|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
Przyślę wam Martka na naukę ![]() Chociaż muszę przyznać, że ona przy TŻ pięknie sama się bawi, przy mnie to nie do pomyślenia Ale na jego miejscu akurat nie byłabym z tego taka dumna - dziecko po prostu wie, że tata się z nią nie pobawi i odpuściła...Dzień doberek, wpadam z kawką życzyć miłego dnia, trzymajcie kciuki, bo jedziemy dziś do żłobka zobaczyć co i jak - w środę babka nie dała rady się spotkać. W imieniu Misia dziękuję za komplementy ;-)
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-11-19 o 08:45 |
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
muszę się przejść dzisiaj...może jeszcze będą![]() No właśnie jedyne miejsce w jakim widziałam Essence to drogerie Natura Poważnie zastanawiam się nad tym
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
tez mamy tego zolwika ![]() Cytat:
![]() ide umyc wlosy
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-11-19 o 09:27 |
||
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
niestety tak
A ja nie wiem o jakich sankach mowa.Nie byłam w biedronce, nie wiem Anula za wyprawę i wieściJestem niewyspana noc miałam z "pauza" do 2:30 ![]() Po drzemce jedziemy na kawkę do koleżanki z porodówki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super te gadżety Orientujesz sie gdzie można kupic te cudeńka?Jeny jak u mnie zimno to szok! Niby tylko -5 st ale odczuwalana znacznie niższa Trzęsie mnie na samą mysl. Wczoraj jak pojechałam po mała to miała całe rumiane policzki Mówię im że to chyba z zimna a one że rumiane dziecko to zdrowe dziecko Pojadę dzisiaj obadac jak śpi to moje dziecię Trochę się niepokoję Zastanawiam sie kiedy przestaną spac na dworze
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Miałam wczoraj urwanie głowy w pracy ![]() Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom Karo fajnie, że piszesz o tych kropelkach, bo Naturę mam stosunkowo niedaleko to zakupię Anuula opowieść o misiu urocza ![]() I oczywiście trzymam kciuki za wizytę w żłobku. Wczoraj dowiedziałam się, że na święta przyjeżdża po 1,5 roku z Anglii mój brat z dziewczyną I oczywiście akcja PREZENTY! Nie ukrywam też, że akcja w klubie mocno mnie zniesmaczyła... Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy i myślałam szczerze mówiąc, że ogólnie mamy więcej dystansu do tego wszystkiego... Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy ![]() Miłego dnia
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-11-19 o 09:26 |
|
|
|
#307 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie, że tak utrzymujecie kontakt
za kciuki dziękujemy czeko , mariola prosiła o coś, edytuj post
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie nie przekonuje to spanie na dworze, rozumiem latem, ale przy -5??
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
W Naturze
![]() Cytat:
![]()
|
|
#310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieci śpią JESZCZE na dworze??? ![]() aannuullaa
|
|
|
#311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie cudeńko toto Cytat:
![]() dajesz jedna kropelke i ona sie rozlewa sama po paznokciu (uzywałam innych ale nie sadze zeby z tymi było onaczej) EDIT: Karo mnie jednak uprzedziła
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-11-19 o 09:38 |
||
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny pół nocy nie spałam ze stresu zostałam zaproszona na rozmowę do jednego gabinetu w poniedziałek - mają fajny sprzęt i kontrakt z NFZ (to zapewnia w Szczecinie pacjentów), a z drugiej strony facet z gabinetu poza szczecinem zaproponował, że mogę tam pojeździć raz w tygodniu i zobaczyć czy dam radę i czy mi się podoba - tam jest lepsza kasa, ale praktycznie sama protetyka, a ja za dużo jej nie robiłam - tzn. robiłam, ale nie jestem superbiegła i zwyczajnie nie mam doświadczenia, a przy Niemcach i większych pieniądzach to spore ryzyko ![]() i się zamartwiam czy nie lepiej siedzieć sobie spokojnie w Szczecinie, a nie się pchać na szerokie wody od razu, bo wiem ze będzie mnie to wieeeele kosztować ![]() ja z tych co nie lubią zmian i zwyczajnie się boję
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj widziałam te stempelki ale jakoś minęłam...wieczorem poszukałam i fanie to wygląda...chyba się skuszę na nie ![]() EDIT: kilka razy spotkałam się ze zdaniem że Douglasie też zdarza się Essence...będę musiała sprawdzić
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-11-19 o 09:44 |
|
|
|
|
#314 | |
|
Wtajemniczenie
|
No cóż, musi w tym coś chyba byc skoro spią tak od lat i nic im nie jest
. Przekonam się z czasem Jeśli nie będzie mi chorowac to znaczy że coś w tym jednak jest![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Spią Dla nich to samo zdrowie Przekonamy się czy maja rację
|
|
#315 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
nie wyspalam sie strasznie ![]() dziekujemy ![]() ![]() moj juz od dawna nie spi na dworze w porze drzemki zasypiamy w domu a wychodzimy na dwor jak nie spimy zreszta ostatnio prawie w ogole nie wychodzimy z wozkiem tylko na nogach z wozkiem tylko do szkoly chodze Cytat:
bo jak komus spierniczysz szczeke to... ![]() Olu nie moge odebrac naszych rzeczy od Olencji ![]() ide jutro z Erykiem do szpitala
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak z morsami...pływają w lodowatej wodzie i nie chorują, bo zahartowani![]() ![]() Już nie chcę polecać Essence, bo dopiero poznaję tę firmę, ale wczoraj widziałam też TO i jak czytam opinie to wszyscy zachwyceni
|
|
#317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale spójrz na to tak: niczego nowego się nie nauczysz jeżeli będziesz robić ciągle to samo, poza tym kasa lepsza. Wiem, że to nie jest najważniejsze, ale między innymi o to Ci chodzi. Ja bym szczerze porozmawiała z tym facetem, o swoich wątpliwościach. Oczywiście nie przesadzałabym z oceną swojej osoby na "nie", powiedziałabym że po prostu w protetyce nie jesteś aż tak biegła jak w pozostałych dziedzinach i potrzebujesz tylko trochę szlifu
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-11-19 o 10:04 |
|||
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez nie mialam pojecia ze sprawy w klubie nabiora takiej mocy ![]() zrobione.............nie zauwazylam , chyba moge sie pomylic
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym pojechała spróbować...przecież to nie jest dla Ciebie nic nowego (robiłaś pewnie nie raz)...a biegłość sobie wyrobisz
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz parę lat mieszka w Anglii, ale dzwoni głównie tylko do rodziców, przyjeżdża rzadko. Poza tym nigdy nie wybaczę mu tego, że po skończeniu Politechniki Gdańskiej na Wydziale Telekomunikacji jest taksówkarzem w Liverpoolu Wiem, że to jego życie i jego wybór, ale nie mogę opędzić się od myśli, że marnuje sobie życie, albo że przynajmniej nie wykorzystuje swojego potencjału.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-11-19 o 10:10 |
|
|
|
|
#321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponosze tylko (aż ) koszty i oczywiście moje nerwy a co się stało Cytat:
i dlatego zaproponował tą "próbę" wiem, ze tam się wiele nauczę, ale kurka będę musiała sama do tego dochodzić - teraz jestem w takim gabinecie, gdzie mogę poprosić o radę i każdy mi pomoże, doradzi, a tam będę sama w nowym miejscu, z nowymi obowiązkami i na dodatek z Niemcami ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() gdybym to ja wiedziała... która ma namiar na dobrą wróżkę
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pilniczek do paznokci 4w1 tez mam i fajny jest, z lakierow mialam taki co nadaje biel ultrafiolet i odzywke teraz kupilam ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#325 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
idziemy z ta stulejka ![]() Cytat:
![]() leci przed siebie i na nic sie nie oglada moznaby stwierdzic, ze to on wyprowadza mame na spacer ![]() on leci a ja za nim
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten zabieg w znieczuleniu bedzie robiony?hehe chyba musisz smycz kupic zeby nie zgubic Marcelka
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja juz po kawce ![]() Unholy nie było?? zupa dla Oli sie gotuję a ja zbieram sie powoli na spacer chyba pogoda w miare, 9 C jest czyli da się wytrzymać. p4w, ciężka decyzja, ale skoro to tak na próbę, moze dasz sobie radę? a jak nie wyjdzie bedziesz miała gdzie wrocic? |
|
|
|
#328 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja co do tego spania jestem za, na pewno dzieciaczki są dobrze ubrane, przykryte, gdybym miała taką możliwość na pewno kładłabym małą na dworze Cytat:
ja też ![]() Cytat:
Wierzę, że dasz radę, kiedyś musisz zacząć, żeby doszlifować umiejętności Jeżeli bardzo by cię to w codziennej pracy stresowało to bardzo duże obciążenie, sama mam stresującą na co dzień pracę i nie polecam nie chciałam, żeby to wrednie zabrzmiało ![]() chciałam pomóc
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Svi trzymam kciuki za Eryka, zeby sie nie bał i zeby nie bolalo.
|
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
może odgruzowuje mieszkanie
![]() ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

. Ostatnio np sprzedałam sporo na ebay i kupiliśmy więcej kredek, puzzle, książeczki. 
Ale na jego miejscu akurat nie byłabym z tego taka dumna - dziecko po prostu wie, że tata się z nią nie pobawi i odpuściła...
muszę się przejść dzisiaj...może jeszcze będą
NIE LUBIĘ TROLLI

, oby przetrwać tą noc.
za wyprawę i wieści
noc miałam z "pauza" do 2:30 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Pojadę dzisiaj obadac jak śpi to moje dziecię

Dzieci śpią JESZCZE na dworze???
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

Dla nich to samo zdrowie