Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 290 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 20:50   #8671
ULAS787
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej dr .Skwiercz operuje albo w Rumi albo w Gdańskua wybór i rozmiar wkładek zależy od wielu czynników od tego czy rodzilas , od wyjściówki .od wymiarów,od efektu który oczekujesz itpjakie masz wymiary?pod biustem w biuscie wzrost i wagę?rodzilas?

pod biustem mam 75 a w biuście jakieś 96 ale obwisłe bardzo . jestem już po dwóch dzieciaczkach, więc nie wiem jak ona mi może pomóc bo strasznie aby nie chciała ciąć w kotwicę i wolałabym pod mięsień, a tak na marginesie to ile może odemnie wziąść, bo mam jak narazie 10 tyś.....

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

aha, moja waga teraz 55kg i 158 wzrostu;-) i jak??? co myślicie co może mi Pani doktor zaproponować?
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:33   #8672
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
pod biustem mam 75 a w biuście jakieś 96 ale obwisłe bardzo . jestem już po dwóch dzieciaczkach, więc nie wiem jak ona mi może pomóc bo strasznie aby nie chciała ciąć w kotwicę i wolałabym pod mięsień, a tak na marginesie to ile może odemnie wziąść, bo mam jak narazie 10 tyś.....

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

aha, moja waga teraz 55kg i 158 wzrostu;-) i jak??? co myślicie co może mi Pani doktor zaproponować?
myśle ze zaproponuje ci anatomy one sa drozsze niz okrągłe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:37   #8673
inna_85
Raczkowanie

AAAAAA ja następna w kolejce!!!!
zaczyna mnie to przerażać!
zaczynam się bać i z drugiej strony nie mogę się doczekać!!!

18.11.2010

Yoko 17.11 i jak kochana ???
czekamy na wieści

Inna_85 22.11 4 dni
Dragon 26.11 8 dni
Magera 08.12 20 dni
Kejsiii 15.12 27
dni
Machszi 08.01. 51 dni
Karolagda 10.01.(?) 53 dni
Nessy88 27.01.(?) 71 dni
kasikkk87 14.02.(?) 88 dni
Gawronska 22.02.96 dni
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 21:58   #8674
didula
Raczkowanie

GG do didula

Hey Dziewczynki

To jest moj pierwszy post w tym temacie, czytam i czytam ale tego jest tak dużo że głowa mi pęka. Chce sobie powiekszyc cycuszki ( mam rozmiar B, obwisłe). Karmiłam mojego synka przez rok czasu i niestety jak wiekszosc z kobitek mam problem "brzydkich piersi". Szukam super chirurga Prosze o pomoc oraz o Wasze opinie na temat lekarzy. Chcialabym rowniez ogladnac wasze piersi ale niewiem co zrobic aby wejsc do galerii?
didula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:04   #8675
alis280
Raczkowanie

dziewczyny witam---
tyle się piszę o asymetrii , ja nie miałam asymetrii w naturalnych -miałam ładne swoje równe piersi ale ciut za małe, a zobaczcie co po roku się dzieje z moimi 325 m plus -- nowymi cycuchami....od J.J.
czy ja wymyślam i się czepiam?wstawiam specjalnie 4 fotki w nowym albumie dostępnym --ja widze różnicę - inaczej się ułożyły, sutki na innych wysokościach--wiem, że nie ma tragedii, że bywa gorzej, ale jestem perfekcjonalistką i jestem coraz bardziej zła i rozczarowana --proszę o opinie, bo może ja mam jakiegoś już świra?chciałam ,żeby były idealne-równe----
a są coraz gorsze z upływem czasu-- tak mi się wydaje..........a Wy jak sądzicie?
moja lewa pierś opadła niżej jest b. płaska a prawa okrągła i ciut wyżej, dlatego ta różnica--
jakby w jednej mięsień inaczej trzymał tą wkładkę.....widać , że jedna jest wypchana wyżej a druga niżej?
czy Wam by to nie przeszkadzało?czekam na opinie..pozdrawiam..
ps.

teraz moja satysfakcja z operacji jest coraz gorsza--ciekawe co doktor na to? ja nie miałabym zamiaru płacić za poprawkę.....swoje miałam równe-zdjęcia na dowód mam!!!!co robić?póki co wysłałam @ i fotki do dr J.J i cierpliwie czekam.
Stary 2010-11-18, 22:16   #8676
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
dziewczyny witam---
tyle się piszę o asymetrii , ja nie miałam asymetrii w naturalnych -miałam ładne swoje równe piersi ale ciut za małe, a zobaczcie co po roku się dzieje z moimi 325 m plus -- nowymi cycuchami....od J.J.
czy ja wymyślam i się czepiam?wstawiam specjalnie 4 fotki w nowym albumie dostępnym --ja widze różnicę - inaczej się ułożyły, sutki na innych wysokościach--wiem, że nie ma tragedii, że bywa gorzej, ale jestem perfekcjonalistką i jestem coraz bardziej zła i rozczarowana --proszę o opinie, bo może ja mam jakiegoś już świra?chciałam ,żeby były idealne-równe----
a są coraz gorsze z upływem czasu-- tak mi się wydaje..........a Wy jak sądzicie?
moja lewa pierś opadła niżej jest b. płaska a prawa okrągła i ciut wyżej, dlatego ta różnica--
jakby w jednej mięsień inaczej trzymał tą wkładkę.....widać , że jedna jest wypchana wyżej a druga niżej?
czy Wam by to nie przeszkadzało?czekam na opinie..pozdrawiam..
ps.

teraz moja satysfakcja z operacji jest coraz gorsza--ciekawe co doktor na to? ja nie miałabym zamiaru płacić za poprawkę.....swoje miałam równe-zdjęcia na dowód mam!!!!co robić?póki co wysłałam @ i fotki do dr J.J i cierpliwie czekam.

Hej nie dołuj się !!!
Gdybyś nie opisała że masz różnicę to ciężko to by zauważył. Dopiero jak się dobrze przyjrzeć to trochę widać różnicę - ale to odrobina więc nie ma co się przejmować. Głowa do góry kochana!!!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:20   #8677
alis280
Raczkowanie

może i panikuję...ale , marzyłam o równiusieńkich piersiach....schudłam ostatnio może to dlatego się różnią--ach te cycki........

Edytowane przez alis280
Czas edycji: 2010-11-18 o 22:33
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:45   #8678
beatrycze1
Raczkowanie

Szczerze bardzo minimalna jest różnica gdybym ja taką miała to bym się cieszyła niestety u mnie jest gorzej
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 08:46   #8679
Foxy89
Rozeznanie

Dziewczyny, pokażcie swoje cycole! Już kilka dziewcząt pozwoliło mi wejść w ich galerie (za co dziękuję), ale chętnie obejrzałabym więcej. Może w końcu zdobędę się na odwagę?...
Stary 2010-11-19, 09:16   #8680
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
może i panikuję...ale , marzyłam o równiusieńkich piersiach....schudłam ostatnio może to dlatego się różnią--ach te cycki........
Cos ten JJ ma ostatnio zla passe.
Tyle reklamacji na raz.

Alis
Faktycznie minimalnie widac roznice ,
ale widac ja tez juz na tych duzo wczesniejszych fotkach, wiec to chyba nie kwestia czasu po operacji.
Piszesz,ze nie mialas asymetrii . Nie widac dobrze na fotkach wyjsciowki. Moze jednak mialas niewielka ? Ale nigdy jej nie zauwazylas ?

W kazdym razie masz sliczne piersi i chyba z powodu tego milimetra nie powinnas sie poddawac poprawce. Tak mysle.

W kazdym razie rozumiem,ze masz nerwa.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 09:40   #8681
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dziewczynki,
a ja myśle , ze trochę przesadzacie. Przecież żadna z nas nie ma idealnych piersi (tych swoich naturalnych) równiutkich i co do kształtu i co do wielkości. Implant to tylko implant, a powiększenie to powiększenie, a nie wszelakie korekcje piersi... pojemność zmienia sie co ok. 30-60 cc, projekcja jeszcze inaczej i wg mnie bardzo ciężko jest tak poprawić asymetrię, zeby bylo idealnie.
Moje piersi też nie są identyczne... jedna jest większa, druga mniejsza i jedna jest delikatnie nizej i bardziej w bok, ale... takie miałam swoje piersi przed op, tylko dopóki mi tego Dr nie powiedział, to nie widziałam tych różnic na takich "maluchach". Owszem, mogłam wziąć dwa r óżne implanty, ale wtedy piersi nadal różniłyby się, tylko mniejsza byłaby większa i na odwrót.

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 09:55   #8682
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
a ja myśle , ze trochę przesadzacie. Przecież żadna z nas nie ma idealnych piersi (tych swoich naturalnych) równiutkich i co do kształtu i co do wielkości. Implant to tylko implant, a powiększenie to powiększenie, a nie wszelakie korekcje piersi... pojemność zmienia sie co ok. 30-60 cc, projekcja jeszcze inaczej i wg mnie bardzo ciężko jest tak poprawić asymetrię, zeby bylo idealnie.
Moje piersi też nie są identyczne... jedna jest większa, druga mniejsza i jedna jest delikatnie nizej i bardziej w bok, ale... takie miałam swoje piersi przed op, tylko dopóki mi tego Dr nie powiedział, to nie widziałam tych różnic na takich "maluchach". Owszem, mogłam wziąć dwa r óżne implanty, ale wtedy piersi nadal różniłyby się, tylko mniejsza byłaby większa i na odwrót.

Wlasnie.

Ale u Beatryczka to mocno widac. Nawet sam doktor JJ teraz stwierdzil,ze jak podczas poprawki da implant o 25 cc wiekszy to tez moze nie wypelnic w 100 % tego pustego miejsca.
Wiec sie pytam jak mogl tego nie zauwazyc za pierwszym razem ?
No bronic go w tym przypadku raczej nie mozna.
Stary 2010-11-19, 10:12   #8683
horo
Zakorzenienie

GG do horo

jeśli coś jest rzeczywiscie nie tak, to się zgodzę, ze Dr powinien "odpowiednio" zareagować.

Ale jak ktoś zaczyna wyszukiwać niedociągnięcia w swoich piersiach i zaczyna obarczać winą za ich "nieidealność" Dr, to przesada... moze pretensje powinno się skierować do Pana Boga... jeśli wogóle...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

przejrzałam kilka galerii...

Beatrycze,
narawde coś tam u Ciebie widać nie tak
i powinnaś odwiedzić Dr, a jeśli poprawka okaże się konieczna, to na pewno nie aż taki koszt... jedynie anestezjolog...

Stary 2010-11-19, 10:18   #8684
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
jeśli coś jest rzeczywiscie nie tak, to się zgodzę, ze Dr powinien "odpowiednio" zareagować.

Ale jak ktoś zaczyna wyszukiwać niedociągnięcia w swoich piersiach i zaczyna obarczać winą za ich "nieidealność" Dr, to przesada... moze pretensje powinno się skierować do Pana Boga... jeśli wogóle...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

przejrzałam kilka galerii...

Beatrycze,
narawde coś tam u Ciebie widać nie tak
i powinnaś odwiedzić Dr, a jeśli poprawka okaże się konieczna, to na pewno nie aż taki koszt... jedynie anestezjolog...

Horo
Beatryczek juz pytala doktora.
On chce za poprawke 7 tys. Jest w tym na pewno cena nowego implantu ( a przeciez on go dobral zle ).
Ja bylam w szoku, bo mi krwiaka przeciez za darmo usuwal.
Nie placilam ani za anestezjologa ani za dodatkowa noc w klinice ani za jego prace.
Stary 2010-11-19, 10:23   #8685
ULAS787
Raczkowanie

Cytat:
myśle ze zaproponuje ci anatomy one sa drozsze niz okrągłe

Hej;-)
a ile kosztują u Dr. Skwiercz anatomy a ile okrągłe? tak w przybliżeniu oczywiście, bo nie wiem ile muszę szykować;-)
Stary 2010-11-19, 10:23   #8686
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Horo
Beatryczek juz pytala doktora.
On chce za poprawke 7 tys. Jest w tym na pewno cena nowego implantu ( a przeciez on go dobral zle ).
Ja bylam w szoku, bo mi krwiaka przeciez za darmo usuwal.
Nie placilam ani za anestezjologa ani za dodatkowa noc w klinice ani za jego prace.
aha, nie doczytalam...

czyli policzył za anestezjologa i implanty... nie chce go tłumaczyć, ale ja też tak płaciłam za 2-im razem... Dr nie wziął nic za swoją pracę. A nowych impalntów żaden Dr nie podaruje za darmo...

A Twój krwiak byl powikłaniem pooperacyjnym, dlatego nie płaciłaś nawet za anestezjologa...

wiem, ze takze u innych Dr, jesli jest powikłanie, to za darmo, a za nowe implanty się juz płaci... kiedyś na różowym była laska, która miała cc. Samo usunięcie cc nie kosztowałoby jej nic, ale od razu wymieniała implanty i za to juz musiała zapłacić. Tak chyba jest wszedzie...

Stary 2010-11-19, 10:30   #8687
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
aha, nie doczytalam...

czyli policzył za anestezjologa i implanty... nie chce go tłumaczyć, ale ja też tak płaciłam za 2-im razem... Dr nie wziął nic za swoją pracę. A nowych impalntów żaden Dr nie podaruje za darmo...

A Twój krwiak byl powikłaniem pooperacyjnym, dlatego nie płaciłaś nawet za anestezjologa...

wiem, ze takze u innych Dr, jesli jest powikłanie, to za darmo, a za nowe implanty się juz płaci... kiedyś na różowym była laska, która miała cc. Samo usunięcie cc nie kosztowałoby jej nic, ale od razu wymieniała implanty i za to juz musiała zapłacić. Tak chyba jest wszedzie...

Juz tez tak myslalam i zapewne tak wlasnie jest.
Ale wkurzajace jest to,ze nie wzial od razu pod uwage dwoch roznych implantow ,a teraz dziewczyna musi placic za nowy z wlasnej kieszeni.
Dlatego najlepiej konsultowac zawsze u kilku lekarzy.
Stary 2010-11-19, 10:43   #8688
korinka
BAN stały

Lenka - gratuluję! teraz jak przetrwasz te pierwsze dni to będzie coraz lepiej! a jaki masz teraz rozmiar cycuszków??
A tak a propos tej afery ze szwedką to jestem w szoku.....generalnie strach pomyśleć co teraz będzie się działo...w sensie ze każda następna operacja będzie pełna obaw i niepokoju! ale mam nadziej, że ta historia to tylko jeden jedyny przypadek!
Dominika87 - mając implant da się karmić piersią dziecko. I nie zawsze jest tak ze poprawka jest konieczna! to raczej indywidualna sprawa
Alis! ta Twoja asymetria jest prawie niewidoczna...ja wiem, że Ty to pewnie widzisz najlepiej...ale dopiero jak się mocno przyjrzałam to zawuażyłam niewielkie różnice....!

korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:13   #8689
kejtigda
Wtajemniczenie

Któraś dziewczyna pytała o 3miejskich lekarzy, według mojej opini to dr Skwiercz oraz Zdzitowiecki się liczą. Ewentualnie Muraszko ale jego efekty widziałam tylko na zdjęciach a nie na żywo ale też wrażenia miałam różne. Dr Skwiercz ma te przewagę że wkłada pod oba mięśnie jako jedyna Co do pani dr Grobelny, gusta są różne jednak ja bym wolała w ogóle nie robić biustu niż robić u niej, ale każdemu się podoba co innego

Asymetria jest u każdego, choć czasem tak mała że nie trzeba korygować. Ja np myślałam że mam równe cycuchy a się okazało że nie Większe implanty będę wkładać tego samego rozmiaru i mam nadzieję ze będzie ok
Stary 2010-11-19, 12:26   #8690
beatrycze1
Raczkowanie

Horo to nie moje widzimisie i ja rozmawiałam z nim przyznał że pierś jest mniejsza i tak już zostanie ,tylko że to on dobierał implant widząc moja asymetrie nie miał bladego pojęcia jaka róznicę ma dać postanowił 25cc nie ingerowałam licząc na wiedze lekarza to on w końcu jest specjalistą .Niestety zaraz po op lewa pierś była większa i tak już zostało .Za implant to nawet byłam skłonna zapłacic choć nie poczuwam się że to jest mój błąd ale taka cena ????
Stary 2010-11-19, 12:29   #8691
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Horo to nie moje widzimisie i ja rozmawiałam z nim przyznał że pierś jest mniejsza i tak już zostanie ,tylko że to on dobierał implant widząc moja asymetrie nie miał bladego pojęcia jaka róznicę ma dać postanowił 25cc nie ingerowałam licząc na wiedze lekarza to on w końcu jest specjalistą .Niestety zaraz po op lewa pierś była większa i tak już zostało .Za implant to nawet byłam skłonna zapłacic choć nie poczuwam się że to jest mój błąd ale taka cena ????
napisałam, ze u Ciebie rzeczywiscie widać różnicę... i ze Dr powinien "odpowiednio" zachować się w tej sytuacji

Stary 2010-11-19, 12:34   #8692
beatrycze1
Raczkowanie

No widzisz jak się zachował
Stary 2010-11-19, 12:38   #8693
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
No widzisz jak się zachował
Ja bym jeszcze osobiście się pofatygowała i porozmawiała... czasem warto

Stary 2010-11-19, 12:39   #8694
ULAS787
Raczkowanie

Hej Laseczki;-)
jak myślicie na kiedy mogę mieć op skoro jestem zapisana dopiero na 23 grudnia do dr. Skwiercz???? i podobno po nowym roku operacje te mają zdrożeć? Czy któraś coś wie na te tematy?
pozdrawiam Wszystkie;-)
Stary 2010-11-19, 12:42   #8695
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Hej Laseczki;-)
jak myślicie na kiedy mogę mieć op skoro jestem zapisana dopiero na 23 grudnia do dr. Skwiercz???? i podobno po nowym roku operacje te mają zdrożeć? Czy któraś coś wie na te tematy?
pozdrawiam Wszystkie;-)
Cena powinna Ciebie obowiazywać taka, jaka poda Tobie Pani Dr w dniu konsultacji, nawet jesli op będzie za rok ...
A co do czasu oczekiwania, to około miesiąca czeka sie zwykle u większościDr

Stary 2010-11-19, 12:49   #8696
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Hej Laseczki;-)
pozdrawiam Wszystkie;-)

Mi Pani u mnie w klinice mówiła że mam szczęście ze robie zabieg w grudniu bo wszystkie pacjentki od stycznia mają cenę o 23% wyższą ..
Czyli okragłe będą wychodzic tak jak anatomy jakieś 14tyś ..
Ale to ponoć lekarze będą mogli jakoś obejść rozkładając cene zabiegu na trzy części osobno implant pobyt w klinice i praca lekarza ..
Tak już chyba robi kilku lekarzy
Najlepiej zadzwoń do swojej kliniki i o to zapytaj .. Muszą udzielic ci odpowiedzi

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 12:52   #8697
ULAS787
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny;-)
Może moja Pani Dr. zgodzi się abym wszystko opłaciła w grudniu to byłoby super, ale zaraz zadzwonię do jej asystenta i zapytam jak to jest...hymmmmm
Stary 2010-11-19, 12:53   #8698
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Beatrycze ja mysle ze powinnas skonsultowac sie z innym lekarzem i jednoczesnie gadac z JJ i zobaczyc co powie badz sprytna!

W Gdansku slyszalam o dr Zdzitowieckim same dobre rzeczy i moja znajoma z forum tam robila!

Faktycznie z tym Gdanskiem..ciekawe jak to wytlumaczą...no nie wiem jak moglo nie byc anestezjologa...najgorsze ze duzo osob mzoe sie przez to zrazic do operacji a to przeciez nie o to chodzi, wazne zeby wybrac rozsadnie lekarza i nie robic na lewo czy cos...
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 13:05   #8699
rodzynki
Raczkowanie

Cytat:
a ta druga klinika gdzie się znajduje bo nie pamiętam???w Gdyni???jak się nazywa??
Witam jestem zupełnie nowa ,tak sobie czytam i zastanawiam się dlaczego tak odległe terminy??do spełnienia marzen dopiero w lutym???Ja umówiłam sie na konsultacjei(czekam ponad miesiąc) -az sie boje terminu bo tak sie niecierpliwie że chciałabym już ,już .Czy tyle dziewczyn chce mieć ładne duże piersi? Jak to naprawde jes? może ktoś mi powie

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Hej Laseczki;-)
pozdrawiam Wszystkie;-)
a ja dwa tygodnie wcześniej do doktor ciekawe kiedy operacja ? czy jakos sie przygotowujesz na wizytę ? mam namyśli jakieś badanie ...
rodzynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 13:26   #8700
beatrycze1
Raczkowanie

Powiem Ci tak u JJ byłam (dodam mam 200km) i gadałam dalsza rozmowa wygląda tak na meila nie odpisuje ,tel .nie odbiera wręcz odrzuca i dialog jest tylko sms parodia jak dla mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości