|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Elvii witaj!
loluska wlaśnie do końca nigdy nie wiedziałam, jak to jest dlatego się tak spytałam. Ja mam 80B, a jakoś nigdy nie wydawały mi się małe. Tylko raczej średnie. Zawsze myślałam, że wielkość zależy od litery, a nie obwodu. A z tych ślimaków to wyszła by całkiem ładna fryzura wieczorowa. ![]() Ja idę zaraz wypić pokrzywę i nałożę maseczkę z Daxa.
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam malizny, przy okresie są fajne a jak@ się kończy to i mniej w staniku co do fryzurki, no wieczorową to trzeba fajnie ułożyć, a ja nie potrafię XDja mykam spać Dobranoc
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-11-15 o 21:36 |
|
|
|
|
#3033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale fakt, nie bede farbowac, przekonalyscie mnie szkoda wlosow, kase zarobie, ale wlosow szybko nie odzyskam. Pofarbuje jak juz ywmysle co i jak na sylwestra. Przyda im sie, moze jeszcze bardziej sie wyplukaja i pozniej latwiej zlapia farbe ![]() witaj zmylam amle, nalozylam kallosa. Dziwne jest to, ze odkad zrobilam ta regeneracje joico, to koncowki mam super gladkie, jak myje wlosy czyje, ze sa sliskie, natomiast spod wlosow, te przy szyi to juz nie sa takie gladkie. Amla podoba mi sie, nie jest straszny zapach, jak na trzymanie jej 4h na wlosach, bardzo latwo sie ja zmylo i wody w kontaktu z sama woda juz byly przyjemne
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
loluska małe jest piękne i wiesz czasem chciałam bym mieć mniejsze są lepsze, jak np. biega się lub chce spać na brzuchu, więc każde mają swoje plusy i minusy.
![]() Mam pytanie ile razy w tyogdniu robicie maseczkę z Daxa tą z migdałami? I, czy jedną saszetkę zużywacie na raz, czy na dwa razy?
|
|
#3035 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate moze chodzi o cos takiego? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=22863&next=1
|
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Mam pytanie do dziewczyn z W-wy... Wiecie gdzie mogę kupić kosmetyki joanna professional? Pod wpływem tego wątku napaliłam się na serum do końcówek... Moje dzisiejsze spa -masaż syrenką -ziaja redbuild na posladki i uda -włosy umyte+jedwab biosilk na końcówki -regulacja brwi+depilacja wąsika -maska ziaji oszczyszczająca -tonik -krem na noc iwostin puritin -pumeksowanie stópek+kremowaniex3 -wazelina na usta+ wit.A I muszę wracać do nauki biochemii
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Elvii, witamy
![]() Ja też mam mały biust, ale to nie jest mój kompleks. W ogóle nie mam nic do zarzucenia swojej sylwetce. Nie mogę powiedzieć, że jestem z niej zadowolona, bo zawsze mogłabym mieć większy biust, węższą talię, grubsze ręce, jędrniejszą skórę czy wyrzeźbiony brzuszek, ale nie spieszy mi się, żeby to osiągnąć, te mini defekty mi zupełnie nie przeszkadzają Większym problemem jest dobór odpowiednich ubrań na tak szczupłą sylwetkę. Kiedyś kupowanie spodni to była masakra, teraz jest już pod tym względem trochę lepiej. Ale ze stanikami mam ogromny problem
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje buahhot
![]() tylko, ze ja szukam takiej plukanki, bo juz sowj szampon znalazlam, z ktorym sie nie rozstane ![]() beda mi sie te wlosy snic po nocach
|
#3039 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
i to wlasnie z joanny rano zobacze efekt bo chcialam troszke ochlodzic wloski
|
||
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wypielęgnowana
![]() I zaraz spać
|
|
#3042 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, nie znajduje nic z plukanek dla brunetek. doczytalam na wizazu, ze lepiej gencjane mieszac z jakas odzywka na chwile i to tez ochlodzi. To teraz nie wiem, jak ja to mam robic
![]() bo tak olejuje, szampon, maska nawilzajaca na 30min, zmywam, a wiadomo nie dam gencjany na tyle czasu bo mi wlosy fioletowe zrobi wiec co wymieszac z jakims dove czy czym i na chwile doslownie nalozyc?bo jak robie plukanke z woda, to widze ze wysusza a mi to niepotrzebne ![]() buahhot czasami to ja bym wolala miec blond ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- jeszcze wpadlam na pomysl, ze zamowie sobie sama Joico i pofarbuje, ale jak na all zobaczylam ceny za 1tubke z przesylka 68zl to juz mi sie odechcialo
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Elvii czesc
![]() Caate oj uwierz jak byc przy blond doszedl Ci problem odrostow to juz bys nie chciala go miec ![]() Dotka ja tez mam maly biust Strasznie nie narzekam choc chcialabym miec troche wiekszy I rece tez mam strasznie chudee I o matko ile ja sie nachodze zanim kupie spodnie odpowiednie dla siebie Ze stanikami podobny problem.. My baby to sie mamy ![]() Ramoncia a gdzie foty?
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Oj mamy się, mamy. Chłopom to dobrze, nie muszą nosić staników, użerać się z włosami, jęczeć podczas okresu...
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
hahahh dotka dobre
![]() okej przekonalyscie mnie dziewczyny ![]() u mnie dobre jest to, ze odrostu mi tak nie widac, tylko w sloncu przez poswiate, lub na zdjeciu z fleshem zmylam maske, wlosy miekkie,lejace sie peeling twarzy, sudocrem puntkowo, krem z aloesem nawilzajacy na twarz i policzki, carmex na usta, syrenka, balsam eveline ujedrniajacy i serum na biust, krem do rak dove, zabki umyte
|
#3049 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Tyle napisałyście w jeden dzień, szok!
Cześć wszystkim. Cytat:
Cytat:
![]() Jasne, witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3050 |
|
CABIN CREW
|
skonczylam naukę... jaki te niemiecki jest głupi
|
|
#3051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lece spac, bo wstaje o 6 ![]() dobranoc
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
ale mnie miło przywitałyście
![]() dziękuje.. mam do Was pytanie, jak myślicie co powinnam zrobić.. mam włosy długie ale przez ostatni miesiąc powypadało mi ich około połowy i mam teraz tak ich mało że jak bym chciała zrobić kucyka czy jakiś warkocz to robi mi się mysi ogonek i czy w związku z tym że mam ich tak mało warto zostawić je czy może ściąć i nadać im objętości przez jakieś pocieniowanie itd.?
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę spać, bo jutro tak, jak caate pobudka o 6.
Dobranoc!
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę podetnij i zobacz, jak się zachowają włosy
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a dokad masz wlosy?
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Ale ja chyba sobie jednak włosy pocieniuję, bo chcę, żeby mi się kręciły, a na prostych to trudniej...
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
dotka95 - z brwiami mam tak samo
Rzęsy w porządku, ale jakoś ładniej mi się malują te na prawym oku, szybko się rozdzielają i pogrubiają i w ogóle a na lewym się muszę trochę namachać z rozdzielaniem itd. i to nie jest zależne od tuszu..Ja mam tak, że chce mi się spać co jakiś czas, ale mam tak: rano jak mam wstać , w szkole na ostatnich godzinach i tak ok.17-18 ![]() A co to za metoda OMO?? I jaki BB Cream zamówiłaś? angelinmyheart - ależ proszę ![]() snowhitee - i ja gorąco go polecam, choć do oczu u mnie się nie nadaje(ale jak pisałam - do oczu to tylko dwufazowa Bielenda i nic innego, bo łzawią,pieką, wysuszają się itd.) ale jeśli chodzi o twarz - naprawdę super! caate - czekam na relację Amlii Soph - no niby tak, praktyki są miesięczne, ale w liceach we wrześniu na początku jeszcze jakiś luz jest i wiesz tak spokojniej, powoli(nie mówię, że we wszystkich, ale w większości - bo nie ma zawodowych przedmiotów i jest ich mniej) a u nas od samiutkiego początku września, aż do wystawienia ocen w grudniu mamy taki zapiernicz, że to jakaś porażka To się tak wydaje, że niby mamy to wolne, ale wtedy lecimy codziennie pracować a przed praktykami i po nich nas cisną, bo trzeba nadrabiać...Ale czekam na ten luty, bo mam nadzieję załapać się na weekendy pracować tam gdzie będę mieć praktyki ![]() A na jakim profilu jesteś? Co do maseczki - ja tam tą maseczkę to mam na jakiś tydzień przy codziennym stosowaniu, a przy stosowaniu tylko na weekendy np. tylko w piątek i sobotę, albo coś, bo tak najczęściej stosuję, to już w ogóle na miesiąc ![]() A jakiego kremu na rozstępy używasz? angelwithoutsoul - a może zapytaj się tej lekarki, może poleci Ci jakiś kremik, no bo przecież jak zajmuje się takimi zabiegami, to zapewne wie co powinno pomóc załagodzić to itd.? A jakie widzisz na twarzy efekty po olejku pichtowym?? Czekoladowa1 - aa, no to też fajny kierunek I super, że Ci revlonik podpasował - u mnie niestety się nie sprawdził - fakt efekt końcowy był świetny, ale to zapychanie i pogorszenie ogólne cery i taki szary wygląd..niestety, nie dla mnie..Elvii - witaj A ten podpis, to rozumiem, że używasz filtru spf 50 tak? Bo niestety YT mi nie działa i nie mogę otworzyć, a może to by mi wyjaśniło sprawę I chciałabym pomóc jeśli chodzi o cięcie, ale jestem kompletnie zielona w tych sprawach - od zawsze włosy obcinam tak samo i tylko grzywki zmieniam ![]() loluska - dzięki za zdjęcia! W tym tygodniu obiecałam sobie, że w któryś dzień zrobię sobie takie loczki A np. mogłabym tak pozawijać na noc i rano to rozpuścić, czy będzie niezbyt ciekawie wyglądało? Bo rano w tygodniu nie mam niestety czasu na mycie, chodzenie w tym godzinę itd..A ja już tylko dokańczam pić drugą skrzypokrzywę, nakremuję rączki, usta i idę spać - ja również dołączam do grona "pobudka o 6" Dobranoc Piękne!
|
|
#3058 |
|
Zadomowienie
|
Miałam cieniowane włosy.. i wtedy były takie dość puszyste.. hmm, no nie wiem co z nimi robic narazie jem Vitapil i już mi aż tak nie wypadają jak wypadały a włosy mam tak za łopatki, to może podcięłabym włosy tak za ramiona..?
bo w sumie teraz już nie farbuję włosów i chcę mieć już swoje.. a miałam robioną dekoloryzacje i mam włosy w środku prawie puste więc będą się łamać.. a wodę brzozową i te inne specyfiki gdzie znajdę?? w aptece?? _Alessandra tak używam filtru 50 ale w podpisie nie oto chodzi ![]() chodzi o filmik a raczej o próbę cieszenia się każdym dniem ![]() chyba najszybciej z Was wstanę bo wstaję o 5 ;/ a spać to nie wiem kiedy pójdę.. Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2010-11-15 o 23:03 |
|
|
|
#3059 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie jutro poszukam
Dziękuję, Kochane jesteście |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Ja mam 80B, a jakoś nigdy nie wydawały mi się małe. Tylko raczej średnie. Zawsze myślałam, że wielkość zależy od litery, a nie obwodu.
A z tych ślimaków to wyszła by całkiem ładna fryzura wieczorowa. 

ja mam malizny, przy okresie są fajne a jak@ się kończy to i mniej w staniku
co do fryzurki, no wieczorową to trzeba fajnie ułożyć, a ja nie potrafię XD