Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-19, 20:06   #2371
Biska
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Madzia, różnie, ale w zasadzie na tygodniu są tylko dwa dni (wtorek i czwartek), w które możemy się spotkać, bo w pozostałe Tż chodzi na siłownię, no a mi czasami któryś z tych dni nie pasuje i od razu robi się wieeeelki problem. Zdarza się też, że Tż zmienia swoje dni treningowe i wtedy najlepiej, gdybym ja też swoje plany dostosowywała do jego... masakra,nie?

Glenia, w moich stronach najczęściej na stołach weselnych pojawia się wyborowa, albo gorzka żołądkowa czysta, czasami stock (wiecie, że każdy jeden, jaki kupiliśmy zamarzał nam w zamrażalniku? coś z nim jest nie teges). Kiedyś, kiedyś bywał jeszcze bols, ale się zepsuł i ludzie przestali go brać.

Teraz wiem, że np wyborowa jest w tesco w promocji po niecałe 20, w kauflandzie chyba 19 zł.

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:13   #2372
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
No bez przesady, mam dawać fotkę zmasakrowanych, podpuchniętych i czerwonych uszu ?

Będę chodzić tylko na następne razy już wezmę sam peeling a ewentualnie jakoś w styczniu poprawię tym pakietem
Jeszcze rozważam mikrodermabrazję diamentową - co to za zwierz i czym się różni od peelingu kawitacyjnego ? Efekt jest ten sam, tylko metoda inna ?
?
moze ja nie zwierz ale odpowiadam zadam pierwsze podstawowe pytanie, czy Ty aby nie masz cery naczynkowej ??
mikrodermabrazja to złuszczanie mechaniczne naskórka pyłem diamentowym, taki papier scierny natwarz
peeling kawitacyjny to peeling ultradzwiekami -dla mnie to osobiscie taki pic na wode

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:17   #2373
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
moze ja nie zwierz ale odpowiadam zadam pierwsze podstawowe pytanie, czy Ty aby nie masz cery naczynkowej ??
mikrodermabrazja to złuszczanie mechaniczne naskórka pyłem diamentowym, taki papier scierny natwarz
peeling kawitacyjny to peeling ultradzwiekami -dla mnie to osobiscie taki pic na wode
Nie, z naczynkami nie mam problemu - mam na udach kilka na krzyż pajączków "od zawsze", ale nic nowego mi się nigdy nie zrobiło, tym bardziej na twarzy nic a nic, a używam peelingów mechanicznych gruboziarnistych i sobie nie żałuję
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:20   #2374
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Nie, z naczynkami nie mam problemu - mam na udach kilka na krzyż pajączków "od zawsze", ale nic nowego mi się nigdy nie zrobiło, tym bardziej na twarzy nic a nic, a używam peelingów mechanicznych gruboziarnistych i sobie nie żałuję
to spokojnie mikrodermabrazje mozesz zrobic
mikrodermabrazja głębiej niż kawitacja złuszcza naskórek, przyjemna nie jest, ale to juz ostatni dzwonek zeby to zrobic
kawitacje nawet dzien przed slubem mozesz zrobic

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:21   #2375
Biska
Zakorzenienie

ja to dopiero wsiur jestem w ogóle nie wiem o jakich wy tu zabiegach piszecie i w życiu nie byłam u kosmetyczki, boję się jej bardziej od dentysty

Stary 2010-11-19, 20:24   #2376
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Faktycznie ma ładne recenzje Myślę że w takim razie się zdecyduję, zwłaszcza że jest tani dziękuję
prosze

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
bawiłam się cały dzień wczoraj i pół dnia dzisiaj z Martysią, bratanicą Tż jest kochana
a w co sie bawiłaś?

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
nie ma takiej opcji,
ja za nikim biegac nie bede - widzial, ze dzwonilam, bedzie chcial to oddzwoni, niech teraz on sie pozastanawia czy sie obrazilam czy co, ze sie nie odzywam... poczekam, chocbym miala zamknac ten telefon gdzies, zeby mnie nie kusil
uparciuch
Cytat:
No bez przesady, mam dawać fotkę zmasakrowanych, podpuchniętych i czerwonych uszu ?

Będę chodzić tylko na następne razy już wezmę sam peeling a ewentualnie jakoś w styczniu poprawię tym pakietem
Jeszcze rozważam mikrodermabrazję diamentową - co to za zwierz i czym się różni od peelingu kawitacyjnego ? Efekt jest ten sam, tylko metoda inna ??
tak pokaż

peeling kawitacyjny jest przede wszystkim łagodniejszy od mikrodermabrazji i po mikro zdecydowanie są lepsze efekty kawitacja jest to zabieg delikatny i dotyczy tylko powierzchownych warstw naskórka a mikrodermabrazja działa głebiej w zależności od głowicy od której zależy stopień ścierania naskórka i koniecznie niech Ci kosmetyczka powie czego masz nie robić po mikrodermabrazji, czyli zero solarium,alkoholu itp. jak zapomni to sie upomnij

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Madzia, różnie, ale w zasadzie na tygodniu są tylko dwa dni (wtorek i czwartek), w które możemy się spotkać, bo w pozostałe Tż chodzi na siłownię, no a mi czasami któryś z tych dni nie pasuje i od razu robi się wieeeelki problem. Zdarza się też, że Tż zmienia swoje dni treningowe i wtedy najlepiej, gdybym ja też swoje plany dostosowywała do jego... masakra,nie?
a co z weekendami?

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
a jaką masz cere?

Cytat:
ja to dopiero wsiur jestem w ogóle nie wiem o jakich wy tu zabiegach piszecie i w życiu nie byłam u kosmetyczki, boję się jej bardziej od dentysty
no coś Ty zabiegi to czysta przyjemność
Stary 2010-11-19, 20:28   #2377
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

uparciuch
a jak... niech nie mysli, ze bede za nim wydzwaniac jak jakas nawiedzona wariatka.... jak on potrzebowal pogadac to ja mialam czas zeby odebrac tel...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 20:29   #2378
Biska
Zakorzenienie

Madziu, w soboty zazwyczaj się widujemy, z niedzielami jest różnie, ostatnie 3-4 spędziliśmy osobno... może kiedyś przełamię się i pójdę do kosmetyczki, tylko co ja jej powiem, że po co tam przyszłam, skoro nie mam zielonego pojęcia o zabiegach?

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
a jak... niech nie mysli, ze bede za nim wydzwaniac jak jakas nawiedzona wariatka.... jak on potrzebowal pogadac to ja mialam czas zeby odebrac tel...

Stary 2010-11-19, 20:32   #2379
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
to spokojnie mikrodermabrazje mozesz zrobic
mikrodermabrazja głębiej niż kawitacja złuszcza naskórek, przyjemna nie jest, ale to juz ostatni dzwonek zeby to zrobic
kawitacje nawet dzien przed slubem mozesz zrobic
Czyli cera podrażniona będzie po mikro ? Bo w sumie teraz widzę, że ja mam ją w tym pakiecie to tak można na raz jedno i drugie
Cytat:
Ja też nigdy nie byłam dwa razy w życiu byłam na malowaniu paznokci u kosmetyczki i to wszystko
Ja na palcach obu rąk mogę policzyć ile razy byłam u fryzjera
Cytat:

peeling kawitacyjny jest przede wszystkim łagodniejszy od mikrodermabrazji i po mikro zdecydowanie są lepsze efekty kawitacja jest to zabieg delikatny i dotyczy tylko powierzchownych warstw naskórka a mikrodermabrazja działa głebiej w zależności od głowicy od której zależy stopień ścierania naskórka i koniecznie niech Ci kosmetyczka powie czego masz nie robić po mikrodermabrazji, czyli zero solarium,alkoholu itp. jak zapomni to sie upomnij
Ani solarium ani alkoholu nie przewiduję z resztą ja zawsze jak coś robię to o wszystko się pytam
Cerę mam mieszaną, strefa T tłuści się ale jednocześnie mam przesuszone niektóre okolice - problematyczne to jest :/ no i mój główny problem to masakryczne zanieczyszczenie - pozostałość po czasach, kiedy nie wiedziałam, że nie mogę używać większości drogeryjnych kremów nawilżających do tego grudki, od czasu do czasu jakiś większy krostowaty wypadek. No i przebarwienia po krostkach

Śmiesznie z tymi uszami - czuję, że "coś" mam i tak mi na przemian zimno i gorąco tam
Stary 2010-11-19, 20:33   #2380
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a w ogole to jak wracalam z pracy to przejezdzalam kolo Macdonalda - zatrzymala sie pod nim para mloda i robili sobie przed macdonaldem zdjecia slubne
Stary 2010-11-19, 20:37   #2381
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogole to jak wracalam z pracy to przejezdzalam kolo Macdonalda - zatrzymala sie pod nim para mloda i robili sobie przed macdonaldem zdjecia slubne
eee

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

ja się nie zdziwię, jak już niedługo nowożeńcy zaczną sobie robić sesję na cmentarzu, serio...
małolaty już tam robią sobie sweet focie

Stary 2010-11-19, 20:39   #2382
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
jutro sie odezwie..

Cytat:
Madziu, w soboty zazwyczaj się widujemy, z niedzielami jest różnie, ostatnie 3-4 spędziliśmy osobno... może kiedyś przełamię się i pójdę do kosmetyczki, tylko co ja jej powiem, że po co tam przyszłam, skoro nie mam zielonego pojęcia o zabiegach?
możesz mnie zapytać to coś Ci doradze

Cytat:
Czyli cera podrażniona będzie po mikro ? Bo w sumie teraz widzę, że ja mam ją w tym pakiecie to tak można na raz jedno i drugie

Ani solarium ani alkoholu nie przewiduję z resztą ja zawsze jak coś robię to o wszystko się pytam
Cerę mam mieszaną, strefa T tłuści się ale jednocześnie mam przesuszone niektóre okolice - problematyczne to jest :/ no i mój główny problem to masakryczne zanieczyszczenie - pozostałość po czasach, kiedy nie wiedziałam, że nie mogę używać większości drogeryjnych kremów nawilżających do tego grudki, od czasu do czasu jakiś większy krostowaty wypadek. No i przebarwienia po krostkach

Śmiesznie z tymi uszami - czuję, że "coś" mam i tak mi na przemian zimno i gorąco tam
można,można jak zrobi Ci kawitacje to zetrze powierzchowny naskórek i lepiej przygotuje cere do mikrodermabrazji. Twoja cera jest wrecz idealna do mikro a ona sie w ogóle pytała jaką masz cere ,że taki pakiet ułożyła?

noo bo krew Ci tam pulsuje w uszkach

Cytat:
o rany
Stary 2010-11-19, 20:41   #2383
aleksandrettaa
Zakorzenienie

hejka. Zajrzałam do was na chwilę (chyba jestem uzależniona i muszę się leczyć). Wróciłam z siłowni właśnie. Co by nie mieć wyrzutów sumienia, że jutro egzamin a ja się szlajam to czytałam notatki na bieżni. Nie ma to jak chudnąć i mądrzeć jednocześnie

Claris gratuluję przedłużenia stażu Cieszę się bardzo

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:42   #2384
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
może tam byli na pierwszej randce

ech, nie pisał i nie odbierał bo zostawił komórkę na uczelni. Na szczęście nikt nie ukradł

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:46   #2385
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
można,można jak zrobi Ci kawitacje to zetrze powierzchowny naskórek i lepiej przygotuje cere do mikrodermabrazji. Twoja cera jest wrecz idealna do mikro a ona sie w ogóle pytała jaką masz cere ,że taki pakiet ułożyła?
Nie, ja sobie sama taki pakiet wybrałam, po tym jak wcześniej poczytałam w internecie co można a co nie ja wiem tylko sama z siebie, że nie mogę ryzykować złuszczania kwasami nigdy bo mam skłonności do brzydkich blizn, a to z tego co słyszałam i czytałam może narobić więcej kłopotu niż pożytku.
Oby ten zabieg coś dał, bo sam makijaż sobie z tym nie poradzi
No zobaczymy - cieszy mnie perspektywa zrobienia czegoś tylko dla relaksu i pielęgnacji i chyba się wybiorę jeszcze na żelowanie naturalnych paznokci do kompletu

Co tam, muszę Przyszłego Męża utwierdzać w przekonaniu, że dobry ze mnie materiał na żonę
Stary 2010-11-19, 20:47   #2386
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

ech, nie pisał i nie odbierał bo zostawił komórkę na uczelni. Na szczęście nikt nie ukradł
nawet jesliby tak bylo to nie wyobrazam sobie zdjec slubnych przed McDonaldem
Stary 2010-11-19, 20:47   #2387
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
hejka. Zajrzałam do was na chwilę (chyba jestem uzależniona i muszę się leczyć). Wróciłam z siłowni właśnie. Co by nie mieć wyrzutów sumienia, że jutro egzamin a ja się szlajam to czytałam notatki na bieżni. Nie ma to jak chudnąć i mądrzeć jednocześnie
i co nauczyłaś sie coś?

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

też mi taka myśl przeszła

noo miał fuksa

Rain mądra dziewuszka z Ciebie dobrze ,że czytasz o przeciwskazaniach i wskazaniach przed zabiegami noo po kwasach mogą nastąpić powikłania i nastąpi bliznowacenie skoro masz do tego skłonności ale to może sie stać a nie musi wszystko zależy od kwasu , czasu trwania zabiegu i steżenia ale ryzyko jest :/

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-11-19 o 20:49
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:58   #2388
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain mądra dziewuszka z Ciebie dobrze ,że czytasz o przeciwskazaniach i wskazaniach przed zabiegami noo po kwasach mogą nastąpić powikłania i nastąpi bliznowacenie skoro masz do tego skłonności ale to może sie stać a nie musi wszystko zależy od kwasu , czasu trwania zabiegu i steżenia ale ryzyko jest :/
Mama mnie tak nauczyła - czytam dokładnie nawet ulotki od tabletek przeciwbólowych i ziołowych herbatek A przy takich okazjach internet to genialny wynalazek
Kwasy sobie odpuszczam, bałabym się - jedyne co to zimą zwykle robię kurację Effaclar K z La Roche albo czymś podobnym, ale nic poważniejszego
Stary 2010-11-19, 21:07   #2389
madziamacius8786
Zakorzenienie

Rain kwasy nie są straszne tylko po nich bardzo łuszczy sie skóra,trzeba stostować wysokie filtry i sie natłuszczać dość mocno.. ale ogólnie pomagają jeśli byś sie kiedyś zdecydowała to polecam kwasy BHA polecane są dla cery tłustej,mieszanej i trądzikowej
Stary 2010-11-19, 21:08   #2390
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Szaloooooona, nie drzyj się
Z tym myciem rąk to mam tak samo. Nie myję jak wchodzę coś poprawić, ale z kolei jak załatwiam potrzeby, to MUSZĘ, choćby nie wiadomo jaki tłum był.

Ale nawet nie wiecie, jak mnie przeogromnie cieszy to, że Was to cieszy!
dla mnie to ty jesteś jak siostra, tyle się znamy, że naprawdę głęboko przeżywam wszystko, co się u Ciebie dzieje

mam tak samo
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
naj, mówisz że gdzie się pojawiasz, tam jest seks?
To weź no wpadnij do mnie na kawę, bo ja też wyposzczona
mogę wpaść, ale nie gwarantuję seksu z drugą osobą, za to tak Cię nakręcę, że się sama sobą zajmiesz
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Po prostu jak się wali to nagle wszystko naraz...
Mój dziadek zmarł, byłam z nim bardzo związana.
bardzo mi przykro
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
A w ogóle co do weselnej wódki my liczyliśmy 2 butelki na osobę chyba jak dobrze pamiętam ale mieliśmy za do dużo win kupionych i masę bimbru ( w naszych stronach zawsze jest na wiejskim stole)
ale u nas rodzina jest pojemna .
u nas też tak się liczy średnio. ja uważam, że jedna to tak na styk. zwłaszcza że u nas jest taki zwyczaj, że się gościom rozdaje, jak wyjeżdżają - no i wesele to jednak całą noc trwa, więc wypije się od powiedzmy 18-20 do 5 rano duuużo więcej, zwłaszcza jesli się tańczy, niż jak się nie tańczy i impreza jest krótsza - ja, nie upijając się, wypiłam prawie 0,5 litra na jednym weselu. miałam po prostu dobry humorek, a że ciągle tańczyłam i picie się rozłożyło na osiem godzin, to było ok. także ja bym z jedną butlą na głowę nie ryzykowała. po prostu głupio by mi było gdyby a nuż zabrakło.

Claris, cieszę się bardzo i zazdroszczę kina

Uwaga - pralka działa! Tata konkubenta to cudotwórca - wyjął pieniążek, który wpadł między jakieś tryby, zaklinował coś i powodował łomot + wyciekanie wody. teraz wszystko jest OK, co za ulga

i też bym chciala ślub organizować ze względu na zabiegi kosmetyczne, sesese
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 21:09   #2391
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

naj super, ze pralka dziala
Stary 2010-11-19, 21:11   #2392
Biska
Zakorzenienie

Najeczko, czyżbyście chcieli wyprać brudne pieniądze? dobrze, że pralka działa

Stary 2010-11-19, 21:14   #2393
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Hejo

Justynko ekstra nakrzyczysz się dzisiaj jeszcze

Bisia

dziewczynki jaką wódkę polecacie? w ogóle znacie jakies ceny orientacyjne ? kupujecie w markecie czy w hurtowni? ja też się zaczęłam martwić tym, że ma podrożeć i chciałabym do końca roku to załatwić (chociaż z kaską krucho do stycznia)

bawiłam się cały dzień wczoraj i pół dnia dzisiaj z Martysią, bratanicą Tż jest kochana
byłam na 4 weselach na dwóch był krupnik i na drugich dwóch stock.
My kupowaliśmy w hurtowni masz dużo taniej przy większej ilości.
W sklepie wtedy krupnik kosztował coś koło 21 zł ponieważ to była nowa wódeczka a my płaciliśy 16 z groszem, braliśmy wtedy też piwa, wina więc dużo taniej kupiliśmy wszystko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 21:14   #2394
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Najeczko, czyżbyście chcieli wyprać brudne pieniądze? dobrze, że pralka działa
taaa, trzeba jeszcze takowe mieć
ściskam Cię, Bisiu
i co robicie z wódką, bo może nie doczytałam?
Stary 2010-11-19, 21:17   #2395
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
taaa, trzeba jeszcze takowe mieć
ściskam Cię, Bisiu
i co robicie z wódką, bo może nie doczytałam?
Na razie nie będziemy więcej kupować. Idąc za radą Aleks poczekam, aż będę wiedziała ile osób potwierdzi przybycie i wtedy ewentualnie dokupimy nawet jeśli zajdzie taka potrzeba, to będą to już stosunkowo nieduże ilości, więc nie powinno nas to jakoś znacząco trzepnąć po kieszeni

Stary 2010-11-19, 21:19   #2396
najfajniejsza
Zakorzenienie

a ja się na wódkach nie znam, ale ohydny jest krakus (myślałam, że skonam, nie da się tego wypić...) i bols wg mnie. osobiście kupuję absolwenta (dziś za 0,7 zapłaciłam 23 zł w kauflandzie, więc na pewno w hurtowniach jest dużo taniej), nie zamarza, więc dobry i nie skręca mnie po nim no i nemiroffa lubię, ale to troszkę droższe jest. osobiście na wesele pewnie bym brała absolwenta lub nemiroffa właśnie.

a co do kauflanda, to jako że jutro kroi nam się mała imprezka, kupiłam coca-colę do drinków/napojów. i wiecie ile kosztuje jedna dwulitrowa butelka? 3,33 zł wyprzedają te bez mikołaja na etykiecie a że kupiłam 6, to oszczędność spora także polecam zajrzeć, jeśli ktoś akurat coli by potrzebował
Stary 2010-11-19, 21:23   #2397
Biska
Zakorzenienie

mnie ostatnio mocno krzywiło po luksusowej a ja czasami nie muszę nawet przepijać więc tamta naprawdę była... ble:P

Stary 2010-11-19, 21:23   #2398
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
u nas też tak się liczy średnio. ja uważam, że jedna to tak na styk. zwłaszcza że u nas jest taki zwyczaj, że się gościom rozdaje, jak wyjeżdżają - no i wesele to jednak całą noc trwa, więc wypije się od powiedzmy 18-20 do 5 rano duuużo więcej, zwłaszcza jesli się tańczy, niż jak się nie tańczy i impreza jest krótsza - ja, nie upijając się, wypiłam prawie 0,5 litra na jednym weselu. miałam po prostu dobry humorek, a że ciągle tańczyłam i picie się rozłożyło na osiem godzin, to było ok. także ja bym z jedną butlą na głowę nie ryzykowała. po prostu głupio by mi było gdyby a nuż zabrakło.

i też bym chciala ślub organizować ze względu na zabiegi kosmetyczne, sesese
Oj wódki na weselu idzie trzeba doliczyć szlabany, konkursy u brata na same szlabany poszły 2 zgrzewki wódki.
u Pani młodej jej siostry zażyczyli sobie bardzo dużo, chodź jedna siostra już przesadziła jak dla mnie takie naciągane i mało zabawne to było.
Jedna miała fajny pomysł szlaban zrobiła, był koszyk w która brat musiał wódkę kłaść aż szlaban się podniesie.
na konkursach też poszło .
U nas jest jeszcze zwyczaj że przychodzą dziady czyli każdy dostał po litrze a było ich 4.
Oczywiście rodzice kucharką dali co nie było w ich interesie tylko Pani młodej . I każdy praktycznie gość wyszedł z flaszką wódki...
Stary 2010-11-19, 21:26   #2399
madziamacius8786
Zakorzenienie

Naj jak fajnie,że udało sie Teściowi naprawić pralke
Stary 2010-11-19, 21:31   #2400
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Może wsiur jestem ale ja bym nie chciała bram. Wygląda to fajnie jak ktoś się przebierze i powygłupia. Jednak jak widzę w moich stronach to raczej pijaczek rower postawi by zagrodzić przejazd i cieszy mordę, że za darmo się dziś opije. Beznadzieja i żenada.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości