![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
pomysł na sukienkę mam
![]() chciałabym pudrowo różową, odcinaną w talii, lekko rozkloszowaną, przed kolano ![]() ![]() ale nie mam zamiaru się stroić itp jak zapuszczę włosy to będę je miała rozpuszczone z delikatnymi falami biżuterii nigdy nie lubiłam ale na samą 100 się cieszę, bo się spotkam z moim dobrym kolegą ![]()
Edytowane przez whiskey Czas edycji: 2010-11-11 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ja znalazłam jednego, że mogę żałować, że nie poszłam, ale z drugiej strony mogłam też żałować, że poszłam więc nie wiem czy to się liczy
![]() bziu zgadzam się z Tobą całkowicie, mam takie samo zdanie na temat studniówki
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Czuje się jakaś inna
![]() ![]() To jedyny taki wieczór, lubię ludzi z mojej szkoły i wiem, że ciężko mi się będzie z nimi rozstać. A mieć ich wszystkich wokół siebie w jednej chwili będzie fantastyczne! Po za tym zawsze mile wspominam takie rzeczy ![]() A studniówka ma być prawdziwym balem, mamy ją w hotelu Gołębiewski, mamy mieć super orkiestre, zeszłoroczni maturzyści byli zachwyceni więc mnie nie może to ominąć ![]() ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
a ja na studniówke wykorzystam sukienkę którą kupiłam na ślub kuzyna, mam też folder z fryzurkami które szukałam na wesele wiec pewnie coś wykorzystam z tego, muszę kupic tylko buty. No i muszę zmusić TŻ żeby kupił w końcu garnitur
![]() U nas w szkole nauczyciele już zaproszeni. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie kiedyś kalkulowałam to taniej od całej studniówki wyniesie mnie 5-dniowa wycieczka do Madrytu, którą planuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: Chociaż w sumie nie pomyślałam o kosztach sukienki, fryzury...
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ Edytowane przez chococabana Czas edycji: 2010-11-11 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
a pożegnanie z przyjaciółmi robimy w klubie, chłopaki już ustalili że stawiają wszystko więc za darmo wybawię się z tymi których lubię i mogę robić co chcę nie patrząc że są nauczyciele albo kamera.
![]()
#100 |
Zakorzenienie
|
uciekam już, dobranoc, muszę się wyspać przed jutrem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Słodkich snów ;*
Hiszpanii zazdroszę. A też pewnie w zakończenie roku przjde się gdzieś z tymi najbliższymi ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Ja nie chciałam iść na studniówkę, ale za bardzo niektórzy w mojej klasie namawiali mnie i chyba pójdę. Nie lubię takich sztucznych imprez. Nie mam nadal chłopaka, z którym mogłabym iść (u mnie nie przejdzie pójść samemu, wszystkie dziewczyny z klasy prawie mają już stałych chłopaków). Pewnie będę siedziała jak jakaś sierota i będę żałowała że poszłam. Niektórzy z klasy nie mogą zrozumieć, że dla mnie istnieją ważniejsze rzeczy niż ta "cudowna studniówka" o której ciągle trąbią. Nie mają teraz ciekawszych tematów do rozmowy. Ale taki "przywilej" klasy gdy jest tylko czterech chłopaków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
też miałam iść sama, ale potem stwierdziłam, że jak wszystkie dziewczyny będą z partnerami to co ja niby sama zrobię?
![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
witam w kolejnej części
![]() uczymy się Maturzystki ![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hejka.
![]() ![]() A tak poza tym - witam w nowej części. ![]() Łooo matko, ja Ciebie też nie poznałam ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I o repetytorium z niemca - mnie wkurza w nim tylko to, że nie ma przetłumaczonych słówek (tych w ramkach) i że muszę szukać tego w słowniku, ale z drugiej strony wiem, że w ten sposób lepiej się je zapamiętuje. ![]() ![]() Właśnie w tym problem, że nie idą. ![]() ![]() Dobra chyba czas spadać do wyrka. Także... dobranoc. ![]() ![]()
#107 |
Zadomowienie
|
Hej Moje Kochane
![]() ![]() Jejku tak dawnoe mnie nie było, już nowy wątek ![]() A u mnie się zmienił kierunek i wiem,że już na 10000% jak zdam maturę i się uda mi tam dostać to tam chcę być ![]() Jest to ZUT --> Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny ![]() kierunek: --> Ochorona Środowiska lub --> Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa ![]() A jak Wam nauka idzie? ![]() Ja wróciłam dzis rano do domku od TŻ i cały weekend muszę sama siedzieć masakra ![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
o 11 wychodzę na spacer, więc do tego czasu posprzątam troszkę w pokoju i poleniuchuję. Jak wrócę to będę miała prawdopodobnie wolne mieszkanie, zostanie tylko pies
![]() a póki co wstałam, jestem nadal śpiąca i nie ogarniam otaczającej mnie rzeczywistości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki ;*
![]() Cytat:
![]() ![]() nie myję rano głowy, bo mam gęste włosy i bardzo długo mi schną, a staram się nie używać suszarki bo włosy mi wypadają ![]() Cytat:
Ja musze iść posprzątać samochód ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
cześć ;*
a ja mam takie pytanie... co zamierzacie robić jak już zdacie dobrze maturę? ![]()
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() najpierw się upiję ze szczęścia;p potem zastanowię się, gdzie chcę studiować i jak załatwię sprawy z tym związane jadę na trip po Europie ;p
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
o ja też się upiję ze szczęścia
![]() ![]() odrazu po zdanej maturze mam zamiar iść do biblioteki, kupić sobie kota ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Buuu, a o mnie zapomniano, fakt, że się często nie odzywam, ale cały czas czytam to forum :-P
Ja jak zdam maturę to zamierzam się wyspać ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
a ja zajmę się pakowaniem swoich rzeczy ;D oczywiście po tym jak się upije ze szczęścia i naspotykam z kim się da ;D
#117 |
Zadomowienie
|
po samych maturach coś czuję dobry melanż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Uciekam do matematyki
![]() przede mną 140 zadań z prawdopodobieństwa, muszę w końcu zaliczyć ten sprawdzian, a wieczorem jak TŻ będzie miał czas to pomoże mi z matmą R ![]()
#119 |
Rozeznanie
|
Hej!!!
Nowa część, a już tyle postów ![]() rosiek możesz mnie także dopisać : J. pol P J. ang P Matma P Biol R Chem R A jeśli chodzi o studia to myślę o Technologii Chemicznej/Biotechnologii na Politechnice Warszawskiej albo Rzeszowskiej, ewentualnie w Krakowie. Jeśli chodzi o studniówkę to też się nie wybieram. Chwilami sobie myślę, czy nie będę potem żałować, że nie poszłam, ale jak któraś z Nas napisała mogę też żałować jak pójdę ![]() Polecicie jakieś przyzwoite repetytorium z biologii? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
ja też idę- najpierw trochę posprzątać, potem do wosu i geografii ( i może do matmy/fizyki jak będę miała siłę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.