Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-12, 14:00   #4411
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o bluzki, spódnice, spodnie itp. to też nie mam dramatu, bo nie chodzi się w tym codziennie. Ale akurat z torebką mam . Bo się często używa . Ale oczywiście szanuję Twoje zdanie .

Matko, a co to są te papilotki do foremek? W ogóle to wstawia się je tak normalnie do piekarnika? Na blachę?
Wiesz, moje zdanie nie powinno być brane pod uwagę, bo ja się na modzie i ubraniowym savoir vivrze znam jak kura na pieprzu

Papilotki to są te papierki, do których nalewa się ciasto. W ten sposób nie musisz smarować blachy tłuszczem, ani jej później myć ale można pominąć, tak naprawdę.

No do piekarnika, a gdzieżby indziej ja jak używam tych pojedynczych silikonowych, to wstawiam na blachę, a jak metalowej formy, to na kratkę
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:00   #4412
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
W większości irytujące? A może większość dzieci które Ty znasz albo z którymi miałaś do czynienia? Bo to duża różnica.
Przestań się na mnie wyżywać. Od pewnego czasu czepiasz się wszystkiego co napiszę i to tylko mnie dotyczy, jakoś nie czepiasz się innych dziewczyn, które napisały, że nie lubią dzieci i kurtuazyjnie nie kontynuują tematu.

Irytuje mnie większość dzieci, które spotykam, więc zapewne także tych, które spotkam. Nie wynika to z uprzedzeń czy fobii, po prostu nie przepadam za dziećmi, ich sposobem bycia i myślenia - i tyle. Co innego pojedyncze, konkretne przypadki, niektóre wręcz ubóstwiam, ale jednak większości dzieci (zwłaszcza obcych) nie lubię i tyle. Nie przeszkadza mi to w "guganiu" do obcych, znudzonych dzieciaków w sklepowej kolejce, których mi szkoda, gdy rodzice zajęci są szukaniem drobnych w portfelu. Można nie lubić pewnego ogółu osób i nie być upośledzonym emocjonalnie.
Stary 2010-11-12, 14:03   #4413
2016070953
Konto usunięte

j wracając do wypowiedzi powyżej, a też kocham układać puzzle i chetnie coś bym sobie pozyczyła
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:03   #4414
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
O jaaa, jestes taka malutka? Male osoby zawsze wydaja mi sie takie kochane
tu 3/4 dziewczyn nie przekracza 1,65m mam nadzieję, że przyszły pracodawca też spojrzy na mnie "jest pani taka kochana, zatrudnię panią"
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Widzę, że Mju jak zwykle się rzuciła odpowiadać na pytania do mnie, ale mimo wszystko odpowiem, bo się z jej opinią nie zgadzam
ach, wybacz, jak ja śmiałam w ogóle czytać coś, co jest adresowane do Ciebie.
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:06   #4415
cholernarejestracja
Copyraptor

Malla, nie do końca - mnie też Lalaith "zmuszała" do odpowiedzi, po prostu unikam bo uważam, że taka dyskusja nie ma sensu. Lalaith ma konkretne wykształcenie, więc jednak biorę poprawkę na to, że może mieć trochę skrajne zdanie.

Tak samo jak nie będę wymagała od studenta weterynarii żeby zrozumiał, że ktoś może nienawidzić wszelkich zwierząt futerkowych (znam taki przypadek).

Lalaith, rozumiem, że nie mieści Ci się to w głowie, i uważasz to za nieracjonalne. Ale niektórzy po prostu nie lubią dzieci. I nie muszą do tego znać każdego jednego dziecka na świecie. Nie lubią ich, bo ich nie lubią. Zwyczajnie tak jest, i koniec kropka, nie da się tego racjonalnie wytłumaczyć.

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
tu 3/4 dziewczyn nie przekracza 1,65m mam nadzieję, że przyszły pracodawca też spojrzy na mnie "jest pani taka kochana, zatrudnię panią"

ach, wybacz, jak ja śmiałam w ogóle czytać coś, co jest adresowane do Ciebie.
Wybaczam, przyzwyczaiłam się, zawsze to robisz nie bierz wszystkiego aż tak do siebie
Stary 2010-11-12, 14:08   #4416
lalaith
Zakorzenienie

Malla hmm, odpisałam i cholerce i ecrulo i Ineso nie tylko Tobie.

Absolutnie nie wyżywam się na Tobie i nie uważam Cię za upośledzoną emocjonalnie.

Nie lubię po prostu jak ktoś wkłada mi w usta rzeczy których nie powiedziałam.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:

Lalaith, rozumiem, że nie mieści Ci się to w głowie, i uważasz to za nieracjonalne. Ale niektórzy po prostu nie lubią dzieci. I nie muszą do tego znać każdego jednego dziecka na świecie. Nie lubią ich, bo ich nie lubią. Zwyczajnie tak jest, i koniec kropka, nie da się tego racjonalnie wytłumaczyć.
Eno, nikogo nie zmuszam
A widzisz, ja zawsze muszę mieć wszystko racjonalnie wytłumaczone i moje wykształcenie nie ma z tym żadnego związku Zresztą mało miałam na studiach o dzieciach.

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2010-11-12 o 14:09
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:09   #4417
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziewczyny, mam nadzieję, że nawet biorąc pod uwagę, że zamówienie przyprawowe nie dojdzie, to i tak się spotykamy?

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:

A widzisz, ja zawsze muszę mieć wszystko racjonalnie wytłumaczone i moje wykształcenie nie ma z tym żadnego związku Zresztą mało miałam na studiach o dzieciach.
Ale człowiek nie jest istotą racjonalną
Stary 2010-11-12, 14:11   #4418
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Niestety obawiam się, że w przyszłym tygodniu nie będzie jeszcze zamówienia. Mają wysłać dopiero poniedziałek/wtorek.
ooj szkoda. chciałam odebrać przed przyszłym weekendem, bo potem, to dopiero po pierwszym tygodniu grudnia będę dostępna

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:14   #4419
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Nie głupie, no co Ty
Ale aż tak Ci zależy żeby Cię lubiły?
Nie zalezy mi na tym aby mnie lubily-co wiecej dzieci, z ktorymi mialam jakis kontakt raczej mnie lubia Obawa wynika stad, ze jednak z malymi dziecmi mam ograniczony kontakt-jestem prawie najmlodsza w rodzinie

Cytat:
Wiem, dlatego na spotkanie z wami raczej nie zaloze wysokich szpilek

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:15   #4420
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie lubię po prostu jak ktoś wkłada mi w usta rzeczy których nie powiedziałam.
Pominę, że zarzucasz mi wkładanie sobie w usta rzeczy, które napisałaś czarno na białym, np. o związku lubienia dzieci z ich posiadaniem.
Cytat:
A widzisz, ja zawsze muszę mieć wszystko racjonalnie wytłumaczone i moje wykształcenie nie ma z tym żadnego związku
A widzisz, ja muszę mieć z kolei wyraźny powód, żeby kogoś lubić, ale rozumiem, że ktoś może lubić wszystkich ludzi bez powodu już na starcie. Ja muszę człowieka poznać, zobaczyć, porozmawiać, spędzić trochę czasu itp.
Stary 2010-11-12, 14:19   #4421
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
a ile masz wzrostu ?

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A widzisz, ja muszę mieć z kolei wyraźny powód, żeby kogoś lubić, ale rozumiem, że ktoś może lubić wszystkich ludzi bez powodu już na starcie. Ja muszę człowieka poznać, zobaczyć, porozmawiać, spędzić trochę czasu itp.
oj, to wychodzi na to, że nie lubisz większości z nas tutaj

idę sprzątać. nie wypada tak cały dzień siedzieć na wizażu i fb

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:20   #4422
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:
Wybaczam, przyzwyczaiłam się, zawsze to robisz nie bierz wszystkiego aż tak do siebie
to możesz się odzwyczaić, już nie będę

Malla - tu ostatnio każdy na każdym się wyżywa i to bez żadnego wyczucia, chyba czas @ :P

nie lubię 2 dni z rzędu jeść tego samego, a już tym bardziej jak ma to być cycek z kury. Mój mądry Mężczyzna kupił wielkiego, podwójnego cyca bo mieliśmy zrobić sobie z niego "wypaśny" obiad, jednak musiał wcześnie jechać do domu i teraz muszę to jeść a tak bardzo nie chce mi się iść do sklepu, obiady dla 1osoby są bez sensu .

E milka - ale ja kompleksów nie mam, możesz nosić szpilki

Edytowane przez Mjucaczek
Czas edycji: 2010-11-12 o 14:21
Stary 2010-11-12, 14:20   #4423
2016070953
Konto usunięte

ee, moje małe kobietki, ja też do wysokich jak zauważyłyście nie należę
a ja się dowiedziałam pocztą pantoflową, że poprzedni pracodawca jak wyszłam z rozmowy kwal powiedział o mnie "ok, bierzemy tego kurczaka" a potem jak już poparcaowałam "przyszedł taki mały kurczak, cichy spokojny a jak przyszło co do czego to się okazało że robi ruchu za drużynę piłkarską"
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:21   #4424
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg22 - za 900-1000 zł ze wszystkim ciężko o kawalerkę, standardem jest minimum 1000 plus opłaty :/
Jakby co, to w mieszkaniu u eksa (on się wynosi niedługo) jest aktualnie wolny mały pokój za 700 zł ze wszystkim (i szybkim internetem).
no cięzko ale czasem się zdarzają, tak samo jak pokój 1-os za 900-1000zł nie jest standardem tylko czasem sie trafi.
Malla dziękuję, ale ja już podpisałam umowę więc muszę zostać na tym mieszkaniu

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Naprawdę? Gdzie widziałaś takie oferty?
chociażby na gumtree. rozumiem, że chodzi Ci o ten pokój 1os za 900-1000zł a nie kawalerkę w tych kwotach?
nie mówię, że to standard, ale takie ogłoszenia też są i uważam że to gruba przesada.

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
gg, będę wtorek i środa
to jakoś się umówimy tylko gdzie i o której?

Cytat:

Nie ma to jak milosc do swojej uczelni Wrzucalas ogloszenie o pokoju gdzies na necie, czy narazie szukasz tylko wsrod znajomych-znajomych?
bo jak uczelnia nie zasługuje na miłośc to jej się nie kocha. ot.
ogłoszenia wystawiam wszędzie gdzie się da, juz mi gumtree odmawia wstawiania kolejnych
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:22   #4425
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Ale człowiek nie jest istotą racjonalną
A możesz to rozwinąć jakoś, bo ja zawsze myślałam że jest ?

Cytat:
Pominę, że zarzucasz mi wkładanie sobie w usta rzeczy, które napisałaś czarno na białym, np. o związku lubienia dzieci z ich posiadaniem.
Raczej własnie napisałam że nie rozumiem jak można nie lubić dzieci bo się nie chce ich mieć = nie widzę takiego związku.

Cytat:
Ja właśnie też, dlatego napisałam że lubię jedne dzieci, innych nie lubię, a jeszcze innych nie znam. I dlatego mnie wkurza generalizowanie.
Tym bardziej zatem nie rozumiem jak możesz mówić "nie lubię dzieci", skoro żeby kogoś lubić musisz go "poznać, zobaczyć, porozmawiać, spędzić trochę czasu itp". To żeby nielubić już nie musisz?

Eh, zamotałam się...

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2010-11-12 o 14:31
Stary 2010-11-12, 14:26   #4426
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
ee, moje małe kobietki, ja też do wysokich jak zauważyłyście nie należę
a ja się dowiedziałam pocztą pantoflową, że poprzedni pracodawca jak wyszłam z rozmowy kwal powiedział o mnie "ok, bierzemy tego kurczaka" a potem jak już poparcaowałam "przyszedł taki mały kurczak, cichy spokojny a jak przyszło co do czego to się okazało że robi ruchu za drużynę piłkarską"
ja bym to traktowała zdecydowanie jak komplement

Cytat:
A możesz to rozwinąć jakoś, bo ja zawsze myślałam że jest ?

Ja właśnie też, dlatego napisałam że lubię jedne dzieci, innych nie lubię, a jeszcze innych nie znam. I dlatego mnie wkurza generalizowanie.
Tym bardziej zatem nie rozumiem jak możesz mówić "nie lubię dzieci", skoro żeby kogoś lubić musisz go "poznać, zobaczyć, porozmawiać, spędzić trochę czasu itp".

Nas się uczy (teoretycznie jako przyszłych psychologów), że od człowieka nie można wymagać odpowiedzi na pytanie "czemu tak zrobiłeś?" bo najczęściej on sam nie wie. Jasne, czasami zwyczajnie nie chce powiedzieć, ale jednak w większości przypadków po prostu nie potrafi tego wytłumaczyć.
Stary 2010-11-12, 14:30   #4427
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:

Nas się uczy (teoretycznie jako przyszłych psychologów), że od człowieka nie można wymagać odpowiedzi na pytanie "czemu tak zrobiłeś?" bo najczęściej on sam nie wie. Jasne, czasami zwyczajnie nie chce powiedzieć, ale jednak w większości przypadków po prostu nie potrafi tego wytłumaczyć.
Hmm, czyli ja jednak może powinnam była wybaczyć Marcinowi, bo on właśnie mi powiedział że nie wie dlaczego tak zrobił A ja tego nie umiałam zrozumieć.

A wszelkie odpowiedzi "bo tak" doprowadzają mnie do szału!

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2010-11-12 o 14:32
Stary 2010-11-12, 14:30   #4428
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
oj, to wychodzi na to, że nie lubisz większości z nas tutaj
Czemu? Rozmawiam z Wami, poznaję Was i do tej pory wszystkie polubiłam... To, że pozytywnie nastawiam się do nowo poznanych osób nie oznacza, że już na wstępie je lubię.
Cytat:
Malla - tu ostatnio każdy na każdym się wyżywa i to bez żadnego wyczucia, chyba czas @ :P
Myślę, że to minusy kontaktu wirtualnego. Słowo pisane jest uboższe niż rozmowa w realu, pełna gestów.
Cytat:
obiady dla 1osoby są bez sensu .
oj, są. I do tego nieopłacalne.
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
no cięzko ale czasem się zdarzają, tak samo jak pokój 1-os za 900-1000zł nie jest standardem tylko czasem sie trafi.
Dokładnie, standard jest jednak trochę niższy - jak szukałam w czerwcu, to pojedynczy pokój z satysfakcjonującym mnie wyposażeniem (dostęp do internetu i tramwajów, max. 2 inne osoby w mieszkaniu, duża szafa - mam tu cały dobytek i nie mam gdzie tego wywieźć) kosztował 800 zł. Albo 400 plus ogrzewanie gazowe za drugie 400
Stary 2010-11-12, 14:30   #4429
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam nadzieję, że nawet biorąc pod uwagę, że zamówienie przyprawowe nie dojdzie, to i tak się spotykamy?
a kiedy to spotkanie? mowa o tym u Ax czy jest planowane inne?

Cytat:

hihi ja na 1sze założyłam i jak wracałam z Mallą i Lalaith i to jeszcze między nimi to czułam się jak na szczudłach
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:31   #4430
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
a ile masz wzrostu ?

idę sprzątać. nie wypada tak cały dzień siedzieć na wizażu i fb
Jakos 175+ Lubie swoj wzrost, jednak ostatnio trafiam na nizsze osoby i przez to czasem czuje sie 'duza' A male osoby po prostu odrazu jakos wzbudzaja u mnie sympatie

Cytat:
E milka - ale ja kompleksów nie mam, możesz nosić szpilki
Zapamietam

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:32   #4431
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Hmm, czyli ja jednak może powinnam była wybaczyć Marcinowi, bo on właśnie mi powiedział że nie wie dlaczego tak zrobił A ja tego nie umiałam zrozumieć.

A wszelkie odpowiedzi "bo tak" doprowadzają mnie do szału!
Widocznie jesteś bardziej racjonalna niż my, zwykli śmiertelnicy

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a kiedy to spotkanie? mowa o tym u Ax czy jest planowane inne?

hihi ja na 1sze założyłam i jak wracałam z Mallą i Lalaith i to jeszcze między nimi to czułam się jak na szczudłach

Zerknij do klubu, inne u mnie, w piątek 19.
Stary 2010-11-12, 14:35   #4432
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Widocznie jesteś bardziej racjonalna niż my, zwykli śmiertelnicy

Ale ja jestem zwykłym śmiertelnikiem!
Po prostu zawsze myślałam że musi być jakieś racjonalne wytłumaczenie, nie mogłaś tego powiedzieć wcześniej

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2010-11-12 o 14:40
Stary 2010-11-12, 14:38   #4433
Mjucaczek
Zadomowienie

Emilka, Nie pokazuj się przy moim chłopaku, on nie lubi "wysokich bab" moja współlokatorka ma ponad 1,8m (mój chłopak ma 1,83m a ona jest od niego wyższa i to go przeraża :P )
Malla - bardzo nieopłacalne. Co z tego, że chcę zjeść cycka z ryżem, woreczek ryżu to porcja na 2razy dla mnie, a do jutra się poskleja i zestarzeje, fuj!
Kontakt wirtualny ma swoje plusy i minusy. "Na żywo" nie każdy od razu powie tyle rzeczy, nie otworzy się tak bardzo jak tutaj. Ale ja zdecydowanie wolę "real", wtedy gadam i gadam i nikt mi się nie wetnie póki nie skończę myśli

Stary 2010-11-12, 14:39   #4434
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Tym bardziej zatem nie rozumiem jak możesz mówić "nie lubię dzieci", skoro żeby kogoś lubić musisz go "poznać, zobaczyć, porozmawiać, spędzić trochę czasu itp". To żeby nielubić już nie musisz?
Można nie lubić gór, nigdy ich nie odwiedzając. Można wierzyć w Boga, a nie lubić chodzić do kościoła.
Cytat:
Raczej własnie napisałam że nie rozumiem jak można nie lubić dzieci bo się nie chce ich mieć = nie widzę takiego związku.
I dlatego tłumaczyłyśmy Ci, że jest odwrotnie. Nie chcemy dzieci, bo ich nie lubimy (dodatkowo nie czujemy tego instynktu), a nie "nie lubimy, bo nie chcemy".

Nie czuję wstrętu do dzieci, nie nienawidzę ich, nie boję się ich. Po prostu za nimi nie przepadam i potrafię to racjonalnie wytłumaczyć, gdyż również należę do osób, które muszą mieć na wszystko wytłumaczenie.
Stary 2010-11-12, 14:41   #4435
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Kontakt wirtualny ma swoje plusy i minusy. "Na żywo" nie każdy od razu powie tyle rzeczy, nie otworzy się tak bardzo jak tutaj. Ale ja zdecydowanie wolę "real", wtedy gadam i gadam i nikt mi się nie wetnie póki nie skończę myśli
Muszę Ci przyznać rację

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:41   #4436
Ineso
Matka Smoka

lalaith - no jak tylko racjonalne? o emocjach nie słyszałaś nigdy?

gg - ja bym sobie od Ciebie pędzel odebrała póki się nie przeprowadziłaś i mam blisko Właśnie wróciłam z placu na Mistrzejowicach, nie pomyślałam wcześniej o tym

Łażenie na plac jest fajne. Mam ładne pomidorki, chlebek Mojego Taty, pogadałam sobie z babunią o zupie z brokuła.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:41   #4437
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

gg, mnie wtorek pasuje prawie caly, bo malo zajęć mam. Napisz jak Tobie pasuje, bo to ja powinnam się dostosować.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:45   #4438
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Ale ja jestem zwykłym śmiertelnikiem!
Po prostu zawsze myślałam że musi być jakieś racjonalne wytłumaczenie, nie mogłaś tego powiedzieć wcześniej
Bo mnie się to wydawało tak oczywiste, jak Tobie to, że wszyscy są racjonalni.
Stary 2010-11-12, 14:46   #4439
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Można nie lubić gór, nigdy ich nie odwiedzając. Można wierzyć w Boga, a nie lubić chodzić do kościoła.

I dlatego tłumaczyłyśmy Ci, że jest odwrotnie. Nie chcemy dzieci, bo ich nie lubimy (dodatkowo nie czujemy tego instynktu), a nie "nie lubimy, bo nie chcemy".

Nie czuję wstrętu do dzieci, nie nienawidzę ich, nie boję się ich. Po prostu za nimi nie przepadam i potrafię to racjonalnie wytłumaczyć, gdyż również należę do osób, które muszą mieć na wszystko wytłumaczenie.
Z pierwszym się nie zgodzę, z drugim się zgodzę.

No ok, ale przecież napisałas że pozytywnie się nastrajasz do nowo poznanych osób, czyli do dzieci też?

Dla mnie Twoje wytłumaczenie jest kompletnie niezrozumiałe. "Bo mnie irytują i nie potrafią zachowywać się racjonalnie". Tłumaczę Ci że dzieci naprawdę potrafią zachowywać się racjonalnie
Stary 2010-11-12, 14:46   #4440
Malla
Nie depcze krokusów

Ineso - na jaki placyk chodzisz?
Cytat:
No ok, ale przecież napisałas że pozytywnie się nastrajasz do nowo poznanych osób, czyli do dzieci też?
Pozytywne nastawienie nie świadczy od razu, że kogoś lubię.
Cytat:
Tłumaczę Ci że dzieci naprawdę potrafią zachowywać się racjonalnie
Jasne, że potrafią, ale nie zawsze to robią i nie zawsze ich zachowanie (np. wrzask w sklepie) jest dla mnie racjonalny, choć dla nich może być i ma to swoje uzasadnienie.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2010-11-12 o 14:48
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości