Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-12, 09:41   #2611
Monian
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

hej dziewczyny
niestety ide się uczyć bo w przyszłym tygodniu mam dwa koła , w tym jedno z przedmiotu na który mam mnóstwo ale to mnóstwo pamięciówki
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 09:47   #2612
Julkaaa777
Wtajemniczenie

uff, ale miałam do nadrabiania tak to jest opuścić wieczorem wizaż

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
A tak trochę odbiegając od tematu - macie jakiś sposób na dokuczliwe PMS? Zawsze przed okresem jestem strasznie zła, płaczę bez powodu i nie mogę się opanować...
mi PMS się zbliża i od kilku miesięcy też zauważyłam, że oprócz strasznego fizycznego bólu (to mam od zawsze, skręca mnie ) to zaczęłam być strasznie rozdrażniona, niespokojna, bardzo łatwo mnie wytrącić z równowagi... eh. TŻ się wtedy ma

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

ale mi strzelilyscie lekturke wiuecej nie dalo sie napisac?
ja tu zmecozna od babci wracam, bo tam jest wujek i wyminil mi plyn do chlodnicy na zimowy, tzn ja wsyzstko odkrecalam, sciagalam turbine jakies filtry bo on zagipsowany nie mogl
naprawil mi jeszcze siwatelko w bagazniku, bo mama mi je ostatnio wyrwala przez przypadek dobrze ze z niego taka zlota raczka i tak milo mi sie zrobilo, jak on powiedzial ze bedzie mi mowic co ja mam robic i zrobimy, damy rade spoko, ze ja takie dziwne rzeczy dzwigalam z silnika, tu olej, tam jakis smar wyplywa
ale poczulam sie doceniona, z euwierzyl we mnie ze sobie poradze

a dzis pierwszy raz umylam wloski od zabiegu, bo wcale nie byly tluste i juz przy myciu szamym szamponem takie sliskie byly
nalozylam odzwyke ce ce med i loreala absolut repair i zobaczymy za h jaki efekt bedzie
wow, brawo ja dopiero w końcu września zdałam prawko i takich przygód jeszcze nie mam

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a ja własnie ogladam demoty i taki jeden sie o taP madl znalazł i tak po tej beacie jezdzą że nie chciałabym być w jej skórze i w sumie wyglądać tak jak ona

a Wy macie tam swoją faworytke? ja ostatnio przestalam lubić tam rowniez kasie..
no zawsze byłam za Kasią, jej uroda podoba mi się najbardziej, ale zachowanie mnie drażni ostatnio i już nie wiem...

Cytat:
a mnie brzuch tak boli, ze nie mam sil ruszyc sie

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 10:36   #2613
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Alessandra, ja też tak mniej więcej ze cztery lata ze swoją się użeram Teraz jest całkiem ładna, prawie wszystko się pogoiło, zostały tylko drobne ślady. Ale @ się skończy i znowu będzie to samo

Ja mam zeza, oczopląs i nadwzroczność Ale strasznie mi to dokucza, bo nie mogę np. spokojnie oglądać telewizji, muszę strasznie skręcać głowę (i myślę, że prze to mogło mi się zrobić zwyrodnienie kręgosłupa, które może być też przyczyną moich migren...). Mam też problem z pomalowaniem lewego oka, bo mi strasznie obraz drga
Stary 2010-11-12, 10:42   #2614
angelinmyheart
Zakorzenienie

dianulaa moją faworytką jest Paulina. W sumie w całości obejrzałam tylko dwa odcinki, a tak to co to było na ich oficjalniej stronie.

Ja właśnie zmyłam z włosów olej. Od dziecka mam wysokie czoło i robią mi się tzw. zakola, jak mężczyźni łysieją to tak mają. Przez to nigdy nie mogłam nie mieć krzywki, a na basenie, kąpielisku, czy na plaży czułam się nieswojo i dzisiaj, jak umyłam włosy patrzę, a na jednym takim zakolu urosło mi pełno "baby hair" nawet nie wiecie, jak się ciesze i od razu czuje się piękniejsza.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 10:55   #2615
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Alessandra dziekuje Ci bardzo, jak mi sie milo zrobilo
a w Penelope sama jestem zakochana
i jak slysze taki komplement to ,az mi nogi miekkna
raz w zyciu mialam sesje stylizowana na nia, ale srednio cos wyszlo, bo wszyscy uparli sie jaka do neij podobna jestem
Ciesze sie, ze jestes zadowolona i ze impreza rodzinna sie udala
ja rowniez zadowoolona jestem z wloskow, dzis tak pieknie sie skrecily
neiwazne, ze ledwo za ramiona siegaja... ale blysk i miekkosc nadrabia to
a pazurki, to ja mam manie, ja musze miec dlugie, bo jak nie mam to czuje sie nie taka ladna
od zawsze, zmienialam wzorki co max 5dni, a ze ostatnio leniwa jestem, a musze rysowac rozne grubosci linii na uczelni, to pocwiczylam na pazurkach
a nogi mam krotkie, wiec co Ty gadasz

dzisiaj ide podpisac ta umowe do pracy
a TZ byl wcz0raj na piwku z kumplami, i pisal mi o 2 w nocy, ze mnie kocha
dobreee

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
niestety ide się uczyć bo w przyszłym tygodniu mam dwa koła , w tym jedno z przedmiotu na który mam mnóstwo ale to mnóstwo pamięciówki
ja też mam kolokwium i to z niemieckiego, a teraz już mam niemiecki gospodarczy więc w ogóle jest masakra.....

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
dianulaa moją faworytką jest Paulina. W sumie w całości obejrzałam tylko dwa odcinki, a tak to co to było na ich oficjalniej stronie.

Ja właśnie zmyłam z włosów olej. Od dziecka mam wysokie czoło i robią mi się tzw. zakola, jak mężczyźni łysieją to tak mają. Przez to nigdy nie mogłam nie mieć krzywki, a na basenie, kąpielisku, czy na plaży czułam się nieswojo i dzisiaj, jak umyłam włosy patrzę, a na jednym takim zakolu urosło mi pełno "baby hair" nawet nie wiecie, jak się ciesze i od razu czuje się piękniejsza.

a jakiego oleju używasz i od jakiego czasu???

ja muszę coś wykombinować zeby sobie przyspieszyć porost... bo mi wcale nie chcę te włosy rosnąć a marzą mi się do pasa....w takim tempie to za 10 lat będę takie miała....

ja dziś niedawno wstałam, zmyłam olej z włosów, położyłam resztkę maski glorii a teraz niedawno spłukałam i popryskałam wlosy keratyną...zaraz dm jeszcze jedwab na końce i wodę pokrzywową w sklap...
co do ciała to pewnie nie będzie przez weekend za dużo SPA bo większość kosmetyków została w wawie.. więc bedie tylko podstawa....
zastanawiam się czy nie ruszyć tyłka do miasta i nie poszukać sobie tego kompresu do włosów z apteczki babuni i serum na końcówki...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 11:11   #2616
loluska
Zakorzenienie

Hej Jak tam wam dzień mija? u mnie deszczowo bardzo, obiadek prawie gotowy a zaraz zabieram się za 8minutówki

caate

luknij do klubu.
mam dwie prośby
1)mogłabyś powklejać jakieś twoje fotki z sesji? jestem bardzo ciekawa ich
2) wstaw zdj twoich loczków po obcięciu

Talullah

dobrze wiedzieć o tych tabletkach na receptę bo ja ibuprom nałogowo pod czas okresu zjadam ;/

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a ja własnie ogladam demoty i taki jeden sie o taP madl znalazł i tak po tej beacie jezdzą że nie chciałabym być w jej skórze i w sumie wyglądać tak jak ona

a Wy macie tam swoją faworytke? ja ostatnio przestalam lubić tam rowniez kasie..

beata to tragedia ;/ moją faworytką jest zdecydowanie Paulina

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 11:19   #2617
CABIN CREW

a ja nie mam jak oglądać top model....wrrr... nie mam tv w wawie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 11:23   #2618
Julkaaa777
Wtajemniczenie

jeśli masz internet to wszystkie odcinki są na onet vod

Stary 2010-11-12, 11:29   #2619
CABIN CREW

mam, mam tylko że mam pribkem bo vod nie chce mi dzialać , cały czas jakiś bład wyskakuje... muszę ogólnie mojego laptopa ogarnąć, tzn. format zrobić bo szaleje mi ostatnio za bardzo....

ZALATANA......
Stary 2010-11-12, 11:44   #2620
buahhot
Marcelover ♥♥♥

uwielbiam swoje włosy po olejowaniu
moje dzisiejsze:
zmywanie oleju, odzywka bez silikonow, seboradin w skore glowy, sudokrem na twarz, peeling dloni, malowanie pazurkow, balsam brazujacy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 11:50   #2621
loluska
Zakorzenienie

8 min buns
8 min ABS
maseczka karotenowa
żel punktowy SOS

na razie tyle

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 12:11   #2622
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć ślicznotki Ja właśnie wróciłam z zakupów. Humorek zdecydowanie lepszy niż wczoraj Tak jak miałam w planie, kupiłam perfumy dla TŻta (nie wiem czy wspomniałam, ale powiedział, żebym ja mu kupiła, żeby ładnie pachniał jak do mnie przychodzi), czerwony krem z Ziaji i syrenkę. Perfum podobały mi się dwa zapachy, ale już się tak owąchałam, że mi się pomieszało i poszłam za radą ekspedientki. Kremu i syrenki nie mogłam znaleźć, dopiero syrenkę kupiłam w sklepie z wszelkiego rodzaju rzeczami dla niemowląt, a krem w małym sklepiku kosmetycznym za 10zł, a inne z Ziaji były od 3 do 7

Cytat:
Mam dokładnie to samo. U mnie to jest rodzinne Mi kiedyś z przodu, na czubku czoła wyrosły takie włoski i też się przeogromnie cieszyłam Myślisz że to od czegoś konkretnego Ci wyrosły na tych zakolach? Bo ja też bym bardzo chętnie wyhodowała tam jakieś kłaczki

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:22   #2623
Julkaaa777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć ślicznotki Ja właśnie wróciłam z zakupów. Humorek zdecydowanie lepszy niż wczoraj Tak jak miałam w planie, kupiłam perfumy dla TŻta (nie wiem czy wspomniałam, ale powiedział, żebym ja mu kupiła, żeby ładnie pachniał jak do mnie przychodzi), czerwony krem z Ziaji i syrenkę. Perfum podobały mi się dwa zapachy, ale już się tak owąchałam, że mi się pomieszało i poszłam za radą ekspedientki.
o, i jaki zapach wybrałaś? bo ja będę musiała zacząć poszukiwania

Stary 2010-11-12, 12:25   #2624
whiskey
Zadomowienie

pomooocy!
za tydzień mam połowinki i zastanawiam się nad którąś sukienką? która jest naj?
proszę nie sugerować się modelkami

ps. która najlepiej mi będzie pasować? mam 160 cm, spory biust, trochę wystający brzuszek, pupa ok
i buty jakie bym założyła to szpilki nude (ewentualnie czarne szpilki)

+ czas - ta z japan style chyba mi nie przyjdzie na sobotę...

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.

Edytowane przez whiskey
Czas edycji: 2010-11-12 o 12:28
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 12:33   #2625
Kalpana
Zakorzenienie

Whiskey moim zdaniem ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1289560390

Julka wybrałam La Rive Grey Line. Strasznie mi się podobają również z La Ribe Cabana, ale kupiłam mu je na walentynki. Drugie które mi się podobały były w takiej okrągłej butelce, bodajże żółtawej, z La Rive, ale nazwy nie pamiętam.

K

Sz
Stary 2010-11-12, 12:33   #2626
CABIN CREW

Cytat:
Cześć ślicznotki Ja właśnie wróciłam z zakupów. Humorek zdecydowanie lepszy niż wczoraj Tak jak miałam w planie, kupiłam perfumy dla TŻta (nie wiem czy wspomniałam, ale powiedział, żebym ja mu kupiła, żeby ładnie pachniał jak do mnie przychodzi), czerwony krem z Ziaji i syrenkę. Perfum podobały mi się dwa zapachy, ale już się tak owąchałam, że mi się pomieszało i poszłam za radą ekspedientki. Kremu i syrenki nie mogłam znaleźć, dopiero syrenkę kupiłam w sklepie z wszelkiego rodzaju rzeczami dla niemowląt, a krem w małym sklepiku kosmetycznym za 10zł, a inne z Ziaji były od 3 do 7

Mam dokładnie to samo. U mnie to jest rodzinne Mi kiedyś z przodu, na czubku czoła wyrosły takie włoski i też się przeogromnie cieszyłam Myślisz że to od czegoś konkretnego Ci wyrosły na tych zakolach? Bo ja też bym bardzo chętnie wyhodowała tam jakieś kłaczki
co to za krem???

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
pomooocy!

ps. która najlepiej mi będzie pasować? mam 160 cm, spory biust, trochę wystający brzuszek, pupa ok

ja bym wybrała pierwszą... i do tego właśnie szpilki nude...

ZALATANA......
Stary 2010-11-12, 12:40   #2627
Kalpana
Zakorzenienie

Kitka to ten krem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-mieszanej.htm
Miałam go już wcześniej i bardzo go lubię

K

Sz
Stary 2010-11-12, 13:22   #2628
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Loluska - ja kiedys robilam te 8 minutowki ale codziennie to samo i mi sie znudzilo... Chetnie zaczelabym znow ale prawie je juz znam na pamiec i teraz jak robie to mam wrazenie ze mi to nic nie daje bo sie w ogole nie mecze

Dziewczyny ktore robia - meczycie sie przy nich?

Chcialam zaczac Insanity ale to z kolei jest za ciezkie dla mnie, pi paru cwiczeniach mam juz zadyszke. No nic, moze sie wprawie

Kalpana - normalnie olewasz moje posty do Ciebie

Ja wlasnie zrobilam porzadek w kosmetykach - o raaany ile ja probek wyrziculam bo tak zbieralam i zbieralam i w koncu mi sie przeterminowalo.
Wywalilam zabieg mikrodermabrazji z vichy bo tez kiedys kupilam i zrobilam moze z raz a potem zapomnialam (bo to trzeba co tydzien) i 149 zl poszlo sie... no poszlo daleko

No nic, teraz wiem jakie mam to powoli zuzyje i juz nic sie nie zmarnuje, mam tez maseczki w saszetkach i tez musze je zuzyc

Zrobilam sobie domowe serum do twarzy z wit C i E, fajne wyszlo, ladnie nawilza

Dzis mam w planie:
- prysznic z syrenka
- serum na biust
- krem nawilzajacy na reszte ciala
- peeling twarzy
- krem Q10 pod oczy z eucerinu - polecam, szybko sie wchlania i ladnie nawilza, nie podraznia oczu (a moje sa bardzo wrazliwe no i czesto naciagam skore wokol wkladajac i zdejmujac soczewki i czesto tez trę oczy)
- wlasnej roboty serum na twarz
- krem BB
- mycie wlosow alpecinem
- odzywka nawilzajaca do splukiwania
- wlasnorecznie zrobione serum do wlosow
- zel-spray termoochronny przed suszeniem suszarka
- lakier dla utrwalenia

Czyli w sumie taka podstawa, chyba nie zdaze dzis zrobic jakiejs maseczki ani zajac sie paznokciami bo mam mieszkanie do ogarniecia a wieczorem pieke z TZ pizze wlasnej roboty, taka domowa na gruuubym ciescie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 13:30   #2629
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Loluska - ja kiedys robilam te 8 minutowki ale codziennie to samo i mi sie znudzilo... Chetnie zaczelabym znow ale prawie je juz znam na pamiec i teraz jak robie to mam wrazenie ze mi to nic nie daje bo sie w ogole nie mecze

Dziewczyny ktore robia - meczycie sie przy nich?

Chcialam zaczac Insanity ale to z kolei jest za ciezkie dla mnie, pi paru cwiczeniach mam juz zadyszke. No nic, moze sie wprawie

Ja wlasnie zrobilam porzadek w kosmetykach - o raaany ile ja probek wyrziculam bo tak zbieralam i zbieralam i w koncu mi sie przeterminowalo.
Wywalilam zabieg mikrodermabrazji z vichy bo tez kiedys kupilam i zrobilam moze z raz a potem zapomnialam (bo to trzeba co tydzien) i 149 zl poszlo sie... no poszlo daleko

No nic, teraz wiem jakie mam to powoli zuzyje i juz nic sie nie zmarnuje, mam tez maseczki w saszetkach i tez musze je zuzyc

Zrobilam sobie domowe serum do twarzy z wit C i E, fajne wyszlo, ladnie nawilza

Dzis mam w planie:
- prysznic z syrenka
- serum na biust
- krem nawilzajacy na reszte ciala
- peeling twarzy
- krem Q10 pod oczy z eucerinu - polecam, szybko sie wchlania i ladnie nawilza, nie podraznia oczu (a moje sa bardzo wrazliwe no i czesto naciagam skore wokol wkladajac i zdejmujac soczewki i czesto tez trę oczy)
- wlasnej roboty serum na twarz
- krem BB
- mycie wlosow alpecinem
- odzywka nawilzajaca do splukiwania
- wlasnorecznie zrobione serum do wlosow
- zel-spray termoochronny przed suszeniem suszarka
- lakier dla utrwalenia

Czyli w sumie taka podstawa, chyba nie zdaze dzis zrobic jakiejs maseczki ani zajac sie paznokciami bo mam mieszkanie do ogarniecia a wieczorem pieke z TZ pizze wlasnej roboty, taka domowa na gruuubym ciescie
mniaaam, wyślij mi kawałek pocztą

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 13:47   #2630
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
pomooocy!

Moj nr 1 to ta z japan style
Ta w panterke taka sobie, ta co ma dol w paski to bardziej przypomina mi tunike niz sukienke a ta co jest bez modelki na zdjeciu to mi sie wydaje nieodpowiadnia na polowinki, taki fason bardziej "miejski styl" niz na impreze. Takie moje zdanie

Wiec japan style i szpilki moga byc i nude i czarne, chyba nawet bardziej nude dla kontrastu i kopertowka, tez najlepiej nude.
Do tego widze rozpuszczone wlosy, takie jakby niedbale fale w stylu aniolkow victorii i delikatna bransoletka na nadgarstku, oraz niezbyt mocny, polyskujacy makijaz.

Minimalistycznie i sexi

A moze jednak doszlaby na sobote? Chociaz jezeli wysylka z hong kongu to roznie bywa, raz czekalam mniej niz 10 dni, chyba z tydzien a raz ponad 2 tygodnie, a teraz czekam juz 4 tydzien na pierscionek

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
mniaaam, wyślij mi kawałek pocztą
Wysle, wysle O ile urosnie i wyjdzie
Stary 2010-11-12, 13:49   #2631
whiskey
Zadomowienie

mi też się podoba ta z japan style i chyba ją zamówię - nawet i na sylwestra
jutro jeszcze pochodzę po mieście, może znajdę coś ciekawego, jak nie to zamówię to zwykłą, bez modelki ewentualnie panterę

blog.
Stary 2010-11-12, 14:01   #2632
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Nie olewam, tylko nie wiem co napisać.... Kocham go i to jest najważniejsze. Wiem że wygląda to tak, jakby TŻ mnie olewał i nie kochał, ale to tylko fragment naszego życia, który opisuję. On ma ciężki charakter, a i ja mam nie lepszy. Czasem jest naprawdę cudownie, ale są też właśnie TAKIE chwile Z tymi dniami spotkań to faktycznie dziwne jest.... Fakt, że ma teraz na głowie gospodarstwo, bo tata i brat wyjechali za granicę no i potrzebuje czasu dla siebie. Czasem się widzimy w inny dzień niż ustalony, ale rzadko....
Co do tego, że będę zależna od niego.... Teraz jestem od rodziców, a oni mi wcale kasy nie dają. Nie mam od nich ani grosza, nie wiem co będzie jak mi się kasa skończy Więc i tak jestem zależna, póki nie skończę szkoły i zacznę pracować.... Żałuję że nie poszłam do liceum.... byłabym już po szkole

Dziewczyny, po jakim czasie zauważyłyście jakieś efekty stosowania syrenki?

Ja lecę na ploteczki z przyjaciółką, a potem do TŻta, może w międzyczasie zajrzę na chwilę

K

Sz
Stary 2010-11-12, 14:02   #2633
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kitka w sumie nie wiem, czy to dzięki oleju rycynowym i używam go od 2 miesięcy, ale wydaje mi się, że Alpecin C1 i pokrzywa tak działa.
Tom Model możesz ściągać na chomikuj są tam wszystkie odcinki. Ja ostatniego nie mogłam obejrzeć to dzisiaj ściągnęłam.

Kalpana tak, jak pisałam przed chwilą Kitce wydaje mi się, że to Aplecin C1 i pokrzywa tak mi pomogły. Oby jeszcze z drugiej strony urosły. I u mnie też jest to rodzinne, więc znam Twój ból. Jeszcze włosy mi się kręcą, więc jak jest wilgoć to nie wyglądam za fajnie.

whiskey mi się najbardziej druga podoba, ale wydaje mi się, że w pierwszej będziesz najlepiej wyglądała.

Okazało się, że mój Tż. ma studniówkę nie 27 stycznia, a 7 stycznia. Do tego czasu muszę znaleźć sukienkę i buty... .

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-12, 14:02   #2634
CABIN CREW

Cytat:
Kitka to ten krem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-mieszanej.htm
Miałam go już wcześniej i bardzo go lubię
dziękuję, ciekawie wygląda

kupiłam ten kompres do włosów z apteczki babuni
a i czerwone wino- mam na nie ochotę od kilku tygodni, dziś może wypije i to nie sama

ZALATANA......
Stary 2010-11-12, 14:07   #2635
tillavanilla
Raczkowanie

Hej
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tillavanilla kupilam amle jasmin
a czy ta amla jasmin rozni sie zapachem od standardowej amli?

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
nareszcie ktoś kto też chciałby zrobić sobie biust... ale to za kilka lat, jak już bede miała dziecko to wtedy
I slusznie,ze zdecydujesz sie na operacje dopiero po ciazyWydaje mi sie,ze wiecej dziewczyn dolaczy do naszego grona,po ciazy,gdy cialo nie bedzie juz takie jedrne i piekneA co do bolu to mysle,ze dam rade,przezylam 12 godzinny porod i kilkutygodniowe dochodzenie do siebie,polaczone z opieka nad niemowlakiem,to i dam rade i po tej operacji...mam przynajmniej taka nadzieje

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak często myjecie włosy?
kiedys mylam wlosy codziennie,a teraz myje 2 lub 3 razy w tygodniu

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja mam suche ale od farbowania... bo miałam już wszystkie kolory na głowie.. i teraz to mi się mści...
ogólnie to mam kręcka od 2 miesięcy na punkcie moich włosów.
Ja tez mialm juz wszystkie kolory na glowiea i od kilku miesiecy dbam o wlosy jak nigdy

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ja juz po farbowanku, zalaczam wloski
sliczne wlosy

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
A tak trochę odbiegając od tematu - macie jakiś sposób na dokuczliwe PMS? Zawsze przed okresem jestem strasznie zła, płaczę bez powodu i nie mogę się opanować...
kiedys przed okresem mialam straszne humory,tz ledwo ze mna wytrzymywal,ale odkad zmienilam tabletki anty jest o niebo lepiej,a i libido troche wyzsze

Cytat:
dziekuje
narazie peirwsze mycie za mna i wlosy w dotyku nieporownywalne, zoabczymy co bedzie po odzywce jeszcze i jak wyschna
a Ty juz mmama jestes?
Tak ma 21 miesiecznego synka

talullah uwielbiam pizze,a jeszcze taka domowa,mniamtylko,z e ja wole na cienkim ciescie

Alessandra prawdopodobnie jutro mnie nie bedzie,wiec juz dzis zycze ci:
samych pieknych dni,
duzo milosi,
pieknej cery,lsniacych wlosow i zgrabnej figury
i abys zawsze pozostala taka nasza forumowa gadula

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 14:33   #2636
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie olewam, tylko nie wiem co napisać.... Kocham go i to jest najważniejsze. Wiem że wygląda to tak, jakby TŻ mnie olewał i nie kochał, ale to tylko fragment naszego życia, który opisuję. On ma ciężki charakter, a i ja mam nie lepszy. Czasem jest naprawdę cudownie, ale są też właśnie TAKIE chwile Z tymi dniami spotkań to faktycznie dziwne jest.... Fakt, że ma teraz na głowie gospodarstwo, bo tata i brat wyjechali za granicę no i potrzebuje czasu dla siebie. Czasem się widzimy w inny dzień niż ustalony, ale rzadko....
Co do tego, że będę zależna od niego.... Teraz jestem od rodziców, a oni mi wcale kasy nie dają. Nie mam od nich ani grosza, nie wiem co będzie jak mi się kasa skończy Więc i tak jestem zależna, póki nie skończę szkoły i zacznę pracować.... Żałuję że nie poszłam do liceum.... byłabym już po szkole

Dziewczyny, po jakim czasie zauważyłyście jakieś efekty stosowania syrenki?

Ja lecę na ploteczki z przyjaciółką, a potem do TŻta, może w międzyczasie zajrzę na chwilę

To moze zostaw na razie pomysl z wyjsciem za maz i po szkole sprobuj sie usamodzielnic? Poszukaj jakiejs pracy, czegokolwiek. Moze wyjedz do wiekszego miasta, wynajecie 1 pokoju samej lub nawet na spolke z kims nie jest takie drogie, mnostwo osob tak zaczyna i daje rade.
Najgorzej to byc zalezna od kogos, nawet od wlasnego faceta.

Cytat:
Kitka w sumie nie wiem, czy to dzięki oleju rycynowym i używam go od 2 miesięcy, ale wydaje mi się, że Alpecin C1 i pokrzywa tak działa.
Tom Model możesz ściągać na chomikuj są tam wszystkie odcinki. Ja ostatniego nie mogłam obejrzeć to dzisiaj ściągnęłam.

Kalpana tak, jak pisałam przed chwilą Kitce wydaje mi się, że to Aplecin C1 i pokrzywa tak mi pomogły. Oby jeszcze z drugiej strony urosły. I u mnie też jest to rodzinne, więc znam Twój ból. Jeszcze włosy mi się kręcą, więc jak jest wilgoć to nie wyglądam za fajnie.

whiskey mi się najbardziej druga podoba, ale wydaje mi się, że w pierwszej będziesz najlepiej wyglądała.

Okazało się, że mój Tż. ma studniówkę nie 27 stycznia, a 7 stycznia. Do tego czasu muszę znaleźć sukienkę i buty... .
Mam nadzieje ze bede miec takie same efekty, ze bede miec gestsze wlosy

A wiesz ze eva tez ma szampon z kofeina? I duzo tanszy niz alpecin i tez ma dobre recenzje. Wiesz cos moze o nim? Jak mi sie skonczy alpecin to chyba go wyprobuje

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
I slusznie,ze zdecydujesz sie na operacje dopiero po ciazyWydaje mi sie,ze wiecej dziewczyn dolaczy do naszego grona,po ciazy,gdy cialo nie bedzie juz takie jedrne i piekneA co do bolu to mysle,ze dam rade,przezylam 12 godzinny porod i kilkutygodniowe dochodzenie do siebie,polaczone z opieka nad niemowlakiem,to i dam rade i po tej operacji...mam przynajmniej taka nadzieje

talullah uwielbiam pizze,a jeszcze taka domowa,mniamtylko,z e ja wole na cienkim ciescie
Ja sie nigdy nie zdecyduje na poprawe plastyczna czegokolwiek, niewazne czy po ciazy czy przed. Zreszta, implanty dobrze wymieniac po 5 latach wiec ja dziekuje za taka przyjemnosc.

Na pizze na cienkim ciescie tez mam przepis, bede probowac nastepnym razem

Ide sie pospamowac
Stary 2010-11-12, 14:41   #2637
angelinmyheart
Zakorzenienie

Talullah oo nie słyszałam. Mi się Alpecin kończy, więc może teraz ten szampon wypróbuje. Choć jest jeszcze jakiś z Garniera też podobno fajnie działa i ma dobre KWC i jest do kupienia tylko w aptekach. Tylko nie pamiętam całej nazwy.

01.02.2009r
04.08.2018r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 14:55   #2638
whiskey
Zadomowienie

może Garnier Neril?

blog.
Stary 2010-11-12, 14:59   #2639
angelinmyheart
Zakorzenienie

Tak! To ten, dzięki za przypomnienie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-12, 15:04   #2640
buahhot
Marcelover ♥♥♥

tillavanilla jasminowa pachnie bardziej cytrynowo, choc moja mam mowi ze tez smierdzi hehe

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości