|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
ok.
![]() a bar to dzisiaj ledwo dycha , nikt nie pije, wszyscy się odchudzają , a wiadomo alko tuczy ![]() Miecka w charakterze traktora siedzi mi na stopach, cała zdrętwiałam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-19 o 23:46 |
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, ja nie lubię surowego boczku i wiele osób tego nie rozumie ![]() Tak, tego curry to tak 'na oko' ile wlezie ![]() Ja dzisiaj keczup curry sobie kupiłam...
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-11-19 o 23:52 |
|
|
|
|
#1833 |
|
Wpisz tu zomzing
|
moje na stopach nie chco, Miciek była na kolanach
Miećka to ta maści Mićkowatej tzn pingwin? |
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jeszcze Biluś i osioł
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
A to takich rzeczy jak szafy to nie wymieniałam nawet
![]() Mój brat wyskoczył dziś z tekstem, stojąc przy biurku mojego męża (męża akurat nie było w domu): "A co on ma taki porządek na tym biurku " ![]() ![]() I to nie było powiedziane w formie żartu czy ze śmiechem, tylko z łogromnym zdziwieniem ![]() W nagrodę za mondry tekst został zagoniony do przenoszenia mebli
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osioł niestety nie (ale kto wie, chociaż chyba wolę krowę ) a Bil ogólnie rodzinny, ale najbardziej siostry Ona i szwagier jeżdzą, ja się boję , tylko kocham i rozpieszczam
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
Ech... Idę do wyra. Dobranoc |
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po spacerze- i powiem Wam, że miałam dziś przeżycia zapachowe- Spellbound- no po prostu goździki i szarlotka, ale to nic, to nic- teraz pachnę wodą z basenu chlorowaną albo w ogóle chlorem- a to oznacza tylko jedno- Je Reviens ("Ja wrócę")- dobra nazwa, już kiedy go sprzedawałam, wiedziałam, że to rozstanie nie będzie wieczne. Uwielbiam ten zapach! Taniocha na dodatek
Te wszystkie aoudy mają coś z niego.Wojtek, jak dziś zobaczył to maleństwo 10ml, powiedział "jak to, dryndus wrócił? Przecież mówiłaś, że nie będziesz go używać" Ja??? Nigdy. Chyba, że miałam jakiś przypływ rozczulenia miłosnego Na razie nic nie mówi (6 psików).Nie, no dziś się nie myję na noc- przynajmniej nie dekolt. Dobranoc!!!
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny konik ![]() Cytat:
Nagadałam się ( ![]() |
||
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałabym, Florens, piękne zdjęcie z osiołkiem
|
#1842 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1843 |
|
never say no to panda
|
łiiii, a ja wczoraj byłam na koncercie Artrosis
![]() ostatni raz widziałam ich na żywo chyba z 8 lat temu i śmiało mogę rzec, że wczoraj wymietli, chociaż się nie spodziewałam) - grali głównie stare utwory przeplatane pojedynczymi nowościami (a za nowości uznaję wsjo od Melange) i stała grupka kretynów pod sceną (max. 10 osób), ze mną na czele , ryczała teksty i ogólnie szalałareszta klubu za to stała jakby ktoś im szczoty w dupska wcisnął, no jak tak można? aaa, Majaaaa, żałuj, że Cię nie było, taaaakie ciacha (i to bezdrugopołówkowe)! w tym chyba do dwóch mam namiary, za całkowitym przyzwoleństwem mojego chuopa, pod pretekstem próby rozruszania i zrzeszenia łódzkich fanów sceny dark ![]() poza tym odkryliśmy supertanie i supersmaczne "coś" winopodobnego - zwie się uroczo "Jeżyna" ma 0,7l, 12% i jest do zanabycia w Tesco w oszałamiającej kwocie 3,85zł na sam koniec okazło się, że już 1 w nocy, nic nie jeździ, a jak jeździ, to trza kawał drogi dymać do autobusu, więc polecieliśmy z 7km z buta do domu chuop właśnie kaca dolecza, bo podobno łeb mu się rozpadł na dwie części po wczorajszym chlańsku, a ja zaraz mykam na śniadanko do mojej rodzinki
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-11-20 o 09:18 |
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
a po prostu wrzuciłam w google i leciałam po kolei
![]() Ale jakby ktoś kciał: ten już chyba wszyscy znają i się zachwycają ![]() http://www.restyle.pl/ http://www.rockmetalshop.pl/ - ceny zbójeckie, ale czasem jakas fajna bluzka się trafi ![]() a tu Ville dla Flo ![]() http://pret-a-porter.mystic-darkness...pl/oferta1.htm tutaj oglądam foty godzinami, ale ani cen, ani sprzedaży na miejscu, jeno zamówienia ![]() http://www.gotwear.pl/ tu to samo, a szkoda, bo wybór też spory ![]() http://www.gothicdream.eu/ http://www.klimatyczne.pl/ jeszcze jest fajny sklep Asmoda z ciuchami i ręakwkami z lacku itp, ale dziś mi wyskakuje, że stronę zgłoszono jako zawirusowaną, to na razie nie zalinkuję ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-20 o 10:46 |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1847 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Z Toba to bysmy co najmniej do 10 mialy kontakty. ;-)
|
|
|
#1848 | |||||
|
BAN stały
|
Siema!
![]() Ale to tylko w Krakowie ![]() Cytat:
![]() Profanatorze Z resztą Perwersator/Penetrator też brzmi dobrze ![]() No ona, ona go kocha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sobie często ketchup doprawiam, bo te "ostre" jakoś mało ostre są, a do tego curry, oczywiście ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Idę się pociąć czerstwą bułką
|
#1850 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja dziś w nocy imprezuję ![]() A wstałam o 11
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1851 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja byłam , gosciowi idzie coraz lepiej jak widac gryx-bedziesz tatusiem pozamacicznym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zapytam jak gupia-czy planszowki to są gry planszowe? takie jak np chinczyk? czy to o cos innego chodzi? ![]() i co fajnego sobie napisałeś? Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-20 o 12:54 |
||||
|
|
|
#1852 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1853 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ta pogoda mnie dobija
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1854 |
|
Wpisz tu zomzing
|
właścicielka b. miła i szyje też wg rysunków i zdjęć na zamówienie i nie tylko z lacku
|
|
|
|
#1855 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1856 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I to powód do walenia głową?
|
|
|
#1857 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1858 |
|
BAN stały
|
Żebyście wiedzieli
![]() Spadam, bo umrę na wyrzuty sumienia. Z drugiej strony - jak sobie pójdę raz w tygodniu potańczyć, to od razu mam inne chęci do życia.
|
|
|
|
#1859 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taka ciąża pozamaciczna pod kolanem to wiekszy powód do zmartwień
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

, nikt nie pije, wszyscy się odchudzają 

). A jaki sos do spaghetti jest dobry z curry (choć pewnie ortodoksi będą się na samą myśl żegnać, tzn. znak krzyża robić, żeby jasność była) 

"
, tylko kocham i rozpieszczam 

w tym chyba do dwóch mam namiary, za całkowitym przyzwoleństwem mojego chuopa, pod pretekstem próby rozruszania i zrzeszenia łódzkich fanów sceny dark