Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-13, 10:17   #871
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Siala - cudotwórczyni
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 10:18   #872
panna migotka
Rozeznanie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
masz rację.A jeśli podam jej dziś połowę ziemniaków z dynią a jutro resztę?Ona i tak nie zje całego słoiczka

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

też tak myślę
zobaczcie co sie stało mojemu dziecku z włosami.Nie idzie tego ułożyćZdj nr1
A tu po zakupach.Nie za zimno na taki ubiór?zdj.nr.2
spokojnie to pół słoiczka wystarczy, pewnie nawet tyle nie zje
fryzura genialna a ja ubieram Wiktorka dużo cieniej, tylko przykrywam kocykiem i jak gdzieś wchodzę to kocyk, czapkę itd ściągam

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Włoski super Poczekaj aż trochę podrosną, może wtedy ulegną

No w sklepie mogło być jej trochę za ciepło

Dziewczyny, które zamawiały próbki Pampers
: dostałyście maila z prośbą o opinię? Ja dostałam wczoraj.
mi ktoś ukradł ze skrzynki

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
Mój też wcina sloiczek na pół
A włosy
Adaś to jeszcze lysolek
Nocka dziwna...krecil sie jak szalony, ale nie wybudzal sie jak kiedys,,nie szukam przyczyn-po prostu musze przez to przejsc.. I od dzis zaczne uskuteczniac spanie malego w lozeczku...bo od dluzszego czasu spie z nim na sofie...juz zajmuje tyle miejsca, ze dla mnie pozostaje niewiele, mimo że to 2-osobowa kanapa..
Obudzil sie o 6... i zasnal po atakach histerii o 10.20...rzadko mu sie to zdarza i jakby mialo byc tak czesciej to ja dziekuje serdecznie to nie na moje nerwy zreszta ostatnio doluje sie byle czym...tesciowa systematycznie mi w tym pomaga..na razie nie wybieram sie do nich na dzialke z tego wlasnie powodu...ostatnio jak bylismy u nich, maly dal koncert przy nocnym usypianiu, a ona oczywiscie z pretensjami do malza, ze tak sie nie robi, szkoda dziecka, ze jej dzieci byly noszone i nie pozwalala im plakac, czasem do 1 w nocy je bez przerwy nosila i takie tam,..na zakonczenie dodala, ze nasze metody wychowawcze sa zwichrowane...tak jakby byla ze mna w pokoju i widziala, co ja z adasiem robie...k.u.r...a mac- malo szalu nie dostalam- zeszlam na dol dopiero nastepnego dnia na obiad i z laską jestem wyczulona na takie tematy i jej podejscie tez..brrrrrrrr, no to wygadalam sie
dziewczyny-ponawiam pytanie dot. chrzcin chlopcow i szukam ladnych kremowych lub blekitnych ogrodniczek, ktore mozna kupic przez netwicie cos na ten temat??
buziaki i milego dnia
mój jeszcze przed chrzcinami także nie pomogę a co do teściowej to szkoda gadać, nie wiem czemu te kobiety takie są! ja sobie obiecałam, że będę najlepszą teściową pod słońcem, tż ma pilnować
Stary 2010-11-13, 10:39   #873
Siala_Bala
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23213368]Siala - cudotwórczyni [/QUOTE]
bo ja go ten.. no... odczarowałam

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 12:02   #874
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
nie wiem, co malutka ma pod spodem, ale ja na takie pogodny jak sa teraz (5-8 stopni, wiatr jak cholera) zakładam młodemu taki właśnie welurowy kombinezon z bawełniana podszewką, pod spód body długi rękaw i rajstopki. Jak w wówzku spi, to kocykiem okrywam.
Jak jedziemy do jakiegoś supermarketu, to w foteliku w aucie bez przykrycia siedzi, a w środku w supermarkecie to rozbieram go z tego kombinezonu , a na nóżki cienkie bawełniane portki wciągam, co by w rajtkach nie paradował.

Ale cudna fryz.

Cytat:

Dziewczyny, które zamawiały próbki Pampers
: dostałyście maila z prośbą o opinię? Ja dostałam wczoraj.
tak, dostalam, zopiniowałam.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 12:13   #875
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
Ja probkę dostałam, nawiasem mowiac nie wiedze roznicy miedzy normalnymi pampersami a tymi premium no może brak zapachu ale maila jeszcze nie mam.
Bydgosiu, zapomnialam wczesniej napisac- zdrowka Wam zyczęucaluj Lusię od ciotki

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
bo ja go ten.. no... odczarowałam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 12:58   #876
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23212864]
Włosy genialne w ogóle fajne dziecko masz
[/QUOTE]
a dziękuje bardzo
Ciekawe czy są czopki bez recepty na zatwardzenie
Mała od dwóch dni nie moze się załatwić.Ciągle sie nadyna i nadal nic.Podejrzewam,ze za gestą kaszke ryżowa na noc jej robię
Matko boska jeden problem zniknie to pojawia sie następny

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 13:28   #877
olivka_7
Zakorzenienie

Ni no trafi mnie skasowało mi się...

Iza super fryzurka

Słoiczek jak dziewczyny piszą na dwa dni bym rozłożyła

Kafuniax świetne te puzzle

Bydgoś a ile zapłaciłaś w Tesco jeśli można wiedzieć- bo jestem na kupnie i nie wiem właśnie czy zamawiać przez neta czy stacjonarnie

Wymyśliliśmy z mężem że dla małej pod choinkę od chrzestnego zażyczymy sobie saneczki
A jeśli ktoś jeszcze będzie chętny do zakupów mikołajkowych to się coś wymyśli- lista rzeczy potrzebnych jest baaardzo długa

Wczoraj byliśmy z małą na zakupach kupiliśmy Szczeniaczka Uczniaczka w Auchan za 107,99 superaśnyjest- zastanawiam się tylko kto się z niego bardziej będzie cieszyła ja czy mała a tak serio to pokazywałam go małej to naciskała na rączki nóżki i wyskoczyć do niego z wózka chciała. Przy okazji kupiłam chrześniakowi fajny zestaw klocków COBI. Małej fajną bluzeczkę w Auchan na święta za 8zł i opaskę z kokardą w H&M za 7, i rajstopki na święta Chciałam kupić jej lakierki bo i tak obeznie nie ma bucików do sukienki bo wyrosła ale rozmiaru nie było może w innym uda mi się dostać bo na all nowe są za 34zł a w sklepie 24. W sumie jakby były mogłyby być używki bo przecież dziecko jeszcze nie chodzi ale na razie nie ma na all.

:hura: udało mi się sprzedać książkę Zawitkowskiego- stwierdziłam że już nie będzie mi potrzebna- a przy kolejnym dzidzi chyba dam sobie radę jest więc kolejna kaska na jakiś prezencik dla małej macie jakieś propozycje

Aha przypomniało mi się jak zobaczyłam wczoraj ceny sukienek na święta w H&M to masakra 59 i 79zł no szok normalnie. No jedna była za 39 ale zupełnie nie świąteczna. Nam będzie szwagierka szyła i wyjdzie pewnie 20zł

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 13:59   #878
panna migotka
Rozeznanie

Cytat:
a dziękuje bardzo
Ciekawe czy są czopki bez recepty na zatwardzenie
Mała od dwóch dni nie moze się załatwić.Ciągle sie nadyna i nadal nic.Podejrzewam,ze za gestą kaszke ryżowa na noc jej robię
Matko boska jeden problem zniknie to pojawia sie następny
czopki glicerynowe
, ryż ma właśnie właściwości zestalające
Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość

Wymyśliliśmy z mężem że dla małej pod choinkę od chrzestnego zażyczymy sobie saneczki
A jeśli ktoś jeszcze będzie chętny do zakupów mikołajkowych to się coś wymyśli- lista rzeczy potrzebnych jest baaardzo długa

Wczoraj byliśmy z małą na zakupach kupiliśmy Szczeniaczka Uczniaczka w Auchan za 107,99 superaśnyjest- zastanawiam się tylko kto się z niego bardziej będzie cieszyła ja czy mała a tak serio to pokazywałam go małej to naciskała na rączki nóżki i wyskoczyć do niego z wózka chciała. Przy okazji kupiłam chrześniakowi fajny zestaw klocków COBI. Małej fajną bluzeczkę w Auchan na święta za 8zł i opaskę z kokardą w H&M za 7, i rajstopki na święta Chciałam kupić jej lakierki bo i tak obeznie nie ma bucików do sukienki bo wyrosła ale rozmiaru nie było może w innym uda mi się dostać bo na all nowe są za 34zł a w sklepie 24. W sumie jakby były mogłyby być używki bo przecież dziecko jeszcze nie chodzi ale na razie nie ma na all.

:hura: udało mi się sprzedać książkę Zawitkowskiego- stwierdziłam że już nie będzie mi potrzebna- a przy kolejnym dzidzi chyba dam sobie radę jest więc kolejna kaska na jakiś prezencik dla małej macie jakieś propozycje

Aha przypomniało mi się jak zobaczyłam wczoraj ceny sukienek na święta w H&M to masakra 59 i 79zł no szok normalnie. No jedna była za 39 ale zupełnie nie świąteczna. Nam będzie szwagierka szyła i wyjdzie pewnie 20zł
my wczorak kupiliśmy uczniaczka w carrefourze za 108 zl i 40 zł oddają w e-bonach, tez będzie pod choinkę, ja sie nim bawiłam jak Wiktor poszedł spać , ja jeszcze nie wiem w co ubrać małego na święta
Stary 2010-11-13, 14:33   #879
Darianna25
Zakorzenienie

Na Święta Olcia bedzie ubrana w czerwoną sukieneczkę+białe body z H&M+białe bolerko takie sweterkowe+czarne buciki i białe rajstopki.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 16:07   #880
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Na Święta Olcia bedzie ubrana w czerwoną sukieneczkę+białe body z H&M+białe bolerko takie sweterkowe+czarne buciki i białe rajstopki.
Cudnie

olivka, muszę spytać męża, bo on płacił

Luizka na święta będzie miała białe body, na to biała bluzeczka z kokardką i muszę dokupić jakąś spódniczkę.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 16:18   #881
kafuniax
Raczkowanie

Migotkomój Szczepanek butelkowy Przesypiał już dawno całe noce, ale nagle mus się odwidziało i zaczął się budzić po dwa razy, więc cieszę się na nowo jak przesypia całe noce

Olivko, widziałam takie puzle piankowe za 30 zł w Kauflandzie
Czemu nie pisałaś, że sprzedajesz ksiażkę Zawitkowskiego?;> chętnie kupiłabym używkę
Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
czopki glicerynowe
, ryż ma właśnie właściwości zestalające

my wczorak kupiliśmy uczniaczka w carrefourze za 108 zl i 40 zł oddają w e-bonach, tez będzie pod choinkę, ja sie nim bawiłam jak Wiktor poszedł spać , ja jeszcze nie wiem w co ubrać małego na święta
Migotko jak działają te e bony?trzeba mieć jakąś kartę założoną czy jak?

Kumkuro, nie mam pojęcia gdzie kupić takie ogrodniczki, ale może spodobałby Ci się taki jakby smoking na rampersie... hmm, nie wiem jak to wytłumaczyć, kupiłam małemu w H&M, coby zacnie na wigilii wyglądał nie umiem znaleźć na necie, ale jutro przywioze do mamy, bo chciała sąsiadką pokazać, czego to nie ma dla dzieci zrobię fotkę. Kosztowało 39 albo 49 - nie umiem sobie przypomnieć. I jest to już cały strój, bardzo wygodny.
Cytat:
masz rację.A jeśli podam jej dziś połowę ziemniaków z dynią a jutro resztę?Ona i tak nie zje całego słoiczka
Super dziewczyna

Spokojnie możesz dać na drugi dzień Ja najpierw podgrzewam pół słoiczka, jak widzę w trakcie, że może zje wiecej, grzeje resztę, a jak nie bardzo ma ochotę to tą niepodgrzaną część wkładam do lodówki i wyjmuję na drugi dzień
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23212116]
Fajne takie puzzle. U nas raczej nie ma opcji zamówienia sobie u teściów czegoś
[/QUOTE]
Szkoda nie martw się, Ty będziesz fajną tesciową dla Dania od Kropki U mnie w rodzinie nie było takich tradycji, że regularnie na każdego mikołaja, święta, imieniny,urodziny rodzinka wymyśla sobie jakieś miłe - choć niedrogie prezenty, a u męża tak właśnie jest. Podoba mi sie to. Ale na moich rodziców jako dziadków, tez nie mogę absolutnie narzekać, ot poprostu inne zwyczaje

Moi chłopcy

"... bo gdy jesteś przy mnie blisko czuję, że mogę wszystko"
kafuniax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 16:20   #882
evean
Raczkowanie

Cytat:
nie gniewaj się ale fryzurka to jakby piorun w rabarbar walnął
ja też tak ubieram Olka na spacer a jak wieje to przykrywam jeszcze

Radość i szczęście są wyborem
evean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 17:59   #883
Darianna25
Zakorzenienie

Kurcze u nas właczył sie niejadek.
Jak zjadla cycka o 11.00, o 13.00 słoiczek ziemniaczek+marchewka tak do godz.18.00 nie chce nic.Próbowałam jej dać 2 razy cycka ale drze sie w niebogłosy.
Czyżby ten słoiczek ją zatkał na tyle godzin
Może dać jej pic?

Stary 2010-11-13, 18:01   #884
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
o to super interes zrobiliście czyli krótko mówiąc za 60zł szczeniaczek

Cytat:
zakochałam się w tej sukience jaka piękna. Olcia będzie wyglądać bajecznie
Cytat:
olivka, muszę spytać męża, bo on płacił

Luizka na święta będzie miała białe body, na to biała bluzeczka z kokardką i muszę dokupić jakąś spódniczkę.
ok to czekam na info
właśnie nigdzie nie widziałam białych dziewczęcych koszulek ale może się jeszcze pojawią.
Cytat:
Napisane przez kafuniax Pokaż wiadomość

Olivko, widziałam takie puzle piankowe za 30 zł w Kauflandzie
Czemu nie pisałaś, że sprzedajesz ksiażkę Zawitkowskiego?;> chętnie kupiłabym używkę

U nas niestety nie ma nigdzie Kauflandu.

O książce jakoś tak nie pomyślałam żeby napisać na forum- są tam niby porady do 12 m-ca ale tak bardziej ogólnie ale głównie to wg mnie porady dotyczące takich całkowicie malućkich dzieci- kąpiel, jak przewijać, ubierać itp. Super książka- szkoda mi ją było sprzedawać ale też stwierdziłam że bez sensu trzymać jak już skorzystałam i teraz rzadko zaglądam- na początku owszem stała na wierzchu.

dziewczyny właśnie sprawdzałam promocje w Tesco na ich stronie i zabawki są fajne zabawki w super cenach:
np świnka FP 44zł
ślimak smakosz 49zł
ośmiorniczki do kąpieli 59 (na all 89)
muzyczny bębenek 49 (ciekawe jaki w rzeczywistości)
ale co mnie najbardziej zainteresowało:
skrzynia zabaw drewniana 59zł
kolorowe klocki piankowe 49
huśtawka taka o której kiedyś mówiłyśmy za 19zł (wiadomo trzeba sprawdzić wykonanie ale może być ok)
puzzle piankowe 18 albo 19zł

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2010-11-13 o 18:21
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 18:46   #885
Darianna25
Zakorzenienie

Zjadła w końcu o 18.30.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 18:57   #886
Konto usunięte

A ja muszę coś napisać - otóż dzisiaj dodałam do moreli troszkę jabłka z bobovity - może z 6 łyżeczek, wymieszałam, młoda zjadła i nic - zero wysypki a u nas to masakra była, po 10 minutach wcześniej Agatkę wysypywało!

Takie fajne piankowe puzzle, ogromna paka, są w realu, ale cholera ceny wczoraj nie sprawdziłam :/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 19:10   #887
Konto usunięte

panna migotka, co to te e-bony??
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 19:18   #888
kafuniax
Raczkowanie

Darianna długo Ci córeczka wytrzymała. Mój po sloiczku to najchętniej od razu by dopieł mlekiem

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23223365]A ja muszę coś napisać - otóż dzisiaj dodałam do moreli troszkę jabłka z bobovity - może z 6 łyżeczek, wymieszałam, młoda zjadła i nic - zero wysypki a u nas to masakra była, po 10 minutach wcześniej Agatkę wysypywało!

Takie fajne piankowe puzzle, ogromna paka, są w realu, ale cholera ceny wczoraj nie sprawdziłam :/[/QUOTE]
Super, to i marchew i jabłko nie powodują uczulenia, macie teraz spory wybór wśród słoiczków ja dawałam troszkę marchewki, ale do samej nie doszłam, dawałam na razie z czymś (np. z jabłkiem). Musze spróbować samą.

Olivko, dzięki za info, rzeczywiście sporo tych promocji. U nas jest tesco, ale takie małe, i tam zabawek nie ma, muszę do Rybnika pojechać, ale i tak się wybieram, wiec bedzie po drodze, obadam co tam ciekawego a o książce czytałam na necie, nawet te pozycje noszenia oglądałam

Zapomniałam wam napisać, robie dziś szarlotkę na sypko, pierwszy raz spotykam się z takim przepisem, zdam Wam relacje za jakąś godzinę

Moi chłopcy

"... bo gdy jesteś przy mnie blisko czuję, że mogę wszystko"

Edytowane przez kafuniax
Czas edycji: 2010-11-13 o 19:20
kafuniax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 19:26   #889
kumkura
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23223365]A ja muszę coś napisać - otóż dzisiaj dodałam do moreli troszkę jabłka z bobovity - może z 6 łyżeczek, wymieszałam, młoda zjadła i nic - zero wysypki a u nas to masakra była, po 10 minutach wcześniej Agatkę wysypywało!

Takie fajne piankowe puzzle, ogromna paka, są w realu, ale cholera ceny wczoraj nie sprawdziłam :/[/QUOTE]
No to alergia poszla precz
Cytat:
Darianna długo Ci córeczka wytrzymała. Mój po sloiczku to najchętniej od razu by dopieł mlekiem

Super, to i marchew i jabłko nie powodują uczulenia, macie teraz spory wybór wśród słoiczków ja dawałam troszkę marchewki, ale do samej nie doszłam, dawałam na razie z czymś (np. z jabłkiem). Musze spróbować samą.

Olivko, dzięki za info, rzeczywiście sporo tych promocji. U nas jest tesco, ale takie małe, i tam zabawek nie ma, muszę do Rybnika pojechać, ale i tak się wybieram, wiec bedzie po drodze, obadam co tam ciekawego a o książce czytałam na necie, nawet te pozycje noszenia oglądałam

Zapomniałam wam napisać, robie dziś szarlotkę na sypko, pierwszy raz spotykam się z takim przepisem, zdam Wam relacje za jakąś godzinę
moj adam podobnie- cycek dla niego nie ma rownych...az sie boje pomyslec, co bedzie przy odstawieniu...
czekam na relacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-13, 19:50   #890
Siala_Bala
Zakorzenienie

Melduję, że zakupiłam w realu taki pałąk z zabawkami:
http://allegro.pl/pluszowy-palak-mal...315247328.html
dokładnie za 59,99zł!!!
Bananek lekko szeleści, kulki grzechoczą a małpka i szeleści troszkę (mała wstawka na piłeczce) i grzechocze
Całość pałąka z grubszej pianki w środku usztywnienie.
Zaczepy (te "zęby" co się przykręca do wózka) z gumy, więc nie zarysują nam nic

PS
do łóżeczka się nie zamontuje bo pałąk aż tak się nie odegnie

aha i zamontowany pałąk można pochylać nieco ku dołowi żeby dziecko sobie sięgnęło jak leży

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-11-13 o 19:51
Stary 2010-11-13, 19:59   #891
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Melduję, że zakupiłam w realu taki pałąk z zabawkami:
http://allegro.pl/pluszowy-palak-mal...315247328.html
dokładnie za 59,99zł!!!
my mamy taki, wzór nr 1, Tymek dostał na chrzciny.
http://allegro.pl/luk-palak-do-wozka...315387306.html
Zajmujące, dobre do wózka, ale chyba tylko do głębokiego. Bo do spacerówki to chyba już nie? albo?
Stary 2010-11-13, 20:07   #892
Konto usunięte

Do spacerówki też, spokojnie.

A ja właśnie na all szukam takiego sklepu, coby były wszystkie zabawki które mi się podobają
Stary 2010-11-13, 20:10   #893
Konto usunięte

A jak Wam się taka BIEDRONECZKA podoba?
Stary 2010-11-13, 20:13   #894
Siala_Bala
Zakorzenienie

na opakowaniu jest właśnie zdjęcie zamontowanego pałąka do spacerówki dlatego lekko się obawiałam czy dam radę to do gondoli przymocować ale bez problemu

Stary 2010-11-13, 20:32   #895
Konto usunięte

Lea widziałam na żywo, ładna

Znalazłam sklep idealny http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5105926
Stary 2010-11-13, 20:55   #896
Konto usunięte

szaja, fajne przedmioty ma ten sprzedawca, to mi wpadło w oko:
http://allegro.pl/k-s-kids-domek-psa...307051385.html
Stary 2010-11-13, 20:58   #897
Darianna25
Zakorzenienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23224929]A jak Wam się taka BIEDRONECZKA podoba? [/QUOTE]

Bardzo sie podoba.

Atu coś niesmacznego jak dla mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=kX_3U...eature=related

Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2010-11-13 o 21:41
Stary 2010-11-13, 21:00   #898
Konto usunięte

jeszcze ta zabawka na przyssawkę jest sympatyczna.
http://allegro.pl/taf-toys-mini-karu...313112811.html

a ta- większa- jeszcze fajniejsza: http://allegro.pl/taf-toys-duza-karu...317930211.html

i jeszcze, oprócz Biedroneczki, jest PSZCZÓŁKA

Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Czas edycji: 2010-11-13 o 21:03
Stary 2010-11-13, 23:31   #899
panna migotka
Rozeznanie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23223637]panna migotka, co to te e-bony?? [/QUOTE] takie jakby talony wydrukowane na paragonie i można je wykorzystać w danym miesiącu (za szczeniaczka - w grudniu) na dowolne produkty, w październiku było dużo rzeczy za które dostawało się te e-bony, m.in za pampers premium care - 20 zł do wykorzystania w list

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23225866]szaja, fajne przedmioty ma ten sprzedawca, to mi wpadło w oko:
http://allegro.pl/k-s-kids-domek-psa...307051385.html[/QUOTE] o to bardzo mi się podoba, biedronkę i pszczołę widziałam chyba w carrefourze i wyglądają fajnie ale nie wiem jak z dźwiękami

Cytat:
Bardzo sie podoba.

mi się skojarzyło z dziecięcą pornografią

Cytat:
cudna sukieneczka

Cytat:
Migotkomój Szczepanek butelkowy Przesypiał już dawno całe noce, ale nagle mus się odwidziało i zaczął się budzić po dwa razy, więc cieszę się na nowo jak przesypia całe noce

U mnie w rodzinie nie było takich tradycji, że regularnie na każdego mikołaja, święta, imieniny,urodziny rodzinka wymyśla sobie jakieś miłe - choć niedrogie prezenty, a u męża tak właśnie jest. Podoba mi sie to. Ale na moich rodziców jako dziadków, tez nie mogę absolutnie narzekać, ot poprostu inne zwyczaje[/COLOR]
ja też czekam aż zacznie przesypiać całe noce
co do e-bonów to wyżej juz napisałam, nie trzeba mieć żadnych kart, po prostu jak kupisz daną rzecz, za którą oni przyznają te bony to drukują razem z paragonem

--------------------------------------------------------------------------mój synuś spał pół nocy w obcym łóżeczku u znajomych i jestem z niego strasznie dumna bo był juz trochę przemęczony i zdezorientowany i chciałam go chwilkę polulać żeby się nie męczył a on nie chciał wystarczyły mu egipskie ciemności i sam odpłynął
no i dziś wszamaliśmy pierwszy raz marchewkę i baardzo smakowała więc albo dynia z ziemniakiem mu nie smakowała albo był zbyt zszokowany pierwszą próbą zjedzenia czegoś innego niż mleczko
ok, zmykam spać
Stary 2010-11-14, 00:27   #900
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo sie podoba.

to dziecko ma 3,5 roku... a te mają 5 i 8 lat!
http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&NR=1

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości