Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-16, 10:42   #1351
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Naj natchnełaś mnie, później do niego zadzwonie i mu to powiem...tylko boje sie,że jak mu to powiem to odpowie,że nie chce być do czegoś zmuszany na siłe..

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-11-16 o 10:44
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:46   #1352
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Ej, niech Cię nie boli. Może to jego jakaś taka niepewność, że taka Najfajniejsza kobietka chce z nim byc do końca życia.
Chyba że sprawia mu przyjemność męczenie Cię, to ma
on wie, czego ja chcę, przegadaliśmy ten temat z każdej strony, nawet całkiem niedawno.
teraz chce mnie pomęczyć.

Madzia, tylko nie zwalaj winy na mnie za jego reakcję.
a zresztą wiem, co Ci powie: "To nie tak, ja muszę być pewny właśnie ZANIM zaczniemy znowu być razem. Nie chcę na nowo przeżywać tego, co było, chcę mieć pewność, że się zmieniłaś jako osoba, by kiedyś zacząć z Tobą znów być"
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:46   #1353
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Kiepsko się kurde wstaje zbyt często o 4
łoooooo Jezuuuuuuuuu.....

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Rany, poszłam spać po 20:00 i zaspałam do pracy i mam włosy wczorajsze i źle się z tym czuję dobrze, że lubię te poranki w pracy, bo inaczej by mnie rozniosło... A o 9:00 w drogę na uczelnię, trzymajcie kciuki, żeby był już mój formularz z ITS-u gotowy

tak wcześnie poszła spać i zaspała.... no niesamowite...

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dzien dobry
nie moglam wczoraj zasnac, jeszcze D. do mnie zadzwonil o 00.30 i jestem niewyspana...
zaraz do pracy a potem do dentystki ide

i skladam dzis podanie o przedluzenie stazu.... kciukajcie, zeby UP przedluzyl

wszystkie dzisiaj jakieś niewyspane.......

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Cześć... Chyba się dzisiaj nie obudzę... Jakoś źle spałam... Śniło mi się, że na rondzie jakiś koleś we mnie wjechał i na dzień dobry ze złości go spoliczkowałam I jeszcze jakieś głupoty, których nie pamiętam... Potem obudziłam się o 4.10 i już mi ciężko było spać, mimo że byłam zmęczona... No i tak drzemałam do 5.40 i wstałam, bo co będę leżeć... W efekcie pojechałam wcześniej do pracy... Eh... Mam doła... Dodatkowa wczorajsza kłótnia z TŻ-em jakoś tak na mnie podziałała, że mi strasznie smutno...
no i kolejna niewyspana...
nie dołuj

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

TŻ ma zapalenie dróg moczowych

Lecę Was nadrobić od 37 strony
współczuje TŻtowii...

Cytat:
12. Frezi, apopos Twojej umiejętności czytania, nadal potrzymuje opinie z wczoraj, żeś zboczona

Wczoraj byliśmy na "przymiarkach kabaretowych". Warszawianki, polecam. Młode zespoły kabaretowe na żywo wymyślają scenki i jest naprawdę śmiesznie
oj tam oj tam
fajny taki kabaret w telewizji też to czasem leci z Andrusem i innymi

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
panuje ale on przegina..

chodzi o to ,że M. robi wszystko żebyśmy jak najkrócej sie widzieli, sam nie wykazuje żadnej inicjatywy żeby coś zrobić, zawsze zwala to na mnie,że ja mam wymyślać, jak sie spotykamy to jak idziemy sie przejść to zaraz wracamy (miał wolne wiec mógł poświecić mi wiecej czasu niż kiedy pracuje) . Meczy mnie to a jak mu zwróciłam uwage,że możemy wracać bo jemu sie widocznie spieszy to nagle zaczął wygadywać,że wcale tak nie jest,że jeszcze koło samochodu porozmawiamy itp. ale założe sie,że gdybym tak nie powiedziała to by mnie odprowadził i nasze spotkanie trwałoby godzine. I teraz nie sądze żebym przesadzała bo nie po to mam sie starać żeby było miedzy Nami dobrze,że jak już sie spotykamy nasze spotykania trwają tyle ile trwają. Wk.... jestem na niego tak że nie wiem . Zachowuje sie jakby miał 5 lat i na dobranocke do domu wracał:/ wiem,że nie jesteśmy razem ale nie dość,że kontakt mamy bardzo mały,rzadko sie widzimy to jeszcze to..
faktycznie przegina

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dziewczyny, skąd ten brak wiary we mnie?

nooo... czy zostanę jego ukochaną do końca życia, czy zawsze z nim chcę być, czy jestem pewna swojej decyzji.
powiedziałam, że nie tak się zadaje to pytanie i że go kocham.

ale dawkował mi emocje tak jak ja Wam, albo i lepiej:
najpierw spytał, czy zostanę
ja: gdzie?
on: no moją... (i tu szczery uśmiech i mina ponaglająca do powiedzenia "TAK")
ja: kim?
on: no... moją... ukochaną, na zawsze, tak już do końca życia, jesteś tego pewna?

wkurza mnie jego wybadywanie gruntu.

a jakby się oświadczył, tobym pewnie nie spała w nocy, tylko wysyłała Wam SMS-y

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

ty pipko! jak mi się oświadczy, masz się cieszyć i mi wierzyć! przecież nie ściemniam, tylko próbuję Was rozbudzic z rana
Cytat:
a tak naprawdę to musiałam Was wkręcić, bo mi to humor poprawiło. jakbym powiedziała Wam wprost o tym jego pytaniu, tobym się chyba rozpłakała. bardzo mnie to zabolało, że on się mnie tak pyta i jest cały happy, że ja liczę, że to już.

Cytat:
na Was? wy jesteście niewinne, on nabroił
jestem pewna, że P. nie oświadczy mi się w tym roku, ba! na początku przyszłego też nie, więc to nie jest próba generalna. po prostu nie poruszamy tego tematu i mu się zachciało wybadać, co i jak. czy mi się odechciało, czy może nadal czekam łaskawie na zgięcie nogi
no normalnie zabić chłopa...... czy on sobie zdaje sprawę jak Cię to rani?? kurcze no..... niby fajnie i miło..... ale TAK SIĘ NIE ROBI!!!!!!!!! paranoja..... ja bym nie wytrzymała

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-11-16 o 10:53
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 10:51   #1354
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

no normalnie zabić chłopa...... czy on sobie zdaje sprawę jak Cię to rani?? kurcze no..... niby fajnie i miło..... ale TAK SIĘ NIE ROBI!!!!!!!!! paranoja..... ja bym nie wytrzymała
powiedziałam mu, że jestem pewna, że go kocham, ale nie będę o tym gadała, bo nie widzę sensu. przytulił się i coś tam buczał, że się cieszy, że jestem go pewna. w d z nim!

edit: aaa! i to byłoby miłe, gdyby się spytał pierwszy raz, bo nie jest pewny, czy ja chcę, a nie po dziesiątkach rozmów na temat.

dobra, już nie smęcę spadam do sklepu, potem pomyć gary i zrobić obiad.

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-11-16 o 10:52
Stary 2010-11-16, 10:53   #1355
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, tylko nie zwalaj winy na mnie za jego reakcję.
a zresztą wiem, co Ci powie: "To nie tak, ja muszę być pewny właśnie ZANIM zaczniemy znowu być razem. Nie chcę na nowo przeżywać tego, co było, chcę mieć pewność, że się zmieniłaś jako osoba, by kiedyś zacząć z Tobą znów być"
wiesz co? Jestem prawie pewna,że tak właśnie odpowie tylko jak mu wytłumaczyć że spotykanie sie z koleżanką a dziewczyną to dwie różne sprawy?
Stary 2010-11-16, 10:54   #1356
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
powiedziałam mu, że jestem pewna, że go kocham, ale nie będę o tym gadała, bo nie widzę sensu. przytulił się i coś tam buczał, że się cieszy, że jestem go pewna. w d z nim!

edit: aaa! i to byłoby miłe, gdyby się spytał pierwszy raz, bo nie jest pewny, czy ja chcę, a nie po dziesiątkach rozmów na temat.

dobra, już nie smęcę spadam do sklepu, potem pomyć gary i zrobić obiad.
ja Cię za to bardzo loffciam
Stary 2010-11-16, 10:59   #1357
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ja Cię za to bardzo loffciam
za smęcenie? czas iść się leczyć, najka, to już ten czas
Cytat:
wiesz co? Jestem prawie pewna,że tak właśnie odpowie tylko jak mu wytłumaczyć że spotykanie sie z koleżanką a dziewczyną to dwie różne sprawy?
proste: jeśli w grę nie wchodzą uczucia, w tym namiętność, to łatwo jest się starać, zmienić się, udawać kogoś,kim się nie jest. tylko w szczerej relacji, w relacji z osobą, którą się kocha, jest miejsce na bycie sobą w stu procentach - Ty wiesz, że już się zmieniłaś, on tego nie wie, bo nie wie właśnie, czy ciągle nie udajesz i starasz się na pokaz, ale w takim układzie tego nie da się poznać. tylko będąc z kimś się da.
i owszem, jeśli się okaże, że się nie zmieniłaś, że wszystko jest po staremu, to on znów ucierpi emocjonalnie, ale prawda jest taka, że kto nie ryzykuje, ten przegrywa wszystko.
Stary 2010-11-16, 11:00   #1358
Stefannia
Wtajemniczenie

Uff... zanim mi ten wizaż odpowie Wy juz piszecie kolejne posty

Madziu, no właśnie musisz mu to jakoś przetłumaczyć. Bo trochę to przestaje mieć sens.

To teraz rozumiem Twoje rozgoryczenie, Naj. U mnie chyba by się nie obyło bez wygarnięcia, typu - rozmawialismy tyle razy a Ty nadal nie wiesz??!! itd. Juz siebie wyobrażam jak mi się głos stopniowo podnosi i oczy mgłą zachodzą Ściskam i mogę przytulić do cyca, a mam do czego
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:04   #1359
carmelova
Zakorzenienie

Jestem, muszę Was nadrobić, bo tylko pobieżnie przejrzałam poprzednie strony i najeczce należą się pasy na goła pupę :P

Czujemy się dobrze, chociaż B. boli brzuch (ale to pewnie z nerwów) a mnie troszeńkę głowa, ale tak jakby od ciśnienia a nie od uderzenia.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:05   #1360
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
U

To teraz rozumiem Twoje rozgoryczenie, Naj. U mnie chyba by się nie obyło bez wygarnięcia, typu - rozmawialismy tyle razy a Ty nadal nie wiesz??!! itd. Juz siebie wyobrażam jak mi się głos stopniowo podnosi i oczy mgłą zachodzą Ściskam i mogę przytulić do cyca, a mam do czego
w swojego się nie wtulę, więc skorzystam

mi się mu nie chce tłumaczyć, on to średnio raz w tygodniu rzuca aluzje ślubne - w zeszłą niedzielę stanął przy tej wystawie z pierścionkami itp.
ja już naprawdę nie mam ochoty mu nic mówić, nic tłumaczyć, bo wiem, że on rozumie, o co mi chodzi, w końcu reaguje jak reaguje na moją minę pt. "are you kidding me?". wyciąganie po raz enty tego tematu z powodu jego głupiej chęci wybadania mojej reakcji jest wg mnie bezcelowe.
będzie chciał to zrobić - to zrobi to. teraz chciał mnie nakręcić i tyle.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jestem, muszę Was nadrobić, bo tylko pobieżnie przejrzałam poprzednie strony i najeczce należą się pasy na goła pupę :P

Czujemy się dobrze, chociaż B. boli brzuch (ale to pewnie z nerwów) a mnie troszeńkę głowa, ale tak jakby od ciśnienia a nie od uderzenia.
te pasy na gołą pupę brzmią super warto było, mrau

a Ty nie gdybaj z jakiego powodu co Was boli, tylko maszerujcie do lekarza.
Stary 2010-11-16, 11:07   #1361
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
proste: jeśli w grę nie wchodzą uczucia, w tym namiętność, to łatwo jest się starać, zmienić się, udawać kogoś,kim się nie jest. tylko w szczerej relacji, w relacji z osobą, którą się kocha, jest miejsce na bycie sobą w stu procentach - Ty wiesz, że już się zmieniłaś, on tego nie wie, bo nie wie właśnie, czy ciągle nie udajesz i starasz się na pokaz, ale w takim układzie tego nie da się poznać. tylko będąc z kimś się da.
i owszem, jeśli się okaże, że się nie zmieniłaś, że wszystko jest po staremu, to on znów ucierpi emocjonalnie, ale prawda jest taka, że kto nie ryzykuje, ten przegrywa wszystko.
masz racje we wszystkim, tylko nie wiem czy on zaryzykuje,obawiam sie,że nie. Kiedyś mu już mówiłam,że jak ma sprawdzić ,że sie zmieniłam skoro nie jesteśmy razem. A on odpowiedział,że mnie obserwuje i jeśli poprawie to co zawsze robiłam źle wtedy sie zdecyduje..z jednej strony go rozumiem a z drugiej nie..cieżkie to jest albo ja jestem taka niecierpliwa i wszystko bym chciała od razu

Cytat:
Madziu, no właśnie musisz mu to jakoś przetłumaczyć. Bo trochę to przestaje mieć sens.

no dla niego to ma sens, a dla mnie właśnie przestaje bo ile można komuś coś udowadniać

mnie też możesz przytulić

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
a Ty nie gdybaj z jakiego powodu co Was boli, tylko maszerujcie do lekarza.
Stary 2010-11-16, 11:12   #1362
Stefannia
Wtajemniczenie

To chodźcie dzieczęta, przytulam Was obydwie
Ale miło
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:12   #1363
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
za smęcenie? czas iść się leczyć, najka, to już ten czas
za całokształt mam do Ciebie sentyment

Cytat:

martwiłam się o Ciebie całą noc całe szczęście, ze nic Wam nie jest
Stary 2010-11-16, 11:24   #1364
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
To chodźcie dzieczęta, przytulam Was obydwie
Ale miło
<tuptam> już pedze
Stary 2010-11-16, 11:31   #1365
Biska
Zakorzenienie

Cytat:

Ty się nie zastanawiaj co i dlaczego boli, tylko zabierz Tż pod pachę i idźcie się upewnić, że wszystko jest w porządku, co by (tfu tfu) później w razie czego nie pluć sobie w twarz...

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:33   #1366
najfajniejsza
Zakorzenienie

Frezi, ale mi się ciepło na serduchu zrobiło od Twoich słów ktoś ma do mnie sentyment, aaaaaaaa!

Bisia, a jak u Ciebie atmosfera?
Stary 2010-11-16, 11:34   #1367
Grapefrutka
Zakorzenienie

Najokrutniejsza wiesz co
to że chłop Cię wkręca nie znaczy że Ty to samo masz robić z nami, zaręczysz się naprawdę i żadna Ci nie uwierzy i tyle będziesz mieć, o!!!
tak się nie robi

ehhh w zeszłym tygodniu wysiadła nam klima w robocie więc pół dnia było zimno jak w psiarni przez co strasznie wymarzłam i chyba zaziębiłam sobie pęcherz co chwilę latam siku bez efektu a boli jak diabli zapodałam sobie ciepłej herbatki z cytrynką i dwa furaginy i czekam aż mi przejdzie a tu zaraz znowu do pracy trzeba iść a co mnie tam zastanie to nie chce myśleć kumpela na urlopie więc otwiera nowa czyli będzie jeden wielki bajzel

ponarzekałam, pomarudziła, pojojczałam to se ide
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:40   #1368
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Frezi, ale mi się ciepło na serduchu zrobiło od Twoich słów ktoś ma do mnie sentyment, aaaaaaaa!

do pupci... mama właśnie wybiera się do wujka porozmawiać.

Grape

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:42   #1369
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Najokrutniejsza wiesz co
to że chłop Cię wkręca nie znaczy że Ty to samo masz robić z nami, zaręczysz się naprawdę i żadna Ci nie uwierzy i tyle będziesz mieć, o!!!
tak się nie robi

ehhh w zeszłym tygodniu wysiadła nam klima w robocie więc pół dnia było zimno jak w psiarni przez co strasznie wymarzłam i chyba zaziębiłam sobie pęcherz co chwilę latam siku bez efektu a boli jak diabli zapodałam sobie ciepłej herbatki z cytrynką i dwa furaginy i czekam aż mi przejdzie a tu zaraz znowu do pracy trzeba iść a co mnie tam zastanie to nie chce myśleć kumpela na urlopie więc otwiera nowa czyli będzie jeden wielki bajzel

przeziębiony pęcherz, brrr...
trzymaj się cieplutko mimo wszystko dasz radę, bo kto jak nie Ty?

spoko, jak się zaręczę to ładnie powiem, że P. się oświadczył, wkleję zdjęcie pierścionka na dowód, poczekam na gratulacje, a następnie opiszę całość - może być?

Bisieńka mam nadzieję, że wujek pomoże.
Stary 2010-11-16, 11:42   #1370
madziamacius8786
Zakorzenienie

Grape
Stary 2010-11-16, 11:48   #1371
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Grape
Cytat:
Grape

Bisia trzymam kciuki żeby wszystko się szybko i bezboleśnie wyjaśniło

Cytat:
przeziębiony pęcherz, brrr...
trzymaj się cieplutko mimo wszystko dasz radę, bo kto jak nie Ty?

spoko, jak się zaręczę to ładnie powiem, że P. się oświadczył, wkleję zdjęcie pierścionka na dowód, poczekam na gratulacje, a następnie opiszę całość - może być?

się zobaczy czy będziemy takie miłe z tymi gratulacjami
bo jakoś nie wierzę w to że napiszesz o tym tak spokojnie i "normalnie"
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 11:51   #1372
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

się zobaczy czy będziemy takie miłe z tymi gratulacjami
bo jakoś nie wierzę w to że napiszesz o tym tak spokojnie i "normalnie"
muszę napisać normalnie - co nie znaczy, że spokojnie ale kręcić nie będę, przecież jak zacznę dawkować emocje, to mi nie uwierzycie na bank już teraz stare wyjadaczki wiedziały, że wkręcam
Stary 2010-11-16, 11:53   #1373
capriola_87
Zakorzenienie

Witam Was moje Drogie tylko na chwilke, bo mam okienko i specjalnie przylazłam żeby wieczorem nie bylo tylu stron do nadrabiania :P

Więc tak...Jak przeczytalam to co napisała Najfajniejsza, to sobie pomyślałam, że jestem jednak w niewłaściwym miejscu, wczoraj sie jedna zarecza, dzis nastepna opamiętajcie się!!! :P W każdym razie, myśle nadal że faceci "som gupi" i nie mają wyczucia ale jakby nie patrzec to u Najeczki ten pierscionek sie zbliza wielkimi krokami

Cytat:
Uff... zanim mi ten wizaż odpowie Wy juz piszecie kolejne posty

Ja też kawał cyca mam i mogę udostępnić
Stary 2010-11-16, 11:59   #1374
madziamacius8786
Zakorzenienie

M mi odpisał : " miałem nadzieje,że wczoraj odpiszesz Pani Foszkuhehe później coś pomyśle co można by było jutro porobić"

Co Wy na to?
Stary 2010-11-16, 12:04   #1375
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

cała przyjemność po mojej stronie

Cytat:
Najokrutniejsza wiesz co
tak się nie robi

ojoj współczuję.... pamiętam jak u mnie w byłem pracy nie grzali i rano było 12 stopni a do 16:00 nagrzało się czasem do 18 a czasem do 20

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Grape
mam nadzieję, że szybko się rozwiąże i zapomni i tej sprawie

Cytat:
M mi odpisał : " miałem nadzieje,że wczoraj odpiszesz Pani Foszkuhehe później coś pomyśle co można by było jutro porobić"

Co Wy na to?
nono całkiem miło i figlarnie
Stary 2010-11-16, 12:04   #1376
raingirl
Zakorzenienie

Joł mamy duuuużo roboty
Cytat:
Rain, ale to tylko za te dodatkowe osoby byście płacili za nocleg, nie? to chyba nie aż tak dużo ja zawsze się zachwycam Waszymi kosztami wesela, serio tyle co nic płacicie
Jak nie bedzie 70 osób to trochę lipa, bo musimy płacić za pokoje i dekoracje. A raczej nie będzie tyle...
Cała moja rodzina właściwie będzie przyjezdna, więc trochę tych pokojów będzie

Spadam robotać dalej
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 12:10   #1377
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Joł mamy duuuużo roboty

Jak nie bedzie 70 osób to trochę lipa, bo musimy płacić za pokoje i dekoracje. A raczej nie będzie tyle...
Cała moja rodzina właściwie będzie przyjezdna, więc trochę tych pokojów będzie

Spadam robotać dalej
no to tak jak u nas..... też będzie trochę pokoi do wynajęcia cała rodzina TŻta zostaje.... jakieś 60 osób

ejjjjj prawda, ze dawno nie marudziłam??????????

no to pomarudzę......

wkurza mnie ta opryszczka...... zła jestem okrutnie!!!! i już nie chcę nigdy więcej
Stary 2010-11-16, 12:13   #1378
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj byliśmy na "przymiarkach kabaretowych". Warszawianki, polecam. Młode zespoły kabaretowe na żywo wymyślają scenki i jest naprawdę śmiesznie
Możesz napisać coś więcej? Jak często jest ta impreza? Gdzie szkać o tym info? Trzeba wcześniej rezerwować bilety? Chętnie bym się wybrała. Byliśmy kiedyś na czymś takim w krk i było super. Takie studenckie kabarety, początkujące a aż płakałam ze śmiechu.

Cytat:
to zależy, czy najpierw byłoby pytanie, potem moja odpowiedź i dopiero otworzyłby pudełko, czy też pudełeczko otworzyłby podczas zadawania pytania

Madzia, zgadzam się z Biską - dla mnie ten Wasz układ jest uwłaczający.

Dzień dobry, miałam dużo snów (także złych, więc wstałam tak wcześnie ), ale za to wczoraj P. mi zadał pewne magiczne pytanie ;>
Mój położył na stoliku pudełeczko przewiązane kokardką i klęknął. Zanim odpowiedziałam otworzyłam. Wszak musiałam sprawdzić czy warto przyjąć Tak po prawdzie to otworzyłam bo nie wierzyłam, że tam jest pierścionek a on się oświadcza.
Co do Madzi to też się z Wami zgadzam. JA bym nie pozwoliła by facet dyktował mi warunki. Nie na tym polega miłość by się testować i kazać starać się jednej stronie.
A z tym wkręcaniem nas to przeginasz. Jak tak można? Jesteś taka sama jak twój tż! Nie ładnie tak robić nam nadzieję.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 12:21   #1379
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ejjjjj prawda, ze dawno nie marudziłam??????????

no to pomarudzę......

wkurza mnie ta opryszczka...... zła jestem okrutnie!!!! i już nie chcę nigdy więcej
SONOL kup mój KWC wśród środków na opryszczkę
ja jak tylko zaczynam czuć, że coś chce mi wyskoczyć, to od razu smyram sonolem i jest super

Aleks, no ba! trza sprawdzić, co chce Ci wsadzić na palca
ciekawe jak mój to wymyśli pewnie zada mi sto pytań o to, czy chcę z nim być itp., a potem - jeśli odpowiedzi go usatysfakcjonują - łaskawie kucnie

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

OK, OK:

PRZYSIĘGAM UROCZYŚCIE, ŻE JUŻ WAS NIGDY WIĘCEJ NIE WKRĘCĘ, NIGDY WIĘCEJ WAM NAWET NIE ZASUGERUJĘ, ŻE BYŁY OŚWIADCZYNY, JEŚLI ICH NIE BYŁO

Wybaczcie mi więc dzisiejsze zachowanie

może być?
Stary 2010-11-16, 12:21   #1380
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks, no ba! trza sprawdzić, co chce Ci wsadzić na palca
ciekawe jak mój to wymyśli pewnie zada mi sto pytań o to, czy chcę z nim być itp., a potem - jeśli odpowiedzi go usatysfakcjonują - łaskawie kucnie [COLOR="Silver"]
padłam
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości