|
|
#1111 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
, znaczy sie partick dempsey ![]() ![]() zamowilam probki obaczym co bedzie .....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-15 o 12:42 |
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech no wygugluję ciacho i oblukam... Yyyy... nie mój typ ![]() Miciel już wstała? Bo ma zawsze obrazki na każdom łokoliczność, a mi by się przydało co dzień jakies chude metalmiensko grzechu warte, celem podtrzymania dietowej motywacji
|
|
#1113 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie tamte,te: http://www.perfumy.edu.pl/recenzje-p...dempsey-2.html, typ tyz niby nie moj ale mie sie podobie , tak samo jak gagunia nie moj stajl, ale sie podobie, tak mam czasem ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- czemu house nie ma swojej perfumy?
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie producenci myślą, że takiej wredoty nikt by nie chciał nosić
|
|
#1115 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. I jeszcze kosztuje naprawdę ogromne pieniądze, bo wszystko płatne, tzn. można częśc badań robic na ubezpieczenie, ale raczej nie ma szans na wstrzelenie się w te kolejki, zapisy ![]() bardzo zdrowo ![]() co moment ograniczam żarcie, kilogram, dwa w górę i w dół i tak w koło macieju ![]() Cytat:
, po co komu trzy, cztery flaszki tego samego zapachu a mój pies się rozlał zanim włączyłam kompa poza tym, dzień dobry
|
|
|
#1116 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1117 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
mam nadzieję, że mi się nigdy dzidzi nie zachce, bo będę mieć prawdopodobnie jeszcze trudniej ![]() Cytat:
mam to samo, od kiedy mnię się chudawe chuopy zaczęły podobać A gdzie mi tam do nich startować, taki punciek Cytat:
![]() o, i Sierotek sie załapał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-15 o 15:06 |
|||
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1119 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana kiedy Ty to zrzucisz ![]() ![]() Cytat:
Może jedynie MMMŻ by pomogło i 1,5 godzinny codzienny wycisk I to też nie jest pewne ile tłuszczu by mi się wypaliło ![]() ![]() Ja se pomyślałam, że coś Ci się ze zwierzęciem stało i po chwili mi się przypomniało, że perfumy rozbierasz ![]() Wróciłam niedawno z pracy i za chwilę idę znów do pracy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1120 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
to długa film jest
![]() siedze ze szefowo, a szefowa w womanity ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() w końcu to dość łatwo - rozlać baseta ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- zwal. na Redsikową
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a propos-odlewki jesczze nie wysłałam-na poczte nie moge dojsc, mam nadzieje ze jutro zdąze-sorki :0 spoora-dawaj adres ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- weszłam na wątek penisowy...i zaczęłam rozmyslania jak w liceum ..wiem bez sensu...
|
|
|
#1122 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() jestem patrz pkt powyżej ![]() Cytat:
![]() Co za problem wyguglować sobie srednie dane statystyczne?
|
|
#1125 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha !!! ja nie bede pokazywac kto kiedys powiedział ze ktoś ma małego
eeee..o krzywych nogach chyba juz wszystko wyguglowąłam-a moze znalazłaś coś ciekawego? najlepiej jak sie ich pozbyc
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie zna średnią, to ma punkt odniesienia do porównań Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-15 o 15:59 |
|
|
|
|
#1127 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znalazłam bardzo szczegółowa tabelkę-wydaje mi sie lekko idiotyczna
http://www.powiekszaniepenisa.pl/penis/rozmiar-penisa
|
|
#1128 | |||||
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam, że Ci się spodoba
, no i Kamila był samcem ![]() Cytat:
![]() tak mnie wygłaskałaś, że aż mi włosy przylizałaś Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
rozumiem, że wieczorem mierzenie będzie szalec w perfumoholicznych domach
|
|
|
#1129 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
kocham polską "służbę zdrowia"
![]() poszłam po skierowanie na jedno badanie, ale lekarka mi żałowała... najpierw mnie wkurzyła, a później zmierzyła ciśnienie... ja jestem niskociśnieniowiec, a skoczyło mi do 160... posłała mnie na ekg, a później cukier... w końcu dała mi to cholerne skierowanie, ale musiała dołożyć coś od siebie i np. morfologię będę miała robioną w dwóch labach w tym samym czasie ![]() człowiek chciałaby raz na 2 lata mały przegląd zrobić, a tu się normalnie nie da...
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
też kocham właśnie spożyłam śniadanie ![]() nie, żebym się tak odchudzaniem przejęła, tylko od samego patrzenia na jedzenie słabo mi się robi
|
|
|
#1132 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
Poka buty! A brak komentarza w przypadku Wojtka to właściwie jak komplement ![]() Cytat:
Już najwyższa pora na farbowanko.Cytat:
Wolałabym mieć na imię jak chomik niz jak żonka ![]() Wiesz, nie zawsze ludzkosć miała supermarkety i więcej żarcia niż może przejeść. Jak potomstwo sie rodziło na przednówku kiedy było kiepsko z jedzeniem to kobiety mogły z tego powodu nie mieć pokarmu, to miałam na myśli. Schrup ciacho męskie ma kalorie ujemne ![]() Cytat:
I w drugą stronę chyba też, bo mnie np. od chudzinek wręcz odrzuca. Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-11-15 o 18:15 |
|||||
|
|
|
#1133 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() czekaj, zajrzę do lodówki, jakie ciacha mam dziś do wyboru ![]() z mojego dotychczasowego doświadczenia wynika coś zupełnie odwrotnego ![]() Chociaż w sumie masz rację... nie zauważyłam chyba, żeby chudawy chuop leciał na chudawą laskę. Lecą na zupełnie chude ![]() Cytat:
![]() Wieta co... Słucham sobie Highway to Hell - jakaś fejsbukowa aplikacja wylosowała mi, że to mi będą grać na pogrzebie I wiecie, ze mi się to podoba? No, może nie przy rodzinie w kościele, ale jakby na stypie jakaś zgraja metalowych znajomych śpiewała ten kawałek pijąc za moje życie wieczne i swoje obecne, to fajnie by było
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-15 o 19:08 |
|||||
|
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co chcesz do mnie przyjechać?
![]() Cytat:
![]() Eee nie będę tu pisać bo się wstydzę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem wypompowana Strasznie intensywny dzień miałam się musiałam naprodukować dziś ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Uwaga: Pin znajdła robotę. Zgadnijcie, gdzie? ![]() Tru, gdzie te hormony ![]() Gryx, to co, batożymy?
|
|
|
|
#1137 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale może dam radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sen miałam przez wczorajszy temat rozmnażania taki ze nie mogłam dziecka wykarmić bo mi mleko nie chciało lecieć - dzięki temu moje rozmnażanie przesuwam o następne 5 lat in future - choć wiem wiem że to niestety nie jest żadna wajcha przesuwna coby se tak ustalać i regulowac jak temperature na kaloryferze - no ale nie zapragnęłam potomstwa po tymże śnie |
|
|
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest jeszcze konkurencja dużapicz, małapicz ![]() to się dobrze kamuflujesz Cytat:
![]() gratulacje ![]() sex telefon, jednak ![]() centymetr krawiecki musi byc, bo jak te obwody zmierzysz linijką
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
W szablownictwie?
![]() No dobra, trochę czeba wyluzować - alkohol można .... wąchać w perfumach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

nie mój typ

ile tłuszczu by mi się wypaliło 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to się dobrze kamuflujesz