|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
co za dzień
![]() pani neurolog obadała mojego misia twierdząc, że raczej jest ok, ale wyczuła, że zależy mi na rehabilitacji i zapisała pakiecik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() piekne buty, wyglądają bardzo porządnie ![]() a Oleńka rozkoszna i ta minka ![]() Cytat:
Cytat:
my musimy cierpliwie czekać ![]() Cytat:
kiedy dowiedziałam się, że będę mamą rzuciałam i nie zamierzam już kopcić. Po co skoro w pubach nie wolno, u mnie w domu sie nie pali, a widok jarającej szluga kobiety na ulicy napawa mnie wstrętem ![]() Cytat:
podobno dobry jest nan pro sensitive i bebilon comfort. Po tym bebilonie mały miał musztardową kupajdę, teraz uzywamy bebilon pepti, ale tylko 2 razy dziennie po 60 ml
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
Cytat:
dooobra, czas odrobić dzisiejsze zajęcia z nauki photoshopa |
|
|
|
|
#3723 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba wszystko mnie denerwuje. ![]() Cytat:
Net mi padl, wiec troche jestem do tylu z tym postem. Pogodzilam sie z Radkiem I musze go pochwalic. TZ kupil mi dzis korki do uszu i wygonil mnie spac do drugiego pokoju. Bedzie karmil Malego butla (juz sie boje...) a jak bedzie tragicznie to wtedy mnie bedzie budzil. Sama nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Jakies mam mieszane uczucia. Na pewno sie ciesze z inicjatywy mojego mezusia |
||
|
|
|
#3724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niefajnie, kurcze ciągle coś. A zapomniałam napisać, że buty bardzo w moim stylu Ciesz się ciesz i idź odsypiaj!
|
|
#3725 |
|
Rozeznanie
|
zuzi no widzisz jaki fajny ten twój mąż
![]() misqua trzymam kciuki żeby było dobrze, pamiętaj masz maleństwo i to najważniejsze. Ja z moim tż też mam średnio....już przed ciążą jakoś się tak "mijaliśmy" w życiu,no ale wtedy ja się jeszcze starałam. A odkąd urodziła się Marta to mi to staranie przeszło. Mam córcię i ona jest dla mnie najważniejsza,a tż....zawsze może być inny,a córę mam tylko jedną,ukochaną. Chociaż nie powiem tatą jest świetnym, ale jako mąż to mu to coraz gorzej wychodzi. Staliśmy się takim związkiem "zadaniowym" każdy robi co do niego należy i tyle. Oj powiało smętkiem z tego mojego postu no ale cóż c'est la vie.... czy jakoś tak ![]() No ale przynajmniej wiecie teraz z kąd się moja deprecha wzięła ![]() szczęśliwa eee moja pediatra twierdzi jak nie to to inne jej spasuje. Prawda jest taka,że te mleka mają w większości taki sam skład tylko minimalnie czymś się między sobą różnią. Najlepszy numer zrobiliśmy jak Marta miała 5 tygodni. Byliśmy wtedy na bebilonie comfort1. No wiadomo kupy straszne, pierdki co chwila a mała wciąż głodna. Po godzinie już darła się o jedzonko. Pewnego dnia nagle wszystko przeszło jak ręką odjął. Kupki żółciutkie bez smrodku, mała szczęśliwa i najedzona 3 godziny wytrzymuje pierdków prawie nie ma. Po kilku dniach tej sielanki okazało się,że tż kupił małej owszem bebilon comfort,ale 2 po 6 miesiącu życia a mała ledwo miesiąc skończyła. Ja panika i od razu wysłałam go po zakupy po 1. Mała znów w ryk bo mleko za słabe i znów masakra z kupami I prawdę mówiąc mam wrażenie,że ten comfort 2 jej najbardziej spasował,a jadła go 5 dni.
Niegrzeczna Mamuśka Edytowane przez cellaris Czas edycji: 2010-11-18 o 22:48 |
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta weź sy zjidz kubitu nurmalni trochu kapusty, kartofli i żyberka sy kup w bidroncy ugurki sy weż ud tyściowy z pywnicy i het zjidz. A dietyk ci powi, żeby ty klieji z ryżu jadła, żeby Ty wengluwudorów ni jadła pirogów, paljuszków, ta na cu Ci to, ta kubitu. Ta wszystku sy jidz inu mały porcji szyść razy dzienni, a ni ud razu si nażryć iść spać, ta grajpruty sy zjidz jesczy i dwa jabka i bedzi.
Dobranoc mamuśki
|
#3727 | |||||
|
BAN stały
|
Ja też wolałabym karmić piersią
![]() a piwko mi mężuś kupił jak z meczu wracał ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
i już!Miałam Ciebię zapytać, czy nie przeszkadza Tobie przy dziecku noszenie charmsowej bransoletki? Ja zdjęłam, bo mam wrażenie, że małego zahaczę, ale może zdejmę tylko te ostrzejsze charmsy? typu rozgwiazda? ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
AAA Dziewczyny karmiące piersią, pamiętajcie, żeby prać staniki w proszku dla dzieci, bo może się komuś nie doda, a efekt może być kiepski. ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
Dziewczyny najtańszy Bebilon Comfort jest w Auchan- ok. 21,70zł. Ja jeśli dostałam poniżej 24zł to bylo tanio ![]() No i w Auchan w promocji chusteczki do pupy: Pampers Sensitive (moje ulubione)- 6szt za 26z i Huggiessy 2 szt za 7,70 ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- ninaad zapomniałam kozaczki super |
|||||
|
|
|
#3728 | |||
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny...
bardzo długo nie pisałam, bo tak naprawdę ciężko jest odpisać po dłuższej przerwie, no i oczywiście za bardzo nie mam czasu na pisanie... mój maluszek prawie zawsze kiedy czuwa nie daje mi odpocząć, trzeba się nim interesować i zajmować czymś ciekawym, bo zbyt długie patrzenie, machanie, bujanie, grzechotanie itp wydaje się być nudne dla mojego synka więc manifestuje swoje znudzenie i uwielbia różnorodność zmuszając poniekąd swoich rodziców do zainteresowania sie dzieckiem... mój maluszek skończył w niedzielę 10 tygodni, a ja się zastanawiam kiedy to tak szybko zleciało, przecież niedawno w ciąży byłam niedawno poród pierwsze dni... a teraz nie mam pojęcia jaki dzień tygodnia jest aktualnie (chyba że spojrzę akurat w kalendarz)... czas leci nieubłaganie ![]() a propos skończonych tygodni... właśnie przechodzimy kolejny skok... krzyk, marudzenie i wiszenie ciągłe na cycusiu.... echsss... byleby przetrwać ten okres a po nim będziemy bogatsi o kolejne doświadczenie... dzisiaj miałam wrażenie, że mój syneczek przedrzeźnia się ze swoimi życiodawcami rycząc na cały głos ile sił w płucach, po czym kiedy bierzemy go na rączki i przytulamy to się tak cwaniacko uśmiecha... taki sam uśmieszek zauważyła kiedy zrobi mega kupala i jest przebierany albo kiedy puszcza bączki na przewijaku z gołą pupcią... na wszelkie grymasy przy przewijaniu czy trudności w zasypianiu niweluje dźwięk starej przeżytej suszarki... śmiejemy się z mężem, że może dziadkowie na Gwiazdkę zasponsorują niezuzywającą się suszarkę a tak poważnie dopóki się nie spali to ja będziemy uzywali... jakie to niesamowite, że takie dzwięki monotonne działąją jak środki uspokojające na dzieciaczki...![]() mszu ale żeś kobieto fajny trik zdięciowy zrobiła z naszymi maluszkami ![]() a swoja drogą jak ty kochana znajdujesz tyle czasu na siedzenie przy komputerze (wizaż, zdięcia...) ja jak tylko próbuję poczytać (od dwóch tygodni mam wciąż zaległości z 10 stron...) to moje dziecko za bardzo nie pozwala, dlatego teraz siedzę i nadrabiam... dziewczyny - piszecie o bolących kręgosłupach... a na powciesznie wam powiem, że jeszcze na snieraz pobolą... zwłaszcza kiedy nasze maluszki zaczną stawiać pierwsze kroczki... ![]() Cytat:
jak tak dalej pójdzie to mi GIGANT wyrosnie...![]() Cytat:
.....Cytat:
2.witamina K, wit D i jeszcze podajemy wit C, ale tylko dlategp że malutki ją uwielbia - oblizuje sie wtedy dobre kilka minut robiąc taki fajny dziubek Lenka współczuję problemów z serduszkiem małej... mocno sie trzymajcie całą trójeczką![]() mój maluszek jeszcze zje porcyjkę mleczka z cycusia i idziemy spać, tzn. ja idę, bo kuba to taki wpółśnie jest... DOBRANOC PS WŁAŚNIE TERAZ ZAUWAŻYŁAM, ŻE MÓJ MALUSZEK JEST NA ZDIĘCIU AŻ DWA RAZY... hehe... i znalazła się mama chłopczyka z konikiem i ten w kombinezoniku misiowym w centki to tez mój synek - ten sam jedyny żeby nie było... hehe... mszu chyba mam jakieś szczególne względ u ciebie, że żeś tak wyróżniła mego Kubusia
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png Edytowane przez fem Czas edycji: 2010-11-19 o 02:27 |
|||
|
|
|
#3729 |
|
BAN stały
|
fem bo właśnie teraz jest czas na nadrabianie
![]() naked a po jakiemu to, he?
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zaglądam na chwilkę, bo mała zasnęła czy walczymy... ja odpuściłam, nie mam sił, nie chce mi się już... to straszne, wiem... zyjemy obok siebie już od jakiegoś czasu i tak się przyzwyczaiłam do tego, tak mi wygodnie i nie wiem czy to się zmieni... idziemy spać, kładziemy się w jednym łózku, ale tyłkiem do siebie i każdy wyciąga komórkę i albo zaległe smsy do znajomych albo jakaś gra... rozmawiamy tylko o tym co trzeba kupić, co zrobić, jaki rachunek zapłacić... no i ewentualnie TZ spyta co tam u lekarza jak z mała idę, ale jak mu opowiadam to widzę znudzenie... a czy chce odejść... musiałabym wtedy zamieszkać z rodzicami, a jakoś nie bardzo mi to na rękę... już chyba wolę zostać tutaj... choć tam miałabym pomoc przy małej, ale wiadomo jak to babcia... ciągle ze pewnie małej zimno itd i to trochę męczące bywa ![]() chrzciny na szczęście w lokalu więc nie ma przygotowań... jedynie ciasta 2 muszę upiec, reszte mama i ciocia zrobią. No i kupić coś do ubrania, bo w cycach wszystko małe teraz na mnie ![]() kurcze piszecie, ze te bebiko to takie dość ciężkie mleczko... moja mała właśnie je szama i ostatnio jakby zaparcia zaczęła mieć... pręży się, stęka, aż czerwona cała jak próbuje kupala zrobić... chyba będzie trzeba pomyśleć o zmianie... |
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przy szłościowy facet już szuka Patoiw narzeczonej i ...ładnej teściowej co za durny babsztyl, z takim tekstem, a sama to co? mogę się założyć, że okruszek to ona pewnie nie jest A ja po wczorajszej wizycie: wszystko ze mną ok, macica jeszcze nie podjęła pracy , czyli okresu ni widu ni słychu ![]() No i kupiłam malej pod choinkę takiego pluszaka z pozytywką ( jak się pociągnie za rączkę to gra) i jeszcze ma szeleszczący ogon koszt 20zl jak będzie większa trzeba bedzie sie bardziej postarac te wszystkie zabawki sa masakrycznie drogie
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Ray nie psychiatrykuj, oddychaj spokojnie
![]() czita18 Klarissa naked dziękuje za rady mlekowe ninaad trzymam kciuki za wizytę naked21 no i fajnie będziecie ćwiczyć ![]() MisQa nie wesoło... laski dostane na łep normalnie... rano była kupa wielka ogromna bez stękania prężenia płaczu, zrobiona szybko bez problemu jak te 2 tyg temu.. mleka nie zmieniłam jeszcze, nic nowego do diety nie wprowadziłam.. więc nie kumam.. ale podejrzewam ze winowajcom mogły być takie ciastka które upiekła moja mama bo zajadałam się nimi jakieś 1.5 tyg no i wtedy były problemy a ona ze specyficznej mąki i w ogóle.. a 3 dni temu przestałam i dziś piękna kupala.. bo z 2 strony mleko je ponad miesiąc a zaparcia dopiero teraz.. ehsss już nic nie kumam.. zielona jestem... trzeba będzie obserwować ale oby tak dalej...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-11-19 o 08:04 |
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha to na razie nie zmieniaj, obserwuj , bo takie częste zmiany mleka nie są za dobre. No i gratki pokaźnej zawartości pieluchy
![]() ![]() Klarissa skoro kupa jest zielona czyli teraz musiałaś zjeść coś co zaszkodziło, bo akurat w przypadku kupy to nie działa z takim opóźnieniem jak wysypka..może marchewka? skoro wysypka cały czas taka sama... jeszcze mi nie odpisałaś albo ja nie doczytałam: co lekarz na tą wysypkę?
|
|
|
|
#3734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Starsza córka też miała i winne były podobno właśnie hormony. Nie możesz żyć o chlebie i wodzie ) U mnie idealnie sprawdza się maść z cholesterolem. Po 2 dniach nie ma śladu. Jest na receptę i jest robiona na zamówienie.Pozdrawiam wszystkie mamusie
|
|
#3735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mój syn kolejna noc super powinien dostać Poszedł spać o 12-szej wstał o 1 i zjadł popatrzył się na mnie chwile usnął i wstało 5.30 zjadł i wstał przed 8 więc mam wyspana Teraz coś grymasi ale damy radę ![]() Dzis powinna przyjść mata edukacyjna to na okres jego czuwania powinna być ok bo te okresy w dzień są coraz dłuższe |
||
|
|
|
#3736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() martucha u nas byla dzis kupa... po 5 dniach! Bez stekania, cisniecia ani zadnych takich, a dzis mialam isc po czopek Zuziczka... a propos mantry to jakbym widziala sytuacja u siebie w domu...ona ryczy a od do niej gada... a propos jeszcze prezentow pod choinke - to tak jak myslalam- jak zapytalam TZ co kupimy Małej to popatrzyl na mnie jak na idiotke po czym odpiedział "to pole do wykazania sie dla dziadków, my moze kupic pampersy", - ale pampersy kupujemy tak czy siak ![]() -a masz jakis pomysl? -nie -no to jak wymyslisz cos co sie przyda to najwyzej si kupi
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-11-19 o 10:14 |
|
|
|
|
#3737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta jak idą sami na spacer to zawsze mi mówi że idą "rwać dupy" ![]() Cytat:
hahahah ![]() Cytat:
![]() a u nas z prezentami właśnie na odwrót, ja mówię że może jakiegoś pluszaka z pozytywką naciąganego wibrującego czy tam zabawkę DROBNĄ a mój mąż przegląda jeepy wielkie zdalnie sterowane auta samoloty rowerki kolejki itd... to go zapytałam czy on sobie wybiera prezent czy synowi.. ale nie odpowiedział
|
|
|
#3738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomidorko hop hop co u Ciebie ? Dawno się nie odzywałaś ? Zaglądałaś może na staraczki (Dra ty też zajrzyj) Ukrycior ma niesamowite wieści
Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-11-19 o 10:29 |
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co jednak nie zmienia faktu,że i tak niezła z niej terrorystka
|
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no moj TZ nawet nie probuje, bo raczej male szanse, ze dziewczynka bedzie sie bawic tego typu zabawkami, choc roznie sie sklada, ja np lubilam wbijac gwozdzie i bawic sie kolejka ![]() choc pewnie gdyby Nadia byla Igorem to siedziałby miedzy LEGO i juz opracowywal plan kupowania klockow na najblizsze 10 lat ![]() kasienka... nasza jak wpadnie w szał to nie ma bata, jak nie wezmiesz na rece to sie nie uspokoi... choc wczoraj mnie zaskoczyla, bo zaczela ryczec i zpuscilam jej konika i nawet na dwie melodie sie uspokoila ale potem znowu w ryk... btw. czy kotrąs w Was bola moze nadgarski? mnie od paru dni okropnie bola
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-11-19 o 10:35 |
|
|
|
|
#3741 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() Nocka mineła b.dobrze obudziła sie na jesc o 2 i o 5.30 dzisiaj ide z małą do lekarza na 1 wizyte ciekawe ile wazy i mam troche pytan do pani dr![]() Byłam wczoraj u gina wszystko goi sie dobrze juz prawie mi nic nie leci Mówił że w połogu sie nie zajdzie w ciąże że to jest okres ochronny i sie umowilam za 3 tyg do niego na wizyte po antykoncepcje tylko nie wiem czy tabletki czy spirALE mam z nim pogadac o tym ![]() wazyłam sie wczoraj u lekarza i waże 63KG wiec nie jest tak żle już spadło razem z porodem 11 kg to superrrrrrr jak dla mnie teraz cwicze i mysle że szybko wroce do wagi 55kg ![]() cellaris-kupiłam w aptece GLUKOZE i woda+proszek glukozy i podaje chodz za bardzo nie chce, wolała herbate z kopru ale co chwile kupa wiec odstawiłam , wczoraj kupiłam herbatke RUMIANKOWĄ wczoraj tesciowa kupiła nam w BIEDRONCE CHUSTECZKI 3+1 PACZKA ZA 12ZŁ DADA RUMIANKOWA Miałam nivea ale nie są dobrze nasączone, teraz PAMPERS są super mam białe i te drugie w zielonym okakowaniu była w SCHLEKERZE promocja 2 paki za 12zł opłacało się MisQawspółczucje ci kochana jak ja sie kłuce z tż to mam ochote by sie wyprowadził a jak jest dobrze to go bardzo kocham wtedy, mam nadzieje ze ułozy sie zebys byla zadowolona i szczesliwa nic na siłe pamiętaj!!! ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- ilona- ile twój mały robi kupek dziennie pytam bo urodzilas wczesniej o 1 tydzien |
|
|
|
#3742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój wczoraj jak wparował na zabawki tak wyciągnąć go nie mogłam a dodam ,że on nie znosi zakupów, większość ciuchów które ma to kupiłam mu bez jego udziału mówię mu ,że przecież Kinia się tym bawić nie będzie, a on na to ,że on wybiera prezent dla siebie Cytat:
na pewno rumiankowe? ja zakupiłam dwie wielkie paki ale sensitive tylko były
|
||
|
|
|
#3743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasem są bardzoooo duże a czasem małe kleksy Ale zawsze jak robi to takim wystrzałem Podobno dlatego że je bardzo łapczywie i ma dużo powietrza, A CHUSTECZKI Nivea faktycznie kiepsko nasączone Huggisy śmierdzą jak dla mnie i są takie sztuczne, Dada miałam i są porównywalne jak dla mnie do Nivea Te z rossmanna te średnie i jak na razie pampersy używam I tak jak piałam TZ wczoraj w rossmanie kupił 3+1 pampers sensitive za coś koło 26 zł Choć Nika pisze że za tą cenę w Auchanie sa 6-pak Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-11-19 o 10:55 |
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na szczęscie udaje się młodej zrobić w pieluchę, a nie świeżym powietrzu ale teraz kupy mamy 1-2 razy dziennie
|
|
|
|
|
#3745 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MisQa może jeszcze się wam ułoży? Ciąża i dziecko dużo zmienia w związku, potrzeba czasem sporo czasu, żeby zaakceptować nową sytuację i się w niej odnaleźć Cytat:
![]() Coraz ciężej mi się ćwiczy z Olą bioderka. Tak jej się spodobało rozprostowywanie nóżek, że jak próbuję ćwiczyć motylki to chyba na złość mi usztywnia nóżki i nie ma szans ich zgiąć ![]() Ola kończy dzisiaj 2 miesiące I dzisiejsze zdjęcie- na śniadanie był królik ![]() |
|||
|
|
|
#3746 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=gabisun;23331849]dobry ten twój mąż
a mój wczoraj jak wparował na zabawki tak wyciągnąć go nie mogłam a dodam ,że on nie znosi zakupów, większość ciuchów które ma to kupiłam mu bez jego udziału mówię mu ,że przecież Kinia się tym bawić nie będzie, a on na to ,że on wybiera prezent dla siebie na pewno rumiankowe? ja zakupiłam dwie wielkie paki ale sensitive tylko były [/QUOTEa mowila ze to rumiankowe te z biedronki |
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam, że chyba młoda ma łaskotki, bo jak ją smyram po brzuszku i łaskoczę to się chichra
ale tak normalnie głośno, podoba jej się chyba i mnie tym śmiechem rozwala na łopatki normalnie ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- [QUOTE=malwina1204;2333203 5] Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
duże dzieci.. Cytat:
![]() masz prezent z głowy![]() mój wczoraj pojechał na zakupy.. nie było go 3 godziny.. a sklep 3 minuty na nogach.. (pojechał autem!) jak przyszedł to myślałam ze go zabije.. a on mi mówi że przeprasza że tak długo mu zeszło ale wszedł na jeden dział i nie mógł wyjść.. i że tak fajnie mu się tam kupowało.. to go pytam co znowu nakupił a on mi wyciąga z 10 słoików gerbera i hippa, po 4 mc, jabłko, marchew marchew ziemniaki, jabłko z owocami jakimiś, delikatny banan, gruszka itd itd.. i cieszy się jak durny to go pytam po co aż tyle... przecież po jednym będziemy dawać a nawet 1 na dwa dni na spokojnie.. a on że sie oprzeć nie mógł.. i uwaga dziś w tesco są też słoiczki w promocji 2 za 4zł i on jedzie kupić.. buhahahah nawet nie mam jak go opierdzielić bo mi się go żal robi... niech się dzieciak cieszy.. ![]() a zmieniając temat nie mam weny na obiad... co gotujecie? ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- ninaad słodkie foto a mąka skwarkowa? i myślę że jakby ni było to mama ją skwarami zakleiła..trzymam kciuki za wizytę w poniedziałek.. może przejście na mm nie będzie konieczne Cytat:
|
|
|
#3749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja naleśniki tylko nie wiem czy na słodko czy ze szpinakiem ... czekam aż się szkrab obudzi karmię go i na spacer Słoneczko świeci niech oddycha świeżym powietrzem
Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-11-19 o 11:09 |
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha u mnie dzisiaj ryba w panierce, ziemniole i surówka z białej kapusty a marchewką
przynajmniej masz zapas słoiczków no i ktoś ogarnia promocje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

Olek dal mi w nocy i nad ranem i rano do wiwatu i jeszcze sie poklocilam w nocy z TZ. Wymiekam, mam sily tylko na siorbanie w tetrę.

kiedy dowiedziałam się, że będę mamą rzuciałam i nie zamierzam już kopcić. Po co skoro w pubach nie wolno, u mnie w domu sie nie pali, a widok jarającej szluga kobiety na ulicy napawa mnie wstrętem 
i już!
kozaczki super

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jeszcze mi nie odpisałaś albo ja nie doczytałam: co lekarz na tą wysypkę?