|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#331 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 317
|
Dot.: dobre kluby fitness we Wroc³awiu
http://www.spa.wroc.pl/?page=fitness&lg=pl
na dole strony jest cennik
|
|
#332 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Mam do oddania karnet na 10 miesiêcy do nowo otwartej klubo-si³owni 'Pure' we Wroc³awiu (w Renomie), bez op³at administracyjnych itd. Koszt miesiêczny to 125 zl. Karnet obejmuje wszystko co mozliwe- si³ownie, rózne ciekawe zajêcia fitnes prowadzone przez sympatyczne trenerki i trenerów, dostep do internetu itp. Wszystkie sprzêty s± nowe, najwy¿szej jako¶ci. Mili ludzie, mi³a atmosfera. Dodatkowo mo¿na korzystaæ z karnetu w innych miastach.
Ja niestety musze zrezygnowaæ ze wzgledu na przeprowadzkê. Umowê podpisa³am na pocz±tku pa¼dziernika, czyli placilam tylko za pa¼dziernik i listopad, bez zadnych op³at dodatkowych i administracyjnych. Chodzi jedynie o przepisanie mojej umowy na nazwisko osoby zainteresowanej. Gdyby która¶ z Was byla zainteresowana lub miala jakies pytania, proszê o kontakt edytaswiderst@interia.pl. |
|
|
|
|
#333 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 230
|
mam 3 wej¶cia niewykorzystane na karnecie do ladyfitness na pl. Solidarno¶ci. wej¶cia s± albo na fitness albo na si³owniê do godz. 15. karnet wa¿ny jest do 4 grudnia. kto chce? oczywi¶cie za free
|
|
|
|
|
#334 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 860
|
dawno mnie tu nie by³o, ale teraz naprawdê muszê co¶ z sob± zrobiæ
![]() równie¿ szukam chêtnej dziewczyny która by razem ze mn± siê poci³a... Ja jestem z Sienkiewicza, wiêc szukam czego¶ w pobli¿u. Wiem, ¿e jaka¶ moja kole¿anka by³a bodaj¿e w Hawanie, gdzie¶ ko³o akademików na Grunwaldzkie to chyba jest. Na stronie ni maj± nic takiego, wiêc nie wiem... Znacie jaki¶ fajny klubik z tych okolic? Ewentualnie co¶ w centrum, na trasie uniwerek - rynek - ¶widnicka - renoma -arkady, pl. dominikañski...
Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2010-11-15 o 13:58 |
|
|
|
|
#336 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 230
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
Cytat:
By³ tu chyba wcze¶niej jaki¶ Fitness Club przy Carrefourze, ale go zamknêli... Nie wiem co innego ciekawego jest jeszcze w pobli¿u... |
|
|
|
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Cze¶æ dziewczyny
Nied³ugo sylwester i studniówka i czas siê odchudziæ i wyrze¼biæ sylwetkê (taaa, szybko sobie o tym przypomnia³am), wiêc szukam jakiego¶ fajnego klubu fitness. I mam do was pytanie. Najbli¿ej mam do TOP-GYM w FERIO-GAJ na ¦wieradowskiej. By³a tam mo¿e która¶ z was i mo¿e mi poleciæ tê si³ownie? W miesiêcznym karnecie jest nieograniczony wstêp na fitness, saunê i si³ownie. Cena ok. 180 z³. Jednak nie wiem jakie jest tam wyposa¿enie i nie znam nikogo kto tam chodzi...
|
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam Dziewczyny!
A ja czekam na otwarcie PURE w bytomiu,mysle,ze to juz wkrutce i ze, cena nie bedzie wyzsza nic 125 zl .(pisalyscie,ze tyle kosztuje) Tez poszukuje chetnej kolezanki do wspolnych cwiczen Rowniez wyslalam zgloszenie do Pure,wiec mam nadzieje,ze jutro oddzwonia i zaproponuja jakas super cene
|
|
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
Wiêc, jakby kogo¶ interesowa³o, to by³am dzisiaj w solarium hawana na Sienkiewicza i siê spyta³am jak z fitnesem. Pani powiedzia³a, ¿e jeszcze nie zrobili nowej "siedziby" dla fitnessu
Nad czym wielce ubolewam, bo mam 5 min drogi tam. Mówi, ¿e mo¿e bêdzie do koñca roku. Ale wiadomo jak to jest![]() A wiecie czy gdzie¶ jest tae bo?
Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2010-11-16 o 19:49 |
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 133
|
Hej! A czy która¶ z Was chodzi do Pure Platinum w Lubinie?
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
del
|
|
|
|
|
#343 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Hawanê na Grunwaldzkiej zamknêli zupe³nie nagle, bez zapowiedzi, na pocz±tku wrze¶nia tego roku. Potem zapowiedzieli od 1.10 bêdzie nowa sala na Sienkiewicza i ani widu, ani s³ychu...Ja wsiadam w C i jadê 20 min do Sportwerku, bo uwa¿am, ¿e warto
|
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 328
|
Blondessa, chodzi³am do TOP GYM przez miesi±c i nie by³am zadowolona, wbra³am ten klub, bo mam blisko, teraz chodzê do Arkad i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mo¿esz sama sprawdzic, bo jak idziesz sie zapisac to wype³niasz ankiete i pierwsze zajêcia s± gratis wiec warto przekonac sie samemu. Ja narazie zrezygnowa³am, o mam tam kawa³ek a nie zawsze mam z kim m³odego zostawic |
|
|
|
|
|
#346 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
A z Bodyfitu w³a¶nie odesz³y dwie najlepsze instruktorki-dlatego z czystym sumieniem NIE POLECAM tych klubów nikomu.(Do tej pory rêkami i nogami by³am za, bo zajêcia prowadzi³y niesamowite dziewczyny, a dzi¶ nie ma do kogo, syf i bieda i uciekam ). Mam tylko nadziejê, ¿e szybko Marta z Sabci± otworz± co¶ fajnego we Wro, bo do sieciówek ani aquaparku nie chcê chodziæ(nie lubiê t³umu ludzi). I najlepiej co¶ nowego na Krzykach....Bodyshitowi mówiê-NIE!!!W³a¶ciciele-opamiêtajcie siê!
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 439
|
TO jest ciekawe ze Grunwald, centrum miasta jakby nie patrzec a ciezko o jakis fitness w okolicy... Tez czegos szukam.
Jutro chce sie wybrac do wroxgym na Chopina... byl ktos moze? Cenowo wyglada nienajgorzej, 150 zl za 20 wejsc
|
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
Naprawdê wkurza mnie ten grunwald. Nie wierzê, ¿eby nic nie by³o w okolicy
internet czasami k³amie.. ale nie wiem czy s± jeszcze firmy które nie maj± strony internetowej ![]() znalaz³am najbli¿ej mnie jak do tej pory takie oto co¶: http://www.fitness-barbara.wroclaw.pl zna kto¶? ![]() Dobra, idê albo tam albo do bodyfitu na borna... Cenowo te¿ nie najgorzej. Która¶ ze mn±?
Edytowane przez ewka_609 Czas edycji: 2010-11-17 o 23:07 |
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 256
|
Szukaj±c bonów podarunkowych odkry³am, ¿e jest jeszcze jaki¶ fitness klub miêdzy Jedno¶ci Naroidowej, a Wyszyñskiego - na Wygodnej. (Przy okazji na tej stronce dawali jak±¶ zni¿kê do tego klubu)
Mo¿e z Grunwaldu nie mia³yby¶cie daleko... Albo plac Bema? Albo zarêæcie siê dobrze - w akademikach jest si³ka czêsto.
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Ech, na Wygodnej jest fitness w gimnazjum, obskurna ma³a sala i brak sprzêtu. Jest jeszcze Willa Parkowa, ale prawie nikt tam nie chodzi. Przez jaki¶ czas by³a tam fajna instruktorka, teraz jest jeszcze gorzej. Du¿o razy by³am sama na sali, mo¿e komu¶ to odpowiada, ale ja lubiê, jak jest power... Jest jeszcze B³êkitna Laguna na S³owiañskiej, ale nigdy tam nie by³am. Powinni co¶ w koñcu otworzyæ - nie ka¿dy lubi doje¿d¿aæ do klubu.
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
czemu nic w pasa¿u nie otworza............
te¿ mi brak klubu niedaleko... |
|
|
|
|
#352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#353 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
No w³a¶nie nie wiem, bo w klubie wszyscy sznuruj± usta...Ale tak jak podejrzewam, to mia³y ju¿ do¶æ tego obskurnego miejsca i do¶æ niesympatycznych ludzi, którzy tam pracuj±.... Mam nadziejê, ¿e dziewczyny otworz± co¶ swojego na Krzykach, bo nie wyobra¿am sobie æwiczeñ z kim¶ innym!!! Jak tylko siê co¶ dowiem ,to dam tu znaæ!Najlepszy trener od pilatesa to Marta...i szkoda by by³o gdyby przesta³a prowadziæ zajêcia
|
|
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Cze¶æ dziewczyny
Jest która¶ chêtna na fitness w World Woman na Powstañców ¦l±ski??? W³a¶nie jest zni¿ka na City Deal (http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/164614) miesiêczny karnet open na si³owniê, fitness i rowery kosztuje 65z³ tak¿e bardzo tanio!!
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 210
|
Racja, dzisiejsza oferta jest bardzo fajna, szkoda, ¿e mam daleko do tej si³owni.
|
|
#356 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 439
|
Cytat:
![]() Weszlam zeby podlinkowac oferte ale widze ze Ktos mnie ubiegl
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
Przyczajenie
|
O, widzê, ¿e nie tylko ja kupujê tê ofertê z groupona. Super zni¿ka
)))
|
|
|
|
|
#358 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Przyczajenie
|
Wybieram siê z dwiema kole¿ankami
Zastanawiam siê tylko, czy uda siê nam wcisn±æ na zajêcia przed sylwestrem, bo patrz±c na ilo¶æ kupionych kuponów siê za³ama³am :P 507 :O
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Hawana jest przeniesiona na ul.Sienkiewicza i otwarcie jest od 1 grudnia, wiêc mo¿na bêdzie ju¿ chodziæ na zajêcia
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

a ile kosztuje ?

Nad czym wielce ubolewam, bo mam 5 min drogi tam. Mówi, ¿e mo¿e bêdzie do koñca roku. Ale wiadomo jak to jest