Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 22:23   #3271
tillavanilla
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Ramoncia pieknie wygladasz w tym kolorze
dotka dlugo walczylam ze spierzchnietymi ustami,nie pomogla wazelina,miod czy inne cuda,w koncu kupilam carmexa i juz nastepnego dnia usta wygladaly o niebo lepiej

Zdecydowalam,ze kupie ten krem brazujacy do twarzy z Yves Rocher i piling do twarzy tej samej firmy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 najlepsze jest to,ze oba te kosmetyki sa objete promocja kup jeden,a drugi dostaniesz gratis

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:29   #3272
scenecunt
BAN stały

tebrazujace cudenka to wprost cudenka!
ja chce cos wymodzic z wloskami! aaaaaajaj. sa sliczne, ale ale wcia zten niedosyt... poradzcie! 100dn za niecale 3 mies ...
scenecunt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 22:31   #3273
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Ja dosłownie na chwilę, bo muszę jeszcze nauczyć się tego hotelarstwa, a chciałabym się przed 1 położyć, miło by było...

Już byłam dziś tak nastawiona na te loczki loluski i nawet włosy zostawiłam żeby sobie same schły itp. i mnie coś podkusiło, żeby sprawdzić ile jeszcze lakieru zostało, czy mi starczy na jutro,żeby się nie rozwaliły i okazało się...że nie ma tam nic, jak zwykle moja kochana siostrunia użyła zapewne rano tak ogromnej ilości lakieru, że szok ja nie wiem po co ona tyle psika jak nic z nimi nie robi I z czego większość leci gdzieś tam w powietrze a nie na włosy no się zdenerwowałam wrrr Ale jutro kupię, to zrobię w sobotę, już na pewno!

Ale za to mam takie mięciutkie włoski, dziś troszeczkę je wieczorem dopieściłam, ale na weekend to zrobię im takie porządne SPA
I z całego serca polecam Wam tę odżywkę Johna Friedy - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=26175&next=1 - nie patrzcie na ten napis, że do włosów blond, ja kupuję zazwyczaj takie ze względu na to, że zazwyczaj nie obciążają włosów, są lekkie Może spektakularnie nie dodaje objętości, ale leciutko podnosi włosy, są takie..hmm.. o zacytuję, tylko się nie śmiać, bo akurat to mi się przypomniało "lekkie, ale jakby napełnione balonikami powietrza, które je unoszą" , do tego w ogóle ich nie obciąża, wygładza, nadaje połysk i sprawia, że włosy się nie elektryzują, cudownie się rozczesują i są takie mięciutkie Nie ma tu super efektów odżywienia, ale ta odżywka do tego nie jest przeznaczona - raczej taka na co dzień, do cienkich włosów , do częstego stosowania i ślicznego wyglądu włosów Aa i jest baardzo wydajna - mam ją od lipca a jeszcze jej dużo jest

Dzisiejsze spamowanie:
- poranna zielona herbata z miętą
- wieczorna zielona herbata&skrzyp do picia
- wieczorna zimowa herbatka z cynamonem

Włosy:
- zero prostowania
- mycie szamponem do włosów przetłuszczających się Oriflame
- odżywka John Frieda na ok. 30min pod ręcznikiem
- balsam nawilżający na połowę włosów Joanna
- pianka na objętość TRESemme
- mgiełka Radical
- spray termoochronny TRESemme

Twarz:
- filtr spf50 LRP
- carmex w ciągu dnia
- zmywanie makijażu tylko micelem Bourjois (i trochę z lenistwa i dałam jej dziś odpocząć od żelów )
- krem Dermosan na noc
- punktowo: Bambino na ranki i krem krzemowy na wypryski
- i jeszcze przed samym spaniem będzie Tisane na usta

Ciało:
- masaż Syrenką
- co jakiś czas krem do rąk Isana
- krem do stóp Avon
- balsam nawilżający Neutrogena
- spray kakaowy Ziaja
- przed spaniem jeszcze krem bambino na dłonie

Nadrobię Was jutro jakoś I jeszcze tylko odpowiem tak szybko dotce, bo zauważyłam - Kochana mi nic innego tak nie pomaga na usta jak gruba warstwa kremu Bambino na noc! I na twarzy mnie okropnie zapycha i nie leczy mi skóry, ale jest też świetny na ranki punktowo, więc z ustami również sobie super radzi!

Dobranoc Piękności!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 09:23   #3274
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzień dobry dziewczyny
dzis spojrzalam na stronkę dziewczyny, ktora zeluje paznokcie (itd itd) i napisala tam, ze pozostal jedyny termin w tym roku- na 28grudnia wyglada na to ze ma duzo klientek i napiety grafik
ok ide zmyc olej z wlosow
milego dnia

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 10:03   #3275
ramoncia217
Wtajemniczenie

dzien dobry, ja zaraz wychodze do miasta..
buziaki
Stary 2010-11-19, 10:31   #3276
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane
A ja dziś do szkoły nie poszłam - czułam się tak fatalnie i było mi tak słabo i tak mnie dół brzucha bolał, że nawet wstać z łóżka nie mogłam! Ale już troszeczkę lepiej, aktualnie piję sobie zieloną herbatę z miętą, za niedługo będę się zbierać i muszę na 14 być w szkole na poprawie z matematyki - 3MAJCIE MOCNO KCIUKI bo to moje być albo nie być... A później idę na przymiarkę stroju zawodowego i popołudnie i wieczór z Tż'em
Pogoda jest ładna, to może gdzieś się wybierzemy, ale znając Tż'a to nie będzie mu się chciało nigdzie łazić i będziemy standardowo oglądać filmy No ale nic, najważniejsze, że z Nim

Także nie wiem o której do Was tu dziś wpadnę, więc życzę Wszystkim udanego początku weekendu!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:07   #3277
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Kochane
A ja dziś do szkoły nie poszłam - czułam się tak fatalnie i było mi tak słabo i tak mnie dół brzucha bolał, że nawet wstać z łóżka nie mogłam! Ale już troszeczkę lepiej, aktualnie piję sobie zieloną herbatę z miętą, za niedługo będę się zbierać i muszę na 14 być w szkole na poprawie z matematyki - 3MAJCIE MOCNO KCIUKI bo to moje być albo nie być... A później idę na przymiarkę stroju zawodowego i popołudnie i wieczór z Tż'em
Pogoda jest ładna, to może gdzieś się wybierzemy, ale znając Tż'a to nie będzie mu się chciało nigdzie łazić i będziemy standardowo oglądać filmy No ale nic, najważniejsze, że z Nim

Także nie wiem o której do Was tu dziś wpadnę, więc życzę Wszystkim udanego początku weekendu!

Ja niedawno wróciłam od TZ a teraz jadę załatwiać urzędowe sprawy, jak ja to uwielbiam

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2010-11-19 o 11:08
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:24   #3278
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

_Alessandra to trzymam mocno kciuki!
Ja na hotelarstwo miałam pójść do hotelu i poprosić o regulamin hotelowy. Byłam w trzech i w każdym mi powiedzieli, że nie mają. Jak to nie mają, każdy hotel musi mieć i chyba ściągnę z internetu jakiś.

Ja idę dzisiaj z Tż i jego siostrą na Harrego Pottera.
Zaraz idę odebrać małą z przedszkola. Dzisiaj to w przedszkolu zaczęła mi płakać, że ona jednak nie chce iść, a wczoraj chciała. Ach... te dzieci.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:57   #3279
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja dzisiaj mega SPA sobie zrobię, i skupię się na ujedrnieniou ciałka
Stary 2010-11-19, 11:58   #3280
buahhot
Marcelover ♥♥♥

jak ja sie dzis nudze

Stary 2010-11-19, 11:59   #3281
ramoncia217
Wtajemniczenie

buahhot możesz wykożystać czas na jakieś Spamowanko
Stary 2010-11-19, 12:01   #3282
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
(...)
Zdecydowalam,ze kupie ten krem brazujacy do twarzy z Yves Rocher i piling do twarzy tej samej firmy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 najlepsze jest to,ze oba te kosmetyki sa objete promocja kup jeden,a drugi dostaniesz gratis
Do kiedy jest ta promocja? Może też się skuszę gdzie o tym przeczytałaś?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 12:05   #3283
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
buahhot możesz wykożystać czas na jakieś Spamowanko
w dodatku nic mi sie nie chce tzn wloski dzis umylam, odpowiednio o nie zadbalam i ulozylam juz, ale na wiecej nie mam sily
chyba dopadla mnie jakas jesienna deprecha

Stary 2010-11-19, 12:50   #3284
tillavanilla
Raczkowanie

Czesc

Shadii te kosmetyki znalazlam zna stronie Yves-rocher http://yvesrocheruk.com/shop_app_GB/...amilyNodeId=-1

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-11-19 o 12:52
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 12:54   #3285
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Dzień Dobry Kochane

powodzenia- na pewno bedzie dobrze...

ja w koncu zakończyłam pracowity tydzień- aaa.. nie poszłam na kolosa z niemca bo stwierdziłam że nic nie umiem a nie chcę go potem poprawiać....więc byłam na drugiej uczelni..

idę robić sałatkę, potem sprzątać... wpadne do was później

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 12:56   #3286
loluska
Zakorzenienie

ramoncia
cieszę się że loczki mojego wydania sie podobają do twarzy ci w brązie, i lepiej na pewno niż w blond

Alessandra
jak spróbujesz to daj znać jak ci wyszły
a co do maseczki nawilżającej przed ślimaczkowaniem to nie próbowałam u mnie najładniej wyglądają jak zwinę je jak są jeszcze lekko wilgotne, wtedy są takie sprężyste ale jeśli bym zbyt długo je trzymała to wtedy już nadają się tylko do upięcia bo sianko... a więc nie za krótko i nie za długo

I tak w ogóle to dzień dobry wreszcie wolne XD jutro idziemy z Tz na 18 do kumpla,a w niedziele imieniny babuni mojej kochanej także dziś muszę zacząć się uczyć bo nie wyrobię

Od przyszłego tygodnia próbuję wolontariatu, który będzie polegał nad opieką dzieciaków na świetlicy. Dwie godziny w tygodniu, w jaki dzień mi pasuję. Nakręciłam się na to myśląc że to będą takie maluchy ale niestety są to ewenementy z podstawówki i gim. co mnie trochu przeraża, bo wiecie co to teraz się dzieje w tych gimnazjach ;/ także na początek idę na próbę, obym wytrwała

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 13:39   #3287
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ramoncia
cieszę się że loczki mojego wydania sie podobają do twarzy ci w brązie, i lepiej na pewno niż w blond

Alessandra
jak spróbujesz to daj znać jak ci wyszły
a co do maseczki nawilżającej przed ślimaczkowaniem to nie próbowałam u mnie najładniej wyglądają jak zwinę je jak są jeszcze lekko wilgotne, wtedy są takie sprężyste ale jeśli bym zbyt długo je trzymała to wtedy już nadają się tylko do upięcia bo sianko... a więc nie za krótko i nie za długo

I tak w ogóle to dzień dobry wreszcie wolne XD jutro idziemy z Tz na 18 do kumpla,a w niedziele imieniny babuni mojej kochanej także dziś muszę zacząć się uczyć bo nie wyrobię

Od przyszłego tygodnia próbuję wolontariatu, który będzie polegał nad opieką dzieciaków na świetlicy. Dwie godziny w tygodniu, w jaki dzień mi pasuję. Nakręciłam się na to myśląc że to będą takie maluchy ale niestety są to ewenementy z podstawówki i gim. co mnie trochu przeraża, bo wiecie co to teraz się dzieje w tych gimnazjach ;/ także na początek idę na próbę, obym wytrwała
ja też mam zamiar w ten weekend się pouczyć, mam sporo prezentacji do zrobienia na studia i referatów....
a co do tych dzieciaków- no gimnazjum to i jak bym się bała... w ogole to moim zdaniem głupota że utworzyli te gimnazja... młodzież która tam chodzi myśli że jest już taaaaaka dorosła no bo przecież "to już nie podstawówka.."

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-11-19, 14:03   #3288
zffazoffana
Zakorzenienie

dotka
wiem o co Ci chodzi z tymi ustami, bo niestety mam to samo moje w dodatku strasznie pękają i teraz jeszcze porobiły mi się zajady w kącikach i staram się je jakoś leczyć ..

a dzisiaj nie pojechałam na wykłady
mam chwilę dla siebie na małe spamowanko i odpoczynek no i na naukę niestety
a tak naprawdę zamiast się uczyć to myślę o niedzielnych zakupach

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

_Alessandra to trzymam mocno kciuki!
Ja na hotelarstwo miałam pójść do hotelu i poprosić o regulamin hotelowy. Byłam w trzech i w każdym mi powiedzieli, że nie mają. Jak to nie mają, każdy hotel musi mieć i chyba ściągnę z internetu jakiś.

Ja idę dzisiaj z Tż i jego siostrą na Harrego Pottera.
Zaraz idę odebrać małą z przedszkola. Dzisiaj to w przedszkolu zaczęła mi płakać, że ona jednak nie chce iść, a wczoraj chciała. Ach... te dzieci.

o to daj znać czy fajne bo ja w niedzielę chciałam się z Tż wybrać
także czekam na relację

Cytat:
Dzień Dobry Kochane

trzymam kciuki

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 16:09   #3289
ramoncia217
Wtajemniczenie

co tu taka cisza??
Stary 2010-11-19, 16:32   #3290
caate
Zakorzenienie

GG do caate

noi wlasnie tez, nie wiem cichutko dzis
ale ja nie mam czasu, bo mam duzo na jutro na kurs z ang.
wujek jest u nas, poszedl wlasnie do fryzjera gips sciagniety, wlasnie skonczylismy ogladac zdjecia rtg jego, bo dali nam na takie plytce z jego nawziskiem data i w ogoole z jakims kodek kreskowym:d nie wiedzialam ze ta sluzba zdrowia jest taka nowoczesna
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:36   #3291
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ratunku
Macie jakiś super sprawdzony patent na masakrycznie suche i podrażnione usta? Wazelina ani Carmex nie pomagają, kiedyś próbowałam miodu ale on pogorszył tylko sprawę Boję się, żeby mi się nie zrobiły zajady
A tak dawno już nie miałam tego problemu

Dzisiejsze spamowanko:
wcieranie Jantara
skrzyp
olej kokosowy w końcówki
olej jojoba na twarz
olej rycynowy na brwi i rzęsy
wazelina na usta i łokcie
krem do rąk
balsam na łydki
Spróbuj peelingu na usta i krem nivea Tylko ten peeling żeby był delikatny
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
chyba dopadla mnie jakas jesienna deprecha
Mnie też !

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Nakręciłam się na to myśląc że to będą takie maluchy ale niestety są to ewenementy z podstawówki i gim. co mnie trochu przeraża, bo wiecie co to teraz się dzieje w tych gimnazjach ;/ także na początek idę na próbę, obym wytrwała
Nie przesadzaj, nie jest aż tak źle, przynajmniej w moim gimnazjum I mam do ciebie radę : jak nie będziesz mogła sobie z nimi poradzić, to od razu "z mordą" na nich wyskocz, bo na niektórych gówniarzy nic innego nie działa

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a co do tych dzieciaków- no gimnazjum to i jak bym się bała... w ogole to moim zdaniem głupota że utworzyli te gimnazja... młodzież która tam chodzi myśli że jest już taaaaaka dorosła no bo przecież "to już nie podstawówka.."
Moim zdaniem gimnazja to największa porażka Ministerstwa Edukacji. No nie przesadzaj, niektórzy gimnazjaliści są normalni
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:45   #3292
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc

Shadii te kosmetyki znalazlam zna stronie Yves-rocher http://yvesrocheruk.com/shop_app_GB/...amilyNodeId=-1
Acha, thx
Dziś znowu samotna wieczorem jestem. Obejrzę jakiś film, zrobię coś ze sobą, może pedicure, bo się zaniedbałam pod tym względem

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:47   #3293
ekomonika
Zakorzenienie

caate - właśnie, właśnie, co z wujkiem ? Dobrze się już ma ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 18:15   #3294
zffazoffana
Zakorzenienie

dzisiaj cichutko tu
a ja w trakcie spamowanka
jak narazie wax na włosy
miodowa maseczka na twarz
kremik nivea na usta
odżywka i lakier na paznokcie
oliwka do ciała
no i lecimy dalej

ale najpierw wracam do chemii i biochemii
miłego wieczorku

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 18:20   #3295
Soph
Zakorzenienie

heeej

miałam zamiar kupić dermacol, ale poczytałam na wizażu
i znalazłam ten post...:

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=203

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 18:20   #3296
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Spróbuj peelingu na usta i krem nivea Tylko ten peeling żeby był delikatny

Mnie też !

Nie przesadzaj, nie jest aż tak źle, przynajmniej w moim gimnazjum I mam do ciebie radę : jak nie będziesz mogła sobie z nimi poradzić, to od razu "z mordą" na nich wyskocz, bo na niektórych gówniarzy nic innego nie działa

Moim zdaniem gimnazja to największa porażka Ministerstwa Edukacji. No nie przesadzaj, niektórzy gimnazjaliści są normalni
no nie mówię że wszyscy są be

ja właśnie trochę poćwiczyłam , zaraz ide nałożyc olej kokosowy na włosy..

dziewczyny naftę daje się na końce czy w skalp????

caate- fajnie że wujek już bez gipsu

ZALATANA......
Stary 2010-11-19, 18:39   #3297
marta 85
Wtajemniczenie

Ja po męczącym dniu siedzę z maseczką peel-off a potem nałożę karotenowa i na włosy coś dam, aaaa... już wiem kupiłam odżywkę Accent do włosów blond i zostawię ja na noc, może coś rozjaśni

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nd.html&next=1

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 18:56   #3298
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

Soph
- no niby tak, praktyki są miesięczne, ale w liceach we wrześniu na początku jeszcze jakiś luz jest i wiesz tak spokojniej, powoli(nie mówię, że we wszystkich, ale w większości - bo nie ma zawodowych przedmiotów i jest ich mniej) a u nas od samiutkiego początku września, aż do wystawienia ocen w grudniu mamy taki zapiernicz, że to jakaś porażka Do tego nasza klasa ferie ma w styczniu dwa tygodnie, także też nie za ciekawie, bo wtedy inni mają szkołę, a my wolne, także wiesz..Bo w lutym praktyki, także kiedyś nam te wolne musieli dać..A jak wrócimy do szkoły to znowu kucie i kucie, bo przecież trzeba nadrobić czas jak nas nie było a tu zaraz koniec roku i tak wiesz.. To się tak wydaje, że niby mamy to wolne, ale wtedy lecimy codziennie pracować a przed praktykami i po nich nas cisną, bo trzeba nadrabiać...Ale czekam na ten luty, bo mam nadzieję załapać się na weekendy pracować tam gdzie będę mieć praktyki
A na jakim profilu jesteś?
Co do maseczki - ja tam tą maseczkę to mam na jakiś tydzień przy codziennym stosowaniu, a przy stosowaniu tylko na weekendy np. tylko w piątek i sobotę, albo coś, bo tak najczęściej stosuję, to już w ogóle na miesiąc
A jakiego kremu na rozstępy używasz?
jestem na humanie- polski, historia, angielski
krem ten- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ycellulit.html

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 19:10   #3299
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
caate - właśnie, właśnie, co z wujkiem ? Dobrze się już ma ?
jest okej
dziwnie sie cuzje i boi sie ruszac, bo bardzlo slabo mu sie zrosla kosc i dlatego za miesiac do kontroli. Ma cos tam cwiczyc i zakaz wykonywania pracy

ide do lazienki, cos zadbac o siebie.
W ogole to Wam i sobie wspolczuje tej szkoly, ile mozna sie uczyc

a wiecie co, lekarz prowadzacy wujka ma na nazwisko Sokratous imienia nie podam, bo rownie dziwne i wyglada jak Jezus Chrystus, jak mnie zobaczyl to dal dla mnie rowniez plytke ze zdjeciami rtg wujka
i tak fajnie mowi po polsku, tak typowo skladniowo, teraz wiem jak ja brzmie po ang jak mowie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-19 o 19:13
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 19:42   #3300
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
no nie mówię że wszyscy są be
No wiem, wiem, złe słowa dobrałam
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jest okej
dziwnie sie cuzje i boi sie ruszac, bo bardzlo slabo mu sie zrosla kosc i dlatego za miesiac do kontroli. Ma cos tam cwiczyc i zakaz wykonywania pracy

a wiecie co, lekarz prowadzacy wujka ma na nazwisko Sokratous imienia nie podam, bo rownie dziwne i wyglada jak Jezus Chrystus, jak mnie zobaczyl to dal dla mnie rowniez plytke ze zdjeciami rtg wujka
i tak fajnie mowi po polsku, tak typowo skladniowo, teraz wiem jak ja brzmie po ang jak mowie
O no to świetnie ! Ucałuj wujka ode mnie i życz mu szybkiego powrotu do zdrowia
Sokratous... Fajne imię Hehe miałam takiego kolegę co też jak Jezus wyglądał Na religii to zawsze było śmiesznie z nim
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości