![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot, Mac, Matrix, Lancome, HR, Ikos i inne
Teraz to jest z czego wybrać.Oddam wszystko za:
-błyszczyk jucy tubes Lancome -extrakt z zielonej herbaty -szampon Matrix i jakbyś mi jeszcze dolożyła -Bielenda - Arbuzowy koncentrat do ciała 32ml - NOWY to byłabym szczesliwa Moze jeszcze coś chcesz odemnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Szkoda ze ta Bielenda w negocjacjach,a dołożyłabyś mi jeszcze -Masterpiece CIen do powiek testowane w odcieniach złotego bezu,dołoże ci kilka próbek zresztą mozesz sobie sama wybrac co chcesz zerknij do mnie na fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
jestem w stanie oddac joop! i guerlain za którychś z błyszczyków, puder oraz aqualina, gdyz perfumy kosztowały mnie 140 zl a eyliner 119, więc nie kalkuluje mi sie oddac za mniej
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
heh najchetniej bym przygarnela odleweczke dkny be delicious bo mam ja w swoich wishach
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- to jest taka paletka dzieki ktorej niby kolor cieni mozna zmieniac ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
No właśnie mnie też droga wyjdzie, także zależałoby mi oddać wszystko co ci się podobało i przygarnąć to co podobało mi się u ciebie, żeby wymianka była bardziej opłacalna.
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- masło chłodzące do ciała oriflame ogórkowy nowy NOWY peeling cukrowy co ciała ujędrniający KWC Bielenda - Arbuzowy koncentrat do ciała 32ml - NOWY Próbki Clinique
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
widzę kilka rzeczy więc wkrótce się odezwę
![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
to może napisz mi co konkretnie byś chciała za te 2 cienie które wybrałam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to wymieniamy się adresami na PW.
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
mogę oddać
Róż L'oreal Blush delicieux 01 Pink marshmallow 1. Półfabrykaty do wyrobu bizuterii - tego jest naprawdę sporo ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- zbiorę wszystkie półfabrykaty (bo jeszcze trochę znalazłam) i zrobie lepsze zdjęcia na wątek, a póżniej dokładniej przejrzę Twój wątek i dam znać ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- ok. Rozumiem ![]() ale za drobiazg też ich nie oddam, bo są nowe, za wszytkie płaciłam ponad 100zł, a zużyłam na dosłownie kilka par kolczyków ![]() najwyżej się nie wymienimy jak nie dojdziemy do porozumienia ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
więc za rzeczy, które wybrałaś u mnie chciałabym:
12.Cien Mac GESSO 13.Wkład do palety MAC BEAUTY MARKED 28.Cien revlon różowy z efektem tafli a byłaby możliwość otrzymania samego żołtego wkładu z Inglota? gdyż mój umarł śmiercią tragiczną... pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- wiem ile kosztuje wkład MAC bo sama mam paletkę ale nie jestem w stanie się za żaden wymienić, za bardzo kocham ^^ no to hmm pozmyślę jeszcze co by innego wykombinować ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
pędzle chętnie oddam
kolczyków szukam tylko oryginalnych ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Swarovski ze sklepu w niebieskim pudełeczku
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Za skarpetki Puma chętnie wymienię sie na:
-3.Pędzel do różu sephora nr17 chyba, kilka razy uzyty wyprany -4.Pędzel chantil do linera Co myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
hej)
czy znalazłabyś coś u mnie za pędzle i/lub maseczkę sake i ryż i/lub coś ze srebrnej biżu?
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
U Ciebie podobają mi się moja droga następujące rzeczy:
4.ZESTAW OZDÓB DO PAZNOKCI ZA COŚ SUPER MOGE ZROBIC ODLEWKE DO 20ml dkny be delicious 3.Peeling z oliwką p2 do dłoni i stóp NOWY 11.Nowa maseczka avon Marokańska róża KWC 19.Maseczka nowa planet spa sake i ryż KWC 11.Masterpiece CIen do powiek testowane w odcieniach złotego bezu 28.Cien revlon różowy z efektem tafli 3. Błyszczyk Lancome JT Smoothie, Fruity Pop uzyty ze 2 razy KWC 5.EGM baza pod cienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Hmm... to może inaczej - napisz mi co bys chciała ode mnie za sam pędzel do różu Sephory. Kiedyś podobaly Ci się ciuszk meskie w moim watku ciuszkowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
20.Raz testowany żel do mycia twarzy 400ml VICHY NORMADERM KWC 21.Turkusowy cien manhattan 22.Granatowy cien manhattan ew. któryś z pędzli?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.