|
|
#1261 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
a czujesz różnice pomiedzy klasyczną a midnight?..bo ja jakos czasem czuje a czasem nie...
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że to nie tylko ja, bo myślałam, żem zgłupiała
|
|
#1263 | ||||||||
|
BAN stały
|
Siema!
![]() Ale dlaczego na Wasz koszt? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
). Ja piłem dwa razy dziennie czerwoną, z dwóch torebek na kubek, i łącznie z ograniczeniem jedzenia efekty były dobre Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przykro mi, Tró... Ty też jesteś gruba ![]() I nadal mi nie wierzysz? Poza tym koszuli tej od maja ubranej nie miałem, więc żyję tylko tą nadzieją, że ciągle jeszcze się w niej dopnę ![]() Po domu?
|
||||||||
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
ale ch*jowy temat ostatnio na tapecie...
![]() ja zauważyłam tylko taką zależność, że posiadacze tych dorodniejszych egzemplarzy, w towarzystwie często prowokują tekstami, że "mają małego", a ci z drugiego końca skali, zwykle nie komentują i unikają tematu.... ![]() raz się znalazłam w takiej starsznie głupiej sytuacji, kiedy przy jednym stole upiło się dwóch dobrych kolegów, u których miałam kiedyś sposobność oceny parametrów i zażądali ode mnie publicznego porównania.... ![]() kurcze, jakiś arab się do mnie przyczepił na fb ![]() wpuściłam do znajomych z ciekawości i żeby trochę podszlifować konwersacje z obcokrajowcami. a ten po 3 zdaniach, że piękna i czy mam chłopaka.. to mu napisałam, że mam 1 chłopaka, 2 dzieci i 1 królika... myślałam, że se pojdzie po takim wyznaniu, ale drąży dalej... pora się ewakuować...
|
|
|
|
#1265 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj oblukiwałam w h&m jakieś gorsety karnawałowe. I lipa, bo wsiech miały profilowane miseczki, a nawet w te od gorsetu 44 bym się nie zmieściła ![]() ale gdzie ![]() Cytat:
Ale już 5 w domu mam - starczy A rynkawiczków mam tyż z 5 ![]() Cytat:
Cytat:
A białą to nawet bym do ślubu mogła założyć, jakbym się kiedyś wybierała ![]() Aktualnie zachorowałam na tę spódnicę z restyle http://www.restyle.pl/Dluga_spodnica...orian-496.html Ale 2 stówy, kurka, toż to w cenie karnetu na CP A tu coś Gagowatego dla Ogona ![]() I piękna bluzka )O, a w tym bym widziała Micielinę ![]() http://www.restyle.pl/Gorset_czerwon...mrami-248.html Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 19:17 |
|||||||
|
|
|
#1266 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1269 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#1270 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1272 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edit: Ale czy ja zrozumiałem dobrze, ta woda z góry nabije Ci licznik, bo przeleci przez Twój? Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-11-16 o 20:15 |
|
|
|
|
#1275 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale już mam 2, mniej więcej takiej wielkości naszyjniki Choć nie takie jak ten ![]() Cytat:
![]() Nie no dobra, gryxiu kupuj szybko, testuj i dawaj znaka jak działa ![]() A może ktoś testował? Na sobie lub na kimś innym? ![]() No to cóż mi z tego, że może masz? ![]() To jak dotknąć, to będziesz musiał do mnie z tym przyjechać ![]() Cytat:
![]() Zobaczysz jak to jest jak będziesz w moim wieku ![]() Ona to chyba jedna z grupszych tu na wizażu ![]() ![]() Ale czy ja pisałam, że nie wierzę? Cytat:
Chyba, że to z tej chudej góry chcesz jeszcze coś zrzucić ![]() ![]() Co nie podoba się? ![]() Cytat:
![]() Oj tak ![]() Ale lepiej ![]() Maja ja Cię lubiem, skonstruujem Ci ją ![]() Cytat:
![]() Krój i długość super , dla mnie taka moda mogłaby wrócić Tylko w spódnicach bym chodziła ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() zastanawia mnie tylko, dlaczego dla Ciasteczkowego Potwora jest całkiem ubrany, a dla mnie nie? ![]() A, rozumiem- widok jędrnego ciała jako mobilizacja do diety... hm, już mi się jeść odechciało ![]() szkoda, ze facet linijki w reku nie trzyma, żeby było widac ile ma mniej więcej cm Cytat:
)g**no, a nie lepiej ![]() Znalezienie gorsetu czy dopasowanej bluzki zakrawa o cud Nie mowiąc już o sukienakch, czy kompletach - albo mi dół wisi, albo góra czeszczy w szwach Cytat:
Ale za taką cenę se pomarzyć mogem. ja też Ale se nie kupię, bo za mała - źle być dużym na górze, oj źle
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 20:30 |
||
|
|
|
#1277 |
|
grozi wypollizowaniem
|
łoooo hohohoho
, poprosze to pierwsze ciało, ale bez głowy
|
|
#1279 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie lubie tez białych majt..no ale mozna sie ich pozbyc
|
|
#1280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to odkładać kasę czas zacząć ![]() Cytat:
![]() Kupić, ja też chyba kupię... bo są za***ongo ![]() Ja to mam masę naszyjnioków... ale co z tego, takiego też jeszcze nie mam
|
|
#1281 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
pan jest zresztą na dobrej drodze do pozbywania się ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No konieczność ,konieczność , ale widzisz...gość z administracji jak był spisywć wodomierze to do mnie powiedział żeby mój ojciec np je wymienił ,słowem nib y płaci się w czynszu za konserwację a jak przychodzi co doczego to się migają albo chcą kasę ...no nic, teraz to TŻ będzie z nimi gadał ,zobaczymy. T
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do góra- dół, to u mnie jest dokładnie na odwrót
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
nic, chciałam się zapaść pod ziemie, albo chociaż pod stół się schować. jeden się w końcu zlitował i wybronił mnie jakoś... ![]() MAJA!!! nie wchodzę więcej w Twoje linki powiedzcie, że są paskudne na szczęście nie zwariowałam na tyle, żeby dać >200 za buty z ceraty....
|
|
|
|
#1285 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o ja cie....fajneeeee fajne linki dzis dajecie micielinowy jednak najlepszy, ach,ach
|
|
|
#1287 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale fajowe śmieciowe kolczyki
http://www.pakamera.pl/kolczyki-wire...a-nr421249.htm
|
|
#1288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie policzyłam: 3 czarne kolie, 5 kamejków, 10 różnych krzyżyków, do tego jakieś kościane wisiory, wiedźminy, smoki, obroże, czachy... ![]() ale ja Cię ficeu ![]() Cytat:
A z duża góra gorzej Cytat:
![]() co złego, to nie ja ![]() Ech, zeby mieć tak z tysiaka za zakupy w tym sklepie, ale bym się odziała cudnie... ![]() A tak pozostają ciuchlandy i szukanie czegoś goth na wyprzedażach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-16 o 21:21 |
|||
|
|
|
#1289 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o boszeeeeeeee....znowu mi sie gorset przypomniał
...chyba mi sie owulacja zbliza
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
taka opcja też jest hmm, a na co to konkretnie jest? Poza tym,że na spanie? Cytat:
Co do rachunków, to nas rozliczają na bieżąco, ile zużyjemy za tyle płacimy w następnym miesiącu. Bywa uciążliwe. Szczególnie przy ogrzewaniu. Chociaż z wodą też nie jest za wesoło. Znowu boli mnie głowa. Super ![]() Chyba kupię ocet jabłkowy. Dzięki Gryksiu za przypomnienie o tej metodzie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Może i te herbaty tylko wspomagają odchudzanie w 0,001 %
). Ja piłem dwa razy dziennie czerwoną, z dwóch torebek na kubek, i łącznie z ograniczeniem jedzenia efekty były dobre 
Poza tym koszuli tej od maja ubranej nie miałem, więc żyję tylko tą nadzieją, że ciągle jeszcze się w niej dopnę