|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() i przyłączę się do pytania
|
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
o tak....dziś miałam przyjemność zdzierać ,i drapać tego rodzaju farbę ze ścian
masakra,tak się wżarło w ścianę że ani było tego zedrzeć,pokułam tylko dłutem a teraz walimy impregnat,nie ma szans żeby to zedrzeć do goła rencyma i nie wykorkować![]() Red....co do wiedźmy....najbardziej elegancko wobec niej to będzie spierd**** i wsadź sobie w rzyć swoje rady .
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-11-13 o 22:43 |
||
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#994 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może naprawdę mamy wspólną teściową ![]() Nuuudzi mi się... Wypiłabym wino... |
||
|
|
|
#995 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom..ale po co zdzierac? tera sie wali jedno na drugie chyba...jak dobrze siedzi
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Red, a jak to nie podziała, to może:
Cause i’m doing things that i normally won’t do, the old me’s gone i feel brand new and if you don’t like it fuck you. |
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja piję piwo, ale mi wolno
|
|
|
#998 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś likwidował wejście do kuchni,i się okazało że góra i dół nie trzyma pionu i to o kilka centymetrów,profile wyły w jedną stronę,wszystko to trza równać
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Red, no to: sól ci w oczy i głownia w zęby. To zrozumie.
Wizażystki, coś bym zrobiła, ale nie wiem co... |
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-na szczęście opinia mamy ( pani ) nie pokrywa się z opiniami innych, -nie zyczę sobie krytycznych opinii o mejej matce w moim domu -mamy (pani) opinia w tym wzgledzie nie jest opinią dla nikogo istotną - Byłam dzisiaj na spotkaniu z pewnym medykiem, jak posłuchałam jakie są u nas standardy leczenia, to odpadłam. bójcie się chorowac
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-13 o 23:25 |
|
|
|
|
#1002 |
|
Wpisz tu zomzing
|
dobre. moge zaadoptowac teksta?
|
|
|
|
#1003 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja sie boję..ale jak sie nasłuchałam o standartach leczenia w Irlandi i stomatologi w Stanach to jednak mniej sie boje u nas...
|
|
|
#1004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie wiem Polly, u nas w pokojach też impregnował,na emulsji,mówił że trzeba.Tyle że pod tą emulsją były warstwy z wapnem, Jeżeli masz na ścianach samą emulsję to nie musisz impregnować.
|
|
#1005 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale ja się zgubiłam - on tak nagle przerabia dotychczasowe mieszkanie? O, to niewątpliwie Cytat:
|
||
|
|
|
#1006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dotąd udało się zrobić tylko dwa pokoje łazienkę i kibelek,teraz przyszła pora na resztę. Najgorszą resztę TŻ powiedział że moja męka i cierpliwość zostaną wynagrodzonę...no obaczym
|
|
#1007 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale zdzierac emulsji nie muszę?...kurde...sama nie wiem co to bedzie..wy przynajmiej sie znacie na tym co robicie , a my z Tz sami wszystko,ale tak średnio pojecie mamy -tzn meble juz mozemy wyrabiac ![]() Cytat:
ja to podziwiam twojego Tza ze mu sie chce tak na okrągło cis remoncic ...nas czeka w sumie zrobienie cąłosci...i nie wiem jak to logistycznie ogarnąć...chyba sie nie da
|
|
|
#1008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jesteś tego pewna? ![]() Cytat:
Po cionszy poprawia się cera Niestety tylko tymczasowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To łyczka się napij, ale tylko małego łyczka ![]() Wróciłam ![]() A wiecie, że od jutra (poniedziałku) jest zakaz palenia w miejscach publicznych? ) w barze na ścianie przeczytałam No ale mnie to nie dotyczy/ nie interesuje, więc się z opóźnieniem dowiedziałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-14 o 00:09 |
|||
|
|
|
#1009 |
|
grozi wypollizowaniem
|
przynajmniej wybrałam juz panele i kolory na ściany
. Nie mogę jednak wybrać płyty na meble . Ale powoli sie nastawiam psychicznie, ze jak kuchnie ogarniemy to w grudniu ruszamy z salonem.a jesczze pytanie do skarbiatka- mozna ściany malować w zimie? czy nie bałdzo?
|
|
#1010 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ wszystkiego się nauczył w dwa lata,On ma całkiem inne wykształcenie,a dachami zajął się bo wykalkulował że na tym da się zarobić,On to branża motoryzacyjna jest,kiedyś jeździł w rajdach-kosztowne to było ,potem mieliśmy serwis opon,no a potem wpadły mu do głowy te dachy a jak dachy to i dół a jak dół to się trafiło że ktoś chciał ,i wykończenie.I teraz na przykład skończył budować dom kanadyjski i Ci właściciele poprosili żeby zrobił środek i jeszcze ogród zimowy... No i tak to idzie jakoś... Cytat:
MOże ja nie mam zmysłu do tego ,ale my mamyw domu totalny chaos,no bo nie ma się gdzie podziać z rzeczami,słowem rozpierducha totalna,i my w tej kupie gruzu.Całe życie kręci się w tym pokoju co łączy się z kuchnią,tu est stolówka i wszystko,bo zlew odpięty w kuchni ,kuchenka gazowa też,lodówka wyniesiona.No nie jest lekko ale musimy się przemęczyć. Ponoć meble mamy mieć w dwa tygodnie ,wiec liczę że z początkiem grudnia,ogarniemy chociaż kuchnię. ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Można,my malowaliśmy,i nic nie pryszczyło,ani nic się nie działo.
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Pić mi się chce - soku grapefruitowego albo ostatecznie pomarańczowego, a tu ani jednego ani drugiego nie mam
(na stanie ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-14 o 01:27 |
|
|
|
#1012 | |||||
|
BAN stały
|
Nie jemy przy komputerze
![]() No ona, znowu ![]() Cytat:
![]() Newa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo jeszcze nigdy nie jadłaś mojego ![]() Cytat:
Na spanie chyba ![]() --- Mnie się chyba kac zaczyna, dobrze, że mam Colę (na stanie i spanie)
|
|||||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
My nie, ale madziczka tak
![]() Nie wiem czy to dobrze czy źle ![]() Na spanie mam tylko wodę niegazowaną, Colę i sok marchwiowy ![]() Ale Cola nie pomoże tak jak sok grapefruitowy ![]() W ogóle Gryx zacytował to co napisałam " Kuniec na dziś masaży otrzeźwiających, bo w nałóg wpadniesz " a ja teraz tak patrzę na to zdanie i zastanawiam się czy na pewno słowo "masaż" pisze się przez "ż" ![]() ![]() Internet, a w tym gg to zuuo. Analfabetyzmu wtórnego można się nabawić ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1014 | ||||
|
BAN stały
|
Wstydź się, Madziczko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Spadam spać
|
||||
|
|
|
#1015 |
|
Wpisz tu zomzing
|
akurat
![]() Flo, winter - jakby coś to dziś o 15 tam, gdzie poprzednio
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-14 o 08:21 |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale czego mam się wstydzić? ![]() Słuchajcie - a co z paleniem na ulicy - w sensie, że sobie idę i palę? Też nie można? O jaaaa cię....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-14 o 09:10 |
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pleśni, to mieszkam w kilkuletnim bloku, a problem jest. W łazience cholerstwo wyłazi na suficie, a w kuchni w rogu. Na razie radzę sobie chałupniczym sposobem-traktuję miejsca z pleśnią domestosem i na jakiś czas pomaga. Ktoś kiedyś polecał spray na pleśń, ale zgubiłam nazwę ![]() Emalia to dobre, ale chyba raczej drogi e rozwiązanie. Ona mocno śmierdzi? Cytat:
I czy naprawdę wydaje jej się,że ma podstawy, by uważać się za autorytet w tym temacie. i jak, życzenia miały moc sprawczą? Piękna pogoda, a mnie łeb boli. Chyba jednak sprężę się i wypełznę w kierunku lasu.
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Cudna pogoda Lecę dziś na dwór na słońcu się grzać
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Jakby jej tu elegancko odpowiedzieć, że może sobie wsadzić w tyłek swoje rady i obiekcje?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MOże ja nie mam zmysłu do tego ,ale my mamyw domu totalny chaos,no bo nie ma się gdzie podziać z rzeczami,słowem rozpierducha totalna,i my w tej kupie gruzu.Całe życie kręci się w tym pokoju co łączy się z kuchnią,tu est stolówka i wszystko,bo zlew odpięty w kuchni ,kuchenka gazowa też,lodówka wyniesiona.