|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8671 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
pod biustem mam 75 a w biuście jakieś 96 ale obwisłe bardzo . jestem już po dwóch dzieciaczkach, więc nie wiem jak ona mi może pomóc bo strasznie aby nie chciała ciąć w kotwicę i wolałabym pod mięsień, a tak na marginesie to ile może odemnie wziąść, bo mam jak narazie 10 tyś..... ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- aha, moja waga teraz 55kg i 158 wzrostu;-) i jak??? co myślicie co może mi Pani doktor zaproponować? |
|
|
|
|
#8672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8673 |
|
Raczkowanie
|
AAAAAA ja następna w kolejce!!!!
zaczyna mnie to przerażać! zaczynam się bać i z drugiej strony nie mogę się doczekać!!! 18.11.2010 Yoko 17.11 i jak kochana ??? czekamy na wieści ![]() Inna_85 22.11 4 dni ![]() Dragon 26.11 8 dni ![]() Magera 08.12 20 dni Machszi 08.01. 51 dni ![]() Kejsiii 15.12 27 dni ![]() ![]() Karolagda 10.01.(?) 53 dni ![]() Nessy88 27.01.(?) 71 dni ![]() kasikkk87 14.02.(?) 88 dni ![]() Gawronska 22.02.96 dni ![]() |
|
|
|
#8674 |
|
Raczkowanie
|
Hey Dziewczynki
![]() To jest moj pierwszy post w tym temacie, czytam i czytam ale tego jest tak dużo że głowa mi pęka. Chce sobie powiekszyc cycuszki ( mam rozmiar B, obwisłe). Karmiłam mojego synka przez rok czasu i niestety jak wiekszosc z kobitek mam problem "brzydkich piersi". Szukam super chirurga Prosze o pomoc oraz o Wasze opinie na temat lekarzy. Chcialabym rowniez ogladnac wasze piersi ale niewiem co zrobic aby wejsc do galerii?
|
|
|
|
#8675 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny witam---
tyle się piszę o asymetrii , ja nie miałam asymetrii w naturalnych -miałam ładne swoje równe piersi ale ciut za małe, a zobaczcie co po roku się dzieje z moimi 325 m plus -- nowymi cycuchami....od J.J. czy ja wymyślam i się czepiam?wstawiam specjalnie 4 fotki w nowym albumie dostępnym --ja widze różnicę - inaczej się ułożyły, sutki na innych wysokościach--wiem, że nie ma tragedii, że bywa gorzej, ale jestem perfekcjonalistką i jestem coraz bardziej zła i rozczarowana --proszę o opinie, bo może ja mam jakiegoś już świra?chciałam ,żeby były idealne-równe---- a są coraz gorsze z upływem czasu-- tak mi się wydaje..........a Wy jak sądzicie? moja lewa pierś opadła niżej jest b. płaska a prawa okrągła i ciut wyżej, dlatego ta różnica-- jakby w jednej mięsień inaczej trzymał tą wkładkę.....widać , że jedna jest wypchana wyżej a druga niżej? czy Wam by to nie przeszkadzało?czekam na opinie..pozdrawiam.. ps. teraz moja satysfakcja z operacji jest coraz gorsza--ciekawe co doktor na to? ja nie miałabym zamiaru płacić za poprawkę.....swoje miałam równe-zdjęcia na dowód mam!!!!co robić?póki co wysłałam @ i fotki do dr J.J i cierpliwie czekam.
|
|
#8676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej nie dołuj się !!! Gdybyś nie opisała że masz różnicę to ciężko to by zauważył. Dopiero jak się dobrze przyjrzeć to trochę widać różnicę - ale to odrobina więc nie ma co się przejmować. Głowa do góry kochana!!! |
|
|
|
|
#8677 |
|
Raczkowanie
|
może i panikuję...ale , marzyłam o równiusieńkich piersiach....schudłam ostatnio może to dlatego się różnią--ach te cycki........
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2010-11-18 o 22:33 |
|
|
|
#8678 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze bardzo minimalna jest różnica gdybym ja taką miała to bym się cieszyła niestety u mnie jest gorzej
|
#8679 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pokażcie swoje cycole! Już kilka dziewcząt pozwoliło mi wejść w ich galerie (za co dziękuję), ale chętnie obejrzałabym więcej. Może w końcu zdobędę się na odwagę?...
|
#8680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle reklamacji na raz. Alis Faktycznie minimalnie widac roznice , ale widac ja tez juz na tych duzo wczesniejszych fotkach, wiec to chyba nie kwestia czasu po operacji. Piszesz,ze nie mialas asymetrii . Nie widac dobrze na fotkach wyjsciowki. Moze jednak mialas niewielka ? Ale nigdy jej nie zauwazylas ? W kazdym razie masz sliczne piersi i chyba z powodu tego milimetra nie powinnas sie poddawac poprawce. Tak mysle. W kazdym razie rozumiem,ze masz nerwa. |
|
|
|
|
#8681 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
a ja myśle , ze trochę przesadzacie. Przecież żadna z nas nie ma idealnych piersi (tych swoich naturalnych) równiutkich i co do kształtu i co do wielkości. Implant to tylko implant, a powiększenie to powiększenie, a nie wszelakie korekcje piersi... pojemność zmienia sie co ok. 30-60 cc, projekcja jeszcze inaczej i wg mnie bardzo ciężko jest tak poprawić asymetrię, zeby bylo idealnie. Moje piersi też nie są identyczne... jedna jest większa, druga mniejsza i jedna jest delikatnie nizej i bardziej w bok, ale... takie miałam swoje piersi przed op, tylko dopóki mi tego Dr nie powiedział, to nie widziałam tych różnic na takich "maluchach". Owszem, mogłam wziąć dwa r óżne implanty, ale wtedy piersi nadal różniłyby się, tylko mniejsza byłaby większa i na odwrót.
|
#8682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wlasnie. Ale u Beatryczka to mocno widac. Nawet sam doktor JJ teraz stwierdzil,ze jak podczas poprawki da implant o 25 cc wiekszy to tez moze nie wypelnic w 100 % tego pustego miejsca. Wiec sie pytam jak mogl tego nie zauwazyc za pierwszym razem ? No bronic go w tym przypadku raczej nie mozna. |
|
|
|
|
#8683 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli coś jest rzeczywiscie nie tak, to się zgodzę, ze Dr powinien "odpowiednio" zareagować.
Ale jak ktoś zaczyna wyszukiwać niedociągnięcia w swoich piersiach i zaczyna obarczać winą za ich "nieidealność" Dr, to przesada... moze pretensje powinno się skierować do Pana Boga... jeśli wogóle... ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- przejrzałam kilka galerii... Beatrycze, narawde coś tam u Ciebie widać nie tak ![]() i powinnaś odwiedzić Dr, a jeśli poprawka okaże się konieczna, to na pewno nie aż taki koszt... jedynie anestezjolog...
|
#8684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Horo Beatryczek juz pytala doktora. On chce za poprawke 7 tys. Jest w tym na pewno cena nowego implantu ( a przeciez on go dobral zle ). Ja bylam w szoku, bo mi krwiaka przeciez za darmo usuwal. Nie placilam ani za anestezjologa ani za dodatkowa noc w klinice ani za jego prace. |
|
|
|
|
#8685 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli policzył za anestezjologa i implanty... nie chce go tłumaczyć, ale ja też tak płaciłam za 2-im razem... Dr nie wziął nic za swoją pracę. A nowych impalntów żaden Dr nie podaruje za darmo... A Twój krwiak byl powikłaniem pooperacyjnym, dlatego nie płaciłaś nawet za anestezjologa... wiem, ze takze u innych Dr, jesli jest powikłanie, to za darmo, a za nowe implanty się juz płaci... kiedyś na różowym była laska, która miała cc. Samo usunięcie cc nie kosztowałoby jej nic, ale od razu wymieniała implanty i za to juz musiała zapłacić. Tak chyba jest wszedzie...
|
|
#8687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Juz tez tak myslalam i zapewne tak wlasnie jest. Ale wkurzajace jest to,ze nie wzial od razu pod uwage dwoch roznych implantow ,a teraz dziewczyna musi placic za nowy z wlasnej kieszeni. Dlatego najlepiej konsultowac zawsze u kilku lekarzy. |
|
|
|
|
#8688 |
|
BAN stały
|
Lenka - gratuluję! teraz jak przetrwasz te pierwsze dni to będzie coraz lepiej! a jaki masz teraz rozmiar cycuszków??
![]() A tak a propos tej afery ze szwedką to jestem w szoku.....generalnie strach pomyśleć co teraz będzie się działo...w sensie ze każda następna operacja będzie pełna obaw i niepokoju! ale mam nadziej, że ta historia to tylko jeden jedyny przypadek! Dominika87 - mając implant da się karmić piersią dziecko. I nie zawsze jest tak ze poprawka jest konieczna! to raczej indywidualna sprawa ![]() Alis! ta Twoja asymetria jest prawie niewidoczna...ja wiem, że Ty to pewnie widzisz najlepiej...ale dopiero jak się mocno przyjrzałam to zawuażyłam niewielkie różnice....! |
|
|
|
#8689 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś dziewczyna pytała o 3miejskich lekarzy, według mojej opini to dr Skwiercz oraz Zdzitowiecki się liczą. Ewentualnie Muraszko ale jego efekty widziałam tylko na zdjęciach a nie na żywo ale też wrażenia miałam różne. Dr Skwiercz ma te przewagę że wkłada pod oba mięśnie jako jedyna
![]() Asymetria jest u każdego, choć czasem tak mała że nie trzeba korygować. Ja np myślałam że mam równe cycuchy a się okazało że nie Większe implanty będę wkładać tego samego rozmiaru i mam nadzieję ze będzie ok
|
#8690 |
|
Raczkowanie
|
Horo to nie moje widzimisie i ja rozmawiałam z nim przyznał że pierś jest mniejsza i tak już zostanie ,tylko że to on dobierał implant widząc moja asymetrie nie miał bladego pojęcia jaka róznicę ma dać postanowił 25cc nie ingerowałam licząc na wiedze lekarza to on w końcu jest specjalistą .Niestety zaraz po op lewa pierś była większa i tak już zostało .Za implant to nawet byłam skłonna zapłacic choć nie poczuwam się że to jest mój błąd ale taka cena ????
|
#8691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8692 |
|
Raczkowanie
|
No widzisz jak się zachował
|
#8693 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym jeszcze osobiście się pofatygowała i porozmawiała... czasem warto
|
#8694 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laseczki;-)
jak myślicie na kiedy mogę mieć op skoro jestem zapisana dopiero na 23 grudnia do dr. Skwiercz???? i podobno po nowym roku operacje te mają zdrożeć? Czy któraś coś wie na te tematy? pozdrawiam Wszystkie;-) |
|
|
|
#8695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do czasu oczekiwania, to około miesiąca czeka sie zwykle u większościDr
|
|
#8696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi Pani u mnie w klinice mówiła że mam szczęście ze robie zabieg w grudniu bo wszystkie pacjentki od stycznia mają cenę o 23% wyższą .. Czyli okragłe będą wychodzic tak jak anatomy jakieś 14tyś .. Ale to ponoć lekarze będą mogli jakoś obejść rozkładając cene zabiegu na trzy części osobno implant pobyt w klinice i praca lekarza .. Tak już chyba robi kilku lekarzy Najlepiej zadzwoń do swojej kliniki i o to zapytaj .. Muszą udzielic ci odpowiedzi
|
|
#8697 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny;-)
Może moja Pani Dr. zgodzi się abym wszystko opłaciła w grudniu to byłoby super, ale zaraz zadzwonię do jej asystenta i zapytam jak to jest...hymmmmm |
|
|
|
#8698 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Beatrycze ja mysle ze powinnas skonsultowac sie z innym lekarzem i jednoczesnie gadac z JJ i zobaczyc co powie badz sprytna!
W Gdansku slyszalam o dr Zdzitowieckim same dobre rzeczy i moja znajoma z forum tam robila! Faktycznie z tym Gdanskiem..ciekawe jak to wytlumaczą...no nie wiem jak moglo nie byc anestezjologa...najgorsze ze duzo osob mzoe sie przez to zrazic do operacji a to przeciez nie o to chodzi, wazne zeby wybrac rozsadnie lekarza i nie robic na lewo czy cos... |
|
|
|
#8699 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
ciekawe kiedy operacja ? czy jakos sie przygotowujesz na wizytę ? mam namyśli jakieś badanie ...
|
||
|
|
|
#8700 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Ci tak u JJ byłam (dodam mam 200km) i gadałam dalsza rozmowa wygląda tak na meila nie odpisuje ,tel .nie odbiera wręcz odrzuca i dialog jest tylko sms parodia jak dla mnie
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

a wybór i rozmiar wkładek zależy od wielu czynników od tego czy rodzilas , od wyjściówki .od wymiarów,od efektu który oczekujesz itp

Większe implanty będę wkładać tego samego rozmiaru i mam nadzieję ze będzie ok