Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-12, 21:45   #2701
theoneandonly
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziewczyny doradzcie, czy ta torebka jest ladna?

znalazlam ja ostatnio kolo siebie w jakims sklepie z galanteria ale w odcieniach brazu ale mi nic nie pasuje do tego koloru byla w cenie 78zl
na all z przesylka 98
warto?
Mi się ta torebka podoba

Allesandra

Cieszę się, że udała się impreza urodzinowa i prezenty
Proszę,
Maseczka z zielonej herbaty na rozszerzone pory

2 łyżeczki herbaty zalać trzema łyżkami wrzątku. Gdy napar przestygnie, dodać łyżeczkę mąki ziemniaczanej, wymieszać. Nałożyć na twarz na 20 minut.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja bylam na filmie skrzydlate swinie
i jak wrażenia?

Dotka mi ta spódniczka nie za bardzo się podoba. Chyba przez tą 'a la kokardkę' na górze

A ja się pochwalę-kupiłam sobie w końcu prostownicę i nawet nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z efektu. Zupełnie inaczej i chyba też ze względu na samąprostownicę, udało trafić mi się na świetny model

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki Gdyby udało mi się zdobyć 90%, to chyba bym dostała aż 14 pkt do egzaminu, a to by mi się przydało... Ale nie nastawiam się na nic.

Posmarowałam olejkiem rycynowym brwi o rzęsy, zaraz jeszcze będzie wazelina na łokcie i usta
a co robi olejek rycynowy na brwi i rzęsy jeśli mogę spytać?
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 21:46   #2702
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Odżywia, wzmacnia i przyciemnia. Na moich brwiach może nie ma takiego efektu, bo są ciemne i dosyć gęste, ale rzęsy rosną mi po nim jak szalone
Stary 2010-11-12, 22:00   #2703
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo mam olimpiadę polonistyczną
Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Mi się ta torebka podoba

Allesandra

Cieszę się, że udała się impreza urodzinowa i prezenty
Proszę,
Maseczka z zielonej herbaty na rozszerzone pory

2 łyżeczki herbaty zalać trzema łyżkami wrzątku. Gdy napar przestygnie, dodać łyżeczkę mąki ziemniaczanej, wymieszać. Nałożyć na twarz na 20 minut.

i jak wrażenia?

Dotka mi ta spódniczka nie za bardzo się podoba. Chyba przez tą 'a la kokardkę' na górze

A ja się pochwalę-kupiłam sobie w końcu prostownicę i nawet nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z efektu. Zupełnie inaczej i chyba też ze względu na samąprostownicę, udało trafić mi się na świetny model

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

a co robi olejek rycynowy na brwi i rzęsy jeśli mogę spytać?
kupie torebke
tzn TZ mi kupi na gwiazde
chyba, ze stwierdzi ze chce mi niespodzianke zrobic

dobranoc Piekne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 22:26   #2704
Shadii
Wtajemniczenie

Dotka95, powodzenia

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
mam nadzieję

Shadii, jak się sprawuje krem Venus?
Nie wiem, dopiero dwa razy posmarowałam ale mam wielkie nadzieje, oby były uzasadnione

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 22:30   #2705
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dotka95, powodzenia

Nie wiem, dopiero dwa razy posmarowałam ale mam wielkie nadzieje, oby były uzasadnione
a wsiąka dobrze w skórę? czytałam,że jest strasznie tłusty i jest z tym problem... zastanawiam się,czy pod makijaż się nadaje itp jest tak tani,że chyba sama go wypróbuję
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 22:42   #2706
angelinmyheart
Zakorzenienie

Talullah to naprawdę tani ten szampon.
To ja raczej też nie kupię tego z Garniera, jak tyle złych opinii o nim jest... .

loluska właśnie od niedawna zaczęła poszukiwanie sukienki. Myślałam nad granatową do kolana. W tali dopasowaną, a od pasa w dół luźniejsza, a ty masz jakiś już pomysł? Jeszcze fryzurę i buty muszę znaleźć.

dotka95 na twarz miód. Pierwsze słyszę. Ja kiedyś próbowałam, ale na włosy i w sumie włosy były bardziej miękkie, a na twarz wiesz, jak działa? Powodzenia jutro!

caate też bym chciała mieć sesje fotograficzną. Niesamowite te zdjęcia, a najlepsze według mnie ostatnie.

Soph ja byłam na tym z Tż. i nawet mi się podobał.

ramoncia217 ja raz zastosowałam, ale nie pamiętam, czy dał mi jakieś efekty. Może włosy były bardziej miękkie i nawilżone.

Dobranoc dziewczyny!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 22:46   #2707
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór, tym którzy tu jeszcze pozostali
Ja niedawno wróciłam do domku, wzięłam kąpiel, zmyłam się itd itp. zaparzyłam sobie skrzypokrzywę i nadrobię to co mi jeszcze wczoraj zostało i dzisiejszy dzień

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 22:48   #2708
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wlasnie pije sobie pokrzywke, za chwile zrobie demakijaz buzki i naloze troszke sudokremu

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 22:49   #2709
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2010-11-12, 22:55   #2710
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
To moze zostaw na razie pomysl z wyjsciem za maz i po szkole sprobuj sie usamodzielnic? Poszukaj jakiejs pracy, czegokolwiek. Moze wyjedz do wiekszego miasta, wynajecie 1 pokoju samej lub nawet na spolke z kims nie jest takie drogie, mnostwo osob tak zaczyna i daje rade.
Najgorzej to byc zalezna od kogos, nawet od wlasnego faceta.
Może faktycznie to by było najlepsze rozwiązanie. Najgorzej przetrwać ten czas do matury, bo z TŻtem mogę się widywać tylko do 23 i nie dostaję żadnej kasy, więc ciężko Dopiero w wakacje by się coś ruszyło z pracą, bo jeszcze w czerwcu mam egzaminy zawodowe. Najpierw kasy trzeba troszkę uzbierać, żeby się z czymkolwiek ruszyć, więc rok co najmniej

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 23:04   #2711
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a wsiąka dobrze w skórę? czytałam,że jest strasznie tłusty i jest z tym problem... zastanawiam się,czy pod makijaż się nadaje itp jest tak tani,że chyba sama go wypróbuję
Jest trochę tłusty, ale uważam, że dobrze wsiąka. Tylko pod makijaż na pewno się nie nadaje, potrzeba mu trochę czasu, żeby już nie było na skórze tej tłustej powłoki. Poza tym - na maleńkiej ulotce pisze, że używa się go tylko wieczorem, więc może makijaż będzie zbędny. Czytałam wiele o jego cudownym działaniu na piegi, mam nadzieję, że na przebarwienia nie działa gorzej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 23:58   #2712
_Alessandra
Zakorzenienie

kobietasukcesu - ja zazwyczaj w takich godzinach robię maseczki, bo robię je na wieczór, przed spaniem , tak jakoś mi wygodniej, w takich godzinach również jestem też w domu Ale czasem ta godzina się zmienia, ze względu na to, że jak mam jakieś dłuższe wyjście, imprezę itd. to robię jakąś maseczkę właśnie przed wyjściem.
A tarki używam dwustronnej z firmy Donegal : http://donegal.com.pl/tarki/2056-tar...549210455.html .

dotka95 - faktycznie, okropny jest.. Ale trzymam kciuki za przeróbkę! A co do PSM mam to samo - Tż już nawet się nauczył i "łapie" moje nastroje i mówi mi zawsze : "zobaczysz, za parę dni dostaniesz okres" Bo też się wszystkiego czepiam, rozklejam się z byle jakiego powodu, denerwuję się szybko i to tak, że mam ochotę kogoś udusić, nerwowa strasznie jestem itd. I też chętnie się dowiem jak to złagodzić, bo naprawdę potem jak się uspokajam to głupio mi, że tak na wszystkich naskakuję..
I co do cery - to wiem, co czujesz, mi ona tak na co dzień przeszkadza, że jedyne co w sobie widzę to jest ta tragiczna buzia Ojj, ja nie wiedziałam, że masz problemy z oczkami, no to nie za ciekawie, to też jest strasznie irytujące..

Shadii - ja mam to samo, uwielbiam blond włosy Ogólnie mam tak, że uwielbiam kolory takie typowe i jednolite : czarny, brąz, blond, taka tafla na włosach Ja również mam ciemny blond i nigdy nie farbowałam, bo po 1 nie chcę niszczyć włosów , po 2 - nie chce mi się robić odrostów

loluska - mam identycznie z włosami - również myję codziennie, ale w sumie to mam ze względu na to, że muszę, bo mam mieszane i u nasady się przetłuszczają..Ale nawet jak nakładam jakąś odżywkę/maskę itd. i na drugi dzień są fajne i wcale ich myć nie muszę to i tak to robię, bo czuję się taka nieświeża i w ogóle
I cieszę się, że z psiaczkiem już jest ok

caate - świetna torebka! Co do cen torebek, to się nie wypowiadam, bo najzwyczajniej w świecie się w tym nie orientuję Ale sama chętnie bym widziała taką u siebie
I ależ proszę, ja tylko prawdę mówię Mój Tż również ją uwielbia Haha, jak napisałaś o tym piwie i o tym wyznaniu miłości, to mi się przypomina, że zawsze jak mój jest "na humorku" , jak gdzieś idzie to dzwoni w środku nocy i mam taką romantyczną litanię, że aż czasami się dziwię skąd on te wszystkie słowa bierze A co do włosów - super, że zadowolona jesteś i, że ładnie się skręcają! Na zdjęciach te nogi wydają mi się takie dłuuuugie

Talullah - no właśnie, teraz tyle tego i w aptekach i w sklepach, a z moją manią sprawdzania wszystkich kosmetyków i leków na internecie, to nawet mama mi nic nie mówiła, że kupuje, bo ja bym pewnie pół dnia w internecie spędziła, które najlepsze i kupiła sama, ale na obu opakowaniach pisze, że każde to 100% dziennego zapotrzebowania Ja jestem bojaźliwa pod względem leków i nigdy nie biorę więcej niż piszą, bo już podziękuję za szpitale, w moim mieście w obu mnie znają bardzo dobrze (mamy tylko 2 szpitale).
I bardzo dziękuję za radę - bardzo przydatne, muszę tak zrobić! Nawet nie wiedziałam, że tak można I właśnie mam takie pytanko, nie wiem, może się orientujesz - czy mając lat 17 mogę stosować jakieś kremy pod oczy, żeby zmniejszać cienie i nawilżać skórę pod oczami, bo mam wrażliwe i bywa tam taka przesuszona i piekąca, zwłaszcza teraz.

Kalpana
- dla mnie głupotą są te sprawy o papierki, jeśli jest taka sytuacja, to kurczę, po co robić problemy? Przecież on nic nie zyska na tym czy będziecie mieć ślub, czy też nie? No chyba, że w waszej miejscowości, bo z tego co zrozumiałam to w jakiejś małej mieszkasz? to jeszcze tak się zwraca uwagę na ten ślub..?

angelinmyheart - to super z tymi włoskami

Julkaaa777
- ja mojemu Tż'owi na jego urodziny kupiłam perfumy, które już za mną "chodziły" od dłuższego czasu w kategorii męskich Ferrari Black - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=40525&next=1 . Wręcz szaleję za nimi i Tż'owi również bardzo, ale to bardzo się spodobały - są takie typowo męskie, tajemnicze, seksowne ahh

whiskey
- ta z japan style najlepsza! Tylko to japan...więc bałabym się co do jakości. I stylizacja opisana przez Talullah - jak najbardziej

tillavanilla - ojejku, dziękuję bardzo Kochana ! Jak mi się miło zrobiło

Soph - moja mama ostatnio była i mówiła, że się uśmiała

caate - i jak podobał Ci się ten film ? Bo kurczę muszę wybrać między "Skrzydlatymi świniami" a właśnie tym "Zanim odejdą wody" i nie wiem co wybrać

theoneandonly - dziękuję, może nawet jutro wypróbuję! A jaką prostownicę kupiłaś?

Uff Pookupuję jeszcze chwilę wizaż i chyba będę kładła się w końcu spać

edit: Jeszcze dzisiejsze spamowanie!
- skrzypokrzywa x1

Włosy:
- mycie szamponem nawilżającym Joanny
- odżywka mocno nawilżająca TRESemme połączona z odżywką nawilżającą i dodającą blasku John Frieda od połowy włosów na ok.30min
- spray termoochronny TRESemme
- mgiełka Radical
- balsam nawilżający Joanny na 1/4 włosów

Twarz:

- rano żel peelingujący zamiast zwykłego
- krem nawilżający od derm. Alantan Plus
- maseczka bankietowa Dermika pod makijaż
- starannie pomalowane oczy - dziś delikatnie w lekkim złocie i brązach
- krem nawilżająco-regenerujący Dermosan i żel punktowy Under20 na noc
- krem Bambino na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- depilacja całego ciała
- balsam nawilżający Neutrogena x2
- spray kakaowy Ziaji
- tarka do stóp ale tylko ze stroną wygładzającą
- krem do stóp Avon x2
- krem do rąk Isana co jakiś czas
- krem Bambino na dłonie na noc

I jednak idę już spać, dobranoc!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-11-13 o 00:13
Stary 2010-11-13, 07:07   #2713
magne
Zadomowienie

Alessandra - ja bym wybrała" zanim odejdą wody" A ty masz krem Alantan Plus ,czy maść ? Wiem,że masz trądzik ,więc pewnie skłonności do zapychania także ,potrzebuję kremu nawilżającego ,a prawie każdy mnie zapycha. Więc jakbyś mogła kilka słów o działaniu tego kremu powiedzieć to będę wdzięczna.

Edytowane przez magne
Czas edycji: 2010-11-13 o 07:21
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 07:46   #2714
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Jest trochę tłusty, ale uważam, że dobrze wsiąka. Tylko pod makijaż na pewno się nie nadaje, potrzeba mu trochę czasu, żeby już nie było na skórze tej tłustej powłoki. Poza tym - na maleńkiej ulotce pisze, że używa się go tylko wieczorem, więc może makijaż będzie zbędny. Czytałam wiele o jego cudownym działaniu na piegi, mam nadzieję, że na przebarwienia nie działa gorzej
piegi ciężej usunąć niż przebarwienia,dlatego może być dobry jak będę robić zamówienie w doz-ie, to sobie kupię.
Stary 2010-11-13, 08:19   #2715
annazadlo
Raczkowanie

dziewczynki przyjmiecie mnie?
dziś w planach mam:
- prysznic z syrenką,
- balsam biały Garnier
- peeling twarzy,
- krem na twarz eveline,
- paznokietki pomalować
- depilacja

i nauka ekonometrii
annazadlo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 08:20   #2716
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annazadlo Pokaż wiadomość
dziś w planach mam:
- prysznic z syrenką,
- balsam biały Garnier
- peeling twarzy,
- krem na twarz eveline,
- paznokietki pomalować
- depilacja

i nauka ekonometrii
witaj
Stary 2010-11-13, 08:21   #2717
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
Cytat:
dziś w planach mam:
- prysznic z syrenką,
- balsam biały Garnier
- peeling twarzy,
- krem na twarz eveline,
- paznokietki pomalować
- depilacja

i nauka ekonometrii
hej witaj
dobrze ze nie mialam ekonometrii

ja zaraz jade na uczelnie pozalatwiac sprawy bo dodzwonic sie do nich nie mozna

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 08:36   #2718
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

_Alessandra kochana wszystkiego najlepszego i żebyś do końca życia była taką piękną laską, jaką jesteś teraz

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 08:53   #2719
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry
W oczekiwaniu na zwolnienie łazienki przez moją młodszą siostrę, która okupuje ją już od dłuższego czasu postanowiłam zrobić sobie kawusię i zajrzeć do Was

annazadlo
- witaj

magne - dzięki za odp. Krem, przepisała mi dermatolog właśnie w celu nawilżania podczas stosowania retinoidów zewnętrznie, ale okropnie wyszłam na tych retinoidach i odstawiłam, zaś krem stosuję nadal Również mam problem z zapychaniem i żeby nawilżacze mnie nie tłuściły, nie powodowały błyszczenia itd itp. i do tej pory moimi faworytami są : na wiosnę/lato Humektan , zaś właśnie na jesień/zimę Alantan Plus.
Ja może zrobię to tak, żeby nie przekopiowywać tego co ostatnio napisałam, wkleję tu link z moją recenzją na KWC, którą ostatnio wstawiałam ok? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=444352

Czekoladowa1 - dziękuję Kochana !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 09:18   #2720
Monian
Zakorzenienie

buah ten sudocrem jest dobry na buźke ?
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 09:23   #2721
magne
Zadomowienie

Alessandra- O dzięki wielkie Ja mam zawsze problem z zapychaniem ,dlatego tym się głównie kieruję przy wyborze kosmetyków do twarzy.
Ma świetne recenzje Kupię go , na pewno : )

Edytowane przez magne
Czas edycji: 2010-11-13 o 09:26
Stary 2010-11-13, 09:25   #2722
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

_Alessandra stola lat! Spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze, żebyś zawsze była taką kochaną gadułą i, jak najlepszych efektów z spamowania.

annazadlo witaj!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 09:34   #2723
samaraNW
Zakorzenienie

Alessandra wszystkiego naj
Stary 2010-11-13, 09:41   #2724
zielone_oko
Zakorzenienie

Alessandra spełnienia marzeń!
Stary 2010-11-13, 09:45   #2725
magne
Zadomowienie

haha Najlepszego Alessandra
Stary 2010-11-13, 09:49   #2726
Kalpana
Zakorzenienie

Alessandra wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego
Co do ślubu, to w naszej miejscowości nie dałoby się mieszkać bez, bo ludzie to by nas chyba zjedli :/ albo na taczkach wywieźli A tak serio to ciągle by gadali za plecami i pierwsze co, to oczywiście że w ciąży jestem :P

Zaraz poskaczę na skakance i pokręcę hh

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 10:07   #2727
Shadii
Wtajemniczenie

Dzień dobry
chociaż moja cera ma zdecydowanie zły chyba dopiero teraz zaczynam przechodzić prawdziwy trądzik
Cytat:
dziś w planach mam:
- prysznic z syrenką,
- balsam biały Garnier
- peeling twarzy,
- krem na twarz eveline,
- paznokietki pomalować
- depilacja

i nauka ekonometrii
Witaj!

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
W oczekiwaniu na zwolnienie łazienki przez moją młodszą siostrę, która okupuje ją już od dłuższego czasu postanowiłam zrobić sobie kawusię i zajrzeć do Was

annazadlo
- witaj

magne - dzięki za odp. Krem, przepisała mi dermatolog właśnie w celu nawilżania podczas stosowania retinoidów zewnętrznie, ale okropnie wyszłam na tych retinoidach i odstawiłam, zaś krem stosuję nadal Również mam problem z zapychaniem i żeby nawilżacze mnie nie tłuściły, nie powodowały błyszczenia itd itp. i do tej pory moimi faworytami są : na wiosnę/lato Humektan , zaś właśnie na jesień/zimę Alantan Plus.
Ja może zrobię to tak, żeby nie przekopiowywać tego co ostatnio napisałam, wkleję tu link z moją recenzją na KWC, którą ostatnio wstawiałam ok? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=444352

Czekoladowa1 - dziękuję Kochana !
Ja też kupię. Zwykle stosuję Nanobase i go uwielbiam, ale jest troszkę drogi, a u mnie źle z pieniędzmi ostatnio przez wydatki na studia.

Alessandro kochana, wszystkiego najlepszego (no ja życzeń nie umiem składać )

Stary 2010-11-13, 10:36   #2728
Julkaaa777
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo mam olimpiadę polonistyczną

Cytat:
dziś w planach mam:
- prysznic z syrenką,
- balsam biały Garnier
- peeling twarzy,
- krem na twarz eveline,
- paznokietki pomalować
- depilacja

i nauka ekonometrii
hej

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja zaraz jade na uczelnie pozalatwiac sprawy bo dodzwonic sie do nich nie mozna
to chyba standard na każdej uczelni

Cytat:
Dzień dobry
chociaż moja cera ma zdecydowanie zły chyba dopiero teraz zaczynam przechodzić prawdziwy trądzik
eh, pamiętam takie moje dni zepsute przez trądzik teraz czasem też mi coś wyskoczy, ale to już pojedyncze niedoskonałości.
bądź cierpliwa. odpowiednia pielęgnacja, kosmetyki, czy leki - dadzą efekt stosujesz teraz coś?

_Alessandra wszystkiego najlepszego! spełnienia wszystkich, nawet tych najmniejszych marzeń
(i dziękuję za info o perfumach, na pewno je powącham )

i tak w ogóle to dzień dobry
ja właśnie oczyściłam buźkę, zaraz nałożę mojego nawilżającego L'orela,
w planach jak na razie mam jeszcze maseczkę na zaskórniki i pomalowanie paznokci.

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 11:04   #2729
theoneandonly
Wtajemniczenie

Allesandra, wszystkiego najlepszego
Spełnienia marzeń
Co do prostownicy to kupiłam sobie 'Shine Therapy' Remingtona. Bardzo jestem zadowolona,włosy wyglądają po tym super

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Może faktycznie to by było najlepsze rozwiązanie. Najgorzej przetrwać ten czas do matury, bo z TŻtem mogę się widywać tylko do 23 i nie dostaję żadnej kasy, więc ciężko Dopiero w wakacje by się coś ruszyło z pracą, bo jeszcze w czerwcu mam egzaminy zawodowe. Najpierw kasy trzeba troszkę uzbierać, żeby się z czymkolwiek ruszyć, więc rok co najmniej
a mieszkasz jeszcze z rodzicami?
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 11:15   #2730
annazadlo
Raczkowanie

Allesandra sto latek (pięknych latek)!:win ko:
annazadlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości