Wroc³aw - Si³ownia i Fitness - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-11-14, 12:55   #331
aniamik
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 317
Dot.: dobre kluby fitness we Wroc³awiu

Cytat:
Napisane przez ilkas Poka¿ wiadomo¶æ
nie mia³am przyjemno¶ci tam byæ a ile kosztuje ?
http://www.spa.wroc.pl/?page=fitness&lg=pl

na dole strony jest cennik
aniamik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-14, 19:11   #332
edytaswider
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Mam do oddania karnet na 10 miesiêcy do nowo otwartej klubo-si³owni 'Pure' we Wroc³awiu (w Renomie), bez op³at administracyjnych itd. Koszt miesiêczny to 125 zl. Karnet obejmuje wszystko co mozliwe- si³ownie, rózne ciekawe zajêcia fitnes prowadzone przez sympatyczne trenerki i trenerów, dostep do internetu itp. Wszystkie sprzêty s± nowe, najwy¿szej jako¶ci. Mili ludzie, mi³a atmosfera. Dodatkowo mo¿na korzystaæ z karnetu w innych miastach.

Ja niestety musze zrezygnowaæ ze wzgledu na przeprowadzkê. Umowê podpisa³am na pocz±tku pa¼dziernika, czyli placilam tylko za pa¼dziernik i listopad, bez zadnych op³at dodatkowych i administracyjnych.
Chodzi jedynie o przepisanie mojej umowy na nazwisko osoby zainteresowanej.
Gdyby która¶ z Was byla zainteresowana lub miala jakies pytania, proszê o kontakt edytaswiderst@interia.pl.
edytaswider jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-14, 20:19   #333
ilkas
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 3 230

mam 3 wej¶cia niewykorzystane na karnecie do ladyfitness na pl. Solidarno¶ci. wej¶cia s± albo na fitness albo na si³owniê do godz. 15. karnet wa¿ny jest do 4 grudnia. kto chce? oczywi¶cie za free
ilkas jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-14, 22:23   #334
Martiiiina
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Cytat:
Napisane przez aako Poka¿ wiadomo¶æ
jak juz sie zapisa³a¶ to moze do³±czysz do mnie i do ilkas?
Bardzo chêtnie przy³±czê siê do Was
Martiiiina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 13:55   #335
ewka_609
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 860

dawno mnie tu nie by³o, ale teraz naprawdê muszê co¶ z sob± zrobiæ
równie¿ szukam chêtnej dziewczyny która by razem ze mn± siê poci³a... Ja jestem z Sienkiewicza, wiêc szukam czego¶ w pobli¿u. Wiem, ¿e jaka¶ moja kole¿anka by³a bodaj¿e w Hawanie, gdzie¶ ko³o akademików na Grunwaldzkie to chyba jest. Na stronie ni maj± nic takiego, wiêc nie wiem... Znacie jaki¶ fajny klubik z tych okolic? Ewentualnie co¶ w centrum, na trasie uniwerek - rynek - ¶widnicka - renoma -arkady, pl. dominikañski...

Edytowane przez ewka_609
Czas edycji: 2010-11-15 o 13:58
ewka_609 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 13:59   #336
ilkas
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 3 230

Cytat:
Napisane przez ewka_609 Poka¿ wiadomo¶æ
równie¿ szukam chêtnej dziewczyny która by razem ze mn± siê poci³a... Ja jestem z Sienkiewicza, wiêc szukam czego¶ w pobli¿u. Wiem, ¿e jaka¶ moja kole¿anka by³a bodaj¿e w Hawanie, gdzie¶ ko³o akademików na Grunwaldzkie to chyba jest. Na stronie ni maj± nic takiego, wiêc nie wiem... Znacie jaki¶ fajny klubik z tych okolic?
jakie¶ 3 lata temu chodzi³am do Hawany bo mia³am tam blisko ze szko³y. by³am bardzo zadowolona i cenowo i z zajêæ i z miejsca. nie wiem co tam maj± na stronie, ale najlepiej i¶æ osobi¶cie i siê dowiedzieæ. tylko tam wieczorami by³o zawsze mega du¿o osób i trochê by³ ¶cisk na sali. ale poza tym same plusy.
ilkas jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 14:15   #337
peiz
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Cytat:
Napisane przez ewka_609 Poka¿ wiadomo¶æ
równie¿ szukam chêtnej dziewczyny która by razem ze mn± siê poci³a... Ja jestem z Sienkiewicza, wiêc szukam czego¶ w pobli¿u. Wiem, ¿e jaka¶ moja kole¿anka by³a bodaj¿e w Hawanie, gdzie¶ ko³o akademików na Grunwaldzkie to chyba jest. Na stronie ni maj± nic takiego, wiêc nie wiem... Znacie jaki¶ fajny klubik z tych okolic? Ewentualnie co¶ w centrum, na trasie uniwerek - rynek - ¶widnicka - renoma -arkady, pl. dominikañski...
I ja szukam czego¶ w okolicach Grunwaldu...
By³ tu chyba wcze¶niej jaki¶ Fitness Club przy Carrefourze, ale go zamknêli... Nie wiem co innego ciekawego jest jeszcze w pobli¿u...
Stary 2010-11-15, 15:17   #338
blondessa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cze¶æ dziewczyny Nied³ugo sylwester i studniówka i czas siê odchudziæ i wyrze¼biæ sylwetkê (taaa, szybko sobie o tym przypomnia³am), wiêc szukam jakiego¶ fajnego klubu fitness. I mam do was pytanie. Najbli¿ej mam do TOP-GYM w FERIO-GAJ na ¦wieradowskiej. By³a tam mo¿e która¶ z was i mo¿e mi poleciæ tê si³ownie? W miesiêcznym karnecie jest nieograniczony wstêp na fitness, saunê i si³ownie. Cena ok. 180 z³. Jednak nie wiem jakie jest tam wyposa¿enie i nie znam nikogo kto tam chodzi...
blondessa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 22:08   #339
sabrinap
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witam Dziewczyny!
A ja czekam na otwarcie PURE w bytomiu,mysle,ze to juz wkrutce i ze, cena nie bedzie wyzsza nic 125 zl .(pisalyscie,ze tyle kosztuje)
Tez poszukuje chetnej kolezanki do wspolnych cwiczen
Rowniez wyslalam zgloszenie do Pure,wiec mam nadzieje,ze jutro oddzwonia i zaproponuja jakas super cene
sabrinap jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-16, 19:11   #340
ewka_609
Rozeznanie

Wiêc, jakby kogo¶ interesowa³o, to by³am dzisiaj w solarium hawana na Sienkiewicza i siê spyta³am jak z fitnesem. Pani powiedzia³a, ¿e jeszcze nie zrobili nowej "siedziby" dla fitnessu Nad czym wielce ubolewam, bo mam 5 min drogi tam. Mówi, ¿e mo¿e bêdzie do koñca roku. Ale wiadomo jak to jest

A wiecie czy gdzie¶ jest tae bo?

Edytowane przez ewka_609
Czas edycji: 2010-11-16 o 19:49
Stary 2010-11-17, 10:21   #341
Karolinitka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 133

Hej! A czy która¶ z Was chodzi do Pure Platinum w Lubinie?

R.Frost

Cel osi±gniêty.
Karolinitka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-17, 10:27   #342
ewka_609
Rozeznanie

del
Stary 2010-11-17, 12:51   #343
Marta GO
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Hawanê na Grunwaldzkiej zamknêli zupe³nie nagle, bez zapowiedzi, na pocz±tku wrze¶nia tego roku. Potem zapowiedzieli od 1.10 bêdzie nowa sala na Sienkiewicza i ani widu, ani s³ychu...Ja wsiadam w C i jadê 20 min do Sportwerku, bo uwa¿am, ¿e warto
Marta GO jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-17, 13:10   #344
adzia2
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 328

Blondessa, chodzi³am do TOP GYM przez miesi±c i nie by³am zadowolona, wbra³am ten klub, bo mam blisko, teraz chodzê do Arkad i jestem bardzo zadowolona.
adzia2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-17, 15:59   #345
Bralik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondessa Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny Nied³ugo sylwester i studniówka i czas siê odchudziæ i wyrze¼biæ sylwetkê (taaa, szybko sobie o tym przypomnia³am), wiêc szukam jakiego¶ fajnego klubu fitness. I mam do was pytanie. Najbli¿ej mam do TOP-GYM w FERIO-GAJ na ¦wieradowskiej. By³a tam mo¿e która¶ z was i mo¿e mi poleciæ tê si³ownie? W miesiêcznym karnecie jest nieograniczony wstêp na fitness, saunê i si³ownie. Cena ok. 180 z³. Jednak nie wiem jakie jest tam wyposa¿enie i nie znam nikogo kto tam chodzi...
Ja chodzi³am do Top-Gym przez miesi±c i ja by³am zadowolona, ale chodzi³am na zajêcia tylko do Magdy(najwiecej osob do niej chodzi, zawsze pe³na sala) bo wg mnie najlepiej prowadzi zajêcia (daje wydzisk, ale jest przy tym energicznie i sympatycznie) inne mi nie "podesz³y". Minusem jest to zee trzeba sie umawiac na zajecia dzien lub dwa wczesniej.
Ale mo¿esz sama sprawdzic, bo jak idziesz sie zapisac to wype³niasz ankiete i pierwsze zajêcia s± gratis wiec warto przekonac sie samemu.
Ja narazie zrezygnowa³am, o mam tam kawa³ek a nie zawsze mam z kim m³odego zostawic
Stary 2010-11-17, 16:19   #346
Ciasteczkowa dama
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

A z Bodyfitu w³a¶nie odesz³y dwie najlepsze instruktorki-dlatego z czystym sumieniem NIE POLECAM tych klubów nikomu.(Do tej pory rêkami i nogami by³am za, bo zajêcia prowadzi³y niesamowite dziewczyny, a dzi¶ nie ma do kogo, syf i bieda i uciekam ). Mam tylko nadziejê, ¿e szybko Marta z Sabci± otworz± co¶ fajnego we Wro, bo do sieciówek ani aquaparku nie chcê chodziæ(nie lubiê t³umu ludzi). I najlepiej co¶ nowego na Krzykach....Bodyshitowi mówiê-NIE!!!W³a¶ciciele-opamiêtajcie siê!
Ciasteczkowa dama jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-17, 19:39   #347
Malinezja
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 439

TO jest ciekawe ze Grunwald, centrum miasta jakby nie patrzec a ciezko o jakis fitness w okolicy... Tez czegos szukam.
Jutro chce sie wybrac do wroxgym na Chopina... byl ktos moze? Cenowo wyglada nienajgorzej, 150 zl za 20 wejsc

Malinezja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-17, 22:16   #348
ewka_609
Rozeznanie

Naprawdê wkurza mnie ten grunwald. Nie wierzê, ¿eby nic nie by³o w okolicy internet czasami k³amie.. ale nie wiem czy s± jeszcze firmy które nie maj± strony internetowej

znalaz³am najbli¿ej mnie jak do tej pory takie oto co¶:
http://www.fitness-barbara.wroclaw.pl
zna kto¶?

Dobra, idê albo tam albo do bodyfitu na borna... Cenowo te¿ nie najgorzej. Która¶ ze mn±?

Edytowane przez ewka_609
Czas edycji: 2010-11-17 o 23:07
Stary 2010-11-18, 15:42   #349
Arta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 256

Szukaj±c bonów podarunkowych odkry³am, ¿e jest jeszcze jaki¶ fitness klub miêdzy Jedno¶ci Naroidowej, a Wyszyñskiego - na Wygodnej. (Przy okazji na tej stronce dawali jak±¶ zni¿kê do tego klubu)

Mo¿e z Grunwaldu nie mia³yby¶cie daleko... Albo plac Bema? Albo zarêæcie siê dobrze - w akademikach jest si³ka czêsto.
Stary 2010-11-18, 23:35   #350
Marta GO
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Ech, na Wygodnej jest fitness w gimnazjum, obskurna ma³a sala i brak sprzêtu. Jest jeszcze Willa Parkowa, ale prawie nikt tam nie chodzi. Przez jaki¶ czas by³a tam fajna instruktorka, teraz jest jeszcze gorzej. Du¿o razy by³am sama na sali, mo¿e komu¶ to odpowiada, ale ja lubiê, jak jest power... Jest jeszcze B³êkitna Laguna na S³owiañskiej, ale nigdy tam nie by³am. Powinni co¶ w koñcu otworzyæ - nie ka¿dy lubi doje¿d¿aæ do klubu.
Marta GO jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-19, 23:42   #351
Marynia19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

czemu nic w pasa¿u nie otworza............
te¿ mi brak klubu niedaleko...
Marynia19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-20, 21:04   #352
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciasteczkowa dama Poka¿ wiadomo¶æ
A z Bodyfitu w³a¶nie odesz³y dwie najlepsze instruktorki-dlatego z czystym sumieniem NIE POLECAM tych klubów nikomu.(Do tej pory rêkami i nogami by³am za, bo zajêcia prowadzi³y niesamowite dziewczyny, a dzi¶ nie ma do kogo, syf i bieda i uciekam ). Mam tylko nadziejê, ¿e szybko Marta z Sabci± otworz± co¶ fajnego we Wro, bo do sieciówek ani aquaparku nie chcê chodziæ(nie lubiê t³umu ludzi). I najlepiej co¶ nowego na Krzykach....Bodyshitowi mówiê-NIE!!!W³a¶ciciele-opamiêtajcie siê!
Te¿ chodzi³am kiedy¶ do bodyfitu w³a¶nie do Marty i Sbiny na zajêcia. A co siê sta³o, ¿e odesz³y?
aniamik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-21, 21:29   #353
Ciasteczkowa dama
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

No w³a¶nie nie wiem, bo w klubie wszyscy sznuruj± usta...Ale tak jak podejrzewam, to mia³y ju¿ do¶æ tego obskurnego miejsca i do¶æ niesympatycznych ludzi, którzy tam pracuj±.... Mam nadziejê, ¿e dziewczyny otworz± co¶ swojego na Krzykach, bo nie wyobra¿am sobie æwiczeñ z kim¶ innym!!! Jak tylko siê co¶ dowiem ,to dam tu znaæ!Najlepszy trener od pilatesa to Marta...i szkoda by by³o gdyby przesta³a prowadziæ zajêcia
Ciasteczkowa dama jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-25, 15:03   #354
marta11040
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Cze¶æ dziewczyny Jest która¶ chêtna na fitness w World Woman na Powstañców ¦l±ski??? W³a¶nie jest zni¿ka na City Deal (http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/164614) miesiêczny karnet open na si³owniê, fitness i rowery kosztuje 65z³ tak¿e bardzo tanio!!
marta11040 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-25, 15:11   #355
aktogimka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 210

Racja, dzisiejsza oferta jest bardzo fajna, szkoda, ¿e mam daleko do tej si³owni.

aktogimka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-25, 15:28   #356
Malinezja
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 439

Cytat:
Napisane przez marta11040 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny Jest która¶ chêtna na fitness w World Woman na Powstañców ¦l±ski??? W³a¶nie jest zni¿ka na City Deal (http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/164614) miesiêczny karnet open na si³owniê, fitness i rowery kosztuje 65z³ tak¿e bardzo tanio!!
Wlasnie go dzisiaj kupilam z kumpela razem i zamierzamy smigac
Weszlam zeby podlinkowac oferte ale widze ze Ktos mnie ubiegl

Malinezja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-25, 15:56   #357
blondessa
Przyczajenie

O, widzê, ¿e nie tylko ja kupujê tê ofertê z groupona. Super zni¿ka )))
Stary 2010-11-26, 16:05   #358
marta11040
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Cytat:
Napisane przez blondessa Poka¿ wiadomo¶æ
O, widzê, ¿e nie tylko ja kupujê tê ofertê z groupona. Super zni¿ka )))
Sama czy z kim¶ wybierasz siê na ten fitness? Je¶li chcesz mo¿emy pochodziæ siê razem
marta11040 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-26, 16:14   #359
blondessa
Przyczajenie

Wybieram siê z dwiema kole¿ankami Zastanawiam siê tylko, czy uda siê nam wcisn±æ na zajêcia przed sylwestrem, bo patrz±c na ilo¶æ kupionych kuponów siê za³ama³am :P 507 :O
Stary 2010-11-27, 10:48   #360
golgie
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 138
GG do golgie

Hawana jest przeniesiona na ul.Sienkiewicza i otwarcie jest od 1 grudnia, wiêc mo¿na bêdzie ju¿ chodziæ na zajêcia

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-09-01 15:35:34

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.