|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Allesandra Cieszę się, że udała się impreza urodzinowa i prezenty ![]() Proszę, Maseczka z zielonej herbaty na rozszerzone pory 2 łyżeczki herbaty zalać trzema łyżkami wrzątku. Gdy napar przestygnie, dodać łyżeczkę mąki ziemniaczanej, wymieszać. Nałożyć na twarz na 20 minut. i jak wrażenia? Dotka mi ta spódniczka nie za bardzo się podoba. Chyba przez tą 'a la kokardkę' na górze A ja się pochwalę-kupiłam sobie w końcu prostownicę i nawet nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z efektu. Zupełnie inaczej i chyba też ze względu na samąprostownicę, udało trafić mi się na świetny model ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Odżywia, wzmacnia i przyciemnia. Na moich brwiach może nie ma takiego efektu, bo są ciemne i dosyć gęste, ale rzęsy rosną mi po nim jak szalone
![]()
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn TZ mi kupi na gwiazde ![]() chyba, ze stwierdzi ze chce mi niespodzianke zrobic ![]() dobranoc Piekne ![]()
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
Dotka95, powodzenia
![]() Nie wiem, dopiero dwa razy posmarowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Talullah to naprawdę tani ten szampon.
To ja raczej też nie kupię tego z Garniera, jak tyle złych opinii o nim jest... . loluska właśnie od niedawna zaczęła poszukiwanie sukienki. Myślałam nad granatową do kolana. W tali dopasowaną, a od pasa w dół luźniejsza, a ty masz jakiś już pomysł? ![]() ![]() dotka95 na twarz miód. Pierwsze słyszę. Ja kiedyś próbowałam, ale na włosy i w sumie włosy były bardziej miękkie, a na twarz wiesz, jak działa? Powodzenia jutro! caate też bym chciała mieć sesje fotograficzną. ![]() Soph ja byłam na tym z Tż. i nawet mi się podobał. ![]() ramoncia217 ja raz zastosowałam, ale nie pamiętam, czy dał mi jakieś efekty. Może włosy były bardziej miękkie i nawilżone. ![]() Dobranoc dziewczyny! ![]()
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór, tym którzy tu jeszcze pozostali
![]() ![]() Ja niedawno wróciłam do domku, wzięłam kąpiel, zmyłam się itd itp. zaparzyłam sobie skrzypokrzywę i nadrobię to co mi jeszcze wczoraj zostało i dzisiejszy dzień ![]()
![]() |
#2708 |
Marcelover ♥♥♥
|
wlasnie pije sobie pokrzywke, za chwile zrobie demakijaz buzki i naloze troszke sudokremu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu - ja zazwyczaj w takich godzinach robię maseczki, bo robię je na wieczór, przed spaniem , tak jakoś mi wygodniej, w takich godzinach również jestem też w domu
![]() A tarki używam dwustronnej z firmy Donegal : http://donegal.com.pl/tarki/2056-tar...549210455.html . dotka95 - faktycznie, okropny jest.. ![]() ![]() ![]() I co do cery - to wiem, co czujesz, mi ona tak na co dzień przeszkadza, że jedyne co w sobie widzę to jest ta tragiczna buzia ![]() ![]() ![]() Shadii - ja mam to samo, uwielbiam blond włosy ![]() ![]() ![]() loluska - mam identycznie z włosami - również myję codziennie, ale w sumie to mam ze względu na to, że muszę, bo mam mieszane i u nasady się przetłuszczają..Ale nawet jak nakładam jakąś odżywkę/maskę itd. i na drugi dzień są fajne i wcale ich myć nie muszę to i tak to robię, bo czuję się taka nieświeża i w ogóle ![]() I cieszę się, że z psiaczkiem już jest ok ![]() caate - świetna torebka! Co do cen torebek, to się nie wypowiadam, bo najzwyczajniej w świecie się w tym nie orientuję ![]() ![]() I ależ proszę, ja tylko prawdę mówię ![]() ![]() ![]() ![]() Talullah - no właśnie, teraz tyle tego i w aptekach i w sklepach, a z moją manią sprawdzania wszystkich kosmetyków i leków na internecie, to nawet mama mi nic nie mówiła, że kupuje, bo ja bym pewnie pół dnia w internecie spędziła, które najlepsze ![]() ![]() ![]() I bardzo dziękuję za radę - bardzo przydatne, muszę tak zrobić! ![]() ![]() Kalpana - dla mnie głupotą są te sprawy o papierki, jeśli jest taka sytuacja, to kurczę, po co robić problemy? Przecież on nic nie zyska na tym czy będziecie mieć ślub, czy też nie? No chyba, że w waszej miejscowości, bo z tego co zrozumiałam to w jakiejś małej mieszkasz? to jeszcze tak się zwraca uwagę na ten ślub..? angelinmyheart - to super z tymi włoskami ![]() Julkaaa777 - ja mojemu Tż'owi na jego urodziny kupiłam perfumy, które już za mną "chodziły" od dłuższego czasu w kategorii męskich Ferrari Black - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=40525&next=1 . Wręcz szaleję za nimi i Tż'owi również bardzo, ale to bardzo się spodobały - są takie typowo męskie, tajemnicze, seksowne ahh ![]() whiskey - ta z japan style najlepsza! Tylko to japan...więc bałabym się co do jakości. I stylizacja opisana przez Talullah - jak najbardziej ![]() tillavanilla - ojejku, dziękuję bardzo Kochana ! ![]() ![]() ![]() ![]() Soph - moja mama ostatnio była i mówiła, że się uśmiała ![]() caate - i jak podobał Ci się ten film ? ![]() ![]() theoneandonly - dziękuję, może nawet jutro wypróbuję! ![]() Uff ![]() ![]() edit: Jeszcze dzisiejsze spamowanie! ![]() - skrzypokrzywa x1 Włosy: - mycie szamponem nawilżającym Joanny - odżywka mocno nawilżająca TRESemme połączona z odżywką nawilżającą i dodającą blasku John Frieda od połowy włosów na ok.30min - spray termoochronny TRESemme - mgiełka Radical - balsam nawilżający Joanny na 1/4 włosów Twarz: - rano żel peelingujący zamiast zwykłego - krem nawilżający od derm. Alantan Plus - maseczka bankietowa Dermika pod makijaż - starannie pomalowane oczy - dziś delikatnie w lekkim złocie i brązach - krem nawilżająco-regenerujący Dermosan i żel punktowy Under20 na noc - krem Bambino na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - depilacja całego ciała - balsam nawilżający Neutrogena x2 - spray kakaowy Ziaji - tarka do stóp ale tylko ze stroną wygładzającą - krem do stóp Avon x2 - krem do rąk Isana co jakiś czas - krem Bambino na dłonie na noc I jednak idę już spać, dobranoc! ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-11-13 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
Alessandra - ja bym wybrała" zanim odejdą wody"
![]() Edytowane przez magne Czas edycji: 2010-11-13 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
dziewczynki przyjmiecie mnie?
dziś w planach mam: - prysznic z syrenką, - balsam biały Garnier - peeling twarzy, - krem na twarz eveline, - paznokietki pomalować ![]() - depilacja i nauka ekonometrii ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Marcelover ♥♥♥
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() dobrze ze nie mialam ekonometrii ![]() ja zaraz jade na uczelnie pozalatwiac sprawy bo dodzwonic sie do nich nie mozna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Wtajemniczenie
|
_Alessandra kochana wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]()
#2719 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() W oczekiwaniu na zwolnienie łazienki przez moją młodszą siostrę, która okupuje ją już od dłuższego czasu ![]() ![]() annazadlo - witaj ![]() magne - dzięki za odp. ![]() ![]() Ja może zrobię to tak, żeby nie przekopiowywać tego co ostatnio napisałam, wkleję tu link z moją recenzją na KWC, którą ostatnio wstawiałam ok? ![]() Czekoladowa1 - dziękuję Kochana ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
buah ten sudocrem jest dobry na buźke ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zadomowienie
|
Alessandra- O dzięki wielkie
![]() Ma świetne recenzje ![]() Edytowane przez magne Czas edycji: 2010-11-13 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() _Alessandra stola lat! Spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze, żebyś zawsze była taką kochaną gadułą i, jak najlepszych efektów z spamowania. ![]() annazadlo witaj! ![]()
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Alessandra wszystkiego naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Alessandra spełnienia marzeń!
![]()
#2725 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Alessandra wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego
![]() ![]() Co do ślubu, to w naszej miejscowości nie dałoby się mieszkać bez, bo ludzie to by nas chyba zjedli :/ albo na taczkach wywieźli ![]() Zaraz poskaczę na skakance i pokręcę hh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() chociaż moja cera ma zdecydowanie zły ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Alessandro kochana, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bądź cierpliwa. odpowiednia pielęgnacja, kosmetyki, czy leki - dadzą efekt ![]() _Alessandra wszystkiego najlepszego! spełnienia wszystkich, nawet tych najmniejszych marzeń ![]() ![]() (i dziękuję za info o perfumach, na pewno je powącham ![]() i tak w ogóle to dzień dobry ![]() ja właśnie oczyściłam buźkę, zaraz nałożę mojego nawilżającego L'orela, w planach jak na razie mam jeszcze maseczkę na zaskórniki i pomalowanie paznokci. ![]()
![]() |
#2729 | |
Wtajemniczenie
|
Allesandra, wszystkiego najlepszego
![]() Spełnienia marzeń ![]() Co do prostownicy to kupiłam sobie 'Shine Therapy' Remingtona. Bardzo jestem zadowolona,włosy wyglądają po tym super ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
Allesandra sto latek (pięknych latek)!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.