Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-16, 20:36   #3991
_paulinka2
Wtajemniczenie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

kretencja myśl sobie że najpiękniejsze i najszczęśliwsze lata teraz przed Tobą z maluszkiem

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaka mala klucha
achhh ta mała rozrabiara co tak długo wyjść nie chciała hihi jest przesłodka ! i brawo Artystka dzielnie się spisałaś

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Dzirewczyny, my dzisiaj konczymy miesiac juz

Ale szybko czas leci
strasznie szybko :O

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
SMS od Lisek15

Jest super.
Zaczyna Mnie boleć, zwłaszcza jak jest skurcz, taki fajny.
Lekarz powiedział ze nie powinnam urodzic do północy.
Jestem głodna i czekam na TZ. Dam znać.
Mam rozwarcie na 2 palce.
Mam urodzic do 7 rano
za szybki poród lisku

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Póki co czekam na rozwój sytuacji, mam wrażenie, że lekko mi się brzuch obniżył, zapinam się w kurtkę i tż mi mówi wczoraj na spacerze: "Ty idziesz i gadasz i przy tym nie sapiesz" niesamowite haha nie sapie:P
może mi się zdaje, nie wiem trudno to ocenić, ale poza tym żadnych innych objawów zeby poród miał się zbliżać nie mam.
Tylko Tymek mi daje tak popalić szczególnie późnym wieczorem albo ok. 1 w nocy ze płakać mi się chce tak mnie uciska w kroku i wszędzie.

Czuję się tak jak Wy zmeczona już troszkę.

Złożone łóżeczko już mamy wywietrzone, tż przykręcił dzisiaj lampke-gwiazdkę -daje takie nastrojowe światło, aż przyjemnie....

Kretencja Ty nie masz obaw do cc? Ja to nie wiem co mam myśleć, Ty się pewnie już przyzwyczaiłaś do tej myśli... a tak w ogóle ładna sypialnia, lubie takie kolorki a narzuta piękna sama mam fioletowe ściany w sypialni i by mi taka pasowała- dawaj

Paulinka a Ty jak tam sie czujesz? Jaka karuzelke zamówiłaś w końcu?

De ciekawe jak u Ciebie będzie, czy rozkręci się samo w końcu czy będzie cc? to w końcu robią Ci te testy z oxy czy nie?

kochana co tak rzadko się odzywasz ? ja jestem wymęczona już ciążą i narzekam narzekam i narzekam, lecz mojej córci najwyraźniej jest dobrze w brzusiu i ma mnie gdzieś:P nie bój się cc pomyśl sobie że niektóre babeczki PŁACĄ ZA TO , żeby uniknąć bóli, na pewno będzie dobrze a ja jęczałam że rainforest taka droga, ale jednak ją kupiłam myślę że będę zadowolona bardzo

Cytat:
Napisane przez mimiskierka Pokaż wiadomość
ka spełniona po zakupowych wojażach
załączam to co udało mi się upolować w ciucholandzie

czapeczka i smoczki są nowe
śliczne ciuszki

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:38   #3992
_As_
Raczkowanie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

mimiskierka, ja też zakupowo poszalałam
http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=49866
http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=49896
http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=49920
http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=49908
niestety kombinezonu nie ma już na stronie, ale bardzo podobny do tego, tylko z niebieskim polarem w środku: http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=42759

Lisek, trzymam kciuki

Irsin, świętowaliście?

Kropka, super że wszystko dobrze oby tak dalej
_As_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:42   #3993
_paulinka2
Wtajemniczenie

a mi wyleciałoo strasznie duziooo biało przezroczystego śluzu.....

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:45   #3994
kamafi
Raczkowanie

mimiskierka super zakupy, mi fajne zakupy w ciuchlandzie sprawiaja niesamowita frajde, nastawilam ostatnio pralke z partia ubranek, rozwiesilam, maz wchodzi i nie mogl sie nadziwic ze cala suszarka ROZOWA ale to tylko jedna taka partia...

Artystka dzidzia jest sliczna

Lisek

_As_ dzieki za podpowiedz dot. zgagi, zjadlam kilka i faktycznie lepiej...napilabym sie soczku pomaranczowego ale on zle na mnie dziala po jakims czasie i pokutuje....

Dziewczyny poradzcie: robie ostatnie zakupy i zastanawiam sie nad wanienka i termometrem dla malej...

Wanienke chce najzwyklejsza na swiecie ze stelazem zastanawiam sie tylko nad rozmiarem 86 cm czy 102 cm....

a termometr to ciezszy wybor, a wy jakie posiadacie? zainwestowalyscie w jakies drozsze? moze ktoras z was cos poleci?
kamafi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:55   #3995
Donuś
Zadomowienie

No i po wizycie u gina... Wszystkie wyniki ok...
Zdziwił sie jak mnie zobaczył bo przeciez 2 tyg temu odstawiłam cordafen i miałam rodzic a ja nic...
Na badaniu okazało sie ze nie mam juz praktycznie szyjki i rozwarcie na 3 cm ...
Wiec stwierdził ze jak juz sie zacznie to raczej szybko pojdzie...
Teraz tylko czekamy na jakies bole , skurcze ..

Usg nie robił wiec nie wiem ile malutka moze wazyc....

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Też nie sądzę, żeby glinka miała zaszkodzić... No ale jakoś tak mam opory Te dwa tygodnie jeszcze mogę poczekać

Donuś, ja myślę, że nie ma co za bardzo jakością się przejmować. Za taką cenę to nie będzie tragedia, jak się po 3 miesiącach rozleci, a też na dużo dłużej się nie przyda
Zastanawiałam sie bardziej pod katem grubosci itp zeby ciepły był....

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
no to trzymam kciuki za wizytę Donuś a jak u Ciebie z bólami ? odczuwasz jakieś ? czy może pisałaś o tym ale przegapiłam ?
mi chyba wczoraj odpadło kawałek czopa choć pewna nie jestem czy to to (Kotek pisała, że z mojego opisu to raczej to czop) i te bóle brzucha i kręgosłup -może nie są strasznie bolesne (bóle miesiączkowe mam ze sto razy mocniejsze) ale są uciążliwe i zmęczenie ciążą też robi swoje...
U mnie własnie z bolami to słabo mam tylko takie lekkie cmienie jak na okres i od 2 tyg leci ze mnie taki gesty bardzo sluz ale bez krwi taki polprzezroczysty ...

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaka mala klucha

Śliczna Gratuluje dzielnej mamusi i zazdroszcze.....

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
co do olejku rycynowego
to ja jestem przykładem na to że to działa nawet w 30tc

ciekawe czy będę musiała udeżyć w ten sposób drugi raz
UU a co juz w 30 tc wypiłas ?? Gdzies przegapiłam ta akcje

Cytat:
Napisane przez kropka27 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już po wizycie w szpitalu na KTG. Jak uslyszalam bicie serduszka to od razu kamien spadl mi z serca. Zapis wyszedl dobry lekarz spojrzal na niego i powiedzial ze jest wzorcowo jakiws malusie skurcze sie zapisaly ale malusie tylko. Swoja droga jak tam lezalam to nic mnie nie zbieralo a teraz wieczor sie zbliza to zaczynaja sie porzadniejsze skurcze....
Aaa podczas jak lezalam podlaczona rodzily dwie dziewczyny i przy nas jedna urodzila - i jak malenstwo zaczelo plakac to az mi lza poleciala - kurde cudne uzczucie a co to bedzie dopiero jak to moje dziecko sie urodzi - naprawde magiczna chwila...
za dobre ktg..... Jak ja lezałam w zeszłym tyg na ktg tez słychac było najpierw krzyk dziewczyny a potem płacz dziecka

Kamafi - my mamy ta mniejsza wanienke bo mamy mało miejsca.. A termometr kupilismy taki z aventu mierzy temperature i powietrza i wody, wie na codzien stoi sobie na szafce a wieczorem bedzie do wody

Mimiskierka - śliczne zakupy .... A co z imieniem bedzie MIlenka ?

Edytowane przez Donuś
Czas edycji: 2010-11-16 o 20:58
Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:58   #3996
mallinka
Zadomowienie

Artystka urocze jest Twoje Malenstwo a jak tam z karmieniem? i w ogóle jak się odnajdujesz w nowej roli ?

Lisek niech się szybko rozkręca

no i ciekawe jak tam Anecka...?

też się zastanawiam jaki termometr kupić...zupełnie nie mam pomysłu

a od 3 dni strasznie mi stopy puchną-chyba muszę kupić jakiś preparat do stóp-bo mam 2 balony

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:13   #3997
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
a od 3 dni strasznie mi stopy puchną-chyba muszę kupić jakiś preparat do stóp-bo mam 2 balony
Ja mam taki zel chłodzacy i jak ogladam jakis film to kłade sobie poduszke pod stopy - pomaga... Bo ja juz tez mam serdelki zamiast stop....

Stary 2010-11-16, 21:19   #3998
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Artystka urocze jest Twoje Malenstwo a jak tam z karmieniem? i w ogóle jak się odnajdujesz w nowej roli ?

mi się wydawało, że stopy jakoś mi nie puchną....dopóki nie założyłam butów mam takie fajne botki na obcasiku i tata ostatnio mi pomagał zasuwać zamek w nich obecnie noszę głównie sportowe obuwie, kit z tym, że do dość eleganckiego płaszcza w takich butach teraz mi najwygodniej

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:20   #3999
mimiskierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Śliczne zakupy

A gdzie kupiłaś taką piekną czapeczkę???
a u nas w sklepie dziecięcym, na metce widnieje polska firma BROEL z Wrocławia www.broel.com.pl , kosztowała mnie tyle co wszystkie ciuszki razem wziete z dzisiejszego polowania lumpexowego

Cytat:
Napisane przez _As_ Pokaż wiadomość
ja też zakupowo poszalałam
i bardzo dobrze nie ma to jak udane zakupy

Cytat:
Napisane przez Donuś Pokaż wiadomość
A co z imieniem bedzie MIlenka ?
Milenka będzieMilunia, Miluchna, Mila, Milka, jest accept from TŻ

Edytowane przez mimiskierka
Czas edycji: 2010-11-16 o 21:25
mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:28   #4000
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
a
Milenka będzieMilunia, Miluchna, Mila, Milka, jest accept from TŻ
To bedziemy Milenkowe mamy... My sie jeszcze zastanawialismy nad Nadia ale została Milusia

Stary 2010-11-16, 21:32   #4001
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
To bedziemy Milenkowe mamy... My sie jeszcze zastanawialismy nad Nadia ale została Milusia
Milenkowe mamy są najlepsze ,a Milenki najpiękniejsze

A jak się robi ten koktajl glicerynowy,który piła Artystka?

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:34   #4002
mimiskierka
Raczkowanie

ze mną jest dziś coś nie tak

właśnie popłakałam się jak puściłam sobie piosenke Fasolek "Moja Fantazja" o boszeee

mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:35   #4003
Patrycja_1708
Zadomowienie

A ja dzisiaj zaczęłam odczuwac pierwsze skurcze... Tak mi bynajmniej się wydaje że to były skurcze. Poczułam dwa razy w ciągu dnia takie ściśnięcie ale delikatne i za chwile puściło wiec nie wiem czy mogło to być coś innego???
To normalne na tym etapie??
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:43   #4004
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
ze mną jest dziś coś nie tak

właśnie popłakałam się jak puściłam sobie piosenke Fasolek "Moja Fantazja" o boszeee
mi tak hormony szaleją,że na reklamach z dziećmi potrafię sie rozryczeć

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zaczęłam odczuwac pierwsze skurcze... Tak mi bynajmniej się wydaje że to były skurcze. Poczułam dwa razy w ciągu dnia takie ściśnięcie ale delikatne i za chwile puściło wiec nie wiem czy mogło to być coś innego???
normalne,to skurcze przepowiadające

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:48   #4005
kliwia
Zakorzenienie

kamafi ja mam wanienke 86 a termometru nie mam wcale
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 21:53   #4006
Artystka23
Dragonfly

Cytat:

Nie jest latwo z opieka nad takim malenstwem bo choc chodzilam do SR to i tak pewne rzeczy mnie zaskakuja(np strasznie krzyczy przy przewijaniu,jak obdzierana ze skory) albo np dzis nie chciala jesc z piersi choc widzialam ze szuka i otwiera buzke jak do ssania i sie niecierpliwila.Dostala piers to ja wyplula i tak kilka razyPoszlam do lazienki umyc woda,bo moze wyczula zel pod prysznic???jakos sie dostal???i eureka,bingo Albo wiem ze zrobila kupe,przewijam ja-krzyk,koncze,ona sie uspokaja apo chwili znowu cisniei znowu przewijanieWiec lezy w samym kaftaniku teraz,pieluszce,w miekkim kocyku i w rozku..Bo szybciej sie ja przewija i tak nie krzyczy..A mleko balam sie ze nie bedzie,ale wczoraj w szpitalu juz sie zaczela laktacja-tylko ze musze sie nauczyc porzadnie ja przystawiac,juz jest w sumie lepiej

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

Ja mialam dwie lyzki stolowe plus sprite(nie czuc bylo smaku,w soku czuc)
Stary 2010-11-16, 22:14   #4007
De28
Wtajemniczenie

Artystka, jedno sie skonczylo-ciaza-a zaczelo drugie. Troche mnie to przeraza.
Wogole humor mam zrypany.Ten dzien naprawde jest do d..y. Siedze w sumie juz drugi dzien sama.Najpierw tz w podrozy sluzbowej a dzis widzac moj humor poprostu sie odseparowal. Wiem, ze mam teraz humory ale k..a boli mnie wszystko i oczekuje przytulenia a nie ze on sobie spokojnie pojdzie ksiazke czytac do drugiego pokoju.I tak czytal dwie godziny a teraz spi. A ja mam coraz czesciej skurcze. Artystka, jak ja sie tyle bede meczyc jak ty to ja dziekuje A teraz masz jakies bole?Czy wszystkie dolegliwosci minely?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 22:26   #4008
zenia2211
Rozeznanie

De nie przejmuj sie.Ja tez mam dzisiaj jakis zrypany humor...taki chyba jakis podly ten dzien.Moj maz tez wczoraj rano pojechal do pracy i wrocil dzisiaj wieczorem.Prawie sie z nim poklocilam..ale sie powstrzymalam,jego tez widzialam to wkorza ze sie czepiam.Ale na szczescie skonczylo sie dobrze,dal buzi,zrobil mi kanapeczki i poszedl spac o 21.No i znow spedzam wieczor sama Naprawde nie moge sie doczekac tego malenstwa...czlowiek bedzie mial przynajmniej zajecie i osobke do przytulenia
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 22:32   #4009
kretencja
Zakorzenienie

Ursull, ale to koktajl RYCYNOWY, nie wypij gliceryny czasem

Patrycja, pojedyncze skurcze są normalne na tym etapie Macica trenuje

Paulinka, te lata z maluszkiem to na pewno będą szczęśliwe, ale... on będzie maluszkiem BARDZO krótko Wiecie, że za 3 lata nasze dzieci będą szły do przedszkola?

Co do złego dnia - mąż też wrócił z pracy niedawno i narzekał, że miał zakręcony i w sumie trochę pechowy dzień. Jakaś zła aura

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-11-16 o 22:36
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 22:33   #4010
De28
Wtajemniczenie

zenia, bede szczesliwa kiedy ten dzien sie skonczy. Zajecie to ja mam Futra do czesania i przytulania i duze akwarium.Pelno storczykow. Ale kuzwa towarzystwa mi brak Ide wziac kapiel, bo te skurcze sprawiaja ze mi agresja rosnie To ciekawe jak ja bede klnac w czasie porodu

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 23:00   #4011
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

Na innym forum czytałam ze mamuski piły dwie łyzki stołowe oleju rycynowego zmieszane z sokiem pomaranczowym i woda mineralna....
A zamierzasz juz pic ? Bo w sumie mamy jeszcze troche ponad tydzien...

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Tak mi gin mowił ze to normalne macica cwiczy do porodu ...

Kochane powiedzcie mi co z tym rozwarciem moim jak długo moge chodzic z 3 cm ???? Myslałm ze rozwarcie 3 cm to jest juz przy porodzie a ja juz mam

Stary 2010-11-16, 23:01   #4012
dzasta110
Wtajemniczenie

Kretencja - ale Cię mąż załatwił dzisiaj na samą myśl, że nie ma gdzie to się częściej chce chodzić

zgaga - rewelacyjnie pomagają migdały

siara - u mnie nic samoistnie nie leci są takie białe kropki i raz jak ścisnęłam to pojawiło się kilka kropolek, ale to tylko raz

Paulinko - i na jaką karuzelę się zdecydowałaś?

As - ale komentarze ludzie by mogli czasami ugryźć się w język
my akurat specjalnie chcieliśmy koniec roku, bo wtedy mąż mój ma pracę na miejscu albo i urlop a tak to cały czas w trasie

De - ale miałaś dzień

Artystka - dzielna kobietka z Ciebie, dałaś radę i masz swoją córcię-uparciuszkę przy sobie

Lisek -

kamafi - też się z chęcią dowiem coś o termometrach

ursull - nie glicerynowy tylko rycynowy

u mnie po wizycie, oczywiście znów tekst, że jestem "daleko w lesie" więc na poród do końca listopada się nie zapowiada oby tylko sie nie przeterminować no i wizyty teraz mam co tydzień zbankrutuje chyba

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 23:04   #4013
kretencja
Zakorzenienie

No, załatwił mnie na cacy Ale wrócił i już właśnie naprawił
Tak że koniec sikania do wanny

No, uciekam do spania, dobrej nocki!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 23:34   #4014
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Artystka, jedno sie skonczylo-ciaza-a zaczelo drugie. Troche mnie to przeraza.
Wogole humor mam zrypany.Ten dzien naprawde jest do d..y. Siedze w sumie juz drugi dzien sama.Najpierw tz w podrozy sluzbowej a dzis widzac moj humor poprostu sie odseparowal. Wiem, ze mam teraz humory ale k..a boli mnie wszystko i oczekuje przytulenia a nie ze on sobie spokojnie pojdzie ksiazke czytac do drugiego pokoju.I tak czytal dwie godziny a teraz spi. A ja mam coraz czesciej skurcze. Artystka, jak ja sie tyle bede meczyc jak ty to ja dziekuje A teraz masz jakies bole?Czy wszystkie dolegliwosci minely?
przy karmieniu boli troche podbrzusze,bo sie macica zwija...No i piersi zaczynaja,bo mleko sie zbiera..A jesli chodzi o naciecie to szwy ciagna i wkurzaja-a tak to jest o wiele lepiej niz w ciazy,bo skurczy nie mam,krzyz nie boli,opuchlizna schodzi i czuje sie tak lekko ze szokpomijajac ze chodze jak ostatnia pokraka

Cytat:
Na innym forum czytałam ze mamuski piły dwie łyzki stołowe oleju rycynowego zmieszane z sokiem pomaranczowym i woda mineralna....
A zamierzasz juz pic ? Bo w sumie mamy jeszcze troche ponad tydzien...

Tak mi gin mowił ze to normalne macica cwiczy do porodu ...

Kochane powiedzcie mi co z tym rozwarciem moim jak długo moge chodzic z 3 cm ???? Myslałm ze rozwarcie 3 cm to jest juz przy porodzie a ja juz mam
Daje Ci pare dni3 cm to bardzo duzo
Stary 2010-11-17, 01:46   #4015
sanderinka
Zakorzenienie

Wiadomość od LISKA

"cześc jestem Olek ur się 17.11.2010 o godz. 0.40 dostałem 9 pkt. jestem długi na 51 cm i mam wagę 2800. miłego dnia"

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 06:41   #4016
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
Wiadomość od LISKA

"cześc jestem Olek ur się 17.11.2010 o godz. 0.40 dostałem 9 pkt. jestem długi na 51 cm i mam wagę 2800. miłego dnia"

klask i:kla ski:
Stary 2010-11-17, 07:27   #4017
bela14
Rozeznanie

gratuluję mamuskom
ja nie mam jak nadrobic
wczoraj wyszlismy ze szpitala ale ja jestem bardzo słaba zawroty głowy
i ogolne osłabienie jakbym miała zemdleć
po porodzie złapałamnie częstoskurcz.jest cięzko
cyce pełne a mały płytko łapie i sie złości.
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 07:30   #4018
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Lisek gratulacje

No to mamy kolejnego dziecia
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 07:52   #4019
rypka85
Zakorzenienie

Dziewczynki Help

Przestałam czuć ten ucisk na żołądek nie wiem czy to chwilowe czy już całkiem przeszło.

Ale ważniejsze dzisiaj po wstaniu z łóżka odkryłam na wkladce lekko zabarwiony na różowo śluz co to znaczy że szyjka się skróciła czy że będe rodzić za niedługo.

Pomóżcie.

NOWY PAŹDZIERNIKOWY WĄTEK!!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=648909

NOWY WĄTEK DLA MAMUŚ I DZIECI
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714154
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 08:09   #4020
kretencja
Zakorzenienie

GRATULACJE Lisku!!!!!

Rypka,
no pewnie, że będziesz niedługo rodzić W końcu Twoja ciąża jest już donoszona Byc może zaczyna Ci odchodzić czop. Do porodu może być kilkanaście godzin, ale też kilkanaście dni. Bez paniki

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości