![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
co tak wszystkie z tą grzywką
![]() ja sobie podcinam sama, jak mi za pierwszym razem fryzjerka obcięła to nie wiem czy pijana była czy jej się tak ręka trzęsła że miałam strasznie krzywo, na szczęście dało się wyrównać
#152 |
Raczkowanie
|
Cześć laski!
Nawet nie mam czasu piiiiisać... ![]() Rosiek, proszę o dopisanie mnie do tej listy ![]() Biologia, Chemia, Angielski - Rozszerzenie cel - Stomatologia/Medycyna/ UM Poznań |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
I ja się melduję w nowym wątku
![]() Oj nie umiem się zabrać do roboty :/ miałam robić prezentację na polski i weszłam na stronę szkoły żeby sprawdzić jeszcze raz dokładne brzmienie tematu i... temat który znajduje się nad moim wydał mi się nagle tak prosty że jestem zdecydowana że chcę go zmienić. Myślicie że nie będzie z tym większych problemów? |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie melduje w nowym watku
![]() wczoraj odpoczywalam, spotkalam sie z przyjaciolkami, dzis pewnie sie poucze, a jutro moze na disco.
#155 |
Zadomowienie
|
u mnie niektóre dziewczyny wpisywały obojętnie jaki temat, bo babka dała nam późno tematy - więc ze zmianą tematu nie bedzie najwyraźniej dużego problemu.
#156 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem, czy wezme temat ten, ktory wpisalam - mozna zmienic do 7 lutego [czy tam 8], kiedys sklada sie ostateczna deklaracje
#157 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Oj, ale mam dzisiaj zmarnowany dzień. Byłam wczoraj na imprezie, rano bardzo źle się czułam, teraz już jest znacznie lepiej, ale nadal ciężko mi się ogarnąć i za cokolwiek zabrać ![]() ![]() Wspominałyście wcześniej o studniówce. A ja nadal nie wiem czy w ogóle chcę na nią iść. Bo niby już we wrześniu sobie powiedziałam, że nie. No ale w końcu znajomi mnie namówili, przyjaciel prosił czy z nim pójdę, no i tak jakoś się zgodziłam, choć też bez większego przekonania. Bo ja zupełnie nie przepadam za tego typu imprezami, praktycznie wszystko tylko na pokaz. Tym bardziej, że z dużą częścią klasy nie mam zbyt bliskich kontaktów, a z gronem tych najbliższych spędzam czas w znacznie fajniejszych okolicznościach i pójście razem na imprezę też nie jet dla nas problemem - a przynajmniej wtedy wiem, że się będę dobrze bawić.... No i jeszcze te całe zmieszanie z zakupami, szukaniem sukienki.... Trochę nadziei pokładałam w tym, że może przynajmniej sobie potańczę (przyjaciel z którym idę jest w sumie dobrym partnerem), ale kilka dni temu się dowiedziałam, że będziemy mieli dj-a z takiego klubu, w którym ostatnio byłam ze znajomymi i muszę wam powiedzieć, że niezbyt dobrze to się zapowiada. Już to widzę, dziewczyny w sukienkach, chłopcy w garniturach skaczący do najnowszych "hitów z eski" ![]() Chyba po prostu sobie jeszcze raz przemyślę... To się rozpisałam... Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Ja też zastanawiam się nad zmianą tematu ; )
zrobiłam jedno ćwiczenie gramatyczne z niemca R i jestem wykończona, fajną książkę pożyczyłam od nauczycielki, chyba sobie ją zamówię ![]() książka typowo do rozszerzenia: 35 ustnych zestawów, 35 zadań leksykalno-gramatycznych, 200 tematów na dłuższą formę wypowiedzi, 40 zadań na rozumienie ze słuchu i 40 czytań ze zrozumieniem ![]() ![]()
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj w sumie się obijam perfidnie... Zrobiłam tylko matmę i fizykę do matury, a w następnym tygodniu mam tyle sprawdzianów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
![]() Niezłe tempo, już czwarty wątek. ![]() ![]() U mnie na razie zebrano zaliczkę, jeszcze nie wiadomo konkretnie, co z polonezem. Mimo wszystko zapowiada się wspaniały wieczór. ![]() ![]() Cytat:
![]() Potem może pójdę gdzieś do pracy, jeśli uda mi się coś znaleźć, a w soboty będę imprezować. ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o weekend, mi leci strasznie szybko, teraz siedzę w WOSie i przepisuję zaległe notatki... Rosiek, jeśli będziesz miała chwilkę, to dopisz u mnie jeszcze FiR na UW. Jak się nie dostanę na budownictwo, to pójdę na finanse, gdyż zwykle po pierwszej rekrutacji dużo osób rezygnuje. Liczę na szczęście. ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Język niemiecki. Poziom rozszerzony wyd. Omega
![]() Tutaj link ![]() Świetna książka. Żałuję, że odkryłam ją dopiero teraz, bo raczej nie zdążę wszystkiego przerobić. edit: wrzuciłam nie ten link, ale już poprawione ;p
♥ Edytowane przez AjcCc Czas edycji: 2010-11-12 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Dlaczego ten czas tak szybko ucieka
![]()
#165 |
Zadomowienie
|
grzywka jakoś żyje, teraz mi pewnie nie będą już alkoholu i papierosów bez pokazywania dowodu sprzedawać
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Adus_ Czas edycji: 2010-11-12 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
zastanawiam się, jak wy znajdujecie czas na wyjścia z domu
![]() Ja mam wrażenie, że uczę się dużo za mało i mam wyrzuty sumienia, jak idę na lodowisko ![]()
#167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba mam takie jazdy, bo nie licząc korepetycji z mat i fiz muszę przygotowyać się do matury sama ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
do dziewczyn które mają rozłożony materiał na konkretne tygodnie, jak wam idzie? wyrabiacie się ?
#171 |
Zakorzenienie
|
w ten weekend chcę podgonić mocno o dwa tygodnie, mam nadzieję, że się wyrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
melduje sie !
Rosiek nie ma mnie w pierwszym poście ojjj ;P ![]() Jak dużo napisałyście ;o Ja dzis nic nie zrobilam, odsypiałam wczorajsze urodziny a potem na zakupy pojechałam , a jutro nastepne urodziny ;D
#173 |
Zadomowienie
|
a ja dziś zajęłam sie moją prezentacją maturalną :P
na jutro plan: napisać referat z historii.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny mam takie poczucie winy że za mało się uczę.... ![]()
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() Ja dzisiaj miałam się uczyć biologii wspólnie z przyjaciółką, ale miała doła i po nauce. Zaprosiłyśmy jeszcze jedną naszą przyjaciółkę i wspólne uczenie przerodziło się w babskie pogaduszki ![]() ![]() Longamana jak najbardziej polecam, mam repetytorium z ang do szkoły ![]()
Nie bój się Uwierz w siebie Masz już wszystko Poczuj więc że przed tobą cała przyszłość Przecież wiesz ![]() ________________________ matura 2012 ![]() polski rozszerzony - najmniej 70 %, marzenie - 80 - 90 % ![]() ![]() nie damy się, nie damy się ołł jee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sama przygotowuję się na dobra sprawę z chemii, biologii rozszerzonej. Na angielski i fizykę chodzę. Do polskiego i matmy podchodzę bez stresu. wiem, że to tylko podstawa, a ja zawsze byłam w miarę dobra z tych przedmiotów. Sama się uczę i z matmy powinno starczyć na co najmniej 80 %. Polski to jedna niewiadoma, ale lektury wszystkie czytam więc nie powinno byc źle. Ja też mam wyrzuty jak gdzieś idę, np jutro na 18 koleżanki. Dlatego dzisiaj uczę się do bardzo późna. Edytowane przez alice333 Czas edycji: 2010-11-12 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
jestem z Was dumna
![]() ![]() ![]() ja dziś też siedzę do późna więc alice333, będę Cię myślami wspierać w nauce ;D ja powiem że mimo (wg niektórych moich znajomych, szalonego) planu skończenia przerabiania materiału do końca grudnia, a właściwie do połowy bo potem święta , daje radę , choć bywa Ciężko ^^
#178 | |
Zadomowienie
|
nie znałam go, TŻ wczoraj powiedział mi go pierwszy raz
![]() Cytat:
![]() moja szkoła prawie w ogóle nie przygotowywuje do matury -.-'
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
ja umiem taki
![]() w pierwszej wszystkie sa dodatnie, w drugiej tylko sinus, w trzeciej tangens i cotangens, a w czwartej cosinus
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.