|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
Ola jak poszukiwania niani?
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
To teraz nie zabłysnełam
Już wiem o jaką firmę Ci chodzi![]() Jejku ja też potrzebuję niani ![]() Chyba napiszę info tak jak Ty Olcia na FB. Pomogło cos??
|
#1563 |
|
Rozeznanie
|
ale jestem zła!!!
TŻ mówi że mu sie podoba. Ale mi nie pierwszy raz od tylu lat nie wyszedł mi kolor ;/
Ślubowaliśmy NASZA CÓRCIA AMELKA Mój malutki synek JAŚ ![]() Odchudzanie 55kg Edytowane przez katevalley Czas edycji: 2010-11-17 o 16:41 |
|
|
|
#1564 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też kiedyś chciałam pasemka takie fajne ciemny ale bardzo ciemny róż aż taki na buraczkowy i jak zmyłam to miałam całą głowę różową ![]() ale powiem że wszyscy zaglądali na mnie z podziwem i chyba się podobało a jeszcze jak zrobiłam burze loków to juz było całkiem fajnie ![]() troszke mi lepiej, umyłam się porządnie, troche ogarnęłam mieszkanko i tańcowałam z Agusią przy NELLYM i wiecie co?nie wiem czy znacie go wogóle no i ma nową piosenkę JUST A DREM i mnie normalnie rajcuje w tym teledysku taki fajny jakiś jest![]() jakby tż teraz to widział co pisze to chyba by powiedział na mnie wariatka
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-11-17 o 16:48 |
|||
|
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
na fb na razie jedna koleżanka tż powiedziała, że jej mama jest chetna i w poniedziałek o 18 przychodzi na spotkanie. Zobaczymy
![]() Katarinka, żeby nie było nieporozumienia to chodzi o River Island na fb wyślę Ci mój numer, ale go zmieniam za jakieś 2tyg więc nie zapisuj go na stałe Kate, moim zdaniem blondy w domu to kiepski pomysł.. zawsze coś się spitoli chociaż mi fryzjerka też zepsuła i to straaaasznie, do tego stopnia, że już nigdy blondynką nie chce byc
|
|
|
|
#1566 |
|
Wtajemniczenie
|
wy pichcicie pieczecie gotujecie a ja se zrobiłam galaretke agrestową własciwie to dwie i zjem je obie na raz aż się zerzygam
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Ela może jej się coś mega złego śniło? Kiedyś mnie wystraszył dzwonek Tż-ta(telefon i aż skakałam po łóżku z drgawkami ponoć nieświadomie, nim się wybudziłam...
Oluś dokładnie jak się robi te kluski?Przepraszam jeśli gdzieś już o nich pisałaś... Ale brzmią smakowicie a brakuje mi już pomysłów na obiadki dla Piotrusia. Katevalley no pięknie... Może nie jest tak źle? |
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
zeberko, to przepis Kareniny z KK
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
Bardzo dziekuje za zyczenia w imieniu Kamilki Teraz czekam na pana od neta bo cos tu ma patrzyc i potem nadrobie
|
#1570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nie wiem. Już teraz ciemno zobaczę jutro w dzień jak to wyszło ![]() Ale się dowiedziałam właśnie. Moja kumpela z podstawówki jeszcze jest w ciąży. Niecały miesiąc temu wzięli cywilny. Po liceum zaraz wyprowadziła się do chłopaka do Gdyni, i jakoś czasami spotykamy się i teraz na FB do mnie napisała.
|
|
#1571 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=[B]kachula27[/B];23283150] A ja musze sie pochwalic(wiem ze Wy juz dawno macie to za soba)ale moje dziecie zaczeło samo klekac na kolanka w łożeczku trzymajac sie szczebelek [QUOTE] ![]() przyłaczam się Cytat:
Cytat:
Cytat:
coś mie nie wszystko zacytowało - ![]() ale co pamiętam Karenina Andres łodziak Ola tak to jest z opiekunkami - cięzko trafic dobrze - wiem co mowię - mam teraz czwartą nie no nie u Grzesia ale razem z Izą ![]() Viertus gratulacje a u nas nic nowego tzn chorzy czyli wszystko w normie a tak powaznie to mnie połamały korzonki - uwazajcie bo łatwo to złapac a pozniej boli, juz mi przechodzi Grześ coś się pdoziębiła ale to chyba wynik ze się przesikał w nocy i chyba zmarzł - ale czyste oskrzela i płuca gardło też tylko katar - juz jest lepiej Ize mi coś rozbiera - byłam dziś u lekarza - wirusowe gardło katar i coś pokasłuje - narazie bez antybiotyku i moze się uda w pracy aaaaaaaaaaaaa własnie tego tez mi nie zacytowało Gucia gratulacje włąśnie w pracy dalej mamy ganiankę, ale moze bedzie jeszcze jeden inspektor i oby bo jednak dwoch to za mało na cały powiat no i moj ford mi sie popsul - kolektor mi rozwaliło od wybuchu gazu - ale juz zrobiony Grzes juz wyśmienicie chodzi nawet zaczyna begać wykloca sie ze mna - to chyba szkoła Izy - i chce zawsze postawić na swoim zainteresowany jest wszystkim co zjadliwe i niezjadliwe - tak powaznie to zje chyba wszystko o ile mu dam bo z gryzieniem słabo, ale i śmieci zbiera do buzi, zmuszona jestem pilnowac porządku no i chyba mu się przebiła górna lewa 4 - ale nie moge obejrzec bo mi nie daje to tak w skrodcie bo mały juz mnie szarpie i pewnie mi zaraz wyłaczy kompa - a juz drugi raz nie dam rady napisać
SKARBY http://suwaczki.maluchy.pl/li-29517.png http://www.suwaczek.pl/cache/7f96cc3fa9.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-38189.png Edytowane przez magdawikp Czas edycji: 2010-11-17 o 19:05 |
|||||||
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=magdawikp;23302006]ja tez od jakiegoś czasu piorę w normalnym i nic się nie dzieje
przyłączam się ja nie lubię prac domowych - ale muszę ![]() Aniu [QUOTE=[B]kachula27[/B];23283150] A ja musze sie pochwalic(wiem ze Wy juz dawno macie to za soba)ale moje dziecie zaczeło samo klekac na kolanka w łożeczku trzymajac sie szczebelek Cytat:
|
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
mieliśmy na zabieg jechac w tę niedzielę ale nici z tego, pewnie dopiero po nowym roku
a zpomniałam jeszcze napisac, ze Grześ się nauczył na moje nieszczęście włazic nałóżka i niby schodzic - choć tu probuje nasladować Ize wiec różnie bywa i dużo tańczy - kazda muzyka on tańczy - TZ nie ma czasu jak to facet od marca podłączyć wiezy wiec muzyki słuchamy tylko na cyfrze i mały często tańczy przy MTV albo włacza sobie organki i tańczy i tak potrafi nawet 30 minuti chyba tyle z nowości u nas |
|
|
|
#1574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejku więc życzę wszystkim Wam zdróweczka, i gratulujemy zębulka
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal źle się czuje
![]() Wojtu ś ma katar ale nie jest (odpukać) aż tak uciążliwy, spi ładnie, wesoly jest. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- a ja nadal źle się czuje ![]() Wojtu ś ma katar ale nie jest (odpukać) aż tak uciążliwy, spi ładnie, wesoly jest. Tak więc mam nadzieje że bedzie nadal ok ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Kachula ja mam pytanko o tą zarąbistą huśtawkę, ty ją masz zamotowaną na tej rurce roxporowej? o tak jakoś mi niestabilnie ti wygląda. I czy moża by ją zawiesić na kołkach metalowych w futrynie?
|
#1577 | ||
|
Zadomowienie
|
Heloł
I dziewczyny proszę o kciuki bo jutro mi mają klienci dac znać czy zdecydują się na mieszkanie które im dziś pokazałam Jakby to wypaliło to już do końca roku z kumpela nie musimy pracować ![]() Cytat:
Cytat:
A i Wiki wita Grzesia w klubie zbieraczy okruchów, śmieci, włosów i wszstkiego co można po kryjomu z ziemi do buzi włożyć Ale nie martw się ja też podobno tak wszystko zbierałam więc da się to przeżyć
|
||
|
|
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
uff nadrobilam, latwo nie bylo
![]() buziaki dla solenizantow! gratuluje zabkow, no i ierwszych slow! Lucky sliczne zrobilas pamiatki, ja sama wyprodukowalam zaproszenia na roczek, ale chwalic sie nie ma czym. No i fotki Bianki przepiekne!!! zazdroszcze takiej pamiatki a ktos pisal, ze to dynia, a to przeciez sliczna mandaryneczka ![]() Aniulka nie zalamywac sie nam tutaj! i duzo, duzo zdrowka dla wszsytkich chorowitkow! przepraszam, ze sie nie odniose do wszystkich, ale mam teraz mlyn, jutro roczek wyprawiamy ;/ lece jeszcze do klubu i na KK, obczaic co to za kluseczki zielone ![]() edit: zapomnialam pogratulowac Vitreus i Guci
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-11-17 o 21:03 |
|
|
|
#1579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, zdecydwoanie odkladam ten zakup po nowym roku... Cytat:
Upsssss.....oby sie szybko spral do normalnego... Cytat:
To tradycyjnie dla was duzo zdrowka i jak najmniej antyniotykow jak sie da Cytat:
![]() No oczywiscie kciuki sa ![]() André tez wszystko zbiera...znaczy sie - chcialby zbierac, bo niedobra mamusia mu nie pozwala...on malo, ze zbiera to jeszcze to, co za duze, zeby zabrac probuje np. polizac chociaz... np. ostatnio przyczepa kempingowa stala przy drodze taka duuuza...maly oczywiscie oczy jak talerze, obszedl ja z 10 razy, wymacal a jak tylko stanelam dwa kroki dalej to juz z jezorem do opony lecial... ![]() W ramach tematu w Klubie - wstawilam przepisy na zupe szpinakowa do KK... ![]()
|
|
#1580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dla Wikiego za buta---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Fajne musialo to wygladac z tym jezorem
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Kate kciuki zaciśnięte!
Madziu zdrówka dla Was Fajnie musi wyglądać jak tak długo tańcuje
|
|
|
|
#1582 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zamowilam sobie stolik jako jeden z prezentów na roczek.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I moim zdaniem bardzo dobrze moja ciemnooka Olu przejrzalam ostatnio Wasze foty, tam co linka dawałaś i blond to u Ciebie nieporozumienie... moim zdaniem. Teraz super wyglądaszCytat:
Virteus - gratki kolejna mamusiu ![]() Madziu zdrówka. Acha Ola - byliśmy w dwoch parkach, Staś jadł obiad na swiezym powietrzu, potem my, potem znowu maly deser- taka wycieczka 6 godzinna sie z tego zrobila. Ale ja zawsze dlugo łażę o ile nie pada. Nawet jak pada - to do galerii idziemy
|
|
|
#1583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wcale nie czuję się z tego powodu egoistkąCytat:
wiki za buta |
||
|
|
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
woow, 8.20 a ja jestem pierwsza dzis mnie z łóżka wygoniła @, musiałam lecieć po nospe i koreczki do apteki.. ehh.. miałam budzić tż ale tak słodko spał ![]() Katekate - to trzymam kciuki i gratulacje za buta Konspi, podziwiam to łażenie u mnie nie ma gdzie nawet tyle chodzić, bym musiała jechać autem do centrum bardziej a zwyczajnie mi się nie chce.. Dziś bym pojechała gdzieś ale na razie zwijam sie z bólu, mam włosy do umycia, mieszkanie do posprzątania i brak pieniędzy do wydania, więc nie będę raczej lizać ciastek przez szybę ![]() Magda, ale wy chorowitki jesteście nooo... dużo zdróweczka!!!aaa i mam pytanko... dajecie dzieciom już normalne mleczne produkty, np jogurty? Moja mama dała Blance i nic jej nie bylo, bardzo jej smakował.. A mi dajcie baty, ale kupiłam sobie mleczną kanapkę KInder i Blanka mi całą zjadła ![]() w sobotę znów idziemy na baby boom bum )
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja daje serki- danio, bakuś, zwykłe homogenizowane.
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
ja daję Danio już od dawna
pomóżcie mi, jaki prezent można kupić pięciolatce? tylko skromny tak do 40 zł
|
#1587 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
U nas maly tylko troche z rana poszaleje z nami w lozku, ale zaraz chce leciec dalej... ![]() My tez czesto wychodzimy z domu na pare godzin, jemy w drodze, ale teraz po galeriach staram sie nie chodzic, bo takie skupiska ludzi wydaje mi sie, ze same bakterie... Cytat:
André jadl juz cos tam mlecznego i bylo ok... Dzien doberek maly poszedl spac o 9 i jeszcze spi a ja potraktowalam podloge w kuchni wybielaczem do fug, zmylam i juz wszystko ladnie wyglada ![]() Pozniej wpadnie do nas kolezanka albo spotkamy sie na miescie... ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Ja bym jakas ksiazeczke kupila albo puzzle Ale moze taki laptopek/tablica/znikopis: http://allegro.pl/wielofunkcyjny-lap...308171199.html
|
|
#1588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
brawa za buta ![]() no i kciukasy za to co ma wyjść bardzo dobrze Katevalley jak tam włoski ?? a ja też mam jeszcze proszek dla dzieci ale spróbuję juz też wyprać w naszym moja mama wozi mi z niemiec płyn do płukania LENOR i wiecie co to jest płyn a nie to co u nas, te lenory są rozcieńczane chyba raz wypłukałam w tym płynie z niemiec od Agusi ciuszki i nic jej tez nie było a jest faktycznie mocny, tylko że dałam podwójne plukanie bo się przestraszyłam by nie dostała wysypki bo siostra za słabo wypłukała i dostała wysypki i wiecie co chyba mam znów cukrzyce z poprzedniej ciąży zostały mi listki do mierzenia poziomu cukru we krwi i zrobiłam sobie po godzinie po śniadaniu i już mam podniesiony cukier ehh już jest podniesione więc wcześnie to przyszło ![]() na 12 jade na szpital i zobaczymy co powie lekarka
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Aniulka przynajmniej wiesz co to znaczy...Dasz radę!
|
|
|
|
#1590 |
|
Wtajemniczenie
|
Zeberko troche mnie juz to wszystko męczy
jak nie urok to sraczka jak sie to mówi, ciągle pod górke no musze to przetrwać ale będzie mi ciężko, przy Agusi to cukrzyca puźno wyszła i jakoś wytrzymałam z diętą śmieszną i Agusia nie była duża ale teraz się boję bo tak wczesnie i już cukrzyca się pokazała, a ja na diecie nie umie byc, te warzywa, owoce, przy przepuklinie też nie mogę jeść nic co powoduje wzdęcia czyli różne bigosy fasolki mniam mniam idą na odstwkę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH JUBILATÓW
DLA SANDRY OD GUCI DLA MAJI OD ASIOCZKI
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

i fajna sprawa - czasami maly jak jest zmeczony, ale nie moze spac to pohusta sie, poslucha muzyczki, poprzytula pieska i od razu widac, ze mu lepiej... 

), pianinko i cos tam jeszcze....to raczej odpuszcze ten stolik...po nowym roku czy jakos tak...
on ogolnie kochany jest, ale facet jak facet - jak chory to kazdy gorzej upier..liwy niz dziecko.... 

Już wiem o jaką firmę Ci chodzi
55kg
ech i tak nie mam kiedy tego iść wyciąć , ani z kim dziecka zostawić i pozostaje mi się przyzyczaić chyba. Mam w głupim i widocznym miejscu. Wkurza mnie to potem na fotach albo pytania co to mam...ciocia ostatnio pytała co mi się stało, bo myślała, że ktoś mnie napadł i dusił

wiec kawke chyba tez sobie strzele