![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale owocki trzeba jeść...ja zaczęłam jeśc jabłka bo nie wiem jak Wy ,ale ja mam takie zaparcia,że jak raz w tygodniu coś wydale to jest święto w domu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- A ja dzis byłam w najzwyklejszeym dziecięcym sklepie ijuz wiem,że tam zrobię calą wyprawk.Pani mi wszystko doradziło,powiedziła co i jak,co mi będzie potrzebne a co nie ![]() ![]() ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mandarynki musze kupic koniecznie jutro bo mi narobilyscie smaka ![]() ![]() jablka jadlam tak samo jak ty nawet wiecej ale jakos mi przeszlo ![]() ![]() ![]() ![]() ide sie popluskac,zajrze pozniej lasencje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro jadę krewkę zbadać... najgorsze jest nakłucie
![]() ale w nagrodę kupię sobie owoców ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Lulcia ja też wolę mięsko ![]() ![]()
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ty co jeszcze nie oddalas a juz o nagrodach mysli ![]() ja tez ostatnio wole miecho.a uczulenie na lodowke juz mi minelo ale tez swego czasu bylo ![]() wlasnie mierzylam sobie brzuszek i od ostatniego razu (jakies poltora tyg.) mam 4 cm wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
a co będę sobie żałować
![]() Najgorsze to nakłuwanie a później z górki ![]()
#756 |
Wtajemniczenie
|
ja po pierwszym usg juz. Malenstwo ma 2 mm i slabo widoczny puls, ale jak na 5 tygodnioweczke to i tak podobno duzo widac. za jakies 10 dni kolejne usg.
wczoraj mnie wzielo na pomidorowke i moj TZ powiedzial, ze juz duzo rzeczy robil o 11 w nocy ale nigdy nie gotowal pomidorowki z ryzem ![]() ide sobie spac bo padam dzis a jutro wczesniej prace zaczynam
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
nie zaluj sobie w koncu to samo zdrowie owoce jesc
![]() ![]() ![]() Measia no to mu nie zazdroszcze ![]() moj to jednak ma ze mna dobrze.nie mam wogole zachcianek a jak juz to sama sobie dogadzam *******kami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Ja już po wizycie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za trzymanie kciuków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Ja też ostatnio staram się jeść więcej owoców i warzyw ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjadłabym taką sałatke z pomidorków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
A i mogę Wam dać przepis na pyszną herbatkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja z zaparciami na szczęście nie mam problemu ![]() ![]() Ja też nie jestem zwolenniczką allegro i też wyprawkę będę kompletować w sklepie ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma jak szczesliwe mamusie ![]() Enis kochana i co zlapalas te siuski w koncu? ![]() ja na all zamawiam wiekszosc rzeczy ![]() ![]() dzisiaj mama nawet mowila ze posciel chce mi kupic dla dzidziusia ale ja uprzedzilam ze caly komplet kupie ja a ona niech kupi np inny ale tylko poszewki na kolderke,podusie i ochraniacz co by bylo na zmiane jak sie jedno wybrudzi ![]() ![]() ![]() no a do taty mojego nadal nie dociera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | ||||||||
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki, widze ze wczoraj zlapałyście powera do pisania
![]() Moje szkolenie z pierwszej pomocy trwało prawie 4 godziny ![]() ![]() Odświeżyłam sobie wiadomości i wiele nowych rzeczy powiedziano ![]() Lubie słuchać jak ktoś ciekawie opowiada ,pokazuje tym bardziej że nie wiadomo czy kiedyś ta wiedza mi się nie przyda, np. dziś w nocy śniło mi się że udzielałam pomocy choremu na epilepsje ![]() ![]() ![]() ![]() a jaki przystojny ratownik był ![]() ![]() Poza tym zawiozłam wczoraj zwolnienie dyrka nawet nie zapytała na ile dni, widać ze niezadowolona ale trudno ![]() Jutro mamy rade i też musze jechać tylko z tego względu że sama prowadzę grupę i sprawozdania i pierdoły bla bla i takie to moje zwolnienie ![]() A teraz leżakuje na wyrku i właśnie wchłonęłam płatki z mlekiem które ostatnimi dniami codziennie są w moim menu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mieli na zapleczu tylko muszą cos zostawić na kolejne dni promocji aby ludzie przychodzili...... Cytat:
![]() Oj wydaje mi się że to było wczoraj a to było gdzieś z 15 tygodni temu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Idę się doprowadzić do porządku i zamierzam jechać zajrzeć na bazarek skoro mam wolny dzień to trzeba wykorzystać ![]() No i pisesiakowi jedzonka kupić i może sobie cośśśśśs ![]()
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() witam sie w ten paskudny dzień, u mnie pada jest szaro buro i ponuro ![]() ledwo zwlokłam sie dziś z łóżka i zjadlam buleczke z duza iloscia salaty i serkiem żółtym ![]() ![]() enia ale ci sie fuksło z tymi mandarynkami, mam nadzieje ze jak ja dzis pojade to beda ![]() dzis mam licytacje ciuszkow na all (znow sie dalam wciagnac) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- karla super ze po wizycie wszytko dobrze ![]()
#766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam że dziś miałam nieplanowane duże zakupy a obkupiłam się okropnie ![]() Kupiłam sobie stanik bo aktualnie mam jeden wygodny- pozostałe mniej a że jest brązowy to kupiłam taki sam bialy ![]() Kupiłam jeszcze szary sweterek tunikę super w dotyku bo mam już z tego meteriału bordowy ![]() Jedną koszulkę do szpitala rozpinaną na bokach i na bazarku upolowałam Muzzy wraz ze szlafroczkiem i wycyganilam na 55 zł komplet ![]() ![]() ![]() Po tym wszystkim nabrałam takiej chęci na hamburgera że kupiłam wszystko co potrzebnę i zaraz wchłonę jednego ![]()
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ja jade po te mandaryny po południu, ale u nas w carefurze rzadko sie zdarza zeby nie bylo towaru z promocji ![]() ![]() ![]() fajnie ze zakupki sie udały ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- enia a wlasnie mialas sie ciebie zapytac sa u was w lumpku czapeczki zimowe na niemowlaczka moze byc razem w komplecie z szaliczkiem bo u nas nie wiedzialam ![]()
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
udało mi sie dzisiaj złapać
![]() ![]() mam nadzieję że będzie wszystko dobrze poza tym siedzimy sobie z Franiem w domku i ogladamy tv bo Mały nie chce spać i ciśnie cały czas, pewnie kupa duża będzie ja sobie własnie zjadłam jogurta z płatkami, kupiłam sobie gazetke dla młodych mam i czytam w wolnej chwili muszę sobie zakupić tą chustę do noszenia bedzie mi wygodniej chodzić z Franiem no i kolki bedą mniejsze |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Enis dobrze pamiętam, że ty kupowałaś swojemu mężowi książkę Bobas. Instrukcja obsługi? Fajna jest? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak wybierzesz chuste to pochwal sie ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- enis ty mialas takie bóle, ćmienie brzucha jak na @ po 30tc??????
![]() |
#771 |
Zadomowienie
|
Pamelka ......czapek w lumpku od groma ale szczerze nie poszukiwałam żadnej więc nie wiem co i jak
![]() Powiem wam że przełknęłam tego hamburgera i już nigdy więcej ![]() Co do chust, nasza Ania ma więc możecie ją zapytac ![]() aaaaa jeszcze odnośnie kocyków. Na bazarku dziś były śliczne !!!! takie większe, grubiutkie z pięknymi misiakami w róznych kolorach i cena tylko 30 zł - byłam w szoku że tak tanio !! za tydzień kupie ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-11-18 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłabys poszukac dla mnie takiej czapurki ciepłej na zime dla małej najlepiej biała jakby była i szaliczka ![]() ![]() ![]() kup kup kocyk bo cena jest niska a jak móisz ze gruby to tym bardziej ![]() ja to mam aż 4 kocyki w domu w tym jeden dała moja chrzesnica dla dzidziulka ![]()
![]() |
#773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bede miała na uwadze czapeczki jak będe polowała w lumpku ![]() Zastanawiam się co tu robić. Kotlety utuczone , ziemniaki oskrobane wszystko czeka tylko na smażenie i gotowanie a ja nie mogę sobie zajecia znaleźć, echh wiedziałam że tak będzie na zwolnieniu ![]()
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy fajna, trudno powiedzieć, zła nie jest ![]() a chuste pokaże jak bede kupować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam dzis mielone bo zostaly z wczoraj oskrobalam tylko ziemniaczki i zrobie sałate ze smietana do tego ![]() odpoczywaj kochana na tym zwolnieniu póki mozesz bo juz niedlugo wszystkie bedziemy mialy rece pelne roboty ![]()
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to są bóle przepowiadające poród wiec szykuj się ![]() ja miałam takie chyba od 32 tyg, urodziłabym w 34 gdyby nie zatrzymali mi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale teraz tak ponoc powoli juz moze byc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Rozeznanie
|
tak się zastanawiam która mamusia jest następna do rozpakowania? Chyba Fridka, Pamelka i Magdaka... Pominęłam którąś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapytaj lekarza niech dokładnie zobaczy czy czasem rozwarcie ci się nie robi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Enia no to ci sie udalo z tymi mandarynami
![]() ![]() super ze zakupy udane,szkoda ze ja tu nie mam takich bazarkow jak w pl.oj teskni sie strasznie.... Pam jak wylicytujesz to pokaz nam ![]() Enis brawo ze refleks ![]() ![]() tak sobie pomyslalam ze fajnie byloby sie spotkac kiedys z maluchami ![]() ![]() ja wlasnie po zakupach i mam mandarynyyyyyy zaraz sie za spozycie ich biore co by za dlugo nie lezaly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.