|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka kosmetyków....
zrobię wieczorem, albo jutro (bo przy sztucznym świetle może nie być nic widać)
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-11-17 o 17:57 |
||
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze jeden atomizer, mogłabym przelac ci te zapachy w takiej ilosci jaka wskazałąs ale nie mam atomizerka zeby ci przesłac na odlewke zapachu dla mnie, co robimy? dasz rade cos wykombinowac czy na razie sie wstrzymujemy?
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- dopiero teraz przeczytałam twoja wiadomosc, rozumiem, a age ou demon tez maja u ciebie w promocji? albo flawerbomb?
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
a może by Cię zaintersowała matująca baza Becca-pozostało ok 70% z 50ml lub rozswietlacz Diora w pędzlu-zuzycie ok 30% aha-mnie podoba się podkład loreala
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- czy to przypadkiem nie ten,za którego miałysmy się wymienić?baza matująca to niestety nie dla mnie |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
to ten pędzel
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...up.html&next=1 |
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nowy,ma plombę
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- a może wzięłabyś dwa?masz coś do dorzucenia? |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ja teraz sobie tak sprawdzam i sie okazuje ,że ten podkład kosztuje ok 80zł
tak sobie myslę,że wymianka na sam podkład to troszeczke nie opłacalne dla mnie nie chcę wyjść na jakąs sknerę,ale może dołożyłabyś mi np. któryś z tuszy max factora? decyzja należy do Ciebie powiedz co o tym sądzisz? |
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
a o tym Max Factor Masterpiece Max-to muszę zapomniec?
może mogłabym cos dołożyc? np. nową 50ml próbkę profesjonajnej maski Wella albo co? lash-a akurat mam-na serio ![]() pisz czego jeszcze szukasz? |
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do włosów to mam,a jeszcze do mnie wielka flacha leci,a co masz jeszcze na wydaniu,może większą wymianke zrobimy?mam tez trochę rzecz poza wątkiem. jesli jednak nic nie znajdziesz to dam masterpiece
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
do brwi nie mam nic
aha-ja się zastanawiam jak wyprać ten pędzelek z tej bazy ja wyciskałam troche i zbierałam palcem tego pedzla własnie co ja Ci mam dołożyc powiem szsczerze,że wolałabym tego max-amam jeszcze np. prawie nowy utrwalacz Inglota ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ne.html&next=1 |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- a możesz przejrzeć moja łisz,może coś masz
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
już przeglądałam i nie mam nic z tego co szukasz
![]() ja postaram Ci się dołożyć jakieś fajne próbki chociaż a jaki kolor tego podkładu mi polecisz?masz porównanie do podkładu z innych marek podpowiem Ci tylko,żeby przekrącać tylko raz,ponieważ tej abzy za jednym przekręceniem wychodzi dość sporo no i ze zużyciem to musisz mi uwierzyć na słowo ponieważ nie można ni jak tego sprawdzićja mam ją z wymianki z dusią-ona mówiła ,że jej ubytek wynosi max.10% a uzyłam jej dosłownie ze 3 razy Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2010-11-19 o 13:42 |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
hmm,wiem jaki kolor ma chanel 50ka,jest mega ciemny,ale nie wiem który będzie bardziej do niego podobny,bo one w sumie tylko się różnia tym,że jeden wpada w czekoladę,a drugi w żółć
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba w niedzielę będę w douglasie to może uda mi się sprawdzic
ale wydaje mi się ,że bardziej odpowiedni bedzie ten jasniejszy tak myslę-a może byłabyś zadowolona z malutkiej odsypki pudru rozswietlającego Capture Totale diora |
|
|
|
#111 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() szukasz tylko odlewek tych dwoch perfum z wish? bo ja bym byla chetna na Givenchy
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,mam Clinika,a teraz chcę kupić Smashboxa,ale w grudniu.Jesli masz coś ciekawego to może oddam Ci dwa podkłady i masterpiece ![]() Oczywiście nic na siłe,ale byc może chcesz się czegoś pozbyć
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
raczej zdecyduję się na jeden
![]() ucieszyłam się,że chociaż ten puder Ci podpasuje ![]() to ja wysyłam diora, inglot-a i odsypkę tego pudru ja wyslę paczuszkę w poniedziałek z rana-oczywiście priorytetm poleconym |
|
|
|
#114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() jaką masz propozycję ![]() tylko zaznaczam,iż nie posiadam atomków |
||
|
|
|
#116 |
|
Kici kici miau miau
|
u mnie tez ciezko niestety - to moze dam sobie spokoj na razie
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
znam,ale raczej beże,to moje kolory
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- właśnie dostałam wandted od Soso,mega flache i tez mogę odlać,zapach śliczny
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
zgłaszam się po odlewki DV i Givenchy
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

powiem szsczerze,że wolałabym tego max-a

,mam Clinika,a teraz chcę kupić Smashboxa,ale w grudniu.