|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Copyraptor
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
Cytat:
Papilotki to są te papierki, do których nalewa się ciasto. W ten sposób nie musisz smarować blachy tłuszczem, ani jej później myć ale można pominąć, tak naprawdę. No do piekarnika, a gdzieżby indziej ja jak używam tych pojedynczych silikonowych, to wstawiam na blachę, a jak metalowej formy, to na kratkę
|
|
|
|
|
#4412 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Irytuje mnie większość dzieci, które spotykam, więc zapewne także tych, które spotkam. Nie wynika to z uprzedzeń czy fobii, po prostu nie przepadam za dziećmi, ich sposobem bycia i myślenia - i tyle. Co innego pojedyncze, konkretne przypadki, niektóre wręcz ubóstwiam, ale jednak większości dzieci (zwłaszcza obcych) nie lubię i tyle. Nie przeszkadza mi to w "guganiu" do obcych, znudzonych dzieciaków w sklepowej kolejce, których mi szkoda, gdy rodzice zajęci są szukaniem drobnych w portfelu. Można nie lubić pewnego ogółu osób i nie być upośledzonym emocjonalnie.
|
|
|
#4413 |
|
Konto usunięte
|
j wracając do wypowiedzi powyżej, a też kocham układać puzzle
i chetnie coś bym sobie pozyczyła
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tu 3/4 dziewczyn nie przekracza 1,65m mam nadzieję, że przyszły pracodawca też spojrzy na mnie "jest pani taka kochana, zatrudnię panią" ![]() ach, wybacz, jak ja śmiałam w ogóle czytać coś, co jest adresowane do Ciebie.
|
|
|
#4415 | |
|
Copyraptor
|
Malla, nie do końca - mnie też Lalaith "zmuszała" do odpowiedzi, po prostu unikam bo uważam, że taka dyskusja nie ma sensu. Lalaith ma konkretne wykształcenie, więc jednak biorę poprawkę na to, że może mieć trochę skrajne zdanie.
Tak samo jak nie będę wymagała od studenta weterynarii żeby zrozumiał, że ktoś może nienawidzić wszelkich zwierząt futerkowych (znam taki przypadek). Lalaith, rozumiem, że nie mieści Ci się to w głowie, i uważasz to za nieracjonalne. Ale niektórzy po prostu nie lubią dzieci. I nie muszą do tego znać każdego jednego dziecka na świecie. Nie lubią ich, bo ich nie lubią. Zwyczajnie tak jest, i koniec kropka, nie da się tego racjonalnie wytłumaczyć. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
nie bierz wszystkiego aż tak do siebie
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Malla hmm, odpisałam i cholerce i ecrulo i Ineso nie tylko Tobie.
Absolutnie nie wyżywam się na Tobie i nie uważam Cię za upośledzoną emocjonalnie. Nie lubię po prostu jak ktoś wkłada mi w usta rzeczy których nie powiedziałam. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
A widzisz, ja zawsze muszę mieć wszystko racjonalnie wytłumaczone i moje wykształcenie nie ma z tym żadnego związku Zresztą mało miałam na studiach o dzieciach.
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-11-12 o 14:09 |
|
|
|
|
#4417 | |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, mam nadzieję, że nawet biorąc pod uwagę, że zamówienie przyprawowe nie dojdzie, to i tak się spotykamy?
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zalezy mi na tym aby mnie lubily-co wiecej dzieci, z ktorymi mialam jakis kontakt raczej mnie lubia
Obawa wynika stad, ze jednak z malymi dziecmi mam ograniczony kontakt-jestem prawie najmlodsza w rodzinie![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4420 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A widzisz, ja muszę mieć z kolei wyraźny powód, żeby kogoś lubić, ale rozumiem, że ktoś może lubić wszystkich ludzi bez powodu już na starcie. Ja muszę człowieka poznać, zobaczyć, porozmawiać, spędzić trochę czasu itp.
|
|
|
#4421 | |
|
Wtajemniczenie
|
a ile masz wzrostu
?Cytat:
![]() idę sprzątać. nie wypada tak cały dzień siedzieć na wizażu i fb
|
|
#4422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Malla - tu ostatnio każdy na każdym się wyżywa i to bez żadnego wyczucia, chyba czas @ :P nie lubię 2 dni z rzędu jeść tego samego, a już tym bardziej jak ma to być cycek z kury. Mój mądry Mężczyzna kupił wielkiego, podwójnego cyca bo mieliśmy zrobić sobie z niego "wypaśny" obiad, jednak musiał wcześnie jechać do domu i teraz muszę to jeść E milka - ale ja kompleksów nie mam, możesz nosić szpilki
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-12 o 14:21 |
|
|
|
|
#4423 |
|
Konto usunięte
|
ee, moje małe kobietki, ja też do wysokich jak zauważyłyście nie należę
![]() a ja się dowiedziałam pocztą pantoflową, że poprzedni pracodawca jak wyszłam z rozmowy kwal powiedział o mnie "ok, bierzemy tego kurczaka" a potem jak już poparcaowałam "przyszedł taki mały kurczak, cichy spokojny a jak przyszło co do czego to się okazało że robi ruchu za drużynę piłkarską "
|
|
|
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malla dziękuję, ale ja już podpisałam umowę więc muszę zostać na tym mieszkaniu chociażby na gumtree. rozumiem, że chodzi Ci o ten pokój 1os za 900-1000zł a nie kawalerkę w tych kwotach? nie mówię, że to standard, ale takie ogłoszenia też są i uważam że to gruba przesada. to jakoś się umówimy tylko gdzie i o której?Cytat:
ogłoszenia wystawiam wszędzie gdzie się da, juz mi gumtree odmawia wstawiania kolejnych
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4425 | ||
|
Zakorzenienie
|
A możesz to rozwinąć jakoś, bo ja zawsze myślałam że jest
?Cytat:
Cytat:
Tym bardziej zatem nie rozumiem jak możesz mówić "nie lubię dzieci", skoro żeby kogoś lubić musisz go "poznać, zobaczyć, porozmawiać, spędzić trochę czasu itp". To żeby nielubić już nie musisz? Eh, zamotałam się...
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-11-12 o 14:31 |
||
|
|
|
#4426 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nas się uczy (teoretycznie jako przyszłych psychologów), że od człowieka nie można wymagać odpowiedzi na pytanie "czemu tak zrobiłeś?" bo najczęściej on sam nie wie. Jasne, czasami zwyczajnie nie chce powiedzieć, ale jednak w większości przypadków po prostu nie potrafi tego wytłumaczyć. |
||
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tego nie umiałam zrozumieć.A wszelkie odpowiedzi "bo tak" doprowadzają mnie do szału!
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-11-12 o 14:32 |
|
|
|
|
#4428 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Czemu? Rozmawiam z Wami, poznaję Was i do tej pory wszystkie polubiłam... To, że pozytywnie nastawiam się do nowo poznanych osób nie oznacza, że już na wstępie je lubię.
Cytat:
oj, są. I do tego nieopłacalne. Cytat:
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi ja na 1sze założyłam i jak wracałam z Mallą i Lalaith i to jeszcze między nimi to czułam się jak na szczudłach
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubie swoj wzrost, jednak ostatnio trafiam na nizsze osoby i przez to czasem czuje sie 'duza' A male osoby po prostu odrazu jakos wzbudzaja u mnie sympatie![]() Zapamietam
|
|
|
|
|
#4431 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zerknij do klubu, inne u mnie, w piątek 19. |
||
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu zawsze myślałam że musi być jakieś racjonalne wytłumaczenie, nie mogłaś tego powiedzieć wcześniej
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-11-12 o 14:40 |
|
|
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
Emilka, Nie pokazuj się przy moim chłopaku, on nie lubi "wysokich bab"
moja współlokatorka ma ponad 1,8m (mój chłopak ma 1,83m a ona jest od niego wyższa i to go przeraża :P ) Malla - bardzo nieopłacalne. Co z tego, że chcę zjeść cycka z ryżem, woreczek ryżu to porcja na 2razy dla mnie, a do jutra się poskleja i zestarzeje, fuj! Kontakt wirtualny ma swoje plusy i minusy. "Na żywo" nie każdy od razu powie tyle rzeczy, nie otworzy się tak bardzo jak tutaj. Ale ja zdecydowanie wolę "real", wtedy gadam i gadam i nikt mi się nie wetnie póki nie skończę myśli
|
|
#4434 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Nie czuję wstrętu do dzieci, nie nienawidzę ich, nie boję się ich. Po prostu za nimi nie przepadam i potrafię to racjonalnie wytłumaczyć, gdyż również należę do osób, które muszą mieć na wszystko wytłumaczenie.
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4436 |
|
Matka Smoka
|
lalaith - no jak tylko racjonalne?
o emocjach nie słyszałaś nigdy?gg - ja bym sobie od Ciebie pędzel odebrała póki się nie przeprowadziłaś i mam blisko Właśnie wróciłam z placu na Mistrzejowicach, nie pomyślałam wcześniej o tymŁażenie na plac jest fajne. Mam ładne pomidorki, chlebek Mojego Taty, pogadałam sobie z babunią o zupie z brokuła. |
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
gg, mnie wtorek pasuje prawie caly, bo malo zajęć mam. Napisz jak Tobie pasuje, bo to ja powinnam się dostosować.
|
#4438 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ok, ale przecież napisałas że pozytywnie się nastrajasz do nowo poznanych osób, czyli do dzieci też ?Dla mnie Twoje wytłumaczenie jest kompletnie niezrozumiałe. "Bo mnie irytują i nie potrafią zachowywać się racjonalnie". Tłumaczę Ci że dzieci naprawdę potrafią zachowywać się racjonalnie
|
|
#4440 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - na jaki placyk chodzisz?
Cytat:
Jasne, że potrafią, ale nie zawsze to robią i nie zawsze ich zachowanie (np. wrzask w sklepie) jest dla mnie racjonalny, choć dla nich może być i ma to swoje uzasadnienie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-11-12 o 14:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

. Bo się często używa
. Ale oczywiście szanuję Twoje zdanie 
i chetnie coś bym sobie pozyczyła
tu 3/4 dziewczyn nie przekracza 1,65m 
nie bierz wszystkiego aż tak do siebie