Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-17, 17:58   #751
lulka265
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
Powiem ci ze sie nie napalam bo pozniej bedzie mi przykro jak nic z tego nie wyjdzie.
A ciuszkow jeszcze bylo tyle w promocji ze ja bym pol sklepu wyniosla tylko ze potem moj tz by mnie wyniosl chyba z domu

Kurde ale mnie plecy napierniczaja i do tego spac mi sie chce.nie wiem czy to taki etap ze snia mi sie takie glupoty i do tego jeszcze krece sie cala noc na lozku i taka jestem ciagle senna i nie wyspana.kiedy to minie

Musze kupic sobie owoce bo ostatnio batoniki tylko mam w rekach a nic z owocow nie jem.Moje dziecko pewnie nie jest zbytnio szczesliwe z tego powodu okropna matka ze mnie
Dziewuszki dostaniecie po dupce za te owockija to codziennie zjadam 4 jabłka ,kilo mandarynek ,serek żólty i warzywkajeżeli chodzi o warzywa to raczej monotonnie bo sałata ,pomidor i ogórek ale zawsze cośa słodyczy jem wsumie mało,wole mięcho
ale owocki trzeba jeść...ja zaczęłam jeśc jabłka bo nie wiem jak Wy ,ale ja mam takie zaparcia,że jak raz w tygodniu coś wydale to jest święto w domu:br zydal:

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

A ja dzis byłam w najzwyklejszeym dziecięcym sklepie ijuz wiem,że tam zrobię calą wyprawk.Pani mi wszystko doradziło,powiedziła co i jak,co mi będzie potrzebne a co niejak tak lubie a na tym cholernym allegro to kto Wam doradzi???nienawidzę tam kupowac,chyba jestem starej daty,bo ja to sobie wolę z ludzmi pogadac i doradzić siea tak ogólnie podotykam,pomacam i już wiem jakiego jest gatunku
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 18:01   #752
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Dziewuszki dostaniecie po dupce za te owockija to codziennie zjadam 4 jabłka ,kilo mandarynek ,serek żólty i warzywkajeżeli chodzi o warzywa to raczej monotonnie bo sałata ,pomidor i ogórek ale zawsze cośa słodyczy jem wsumie mało,wole mięcho
ale owocki trzeba jeść...ja zaczęłam jeśc jabłka bo nie wiem jak Wy ,ale ja mam takie zaparcia,że jak raz w tygodniu coś wydale to jest święto w domu:br zydal:
ja tez mialam problem z zaparciami teraz juz sie sytuacja normuje powoli
mandarynki musze kupic koniecznie jutro bo mi narobilyscie smaka co do pomidorow to nie moge ich jesc bo mam zgage a ogorka zielonego nie tkne bo tu sa niedobre.no chyba ze kiszony albo korniszony to chetnie
jablka jadlam tak samo jak ty nawet wiecej ale jakos mi przeszlo ostatnio na winogrona sie przezycilam ale dlugo to nie trwalo bo chyba z 2 dni,potem banany a teraz batony takze w kolko musze miec cos innego bo mi sie nudzi jedzenie tych samych rzeczy.zjadlabym nektarynke ale nie wiem czy jeszcze u nas sa w sklepach jutro podjade to zrobie owocowe zakupy

ide sie popluskac,zajrze pozniej lasencje

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 18:38   #753
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Ja jutro jadę krewkę zbadać... najgorsze jest nakłucie

ale w nagrodę kupię sobie owoców

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Lulcia ja też wolę mięsko ale do lodóki nie zaglądam jakbym miała ją teraz umyć to bym chyba
Stary 2010-11-17, 18:48   #754
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Lulcia ja też wolę mięsko ale do lodóki nie zaglądam jakbym miała ją teraz umyć to bym chyba
ja juz sie przyzwyczailam do tego oddawania krwi bo kiedys zanim mi pobrali to bylo pol godziny dramatu w gabinecie taka ze mnie artycha
a ty co jeszcze nie oddalas a juz o nagrodach mysli
ja tez ostatnio wole miecho.a uczulenie na lodowke juz mi minelo ale tez swego czasu bylo

wlasnie mierzylam sobie brzuszek i od ostatniego razu (jakies poltora tyg.) mam 4 cm wiecej

22/23.05.2010
Stary 2010-11-17, 19:01   #755
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

a co będę sobie żałować
Najgorsze to nakłuwanie a później z górki
Stary 2010-11-17, 19:26   #756
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

ja po pierwszym usg juz. Malenstwo ma 2 mm i slabo widoczny puls, ale jak na 5 tygodnioweczke to i tak podobno duzo widac. za jakies 10 dni kolejne usg.
wczoraj mnie wzielo na pomidorowke i moj TZ powiedzial, ze juz duzo rzeczy robil o 11 w nocy ale nigdy nie gotowal pomidorowki z ryzem
ide sobie spac bo padam dzis a jutro wczesniej prace zaczynam
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 20:06   #757
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
a co będę sobie żałować
Najgorsze to nakłuwanie a później z górki
nie zaluj sobie w koncu to samo zdrowie owoce jesc no i nie fiknij im tam czasem przy tym wbijaniu sie

Measia no to mu nie zazdroszcze

moj to jednak ma ze mna dobrze.nie mam wogole zachcianek a jak juz to sama sobie dogadzam *******kami

22/23.05.2010
Stary 2010-11-17, 21:47   #758
Karla604
Zadomowienie

Hej Dziewuszki

Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, szyjka zwarta i zamknięta, długa (około 3-4 cm) A mój Szkrab rośnie w zastraszającym tępie, bo po badaniu okazało się, że mam dno macicy na 22 tc, a ja jestem w 20 tc Poza tym serduszko słyszałam przez chwilkę, bo oczywiście ruchliwy Skrzacik szybciutko się przemieścił Jestem happy, jeszcze tylko muszę przejść przez połówkowe usg
Dziękuję Wam za trzymanie kciuków

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Ja też ostatnio staram się jeść więcej owoców i warzyw Właśnie przed chwilką wciągnęłam sałatkę z pomidorów z jogurtem naturalnym + kanapeczki Taka głodna wróciłam jeszcze mleczko trzeba wypić i jakąś mandarynkę zjeść

Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10
Karla604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 21:49   #759
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karla604 Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki

Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, szyjka zwarta i zamknięta, długa (około 3-4 cm) A mój Szkrab rośnie w zastraszającym tępie, bo po badaniu okazało się, że mam dno macicy na 22 tc, a ja jestem w 20 tc Poza tym serduszko słyszałam przez chwilkę, bo oczywiście ruchliwy Skrzacik szybciutko się przemieścił Jestem happy, jeszcze tylko muszę przejść przez połówkowe usg

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Ja też ostatnio staram się jeść więcej owoców i warzyw Właśnie przed chwilką wciągnęłam sałatkę z pomidorów z jogurtem naturalnym + kanapeczki Taka głodna wróciłam jeszcze mleczko trzeba wypić i jakąś mandarynkę zjeść
super wiadomości
zjadłabym taką sałatke z pomidorków
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 21:51   #760
Karla604
Zadomowienie

A i mogę Wam dać przepis na pyszną herbatkę na zimne wieczory , którą właśnie spożywam Herbatkę najlepiej zrobić w większej szklance, dodajemy kardamon (parę ziarenek), cynamon-w laskach (trochę pokruszyć), goździki (parę ziarenek). Zalewamy to wszystko. Dodajemy plaster pomarańczy i sok (syrop) malinowy (ja dodaję żurawinowy) Mówię Wam pychotka taka rozgrzewająca

Stary 2010-11-17, 21:53   #761
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
A i mogę Wam dać przepis na pyszną herbatkę na zimne wieczory , którą właśnie spożywam Herbatkę najlepiej zrobić w większej szklance, dodajemy kardamon (parę ziarenek), cynamon-w laskach (trochę pokruszyć), goździki (parę ziarenek). Zalewamy to wszystko. Dodajemy plaster pomarańczy i sok (syrop) malinowy (ja dodaję żurawinowy) Mówię Wam pychotka taka rozgrzewająca
pychotka musi być

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 21:59   #762
Karla604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
ja po pierwszym usg juz. Malenstwo ma 2 mm i slabo widoczny puls, ale jak na 5 tygodnioweczke to i tak podobno duzo widac. za jakies 10 dni kolejne usg.
wczoraj mnie wzielo na pomidorowke i moj TZ powiedzial, ze juz duzo rzeczy robil o 11 w nocy ale nigdy nie gotowal pomidorowki z ryzem
ide sobie spac bo padam dzis a jutro wczesniej prace zaczynam
Dobrze, że wszystko ok Masz kochanego Męża i super zachcianki

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:

Powodzonka Dasz radę A owocki wcinaj ile wlezie

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

A ja dzis byłam w najzwyklejszeym dziecięcym sklepie ijuz wiem,że tam zrobię calą wyprawk.Pani mi wszystko doradziło,powiedziła co i jak,co mi będzie potrzebne a co niejak tak lubie a na tym cholernym allegro to kto Wam doradzi???nienawidzę tam kupowac,chyba jestem starej daty,bo ja to sobie wolę z ludzmi pogadac i doradzić siea tak ogólnie podotykam,pomacam i już wiem jakiego jest gatunku
No tyle owoców i warzyw dziennie niestety nie spożywam Także tylko pozazdrościć, że Tobie się udaje
Ja z zaparciami na szczęście nie mam problemu Codziennie się wypróżniam
Ja też nie jestem zwolenniczką allegro i też wyprawkę będę kompletować w sklepie

Stary 2010-11-17, 22:26   #763
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewuszki

no to super ze z Malenstwem wszystko ok i z Toba
Nie ma jak szczesliwe mamusie

Enis
kochana i co zlapalas te siuski w koncu?

ja na all zamawiam wiekszosc rzeczy co do ciuchow to jakos jeet ok ale butow bym w zyciu nie zamowila,nigdy nie wiadomo jaki rozmiar i lepiej przymierzyc niz w ciemno kupowac
dzisiaj mama nawet mowila ze posciel chce mi kupic dla dzidziusia ale ja uprzedzilam ze caly komplet kupie ja a ona niech kupi np inny ale tylko poszewki na kolderke,podusie i ochraniacz co by bylo na zmiane jak sie jedno wybrudzi wogole zaczela jakies fazy lapac i wszystko bedzie ona kupowac niech sie kobitka cieszy w koncu to pierwszy wnuczek bedzie
no a do taty mojego nadal nie dociera i nawet jak zdjecia z brzuchem wysylam to twierdzi ze i tak nic nie widac i ze sobie wymyslam

22/23.05.2010
Stary 2010-11-18, 07:30   #764
Enia_
Zadomowienie

czesc dziewczynki, widze ze wczoraj zlapałyście powera do pisania

Moje szkolenie z pierwszej pomocy trwało prawie 4 godziny, myślałam że zwariuje już ale opłacało się
Odświeżyłam sobie wiadomości i wiele nowych rzeczy powiedziano
Lubie słuchać jak ktoś ciekawie opowiada ,pokazuje tym bardziej że nie wiadomo czy kiedyś ta wiedza mi się nie przyda, np. dziś w nocy śniło mi się że udzielałam pomocy choremu na epilepsje jaka bylam szczęśliwa
a jaki przystojny ratownik był echhhh

Poza tym zawiozłam wczoraj zwolnienie dyrka nawet nie zapytała na ile dni, widać ze niezadowolona ale trudno
Jutro mamy rade i też musze jechać tylko z tego względu że sama prowadzę grupę i sprawozdania i pierdoły bla bla i takie to moje zwolnienie

A teraz leżakuje na wyrku i właśnie wchłonęłam płatki z mlekiem które ostatnimi dniami codziennie są w moim menu

Cytat:
I masz zupełna racje!!!właśnie o ten cholerny suwaczek chodzibo tam jest napisane ,że już pewnie czuje ruchy dziecka a tu dupa blada!!nic nie czuje!!jak zjem jakieś przelewania ale to od trawienia

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

właśnie sprawdziłam kiedy ja pierwsze bąbelki poczulam, był to 18t5d także u ciebie tez się pojawią , nie panikuj

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
dobra, spadam na pierogi z jagodami...

przypomniało mi się, jak dziś mnie gin rozwalił. bo kichnął sobie solidnie, a ja mu na to że to nie na wodę... a on, że być może na stypę, bo ma znów teściową w szpitalu po raz 4ty się ponoć żegnała ze światem... echh te tesciowe jednak są długo wieczne...
a mój gin ma równie czarne jak ja poczucie humoru...w stosunku do tesciowych wyjątkowo nam się to uwydatnia (w zasadzie...hm... ciemnieje)
I tym szalenie optymistycznym akcentem zmierzam w stronę pierogów.
dobry ten twój gin

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
moja mniej więcej też w tym przedziale...może i się stara...ale w zasadzie nigdy jej nie wychodzi... na szczęście nie widujemy się zbyt często

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

kto się czubi ten się lubi, może taki gorący związek jesteście
Ja z moją też się nie widuje często, zaglądam wtedy jak już musze. Nic do niej nie mam ale wiem że ogromna z niej plotkara i za plecami lubi obrobić du..... bo nieraz do mnie nagadywała na kogoś więc na mnie tez pewnie gada szczególnie jak z jej synkiem się pokłóce i jedzie spać do mamuni ale mam to gdzieś

Cytat:
Napisane przez asiago Pokaż wiadomość
Chyba lepsze to niż by się miała rozerwać ja nawet nic nie poczułam jak nacinali, tylko potem założyli mi rozpuszczalne szwy które nie chciały się rozpuścić i jeszcze długo je sama sobie wyciągałam
Moją kuzynkę rozerwało, kruszynka- 47kg wagi w ciąży a synek 4,200 i nie zrobili cesarki. myślała że juz wyląduje na cmentarzu, jak ja widziałam jej d..... i plecy cale siwe, krew sie lała cały czas,oj nie życzę nikomu

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Kochana w kazdym zwiazku potrzebna jest czasem kłótnia
no ale ja jestem tego typu osoba ze sie nie kloce jedynie posprzeczam czy obraze ale to na chwile i znow jest dobrze
oj nie pamietam u nas ostatnio porzadnej kłótni
Oj jestem specjalistką w obrażaniu się

Cytat:
tez sie opuscilam w owocach troszku jem same slodycze ale nabiał tez wcinam codzień jakis serek czy jogurcik musi byc
ale jutro wyciagne tż do carrefoura po mandarynki i ma byc moja farba w promo to sobie kupie na zapas mam nadzieje ze zdarze przed swietami sie ufarbowac

dzis bylam u mnie w komisie dzieciecym z ubrankami i zawiodlam sie bo ceny mieli kosmiczne jak za uzywana odzież
Ja wczoraj też pojechałam po te mandarynki o 18 ale pusto bylo, zapytałam Pana ochraniarza a on mowi że rano byly tylko. Ale za chwile podchodzi i pyta "Ile by Pani chciala tych mandarynek "? a ja mówie 5 kg a on.,......"dobrze niech pani poczeka i jak coś to jesteśmy znajomymi" i przytargał z zaplecza dla ciężarnej 5 kg ładnie podziękowałam i wieczorem zjadłam już chyba ze 2 kg
Mieli na zapleczu tylko muszą cos zostawić na kolejne dni promocji aby ludzie przychodzili......

Cytat:

Miałam to samo z lodówką
Oj wydaje mi się że to było wczoraj a to było gdzieś z 15 tygodni temu

Cytat:
ja juz sie przyzwyczailam do tego oddawania krwi bo kiedys zanim mi pobrali to bylo pol godziny dramatu w gabinecie taka ze mnie artycha
a ty co jeszcze nie oddalas a juz o nagrodach mysli
ja tez ostatnio wole miecho.a uczulenie na lodowke juz mi minelo ale tez swego czasu bylo

wlasnie mierzylam sobie brzuszek i od ostatniego razu (jakies poltora tyg.) mam 4 cm wiecej
Jaka ta ciąża jest piękna, każdy kg cieszy nie wspominając o centymetrach w brzuszku

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Idę się doprowadzić do porządku i zamierzam jechać zajrzeć na bazarek skoro mam wolny dzień to trzeba wykorzystać
No i pisesiakowi jedzonka kupić i może sobie cośśśśśs
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 09:38   #765
Pamela86
Zakorzenienie

hejka

witam sie w ten paskudny dzień, u mnie pada jest szaro buro i ponuro
ledwo zwlokłam sie dziś z łóżka i zjadlam buleczke z duza iloscia salaty i serkiem żółtym a na deserek mam pączucha w czekoladzie

enia
ale ci sie fuksło z tymi mandarynkami, mam nadzieje ze jak ja dzis pojade to beda

dzis mam licytacje ciuszkow na all (znow sie dalam wciagnac) pokaże wam jak mi sie uda cos kupić ale nie powiem bo takie na 68 sie przydadzą bo nie mam

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

karla super ze po wizycie wszytko dobrze

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-18, 10:04   #766
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
hejka

witam sie w ten paskudny dzień, u mnie pada jest szaro buro i ponuro
ledwo zwlokłam sie dziś z łóżka i zjadlam buleczke z duza iloscia salaty i serkiem żółtym a na deserek mam pączucha w czekoladzie

enia
ale ci sie fuksło z tymi mandarynkami, mam nadzieje ze jak ja dzis pojade to beda

dzis mam licytacje ciuszkow na all (znow sie dalam wciagnac) pokaże wam jak mi sie uda cos kupić ale nie powiem bo takie na 68 sie przydadzą bo nie mam

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------
dziś
karla super ze po wizycie wszytko dobrze
Ciekawa jestem czy udało Ci się dostać mandarynki, ja dziś byłam po 9 i już nie było, same zgniłki zostały,ludzie się rzucili o 8 chyba nic dziwnego jak w sklepach innych są po 5-6zł a tu 1,89

Powiem Wam że dziś miałam nieplanowane duże zakupy a obkupiłam się okropnie
Kupiłam sobie stanik bo aktualnie mam jeden wygodny- pozostałe mniej a że jest brązowy to kupiłam taki sam bialy
Kupiłam jeszcze szary sweterek tunikę super w dotyku bo mam już z tego meteriału bordowy
Jedną koszulkę do szpitala rozpinaną na bokach i na bazarku upolowałam Muzzy wraz ze szlafroczkiem i wycyganilam na 55 zł komplet jestem bardzo zadowolona z dzisiejszych zakupków_

Po tym wszystkim nabrałam takiej chęci na hamburgera że kupiłam wszystko co potrzebnę i zaraz wchłonę jednego
09.09.2009
Stary 2010-11-18, 10:23   #767
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem czy udało Ci się dostać mandarynki, ja dziś byłam po 9 i już nie było, same zgniłki zostały,ludzie się rzucili o 8 chyba nic dziwnego jak w sklepach innych są po 5-6zł a tu 1,89

Powiem Wam że dziś miałam nieplanowane duże zakupy a obkupiłam się okropnie
Kupiłam sobie stanik bo aktualnie mam jeden wygodny- pozostałe mniej a że jest brązowy to kupiłam taki sam bialy
Kupiłam jeszcze szary sweterek tunikę super w dotyku bo mam już z tego meteriału bordowy
Jedną koszulkę do szpitala rozpinaną na bokach i na bazarku upolowałam Muzzy wraz ze szlafroczkiem i wycyganilam na 55 zł komplet jestem bardzo zadowolona z dzisiejszych zakupków_

Po tym wszystkim nabrałam takiej chęci na hamburgera że kupiłam wszystko co potrzebnę i zaraz wchłonę jednego

wiesz co ja jade po te mandaryny po południu, ale u nas w carefurze rzadko sie zdarza zeby nie bylo towaru z promocji moze akurat mi sie uda... a jak nie to mężuś jutro rano kupi w drodze do pracy ale głównie zależy mi na farbie bo sa tam z loreala po 18,90

fajnie ze zakupki sie udały no i smacznego zyczę

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

enia a wlasnie mialas sie ciebie zapytac sa u was w lumpku czapeczki zimowe na niemowlaczka moze byc razem w komplecie z szaliczkiem bo u nas nie wiedzialam?????

Stary 2010-11-18, 10:54   #768
enis84
Zakorzenienie

Cytat:

Enis
kochana i co zlapalas te siuski w koncu?
udało mi sie dzisiaj złapać i bylismy w przychodni z Franiem zanieść, jutro mają być wyniki
mam nadzieję że będzie wszystko dobrze

poza tym siedzimy sobie z Franiem w domku i ogladamy tv bo Mały nie chce spać i ciśnie cały czas, pewnie kupa duża będzie

ja sobie własnie zjadłam jogurta z płatkami, kupiłam sobie gazetke dla młodych mam i czytam w wolnej chwili
muszę sobie zakupić tą chustę do noszenia bedzie mi wygodniej chodzić z Franiem no i kolki bedą mniejsze
Stary 2010-11-18, 11:00   #769
grusia85
Rozeznanie

GG do grusia85

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
udało mi sie dzisiaj złapać i bylismy w przychodni z Franiem zanieść, jutro mają być wyniki

poza tym siedzimy sobie z Franiem w domku i ogladamy tv bo Mały nie chce spać i ciśnie cały czas, pewnie kupa duża będzie

ja sobie własnie zjadłam jogurta z płatkami, kupiłam sobie gazetke dla młodych mam i czytam w wolnej chwili
muszę sobie zakupić tą chustę do noszenia bedzie mi wygodniej chodzić z Franiem no i kolki bedą mniejsze
jak już wybierzesz jakąś chustę to pokaż na co się zdecydowałaś

Enis dobrze pamiętam, że ty kupowałaś swojemu mężowi książkę Bobas. Instrukcja obsługi? Fajna jest?
grusia85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-18, 11:06   #770
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze ze udalo ci sie zlapac siuski Frania a wynik na pewno bedzie dobry, tym sie nie przejmuj

jak wybierzesz chuste to pochwal sie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

enis ty mialas takie bóle, ćmienie brzucha jak na @ po 30tc??????

Stary 2010-11-18, 11:06   #771
Enia_
Zadomowienie

Pamelka ......czapek w lumpku od groma ale szczerze nie poszukiwałam żadnej więc nie wiem co i jak

Powiem wam że przełknęłam tego hamburgera i już nigdy więcej mała aż zaczęła kopać po takim posiłku a ja czuje się fatalnie bleeeeeee

Co do chust, nasza Ania ma więc możecie ją zapytac

aaaaa jeszcze odnośnie kocyków. Na bazarku dziś były śliczne !!!! takie większe, grubiutkie z pięknymi misiakami w róznych kolorach i cena tylko 30 zł - byłam w szoku że tak tanio !! za tydzień kupie
09.09.2009

Edytowane przez Enia_
Czas edycji: 2010-11-18 o 11:09
Stary 2010-11-18, 11:12   #772
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Pamelka ......czapek w lumpku od groma ale szczerze nie poszukiwałam żadnej więc nie wiem co i jak

Powiem wam że przełknęłam tego hamburgera i już nigdy więcej mała aż zaczęła kopać po takim posiłku a ja czuje się fatalnie bleeeeeee

Co do chust, nasza Ania ma więc możecie ją zapytac

aaaaa jeszcze odnośnie kocyków. Na bazarku dziś były śliczne !!!! takie większe, grubiutkie z pięknymi misiakami w róznych kolorach i cena tylko 30 zł - byłam w szoku że tak tanio !! za tydzień kupie

A mogłabys poszukac dla mnie takiej czapurki ciepłej na zime dla małej najlepiej biała jakby była i szaliczka nie wiem czy ja mieszkam na jakims zadupiu ale tu ciezko o takie rzeczy
kup kup kocyk bo cena jest niska a jak móisz ze gruby to tym bardziej
ja to mam aż 4 kocyki w domu w tym jeden dała moja chrzesnica dla dzidziulka

Stary 2010-11-18, 11:16   #773
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
A mogłabys poszukac dla mnie takiej czapurki ciepłej na zime dla małej najlepiej biała jakby była i szaliczka nie wiem czy ja mieszkam na jakims zadupiu ale tu ciezko o takie rzeczy
kup kup kocyk bo cena jest niska a jak móisz ze gruby to tym bardziej
ja to mam aż 4 kocyki w domu w tym jeden dała moja chrzesnica dla dzidziulka
No ja mam na razie jeden all ale taki dość cienki a ten jest naprawdę boski
Bede miała na uwadze czapeczki jak będe polowała w lumpku

Zastanawiam się co tu robić. Kotlety utuczone , ziemniaki oskrobane wszystko czeka tylko na smażenie i gotowanie a ja nie mogę sobie zajecia znaleźć, echh wiedziałam że tak będzie na zwolnieniu
09.09.2009
Stary 2010-11-18, 11:34   #774
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grusia85 Pokaż wiadomość
jak już wybierzesz jakąś chustę to pokaż na co się zdecydowałaś

Enis dobrze pamiętam, że ty kupowałaś swojemu mężowi książkę Bobas. Instrukcja obsługi? Fajna jest?
hm leży na półce przeczytałam całą i teraz się kurzy
a czy fajna, trudno powiedzieć, zła nie jest

a chuste pokaże jak bede kupować
Stary 2010-11-18, 11:35   #775
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam na razie jeden all ale taki dość cienki a ten jest naprawdę boski
Bede miała na uwadze czapeczki jak będe polowała w lumpku

Zastanawiam się co tu robić. Kotlety utuczone , ziemniaki oskrobane wszystko czeka tylko na smażenie i gotowanie a ja nie mogę sobie zajecia znaleźć, echh wiedziałam że tak będzie na zwolnieniu
Dzieki

ja mam dzis mielone bo zostaly z wczoraj oskrobalam tylko ziemniaczki i zrobie sałate ze smietana do tego

odpoczywaj kochana na tym zwolnieniu póki mozesz bo juz niedlugo wszystkie bedziemy mialy rece pelne roboty

Stary 2010-11-18, 11:37   #776
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze ze udalo ci sie zlapac siuski Frania a wynik na pewno bedzie dobry, tym sie nie przejmuj

jak wybierzesz chuste to pochwal sie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

enis ty mialas takie bóle, ćmienie brzucha jak na @ po 30tc??????
oj takkkk
to są bóle przepowiadające poród wiec szykuj się
ja miałam takie chyba od 32 tyg, urodziłabym w 34 gdyby nie zatrzymali mi
Stary 2010-11-18, 11:41   #777
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
oj takkkk
to są bóle przepowiadające poród wiec szykuj się
ja miałam takie chyba od 32 tyg, urodziłabym w 34 gdyby nie zatrzymali mi
mnie tak cos wczoraj ćmiło troszeczke i stawiał sie brzus ale wzielam nospe poszlam spac i przeszlo, dzis juz jest o.k
ale teraz tak ponoc powoli juz moze byc zapytam gina wizycie

Stary 2010-11-18, 11:47   #778
grusia85
Rozeznanie

GG do grusia85

tak się zastanawiam która mamusia jest następna do rozpakowania? Chyba Fridka, Pamelka i Magdaka... Pominęłam którąś?
grusia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:10   #779
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tak cos wczoraj ćmiło troszeczke i stawiał sie brzus ale wzielam nospe poszlam spac i przeszlo, dzis juz jest o.k
ale teraz tak ponoc powoli juz moze byc zapytam gina wizycie
mnie bardzo męczyły te bóle miesiączkowe do tego oprócz brzucha strasznie bolało mnie w krzyżu i tak przez pare tygodni a to wszystko przez to moje rozwarcie
zapytaj lekarza niech dokładnie zobaczy czy czasem rozwarcie ci się nie robi
Stary 2010-11-18, 12:11   #780
madzik2221
Zakorzenienie

Enia no to ci sie udalo z tymi mandarynami co do dyrki to sie mozna bylo spodziewac ze zadowolona nie bedzie,swoja droga ciekawe czy jakby ona byla w ciazy to czy by ryzykowala i przyszlam mimo wszystko
super ze zakupy udane,szkoda ze ja tu nie mam takich bazarkow jak w pl.oj teskni sie strasznie....

Pam
jak wylicytujesz to pokaz nam

Enis brawo ze refleks

tak sobie pomyslalam ze fajnie byloby sie spotkac kiedys z maluchami i pogadac w realu a nie tak tylko pisac i nie widziec waszych buziek
ja wlasnie po zakupach i mam mandarynyyyyyy zaraz sie za spozycie ich biore co by za dlugo nie lezaly

22/23.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości