|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
jak kropelka nie znalazło jak tam się link tylko wkleja
ściągnęłam i wrzucę na maila![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Poszło
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
kropelka jestem z Tobą
rzeczywiście szkoda.jak jeden plan nie wypali, to zaraz się reszta wali.....coś cicho się tu zrobiło...mam nadzieję że nikt nie jest na nikogo obrażony,a nieobecność jest wywołana brakiem czasu
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny
![]() Jakos ostatnio nie mam czasu na nic A powinnam miec bo jestem na zwolnieniu lekarskim przez to ucho bo teraz to nic nie slysze i mam siedziec w domu (tak przez 2 tygodnie Jak ja to wytrzymam??? ) Mala tylko sie cieszy bo mama bedzie caly czas w domu i nie bedzie juz u cioci tylko ze mna Byly sie zaoferowal ze moze mala sie zajac a jak nie bediemy obie chcial to moze dla nas robic zakupy i co bedziemy chcialy (nie poznaje go )
|
|
#634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedobrze....ale fajnie że dajecie sobie czas. tylko żebyście oboje tak samo się starali i walczyli o to, a prawda jest taka że w praktyce jest to b. trudne.co się stało z Twoimi współlokatorami? rozumiem, że znałaś ich zanim zamieszkaliscie razem? ja z doś. wiem że mieszkanie ze znajomymi np. z uczelni, z grupy nie jest dobrym pomyslem. dużo lepiej dogadywałam sie z obcymi ludźmi,bo łatwiej wtedy o szczerość i bezpośrednią rozmowę co mi pasuje a co nie. niestety takie są uroki dzielenia mieszkania z innymi....ja jestem tym przerażona choc jeszcze niekogo nie znalazłam wiem, że w różnych sytuacjach samo dziękuję wystarczy. gdybym ja pomagała komuś to nawet bym tego nie oczekiwała,bo wychodzę z założenia że to normalne pomóc, ale jak sytuacja jest odwrotna to już co innego, ale psotaram sie zmienić swój pogląd Cytat:
![]() generalnie jak ludzie mówią coś takiego o sobie to napotykają dziwne spojrzenia mówiące: "ale ona zarozumiała" itp. a wg mnie to bezsensu. Mamy taki nawyk przedstawiania siebie w jak najgorszym świetle zamiast powiedzieć "tak, jestem za***bista, znam się na tym i na tym, tak, mam ładne nogi" itd. skoro taka jest prawda to czemu jej zaprzeczać? ![]() Cytat:
Sun udało Wam się porozmawiać? lepiej już coś? Marta szkoda ze nie możesz wziąć tego zlecenia:/ ale z tego co piszesz to i tak masz dużo na głowie. chyba aż za dużo. ale może się jeszcze trafi jakaś taka fajnie płatna promocja? w końcu mają nr tel do Ciebie to jak nie teraz to następnym razem a przy komisji też sobie troszkę zarobisz.Zastanawiałam się jak w ogóle można się wkręcić do takiej komisji? za wyjątkiem znajomości ![]() i chciałam Cię zapytać o tego psychologa,ale to chyba bez sensu tak na forum.... a przede mną weekend na uczleni i chyba się z tego cieszę, bo nie chcę siedzieć sama w domu zwłaszcza że nie mam neta:/ mają mi dopiero w poniedziałek założyć, ale tak się zastanawiam czy już go zakładać, bo co jak nei znajdę współlokatorów?:/ cholera i znowu niewiadoma. nie chcę się potem bujać z przenoszeniem umowy, płaceniem kary itd. bo to na siebie muszę założyć. chciałabym żeby ktoś się w końcu odezwał. już tyle ogłoszeń pozostawiałam na różnych portalach i cisza:/ do poniedziałku moje miłego weekendu Wam życzę---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
fajnie że Ci zaoferował pomoc, ale po tym co pisałaś to rzeczywiście duża zmiana. no ale korzystaj z tego. niech się zajmuje dzieckiem, niech Ci pomaga, w końcu powinien, a poza tym to zawsze lżej jak ktoś wyciągnie pomocną dłoń (akurat teraz wiem coś o tym )
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
|
#635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chybanie dlugo bedzie chlopak a nie byly ![]() Korzystam jak moge ) Sama wychowywalam mala ,nie powiem latwo nie bylo ,bo jeszcze sama w obcym kraju ,on chcial sie wprowadzic i pomagac ,ale wtedy dla niego liczylo sie dyskoteki , koledzy, a ja nie chcialam nastepnego dziecka ,tylko doroslego ( nie wytrzymala bym chyba)wiec jakos dalam rade 2 lata minely i to byly w moim zyciu najgorsze dwa lata ( nie ze mala urodzilam ( bo to szczescie ,ktorym sie ciesze nadal ) tylko ze nie mialam oparcia w nikim sama wszystko praca ,dom, i tak caly czas )Ale bylo minelo zyje teraz i tu i jest dobrze tak jak jest .Niedlugo swieta wracam do Polski na swieta babcia i prababicia naciesza sie mala a ja moze troche odpoczne od pracy i tego harmideru
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Cytat:
potem się wypełnia jakieś papierki i jak coś to dzwonią Ale pewna nie jestem
|
|
|
|
|
|
#637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez jakis mam problem dużo gorzej słysze na szczęście nie boli, ale dziwnie jakoś może uda mi się dostać do lekarza zaraz na początku tygodniaCytat:
mam dużo na głowie i właśnie wiele rzeczy mnie tak przygniata jak dziś i wtedy łapie doła, tylko chyba ja właśnie wtedy potrzebuje jeszcze coś więcej, żeby się zająć czymś nie myśleć nad wieloma rzeczami i dlatego zależało mi na tej promocji no i się nie udało, może innym razem. wiesz Gosia ja szczerze mówiąc nie wiem jak można się wkręcić właśnie bez znajomości bo mnie brat wkręcił akurat miał możliwość ![]() jesli chcesz pytaj o tego psychologa jak nie chcesz na forum to na pw na pewno odpowiem trzymam kciuki, żeby ktoś się odezwał, a na wizazu tez zostawiałaś ogłoszenie na jakiś wątkach z krakowa może i tak próbuj? ja jestem dziś wykończona co za dzień poprostu chodze i cały dzień płacze doła mam totalnego, czasem mi się tak zbierze wszystko na raz, że mnie męczy dołuje i tak pęknie i rycze cały dzień jeszcze dobijam się muzyką i poprostu te piosenke ktoś chyba napisał siedząc w mojej głowie każde słowo każde Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
|
|||
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
co tam? zrobiłam śniadanko
Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2010-11-13 o 09:00 |
|
|
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczny
![]() nutke wysłałam już w pw :P:P z tż no niby lepiej pogadalismy.. wczoraj pojechalismy sobie do krakowa .. wieczorem ze znajomymi do baru .. i nie dosc ze znow sie pokłocilismy to jeszcze obudziłam sie z bolącą głowa ;((:P a na 12 do pracy ..no my juz chyba tacy jestesmy .. ze cały czas sie kłocimy i godzimy .. ze soba zle bez siebie jeszcze gorzej
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Haloooo
jest tu kto?
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Rozeznanie
|
Hej kobiety
![]() Cytat:
Cieszę się, że kwiatek się podoba oczywiście z chęcią Cię nauczę robić takie, wbrew pozorom nie są takie trudne, tylko trzeba nabrać trochę wprawy ![]() Maryś, jak tam u Ciebie? Widzę, że współlokator nieźle zalazł Ci za skórę:/ Chyba w takim razie przestanę rozważać ewentualność mieszkania z jakimś znajomym. Patrycja, wygląda na to, że byłemu chyba zależy by być blisko was zdrówka życzę, by z tym uchem nie było żadnych komplikacji ![]() Marta, a u Ciebie co tam, lepiej dziś? Szkoda, że ta promocja nie wypaliła i przez to posypały się inne plany. Chyba tak to jest, że jak się wali to wszystko razem, ale trzeba przetrwać przytulam i Tobie także życzę zdrówka
|
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() SUN zobaczysz ze wszystko sie ulozy ze nie bedziecie sie klocic zawsze jest okres w ktorym jest kryzys a pozniej jest tylko lepiej Nie martw sie wszystko sie ulozy w swoim czasie ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
przez moja glupote i ze najpierw mowie ,a pozniej mysle
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-11-13 o 14:53 |
|
|
|
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis powiedzmy troche lepiej chociaż się wyspalam, ja poprostu chyba zaczęłam "dojrzewać" do pewnych decyzji m.in. z G. dlatego to wszystko tak mnie męczy, sama nie wiem.Nie chce wyjść na jakiegoś lizusa czy coś, ale tak jak dziewczyny podziwam Gosie i naprawde chciałabym być taka jak Ona, taka silna ja nie umiem jestem słaba, nie umiem radzić sobie ze swoim życiem, problemami i właśnie jak spada na mnie wiele rzeczy na raz to dzieje się tak, że narzekam, płacze i nie wiem co robić naprawde zazdroszcze też chciałabym mieć w sobie tyle siły i tak sobie radzić, nie poddawać się ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
ja niestety tez czasem powiem potem pomyśle, ale może wszystko da się wyjasnić na spokojnie, porozmawiać
|
||
|
|
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
,ale to mi nic nie da Z nim sie juz nic nie da tak mi sie zdaje najlepiej siasc i plakac tylko to mi zostalo
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Patuś
co się stało?
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
Poklocilismy sie i mi wmawia ze to moja wina ze ja do takich sytuacji doprowadzam
a ja niczemu winna wczoraj mala chciala zeby tata przyszedl to ja normalnie zadzwonilam do niego i sie spytalam czy by nie przyszedl bo mala chce to on ze nie ma problemu i za jakis czas przyszedl (za 10 minut okolo) mala byla ucieszona bo tata byl a ja powiedzialam ze ja nie potrzebna to ide do sypialni sie polozyc i poszlam i zamknelam drzwi ,miedzy czasie ten kolega zadzwonil i sie spytal jak sie czue powiedizalm ze moze byc a on ze moze by przyszedl do nas (bo wie juz ze mam corke nawet zadowolony byl (kto facetow odgadnie) a ja powiedzialam ze zle sie czuje musialam cos wymyslec powiedzialam ze mam gosci itp. a w pewnej chwili wszedl byly a ja powiedzialam ze musze konczyc a on ok pozniej sie odezwie a byly mi zrobil awanture ze jestem taka i owaka ze nmnie kocha i kochal i chcial wrocic do nas ,ale jak widzi mala ma coraz wiecej wujkow a jej mama wiecej facetow zalicza a ja juz nie wytrzymalam nerwowo po prostu nic nie powiedzialam malej powiedzialam ze musze wyjsc na spacer a toba sie zaopiekuje ciocia i wyszlam on byl w mom mieszkaniu ale ja nie umialam nic powiedziec po prostu szlam i plakalam ,wiem ze jak ja wyszlam z mieszkania to wiem ze on tez wyszedl i szedl za mna bo sasiadka mi mowila ,ale juz nie wiem co mam teraz robic poprostu jak napisalam wczesniej dzisiaj caly dzien siedze i placze ![]()
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Daj mu czas niech przemyśli co zrobił. Przecież nie ma na Ciebie wyłączności
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja daj sobie czas przemyśl to wszystko on tez powinien przemysleć i wtedy wrócić do rozmowy na spokojnie, widzisz teraz, że kocha i mu na Tobie zależy, wierze, że będzie dobrze i się ułoży, bo jest na dobrej drodze, nie martw się ułoży się jeśli będziecie tego chcieli
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Zazdrosne te nasze chłopy
.. powtorze ty to co pisało wiele z Was .. przynajmniej wiesz co do Ciebie czuje a jakby Tobie to było obojętne to byś sie nie martwiła .. mi pisalas ze mam sie nie martwic .. a Ty co! koniec łez ! wszystko sie ułoży ))a ja dzisiaj w dobrym humorku )
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko, my mieszkamy z jeszcze 3naszych znajomych z liceum. Z dwojka z nich to przyjemnosc mieszkac, a jeden jest taki baran, ze no ja pier.do.le! ale opisze wam to jak nastepnym razem sie wsciekne, bo teraz humoru sobie nie chce psuc..
pogoda jest dzisiaj taka sliczna, ze az buzka sie sama usmiecha! ![]() wracam do was ostatnio tylko czytalam, a nie pisalam bo nacieszalam sie domkiem![]() a z Mikim przez caly weekend zamienilam dwa slowa.. ![]() milego dnia, odezwe sie wieczorkiem, jak juz wyladuje w Poznaniu ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- aaa, no i poszlo w 5 dni 4,7kg w doł! a, ze wczoraj przybylo pol to wina babci, bo pierozki miala przepyszne
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
a ja cały czas w kodeksie siedzę na nic nie mam czasu.....transfer w internecie już dawno wyczerpany więc zanim mi wejdzie jakaś strona to mija 100 lat![]() pogoda piękna, nic tylko na spacer iść, ale ja nie mam humoru jakoś mi tak smutno....buziaki
|
|
#653 | ||||
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Jak wam mija niedzielne popoludnie? Bo mi moze byc ,bylam na spacerze w parku z mala na obiedzie u siostry a teraz mam troche wolnego bo mala usnela i mam czas dla siebie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
co tak cichoooo ? wrocilam z pracy pojadalam .. a teraz sie nudze
![]() ![]() Marys gratuluje spadku wagi ;D tez tak chce ale nie mam silnej woli:[
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
no to jestemy 2 weteranki ;D zaraz zrobie sobie zielona herbatke ;D wypije i wskocze do wanny
)swieta ida.. 3ba prezenty kupowac.. a ja czarna magia nie wiem co kupic.. Patiiii ![]() mialas mamy zapytac o ten przepis na miodownik ;(
|
|
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze prezenty ale jak mus to mus ) SUN wiesz ze gdzies zapisany ten przepis mam ,ale gdzie to nie mam pojecia poczekaj poszukam jak znam zycie to gdzies u malej w ksiazetce zapisany
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-11-14 o 21:33 |
|
|
|
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
okeej Pati to kiedys przy okazji
![]() moja sąsiadka znów se disco robi ;/;/
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Sun ja tez nie mam, wpie.przam wszystko co sie da, oczywiscie jak nikt nie widzi
![]() to raczej za cichutko to ty tam nie masz.. ![]() dzien dobry babuszki
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

ściągnęłam i wrzucę na maila

rzeczywiście szkoda.jak jeden plan nie wypali, to zaraz się reszta wali.....
A powinnam miec bo jestem na zwolnieniu lekarskim
)

)

oczywiście z chęcią Cię nauczę robić takie, wbrew pozorom nie są takie trudne, tylko trzeba nabrać trochę wprawy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
na nic nie mam czasu.....transfer w internecie już dawno wyczerpany więc zanim mi wejdzie jakaś strona to mija 100 lat