|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Ramoncia pieknie wygladasz w tym kolorze
dotka dlugo walczylam ze spierzchnietymi ustami,nie pomogla wazelina,miod czy inne cuda,w koncu kupilam carmexa i juz nastepnego dnia usta wygladaly o niebo lepiej Zdecydowalam,ze kupie ten krem brazujacy do twarzy z Yves Rocher i piling do twarzy tej samej firmy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 najlepsze jest to,ze oba te kosmetyki sa objete promocja kup jeden,a drugi dostaniesz gratis
|
#3272 |
|
BAN stały
|
tebrazujace cudenka to wprost cudenka!
ja chce cos wymodzic z wloskami! aaaaaajaj. sa sliczne, ale ale wcia zten niedosyt... poradzcie! 100dn za niecale 3 mies ... |
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Ja dosłownie na chwilę, bo muszę jeszcze nauczyć się tego hotelarstwa, a chciałabym się przed 1 położyć, miło by było... ![]() Już byłam dziś tak nastawiona na te loczki loluski i nawet włosy zostawiłam żeby sobie same schły itp. i mnie coś podkusiło, żeby sprawdzić ile jeszcze lakieru zostało, czy mi starczy na jutro,żeby się nie rozwaliły i okazało się...że nie ma tam nic, jak zwykle moja kochana siostrunia użyła zapewne rano tak ogromnej ilości lakieru, że szok ja nie wiem po co ona tyle psika jak nic z nimi nie robi Ale jutro kupię, to zrobię w sobotę, już na pewno! Ale za to mam takie mięciutkie włoski, dziś troszeczkę je wieczorem dopieściłam, ale na weekend to zrobię im takie porządne SPA I z całego serca polecam Wam tę odżywkę Johna Friedy - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=26175&next=1 - nie patrzcie na ten napis, że do włosów blond, ja kupuję zazwyczaj takie ze względu na to, że zazwyczaj nie obciążają włosów, są lekkie Może spektakularnie nie dodaje objętości, ale leciutko podnosi włosy, są takie..hmm.. o zacytuję, tylko się nie śmiać, bo akurat to mi się przypomniało "lekkie, ale jakby napełnione balonikami powietrza, które je unoszą" , do tego w ogóle ich nie obciąża, wygładza, nadaje połysk i sprawia, że włosy się nie elektryzują, cudownie się rozczesują i są takie mięciutkie Aa i jest baardzo wydajna - mam ją od lipca a jeszcze jej dużo jest ![]() Dzisiejsze spamowanie: - poranna zielona herbata z miętą - wieczorna zielona herbata&skrzyp do picia - wieczorna zimowa herbatka z cynamonem Włosy: - zero prostowania - mycie szamponem do włosów przetłuszczających się Oriflame - odżywka John Frieda na ok. 30min pod ręcznikiem - balsam nawilżający na połowę włosów Joanna - pianka na objętość TRESemme - mgiełka Radical - spray termoochronny TRESemme Twarz: - filtr spf50 LRP - carmex w ciągu dnia - zmywanie makijażu tylko micelem Bourjois (i trochę z lenistwa i dałam jej dziś odpocząć od żelów )- krem Dermosan na noc - punktowo: Bambino na ranki i krem krzemowy na wypryski - i jeszcze przed samym spaniem będzie Tisane na usta Ciało: - masaż Syrenką - co jakiś czas krem do rąk Isana - krem do stóp Avon - balsam nawilżający Neutrogena - spray kakaowy Ziaja - przed spaniem jeszcze krem bambino na dłonie Nadrobię Was jutro jakoś Dobranoc Piękności!
|
|
#3274 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzień dobry dziewczyny
![]() dzis spojrzalam na stronkę dziewczyny, ktora zeluje paznokcie (itd itd) i napisala tam, ze pozostal jedyny termin w tym roku- na 28grudnia wyglada na to ze ma duzo klientek i napiety grafik ![]() ok ide zmyc olej z wlosow ![]() milego dnia |
|
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry, ja zaraz wychodze do miasta..
buziaki
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
A ja dziś do szkoły nie poszłam - czułam się tak fatalnie i było mi tak słabo i tak mnie dół brzucha bolał, że nawet wstać z łóżka nie mogłam! Ale już troszeczkę lepiej, aktualnie piję sobie zieloną herbatę z miętą, za niedługo będę się zbierać i muszę na 14 być w szkole na poprawie z matematyki - 3MAJCIE MOCNO KCIUKI bo to moje być albo nie być... A później idę na przymiarkę stroju zawodowego i popołudnie i wieczór z Tż'em Pogoda jest ładna, to może gdzieś się wybierzemy, ale znając Tż'a to nie będzie mu się chciało nigdzie łazić i będziemy standardowo oglądać filmy No ale nic, najważniejsze, że z Nim ![]() Także nie wiem o której do Was tu dziś wpadnę, więc życzę Wszystkim udanego początku weekendu!
|
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Ja niedawno wróciłam od TZ a teraz jadę załatwiać urzędowe sprawy, jak ja to uwielbiam
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-11-19 o 12:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
_Alessandra to trzymam mocno kciuki! Ja na hotelarstwo miałam pójść do hotelu i poprosić o regulamin hotelowy. Byłam w trzech i w każdym mi powiedzieli, że nie mają. Jak to nie mają, każdy hotel musi mieć i chyba ściągnę z internetu jakiś. ![]() Ja idę dzisiaj z Tż i jego siostrą na Harrego Pottera. ![]() Zaraz idę odebrać małą z przedszkola. Dzisiaj to w przedszkolu zaczęła mi płakać, że ona jednak nie chce iść, a wczoraj chciała. Ach... te dzieci.
|
|
#3279 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj mega SPA sobie zrobię, i skupię się na ujedrnieniou ciałka
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot możesz wykożystać czas na jakieś Spamowanko
|
#3282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
w dodatku nic mi sie nie chce
tzn wloski dzis umylam, odpowiednio o nie zadbalam i ulozylam juz, ale na wiecej nie mam sily ![]() chyba dopadla mnie jakas jesienna deprecha |
|
|
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
Shadii te kosmetyki znalazlam zna stronie Yves-rocher http://yvesrocheruk.com/shop_app_GB/...amilyNodeId=-1
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-11-19 o 13:52 |
|
|
|
#3285 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja w koncu zakończyłam pracowity tydzień- aaa.. nie poszłam na kolosa z niemca bo stwierdziłam że nic nie umiem a nie chcę go potem poprawiać....więc byłam na drugiej uczelni.. idę robić sałatkę, potem sprzątać... wpadne do was później
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
ramoncia
cieszę się że loczki mojego wydania sie podobają ![]() Alessandra jak spróbujesz to daj znać jak ci wyszły a co do maseczki nawilżającej przed ślimaczkowaniem to nie próbowałam u mnie najładniej wyglądają jak zwinę je jak są jeszcze lekko wilgotne, wtedy są takie sprężyste ale jeśli bym zbyt długo je trzymała to wtedy już nadają się tylko do upięcia bo sianko... a więc nie za krótko i nie za długo ![]() I tak w ogóle to dzień dobry wreszcie wolne XD jutro idziemy z Tz na 18 do kumpla,a w niedziele imieniny babuni mojej kochanej także dziś muszę zacząć się uczyć bo nie wyrobię Od przyszłego tygodnia próbuję wolontariatu, który będzie polegał nad opieką dzieciaków na świetlicy. Dwie godziny w tygodniu, w jaki dzień mi pasuję. Nakręciłam się na to myśląc że to będą takie maluchy ale niestety są to ewenementy z podstawówki i gim. co mnie trochu przeraża, bo wiecie co to teraz się dzieje w tych gimnazjach ;/ także na początek idę na próbę, obym wytrwała
|
|
#3287 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a co do tych dzieciaków- no gimnazjum to i jak bym się bała... w ogole to moim zdaniem głupota że utworzyli te gimnazja...
|
|
|
#3288 | ||
|
Zakorzenienie
|
dotka
wiem o co Ci chodzi z tymi ustami, bo niestety mam to samo moje w dodatku strasznie pękają i teraz jeszcze porobiły mi się zajady w kącikach i staram się je jakoś leczyć ..a dzisiaj nie pojechałam na wykłady ![]() mam chwilę dla siebie na małe spamowanko i odpoczynek no i na naukę niestety ![]() a tak naprawdę zamiast się uczyć to myślę o niedzielnych zakupach ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
o to daj znać czy fajne bo ja w niedzielę chciałam się z Tż wybrać także czekam na relację ![]() Cytat:
|
|
|
#3289 |
|
Wtajemniczenie
|
co tu taka cisza??
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
noi wlasnie tez, nie wiem cichutko dzis
![]() ale ja nie mam czasu, bo mam duzo na jutro na kurs z ang. wujek jest u nas, poszedl wlasnie do fryzjera gips sciagniety, wlasnie skonczylismy ogladac zdjecia rtg jego, bo dali nam na takie plytce z jego nawziskiem data i w ogoole z jakims kodek kreskowym:d nie wiedzialam ze ta sluzba zdrowia jest taka nowoczesna
|
#3291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też ! Cytat:
I mam do ciebie radę : jak nie będziesz mogła sobie z nimi poradzić, to od razu "z mordą" na nich wyskocz, bo na niektórych gówniarzy nic innego nie działa ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziś znowu samotna wieczorem jestem. Obejrzę jakiś film, zrobię coś ze sobą, może pedicure, bo się zaniedbałam pod tym względem
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
caate - właśnie, właśnie, co z wujkiem ? Dobrze się już ma ?
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj cichutko tu
![]() a ja w trakcie spamowanka jak narazie wax na włosy miodowa maseczka na twarz kremik nivea na usta odżywka i lakier na paznokcie oliwka do ciała no i lecimy dalej ![]() ale najpierw wracam do chemii i biochemii miłego wieczorku
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() miałam zamiar kupić dermacol, ale poczytałam na wizażu i znalazłam ten post...: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=203 |
|
|
|
#3296 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja właśnie trochę poćwiczyłam , zaraz ide nałożyc olej kokosowy na włosy.. dziewczyny naftę daje się na końce czy w skalp???? caate- fajnie że wujek już bez gipsu
|
|
|
#3297 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja po męczącym dniu siedzę z maseczką peel-off a potem nałożę karotenowa
i na włosy coś dam, aaaa... już wiem kupiłam odżywkę Accent do włosów blond i zostawię ja na noc, może coś rozjaśni ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nd.html&next=1
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krem ten- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ycellulit.html
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
jest okej
dziwnie sie cuzje i boi sie ruszac, bo bardzlo slabo mu sie zrosla kosc i dlatego za miesiac do kontroli. Ma cos tam cwiczyc i zakaz wykonywania pracy ![]() ide do lazienki, cos zadbac o siebie. W ogole to Wam i sobie wspolczuje tej szkoly, ile mozna sie uczyc ![]() a wiecie co, lekarz prowadzacy wujka ma na nazwisko Sokratous imienia nie podam, bo rownie dziwne i wyglada jak Jezus Chrystus, jak mnie zobaczyl to dal dla mnie rowniez plytke ze zdjeciami rtg wujka i tak fajnie mowi po polsku, tak typowo skladniowo, teraz wiem jak ja brzmie po ang jak mowie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-19 o 20:13 |
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, wiem, złe słowa dobrałam
![]() Cytat:
Sokratous... Fajne imię Hehe miałam takiego kolegę co też jak Jezus wyglądał |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Ale jutro kupię, to zrobię w sobotę, już na pewno!
Może spektakularnie nie dodaje objętości, ale leciutko podnosi włosy, są takie..hmm.. o zacytuję, tylko się nie śmiać, bo akurat to mi się przypomniało
"lekkie, ale jakby napełnione balonikami powietrza, które je unoszą" 

wyglada na to ze ma duzo klientek 
A później idę na przymiarkę stroju zawodowego i popołudnie i wieczór z Tż'em 

moje w dodatku strasznie pękają i teraz jeszcze porobiły mi się zajady w kącikach i staram się je jakoś leczyć ..

To się tak wydaje, że niby mamy to wolne, ale wtedy lecimy codziennie pracować a przed praktykami i po nich nas cisną, bo trzeba nadrabiać...Ale czekam na ten luty, bo mam nadzieję załapać się na weekendy pracować tam gdzie będę mieć praktyki