|
|
#1381 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
ze jestes hermafrodytą? jak wszyscy to wszyscy-tez mam zamiar isc se pobrac krew , tylko nie iwem co by se tu przebadac oprócz standartowych...sa jakies wytyczne dla posuniętych 30+ ??
|
|
|
#1383 |
|
Nindżopesz
|
Spoora, ja się dietowałam wielokrotnie i tak:
- same ćw nic mi nie dały albo za szybko zwątpiłam, - sama dieta mniej-żreć szła powoli albo też za szybko zwątpiłam, - ostra dieta MŻ i aeroby dały -12 kg w 3 m-ce i zatrzymanie okresu ,- dieta białkowa i interwały/ćw siłowe dały delikatny zarys mięśni w 3m-ce ale wtedy już nie bardzo miałam z czego chudnąć. Najlepsza opcja ale nudna. Ogólnie na schudnięcie aeroby nie są za bardzo polecane bo organizm szybko się do nich przyzwyczaja i potrzeba ciągle większego wysiłku, natomiast przy interwałach i treningu siłowym nie można żyć na chlebku wazie i listku sałaty bo można się w pierwszym wypadku wykończyć a w drugim i tak nie będzie z czego budować mięśni więc próżny trud. |
|
|
|
#1384 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1385 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Planuję z TŻtem żeby w razie czego opieprzył nachodzących mnie studentów, zawołał kogoś jak będę dogorywać, podał wody albo zawołał kogoś z personelu jeśli o mnie zapomną na 24 h |
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja wszystko i na temat - z ust mit o wyjęłaś skoro temat ust na tapecie Cytat:
|
||
|
|
|
#1387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem czekoladoholik, więc nawet na diecie czasem parę cukierków zjem, jak już mnie bardzo bardzo przyciśnie ![]() tak myślisz? Dzięki ![]() gorzej, że trzeba na zęby uważać ![]() ale tyż nie za bardzo - ostatnio jak przymierzałam kozaki, to nie wszystkie mi się na łydce dopinały hoho! będzie LARP roku! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A moje najnowsze zboczenie, toć własnie gapienie się na ręcę muzykom, najlepiej gitarzystom Tudzież wokal/klawisze, ale często nie widać tak dobrze, jak przy brzdękoleniu na wiośle
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 12:51 |
||||
|
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mnie podłamałaś Czyli nie ma dla mnie ratunku? Planowałam ćwiczenia na orbitreku, ale to aeroby i rzeczywiście organizm może się przyzwyczaić, chyba, że będę zwiększać intensywność Ale to też nic nie da ![]() Cytat:
![]() Łoj chyba nie zgadłaś ![]() Qrde muszę namówić męża na siłownię, ale on się nie zgodzi za nic w świecie, bo już parę razy powiedział, że nie ![]() A i co do dłoni, to moje mi się nawet podobają, zresztą nie zwracam uwagi na ich kształt, długość czy grubość (moich dłoni), bo inne rzeczy bardziej u mnie rzucają się w oczy niż to jakie mam dłonie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-17 o 12:25 |
||
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem coś o tym |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście metale grający na elektrykach (a toto mnie najbardziej interesuje) przeważnie mają krótkie pazurki ![]() W każdym razie ci, co na razie oblukiwałam (a nic im poza opuszki nie wystawało )A skoro o męskich pazurach mowa, to przypomniało mi sie, jak kiedyś kolega zapuścił długiego szpona u małego palca u ręki - bo mu guzik od głośników wypadł, a nie chciało mu się za każdym razem jakiegoś pilnika szukać, to jak chciał podgłośnić to tylko pchał palca z pazurem w dziurę po guziku, przekręcał i tak podgłasniał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 12:38 |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (bo długie paluchy, a na dodatek jeszcze pazury, bo jak zapuszczę, to wtedy łapki smuklej wyglądają )
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I 2 razy w tygodniu siłownia, po 1 h?Ja mam takie hantle po 4 kg (pożyczyłam od kolegi, który zresztą miał ze mną na siłownię chodzić , ale w końcu wyszło, że czasowo nie da rady, a nie ma sensu nieregularnie chodzić ) Tylko czy ja dam z nimi radę? Muszę spróbować, wreszcie czyli chyba dziś? ![]() Cytat:
Qrde czemu ja nie mam grubych rąk , a chudych nóg Tak bym wolała, a jeszcze bardziej i chude rence i chude nogi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-17 o 13:00 |
||
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
;eek:
to musisz mieć śliczne łapki! ![]() bo to mniej typowo kobiece, a bardziej chłopowate? ![]() Chcesz się zamienić? Wymienię wielki łapy i szerokie ramiona na coś bardziej kobiecego ![]() (i jeszcze trochę z cycków dorzucę gratis a jeszcze lepiej tłuszczyk, który potrzebujące będą sobie mogły wstrzyknąć w strategiczne miejsca )edit: i jeszcze duży łeb na coś mniejszego, co się w standardowe damskie kapelusze zmieści ![]() Co inengo chłopy z wielką głową - uwielbiam wielki łeb, wysookie czoło, spory nos, solidna szczęka... ![]() (i to wszystko na grubej szyi )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 13:22 |
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pozwolisz, że nie będę wstawiać zdjęcia
A czy mam śliczne? To nie wiem W każdym razie nie rzuciły mi się w oczy tak jak pupa i nogi ![]() Cytat:
![]() I super, duże kobiece uda i łydki ![]() Machniom? Cytat:
Znów się zaczyna wontek wymiankowy Była wymiana jedzenia, to teraz będzie wymienianie się na części ciała ![]() gryx nie chcesz się zamienić z jakąś kobietą na paszczę?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-17 o 13:38 |
||
|
|
|
#1398 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam że wymieniamy się na stosownym wątku
|
|
|
|
#1400 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Biorę w ciemno ! O q*rw* popłakałam się ze śmiechu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wiem ale tak ściśle się jej nie trzymałam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() się położyłam ![]() Cytat:
Cytat:
ale zimno i wjaja i lejeps. oddam napoczęte opakowanie aviomarinu, termin przydatności 03.2014
|
|
|
#1403 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z tą skakanką to naprawdę, brzmi lajtowo a padałam jak martwa, mokra i czerwona po 10-15 min. Bo rozchodzi się o to coby powiedzmy przez minutkę skakać tak zwyczajnie, wolno, a potem przez np. 20 sek najlepiej żabką najszybciej jak dasz radę. Kolka, zadyszka i palpitacje gwarantowane. Aby nie na czczo! I podobno ta metoda najlepiej spala tłuszcz. Tutaj np. o tym piszą http://www.sfd.pl/Trening_Interwa%C5..._-t268582.htmlNa siłownię nie chodziłam bo mi się nie chciało, w pozostałe 3 dni ćwiczyłam więc w domu z hantelkami a czasowo to wychodziło ze 45 min. I jeden dzień wolnego. Do tego męczyłam się z dietą opartą na dużej ilości białka i węglowodanach złożonych. Posiłki po i przedtreningowe Czy mi to wszystko wychodziło z sensem nie wiem bo żaden trener okiem nie rzucił ale zaczynałam być coraz mniej sflaczała. A potem się połamałam na bunkrach, przeleżałam bezczynnie miesiąc w łóżku łykając apap zamiast obiadów i kolacji i tyle mojego trenowania Ale od leżenia przynajmniej schudłam ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Spoora, przez Ciebie zerknęłam na fotki z chudych czasów Ide się pociąć pigułkami dla ciężarnych...
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę jednak pociągłe nosy od kartofli ![]() (mój mi wystarczy )Cytat:
![]() Cytat:
to ja już wiem co Polly będzie chciała od Gryksa... ![]() Cytat:
![]() House ma tez cudnie duży łeb - urzekł mnie na jedym ujęciu, jak jakaś babka z nim rozmawiała i widać było na jednym ujęciu, jaką ona ma drobniutką twarzyczkę przy nim ![]() Edit: ha! znalazłam tę scenę! Ależ on ma fajną wielką japę ![]() http://www.theladiesofthehouse.org/house-and-amber.jpg chcesz trochę?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 13:56 |
||||
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1408 |
|
grozi wypollizowaniem
|
flo-dopiero wstałaś?
![]() przyjme fiuta za uda i tłuszcz z opony
|
|
#1409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jakbyś dawała smukłe uda, łydki i pupencję ![]() Cytat:
I nie legnę jak długa ![]() ![]() 2. Jak była kolka to chyba, nie dobrze ![]() 3. Co do interwałów to wiem. W ogóle, ja to też już się dużo naczytałam na temat aerobów, siłowych, interwałów, tylko jakoś w praktyce mi nie wychodzi ![]() 4. A czyli nie ćwiczyłaś na siłce tylko z hantlami, przez 45 minut, hmm A możesz opisać mnie więcej jakie ćwiczenia robiłaś ![]() Cytat:
Nie no co Ty, Red stój !!! Tylko brzuszek Ci troszkę urósł, ale niedługo się zmniejszy ![]() Jeszcze mam parę pytań do Ciebie, poczekaj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1410 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- cycków? oczywiście
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

, tylko nie iwem co by se tu przebadac oprócz standartowych...sa jakies wytyczne dla posuniętych 30+ ??

(jeden do paszczy, a drugi ... też do paszczy, tej innej
Oczywiście nie mam na myśli położnych, lekarzy i innego personelu szpitalnego, tylko TŻ, mamę.... teściową 

Czyli nie ma dla mnie ratunku?
Planowałam ćwiczenia na orbitreku, ale to aeroby i rzeczywiście organizm może się przyzwyczaić, chyba, że będę zwiększać intensywność

, ale w końcu wyszło, że czasowo nie da rady, a nie ma sensu nieregularnie chodzić 
wielki łeb, wysookie czoło, spory nos, solidna szczęka... 

i wjaja i leje
Nawet jakbyś dawała smukłe uda, łydki i pupencję
Nie no co Ty, Red stój !!!