówno w mowie i piśmie.

Powiem tak jeżeli masz dobrze opanowaną gramatykę angielską to łatwiej będzie ci się uczyć francuskiego, jeśli natomiast tak sobie to stawiałabym na hiszpański przynajmniej wg mnie tak to się rozkłada bo francuskiego tak porządnie uczę się od jakiś 6 lat, hiszpańskiego rok, ale po wyjeździe do fr powiem że na nic mi się ta wiedza nie zdała bo rodowitego francuza nie zrozumiesz oni sobie wszystko maksymalnie skracają.

a żeby nie było że off to ja w ramach spamowania od wewnątrz włąśnie popijam skrzyp a jak tylko się skończy to lecę po pokrzwę, bo on mi nic nie daje

a mi sie marzy nauczyć rosyjskiego i włoskiego....bo angielski i niemiecki już w miarę dobrze umiem

zaraz przejrzę fotki i może coś jeszcze dodam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-11-07 o 19:48
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 19:56   #2262
samaraNW
Zakorzenienie

Alessandra jak lubisz wyzwania i uczyć się języków,to wybierz francuski. jest trudny,to jak się wyraz pisze,a jak się go czyta,to dwa różne światy nauka akcentu też jest ciężkim zadaniem ja tam się cieszę,że nie muszę się go już uczyć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:03   #2263
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobry wieczór! Ja właśnie wróciłam z uczelni po całym dniu.

caate pokrzywa to picia jest najlepsza, jak sama ją zbierzesz.

Inka_ ja do, jak mi się skończy jeden szampon to kupuje drugi.

Kitka ładnie wyglądasz na zdjęciach. Ja uczę się Włoskiego od 3 tygodni i nawet fajny jest. Choć dużo tego.

_Alessandra to dobrze, że Ci dał. Mój Tż. jest podobny. Też najczęściej mi daje, jak się pokłócimy, albo jak jest okazja, ale w piątek przyniósł mi kwiat słonecznika. Szkoda tylko, ze w tym samym dniu oklapł, ale może za późno dałam go do wody.
A co do szkoły to ja od 3 tyg. chodzę na Włoski i jest na 4 w grupie. Zajęcia są raz w tygodniu po 1,5h i za jedną lekcję płacę 22,50 zł. Mi się zawsze podobał francuski, ale podobno jest ciężki. Zapytaj się hanamici ona o ile dobrze pamiętam studiuje po francusku.

snowhitee, Kitka też mam te kupony z Dominium i w pon. skorzystałam z jednego i nawet nie chcieli go i mam znowu.

buahhot przepiękny ten blond.

Ja dzisiaj tylko podstawa. Prawie 12h uczelni mnie wykończyło.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:17   #2264
dianulaa
Zadomowienie

po silice moze mnie wysypac czy nie zbyt?
Stary 2010-11-07, 20:36   #2265
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ladny ten blondzik
dobierz mi jakis chlodny braz to tez zafarbuje

beauty look sentine czy cos takiego, wyrzucilam juz opakowanie
Cytat:
(...)

buahhot - śliczny kolorek! (...)
Cytat:
(...)
A masz moze jakas fotke po tym srednim popielatym blondzie n&e?
O Twoich wloskach juz pisalam na wlosowym ale napisze jeszcze raz - slicznie wyszlo
Cytat:
dobrze, ze to tanie bo bym znowu zla chodzila
tak cos czulam, ze nie mozna przedobrzyc
ze szkola Ci nie doradze, bo ja jednak wole podejscie indywidualne na poczatku, dopiero jak cos zalapie moge iscc do jakies grupy

buahhot Ty chyba stosowalas amle? wiem ze parachute tak, mozesz mi cos powiedziec, co lepiej zamowic
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
(...)

buahhot przepiękny ten blond.
dziekuje dziewczyny

caate, chciałabym Ci pomoc z tym kolorem ale nie znam sie az tak niestety, jedyna ciemna farba ktora robilam wlosy byl ten wellaton 5/0. Fajny kolorek, podobałam sie sobie w nim
A co do amli i parachute to uzywalam obu, mialam tez vatike baardzo lubilam amle, miala charakterystyczny zapach (niektorym moze nie pasowac) i zielony kolor, ale po tym olejku wlosy wydawaly mi sie grubsze, bardziej lsniace moim wlosom najlepiej sluzyla i chyba sobie kupie teraz, ale wersje do blond wlosow aaa tak zamowie sobie

snow, tak wyszlo mi na platynie https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=77263
n&e kolor z załącznika

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:44   #2266
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot dziekuje To ciemno wyszlo jednak Ja kiedys rozmyslalam nad n&e 532 Ale chyba balabym sie, ze za ciemno wyjdzie.

A ja narazie ogarnelam wloski Umylam szamponem joanny z pokrzywa i zielona herbata, nalozylam i splukalam odzywke z jedwabiem ce-ce med, pozniej na dlugosci serum joanny i wysuszylam chlodnym nawiewem. Teraz lece sie nabalsamowac i umaluje jeszcze pazurki na mleczny roz

Dziewczyny uzywa ktoras z Was zalotki? Alessandra wiem, ze pisalas ostatnio o tym Jak juz mam to boje sie uzyc

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-07 o 20:48
Stary 2010-11-07, 20:46   #2267
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Snow moglabys mi powiedziec czy np taka maska http://allegro.pl/joanna-odzywka-rew...297601289.html daje cos na wlosy? czy ochlodzi kolor? bo zastanawiam sie nad nia poza tym ma proteiny

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Buahhot dziekuje To ciemno wyszlo jednak Ja kiedys rozmyslalam nad n&e 532 Ale chyba balabym sie, ze za ciemno wyjdzie.
fakt, dosyc ciemno

Stary 2010-11-07, 20:52   #2268
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow moglabys mi powiedziec czy np taka maska http://allegro.pl/joanna-odzywka-rew...297601289.html daje cos na wlosy? czy ochlodzi kolor? bo zastanawiam sie nad nia poza tym ma proteiny

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

fakt, dosyc ciemno
Mysle, ze na pewno bedzie ochladzac kolor Mozesz spytac jeszcze na wlosowym, moze Bunny miala z nia stycznosc? Bo ja niestety nie ale tez taka serie ma loreal, oczywiscie ceny wyzsze ale czytalam kiedys w jakiejs gazecie wywiad z A. Szulim (ona ma sliczny popielaty blondzik) i wlasnie mowila ze uzywa szamponu i odzywki czy maski (nie pamietam juz) wlasnie z tej serii loreala bo tylko ona tak dba o jej kolor itd

Dbam o siebie

Stary 2010-11-07, 20:52   #2269
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dziekuje dziewczyny

caate, chciałabym Ci pomoc z tym kolorem ale nie znam sie az tak niestety, jedyna ciemna farba ktora robilam wlosy byl ten wellaton 5/0. Fajny kolorek, podobałam sie sobie w nim
A co do amli i parachute to uzywalam obu, mialam tez vatike baardzo lubilam amle, miala charakterystyczny zapach (niektorym moze nie pasowac) i zielony kolor, ale po tym olejku wlosy wydawaly mi sie grubsze, bardziej lsniace moim wlosom najlepiej sluzyla i chyba sobie kupie teraz, ale wersje do blond wlosow aaa tak zamowie sobie

snow, tak wyszlo mi na platynie https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=77263
n&e kolor z załącznika

Czyli dla Ciebie lepsza amla?
ja wlasnie tak mysle co zamowic, co bedzie dla mnie lepsze...
a czy po amlie uzywalas jeszcze jakies odzywki/maski? i jak dlugo trzymalas amle?
a widzialas ta wersje parachute http://allegro.pl/olejek-parachute-a...306626474.html
?

napisalam w klubie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 21:02   #2270
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Mysle, ze na pewno bedzie ochladzac kolor Mozesz spytac jeszcze na wlosowym, moze Bunny miala z nia stycznosc? Bo ja niestety nie ale tez taka serie ma loreal, oczywiscie ceny wyzsze ale czytalam kiedys w jakiejs gazecie wywiad z A. Szulim (ona ma sliczny popielaty blondzik) i wlasnie mowila ze uzywa szamponu i odzywki czy maski (nie pamietam juz) wlasnie z tej serii loreala bo tylko ona tak dba o jej kolor itd
ooo tak ona ma piekny kolorek to moze jednak wstrzymam sie z zakupem widze ze taka odzywka loreal 150ml kosztuje na all z wysylka ok 40zl

Cytat:
Czyli dla Ciebie lepsza amla?
ja wlasnie tak mysle co zamowic, co bedzie dla mnie lepsze...
a czy po amlie uzywalas jeszcze jakies odzywki/maski? i jak dlugo trzymalas amle?
a widzialas ta wersje parachute http://allegro.pl/olejek-parachute-a...306626474.html
?

napisalam w klubie
tak, dla mnie lepsza byla amla i ta wersje parachute widzialam, ja mialam ta standardowa ale inna wizazanka mi polecala ta hot oil, to byl jej ulubiony olej
amle kladlam zwykle na noc lub na caly dzien, pozniej zmywalam jakims szamponem z sls, np pokrzywowym, odzywki tez uzywalam ( isana z rossmanna) ale nie zawsze czasami wlosy nie potrzebowaly jej

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-11-07 o 21:05
Stary 2010-11-07, 21:04   #2271
zielone_oko
Zakorzenienie

Ja już po wieczornym SPAmowaniu
-syrenka
-balsam antycell
-krem do stóp
-krem do rąk
-wazelina na usta

Ale mam trzy paskudne syfy na policzku :/
Stary 2010-11-07, 21:10   #2272
Kitka:)
CABIN CREW

caate odpisałam w klubie

ja próbowalam uzywać zalotki ale jakoś też się boje... wydaje mi sie że robie to źle bo nie daje mi efektu...ale ja mam mega krotkie rzesy...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 21:12   #2273
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot poczytaj najlepiej opinie na kwc i zdecyduj Ja bym chyba brala loreala, czytalam kiedys ze nie ma mowy po nim o niebieskiej poswiacie itp No jak uwazasz

Kitka dzieki Jutro sprobuje ja nie mam jakichs krotkich rzes ale mimo wszystko obawiam sie, nie chce ich zlamac w pol czy cos

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-07 o 21:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 21:19   #2274
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ja już po wieczornym SPAmowaniu
-syrenka
-balsam antycell
-krem do stóp
-krem do rąk
-wazelina na usta

Ale mam trzy paskudne syfy na policzku :/
nienawidze tego uczucia
Cytat:
caate odpisałam w klubie

ja próbowalam uzywać zalotki ale jakoś też się boje... wydaje mi sie że robie to źle bo nie daje mi efektu...ale ja mam mega krotkie rzesy...
moja mama tez ma krotkie i nie daje rady stosowac zalotki, boi sie po prostu

buahhot to klikam na amle
Stary 2010-11-07, 21:25   #2275
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot spodobał mi się ten Twój kolorek po n&e, ale czy nie bede w takim głupio wyglądać, musę sie zastanowić.. A i czy z niego będzie potem łatwo wrócić do blondu???
Stary 2010-11-07, 21:36   #2276
tillavanilla
Raczkowanie

Hej
Sprayu tressemme uzywam od ok 3 lat z przerwami i szczerze mowiac nie zauwazylam zadnej poprawy kondycji wlosow,ale wywiazuje sie ze swojego zadania,czyli zabezpiecza wlosy przed cieplem szuszarki czy prostownicy,a co do amli uzywam od ok 3 tygodni i jest super Nakladam ja na cala noc,potem zmywam szamponem i nakladam jeszcze jakas odzywke lub maske Wlosy po niej sa rewelacyjne sypkie,miekkie i blyszczace,a co do zapachu to rzeczywiscie do najpiekniejszych nie nalezy,ale dla takich efektow warto zniesc nawet niecekawy zapach

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-11-07 o 21:40
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 21:37   #2277
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Buahhot poczytaj najlepiej opinie na kwc i zdecyduj Ja bym chyba brala loreala, czytalam kiedys ze nie ma mowy po nim o niebieskiej poswiacie itp No jak uwazasz

Kitka dzieki Jutro sprobuje ja nie mam jakichs krotkich rzes ale mimo wszystko obawiam sie, nie chce ich zlamac w pol czy cos
juz bunny rozwiala moje watpliwosci

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
buahhot spodobał mi się ten Twój kolorek po n&e, ale czy nie bede w takim głupio wyglądać, musę sie zastanowić.. A i czy z niego będzie potem łatwo wrócić do blondu???
hmm nie wiem czy latwo bedzie wrocic, ale farbka sie wyplukuje troche nie to co wellaton

Stary 2010-11-07, 21:55   #2278
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje za opinie klikam na amle
Stary 2010-11-07, 21:57   #2279
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dziekuje za opinie klikam na amle
ja też dziś kliknę

Stary 2010-11-07, 22:04   #2280
snowhitee
Zakorzenienie

Ramoncia jezeli boisz sie, ze bedzie za ciemno (a podejrzewam, ze bedzie ) to wybierz odcien 532 Jest przesliczny na pudle i probniku i wyjdzie na pewno jasniej niz ten ktorym Buahhot robila

Buahhot
no wlasnie widzialam ze rozwiala To pomysl nad tym lorealem moze

A ja jutro klikam parachute

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości