|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
snow, to jest dokladnie ta?
http://lorealparis.pl/img/l10n/produ...2/HCo21_25.jpg
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3213 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ja się na tym nie znam, ale mozesz mi powiedziec co to znaczy 10.13? kolor tonacji?
przepraszam ze tyle pytam |
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sa barwniki 1 to popiel a 3 zloto, w przypadku tego koloru dominujaca jest popiel bo 1 jest pierwsze po przecinku. Czyli, ze jest to kolor popielaty ze zlocistym polyskiem - i tak to wyglada w praktyce tez a 10 to poziom
|
|
#3215 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Alez nie ma za co
![]() Dziewczyny wiecie moze jak podlinkowac wyraz w podpisie? Tzn np jak mam tam napisane "wymiana" i pod spodem link a chcialam, zeby ten link znajdowal sie w slowie "wymiana" to jaki kod wpisac? Probuje ten standardowy taki ktory znalazlam w necie ale nie dziala ![]()
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
jak wybierasz wklej link, to kwlejasz go w tto okienko klikasz okej, pojawia sie w edytorze i ja odrazu bez spacji bez niczego pisze slowo jakie chce i wysylam wiadomosc.
[ URL="http ://google.pl"] http://google.pl [/URL ] tutaj wpisuje nazwe taka jaka chcesz zeby sie wyswietlalo ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- zaplatlam warkocz, czekam az shrek sie nagra na plyte dla Zuzi i lece spac dobranoc
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
zffazoffana 100 lat!!!
Dziewczyny czy ktoras z was uzywala tego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-1.html&next=1 wydaje sie byc super,a jakby tego bylo malo jest promocja kup jeden a drugi dostaniesz gratis
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Caate dziekuje wlasnie tak robie ale mi nie dziala
|
#3220 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ale bez spacji i w " " wkleic link do wymianki, tez nie dziala?
[ URL="https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476200"] wymiana [/URL ] usun spacje przy URL Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-11-17 o 23:26 |
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja po małym spa
demakijaż prysznic masaż syrenką peeling ciała balsamowanie ciała balsamem z masłem shea krem babydream na twarz i zaraz mykam spać
|
#3223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Uff dzisiaj na szczęście już czwartek, niedługo się wyśpię porządnie Ale mi się dzisiaj wstawać nie chciało jejkuuu. Dobra lecę do pracy
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
zffazoffana wszystkiego najlepszego !!!
![]() Caate na Twoim miejscu jednak bym zrezygnowała z tej pracy chyba |
|
|
|
#3225 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale beznadziejna pogoda, najchętniej to by się leżało cały dzień pod kocykiem do tego winko i TŻ jako przytulanka ![]() Maseczkę, o której wczoraj pisałam, to mogę polecić, fajnie się wchłonęła i daje ładny delikatny koloryt Miłego dnia
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajsze spamowanie:
umyłam włosy odżywka na włosy balsam na ciało serum do biustu maseczka oczyszczająca na twarz peeling twarzy połknęłam merz special dzisiaj planuję porobić maseczki nawilżające i pomalować pazurki |
|
|
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja zaraz idę nałożyc miud pomieszany z żółtkiem i odywką na włosy..
A potem nałożę jakąs maseczke na twarz
|
#3228 | |||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzisiaj mam zamiar się mega wySPAmować ![]() Cytat:
Hmm chyba niczym się nie różnią. Ja mam na swoim napisane, że jest z jodły syberyjskiej. A te, które podałaś, mają takie samo pochodzenie. Ale dla pewności bym kupiła ten pierwszy, bo ma takie samo zastosowanie jak mój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zffazoffana Wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń!
|
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
co tu taka cisza. Myślałam, że będę miała do czytała co najmniej stronę a tu ![]() Dzisiaj planuję mega spamowanie bo cały wieczór mam wolny i zajmę się tylko sobą
|
#3230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na razie siedzę od godziny z maską Bingo kompleks algowy, i chcę już ją skończyć bo zapach mi nie odpowiada
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
Alessandra- http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=415673 to ten , recenzje ma dobre ,ale u mnie się nie sprawdził
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
wszystko nadrobiłam więc jestem na bierząco Zaopatrzyłam się ostatnio w to serum do biustu Eveline, i jak na razie mogę tylko tyle powiedzieć że fajnie się wchłania i ślicznie pachnie Niestety zauważyłam że moje włosy są w niezbyt dobrym stanie;/ i jak tylko będę miała jakąś kasę to muszę iść do fryzjera na podcięcie bo masakra. zffazoffana wszystkiego najlepszego caate ale ty masz fajne te loczki teraz wiem o co ci chodziło z tym kolorkiem, ale jednak wstrzymałabym się z farbowaniem... Alessandra ja bym nie polecała spania w tych "ślimaczkach", próbowałam i rano była porażka bo włosy takie zmięte no i całkiem nieładne. Ja np zawsze robię po umyciu wieczorem, potrzymam tak z godzinkę i rozpuszczam normalnie kładę się spać i rano loczki fajne nie rozprostowują się... Cytat:
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
A mnie dalej męczy ten brzuch Dziś tak rano mnie bolał i byłam tak okropnie osłabiona, że myślałam, że do szkoły nie pójdę, ale się w końcu zmobilizowałam i dotarłam na 10... Godzinkę temu skończyłam korepetycje z matmy - jutro mam bardzo ważną i jedyną poprawę i muszę to zaliczyć tak w miarę jakoś (jeśli chodzi o przedmioty ścisłe to jestem noga z tego, także jak z matmy dostaję 2 to jestem wniebowzięta ) Aktualnie Was sobie trochę poczytam, może poodpisuję jak zdążę, bo ok.19 idę z Tż'em odprowadzić moją siostrę na zajęcia, bo mamuśka ma akurat umówioną wizytę na paznokcie
|
|
#3234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy to pojedyncze wlosy mi wyciaga, bo gumki nie umie rozwiazac, a warkocz jej sie podoba i lubi jak go mam, a wszystkie koky, a co dobeiro rozpuszczone wlosy to sie bawila, rwala itp![]() co do kolru, zafarbuje za meisiac na sylwestra, juz wybralam farby ![]() a zalezy jak bede z kasa stala to albo wizyta u fryz, albo sama. ale raczej sama, bo z TZ nad morze na sylwka jedziemy na 3dni i pojdzie nam z 400zl ![]() Cytat:
![]() no i obrus ecry jest bordowy ![]() wiec, teoretycznie nie potracila mi z pensji, ale nie dala mi tez napiwku no ale nei dziwie sie, to sa meble zabytkowe, sprowadzane z francji i kosztuja majatek, wiec i tak lagodnie mnie potraktowala. Tymbardziej, ze rozmawialam wtedy z nia przez telefon, bo listonosz przyszedl a zuzia bawila sie lalkami i wracam a widze jak woda kapie, a zuzia zamiast przyleciec do mnie, pobiegla do swojego pokoju udajac ze nic sie nie stalo... ja zaraz namaluje jakies malinowo-fioletowe kwiatki na paznokciach ![]() i zadbam o buzke, bo mam suuuuuuucha strasznie
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
caate a kiedy jakieś filmiki urodowe będą?? zazdroszczę sylwestra
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
caate -
no to nieźle! Mi to by chyba serce wyskoczyło na wierzch i jeszcze do tego dziecko obok ze mną , masakra !! Ale dobrze, że dostałaś ten kod i będzie włączany alarm, bo to może nic takiego a może naprawdę zdarzyć się coś okropnego.. I jeszcze te okna...A te słupki i w ogóle ta całość to jakiś żart?! dianulaa - cynamon Elvii - a na co działa aloes do picia? Aha rozumiem, ale dziękuję bardzo za odpowiedź i tak i tak tillavanilla - niestety nie stosowałam, ale kiedyś przeglądałam właśnie Wizaż w poszukiwaniu czegoś do twarzy i ten ma naprawdę super recenzje, ja bym brała ramoncia217 - a jaki to balsam z tym shea? angelwithoutsoul - dziękuję bardzo magne - dziękuję Ale tego miałam próbkę i niestety też się nie sprawdził - świeciłam się jeszcze gorzej niż przy Antheliosie La Roche Posay ( a on też ma cudny błysk ) ... loluska - oo dziękuję bardzo, dzisiaj je zrobię i zobaczymy jaki jutro będzie efekt A właśnie myślałam, czy przed tymi loczkami nie potrzymać dziś tak z godzinki mocno nawilżającej odżywki i dopiero je zrobić i potem rozpuścić czy po prostu umyć i tak będzie najlepiej, to ma jakieś znaczenie? ![]() edit: Ja lecę Kochane, muszę się przebrać bo aktualnie w dresiku siedzę i poprawić szybciutko makijaż, bo Tż jednak wcześniej będzie i wcześniej wychodzimy Później do Was na pewno wpadnę, ale jeszcze dokładnie nie wiem o której, bo mam jeszcze dziś do nauki całą kategoryzację hoteli na jutrzejsze hotelarstwo ![]() Miłego wieczoru
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-11-18 o 18:28 |
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym nagrac filmiki ale nie ma kosmetykow. Uzywam teraz tylko perlowego cienia, robie kreski i to czasami,tusz, nie uzywam podkladu bo zapycha mnie wszystko. nie mam co Wam pokazac
![]() a tymbardziej, ze nie mam cieni i nie zapowiada sie zebym kupila, bo TZ nie ma kasy wiec nie dostane na prezent, a wole spedzic z nim sylwestra i znajomymi niz cienie... my bierzemy domek, gdzie nie znamy nikogo, dlatego ja biore swoje 2przyjaciolki z chlopakami i mam nadzieje, ze bedzie okej ![]() Cytat:
dochodze do wniosku, ze bede kazdemu odradzac takie okna, bo to nie gwarantuje bezpieczenstwa, za bardzo kusi... a ta moja uliczka, to cale szczescie, ze sasiada mam bogatego, ktory ma duzo tirow i staranowal rano bo musial w trase jechac
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie piekne
![]() Caate ja dopiero dzis doczytalam Twoja wczorajsza historie z Zuzia..Jestem w szoku, ja bym nie wyrobila, jestem straszny tchorz ![]() ![]() Uwazaj tam na siebie I zazdroszcze sylwestrowego wypadu nad morze! Super pomysl ![]() A ja zaraz ide zadbac o wloski, pozniej nabalsamuje sie, umyje buzke zelem i cos tam jeszcze wymysle
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

przepraszam ze tyle pytam
To sa barwniki 1 to popiel a 3 zloto, w przypadku tego koloru dominujaca jest popiel bo 1 jest pierwsze po przecinku. Czyli, ze jest to kolor popielaty ze zlocistym polyskiem - i tak to wyglada w praktyce tez

Ale mi się dzisiaj wstawać nie chciało jejkuuu. Dobra lecę do pracy
Hmm chyba niczym się nie różnią. Ja mam na swoim napisane, że jest z jodły syberyjskiej. A te, które podałaś, mają takie samo pochodzenie. Ale dla pewności bym kupiła ten pierwszy, bo ma takie samo zastosowanie jak mój 

no i całkiem nieładne. Ja np zawsze robię po umyciu wieczorem, potrzymam tak z godzinkę i rozpuszczam
Dziś tak rano mnie bolał i byłam tak okropnie osłabiona, że myślałam, że do szkoły nie pójdę, ale się w końcu zmobilizowałam i dotarłam na 10... 
) ...