Czarna lista targowisko- plotki - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 21:34   #1831
dimiti
Zakorzenienie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22938613]Wie. Wiedziala rowniez, ze rzecz ma wady bo zwlaszcza ta duza kropa jest widoczna i niemozliwym jest niezauwazenie jej.

Dziekuje.[/QUOTE]aa to jak przesylka za pobraniem to to tak nie dziala, ze wysylasz na jej koszt- musisz zaplacic ok 16-17zl nie liczac koperty, za polecona wysylke za pobraniem- jak ona ja odbierze to placi za nia tyle ile ty wpiszesz na druczek(np. te 17zl) i kasa wraca do ciebie na twoj ardes lub na podane konto bankowe

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
ja miałam identyczną sytuację z tą samą wizażanką niestety. tak samo: miałyśmy wysłąć tego samego dnia, potem napisała ze wyslala 20, a na stemplu data byla o kilka dnia pozniejsza. i także, jak u Ciebie, na moje pytania i pretensje odpowiedziala ze to mama miala wyslac i ona nie wiedziala itp...
nieladnie
ehm no to faktycznie...raz mi tez inna wizazanka pisala, ze z nia tak zawsze jest i trzeba pisac jej ciagle PW

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Hej
mam problem ze swieza wizazanka (podać nick?)
poniważ miala 1 przekupke tylko miala wyslac pierwsza a ja do niej jak otrzymam jej paczke
Paczke miala nadac 14.10.10 paczka lub polecony prio

od tej pory normalnie loguje sie na wizazu
nie odpisuje ani na moje pw ani na wiadomosci w watku

niewiem co robic bo kosmetyki dla niej mam odłozone
adresy wymienione
ja bym jeszcze poczekala pare dni. Jak co to napisz jej na PW i na watku, ze rzeczy nie otrzymalas, nie odzywa sie, wiec wymianka jest niewazna bo czekac tak nie mozesz i dac negatywa- takie moje zdanie.
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 21:50   #1832
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez kmb1 Pokaż wiadomość
Pisałam do Moderatorek tego wątku, poblem nadal nie jest rozwiązany (nie odpisały mi pewnie nie zauważyły, albo powinnam to gdzie indziej zgłosić...albo czasu brak) , co mogę jeszcze zrobić ?
ja bym jeszcze raz napisała do Virtual, może sama czeka na odpowiedź?

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 22:30   #1833
_kapryska_
JESTEM ONA

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
aa to jak przesylka za pobraniem to to tak nie dziala, ze wysylasz na jej koszt- musisz zaplacic ok 16-17zl nie liczac koperty, za polecona wysylke za pobraniem- jak ona ja odbierze to placi za nia tyle ile ty wpiszesz na druczek(np. te 17zl) i kasa wraca do ciebie na twoj ardes lub na podane konto bankowe
No tez mi tak się wydawało, że za darmo, to raczej nie wyślą.
Do końca nie byłam przez to pewna. Ale tylko ta opcja za pobraniem wpadła do mojej głowy, a nigdy tak nic nie wysyłałam.

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 23:00   #1834
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
No tez mi tak się wydawało, że za darmo, to raczej nie wyślą.
Do końca nie byłam przez to pewna. Ale tylko ta opcja za pobraniem wpadła do mojej głowy, a nigdy tak nic nie wysyłałam.
no ja tez kiedys pisalam o tej za pobraniem, ale teraz james sie tez pytala o ta wysylke wiec stwierdzilam, ze moze jakas faktycznie jest wysylam dosc czesto rzeczy na poczcie no i tylko kojarze wlasnie za pobraniem wysylke
Stary 2010-10-30, 12:16   #1835
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka

Nadając przesyłkę za pobraniem wypełniasz specjalny druczek, płacisz na poczcie całość za nadanie przesyłki za pobraniem - według cennika Poczty Polskiej i wyceniasz np. kwotę, jaką ma zwrócić odbiorca.

Czyli jeśli płacisz np. 6,20 za nadanie + jakąś kwotę z samą opcję "nadanie za pobraniem" ( to ustala poczta) to sumujesz , w odpowiedniej tabelce to wpisujesz - i tyle ona ma przy odbiorze zapłacić.

Przepraszam jeśli zabrzmiało dziwnie - płacisz, sumujesz, wyceniasz i wysyłasz...i czekasz

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2010-10-30 o 12:18
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 23:23   #1836
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

Cytat:

ja bym jeszcze poczekala pare dni. Jak co to napisz jej na PW i na watku, ze rzeczy nie otrzymalas, nie odzywa sie, wiec wymianka jest niewazna bo czekac tak nie mozesz i dac negatywa- takie moje zdanie.
Pw juz kilka napisalam
w watku sie wpisalam ze 2 razy
poczekam do srody
a co jesli ja jej dam negatywa i ona mi tez??
Stary 2010-10-31, 12:13   #1837
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
aa to jak przesylka za pobraniem to to tak nie dziala, ze wysylasz na jej koszt- musisz zaplacic ok 16-17zl nie liczac koperty, za polecona wysylke za pobraniem- jak ona ja odbierze to placi za nia tyle ile ty wpiszesz na druczek(np. te 17zl) i kasa wraca do ciebie na twoj ardes lub na podane konto bankowe
Masz racje Dim. Bylam na poczcie w piatek i myslalam, ze bede wysylac na koszt adresata. Pani burknela, ze nie wie o co mi chodzi i rzucila mi druczki na "za pobraniem".
Nie nawyklam do noszenia ze soba gotowki i ledwo mi pieniedzy na oplate starczylo .
btw: bylam w Wittchenie z etui. Pani sprzedajaca nigdy takich kropek nie widziala. Stwierdzila, ze ich produkty nigdy nie maja takich wad (sama kiedys kupowalam prezenty w Wittchenie i rowniez nigdy czarnych krop nie widzialam). Pani powiedziala, ze jesli sie zdarzy rzecz np z jakas mala rysa to od razu zostaje przeceniona. Mowila, ze maja obowiazek informowac klienta o przecenie z powodu wady. Nie ma wiec szans, zeby ta wizazanka, ktora mi etui wyslala nie wiedziala o wadach. Notabene latwo je zobaczyc.
Nie podoba mi sie takie podejscie. Gdyby uczciwie powiedziala o wadach to nie chcialabym tych etui. Ona nie powiedziala nic. A o nich wiedziala. Teraz tylko czekam az przyjda pieniadze za przesylke a mnie w domu nie bedzie i bede musiala niepotrzebnie zmarnowac 2h na wizyte na poczcie .

btw: prosze o rade w sprawie przekupki dla niej

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2010-10-31 o 12:15
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 12:26   #1838
anexxa
Zadomowienie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.

Jamestown,

ja wystawiłabym neutrala, o ile wizażanka zachowa się OK (przyjmie przesyłkę, może jakoś wyjaśni sytuację, przeprosi). Jeśli jest / będzie nieuprzejma, wystawiłabym negatywa.
anexxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 12:45   #1839
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Pw juz kilka napisalam
w watku sie wpisalam ze 2 razy
poczekam do srody
a co jesli ja jej dam negatywa i ona mi tez??
poczekaj do srody- jezeli nadal sie nie odezwie to chyba nalezy sie jej negatyw- a tobie z jakiej racji ma dawac negatywa? jezeli da w odwecie to chyba da sie to jakos zalatwic- zglosic sprawe moderatorom czy cus? moglaby chociaz ci odpisac :/
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22974258]Masz racje Dim. Bylam na poczcie w piatek i myslalam, ze bede wysylac na koszt adresata. Pani burknela, ze nie wie o co mi chodzi i rzucila mi druczki na "za pobraniem".
Nie nawyklam do noszenia ze soba gotowki i ledwo mi pieniedzy na oplate starczylo .
btw: bylam w Wittchenie z etui. Pani sprzedajaca nigdy takich kropek nie widziala. Stwierdzila, ze ich produkty nigdy nie maja takich wad (sama kiedys kupowalam prezenty w Wittchenie i rowniez nigdy czarnych krop nie widzialam). Pani powiedziala, ze jesli sie zdarzy rzecz np z jakas mala rysa to od razu zostaje przeceniona. Mowila, ze maja obowiazek informowac klienta o przecenie z powodu wady. Nie ma wiec szans, zeby ta wizazanka, ktora mi etui wyslala nie wiedziala o wadach. Notabene latwo je zobaczyc.
Nie podoba mi sie takie podejscie. Gdyby uczciwie powiedziala o wadach to nie chcialabym tych etui. Ona nie powiedziala nic. A o nich wiedziala. Teraz tylko czekam az przyjda pieniadze za przesylke a mnie w domu nie bedzie i bede musiala niepotrzebnie zmarnowac 2h na wizyte na poczcie .

btw: prosze o rade w sprawie przekupki dla niej [/QUOTE]
no przesylki za pobraniem sa drogie:/ ok 20zl zazwyczaj albo i wiecej. No poczekaj pierw az odbierze i dostanesz kase ale zgadzam sie z anexxa- jezeli odbierze paczke, odda kase to dalabym jej neutrala, za to, ze rzecz byla niezgodna z opisem
Cytat:
Napisane przez anexxa Pokaż wiadomość
Jamestown,

ja wystawiłabym neutrala, o ile wizażanka zachowa się OK (przyjmie przesyłkę, może jakoś wyjaśni sytuację, przeprosi). Jeśli jest / będzie nieuprzejma, wystawiłabym negatywa.
Stary 2010-11-01, 13:33   #1840
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anexxa Pokaż wiadomość
Jamestown,

Na poczatku byla bardzo mila. Teraz jednak "plumka" na mnie na PW. Az nie wytrzymalam i niestety zwrocilam jej uwage w jednym watku. Przeprosilam ja pozniej za to bo nie powinnam negatywnego podejscia do niej przenosisz na neutralne forum. A ona wyskoczyla z "twarza" na mnie na PW jeszcze bardziej . Nie znosze kiedy ktos cos zle zrobi a ma do mnie pretensje ( bo np znalazlam "mega mala skaze" ).
Zniesmaczenie wymiana jest duze. Wizazanka jest niemila i niegrzeczna.

Cytat:
poczekaj do srody- jezeli nadal sie nie odezwie to chyba nalezy sie jej negatyw- a tobie z jakiej racji ma dawac negatywa? jezeli da w odwecie to chyba da sie to jakos zalatwic- zglosic sprawe moderatorom czy cus? moglaby chociaz ci odpisac :/

no przesylki za pobraniem sa drogie:/ ok 20zl zazwyczaj albo i wiecej. No poczekaj pierw az odbierze i dostanesz kase ale zgadzam sie z anexxa- jezeli odbierze paczke, odda kase to dalabym jej neutrala, za to, ze rzecz byla niezgodna z opisem
Dzieki Dim .

---------------------------------------------------------------
Potrzebuje Gripexu a apteki w okolicy zamkniete. Kto chce sie wymienic?

Czas edycji: 2010-11-01 o 13:39
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 15:01   #1841
anexxa
Zadomowienie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.

Jamestown - moim zdaniem, w tej sytuacji pasuje tylko negatyw. Co innego przeoczenie, nie wiem, pomyłka, a potem jakieś wyjaśnienia i prostowanie sprawy, a co innego obrona przez atak.
anexxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 15:55   #1842
dimiti
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22990141]Na poczatku byla bardzo mila. Teraz jednak "plumka" na mnie na PW. Az nie wytrzymalam i niestety zwrocilam jej uwage w jednym watku. Przeprosilam ja pozniej za to bo nie powinnam negatywnego podejscia do niej przenosisz na neutralne forum. A ona wyskoczyla z "twarza" na mnie na PW jeszcze bardziej . Nie znosze kiedy ktos cos zle zrobi a ma do mnie pretensje ( bo np znalazlam "mega mala skaze" ).

Dzieki Dim .

---------------------------------------------------------------
Potrzebuje Gripexu a apteki w okolicy zamkniete. Kto chce sie wymienic? [/QUOTE] to widac kolejna mila i grzeczna osobka
w takim razie wiesz co najlepiej wystawic niech tylko przesylke odbierze i kase odda!
Stary 2010-11-09, 13:19   #1843
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Odebrałam dziś paczkę z ciuszkami z bardzo miłej wymiany ciuchowo-kosmetycznej. Paczka była spora,poszła jako paczka a nie list,ale w wielkiej kopercie i ta koperta się całkiem rozkleiła po drodze. Odbieram tą paczkę,odchodzę i się wracam - mówię -ale to jest otwarta paczka!!! A pani,co mi ją wydawała- tak spojrzała tylko i mówi,no ale chyba jest wszystko,tak? I że to nie jest jej problem
Cała zawartość oczywiście była - wszystko było w siatce,sprawdziłam i naprawdę nie chciało mi się kłócić,ale czy sie mylę? Bo wydaje mi się,że trochę żle zareagowała

Edytowane przez mhm0808
Czas edycji: 2010-11-09 o 14:35
mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 15:56   #1844
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
Odebrałam dziś paczkę z ciuszkami z bardzo miłej wymiany ciuchowo-kosmetycznej. Paczka była spora,poszła jako paczka a nie list,ale w wielkiej kopercie i ta koperta się całkiem rozkleiła po drodze. Odbieram tą paczkę,odchodzę i się wracam - mówię -ale to jest otwarta paczka!!! A pani,co mi ją wydawała- tak spojrzała tylko i mówi,no ale chyba jest wszystko,tak? I że to nie jest jej problem
Cała zawartość oczywiście była - wszystko było w siatce,sprawdziłam i naprawdę nie chciało mi się kłócić,ale czy sie mylę? Bo wydaje mi się,że trochę żle zareagowała
no mi sie wydaje, ze spisuje sie protokol, ktory podpisujesz, ze odebralas paczke i wszystko jest ok- ja jak odbierlam i paczka byla ciut uszkodzona (ale nie otwarta) to wlasnie taki papier podpisywalam...
Stary 2010-11-09, 16:43   #1845
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
GG do itaka

Pani sama powinna się tym faktem zaniepokoić i zapytać uprzejmie (mając nadzieję cichutką że odmówisz) czy piszesz protokół z odbioru uszkodzonej przesyłki.

Ponieważ takie protokoły to sprawa na ogół mocno kłopotliwa dla poczty zwłaszcza jeśli po drodze nie zaopatrzono przesyłkę a odpowiednią pieczątkę "przesyłka nadeszła uszkodzona" i komisyjnie nie ofoliowano.

Babka najwidoczniej uznała, że "się odczepisz" jak użyje wobec Ciebie ironicznego tonu - abyś czasem nie wpadła na pomysł pisania protokołu...

Tak naprawdę to jej szczęście, że na ten pomysł nie wpadłaś, bo to dla niej troszkę hm....problematyczne by było i trochę czasu by zajęło

Znając siebie to ja odpowiedziałabym "nie wiem, to się zaraz okaże czy po drodze poczta czegoś nie zgubiła"

Ja zaś dzisiaj miałąm ochotę wymordować pół obsady poczty na drodze ja - Warszawa . Bo moja przesyłka polecona - priotytet wysłana równe 14 dni temu zamiast dotrzeć po 24 h, dotarła do Warszawy, do wizażanki dzisiaj. Oczywiśćie Poczta Polska nie widzi w tym nic złego - dotarła? No dotarła....więc cóż się będę ja głupia klientka czepiać....zamiast wysłać ekonomiczny to piorytetem głupia klientka wysłała, czy głupia klientka nie wie, że to dla poczty na drugim końcu Polski oznacza to samo?

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2010-11-09 o 16:47
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-12, 21:06   #1846
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22936744]Moze to glupie pytanie, ale jak wyglada wysylka paczki na czyjs koszt? Wysylam paczke za darmo a adresat przy odbiorze placi poczcie?
Pytam bo musze odeslac paczke, ktora dostalam od swiezynki . Mialam dostac 2 nowe etui Wittchena. Na etui na dokumenty jest kilka malych czarnych kropek na ktore moglabym machnac reka. Na etui na klucze oprocz kilku malych krpoek jest tez jedna wieksza, ktora jest bardzo widoczna. Oprocz tego na dlugosci okolo 1 cm jest tez rysa/zlamana skora. Obie rzeczy mialy byc nowe w stanie idealnym. Maja metki (bez cen). Stan ten jednak nie ejst idealny i rzeczy nie wygladaja jak nowe. Czesto kupowalam kiedys jakies skorzane rzeczy w Wittchenie i z takimi czarnymi kropkami spotykam sie pierwszy raz. Z zarysowaniem rowniez. Rzeczy mialy wady co bylo widac przy zakupie a stan ich okreslono jako "idealny" . Oba etui mialy byc prezentem dla mamy TZta, wiec rzecz w wadami mi nie potrzebna.
btw: jaka przekupka sie nalezy?
edit: kropek jest wiecej; zrobilam pogladowo kropki i zarysowanie.[/QUOTE]

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22990141]Na poczatku byla bardzo mila. Teraz jednak "plumka" na mnie na PW. Az nie wytrzymalam i niestety zwrocilam jej uwage w jednym watku. Przeprosilam ja pozniej za to bo nie powinnam negatywnego podejscia do niej przenosisz na neutralne forum. A ona wyskoczyla z "twarza" na mnie na PW jeszcze bardziej . Nie znosze kiedy ktos cos zle zrobi a ma do mnie pretensje ( bo np znalazlam "mega mala skaze" ).

[/QUOTE]

Dzis, po dwoch tygodniach od wyslania odebralam zwrot pieniedzy za wysylke. Sprawa zakonczona. Pozostaje tylko wystawic komentarz.

Czas edycji: 2010-11-12 o 21:07
Stary 2010-11-12, 22:32   #1847
dimiti
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23207462]Dzis, po dwoch tygodniach od wyslania odebralam zwrot pieniedzy za wysylke. Sprawa zakonczona. Pozostaje tylko wystawic komentarz.[/QUOTE]
no i tyle dobrze
Stary 2010-11-13, 01:13   #1848
Konto usunięte

Cytat:
no i tyle dobrze
Tak. Teraz moge za odzyskane 13,5 zl nakupowac "se" brylantow .
Stary 2010-11-13, 09:51   #1849
dimiti
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23211036]Tak. Teraz moge za odzyskane 13,5 zl nakupowac "se" brylantow .[/QUOTE]

Ty tak nie szalej i uwazaj przy tych zakupach bo jeszcze sie ktos rzuci na ciebie!
Stary 2010-11-13, 14:45   #1850
201610111032
Konto usunięte

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

Mam pewien problem. 2.11 wysłałam do wizażanki paczkę. Ja od niej dostałam 9.11 ale do tej pory nie wiem czy ona dostała moją. Od kilku dni jej kosmetyki leżą i nawet nie mogę ich używać. Wysłałam jej wiadomość w wątku a nawet e-maila. Nie odzywa się. Wiem że ostatni raz była dostępna na wizażu 5.11. Co mam robić?
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 16:31   #1851
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Mam pewien problem. 2.11 wysłałam do wizażanki paczkę. Ja od niej dostałam 9.11 ale do tej pory nie wiem czy ona dostała moją. Od kilku dni jej kosmetyki leżą i nawet nie mogę ich używać. Wysłałam jej wiadomość w wątku a nawet e-maila. Nie odzywa się. Wiem że ostatni raz była dostępna na wizażu 5.11. Co mam robić?
poczekaj jeszcze do powiedzmy wtorku - może wyjechała? Jest długi weekend

Stary 2010-11-13, 19:07   #1852
201610111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
poczekaj jeszcze do powiedzmy wtorku - może wyjechała? Jest długi weekend
Wiem że jest długi weekend ale jej nie mam od 5 listopada na wizażu czyli już ponad tydzień. Poczekam jeszcze kilka dni. Najwidoczniej coś się musiało stać bo z tego co się orientuję wizażanka korzystała z internetu w pracy i tam też została wysłana moja paczka.
Stary 2010-11-13, 19:20   #1853
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.

miszona: poczekaj, moze nie odebrala i paczka wroci do Ciebie albo cos?
Stary 2010-11-13, 20:33   #1854
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Wiem że jest długi weekend ale jej nie mam od 5 listopada na wizażu czyli już ponad tydzień. Poczekam jeszcze kilka dni. Najwidoczniej coś się musiało stać bo z tego co się orientuję wizażanka korzystała z internetu w pracy i tam też została wysłana moja paczka.
no tego, że od 5/11 to nie napisałaś
ale skoro to było do pracy, to może chora, zdarza się

Stary 2010-11-13, 21:04   #1855
201610111032
Konto usunięte

Cytat:
no tego, że od 5/11 to nie napisałaś
ale skoro to było do pracy, to może chora, zdarza się
I tu się mylisz kochana napisałam . Spójrz poniżej.

Cytat:
Wiem że ostatni raz była dostępna na wizażu 5.11. Co mam robić?

Kurcze tylko nie mam zamiaru płacić za paczkę która do mnie wróci i jeszcze na dodatek odsyłać jej kosmetyki. Takie podejście jest niepoważne. Skoro była chętna na wymianę to powinna mnie uprzedzić że idzie na urlop i nie będzie miała dostępu do internetu albo jak zachorowała to powinna poprosić kogoś by w jej imieniu napisał do mnie że paczka doszła. Od dnia mojej wysyłki (2 listopad) zaraz miną dwa tygodnie.
Stary 2010-11-13, 21:13   #1856
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
I tu się mylisz kochana napisałam . Spójrz poniżej.

Kurcze tylko nie mam zamiaru płacić za paczkę która do mnie wróci i jeszcze na dodatek odsyłać jej kosmetyki. Takie podejście jest niepoważne. Skoro była chętna na wymianę to powinna mnie uprzedzić że idzie na urlop i nie będzie miała dostępu do internetu albo jak zachorowała to powinna poprosić kogoś by w jej imieniu napisał do mnie że paczka doszła. Od dnia mojej wysyłki (2 listopad) zaraz miną dwa tygodnie.
Najmocniej przepraszam za niedopatrzenie, proponuję jednak wziąć pod uwagę np. opcję choroby i może nie ma kogo poprosić, albo nie chce innych w to angażować, ludziom naprawdę dzieją się w życiu różne rzeczy, przy których wizaż nie jest najważniejszy
Kosmetyko masz, więc jakby najważniejsze zostało dopełnione, a skoro się nie odzywa ... to j.w.

Stary 2010-11-13, 21:18   #1857
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Najmocniej przepraszam za niedopatrzenie, proponuję jednak wziąć pod uwagę np. opcję choroby i może nie ma kogo poprosić, albo nie chce innych w to angażować, ludziom naprawdę dzieją się w życiu różne rzeczy, przy których wizaż nie jest najważniejszy
Kosmetyko masz, więc jakby najważniejsze zostało dopełnione, a skoro się nie odzywa ... to j.w.
no wlasnie...zreszta jezeli korzysta z komputera w pracy to moze nie chce rozdawac swojego hasla wszystkim a pozniej jeszcze hasla na wizaz bo moze nie ma az takiego zaufania do innych a zreszta troche glupie by to bylo prosic kogos o pomoc w takiej sprawie....nie kazdy wie co to wizaz i moze pozniej by gadali glupoty?
jezeli paczke masz to to najwazniejsze- narazie trzeba poczekac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 21:25   #1858
201610111032
Konto usunięte

Cytat:
no wlasnie...zreszta jezeli korzysta z komputera w pracy to moze nie chce rozdawac swojego hasla wszystkim a pozniej jeszcze hasla na wizaz bo moze nie ma az takiego zaufania do innych a zreszta troche glupie by to bylo prosic kogos o pomoc w takiej sprawie....nie kazdy wie co to wizaz i moze pozniej by gadali glupoty?
jezeli paczke masz to to najwazniejsze- narazie trzeba poczekac

Masz rację. Poczekam do końca następnego tygodnia. Jak paczka z powrotem do mnie nie dojdzie oznacza to że doszła do niej no chyba że zaginęła gdzieś po drodze.
Stary 2010-11-16, 14:47   #1859
narjia
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

Co mam robić, umówiłam sie na wymiankę z Wizażanką, a ona nie chce mi podać swojego imienia i nazwiska, podaje tylko nazwę firmy i jej adres, wolałabym wyslac na imię i nazwisko, a nie na firmę(tzn. mogę wysłać do firmy, ale z nazwiskiem), bo się boję, że jak jest podany tylko pokój w danej firmie to może nie dojsć, ona jednak twierdzi inaczej. Ja swoje dane normalnie podałam.
narjia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 15:22   #1860
kmb1
Zakorzenienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.

Nie rozumiem jej zachowania. Ja bym się wycofała z wymianki, bo paczkę może odebrać ktoś niepowołany, wizażanka nie dostać i mieć pretensje do Ciebie.

WYMIANA

WISHLISTA

jest : 75kg ---razem z Ewą Chodakowską--- będzie : 55kg
kmb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości