|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Kochane moje.
Przecież nie mogłam powiedzieć, że Cię kocham. Nie jestem wróżką, ale akurat Twoją reakcję jestem w stanie przewidzieć.
Tak, pasowałeś mi do butów. Ale to nie wystarczyło. Gdybyś tylko wiedział, jak bardzo teraz tęsknie. Może rzuciłbyś wszystko i przyjechał, by mnie przytulić. Tak po prostu.
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-11-14 o 14:32 |
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
Wiecznie
Wiecznie Śnię. Zastanawiam się, czy wiesz, że jestem tu. Jeśli spojrzysz w moje oczy, czy zobaczysz co jest w środku? Czy jeszcze się zatroszczysz ? Ocal mnie nim utracę wiarę w sens Zabrałeś moje marzenia .. - czemu zamykasz oczy ? - bo się boję ? - czego ? - ze to mogę stracić, ze to sen .. - a więc otwórz oczy, i uwierz że to wszystko twoja zasługa.. - no tak, ale .. - `bo gdyby nie Ty to nigdy bym nikogo tak mocno nie pokochał, pewnie do tej pory wątpiłbym w miłość .. Jak w budziku mała skazówka przemija. ____________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-14 o 14:46 |
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
i do teraz nie mogę uwierzyć jak mogłam zakochać się w takim szmaciarzu. szmaciarzu bez uczuć.
w śnie przychodzisz i twierdzisz, że wszystko będzie tak jak dawniej. że ja i ty od teraz to my. dziwisz się, że potrafię przespać cały dzień? wiesz o tym, że nie zasługujesz nawet na mojego najgorszego wroga? przynieś mi róże wiesz jak to na mnie działa nawet gdybym chciała płakać to nie mam z czego
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
![]() . zdejmij swoje ubrania i pozbieraj swoje myśli 'wiem, że mogłabym cię zabić i wiem że mógłbyś zrobić to samo' a ja? ja mogę splunąć na co chcę 'jestem malutka, drobniutka, ale skomplikowana jak skur.wysyn jeśli to można nazwać dnem, to również można sobie pogratulować, bo już nigdy nie będzie gorzej kopnę cię w dupę, życie' |
|
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
naiwnie__ nadal Zakręcona. i na zdrówko i dziękuje Wreeednia nareszcie jesteś jupi.;0 przechodząc obok cukierni..
przypominasz mi się ty,. zresztą gdzie nie jestem to mi się przypominasz. 'ubóstwia malować swoje paznokcie na krwistą czerwień. nie pogardzi, wypadem na piwo z Twoimi kumplami. kocha zmysłowe szpilki, ale z pełnią zapału oglądnie z Tobą mecz. otwiera okno na oścież, podczas deszczu. w czasie zimy, biega boso po śniegu. nie toleruje świeczek na urodzinowym torcie i kocha gumę balonową. jest wyjątkowa, pełna obłędu. szukająca osobnika, który ją za ten obłęd, pokocha.' 'drętwo leżała na ulicy z coraz płytszym oddechem. było za ciemno, aby ktokolwiek mógł ją zauważyć. za późno, aby ktokolwiek tamtędy przechodził. ostatkami sił przyłożyła swoją dłoń do ucha. nasłuchując swojego ustającego tętna, zagryzała wargi z przeszywającego ją bólu. boso z rozmazanym makijażem i splątanymi włosami, leżała na chodniku ulicy w kałuży krwi. deszcz zaczął padać jak opętany, straciła przytomność. następnego dnia tuż o świcie znaleziono jej ciało. obok niej leżał pistolet umazany krwią. w jednej z dłoni trzymała kartkę papieru. przechodzień przystanął i podniósł świstek ówcześnie dzwoniąc na policje. było na nim napisane, małymi niezgrabnymi literkami ; 'sprawca - miłość.''
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-11-14 o 14:51 |
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
marikab myszka23101 rumuneczkaxd z innej bajki - bierzcie ile chcecie myszki ;*
naiwnie__ - dziękuje moja wspaniała! <3 tez cię kocham ;* nawet nie wiesz jak jest mi smutno wieczorami, gdy zamiast do Ciebie muszę przytulać się do poduszki. Lubię Twoje oczy, kocham Twoje usta, uwielbiam Twój uśmiech.. Lubię, kocham, uwielbiam Cię całego.. Tu Cię zobaczyłam, pokochałam i straciłam. |
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
rumuneczkaxd - smacznego. I tyle nam brakuje do tego cholernego szczęścia. Możesz mi wytłumaczyć dlaczego to akurat mnie spotkało ? Byłabym wdzięczna, gdybyś spróbował zejść mi z oczów. Delikatnie dotykał moje ciało dawając mi satysfakcję, że kocha. Nigdy nie miałam pojęcia, że to wszystko może się tak szybko skończyć, a jednak.
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
'Forgive me.. I didn't do a thing to make You stay. I didn't say a word to make You stay. I didn't do a thing or say a word, one word..' Wybacz mi.. Nie zrobiłam nic, żeby Cię zatrzymać. Nie powiedziałam słowa, żeby sprawić byś został. Nic nie zrobiłam ani nie powiedziałam słowa, jednego słowa.. 'Nobody else here Baby, no one else here to blame. Nobody made You do it, no one put words in Your mouth.' Nikogo tu już, Skarbie, nikogo tu już nie ma by winić. Nikt nie zmusił Cię do tego, nikt nie wcisnął słów w Twe usta. 'I believe I can live without the one who cares for me.' Wierzę, że mogę żyć bez tego jedynego, któremu na mnie zależy. 'I wanna be quiet now, all alone, back to my shadow. I'm gonna hide behind the trouble in my mind.' Chcę teraz spokoju, chcę być sama, wrócić do cienia. Zamierzam się ukryć przed kłopotami w mojej głowie. 'How many hearts will be break before it´s to late? How many tears will fall in vain? How many dreams will die and questions why? Before You realize You made a mistake..' Ile złamiesz serc zanim będzie za późno? Ile łez pójdzie na marne? Ile marzeń umrze i pytań dlaczego? Zanim zrozumiesz, że popełniłaś błąd..
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
-Kocham Cię...
- Ale ja Ciebie już nie... -Dlaczego? -Bo tak mi wyszło (hahahah musiałam tekst byłego szwagra xD )
|
#1030 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
brakuje mi wczorajszych promieni słońca, prześwitującego przez chmury blasku księżyca. nigdy nie obiecuj więcej niż możesz unieść. tamujesz cały wypływający ból. jutro może być największym przełomem w dotychczasowym życiu, może zmienić wszystko, albo pozostawić to bez zmian. obdaruj mnie choćby minutą bym pod stopami nie czuła gruntu, a głowa będzie obtulona śmietanowymi chmurami. ubierz garnitur i weźmy ślub. dam sobie radę, bo w końcu ktoś musi. dziękuje za ten pijany bełkot przez telefon o czwartej nad ranem był za prawdę romantyczny. zniknij z horyzontu, zmieszaj się z całością jak kropla wody w morzu. bo dziś gdy ktoś Ci klaska to dowód jak bardzo się zbłaźniłeś. znieczulica. takie są dzisiejsze czasy.
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
autoagresja - boooskie
![]() możesz traktować mnie jak powietrze, przecież bez niego nie da się życ. Szkoda, że Ty ..boisz się miłości. - kochaj. tak bezgranicznie, jak cholera, kochaj! - a jak kocha cholera.? Zadzwoń do mnie jeszcze raz i wytłumacz się z tego, jak się tłumaczyłeś... lub po prostu powiedz, że pomyliłeś numery... Cokolwiek! Daj mi jakiś znak, nawet najmniejszy, aby nie zgasła we mnie nadzieja...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-11-14 o 16:25 |
|
|
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
Z okazji że mam dziś urodziny to zbiorę się i wymienię te najlepsze osoby, które jakoś zaistniały w tej mojej ‘karierze’ na opisowym, bo już dawno tego nie robiłam.Uwielbiam was czytać, kocham Was. Prawie połowa wymienionych tu już nie bywa, ale wciąż mam nadzieję, że kiedyś się pojawi i atmosfera będzie taka jak kiedyś. Nie mogę tu wypisać wszystkich, ale wiedzcie, że jesteście najlepsiejsi pod słońcem! Przepraszam, za błędy w nickach , za powtórki nicków i za to, że o kimś zapomniałam, ale cóż skleroza nie boli, a człowiek nie jest idealny, prawda? Wasza oddana Dreams. panijana absorbeed MrsUnfabulous cornflower_ nienaruszona backinblack _ZaagubiOna_
the_end soniss katastroficzna RobCoChcesz dajsesiana Kaaate90 Tusilla envious limitowanaa chocolaaate LoveYourEyes Martusia1992 Smiley x sanderson93 TajemniczaPanna bad_romance Margaretta_1 boundlessly xsxs lilyblack nastychick misjaaa akwem Cukiiereczek _Panna_Migotka_ unusalyou Siatkarka18 Love_HateYOU Rilen LadyBerry_ ekhm_sorry lucyferowa viper19 Missi_16 suve xxxLOLkaxxx kontrastowao Magari91 ZakreconaNaMaxa latin Extremalna MalinowaGirl NieZTejBajki so_steadfast Paralogiczna z innej bajki Desire_x3 agrr naiwnie_(przy okazji dziękuję za pochwałę : *) istny_paradoks iHateU poprostuAssis myszka23101 unpredictablegirl rumuneczkaxd dontgivemenames marikab Christerine naughty_ panna_miodowa borowiczanka pinito one for all Plotkaraaa _changime blondii69 patrysiowa_ caroline060 keeendy katastroficzna Sharmila turka24 kreskowa nieliczylamwcalesie happyend RozowaSkeyterka matematyczka00 Kinderka13 parala primadonna cukrowapanna CaMa KaMa2704 uwielbiaj together93 Issuee _mandarynka chcialam byc Czarny_Aniolek ciiri nensie desiree01 cherry pie otojest Wreeednia malutkagwiazdka mad_woman TwojaKokaina peculiarity notcool styrana Kofeina w RedBullach czekoladowe szczescie Desire x3_ misiok jagodkowa beautiful_lie 3martyna3 xxgroszek07xx NieidealnaJa katrin_love without_demur Cholerycznaa Frizzelicious jOlsko BananowaDelma dresowa modlishque Onax3 hotiie powinnam JednaNaMilion patrycjaxpp grise Afnaa almostlover chocapic ouu papergirl ciutblizej FrutellkaxD Subtelna TiScatteroUnaFoto Nieodkrytaxd ruda wiewióra Guziki xD kamisha siatkaara Drift me9so3horny paper girl inquiring bajkowa CookieCrisp parala MamCieGdzies ratatamm martusssia ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ '' a kiedy już założę wysokie szpilki możesz się mnie bać. w męskich koszulkach lubię spać. i nosić skarpetki nie do pary. do dupy. Z tamtych dni zapamiętałam tylko słońce, Twoje słowa, i poczucie bezgranicznego szczęścia. Kilometry nie są dobrą wymówką do zakończenia znajomości. Bo gdy zależy Ci na kimś, starasz się, niezależnie od tego co was dzieli. Najważniejsze jest to, co was łączy. Lubię soboty. Lubię czekoladę, czerwone wino i truskawki. I lubię czasem przeklinać. I śmiać się tez lubię . I lubię zaczynać nowe zdania od litery " i ". I lubię sport. Lubię tez różowy kolor. Ale Ciebie nie lubię, Ciebie chyba kocham. '' słowami ranisz jak nikt.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-11-14 o 16:34 |
|
|
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
to fajne uczucie być okropną ;p
niczego_po_trochu- dziękuję dreams_x33- Wszystkiego najlepszego <3 i dziękuję ![]() Brakuje mi słów, które wypełniały każdy mój dzień. Brakuje mi ich, bo nie czuję już ciebie. Czasami ludzie odchodzą. Czasami już nie wracają. Dziękuję za przedstawienie. To miłe, że nie musiałam płacić gotówką. Szkoda tylko, że już zapłaciłam nadzieją. Bo nie warte było mojego serca. Ułóż wszystko w całość. Teraz rozumiesz? Kocham cię.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-11-14 o 16:31 |
|
|
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
dobrze, że czasami nie starcza już łez. szczęście krąży powoli obok mnie robiąc złudzenie, że jest ze mną, i gdy chce je złapać za rękę, ucieka daleko stąd. obdarz mnie miłością, krótkim zapomnieniem szaleńczy napad szczęścia zawsze kończy się depresją |
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie Nowe
![]() noforme - ja też lubię Avril i Damien'a ![]() powariowałyście chybaa kocham was `jego oczy to moja prywatna Milka. Każdym słowem "kocham" odrywał jej kawałeczek serca. Wiedziała, że kłamie. Pozostało jej tylko zlizywanie resztek uczuć z jego ust. Jej wargi drżały, gdy odwróciła wzrok i spojrzała w pełne wyczekiwania karmelowe oczy. Nie wiedziała jak ma mu powiedzieć, że ochodzi. Nie wiedziała nawet, czy potrafi odejść... /Kap,kap/ - Co to? Coś kapie. Lecz co? - Nie wiem. - Nie wiesz? Powiem Ci...to krew. Dziś płynie inaczej. - Jak? - To proste. Jej tor przerwał kawałek metalu. Zbawienie... Śmierć... Nazywaj to jak chcesz. - A czemu ona kapie? - Przez Ciebie. Zdziwiony? - Czemu przeze mnie? - Jak raniłeś, to się nie dziwiłeś. Każda kropla to jedno kłamstwo. Twoje kłamstwo. /5 minut później/ - Muszę już kończyć rozmowę... Zaczyna mi brakować... - Mnie? - Nie, nie Ciebie. Lecz krwi.
|
|
#1036 |
|
Przyczajenie
|
duży mam dostęp do Twojego serca?
a teraz wszystko w okół warte jest ch*uj. miłość z premedytacją. nie lubi spódniczek, a czasem w nich chodzi. lubi gorzką herbatę, a ciągle ją słodzi. chce mieć długie włosy, a ciągle je ścina, nie lubi przekleństw, a często przeklina... - jakoś dziwnie wyglądasz, chyba Cię coś bierze... - no, ku*wica. pozwól mi wejść <3 |
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
;*
_____ mam swój urok i nie zawaham się go użyć mam 5 gram tęsknoty za Tobą i już nic nie jest takie kolorowe ekstrawagancka jestem tylko dlatego, bo lubię zadzierasz z nieodpowiednią osobą milion oznak miłości daj mi tyle szczęścia ile ja daje Ci miłości moja dusza jest bogatsza przy Tobie
|
#1038 | |||
|
Przyczajenie
|
.
Cytat:
Że tak powiem uwiodłaś mnie tymi opisami )Cytat:
haha xD to jest mega! Cytat:
................... Upijając się resztkami wczorajszej miłości. Poza przestrzanią teraźniejszości i realizmu. Szary dym unoszący się z nad moich ust, pozwalający odetchnąć z ulgą. I ten niezapomniany smak kawy z twoich ust. .
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
korzystając z okazji witam wszystkie nowe ; )
dreams_x33, naiwnie_ - poszalałyście! jeest mi niezmiernie miło perełki! Stokrotne dzięki, MOTYWUJECIE <3naforme, Toogerther(<3), nieliczyłamwcalesię, parala, naiwnie - ![]() kamisha częściej Cie tu chcę stokrotko! Otwórz oczy szerzej niż zwykle i patrz intensywniej. 'Podobno jak ludzie są sobie pisani to prędzej czy później i tak na siebie natrafią.' Nagle zniknął z mojego pola widzenia. posłuchaj, jesteś wszystkim, rozumiesz? za dużo zakrętów bo spod nóg usuwa mi się grunt. Przeciągam strunę i pozwalam jej ponownie rozbrzmieć. pachniesz miłością. Pociąga mnie jak nikt nigdy dotąd. 'Zamykam serce i udaję, że nie czuję' "naiwna" pomyślała patrząc na odbicie w lustrze.
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz czuję się tak jakby niebo miało runąć mi na głowę
patrząc na to co się teraz dzieje z nią cieszę się że nam nie wyszło spadasz w otchłań wierzę że miłość ma być powodem do szczęścia dwóch oddanych sobie osób kiedy ta opowieść się skończy będę tam gdzie zawsze nie znoszę miejsc z których pochodzi płacz i nienawiść dziękuję Ci bardzo a z okazji urodzin masy szczęścia i miłości
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
naiwnie_ - strasznie dziękuję! <33 dreams_x33 - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! <3 _________________________ ____________ ' nie mów teraz, że to nie to. zbyt wiele przecież poświęciliśmy. szukamy miejsca, gdzie znów odnajdziemy się. raz w życiu zdarza się facet, z którym nadajesz nazwy gwiazdom. i odkryłam.. miłość. niepełnosprawna miłość zamknięta w psychiatryku. nie ma już `kocham Cię` ani `moje kochanie`. dogłębnie wyprana z emocji. wieczorna gra sentymentów. '
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
"And if you go, I wanna go with you. And if you die, I wanna to die with you. Take your hand and walk away..." /I jeśli odejdziesz, ja pragnę odejść z Tobą. I jeśli umrzesz, ja pragnę umrzeć z Tobą. Chwycić twą dłoń i odejść stąd.../ "Well that's right. I want something to explode. I've been deaf, now I want noise." /Tak, to prawda. Potrzebuję czegoś mocnego. Długi czas byłam głucha, teraz potrzebuję hałasu./
|
#1043 |
|
Rozeznanie
|
![]() Skrzywdził ją, ale chyba to, co między nimi było, było zbyt poważne żeby taki wypadek miał skończyć ich miłość, ale ją uszkodził, pozbawił sensu. Upośledził zaufanie. Zabawa jest wtedy, kiedy wypijesz za dużo i idziesz środkiem autostrady nie myśląc o śmierci, tylko śmiejąc się, że On ma inną. Nie zmarnuję kolejnej 11:11 na Ciebie. Co jeśli Ty nigdy nie znikniesz, a ja nigdy nie zapomnę? Znali się tak długo. Wiedzieli o sobie prawie wszystko. Przeprowadzili już tyle rozmów, a jednak wciąż były tematy do nowych. Miłość, obsesja, fascynacja. Zabija mnie brak Ciebie. I jeszcze jedno Ci powiem. Naprawdę chciałam z Tobą być. Ważny? Może kiedyś. Teraz niekoniecznie.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-11-14 o 17:33 |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
i czemu zamiast wywoływać uśmiech,
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
Chociaż już się nie udzielam to czyytam codziennie i brakuje mi niektórych - między innymi dontgivemenames .I już nigdy nie mówić - żałuję . Nie umiem Ci tego powiedzieć, ale każda, nawet najmniejsza część mnie tęskni za Tobą i krzyczy 'wracaj ! ' Już miałam nigdy nie wrócić, kiedy Ty wziąłeś mnie za ręke i wyszeptałeś - zostań . Pragnę Ciebie takiego jakim byłeś, jesteś i prawdopodobnie będziesz - niczym masochistka .
Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko przez dziesięć minut- boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja. A nadzieja jest zawsze prawdziwa. |
|
|
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33 - sto latek.
SparklyAngel - to fajnie. ![]() ' hej, dziewczyno, wiesz doprowadzasz mnie do szaleństwa, jedno spojrzenie stawia rytm w ręku, wciąż nie mogę zrozumieć, dlaczego obijasz się, widzę, jak upadasz na dół. ' ' uzupełniasz makijaż w lustrze, mówisz sobie, to nigdy się nie powtórzy, codziennie płaczesz samotnie, a on przysięga, że Cię kocha.' ' czy czujesz się jak człowiek, kiedy pchasz ją? czy czujesz się teraz lepiej, kiedy ona spada na ziemię? więc, powiem Ci mój przyjacielu, za jeden dzień ten świat się skończy, twoje kłamstwa będą rozkruszone na dole, a ona znajdzie nowe życie.' 'kamień na wodzie robi drobną falę, wszystkie akcje tego świata poniosą konsekwencję, jeśli będziesz brnąć dookoła zawsze się utopisz, widzę, jak upadasz na dół.' 'widzę w jaki sposób idziesz znowu po prawej stronie, powiedziałaś swoje prawo ponownie, strzeż się mojego wykładu.' 'pewnego dnia ona powie, że ma już dość jej nadchodzących ponownie tór' 'upadając w brud mówi, że to nie boli i ma wreszcie dość' 'nie boję się niczego muszę jedynie wiedzieć, że mogę oddychać i nie potrzebuję wiele z czegokolwiek lecz nagle nagle' 'jestem mała a świat duży wszystko wokół mnie porusza się szybko otoczona tyloma rzeczami nagle nagle' 'jak to jest być innym niż ja czy jesteśmy tacy sami? ' 'jestem młoda i jestem wolna ale staję się zmęczona i słaba gubię się i nie mogę spać lecz nagle nagle ' |
|
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33 najlepszego. i dziękuję. ugotuj dla mnie zupę utkana nicią
miłości i nienawiści.
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_ - uwiodłaś mnie. ![]() Chciałabym byś kiedyś
żałował, że mnie zostawiłeś. Pada deszcz, myślę o Nim, przechodzi mnie dreszcz. Czuję się urażona Twoją obojętnością na wszystko.
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
dzięki.
______ Jęk egzystencji Zazdroszczę Ci perfekcji. Jesteś jak klejnot, który ktoś nadszarpną Skrzący się w głębi i czekający na moment, by błyszczeć Chcę wierzyć, że nawet z poszarpanymi skrzydłami Z latania pod wiatr, możesz iść na krańce świata Zdominuję twój pieprzony tyłek seksem. ![]() Podążając nierówną ścieżką Widzę jak próbujesz dotrzymać mi kroku Gdy upadniesz, ja nie zaczekam. Remember. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-11-14 o 18:35 |
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ lepiej brzmisz pod tym nickiem ![]() dzięki Powodzenia w dalszej 'karierze' ![]() Dianko, ponownie wszystkiego, co najlepsze ![]() Cześć kochanie!_____ Twoją dłoń czułam wtedy na policzku
tą dłoń czuję teraz i zawsze mówiłeś, że tak dobrze ci oddychać przy mnie Ten, który miał uleczyć duszę pcha mnie na samo dno Kiedyś jeszcze cię dotknę spełnioną miłością Zamykam oczy odsuwasz się nie chcę widzieć jak cię tracę przez zamknięte powieki widziałam Twój uśmiech przez sen czułam zapach dotykałeś delikatnie, to nie był sen sny nie bywają realne
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-11-14 o 18:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

jesteście okropnie wspaniałe!
kocham was
<3
częściej Cie tu chcę stokrotko!