Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-15, 23:23   #3061
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Ale Vitapil powinien pomóc Na razie możesz wstrzymać się ze ścięciem.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 23:44   #3062
snowhitee
Zakorzenienie

Elvii a moze po prostu zainwestuj w jakies dobre kosmetyki dodajace objetosci szampon/odzywka? Seria loreala (zielona bodajze) ponoc jest swietna, fajnie odbija wlosy u nasady i nadaje mega objetosc A z jantarem to ostroznie jednym pasuje innym wysusza wlosy jak czytalam
Ja jestem przeciwniczka cieniowania (ewentualnie delikatnie po dlugosci z przodu przy buzi)

Buahhot wiesz bylam w 3 marrionaud u mnie i niestety nigdzie nie maja kosmetykow Nyx'a Zaopatrze sie na all trudno Juz kliknelam kredke jumbo milk Blyszczykow na razie nie ma, ale zastanawiam sie nad pomadka ciagle czy circe czy orange soda Jak jestem lato to powinnam chlodniejszy odcien wybrac a chlodniejszy jest chyba circe

Dotka trafilas w sedno

Alessandra ja tez po swojemu radze sobie z oczami Mi przypasowal akurat tonik z ziajii ale zeby zmyc dokladnie to z 3-4 waciki musze zuzyc A ten plyn miceralny bourjois jest tez dostepny w rossmanie? Bo nie zwrocilam uwagi

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 23:46   #3063
buahhot
Marcelover ♥♥♥

snow a moze na wspolnym zamowieniu chcesz sobie zamowic? tutaj link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379279&page=84
moje zamowenie bylo organizowane przez MC149- szybko, sprawnie, milo

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-11-15 o 23:48
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-15, 23:59   #3064
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot wiesz co ja nie mam pojecia jak sie w to bawic no i duzo czekania ok 2tyg a ja niecierpliwa jestem Na all nie jest drogo, na razie zadowole sie pomadka, a blyszczyki pewnie niedlugo tez sie pojawia tylko nie wiem ktory kolor Ale chyba postawie na circe, jest chlodniejszy niz orange soda

Dbam o siebie

Stary 2010-11-16, 00:19   #3065
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Buahhot wiesz co ja nie mam pojecia jak sie w to bawic no i duzo czekania ok 2tyg a ja niecierpliwa jestem Na all nie jest drogo, na razie zadowole sie pomadka, a blyszczyki pewnie niedlugo tez sie pojawia tylko nie wiem ktory kolor Ale chyba postawie na circe, jest chlodniejszy niz orange soda
skoro tak to na all zamów mi tez sie wydaje ze circe jest chlodniejszy od orange soda, no ale ze jako mialam juz jeden chlodny odcien (ten inglot) ktory kompletnie mi nie przypasowal jednak (co nalozylam na usta to wydawalo mi sie ze nalozylam zbyt duzo, probowalam zrobic delikatna warstwe ale w koncu okazalo sie ze to po prostu nie moj kolor ) to wzielam orange soda
tutaj http://nudelipstick.bloog.pl/kat,738975,index.html widac ze crice jest troszke chlodniejszy
kuuurcze podoba mi sie strawberry milk (7zdjecie od dolu strony) jakos tak ladnie wyglada no i usta ladne

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

ide spac, dobranoc

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-11-16 o 00:18
Stary 2010-11-16, 00:28   #3066
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
skoro tak to na all zamów mi tez sie wydaje ze circe jest chlodniejszy od orange soda, no ale ze jako mialam juz jeden chlodny odcien (ten inglot) ktory kompletnie mi nie przypasowal jednak (co nalozylam na usta to wydawalo mi sie ze nalozylam zbyt duzo, probowalam zrobic delikatna warstwe ale w koncu okazalo sie ze to po prostu nie moj kolor ) to wzielam orange soda
tutaj http://nudelipstick.bloog.pl/kat,738975,index.html widac ze crice jest troszke chlodniejszy
kuuurcze podoba mi sie strawberry milk (7zdjecie od dolu strony) jakos tak ladnie wyglada no i usta ladne

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

ide spac, dobranoc
oj tak tez ladny No chyba zamowie ta circe

Ja tez juz mykam
dobranoc

Dbam o siebie

Stary 2010-11-16, 00:45   #3067
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
ale mnie miło przywitałyście
dziękuje..

mam do Was pytanie, jak myślicie co powinnam zrobić.. mam włosy długie ale przez ostatni miesiąc powypadało mi ich około połowy i mam teraz tak ich mało że jak bym chciała zrobić kucyka czy jakiś warkocz to robi mi się mysi ogonek i czy w związku z tym że mam ich tak mało warto zostawić je czy może ściąć i nadać im objętości przez jakieś pocieniowanie itd.?
Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ja proponuję pić skrzyp i / lub pokrzywę i coś wcierać w skalp, np. sok aloesowy, Neril, Jantar, wodę brzozową... Mnie po takiej kuracji wyrosło duuuużo włosów

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Ale ja chyba sobie jednak włosy pocieniuję, bo chcę, żeby mi się kręciły, a na prostych to trudniej...
Cytat:
Miałam cieniowane włosy.. i wtedy były takie dość puszyste.. hmm, no nie wiem co z nimi robic narazie jem Vitapil i już mi aż tak nie wypadają jak wypadały a włosy mam tak za łopatki, to może podcięłabym włosy tak za ramiona..?

bo w sumie teraz już nie farbuję włosów i chcę mieć już swoje.. a miałam robioną dekoloryzacje i mam włosy w środku prawie puste więc będą się łamać..

a wodę brzozową i te inne specyfiki gdzie znajdę?? w aptece??

_Alessandra
tak używam filtru 50 ale w podpisie nie oto chodzi
chodzi o filmik a raczej o próbę cieszenia się każdym dniem

chyba najszybciej z Was wstanę bo wstaję o 5 ;/ a spać to nie wiem kiedy pójdę..
dotka dobrze radzi ja mam teraz walke z wypadaniem- kiedyś miałam meeega dużo włosów, niestety- farbowanie, dekoloryzacje itp sprawily że zostało ich o wiele wiele mniej...
na pewno nie radzę Ci cieniować.. ja swoje ostatnio wyrównałam, teraz pije pokrzywę codziennie, poza tym- rózne wcierki w skalp, radical ampułki, seboradin ampułki, kuracja joanny z rzepy...
poza tym olejuje od dwóch miesięcy włosy- staram się 2 razy w tygodniu zostawiać olej na włosach na całą noc... unikam sylikonów w kosmetykach.. no i widze że coś tam zaczyna się dziać- tzn zaczynają mi rosnąć baby hair nie prostuję włosów, wróciłam do prawie swojego naturalnego koloru...
wodę brzozową możesz dostać w niektórych drogeriach, a ja swoją kupiłam w auchan
co do włosów chyba nie ma uniwersalnej rady, poczytaj włosowe forum tu na wizażu i testuj- bo na każdego działa co innego..

ja po spa(oprócz tego co pisałam wcześniej było):
kąpiel z olejkiem waniliowym
peeling ciała ananasowy (bossssski jest )
peeling stóp
masaz syrenką
serum eveline do biustu (musze regularnie zacząć je używać!!)
spray tołpy na brzuch
oliwka ziai na uda posladki plus masaż
na resztę ciała- balsam avon migdałowy
krem do stóp avon wisniowy

aaa..i zaraz bedzie na łapki krem isany z urea- ale to jak skończę pisac

no i musze zacząć akcję minimalizacje co do niktórych kosmetykow- bo mam sporo balsamow do ciała i specyfików do włosów a np. brak maseczek do twarzy...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 05:13   #3068
Elvii
Zadomowienie

W takim razie sobie wyrównam włoski w ładny łuczek
a w środę pójdę po różne różności dla moich włosów zobaczymy co pomoże..

ja idę się uczyć
miłego dnia

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 08:08   #3069
magne
Zadomowienie

Cytat:
A ja właśnie grzeszę i popijam colę Ale raz na pół roku chyba można, nie?
Czy Wam też się chce ostatnio ciągle spać? Bo ja usypiam. Zaraz się wykąpię i się położę chyba...
Mi się chce strasznie spać wieczorem i rano jak musze wstać.
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
mi nie pasuje nawet zachwalany na wizażu Guerlain- Parure Gold
i testuję, testuję, testuję...
chyba wrócę do Bourjois Mineral matte...
Ja teraz używam podkład Oriflame, Urban Shield Foundation, ale tylko punktowo ,bo postanowiłam nie męczyć mojej cery przez cały dzień ,więc tylko na pojedyncze krostki go używam. Podoba mi się bo jest bardzo jasny( a ja blada jestem ) ,ale krycie jest małe niestety.
Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Witam!
Mam pytanie do dziewczyn z W-wy... Wiecie gdzie mogę kupić kosmetyki joanna professional? Pod wpływem tego wątku napaliłam się na serum do końcówek...

I muszę wracać do nauki biochemii
Ja kiedyś kupowałam w salonie fryzjerskim. Zaciekawiła mnie ta biochemia ,co studiujesz ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 08:37   #3070
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
W takim razie sobie wyrównam włoski w ładny łuczek
a w środę pójdę po różne różności dla moich włosów zobaczymy co pomoże..

ja idę się uczyć
miłego dnia
woooow... zdradź mi sposób na to żeby dawać radę tak wcześnie wstać...ja to nie mogę ostatnio... dziś obudziłam się o 7, zmyłam olej z włosów, nałożyłam odżywkę matrixa , spłukałam i poszłam dalej spać.... i dopiero się ogarniam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 08:42   #3071
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
woooow... zdradź mi sposób na to żeby dawać radę tak wcześnie wstać...ja to nie mogę ostatnio... dziś obudziłam się o 7, zmyłam olej z włosów, nałożyłam odżywkę matrixa , spłukałam i poszłam dalej spać.... i dopiero się ogarniam
Też by mi się przydał...
Hehe ja też zmyłam olej z włosów, ale o 8

Stary 2010-11-16, 08:43   #3072
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć Piękne

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul już prawie bym pokonała, gdybym miała więcej czasu. Przez to, że nie umiem pływać to najbardziej bałam się, jak wpadnę to tej wody i, że nie wypłynę i o tym ciągle myślałam, jak zjeżdżałam pierwszy raz i nie rozumiałam czemu inni się boją, jak umieją pływać.
Też tego nie rozumie Przecież się nie utopią, bo potrafią pływać. No chyba, że boją się utknąć w tej rurze

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul
możesz coś więcej napisać o tym olejku pichtowym?
dobry na trądzik ?
Bardzo dobry Zanim go zaczęłam stosować miałam wągry, zaskórniki i od czasu do czasu wyskakiwały mi takie wieeeelkie bolące gule A ten olejek mnie z tego wyleczył, teraz raz na jakiś czas mi coś malutkiego wyskoczy (nie licząc tego okresu wysypu po pokrzywie ). Bardzo łagodzi twarz i wszystkie podrażnienia. Olejek kupisz w aptece za 6 zł, mieszasz go z proctoleum D5, żeby Cie nie wysuszyło.

Tutaj podaje strone, z której się o tym dowiedziałam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=48400 Jest tam wizażanka Daisydee, która o nim pisze

A tutaj o jego zastosowaniu:
http://luskiewnik.strefa.pl/acne/pichta.htm

dotka95 Też zamówiłam BB cream, jaki zamówiłaś?

Elvii Jasne, że tak. Witamy

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
loluska wlaśnie do końca nigdy nie wiedziałam, jak to jest dlatego się tak spytałam. Ja mam 80B, a jakoś nigdy nie wydawały mi się małe. Tylko raczej średnie. Zawsze myślałam, że wielkość zależy od litery, a nie obwodu. A z tych ślimaków to wyszła by całkiem ładna fryzura wieczorowa.
Też mam 80B Są w sam raz, ale jakby były odrobię większe to bym się nie obraziła

Cytat:
Ja też mam mały biust, ale to nie jest mój kompleks. W ogóle nie mam nic do zarzucenia swojej sylwetce. Nie mogę powiedzieć, że jestem z niej zadowolona, bo zawsze mogłabym mieć większy biust, węższą talię, grubsze ręce, jędrniejszą skórę czy wyrzeźbiony brzuszek, ale nie spieszy mi się, żeby to osiągnąć, te mini defekty mi zupełnie nie przeszkadzają Większym problemem jest dobór odpowiednich ubrań na tak szczupłą sylwetkę. Kiedyś kupowanie spodni to była masakra, teraz jest już pod tym względem trochę lepiej. Ale ze stanikami mam ogromny problem
Ja bym chciała mieć węższą talie i płaski brzuch A tak to nie narzekam. Co do ubrań to mam wielki problem. Nosze rozmiar xs, a w sklepach przeważnie najmniejszy to s W dodatku mam niecałe 160 cm wzrostu i kupowanie spodni to dla mnie katorga... Nie dość, że za długie, to zwykle w udach za cisane. A jak już w udach jest dobre, to w pasie za luźne Mam chyba za dużą dupę

Elvii Ja bym nie cieniowała Trudno potem z tego wyjść. Polecam kosmetyki matrix na objętość włosów, sama używam i jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul - a może zapytaj się tej lekarki, może poleci Ci jakiś kremik, no bo przecież jak zajmuje się takimi zabiegami, to zapewne wie co powinno pomóc załagodzić to itd.? A jakie widzisz na twarzy efekty po olejku pichtowym??
Dobry pomysł, nie pomyślałam o tym A o olejku pisałam wyżej

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ja bym nie kupowała na allegro Kiedyś zamówiłam tam pomadke z Nyx'a kolor Circe i jak ją dostałam to się przeraziłam. Jest brązowa! Wogóle nie przypomina tych ze zdjęć Poszło 20 zł w błoto Ja bym zamawiała z cherryculture.pl

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 08:55   #3073
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja kiedyś kupowałam w salonie fryzjerskim. Zaciekawiła mnie ta biochemia ,co studiujesz ?
A w jakim salonie, pamiętasz może?
Studiuję farmację
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 09:50   #3074
wampir
Zakorzenienie

Witajcie
Mam hopla na punkcie perfekcyjnego wyglądu zawsze i wszędzie i chciałabym się do Was dołączyć
Mogę?

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 09:53   #3075
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Jasne, witamy

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:10   #3076
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Jasne, witamy
Dziękuję

Chciałabym o coś zapytać. Studiuję w Toruniu i tymczasowo tu mieszkam, jednak zauważyłam że to miasto ma strasznie twardą czego moje włosy nie znoszą. Są mocno kręcone i przez to ciężko mi je ułożyć, puszą się. Chcę zapuścić włosy, bo na razie mam tylko ledwo do końca szyi, ale im dłuższe są tym ciężej je ułożyć tak, żeby kręt wytrzymał więcej niż 24 godziny (szczególnie kiedy położę się spać i wstanę następnego dnia mam busz a nie loki ).
Także może znacie sposób, żeby temu zaradzić?

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-16, 10:52   #3077
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Dziękuję

Chciałabym o coś zapytać. Studiuję w Toruniu i tymczasowo tu mieszkam, jednak zauważyłam że to miasto ma strasznie twardą czego moje włosy nie znoszą. Są mocno kręcone i przez to ciężko mi je ułożyć, puszą się. Chcę zapuścić włosy, bo na razie mam tylko ledwo do końca szyi, ale im dłuższe są tym ciężej je ułożyć tak, żeby kręt wytrzymał więcej niż 24 godziny (szczególnie kiedy położę się spać i wstanę następnego dnia mam busz a nie loki ).
Także może znacie sposób, żeby temu zaradzić?
Jeśli chodzi o twardą wodę, to polecam płukankę octową po myciu. Do miski daję trochę octu, tak z 3 łyżki na oko, wlewam wodę i po spłukaniu odżywki spłukuję włosy tym
A też mam problemy z włosami odkąd się do Poznania przeprowadziłam. Tutejsza woda jest beznadziejna Jak pierwszy raz umyłam w niej włosy, byłam przerażona, myślałam, że będę musiała ściąć połowę. Ale dbam o nie intensywniej, używam maseczki żółtkowo-olejowej, raz w tygodniu nafta. Suplementuję się też tranem, wit. E i wit. A + D3, bo inaczej chyba zdrapałabym sobie całą skórę, tak mi ta woda wysusza i nic nie pomaga.

Stary 2010-11-16, 11:51   #3078
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o twardą wodę, to polecam płukankę octową po myciu. Do miski daję trochę octu, tak z 3 łyżki na oko, wlewam wodę i po spłukaniu odżywki spłukuję włosy tym
A też mam problemy z włosami odkąd się do Poznania przeprowadziłam. Tutejsza woda jest beznadziejna Jak pierwszy raz umyłam w niej włosy, byłam przerażona, myślałam, że będę musiała ściąć połowę. Ale dbam o nie intensywniej, używam maseczki żółtkowo-olejowej, raz w tygodniu nafta. Suplementuję się też tranem, wit. E i wit. A + D3, bo inaczej chyba zdrapałabym sobie całą skórę, tak mi ta woda wysusza i nic nie pomaga.
Dziękuję Trochę ciężko mi będzie w Akademiku bawić się octem, bo niestety warunki mam marne (trzy prysznice na cały korytarz, więc możesz sobie wyobrazić jak to wygląda).

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-16, 12:22   #3079
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Dziękuję Trochę ciężko mi będzie w Akademiku bawić się octem, bo niestety warunki mam marne (trzy prysznice na cały korytarz, więc możesz sobie wyobrazić jak to wygląda).
Ojej, to rzeczywiście będzie ciężko coś zrobić.

Pomalowałam paznokcie, umalowałam się i zaraz wychodzę na zajęcia

Stary 2010-11-16, 12:38   #3080
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ojej, to rzeczywiście będzie ciężko coś zrobić.

Pomalowałam paznokcie, umalowałam się i zaraz wychodzę na zajęcia
Ostatnio jestem taaak zabiegana, że nie mam nawet czasu tego zrobić A lakier czeka, czeka i czeka... Dodatkowo te stres ''łamie'' mi paznokcie...

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-16, 12:57   #3081
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
A w jakim salonie, pamiętasz może?
Studiuję farmację
W takim zwyklym salonie fryzjerskim : )
Cytat:
Ostatnio jestem taaak zabiegana, że nie mam nawet czasu tego zrobić A lakier czeka, czeka i czeka... Dodatkowo te stres ''łamie'' mi paznokcie...
wybierasz się na medycynę?
Stary 2010-11-16, 15:20   #3082
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

angelwithoutsoul wiesz mój Tż., jak zjeżdżał rurą to wyobrażał sobie, jak to wszystko się pęka i leci w dół. Może, więc tego się boją.

wampir witaj!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 17:56   #3083
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie
Mam hopla na punkcie perfekcyjnego wyglądu zawsze i wszędzie i chciałabym się do Was dołączyć
Mogę?
Witaj
Byłam w Rossmannie w Galerii Krakowskiej, nic tam nie ma. I dowiedziałam się, że niepotrzebnie tam specjalnie jechałam, bo Rossmanna mam dwa przystanki od mieszkania jutro kupię sobie to co chciałam, albo pojutrze.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Czemu taka cisza?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 18:39   #3084
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Czemu taka cisza?
Bo jakiś senny dzisiaj dzień. Przynajmniej dla mnie.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 18:47   #3085
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
wybierasz się na medycynę?
Nie, studiuję filozofię
Skąd to wywnioskowałaś?

-J.C

31
/365
Stary 2010-11-16, 18:51   #3086
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc
no cisza cisza.. ja niedawno wrocilam z uczelni, chce sobie zamowic twister do cwiczen, ma moze ktoras? ale zmeczona jestem
witam nową dziewczynę

Stary 2010-11-16, 18:52   #3087
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Shadii zamówiłam sobie w doz-ie Venus

do tego sudocrem - zobaczę,czy to taki "cudokrem",jak to ktoś kiedyś pisał i tabletki na oczy

pisałyście dzisiaj o cieniowaniu,że nie polecacie. ja tam zawsze cieniuję i to dość mocno,bo bez tego nie byłam w stanie wysuszyć włosów do końca i jak było ciepło to umierałam pod tą grubą warstwą włosów - nic fajnego no i fajnie się unoszą po tym,nie są oklapnięte cieniowanie nie wpływa w ogóle na stan moich włosów.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 18:55   #3088
magne
Zadomowienie

Cytat:
Nie, studiuję filozofię
Skąd to wywnioskowałaś?
po twoim podpisie. O filozofia, a co zamierzasz po tych studiach robić ?
Dziś byłam w rossmanie i kupiłam żel do mycia twarzy ,płyn dwufazowy z ziai,jedwab joanny,szampon do włosow : ) Próbuję kupować tylko te rzeczy ,które są mi potrzebne i udaje mi się to
Stary 2010-11-16, 18:57   #3089
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja właśnie niedawno wróciłam - ogólnie dziś w szkole siedziałam do 16 A później ojciec zadzwonił, czy się spotkam z siostrą z nim, bo już jutro wylatuje i pojechaliśmy do takiej nowej knajpki - świetna jest, taka stylowa, wystrój w pięknym fiolecie i czarno białe fotografie i do tego zrobiona w stylu takiego włoskiego starego kina, muzyka też taka dopasowana i w TV takim na ścianie leciał typowy czaro-biały romantyk z dawnych lat i menu oczywiście również włoskie I nawet tak ceny nie powalają - jak na wystrój i to, że jest to nowe w naszym mieście, to myślałam ze ceny z kosmosu będą mieli ale mają bardzo, ale to bardzo przystępne kwoty, naprawdę I zgrzeszyłam dość sporym kawałkiem lodowego tiramisu ozdobionym owocami i caffe latte Się tak zasłodziłam, że już nie chce mi się nawet patrzeć na słodkie
Za chwilę muszę się pouczyć kategoryzacji schronisk na zajęcia praktyczne z hotelarstwa i zadanie zrobić a tak mi się niee chce Ale najpierw Was nadrobię ot co

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 18:57   #3090
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

Shadii zamówiłam sobie w doz-ie Venus

do tego sudocrem - zobaczę,czy to taki "cudokrem",jak to ktoś kiedyś pisał i tabletki na oczy

pisałyście dzisiaj o cieniowaniu,że nie polecacie. ja tam zawsze cieniuję i to dość mocno,bo bez tego nie byłam w stanie wysuszyć włosów do końca i jak było ciepło to umierałam pod tą grubą warstwą włosów - nic fajnego no i fajnie się unoszą po tym,nie są oklapnięte cieniowanie nie wpływa w ogóle na stan moich włosów.
Co do loków to uważam ,że przy odpowiednim cieniowaniu wyglądają cudownie ,ale ciężko jest potem uzyskać włosy takiej samej długości , mi zwykle po cieniowaniu się kręciły w różne strony końcówki i nie wyglądało to efektownie .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości