Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-16, 00:22   #4441
kociczka
Zakorzenienie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

absurdalna89 efekty po tych 8 minutach są??

ja dziś 30 min z brazil butt lift pocwiczylam zestaw cardio axe i 20 min tummy tuck
do tego 15 min z tamilee na pośladki.

przyznam ze tamillee naj jest z tego wszystkiego ;P

do tego masaż,elancylek ,dobre jedzenie i od razu checi do zycia i nadzieja sa )
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 08:57   #4442
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
Napisane przez Cirilla Pokaż wiadomość
Ale po prostu lubisz smak kawy, czy potrzebujesz jej, żeby mieć kopa? Bo jeśli to drugie, to np. pobudza zielona herbata parzona krócej niż 3 min., yerba mate, żeń-szeń. Poza tym nie musisz rezygnować z kawy zupełnie, jedna filiżanka jest wręcz zdrowa, bo zawiera przeciwutleniacze, a kofeina pomaga zwalczyć cellulit
Lubię kawę. Słodzoną i z mleczkiem.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Alexandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 09:06   #4443
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

ja napewno nie zrezygnuje ze slodyczy na rzecz cell, jeszcze czego zawsze na sniadanie jem cos slodkiego i do tego mleko z kawa....dzisiaj sobie troche pocwicze i zrobie peeling.teraz jak jest zimno to cwicze mniej,ze 2 razy w tygodniu.to dlatego, ze i tak nikt mojego cell teraz nie widzi (poza TZ).na wiosne trzeba sie bedzie wziasc do roboty
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 09:21   #4444
guniaaa
Wtajemniczenie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2326892 0]ja napewno nie zrezygnuje ze slodyczy na rzecz cell, jeszcze czego zawsze na sniadanie jem cos slodkiego i do tego mleko z kawa....dzisiaj sobie troche pocwicze i zrobie peeling.teraz jak jest zimno to cwicze mniej,ze 2 razy w tygodniu.to dlatego, ze i tak nikt mojego cell teraz nie widzi (poza TZ).na wiosne trzeba sie bedzie wziasc do roboty [/QUOTE]

Moim zdaniem wszytsko jest dla ludzi,tylko trzeba pamietac o tym co i ile. No i o porze-bo pozne popołudnie ,wieczor i noc to złe pory na słodkie,bo się tego nie spali
Stary 2010-11-16, 09:26   #4445
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wszytsko jest dla ludzi,tylko trzeba pamietac o tym co i ile. No i o porze-bo pozne popołudnie ,wieczor i noc to złe pory na słodkie,bo się tego nie spali
Dokładnie tak, słodycze w normalnych ilościach nikomu nie zaszkodzą.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2010-11-16, 09:55   #4446
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Cytat:
Napisane przez Alexandraa Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, słodycze w normalnych ilościach nikomu nie zaszkodzą.
A zaszkodzą, bo te normalne ilości to i tak mieszanka złych tłuszczy i cukru, która powoduje oponkę na brzuchu, a poza tym sama sztuczność: barwniki, aromaty, stabilizatory, spulchniacze, ulepszacze i przedłużacze daty spożycia. Jeśli już nie możecie zrezygnować ze słodyczy, to jedzcie gorzką czekoladę, albo zróbcie proste ciastka owsiane: płatki owsiane, cukier, margaryna, mleko i kakao - się gotuje, kładzie łyżką porcje na talerzu, ostygnie, i można jeść. Margaryna i cukier rewelacją nie są, ale raz na jakiś czas zjeść można, a i tak lepsze to niż jakieś szajsowne marsy.

Zjadłam zdrowe śniadanie i nie poszłam na zajęcia, bo chcę jeszcze pospać, więc życzę miłego dnia i nara

Jest nieźle: 66,5 CEL -> idealne 60

wciąż czekam na list z Hogwartu

Cirilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 09:58   #4447
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A zaszkodzą, bo te normalne ilości to i tak mieszanka złych tłuszczy i cukru, która powoduje oponkę na brzuchu, a poza tym sama sztuczność: barwniki, aromaty, stabilizatory, spulchniacze, ulepszacze i przedłużacze daty spożycia. Jeśli już nie możecie zrezygnować ze słodyczy, to jedzcie gorzką czekoladę, albo zróbcie proste ciastka owsiane: płatki owsiane, cukier, margaryna, mleko i kakao - się gotuje, kładzie łyżką porcje na talerzu, ostygnie, i można jeść. Margaryna i cukier rewelacją nie są, ale raz na jakiś czas zjeść można, a i tak lepsze to niż jakieś szajsowne marsy.

Zjadłam zdrowe śniadanie i nie poszłam na zajęcia, bo chcę jeszcze pospać, więc życzę miłego dnia i nara
Ale dlatego napisalam,ze zalezy co i ile...nie napisalam ot tak,ze 5 ciastek z kremem z rana i jest ok. Takie caistko to napawde jedno co pare dni nie przyniesiwe szkody,ale lepiej suszone owoce lub wlasnie czekolade-maly paseczek. To wszystko.
Stary 2010-11-16, 10:57   #4448
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Moim zdaniem to też zależy od człowieka, od przemiany materii itp. Jednym zaszkodzi, innym mniej a innym wcale.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2010-11-16, 12:02   #4449
VeroniczkaA
Zadomowienie

..ale sie rozpisalyscie, musze nadrobic ! ;]

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Nigdy! Nie ma takiej opcji.
Nawet dzisiaj byłam w maku
Ale za to pojeździłam na rowerku stacjonarnym więc mogę być dumna.
hm... ile jest kurczaka w kurczaku z maka? ..50%!

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:

my girl ! to samo mysle o slodyczach, nie to, ze wcale ich nie jem, raczej sporadycznie i zazwyczaj przed miesiaczka, z wiadomych przyczyn
VeroniczkaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 12:10   #4450
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
Napisane przez VeroniczkaA Pokaż wiadomość
hm... ile jest kurczaka w kurczaku z maka? ..50%!
I co w związku z tym?

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2010-11-16, 12:10   #4451
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Dobra, jedno ciastko co parę dni nie jest grzechem śmiertelnym, ale jedzenie codziennie na śniadanie czegoś słodkiego (evelinarav)? Chodzi mi o to, że to jest po prostu niepotrzebne i sztuczne, a przez to niezdrowe i w konsekwencji sprzyja magazynowaniu tłuszczu. Wątroba nie radzi sobie z "chemikaliami", a i tak dostarczamy jej ich dużo w codziennym jedzeniu, bo nawet w chlebie jakieś się znajdują. A jak wątroba gorzej pracuje, to my tyjemy, a cellulit się cieszy. Dlaczego 150 lat temu ludzie nie byli otyli? Jedli przecież tłusto, nawet bardzo, nie wiedzieli, że trzeba 5 razy dziennie małe porcje, a ostatni posiłek 2 godziny przed snem, nie wiedzieli, co to indeks glikemiczny i kalorie. Ale jedli naturalną żywność, której każdy składnik był do przetrawienia przez organizm i nie zaburzał jego pracy. Heh, gdybym miała możliwość, to miałabym swoje pole, ogródek i parę kurczaków.

Stary 2010-11-16, 13:25   #4452
kociczka
Zakorzenienie

ale chemikalia nie są tylko w słodyczach a są praktycznie wszedzie nawet w owocach czy warzywach wiec cóż.
poza tym jak tak nie jecie slodyczy a cellulit dalej macie?wię cto chyba nie skutkuje ;>
Stary 2010-11-16, 13:46   #4453
VeroniczkaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
ale chemikalia nie są tylko w słodyczach a są praktycznie wszedzie nawet w owocach czy warzywach wiec cóż.
poza tym jak tak nie jecie slodyczy a cellulit dalej macie?wię cto chyba nie skutkuje ;>
jest wiele czynnikow innych rowniez wplywajacych na C, chociazby tabsy anty. Zreszta najlepiej by bylo gdyby kazda dala swoje zdjecie z Panem C i wtedy moglybysmy oceniac co jest skuteczne , a co nie...
Stary 2010-11-16, 16:00   #4454
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Cytat:
Dobra, jedno ciastko co parę dni nie jest grzechem śmiertelnym, ale jedzenie codziennie na śniadanie czegoś słodkiego (evelinarav)? Chodzi mi o to, że to jest po prostu niepotrzebne i sztuczne, a przez to niezdrowe i w konsekwencji sprzyja magazynowaniu tłuszczu. Wątroba nie radzi sobie z "chemikaliami", a i tak dostarczamy jej ich dużo w codziennym jedzeniu, bo nawet w chlebie jakieś się znajdują. A jak wątroba gorzej pracuje, to my tyjemy, a cellulit się cieszy. Dlaczego 150 lat temu ludzie nie byli otyli? Jedli przecież tłusto, nawet bardzo, nie wiedzieli, że trzeba 5 razy dziennie małe porcje, a ostatni posiłek 2 godziny przed snem, nie wiedzieli, co to indeks glikemiczny i kalorie. Ale jedli naturalną żywność, której każdy składnik był do przetrawienia przez organizm i nie zaburzał jego pracy. Heh, gdybym miała możliwość, to miałabym swoje pole, ogródek i parę kurczaków.
a skad wiesz jacy ludzie byli 150 lat temu?przeciez nas wtedy nie bylo.... nie ma co robic takich porownan bo wtedy ludzie nie mieli co do ust wlozyc.moja babcia mieszka na wsi.jest i byla zawsze gruba, choc jedzenie niby naturalne- wszedzie pelno smalcu, soli i miesa wieprzowego.
Cytat:
rzeczywiscie ciekawe stwierdzenie hehe ja nie wierze, ze jak odstawicie slodycze to cell nagle zniknie.
Cytat:
jest wiele czynnikow innych rowniez wplywajacych na C, chociazby tabsy anty. Zreszta najlepiej by bylo gdyby kazda dala swoje zdjecie z Panem C i wtedy moglybysmy oceniac co jest skuteczne , a co nie...
wiec ktora pierwsza?

aha- to nie jest tak, ze ja sie objadam po calym dniu slodyczami.na sniadanie zjem cos malego, a tak pozatym to sie zdarza naprawde rzadko...
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 17:55   #4455
kociczka
Zakorzenienie

evelinarav nie wiem czy zrozumiałas ale wlasnie o to mi chodzilo.ze nie do konca wierze ze nagle odstawienie slodyczy spowoduje znikniecie cell.
chocby daltego ze kilka osób sie tak deklaruje ze nie je albo je naprawde rzadko a codziennie to już zbrodnia a jednak chyba mają caellulit skoro siedza na tym wątku?

ja tam nie wiem czy jest duża różnica pod wzgleem konserwantów itd czy zjem 2 ptasie mleczka czy kromke polepszanego chleba...

co nie zmienia faktu ze czuję sie psychicznie lepiej gdy nie zjem czegos slodkiego a zjem cos "zdrowszego" jak np owoc ktory chemikalia tez ma ale i tez witaminy,blonnik itd

wiadomo ze lepiej wykluczyc slodycze ale no od wspomnianych 2 ptasich mleczek nawet codziennie nikt nie umarlo ani nie dostal nagle zaawansowanego cellulitu...tak mi sie przynajmniej wydaje
mam nadzieje ze wiece o co mi chodzi?:P

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2010-11-16 o 17:58
Stary 2010-11-16, 20:03   #4456
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Pewnie, że mam cellulit, zrobił mi się jak gwałtownie przytyłam, gdy miałam złamaną nogę w wieku 11 lat. Wtedy oczywiście się nim nie przejmowałam. Ale teraz taki wieloletni trudno zlikwidować. Słodycze przestałam jeść ze 4 lata temu, oczywiście zdarzają mi się np. napady głodu przed okresem i zjem białą czekoladę albo ciastka, są imieniny, urodziny i święta i pewnie, że jem ciasto. Ale ogólnie już się bardzo odzwyczaiłam i np. poprawiła mi się cera (a jak tylko zjem coś słodkiego zaraz mam pryszcze :/) i walka z cellulitem idzie dużo prościej niż kiedyś. Choć też trudno, bo biorę tabletki anty.
150 lat temu mnie nie było, ale są badania, które dowodzą, że otyłość jest chorobą cywilizacyjną, częściowo spowodowaną przez przetworzoną żywność. I chyba żaden dietetyk Wam nie powie, że nic się nie stanie jak parę razy zjecie ptasie mleczko.

Stary 2010-11-16, 20:16   #4457
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
150 lat temu mnie nie było, ale są badania, które dowodzą, że otyłość jest chorobą cywilizacyjną, częściowo spowodowaną przez przetworzoną żywność. I chyba żaden dietetyk Wam nie powie, że nic się nie stanie jak parę razy zjecie ptasie mleczko.

Z pogrubionym zdaniem się zgadzam, tak niestety jest.
Ze zdaniem podkreślonym się nie zgodzę, to znaczy częściowo bo w dzisiejszych czasach faktycznie zaszkodzi, natomiast jeśli ktoś regularnie uprawia sport i odżywia się zdrowo to jemu parę czekoladek nie zaszkodzi. Żaden dietetyk mnie do tego nie przekona.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2010-11-16, 21:19   #4458
kociczka
Zakorzenienie

no wiadomo ze dietetyk tak powie zwlaszcza taki co sie wyuczyl i daje madre rady nie patrzac na to czy jest to wykonalne czy nie...
nie wolno lyzeczki majonezu zjesc nawet raz w tygodniu bo przeciez zawsze mozna zastapic jogurtem i tak dalej i tak dalej...

szczerze smieszy mnie to i niewykonalne jest ciagle jesc super zdrowo,zero niezdrowych tluszczow,konserwantow,do starczac odpowiednia ilosc blonnika etc.

dlatego bardzo smieszy mnie np program "jem i chudne" na tvn style z magda wojcik i jej przepisy ze slodzikami itd oraz wypowiedzi dietetyczki...

za to rewolucję na talerzu" (choc na poczatku irytowaly mnie prowadzace to zmienilam zdanie bo przepisy maja swietne) czy angielskie "gotuj i chudnij" kocham
bo pokazuja ze mozna jesc wszystko w umiarkowanych ilosiach i chudnac wystarczy pare rzeczy pozmieniac,cos ograniczyc i jest super

jeszcze niedawno tez sobie myslalam ze wyklucze slodycze i bedzie spoko.
ale potem jak juz sie zlamiemy to jemy o wiele wiecej.
wiec wole pozostac przy swoich przykladowych 2 ptasich mleczkach dziennie

ps- tak w ogole teraz zorientowalam się ze od 3 dni nie jadłam nic słodkiego

i polecam suszone mango z rossmana,jest pyszne ! i zdrowe. ma 8g blonnika, 289 kcal na 100g a paczka tyle wlasnie ma
i mega ilosc witaminy A !

a co do mojej walki to dzis:
-1h aerobiku nie za szybkiego z cwiczeniami na brzuch i nogi
-30 min bum bum z BBL
-rano masaz gąbka i elancyl
-wieczorem ziaja rozgrzewająca

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2010-11-16 o 21:22
Stary 2010-11-16, 21:25   #4459
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

A ja jem Laxinat, też z Rossmanna, zarąbiste to to, czysty błonnik. Forma proszku oczywiście nie sprzyja połknięciu, ale można wymieszać z jogurtem i jest cacy.
A przy okazji: wiecie, że różowe owocowe jogurty są barwione koszenilą, czyli sproszkowanym robalem? O.O

Stary 2010-11-16, 21:31   #4460
kociczka
Zakorzenienie

Cirilla wiem hahaha
i to juz od dawna :P
tak samo jak czerwone kisiele,galaretki czy nawet truskawkowe ptasie mleczko z wedla ja ma i to mnie jakos powstrzymalo przed jego wyprobowaniem ;P
Stary 2010-11-16, 21:34   #4461
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

A, no i oczywiście to całe chudnięcie, niejedzenie itd... to zależy od organizmu. W moim przypadku dużo zależy od hormonów, a konkretnie od tarczycy. Przez wiele lat musiałam się bardzo ograniczać, żeby nie przytyć, nawet nie, żeby schudnąć. A teraz jestem rok po operacji i widzę znaczącą poprawę, tzn. muszę się bardzo postarać i żreć jak dzika świnia, żeby przytyć A jem zdrowo dla dobrego samopoczucia. Wiele się naczytałam, jak się robi chipsy, co znajduje się w parówkach, z czego się składa hamburger w macu i ile prawdziwej czekolady jest w batonach i w to wierzę. Bo mam porównanie, jak czułam się i wyglądałam (szczególnie na twarzy), jedząc takie rzeczy, a jak jest teraz.
Właśnie wypiłam napar z żeń-szenia - obrzydliwy!!!! Ale dam mu szansę, bo liczę na podniesienie libido...

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

A ja dzięki koszenili przerzuciłam się na jogurty naturalne i dobrze, bo cukru nie mają
W niektórych krajach jest zakazany ten barwnik.

Haha, a jeszcze muszę się "pochwalić", że dzisiaj zabłądziłam we Wrocławiu (mieszkam tu 3 lata) i zrobiłam 3 nadprogramowe kilometry w deszczu Genialna jestem. Ale przynajmniej miałam trochę ruchu na świeżym powietrzu

Edytowane przez Cirilla
Czas edycji: 2010-11-16 o 21:37
Stary 2010-11-16, 22:33   #4462
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
szczerze smieszy mnie to i niewykonalne jest ciagle jesc super zdrowo,zero niezdrowych tluszczow,konserwantow,do starczac odpowiednia ilosc blonnika etc.

A co dają te rozgrzewające balsamy?

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2010-11-16, 22:53   #4463
VeroniczkaA
Zadomowienie

Cytat:

A co dają te rozgrzewające balsamy?

hehe...powoduja pekanie naczynek u skory wrazliwej ;P

czas na Tamilke ...ale mi sie dziaij nie chce

..a ja dzisiaj kupilam dove shape up
Stary 2010-11-17, 07:18   #4464
kociczka
Zakorzenienie

zgadzam się ze moga powodować pękanie naczynek ale ten z ziaji jest 10 razy delikatniejszy niz ten z eveline.
a balsam cóż jak balsam ;P
kupiłam z braku pieniążków na coś lepszego i chęci wypróbowania go po prostu
Stary 2010-11-17, 09:28   #4465
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

A oprócz pękania naczynek u skóry wrażliwej co robi? W sensie jego zalet?

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2010-11-17, 11:36   #4466
VeroniczkaA
Zadomowienie

Cytat:
A oprócz pękania naczynek u skóry wrażliwej co robi? W sensie jego zalet?
Poprawia krazenie, dzieki czemu skladniki aktywne lepiej dzialaja

Zobaczcie co znalazlam:

Wyróżnia się trzy etapy rozwoju cellulitu. Jeśli w porę i dobrze zadbasz o swoje ciało, nie pojawią się kolejne.
  • Cellulit wodny - pojawia się najwcześniej. Jeśli ściśniesz fałdy skóry palcami, pojawia się nierówna powierzchnia, widać nieznaczne opuchlizny. Na tym etapie pomoże właściwa gimnastyka.
  • Cellulit tłuszczowy - skóra pokryta jest zagłębieniami, wyczuwalnymi grudkami i drobnymi guzkami. Komórki tłuszczowe są powiększone. Trzeba poświęcić znacznie więcej wysiłku, by go zwalczyć. A więc ruch i intensywnie działające kosmetyki.
  • Skóra materacowa – liczne guzki i zagłębienia są bardzo dobrze widoczne. Niedokrwiony, pobrużdżony obszar jest coraz większy. Skóra może mieć w tych miejscach obniżoną temperaturę. Te zmiany są nieodwracalne, można je tylko zahamować. Gdy do nich doprowadzimy, nie pomoże nam już nawet lekarz medycyny estetycznej.
zrodlo: http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/...wej_33522.html

Edytowane przez VeroniczkaA
Czas edycji: 2010-11-17 o 11:37
Stary 2010-11-17, 11:37   #4467
kociczka
Zakorzenienie

no obietnic jest dużo ale wiadomo jak to jest :P
wkleję linka: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=36945&next=1

ogolnie jest to po prostu balsam jakich wiele teraz na rynku,który ma WSPOMAGAĆ odchudzanie,walkę z c ellulitem i ujedrniać.
a ze zwiera w swoim składzie skłądaniki przyspieszające spalanie tluszczu i do tego jeszcze rozgrzewające to rozgrzewa
ot tak kupilam żeby poczuć jakieś ciepełko w zimę ;P no i byłam ciekawa bo to 2 czy 3 na rynku balsam rozgrzewający.
chlodzących nienawidze,rozgrzewacza z eveline rownież a ten mi nawet pasuje by wklepac po prysznicu no :P elancyla jeszcze mam 1/3 i uzywam na zmiane zalezy czy robie masaz czy nie (po masazu obawiam sie ze mogloby piec to rozgrzewanie :P)

jak nie uzywasz balsamow to ten też Ci chyba nie jest potrzebny bo jakimś cudem nie jest ;P ale na efekty jeszcze muszę poczekać.
ja używam i kocham balsamy,nie to ze jakos w nie wierzę ale no po masażu wklepać coś trzeba,taki już mam nawyk
Stary 2010-11-17, 12:22   #4468
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
  • Skóra materacowa – liczne guzki i zagłębienia są bardzo dobrze widoczne. Niedokrwiony, pobrużdżony obszar jest coraz większy. Skóra może mieć w tych miejscach obniżoną temperaturę. Te zmiany są nieodwracalne, można je tylko zahamować. Gdy do nich doprowadzimy, nie pomoże nam już nawet lekarz medycyny estetycznej.
brzmi mało ciekawie ale ciekawe czy tak faktycznie jest....?

Cytat:
no obietnic jest dużo ale wiadomo jak to jest :P
wkleję linka: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=36945&next=1
Ale ma dobre opinie, chyba kupię... Chociaż boję się tych pękających naczynek.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Stary 2010-11-17, 12:55   #4469
EjjSenioritta
BAN stały

to ja mialam cellulit wodny . na szczescie sie go pozbylam . oby tylko nie wrocil . normalnie wpadlam w obsesje ;/
EjjSenioritta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 13:11   #4470
madziasNS
Raczkowanie

ale mnie tym przeraziłas...jak to przeczytałam to sie prawie rozpłakałam bo z opisu wynika ze ja taki mam i to od kilku lat walcze ale wsumie nie moge sie go pozbyc

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości