|
|
#2971 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Cytat:
Już nie mówiąc o płaczu... taka sierota. Nie wiem czemu nie wyleciała. Spieprzyła zadania doszczętnie.
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie wiem po co tą Poline tam trzymają, strasznie mnie ona irytuje .
Ciekawe czy któraś z tych dziewczyn jest wizażanką
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
dziewczyny, za co tu kara?[/QUOTE] Za kibicowanie Piszczałce
Edytowane przez solq Czas edycji: 2010-11-18 o 23:33 |
|
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
Beata ma przegenialną urodę- jak tego można nie dostrzegać?
Z taką twarzą naprawdę zagraniczne wybiegi moim zdaniem stoją dla niej otworem. Kobiecina ma takie rysy, że normalnie zachwyt! Jestem jej fanką ![]() I druga osoba to oczywiście Kasia. Jestem w niej zakochana normalnie, ma takie oczyska piękne. Wróże jej karierę ![]() I moja trzecia faworytka to Ola. Ma cudowną urodę. Paulina i Weronika są śliczne, ale nic pozatym. A Ani nie znoszę :P
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się Beata również podoba, od początku mi się jej uroda podobała
I charakter - lubię takie zadziorne dziewczyny, które nie boją się postawić Szkoda, że odpadła. W DDTVN wyglądała dzisiaj bardzo ładnie.A warn i mnie zdziwił, nie mam pojęcia, za co, chyba moderator jest wielkim przeciwnikiem Ani (to żart, błagam, nie banujcie mnie).
|
|
#2976 |
|
BAN stały
|
no nie powiem, żeby mi się Beata jakoś specjalnie podobala, ale bez piehdół.
![]() Paulina mi się zresztą też szczególnie nie podoba, uważam, że jakoś wygląda jak jest zrobiona , ale ja bym raczej powiedziała, że tak to całkiem przeciętna dziewczyna.
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
która to zaliczyła glebę w zapowiedziach kolejnego odcinka
Ania czy Ola była w tej fioletowej kiecce ? to
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
Edytowane przez gasolina84 Czas edycji: 2010-11-19 o 00:51 |
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
tez mnie ten ban zainteresowal...
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa bana
a to nie ta, co wrzuciła linka do pobrania ostatniego odcinka?
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
Na miejscu rodziny Poliny byłoby mi bardzo przykro, po co ona przed całą Polską wygaduje, że ma straszną biede.
Gada tak jakby żyła w nie wiadomo jak wielkiej patologii, co muszą czuć jej rodzice.
|
|
|
|
#2981 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#2982 |
|
Rozeznanie
|
aaa
czyzby beata byla z tym co robil im reklame? http://www.lansik.pl/21290/beata-z-t...onach-zdjecia/ |
|
|
|
#2983 |
|
Raczkowanie
|
właśnie obejrzałam Beate i Korwin-Piotrowską w DDTvn i na koniec Piotrowska dała do zrozumienia, że przyszły odcinek wszystkich zaskoczy, a zwłaszcza jego finał
![]() zaintrygowała mnie, nie doczekam się chyba
|
|
|
|
#2984 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzeniona
|
Beata zawsze była wg mnie "niezbyt" ładna
ale na tym zdjęciu wygląda uroczo. W programie już jednak mniej jej wyszło. Te okulary zupełnie jej nie pasowały.Jestem ciekawa następnego odcinka
|
|
|
|
#2986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czego ona oczekuje od życia, strasznie naiwna jest w tym wieku...
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Przyczajenie
|
ja wrzuciłam linka. i bynajmniej niczego nie zgłaszałam. chyba, że przez pomyłkę coś kliknęłam, nieświadomie :P nie jestem przeciwniczką Ani, także nie miałabym żadnego w tym celu. pozdrawiam
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś w autobusie słyszałam rozmowę dwóch nastolatek, które chodziły z nią do szkoły (klasy?). Mówiły właśnie, że ona jest strasznie ambitna, że jak z jakiegoś przedmiotu na koniec roku dostała 4 to chodziła do nauczycieli, żeby ją dopytali na 5 itd. Widać u niej tę ambicję. Tę rozmowę słyszałam zaraz po odcinku castingowym.
|
#2989 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no nieważne. Co do odcinka szkoda mi Beaty, bo bardzo podoba mi się jej uroda, ale z drugiej strony reklama wyszła jej poniżej przeciętnej, zgarbiona, mówiła bardzo niedbale. Kasi wyszło dobrze, aczkolwiek rzeczywiście głos ma irytujący, mówi jak słodka idiotka. Ola przeciętnie, wkuła tekst ale mówiła bez emocji i to mi się bardzo nie podobało. Nie chciałabym jej zobaczyc w reklamie. Nie zachęciłaby raczej do kupna czegokolwiek. Ale widocznie ten typ tak ma, ważne że na zdjęciach wychodzi nieziemsko Ania ma świetną figurę, w sam raz jak na wybieg. W tej chwili kibicuje jej i Oli, skoro Beaty i Emilii już nie ma w programie. Kasia ma silny charakter, dlatego tak jak wiele z was uważam, że i tak się czegoś dorobi. Poza tym jest piękna, ale tylko wtedy kiedy nie mówi i nie pozuje :P te jej minki mają porażające działanie, także mimo urody jestem na nie. Weronika, niby sympatyczna, ale zauważmy że to ona najczęściej kogoś "krytykuje" przed kamerą. A na modelke się nie nadaje, niestety.
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz się biorę za nadrobienie forum, póki co napiszę , że właśnie obejrzałam odcinek i sikałam normalnie ze śmiechu, genialny
Weronikę to sobie ciągle przewijałam, zwłaszcza ten początek, jak zapowiadała dom modelek, przesłodka |
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, mam nadzieje ze nie wygra Piszczałka
|
#2992 |
|
Wtajemniczenie
|
w ostatnim odcinku również podobała mi się Weronika, miała świetny kontakt z ludźmi i "kamera ją lubi". mnie, tak jak Weronikę, zastanawiało to, czy zagranie Kasi nie było pod publiczkę (wybrała ją do nagrody).
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo że jestem fanką Weroniki, moim zdaniem mówiąc to odrobinę przesadziła.
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Finał Ania Ola Paulina? przepraszam, ale co robi tam Paulina? To chyba niemożliwe, nieźle bym się wkurzyła, mam nadzieję, że finał będzie wyglądał tak: Ania-Ola-Kasia. Nie wydaje mi się, żeby osobę o najlepszych predyspozycjach czyt. Kasię wywalili przed finałem, a na to miejsce wzięli tak niskie osoby, do tego bez jakiejkolwiek charyzmy, czyli bez szans w światowym modelingu.
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz do którego chodziła?
|
#2997 |
|
catch me if I fall.
|
jako absolwentka konkurencyjnego LO powiem, ze nie wiem czy najlepsze, ale na pewno jedno z powiedzmy 3 najlepszych i bardziej renomowanych
![]() I LO
|
|
#2998 |
|
BAN stały
|
może nadleciało ufo
, porwało Kasię i musiała z finału już zrezygnować? Inaczej nie rozumiem, jak miałaby wylecieć Kasia a zostać Paulinka. . Gorzej, jeśli po prostu nie mogą być 3 blondynki .
|
|
|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
^ Ktoś pisał,że mogła nogę złamać, sama zrezygnować. Teorii jest tysiąc
Może to ona w tej fioletowej sukience się wyłożyła |
|
|
|
#3000 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym była (i to bynajmniej nie z powodu własnego koloru włosów
) za 3 blondynkami w finale Ola-Ania-Kasia. Byłoby idealnie o Oli już pisałam, uwielbiam ją. Straciła w moich oczach tylko tym tekstem, że robi chłopakowi obiadki, pierze skarpetki, wyciera kurze itp. ![]() Anię polubiłam, jest taka prosta, ale jednocześnie zabawne są te jej miny i teksty .Kasia , duże zaskoczenie. Przez kilka pierwszych odcinków myślałam, że to takie grzeczne dziewcze, ale faktycznie charakterek ma i to mi się podoba. Nie robi z siebie nie wiadomo jakiej sierotki marysi. Jest ambitna i wie czego chce, a to w świecie modelingu bardzo się liczy. Pauliny jak nie znosiłam, tak nie znoszę jeszcze bardziej, a po przeczytaniu głupot, które wypisuje na FB dosłownie padłam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Już nie mówiąc o płaczu... taka sierota. Nie wiem czemu nie wyleciała. Spieprzyła zadania doszczętnie.

Gada tak jakby żyła w nie wiadomo jak wielkiej patologii, co muszą czuć jej rodzice.